Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Jens (andet afsnit)

Karakter: 5.3/4
Visninger: 3863

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Aldersforskel, Incest og Tvang
Jens (afsnit 2)

I badet samme aften skete der noget usædvanligt. Peter holdt om mig og så fik jeg et kys på munden.
“Nå, lillebror du rejser fra mig, så skal jeg til at gøre det selv, må jeg vist finde mig en kæreste, men gør det nu igen”,
Jeg gik lydigt på knæ og tog Peters stive lem i munden, og suttede den tom, ganske som jeg plejer. At det måske var en af de sidste gange, stod rimeligt klart for mig. Efter badet lå jeg i min seng og tænkte på, hvilken drejning alting havde taget meget hurtigt. Det var virkeligt svært at falde i søvn, tror af Morten forventer lignende ydelser, som dem jeg har givet Peter.

Morten på sin side havde fået rimeligt travlt, der blev opsat to kameraer på drengens badeværelset, et i selv brusekabinen, samt et med overblik over resten af rummet. Morten er jo professionel indenfor feltet, og havde ikke svært ved at skjule de trådløse cams. På drengens værelse kom der yderligere to op, et over sengen, samt skråt over arbejdsbordet. Mobilen Jens havde fået var naturligvis med sporing, og alt hvad der blev skrevet eller søgt på, blev oploadet til Mortens pc. Yderligere tændte webcamet automatisk, når drengen åbnede sin pc uden dog at lampen tændte, der skulle vise, at han var på live. Alle hjemmesider der blev åbnet blev registreret, og alt der blev skrevet gemt.
Morten bestilte også lidt ekstra legesager på et par frække hjemmesider til levering hurtigst muligt.

Jeg gik i gang med at pakke. Det var lidt deprimerende, mit tøj er håbløst umoderne og kedeligt. Stod med gamle grimme underbukser, og forvaskede t-shirts. et par enkelte hættetrøjer så dog okay ud, og nogle af mine jeans var faktisk også brugbare. det fyldte ikke mere end en enkelt kuffert og en flyttekasse Til gengæld havde jeg to kasser med bøger og nogle få nips, samt nogle plakater i ramme som jeg gerne ville have med.

Lørdag kom, og Morten trillede ind på gårdspladsen. Han kom i sin hvide kassevogn med firmanavn på siden. Min far var ingen steder at se, men min mor gav mig et kys, og bad mig opføre mig ordentligt, det var jo næsten en joke, har faktisk aldrig fået skæld ud eller været vanskelig nogen steder, snarere lidt for pæn og stille.
Morten greb mine kasser og og kufferten og smed dem om i rummet bag i bilen. Så gav Morten sin storesøster et kram, og lovede at passe godt på mig.
Da vi sad i bilen, tog Morten mig på låret.
“Nu er du min dreng de næste tre år, det ser jeg meget frem til”.
Igen fik jeg denne lidt urolige følelse af, at være overgivet til en anden, der ejede mig, og som jeg skyldte et eller andet.
Når Morten ikke lige skiftede gear, lå hans hånd på mit lår. Vi snakkede løst og fast. Morten fortalte om gymnasiet, da han selv gik der, før han kom på DTU. Da vi ankom til mit nye hjem, gled lågen automatisk til side og garagedøren gled op. Morten hjalp mig med at få mit habengut indenfor på mit værelse,
“Nu får du lige en time til at lande, og pakke lidt ud, så giver jeg frokost”
Jeg smed mig på sengen, og kiggede rundt, det var faktisk et ret hyggeligt værelse, min nye pc stod klar, der hang et spejl på væggen, et stort klædeskab, en lækker kontorstol , et flot natbord med lampe, og en indtil nu hel tom reol. Nysgerrigheden tvang mig dog op, og jeg åbnede de dobbelte låger i skabet. Jeg fik et mindre chok, der hang fem flotte sprit nye skjorter, en hvid, en lyseblå, en lilla, en røg og en sort. De var alle fra Lindberg og af bedste kvalitet og moderigtige. Der hang også to blæser jakker en lys og en sort. Så kiggede jeg i skufferne, der var i det ene hjørne af skabet, I den øverste skuffe lå der flere par Andrew Christian jockstraps, herre.g-strenge, lækre briefs, og nogle farverige tights. Men næste skuffe chokerede mig endnu mere, der lå det fineste lingeri, lange strømper og en stuepige uniform. Hvad har han gang i ?…..mens jeg overvejede at flygte, kiúnne jeg mærke at min pik blev stiv. Noget i mig var åbenbart ret glad for indholdet i skabet. Mit eget tøj lignede jo lort i den sammenhæng. Jeg fik dog lagt det meste af tøjet på plads, og gik i gang med at stille bøger op, da Morten bankede på døren.
“Nu er der frokost min dreng, må jeg komme ind ?”
Jeg åbnede døren, og faldt Morten om halsen.
“Tak, men det er da alt for vildt”.
“Sko og bukser køber vi på gågaden i morgen, det kunne jeg ikke købe uden dig, men må da indrømme, at jeg har været gennem dit tøj, en dag du ikke var hjemme. Og det passede sgu ikke til en flot ung fyr som dig” ,
“Kom nu med ud og spis, så kan du ordne videre senere”.
Der var dækket et lækkert frokostbord, og der var stillet en øl frem til mig også.
Efter maden fortsatte jeg med bøgerne, men den bog jeg læste i lige for tiden ville jeg lægge i natbordsskuffen. Shit, hvad var det, der lå en piklignende dildo, en butt plug, en stor tube glidecreme samt en pakke kondomer. Hele værelser snurrede rundt flere gange, eller også var det mig der var blevet rystet.
Jeg kunne lige så godt snuppe det næste chok med det samme, og tog mod til mig og åbnede skrivebordsskuffen. Åh nej, hvad sker der for mig, her lå neglelak i tre farver, cremer og forskellige makeup dimser, jeg ikke kendte navnet på, eller havde den mindste ide om hvordan det skulle anvendes. Mom Morten forventede jeg brugte det herhjemme ?

