Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Jens (afsnit 3)

Karakter: 4.8/4
Visninger: 3742

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Oralsex, Analsex, Aldersforskel, Incest, Første gang og Tvang
Jens (afsnit 3)

Hold da op, hvor er det svært at få strømper og især bh'en på. Men det lykkedes, jeg kontrollerede mit nye look i spejlet før jeg ind ind til Morten. Må sige det ikke så helt skidt ud med mig, og min pik var helt sikkert med på legen, der var allerede en fugtig plet i trusserne.
“Wauw, hvor ser du godt ud, jeg vidste det ville klæde dig, kom her hen, jeg vil mærke på dig”.
Morten tog fat i mig, gramsede på mine blottede baller, og kælede for min mave. Så befriede han min drengpik fra trusserne, og tog den direkte i munden. Jeg havde aldrig oplevet en sådan følelse før, det sitrede i min krop, og trykket var ved at opbygge sig i mine nosser. Vidste ikke om jeg skulle advare Morten eller ej.
“Jeg kommer”, skreg jeg så, samtidig med at jeg tømte mig i hans mund. Han gjorde ikke mine til at slippe min pik. Men lod den bare være i munden, kunne høre han sank mit sperm, som jeg så ofte selv havde gjort det på Peter, men aldrig selv havde prøvet.
Morten rejse sig op, hans stive pik, var tydelig i hans bukser, men han ville kysse. Spermsmagen hang stadig ved hans mund.
“Læg dig på ryggen på bordet, og bøj benene op over hovedet”.
Morten skubbede mine trusser til side, og tog sin stive pik frem. Nu skete det endelig, jeg skulle have pik. Havde drømt om denne dag i meget lang tid. Havde dog aldrig troet, at det skulle være min mors lillebror, der tog mig første gang. Heldigvis havde Morten forberedts sig med glidecreme. Et par fingre godt smurt ind kom op i mit røvhul. Pyha, hvor var det rart at vide, at jeg var helt ren. Så smurte Morten også sin pik ind i cremen, og begyndte at presse lidt med pikhovedet på min ringmuskel. Den gav sig overraskende hurtigt, og langsomt kom Morten op i mig. Men da han først var helt inde, startede kneppeturen. Må indrømme, at det var det dejligste jeg nogensinde havde oplevet. Fornemmelsen af at blive fyldt ud, og at en fyr havde lyst til mig, gjorde mig ganske enkelt lykkelig. Morten holdt desværre ikke så længe. Han brølede som et vildt dyr, da hans pik eksploderede oppe i mig. Jeg kunne mærke sammentrækningerne i hele hans krop, der hvilede tungt over på mig. Så skulle jeg slikke ham ren, hvilket jeg naturligvis gjorde.
“Nu er det vist tid til at bestille pizza”. Morten lignede en, der havde vundet i Lotto. Smilet sad fra øre til øre.
Jeg var lidt øm, især i røven, men kom med hjælp op ad stå. Han støttede mig mens vi gik ud i køkkenet. Mit hul lavede smaske lyde, mens sæden løb ud af mig. Morten tog et stykke køkkenrulle, og tørrede det værste væk fra numsehullet. Men så gned han det våde papir rundt i mit ansigt.
Morten fandt en folder fra det lokale pizzaria frem, og bad mig vælge den jeg ville have. Jeg kendte jo ikke stedet og valgte en af de mere traditionelle. så ringede han op, selv skulle han have en med laks.
Morten åbnede en flaske rødvin, og hentede to glas. Det skal lige siges at mine forældre kun nyder alkohol ved højtider og fødselsdage, og kun hvis der også er gæster, Jeg har da suget nogle øl udenfor en ungdomsfest, men at nyde vin til en almindelig aften , var helt nyt for mig.
Det var kraftig vin men smagte ganske udmærket. Mens vi bedst sad og nød vinen, kom ringetonen fra havelågen. Morten kiggede først frækt på mig, men så forbarmede han sig over mig, og hentede selv vores mad ved gaden. Det var super lækkert, sidde og drikke fin vin og spise en skøn varm pizza. Jeg opdagede for sent at jeg vist havde drukket min halvdel af flasken. køkkenet begyndte at snurre lidt, og jeg begyndte vist også at vrøvle.
Morten grinte og fulgte mig ind i seng.
“Sov sødt min dreng, vi ses i morgen”.
Kommentar