Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Jens (afsnit 4)

Karakter: 3.5/4
Visninger: 3754

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Bareback, Oralsex, Analsex, Aldersforskel, Incest og Tvang
Jens (afsnit 4)

Jeg vågnede ved at jeg skulle tisse. Først anede jeg ikke hvor jeg var. Så mærkede jeg den underlige fornemmelse af at være i lingeri. Jeg stod op, men lige som jeg rejste mig tændte lyset ganske svagt i loftet, der måtte en eller anden føler. Havde godt set en dims oppe i hjørnet, men tænkte det var en tyverialarm.
Jeg gik ud på gangen, her var det på samme måde lyser tændte helt svagt, men det blev jo nemmere at finde rundt. Ude på toilettet, trak jeg trusserne af, og lod dem ligge på gulvet. Så satte jeg mig ned som en rigtig tøs. Dejligt at få tømt blæren. Huskede svagt aftenen, og at jeg fik pik for første gang. Jeg mærkede på mit numsehul, det var okay, men lidt ømt. Så trak jeg strømperne og bhén af og lod også det ligge på gulvet. Nøgen gik jeg tilbage på værelset, og faldt hurtigt i søvn igen.
“Hvad er det, kan du ikke finde ud af at rydde op efter dig ?”
Jeg gned øjnene, over stod Morten, han var i sit løbetøj. I hånden holdt han mit lingeri.
“Jeg må vist hellere lære dig nogle gode manerer”.
Så let som ingenting, blev jeg vendt om. og lå med min blottede numse i vejret. Morten satte sig på sengen, og begyndte at smække mine balder temmelig hårdt. Jeg havde virkelig aldrig fået smæk før. De gjorde forbandet ondt og var totalt ydmygende, i min alder, at få smæk i numsen. Jeg råbte op og forsøgte at lægge hænderne i mellem slagene. Men det skulle jeg nok ikke have gjort. Morten trak mig hen over sine knæ. og nu fik jeg virkelig smæk. Mine balder var rødglødende.
“Så nu står du op og tager et hurtigt bad, så trækker du i stuepigeuniformen og gør morgenmaden klar, jeg løber lige en tur”.
Så var Morten ude af døren igen. tårerne løb ned ad mine kinder, smerterne var næsten ikke til bære. Men min pik havde åbenbart andre tanker, den stod stiv og klar. hvad sker der med mig ?
På badeværelset kiggede jeg mig i spejlet, mine balder var højrøde. Jeg gik i bad som jeg havde fået besked på.
Mens jeg stod i badet kunne jeg mærke tømmermændene fra vinen i går. Min pik havde stadig ikke lagt sig, og jeg fik lyst til bare at lade stå og stritte. Jeg sørgede for at svabe gulvet og tørre op efter mig. Hang håndklædet snorlige på stangen. Var ved at falde ind i rollen.
Tilbage på værelset, skulle jeg jo trække i stuepigedress….det så ømt ud, forklædet hang lodret ud på grund af min rejsning. Nederdelen var så kort at den knap dækkede mine røde baller.
Nu fik jeg travlt, heldigvis var på dette område godt opdraget, så kaffen kom over, bordet blev dækket, og jeg tog forskellige ting frem fra køleskabet, som jeg tænkte Morten ville have. Jeg kunne dog ikke finde noget brød. Kiggede derfor i fryser, og fandt både rundstykker og croissanter. Fik tændt ovnen og sat brødet ind.
Nu kom Morten hjem.
“Hej søde, du ser vidunderlig dejlig ud, jeg fik et smækkys på munden, jeg smutter lige i et hurtigt bad”. Og som om han ikke lige havde knækket min vilje og smækket mig rød og øm, forlod han køkkenet.
Han var helt nøgen, og duftede at mandeparfume, da han kom tilbage.
“Skænk mig noget kaffe og giv mig noget morgenmad, så er du sød”
Jeg sørgede først for ham, og ventede med at tage noget selv. Stod jeg virkelig og ventede på at få lov til at spise ?
“Sæt dig og spis min dreng, du er jo i voksenalderen….også hernede...ha ha”. Han greb fat i min stive pik og kærtegnede den lidt.
