Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Thorbjørn

Karakter: 0/0
Visninger: 2220

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Analsex, Aldersforskel, Bondage og Tvang
Thorbjørn (afsnit 1)

Mit navn er Thorbjørn, jeg er 14 år, og går i ottende klasse på en almindelig folkeskole på vestegnen. Mit navn er noget misvisende, jeg er ingen bjørn eller nogen stor helt. Nærmere en lidt splejset dreng, med et kraftigt brun hår, og næsten sorte øjne. Min bedste ven er Magnus, han er til gengæld en super sportsmand, det vil sige, han er cykelrytter, og faktisk en af landets bedste på sin alder. Jeg kan godt lide cykelløb, men fortæller ikke, at det nok mere er de slanke fyre, i deres kropsnære dragter, der interesserer mig. Har du set deres flotte bagdele, når de sidder på cyklen, eller den lækre bule foran?
Jeg er dog rimelig til badminton, og kan da spille lidt fodbold. Den eneste der ved jeg er gay, er Magnus, han siger onḿ sig selv, at han er bi, men det mærker jeg ikke meget til, når jeg har hans pik i munden. Ja, jeg sutter ham ret tit efter skole, det har stået på et års tid nu, jeg vil gerne gå længere, men han er indtil videre tilfreds med vores ordning. Magnus har det hele, han er flot, er tit i avisen, eller bliver interviewet til tv. Det giver street credit på en skole, og pigerne er ret vilde med ham, de skulle bare vide, hvem der får hans sperm. Ha ha
Jeg bor alene med min mor, jeg ser min far ca en gang om måneden, da han er flyttet til jylland med sin nye kone. De har fået et barn sammen, som jo så er min halvbror, det er okay, han er 7 år og hedder Oskar, og vel egentlig sød nok. Vi bor i en lejlighed i et højhus på sjette sal. Der en en fin udsigt, og jeg har da mit eget værelse. Min mor er sygeplejerske, og arbejder meget på alle mulige tidspunkter. Jeg har opgivet at følge med i om hun er hjemme eller ej. Er hun hjemme er det hyggelig, vi drikker te i køkkenet, og snakker løs, men er jeg alene, nyder jeg faktisk stilheden, og kan surfe lidt frækt gayporno på min pc. Jeg var vel omkring de ti år, da det gik op for mig at jeg var til drenge eller fyre. Min pik bliver stiv i omklædningsrummet til gymnastik og svømning, det er lidt af et job, at skjule for de andre drenge, bøsse er et skældsord blandt drenge, og noget man ikke vil kaldes. Men det er jo det jeg er…og nøgne drenge eller mænd tænder mig.
Magnus rører aldrig ved min pik, vi kan gå i bad sammen, og vi kan ligge og kysse lidt, når vi har sleepover, men det er mig, der betjener ham. Jeg ville ønske, at han ville bolle mig rigtigt med sin pik i min numse….måske lykkedes det en dag.
Jeg drømmer om at have min egen dildo, som jeg kunne hygge mig med, og øve med, til jeg kan nyde en rigtig pik. Har da prøvet at stikke en finger op, og har også et stearinlys, men sådan en rigtig pikformet dildo ville være toppen. Tænker på at købe en i København, hvis de vil sælge den til en så ung en dreng. Nu sidder jeg vist og dagdrømmer, skoledagen er kun halvvejs.
Der er noget med Magnus, han vil ikke sige hvad det er, jeg har spurgt ham flere gange. Han siger bare, det kan vi tale om senere. Det er som om Magnus kigger på mig på en ny måde. Hvad mon der foregår i det kønne hoved. Da vi får fri, tager vi som sædvanligt hjem til Magnus, det er en cykeltur på to kilometer, han bor i et pænt villakvarter, jeg bor jo i det sociale byggeri, men i samme område. Magnus siger ikke så meget, det er usædvanligt, han plejer at lade munden løbe, jeg nyder at bade i hans ordstrøm, men nu siger han kun enkelte ord. Hvad fanden er der med drengen.