Morten sad på sit kontor, med en ekstra øl og nyd synet af drengen, der så ud til at kunne styrte om på gulvet. Drengen havde smidt sig på sengen igen, og lå nu med lukkede øjne, og holdt om sig selv. Men det blev hurtigt meget bedre, drengen greb ned i natbordet og fik dildoen op, den kom han i munden, og lå og mundkneppede sig selv, mens den anden hånd gled ned i bukserne. Selvom Morten glædede sig til at se hans drengepik, ville han hellere vente lidt. Drengen skulle jo gerne holde lidt længere.

Jeg vidste ikke hvad jeg gjorde, lå nærmest i en rus, alt gik for hurtigt for mig. Så bankede Morten på døren igen. Jeg blev med et klar over, at jeg lå og onanerede, og havde en dildo i munden.
“Kommer du ikke ud og drikker en kop kaffe med mig nu ?”
Jeg kastede dildoen om bag hovedpuden, og fik hånden op.
“Jo tak, det lyder dejligt, jeg kommer nu”.
Jeg var lettere rød i hovedet, da jeg kom ind i stuen til Morten, følte at det kunne ses på mig, at jeg havde leget med mig selv.
Morten havde skiftet tøj, sad nu i sofaen i et fritids dress, men det sad perfekt på ham og så temmelig dyrt ud.
“Kom og sæt dig her min dreng”, Morten klappede på pladsen ved siden af ham. Jeg adlød naturligvis. Kaffen blev skænket, og denne gang var der fyldte chokolader til. Lækkert.
Jeg lænede mig lidt forsigtigt op ad Morten, som straks lagde en arm rundt om mig, og trak mig helt tæt ind til sig. Det føltes faktisk helt rart. Hans hånd gik lidt på opdagelse på min krop, men det havde han jo gjort så mange gange før. Hånden løb også ned af mine lår, kom ind på indersiden, og nærmere på mine private dele. Det var ophidsende, og utroligt pinligt på en gang, jeg var klar over at min pik var banke stiv og helt sikkert temmelig våd. Morten var helt afslappet, talte om det fitnesscenter han brugte, og at han løb otte kilometer hver anden dag. Jeg havde tabt mælet, og kunne kun fremkomme med nogle beundrede lyde.
“Nå, du vil vel også gerne i bad før aftensmaden, du har jo støvet rundt inde på værelset”.
“Ja, det kunne være dejligt”
Jeg fik rejst mig op, og håbede ikke det var alt for tydeligt, at der var telt i mine bukser.
Ude på mit badeværelse klædte jeg mig af, beundrede min krop i spejlet, og gned lidt på mit lem. Så åbnede jeg glasdøren til brusenichen, der var en super lækker kæmpe bruserstang, og en slange med et eller andet monteret. Fik stillet temperaturen, og lod vandet opbløde min spændte krop. Nu kiggede jeg lidt nærmere på slangen, der hvor brusehovedet normalt ville sidde, var monteret en aflang metalstang med små huller i enden. Da jeg tændte for den, var der et lille springvand. Du må undskylde at jeg er så naiv og dum. For det gik jo op for mig, at det var en anal skyllestav. Det måtte jo prøves, så fik sat den op i enden, og åbnede forsigtigt for vandet. Det pressede og spændte i endetarmen, men var egentligt ikke ubehageligt. Men nu hastede kunne jeg mærke, jeg flåede staven ud og klemte sammen alt hvad jeg kunne, og sprang hen på toilettet. Lort og vand væltede ud med stor kraft. Jeg trak ud, og måtte prøve en gang til. Anden gang fyldte jeg ikke så meget vand op, men holdt det lidt, før jeg satte mig igen og sked det ud. Tredje gang var vandet nærmest rent, og jeg fik en dejlig følelse af lettelse. Nu vaskede jeg mig i den eksklusive bodyshampoo, og nød lidt luksus.

Morten kunne ikke tage øjnene væk fra skærmen. Det show der udspillede sig på drengens badeværelse overgik alligevel alt han havde turde håbe på. Ikke alen var han gude smuk, med den dejligste teenager pik, han kunne heller ikke lade være med eksperimentere med sig selv. Pubeshårne trængte til en trimning, men det skulle han nok snart få ordnet.

Bedst om jeg var faldet til ro indvendigt igen, gik døren til badeværelset op. Mit hjerte hoppede ud af brystet på mig, tænk, hvis Morten havde set mig med den oppe i numsen.
“Jeg har lagt lidt tøj frem til dig på dit værelse” Morten stod og kiggede direkte på mig.
“Øh, tak”.
“Du skal ikke være genert, du er smuk og en fryd for øjet”.
Morten gik ud igen. Jeg slukkede for vandet. Og fandt et skønt badehåndklæde til at tørre mig i.
Jeg slog håndklædet rundt om mig, og tog mit tøj med tilbage til mit værelse.
Inde på min seng lå nu helt hvidt lingeri; blonde trusser, blonde bh samt lange hvide selvsiddende strømper.
Jeg var klar over at tilbagebetalingen allerede startede i aften.
Kommentar