“Vi skal jo ind på gågaden og købe noget tøj og sko til dig i dag”.
“Find dine pæneste bukser, og tag en skjorte på, jeg gider ikke se på hættetrøjen”.
Morten rejste sig op, hans pik var stiv, men jeg fik bare en hurtig krammer.
“Afsted med dig, så rydder jeg op”.
Jeg kunne høre Morten fløjte mens han ordnede køkkenet.
Inde på værelset fandt jeg de lækre Andrew Christian jockstraps frem. De havde mange flotte farver, og så strittede min røde numse synligt ud bagpå.
Mine sorte jeans var de nyeste, så dem trak jeg på, og valgte en lyseblå skjorte. Jeg forsøgte at få styr på mit hår, men måtte opgive.
Så kom Morten ind på værelset, nu var han i blåt jakkesæt med flot hvid skjorte med firmanavn samt lækre lysebrune sko. Hans hår sad naturligvis nyklippet og perfekt.
“Kom min dreng nu skal vi på strøjtur, snup lige den sorte jakke, når vi nu skal i byen sammen”.
Jeg måtte give ham ret, da jeg så mig selv i spejlet lignede jeg en lille mand og ikke en forhutlet teenager fra syvende kartoffelrække.
Vi tog Audien ind til byen, det ville se helt forkert ud, hvis Morten skulle køre med en bus.
Han fandt en p-plads tæt på gågaden, og fik den store bil behændigt ind på plads mellem de andre biler.
Så tog han mig overraskende nok i hånden, og vi gik ned til en forretning, jeg aldrig selv ville have bemærket, endsige gået ind i. Klassisk herretøj, i den lidt dyre ende.
Straks vi var inde, kom en smuk yngre mand løbende os i møde.
“Dejligt at dem igen Hr. , og hvem er så dette pragteksemplar af en ung mand De har med i dag ?
“Fingrene væk Rasmus, det er min søsters søn, som jeg har lovet at rette lidt til, vi skal finde noget ordenligt kluns til ham”.
“Uha, vær nu sød ved ham, han er så nydelig”. Rasmus blinkede indforstået til mig. Jeg blev trukket rundt og forvist alt muligt flot tøj, men jeg var virkelig på udebane. Så anede ikke hvad jeg skulle gøre, eller hvad der forventes af mig. Rasmus kunne se panikken i mine øjne.
“Hvad om de gik over på cafeen på den anden side, så kan jeg arbejde lidt med den unge mand. skal vi sige en halv time” ?
“Fin ide Rasmus, men du holder dig til tøjet…..”
“Naturligvis Hr, men De må da indrømme, at han er eyecandy”.
Morten forlod forretningen, og overlod mig til den unge ekspedient.
“Gå du over i prøverummet, så finder jeg noget til dig”
Jeg sætter mig på skamlen, og venter, så er Rasmus tilbage med nogle, flotte lange bukser.
“Prøv dem her”, Rasmus bliver stående og kigger på, mens jeg tager mine jeans af. Jeg holder hele tiden front mod Rasmus, da jeg ikke vil vise min røde bagdel. Fuck, hvor er dum, SPEJLET bag viser min jockstrap, og min røde røv lyser op.
“Hr. Morten, har sin måde at vise sin kærlighed på” Rasmus kigger sigende på mig. Først tænker jeg han umuligt kan vide, hvad der er sket hjemme hos os, men så kommer den tanke, at Rasmus engang selv har været boy for Morten, måske endda boet på mit værelse.
Jeg kigger spørgende op på Rasmus, der blot smiler og nikker, som om han har læst mine tanker.
Den næste halve time prøver jeg tøj i et væk, Rasmus farer rundt, jeg aner virkelig ikke hvad jeg skal mene. Jeg er bare som en model, eller et tøjstativ.
Da Morten kommer tilbage, er Rasmus underdanigheden selv igen. Han har udvalgt en større stak på bordet, og Morten kigger det igennem. Noget sorterer han fra, ud fra hvilke kriterier ved jeg ikke. Men ender med et mindre bjerg.
“Ja tak, du leverer i aften som sædvanligt. Kom kl 19”
“Naturligvis Hr “
Jeg får besked på at klæde mig på igen.
ude på gaden spørger Morten mig; “Rørte han ved dig ?”