Vi er alene hjemme hos Magnus, hans forældre arbejder som sindssyge, og Magnus er et møg forkælet enebarn. Da vi kommer ind på hans værelse, er der nogle ting der er ændret, dynen og hovedpuden ligger sammenrullet på midten af sengen, og der er rebstykker bundet til hver sengestolpe. Der ligger et bordtennisbat og et bælte på sengen. Magnus rømmer sig, og nu er det du smider tøjet og lægger dig på maven med hovedet i benenden. Jeg ved ikke, hvad han har gang i, han plejer bare at smide sig på sengen tage sin pik frem, og så sutter jeg, til han får udløsning. Jeg tøver lidt, kigger på ham, for at prøve at finde svar. Det skal være nu, siger han så, mere bestemt. Okay, han vil lege. Så må jeg jo gå med på legen, jeg tager mine jeans og hættetrøje af, står nu kun i sokker, boxer shorts og t-shirt. Det hele, siger Magnus så, endnu mere krævende. Jeg tænker, at jeg skal drilles lidt, før jeg får lov til at sutte ham i dag, så begynder jeg at smide resten af tøjet. Nu står jeg nøgen, det er lidt pinligt, for min pik er begyndt at blive stiv. Jeg får lagt mig ned, og Magnus begynder at binde mine arme ud til siden. Det er ret stramt om mine håndled, og jeg kan ikke bevæge, dem ret meget, så går turen til mine ankler. Nu er jeg totalt fikseret, og da jeg ligger hen over dynen, stritter min lille numse i vejret. Jeg tænker, jeg må vide, hvad han har gang i, og skal til at spørge ham, da så får jeg min ene sok stukket i munden, og Magnus binder et halstørklæde for mit ansigt, så jeg ikke længere kan se eller sige noget meningsfyldt. Jeg kan høre, at Magnus tager sine bukser af, og kan mærke han kravler op i sengen bag mig. Klask, en voldsom smerte breder sig på min numse, det må være bordtennisbattet, han har brugt, jeg når ikke at sunde mig, før jeg igen bliver ramt, denne gang på den anden balle. Klaskene fortsætter fra balle til balde, jeg prøver at skrige min smerte ud, men det bliver kvalt af sokken, jeg har i munden. Så stopper Magnus, jeg kan mærke hans hånd føle på min ømme numse. Han er åbenbart ikke tilfreds med resultatet, for han genoptager slagene. Rytmisk klasker han battet, fra balle til balle. Jeg har aldrig oplevet sådan en intens smerte før, og så er det min bedste ven, der slår. Jeg har næsten forladt min krop, er så psykisk og fysisk overvældet, at min hjerne er gået i stå.
