Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Jens (første afsnit

Karakter: 5.2/5
Visninger: 5213

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Aldersforskel, Incest og Tvang
Jens (afsnit 1)

Det var min mor der kom med forslaget. Vi havde siddet og kigget på køreplaner, og fundet ud af at det ville tage mere end en time af komme ud til mit gymnasium og næsten to timer at komme hjem igen. “Vi burde spørge morbror Morten, om ikke du kunne bo hos ham, han bor jo næsten lige ved siden af”. “Jeg ringer til ham med det samme”. “Jeg tror også du vil have godt af at komme ind til byen”.
Vi bor på en gård, min far er konventionel landmand. Min mor arbejder som lægesekretær i den nærmeste landsby. Min storebror, Peter, går på landbrugsskole, og drømmer om at overtage efter min far. Du kender typen, du ser ham aldrig i andet end arbejdstøj, på fødderne er der aldrig andet end enten gummistøvler eller træsko. Når han skal være fin, skifter han til en ternet skovmandsskjorte.
Jeg er lige modsat. Lille og spinkel, elsker lækkert tøj, læser bøger dagligt, laver alle mine lektier, og ville skamme mig, hvis jeg ikke fik topkarakter for en opgave i skolen. Jeg har tilmed gået til dans, jeg stoppede kun fordi, jeg til sidst var den eneste dreng på holdet. I min gamle klasse var jeg kun sammen med pigerne. Jeg er dog aldrig blevet drillet eller mobbet, da alle vidste, de ville få med Peter at gøre, hvis de så meget som tænkte på det.
Jeg glæder mig til at starte i gymnasiet, intellektuelle udfordringer var der ikke mange af i landsbyskolen. Jeg talte helt sikkert bede tysk end vores lærer, og måtte ofte hjælpe i matematiktimerne.
Men jeg må hellere lige fortælle om Morten. Han er uddannet ingeniør, men driver sit eget it-sikkerhedsfirma og står for både intern som ekstern sikkerhed i private firmaer og boliger.
Han er aldrig blevet gift eller fået børn, bor i noget, der mere minder om et fort, med overvågningskameraer og en masse automatik. Jeg har altid fået lidt for flotte gaver til jul og fødselsdag. Han han kommer altid ind på mit værelse , når han er på besøg. Så skal jeg sidde på hans skød, og fortælle om min dagligdag, mens han nusser mig i håret, og krammer mig lidt.
På en måde både skræmmer han mig lidt, samtidig er jeg også lidt tiltrukket af hans mandighed. Som du nok har gættet er jeg 110 % gay….men det er bare ikke muligt at leve sådan herude, man taler ikke om det, det er nærmest som om det ikke findes. Min far er meget firkantet i sine holdninger, og ser ned på alle andre end folk, der ligner ham selv. Han er sådan set venlig nok, men arbejdet med gården tager alt hans tid og kræfter, så tror aldrig han har læst en bog, eller beskæftiget sig med noget mere krævende end underholdning på tv. Min mor ligner mere mig, hun har lidt kunstnerisk åre, er spinkel som mig, og måske har hun gættet min dybeste hemmelighed.
Min mor kommer tilbage fra sin samtale med Morten. “Han vil gerne tilbyde dig et værelse, og du får kost og logi helt gratis, jeg har tilbudt at betale for mad, men det ville han ikke have”. “Du skal komme og besøge ham i morgen klokken 16, så vil han vise dig værelset”.
“Tak, det bliver spændende”.
Ups, jeg fik næsten en knude i maven, havde ikke været så meget hjemmefra, og at skulle bo et nyt sted, samtidig med at starte i første G virkede pludselig meget på en gang.
Da det nærmede sig sengetid, tog jeg som sædvanlig et bad sammen med Peter, han er straight, men siden hormonerne begyndte at spire i ham, har jeg suttet hans pik. Jeg har slugt baljer af hans sæd gennem årene. Han siger han ikke gider at spille selv, når jeg nu er så fascineret af hans pik. Det er for så vidt en fin ordning, jeg får lov til at tilfredsstille ham, men han rører aldrig mig. Det må jeg selv klare siger han. Han kan lige gå med til, at jeg gør det selv, mens han bader videre.