“Ne slet ikke, vi havde meget travlt”.
“Godt nok, nu skal vi i skobutikken”.
Det går rimeligt hurtigt, den unge kvindelige ekspedient finder mig et par smarte sneakers og et par sorte sko. Morten betaler uden at kigge på regningen, jeg ved der sko for over to tusinde kroner. Det svarer til mit gamle tøjbudget for et helt år.
Jeg bærer selv mine sko. Så går vi ud på gaden igen.
“Den restaurant derhenne laver en rimelig frokost, der går vi hen nu”.
Jeg er naturligvis helt uden selvstændig vilje eller mening om noget, følger blot med Morten.
“Goddag Hr, et bord til to formoder jeg, det sædvanlige, eller har De andre ønsker i dag ?”
“Giv os to gange frokostplatte med øl til mig og en cola til drengen”
“Sågerne Hr. “
Om jeg har lyst til cola, kommer ikke på tale.
Drikkevarene kommer med det samme. Jeg føler mig alligevel lidt voksen, i min pæne jakke, og den fine restaurant. Jeg kan ganske enkelt ikke huske hvornår jeg sidst har været ude og spise, bortset fra grillbaren i landsbyen tæt på hvor vi bor. Men det tæller vist ikke i denne sammenhæng.
Så kommer vores mad, heldigvis er jeg ikke kræsen, men jeg kender under halvdelen af det, der er på min tallerken. Fuck, der må være guld i den branche Morten har.
Det smager okay, noget er dog lidt underligt i konsistensen, vil ikke afsløre min uvidenhed, ved at spørge om, hvad det er, vi spiser.
Så er det tid til at komme hjemad. Vi finder tilbage til bilen, og er hurtigt hjemme.
“Du går lige i bad, skyller din numse, og tager det røde lingeri sæt på, og kommer ind til mig i stuen”.
“Ja onkel”, hører jeg mig selv sige, “og tak for alt det i dag”.
“Jeg kan jo ikke have, du render rundt og ligner en bońdeknold, når jeg sender dig på studiet på næste mandag”. Nu er det pludselig ham, der sender mig, og ikke mig, der har et dybt ønske om at studere.
Jeg adlyder nu alligevel. Godt jeg har trænet med skyllestaven i går. Det går meget bedre her anden gang. Efter grundig vask og tørring, er jeg klar til at iklæde mig den ønskede påklædning.
Det røde sæt, er helt gennemsigtigt, nærmest ikke dækkende nogen steder. Fremhæver bare mine former. Blonde bh. trusser med en åbning i skridtet, hofteholder med tilhørende lange nylonstrømper. da jeg kigger i spejlet, ser jeg en tøs med en pik.
Der løber en skælven gennem mig, da jeg tænker på, at jeg igen skal opleve at blive kneppet. Hvordan mon han vil have ham denne gang ?
Inde i stuen sidder Morten kun i sine hvide underbukser. Der er tydeligt telt i dem.
“Kom her hen læg dig på knæ og sut min pik”. Heldigvis kan jeg skimte glidecremen, så der er håb endnu. Jeg gør som der bliver sagt, og tager mandepikken frem, og begynder at sutte. Den smager super lækkert i en blanding af precum og tis. Morten tager hånden, ned og mærker på sin drengs stjerne. Nu vil han have ham.
Jeg skal stille mig i sofaen på knæ, så numsen vender ud mod Morten. Efter en hurtig indsmøring, trænger han op.
Jeg gisper lidt. Men nu er, der kun en vej frem. Morten knepper hårdt og trængende, og efter få minutter, skal jeg skifte stilling. Morten sætter sig i sofaen, og jeg skal ride. Sveden hagler ned, det er anstrengende men fantastisk, da stødende er dybe og præcise. Jeg får min første anale orgasme, Da pikken pludeslig giver sig til at sprøjte med drengesæd ud på gulvet. det bliver også kulminationen for Morten, der sender sin sperm dybt op i tarmen på sin dreng.
“Slik gulvet rent, din lille gris”.
Jeg må ned på alle fire og slikke min egen sæd op fra gulvet.