Nu stopper Magnus igen, jeg tænker, at det er overstået, at han vil slippe mig fri, grine og bare sige det hele var en pjank. Her tog jeg alvorligt fejl, Magnus er skiftet til bæltet, nu er det det, der rammer min ende. Han klasker på tværs, så det rammer begge baller samtidigt. Det gør om muligt endnu mere ondt. Jeg ved ikke hvor længe han slår, men pludselig stopper det. Nu opdager jeg noget mærkeligt, der er klistret omkring min pik, jeg har fået udløsning undervejs, uden at jeg har bemærket det, men den er god nok min sæd har dannet en våd plet under mig. Det er ekstremt flovt. Men nu sker der noget uventet, en kølig creme bliver smurt op i mit numsehul, og et stykke op. Magnus lægger sig ned ovenpå min forslåede numse, og trænger op i mig med sin stive pik. Han knepper mig sgu…
Magnus hvisker i mit øre, din lille luder slave, nu skal du have det som du har fortjent. Jeg kan næsten ikke tro det, min drøm er gået i opfyldelse, jeg får pik, men havde ikke troet, det ville blive på denne måde. Jeg kan høre at Magnus nærmer sig sin orgasme. Han stønner på en hel bestemt måde, når han kommer, den lyd har jeg kendt længe. Min bagdel er nærmest følelsesløs, og min krop i chok, men det føles alligevel ret godt. Så rejser Magnus sig op, kravler ned ad sengen, og stiller sig foran mig, så længe du ikke kan finde ud af at stille med en ren røv, må du sgu selv slikke min pik ren Så fjerner han tørklædet for mit ansigt, tager den gennemtyggede våde sok ud af min mund, og fører sin spermvåde pik ind i min mund, jeg kan smage min egen lort på hans pik, ydmygelsen er total. Jeg slikker ham alligevel ren og synker spyttet med restsperm og lortesmag. Så bliver mine håndled løsnet, og derefter mine
fødder. Jeg er fri nu, men tør ikke vende mig om, da min numse er gloende. Derfor kravler jeg på maven på ud til kanten, og langsomt kommer jeg op og stå igen. Jeg er svimmel, og kunne lægge mig ned og sove.
Var det godt, din beskidte slavedreng, kan se du har svinet min dyne. Så giver Magnus mig et kærligt kys på munden, smut ud i bad min ven, så rydder jeg op.
I spejlet på badeværelset, kan jeg se skaderne, farven er mørkerød, der er små blodudtrædninger, og enkelte steder er farven nærmest blå. Der er sperm fra Magnus ned af mine lår og i mit numsehul. jeg stiller mig ind under bruseren, og lader vandet friske mig op. Efter et langt varmt bad, slutter jeg af med det kolde gys. Jeg griber et håndklæde, og for tørret min krop, er dog meget forsigtig med min numse.
Da jeg kommer ind værelset igen, sidder Magnus ved sin pc. Han har gang i vores for tiden favorit spil. Han er fuldt påklædt, og har åbnet vinduet. Tag dit tøj på, så smadrer jeg dig på dette level.
Jeg må stå op med konsollen i hænderne, da jeg umuligt kan sidde ned. Det giver Magnus en fordel, så han vinder stort over mig. Der kan du se, jeg er en vinder.
Har du ikke lyst til at blive og spise med i aften. Mener min mor snakkede noget om lasagne. Det ved jeg er ok, men sender lige en besked til min mor på sms. Forældrene kommer hjem fra arbejde, de kommer op og hilser på. I laver da heller aldrig andet end de voldelige pc-spil. I tager skade af det en dag. Vi griner og hilser tilbage. Det er okay, at jeg spiser med, og forældrene går ned i køkkenet for at lave maden sammen.
Efter en times tid skal vi spise, forældrene har åbnet en flaske rødvin, og er dejligt afslappede. Det smager himmelsk, men jeg sidder lidt uroligt på stolen. Men det bliver ikke bemærket.
Da vi har spist følger Magnus mig ud. I entreen giver han mig et kys, jeg glæder mig til vi skal lege igen “slavedreng”.

Thorbjørn (afsnit 2) på cykeltur med Magnus

Lørdag morgen ringer min telefon. Jeg er hundrede kilometer borte i drømmeland, men bliver vækket, da den ikke stopper. Det er en overfrisk Magnus i røret, hva så bro skal du med ud og cykle en tur. Jeg forsøger at forklare ham, at jeg sgu da ikke kan cykle med ham, han kører dobbelt så hurtigt som min max fart, når bare triller afsted. Det vil Magnus ikke høre på, du står klar kl 10.