Næste dag tog jeg afsted, først med bus, så lokalbanen ind til byen, jeg var i god tid, havde lidt på fornemmelsen, at klokken 16, betød kl 16.00 i Mortens øjne.
Det føltes som frihed, at gå ned ad gågaden, og drikke en kop kaffe på en tjekket cafe. Sidde og kigge på andre unge flotte fyre i gadebilledet. Tænk hvis der er nogle ligesom mig på gymnasiet…...uha, det kildede i maven.
Da klokken slog præcis 16 ringede jeg på gitterporten udenfor Mortens hus.
“Hej, Jens kig i kameraet og tryk #2 vent ti sekunder og gentag det så igen”. Mortens stemme kom fra en højtaler i sidepanelet. Jeg gjorde som beskrevet, og da jeg gjorde det anden gang gik døren automatisk op.
Da jeg nærmede mig hoveddøren gik den også op af sig selv.
Morten kom mig i møde, hans tøj lignede lidt en uniform, der var firmalogo på skjorten, der var ulastelig glat, sorte lange bukser og slips. Det skal lige siges, at det er højsommer, og jeg har korte bukser og en t-shirt på. Jeg fik en krammer, og mærkede straks, at der var dejlig afkølet luft i rummet.
“Så du vil bo hos mig ?” “Det tror jeg faktisk kunne blive rigtigt hyggeligt, kom så skal jeg vise dig værelset.”
For enden af en gang var der to værelser med et badeværelse i mellem. Det har helt sikkert været tænkt som børneafdeling fra arkitektens side, Nu var det bare to ens gæsteværelser.
På skrivebordet stod en super ny meget dyr bærbar pc. Jeg tænkte på det hakkebræt jeg havde derhjemme, den var lige til teknisk museum i sammenligning.
“Jeg kan jo ikke sende dig i gymnasiet uden en ordentlig pc”, så fik jeg et let klap i numsen.
“Bye the way, må jeg lige se din mobil”.
Jeg trak min telefon op ad lommen og viste den til Morten.
“Ha, den kan du sgu da ikke være bekendt at gå med, her er din nye mobil”.
I min hånd lå nu den nyeste iphone. Enhver teenagers hede drøm. Igen fik jeg et lille klap i numsen.
“Nu er du bedre klar til at møde bylivet”
“Øh, tak, mener du virkelig det ?
“Jep, min yndlings nevø skal have det bedste”.
Morten lagde en arm rundt om skulderen på mig.
“Kom med ind i stuen, så fortæller jeg dig lidt om reglerne i huset.”
Vi satte os overfor hinanden, jeg sad i den lækre lædersofa, mens Morten sad overfor i en flot lænestol. På bordet stod en bakke med en termokande og en skål med forskellige småkager.
“Du skal naturligvis passe din uddannelse, være hjemme senest kl 22 alle dage medmindre andet er aftalt. Hjælpe med rengøring og madlavning og gøre dig nyttig, når der er brug for det Til gengæld bor du gratis og får maden her, du kan beholde din SU til cafepenge. Jeg giver dig også et månedskort til bus og tog, men du kan naturligvis også cykle derhen, der er jo nærmest kun få kilometer” .
“Det er utroligt pænt af dig, Morten, jeg glæder mig allerede”
Morten skænkede kaffe, og snakken blev mindre formelt, vi talte om gården derhjemme, og resten af familien.
“Du sidder jo og fryser knægt, kom over og sid hos mig, så varmer jeg dig lidt”.
Jeg rejste mig og fandt min plads på hans skød, som jeg havde gjort siden jeg var helt lille.
Morten lagde armen rundt om mig, det hjalp, på varmen i kroppen, men føltes også lidt besiddende. Gennem mine tynde short kunne jeg mærke, at Mortens pik var stiv.
Han stønnede lidt, når jeg bevægede mig for at drikke kaffe eller tage en kage.
“Jeg må også se at komme hjemad, mit tog og bus skal jo passe sammen”
“Snik snak, det er da klart jeg kører dig hjem. Så kan jeg også lige aftale med din mor, hvornår jeg overtager dig”
Sådan blev det naturligvis, og vi fløj hjem i Mortens sorte Audi.
“Smut du ind og tænk over, hvad du skal have med, så aftaler jeg resten med din mor, tænker, at jeg får dig senest på lørdag”.
Kunne godt mærke, at det ikke længere var op til mig at beslutte noget omkring min flytning, gad vide, hvad Morten mente med at jeg skulle gøre mig nyttig, og fulgte der en pris på de dyre ting han havde givet mig ?
Kommentar