Det næste der skete havde jeg aldrig forestillet sig. Morten tager et pikbur frem af metal, og tvinger det over drengens endnu halvvåde pik. Låsen bliver sat på. Og Morten holder nøglen frem.
“Fra nu af bestemmer jeg, om og hvornår, du må få udløsning”.
“Ja Morten, tak”.
Det er en helt ny fornemmelse, tyngden af metalburet, og visheden om, at der ikke er plads til rejsning inde i det lille pikbur.
“Smut du ind på dit værelse, men behold tøjet på, jeg kalder på dig, når jeg skal bruge dig”.
Jeg går ind til sig selv, savńer allerede følelsen af pik i hullet, tomheden er stor. Sætter mig med min nye pc. Den vågner straks op, og da den er koblet på husets wifi, er der internet med det samme. Jeg surfer lidt tilfældigt rundt, Men besøger min favorit pornoside: boy18tube.com…..som søgeord bruger jeg chastity, da jeg kender det ord fra andre gange, Kan ser at der bliver brugt meget forskelligt, men er særligt hyppigt for sissies.
Jeg åbner også min facebook. og skriver en hilsen til Peter. Men trætheden melder sig. og jeg lægger sig derfor under dynen for at hvile mig.
Jens falder dog hurtigt i søvn.
Jeg har ingen ide om hvor længe jeg har sovet, men Morten står i døren og kalder på mig. Jeg må op og på toilettet, sætter mig som en tøs, og tømmer blæren. Det er ikke helt nemt at tisse med buret på. Der er ikke den samme kontrol over strålen, og buret bliver lidt tissevådt undervejs. Bliver nødt til at skylle buret rent efter.
Så går jeg ind til Morten. Han har taget sit fritidssæt på igen. Og sidder med en øl i hånden.
“Om få minutter kommer Rasmus med dit tøj. Du tager selv imod det, og takker ham for at bringe det ud”.
“Skal jeg stå i dette dress, når han kommer ?”
“Naturligvis, og det er op til Rasmus, hvilken tak for udbringningen han ønsker”.
Dørklokken ringer på slaget 19. Men han kan åbenbart selv gå lige ind. Da hoveddøren går op, må jeg selv ud og hente tøjet.
Da Rasmus ser mig, giver han mig et hastigt kys, og kigger derefter nervøst efter Morten.
“Jeg har fået besked på at takke dig for udbringningen, som du måtte ønske det”.
“Åh, smukke dreng, det er næsten alt for meget”.
Rasmus lægger de store poser fra sig. og går med ind i stuen til Morten.
“Her er deres varer Hr. Kan forstå, jeg må låne drengen lidt nu ?”
“Ja tag du ham bare, har er gjort klar. Vil du låne glidecremen ?”
“Tak, hvor må jeg gøre det ?”
“Her på bordet, mens jeg ser på”.
Jeg lægger mig på ryggen på sofabordet med benene godt bøjet op, som jeg har lært.
Rasmus klæder sig helt af, han er utrolig smuk, hans stive pik er helt glatbarberet.
Rasmus smører mit hul og giver sig selv en en omgang med cremen, før han trænger op i mig.
“ÅH, hvor er du dejlig stram skat”.
Men så tager knepningen over, og Rasmus finder sin rytme af dybe stød. Heldigvis kommer han ikke med det samme, så jeg kan virkelig nyde det. Min pik forsøger at blive stiv, men det bliver effektivt forhindret at pikburet. Dog er de anale glæder helt fantastiske. Der strømmer lidt væske ud mellem tremmerne i buret. Jeg smager på det, det er hverken precum eller rigtig sæd. Så må det være den prostata orgasme jeg har læst om. Nu kommer Rasmus imidlertid, og han stønner og pruster, da han sprøjter oppe i mig.
Morten har taget sit tøj af, og sidder og spiller pik til vores opvisning. Så rejser han sig, og lader sin sæd sprøjte i min mund og i mit ansigt.
“Det var sgu frækt, jeg giver en øl, kom med ud i køkkenet”. Rasmus og Morten er helt nøgne, mens jeg har en form for tøj på, der dog ikke skjuler noget. Vi sidder og nyder en kold øl, og snakker som om jeg ikke lige er blevet gennemkneppet og har sæd i hele ansigtet og munden.
Kommentar