Tanken om Magnus i cykeltøj, gør ikke noget godt for mit morgenjern. Jeg rejser mig og går ud i bad. Med opbyggelse af al min viljestyrke, lykkedes det mig at undlade at spille pik. Dog vasker jeg mit numsehul grundigt. Min mor bliver overrasket, da jeg kommer ud i køkkenet, så tidligt på dagen. Jeg har taget et par korte bukser på og en stram t-shirt. Min mor griner, da jeg fortæller at Magnus vil ydmyge mig på cykel. jeg når kun en kop kaffe og en skål Mysli, før min telefon ringer igen. Det er naturligvis Magnus, hvor fanden bliver du af, den er to minutter over.
jeg giver min mor et kys, tager et par sneakers på, og stormer ned ad trappen. I kælderen står min Bilka cykel, på afstand kunne den godt ligne en racer, men den vejer vel ti gange så meget som den cykel Magnus har. Alene hans forhjul koster tyve tusinde kroner. Han betaler ikke en krone selv, det er sponsor gaver og kontrakter via klubben. Da jeg trækker op ad ramper, ser jeg ham. Han slanke krop er i en hvid dragt, med mange reklamer i farver på. Cyklen er lyseblå, og hans hjelm er hvid med blåt tryk. Sponsor solbrillerne sidder oppe på hjelmen. Min stakkels pik truer med at rive mine bukser i stykker. Så sender han mig et smil, der er til at dø for.
Der er du, din dovne dreng. Magnus griner, jeg ligner sgu en klovn ved siden af ham.
Du må love mig ikke at at køre for stærkt, så skal du sgu ringe efter et ilttelt på turen.
Magnus smiler, og lover at tage hensyn, nu ser jeg, at han har en mindre rygsæk på, det har jeg ikke set før, men det må han vel om. vi triller lidt, men så sætter Magnus farten lidt op, jeg pruster allerede efter luft. Vi tager en sidevej ud ad det mest bebyggede område, over mod de mindre landsbyer og Vestskoven. Jeg tænker, at i dag bliver min dødsdag, håber I vil komme til min begravelse. Magnus kan godt se jeg lider. Han forklarer, at hvis jeg holder mig til venstre ved hvert eneste hjørne, kommer vi til at køre i ring rundt om skoven. Så forsvinder Magnus i ryk, som om jeg ikke bevægede mig overhovedet. Der går ikke længe, så kommer han bagfra igen, og passerer mig i hæsblæsende tempo. Jeg spekulerer over, hvad fanden jeg skal her. Selvfølgelig har jeg godt af træning, men alligevel. Så kommer Magnus igen igen. Jeg er ikke engang kommet rundt første gang. Det sker flere gange, men da jeg runder et hjørne sidder Magnus på en sten og venter på mig. Vi skal ned af denne her skovsti. Vi trækker vores cykler, jeg er dødeligt udmattet, der er intet at se på Magnus, som altid stråler han, og er i overskud. Længere inde i skoven er der en mindre lysning. Her gør vi holdt.
Hvad venter du på, få så det tøj af. Magnus har fået sin ordre stemme på igen.
Jeg begynder at forstå meningen med min tilstedeværelse. Og det er jo en af fordele ved cykeltøj, hans pik er stiv og tydeligt aftegnet i dragten. jeg klæder mig af, og ved godt at det er det hele fra start, ikke noget med at beholde underbukserne på. Så nu står jeg nøgen i skoven, overfor min ven. Så åbner Magnus sin rygsæk, og frem kommer en rulle reb. Jeg bliver trukket over mod et væltet træ, og tvunget til at ligge mig på maven langs med træet. Så binder Magnus mine hænder og fødder, nede under stammen. Så begynder smækkene…..han bruger hånden, og arbejder systematisk rundt på mine balder. Jeg tænker, det er okay, da det er jo er optakt til sex, men så sker der noget uventet, Magnus stopper, så kan du ligge her og tænke over, hvor meget du elsker mig...slavedreng
Så tager Magnus sin cykel igen og forlader lysningen. Her ligger jeg, nøgen med rød numse, stangliderlig, og kan ikke på nogen måde komme fri. Det føles som en evighed, men er nok ikke mere en to timer senere, før jeg kan høre at Magnus kommer tilbage.
Har du fået tænkt dig om….vil du adlyde din Master, og tage din straf.
Jeg siger højt ja, vil gerne prøve at please ham…
Men smækkene starter igen, og denne gang lidt hårdere. Min stakkels pik og nosser bliver klemt mod den ru overflade på det væltede træ. Jeg kan se at Magnus krænger sin dragt ned, og igen mærker jeg, at mit hul bliver smurt ind. Magnus stiller sig bag mig. Sig du vil have min pik nu.
Jeg beder om at blive kneppet. og jeg får min vilje. Magnus presser sig op i mig i et hug, det gør sindsygt ondt, da jeg ikke nåede at slappe af i ringmusklen. Men ganske langsomt kommer glæden tilbage. Magnus knepper mig dejligt hårdt, og efter nogle minutter kommer han oppe i mig. Jeg skal igen slikke ham ren, men slipper dog denne gang for smagen af lort. Magnus lægger sig op på mig igen. Hvad så slavedreng, dejlig tur ikke...skal vi se at komme hjem i bad.Thorbjørn (afsnit 3)

Jeg sidder derhjemme og tænker over den drejning mit liv har taget. Magnus kalder mig slavedreng, når der ikke er andre, der hører det, og hver gang han siger det, kan jeg mærke det i mine bukser. Er det det jeg er? Jeg må prøve at blive klogere på det. Jeg søger på forskellige porno sider, og læser et par sexnoveller på Nifty. Det begynder så småt, at gå op for mig, at den er god nok, Magnus har sgu læst mig rigtigt. Men hvordan kommer jeg videre? Jeg starter med at lave en profil på boyfriend, lyver mig to år ældre. Min profil kommer til at hedde; Slavedreng vestegnen. Min tekst bliver; Jeg er en fyr på 16 år, der søger opdragelse, og ydmygelse. Har brug for en fast hånd, jeg søger en Master, gerne med erfaring.
Vil udnyttes i begge huller. Gerne langtidbondage og smæk
Det er med nogen bæven jeg oploader teksten. Selvfølgelig er jeg 110 % anonym endnu. Men hvordan vil det blive modtaget. Det finder jeg ud af 30 sekunder senere, Så er min indbakke fyldt. Jeg læser alle mails, men venter med at svare. Faktisk gør det mig smask liderlig. Enkelte profiler har gode billeder, hvor slaver får pisk, bliver bundet og kneppet. Men de mange links i profilerne leder mig alle mulige interessante steder hen. Særlig en profil tænder mig, det er fra en mørk fyr på 32 år. Han har flotte billeder, og en fræk tekst. Og da han bor i Rødovre, sender jeg ham et; hej…..okay, jeg er nok stadig en smule skræmt. Men er da kommet i gang. Jeg skynder mig at lukke ned. Mit hjerte bulder og jeg sveder. Beslutter mig for at vente en time med at kigge igen. Efter fem minutter, må jeg ind igen, han har svaret;
Har speciale i opdragelse, og en fast hånd. vil gerne hjælpe dig !!
Hvad fanden skal jeg gøre? Bliver nødt til at svare, ellers tror han, jeg er fake eller ikke er interesseret. Og det er jeg jo.
Jeg skriver; er ikke så erfaren, men villig til at lære.
Svaret kommer straks; Mød mig på Rødovre station om tyve minutter.
Jeg kigger på mit ur, det kan jeg jo godt nå, det er kun en station væk, og s-toget kører hele tiden. Hvad skal jeg tage på, render rundt om mig selv, kigger i spejlet mange gange. tænker han må tage mig som jeg er. Kommer ud ad døren i shorts og hættetrøje. Jeg trækker hætten op om ørene , tænker at alle kan se, her en en dreng på vej til et frækt møde. Det er naturligvis indbildning, men sådan har jeg det. toget kommer med det samme, og der er ikke gået mere end tolv minutter fra jeg fik beskeden. til jeg sidder på en bænk på Rødovre station, mine øjne er klistret til min telefon, det er uret jeg kigger på. Min mave brokker sig, mit hjerte slår vildt og sveden render ned fra mine armhuler. Så ser jeg en mørk fyr, han tager dog toget den anden vej. Så var det ikke ham….da der er gået 25 minutter beslutter jeg mig for at gå...læs flygte….men så er han der lige pludselig. Han sætter sig ved siden af mig. Hvordan kan han regne ud, at det er mig, han har skrevet med. Kan fornemme han kigger på mig, jeg selv stirrer stift ud i luften. Har vi en aftale unge mand?, siger han så. jeg vender mig, og ser for første gang ind i hans venlige øjne. Ja, får jeg fremstammet. Kom med dreng, jeg bor lige overfor stationen.
Der ligger et grimt højhus, og der lugter ikke så rart, men vi kommer ind i elevatoren. og kører højt op i bygningen. På noget der minder om en lang gang, leder han mig hen til en dør med et nummer. Det viser sig at være en et værelses lejlighed med kogeø og et lille toilet. Der er faktisk rent og pænt på den trange plads.
Jeg ryster af skræk, men er også draget at manden.
Jeg vil se dig knægt, tag tøjet af nu!
Det er ikke et spørgsmål, men en ordre. Så jeg begynder at klæde mig langsomt af. Det er ekstremt ydmygende, at stå i en fremmed mands lejlighed nøgen. Nok er jeg bange, men min pik afslører mig, den er banke stiv, og tilmed våd på pikhovedet. Han sidder bare i sin lænestol og kigger på mig.
Drej dig rundt knægt. Ja du ser sgu ud til at være fræk.
Han rejser sig, og kommer hen til mig, mærker på min krop, som om det var noget kød, han skulle købe i et supermarked.
Så trækker han en en spisestuestol frem og sætter sig. Og med et rask tag ligger jeg over hans knæ.
Nu er det for sent, at sige nej eller løbe min vej, jeg sidder i saksen. Han lægger det ene ben hen over min ryg, og klemmer mig fast. Så kæler han med med min bare ende. jeg når lige at slappe af, da smækkene begynder, han er stærk og slår hårdt fra start, ikke noget med at varme op først. jeg piver og græder, men han nyder det tilsyneladende, for han fortsætter bare uanfægtet. Nu går det op for mig at Magnus har været blid ved mig, men dette er en rigtig endefuld. Da det stopper, er jeg halvt bevidstløs i smerte.
Han hjælper mig op, og jeg skal stå med ryggen til ham, så tager han nogle billeder at min røde røv. Jeg sender dig nogle, hvis de bliver gode, siger han så.
Tag tøjet på, og kom hen og tak mig for at hjælpe dig”
Jeg klæder mig på, men rystende hænder, har ikke helt genvundet kontrollen over mig selv. Så giver jeg ham hånden, og siger tak. Jeg tænker, dette var en engangsoplevelse, det skal jeg aldrig prøve igen.
Hjemme tager jeg et bad, i spejlet kan jeg se min røde røv, der er dog ingen egentlige mærker, bare en jævn rød farve, og en voldsom ømhed. I badet spiller jeg min pik, og ved, at jeg skriver til ham igen.


Thorbjørn (afsnit 4)

Jeg klarer mig okay i skolen, uden at være en 12 tals elev. Det overlader jeg til Magnus, han kan sgu alt. Naturfag er mit bedste, og der er jeg også ret glad for læreren, eller er det omvendt? Christian er vist også ret glad for mig, han lægger tit en hånd på min skulder eller nakke. Roser mig selvom jeg svarer forkert, og smiler altid, når jeg ser op på ham.
Jeg kan ikke komme til at tale med Magnus i pausen, han holder hof omgivet af piger. Hvad har han tænkt sig, skal der her fortsætte, eller dropper han mig bare?
Pludselig rejser Magnus sig op, og kalder på mig, jeg skal gå med ud på gangen.
Nå, slavedreng, jeg har planer med dig i eftermiddag efter skole.
Så vender han rundt og går ind i klassen igen. Der står jeg som et andet fjols, men min pik er begyndt at fyldes med blod….shit...bare der ikke er nogen der ser mig nu. Jeg går ud på toilettet, men kan ikke pisse, nøjes med at tage lidt vand i hovedet. Da vi får fri, går vi sammen ud til vores cykler, Magnus kører naturligvis ikke på sin racer, men på en okay mountainbike, jeg har jo kun min skærveknuser. Da vi kommer hjem til Magnus, og har stillet cyklerne, går jeg i retning af hoveddøren.
Hvor tror du, du skal hen slavedreng? Smid din taske og kom med.
Jeg følger efter ned bag i haven, hvor Magnus har haft sit legehus og gyngestativ, fra da han var lille.
Hvad venter du på, slavedreng, få så det tøj af i en fart.
Haven er ikke specielt ugenert, der vinduer i andre huse, der vender ned i mod haven, og hækken er ikke så tæt hernede. Men jeg adlyder alligevel, og står nu nøgen, dog med skoene på. Nu ser jeg at gyngen er fjernet, og der er bundet snore fast til kæderne, der tidligere holdt gyngen. Jeg kan jo godt se, hvor der bærer hen ad, min pik er naturligvis stiv, og der er ikke grænser for, hvor pinligt det er, da jeg får bundet mine hænder op til stangen på stativet. Med et stykke tov binder Magnus nu min pik og nosser stramt, og så hænger han en strandsten med et hul i fast til enden af snoren, så den hænger mellem mine fødder, dog uden at kunne nå jorden. Føj det gør ondt, mine nosser er ved at falde af.
Magnus dasker et par gange til min stive pik. Nå, jeg har jo ikke tid til det her pjat, jeg skal jo passe min træning. Vi ses slavedreng.
Fandenme om ikke han bare skrider igen, og lader mig stå her til offentlig skue. Den dreng er sgu da ikke helt rask. Efterhånden finder jeg ind i dvaletilstand, det gør faktisk ikke så ondt i nosserne, som jeg troede, stenen er jo heller ikke så stor. Men det er ubekvemt, at stå med hænderne opad.
Nu kan jeg pludselig godt mærke, at jeg skal tisse, der er jo ikke andet at gøre end at lade vandet løbe fra kartoflerne. Jeg står sku nøgen, og pisser ned ad mine egne ben. Føj.
Den er sådan set ret stille i kvarteret, men pludselig opfanger jeg en lyd. Jeg stod med lukkede øjne, men nu kigger jeg mig omkring. der står en mand, på den anden side af hækken, og det er tydeligt, at han spiller pik. Det kan godt være han tror, han er usynlig, men hækken er tynd nogle steder. Nu kom hans vist….der lyder nogle svage stønnelyde, så trækker han sig væk igen. Tak Magnus, du er sgu da en kammerat, lader din bedste ven stå og lade sig udnytte af liderlige gamle mænd. Jeg står og fantaserer om alle mulige former for hævn, da Magnus pludselig er tilbage.
Der står du jo fint slavedreng, men nu skal du arbejde lidt for føden.
Han løsner mine hænder og nosser, og trækker mig med ind i legehuset. Vi er vist vokset noget begge to, siden vi legede der for en del år siden. Men Magnus sætter sig ned og krænger sin dragt ned, og blotter sin pik.
Kom så slavedreng, nu skal du få din belønning.
Jeg glemmer lige mine hævnplaner, og går på knæ, og tager pikken i munden.
eksperten arbejder hurtig, og Magnus kommer i min mund, han lader pikken blive, til han kan se jeg har slugt ladningen. Så klapper han mig på hovedet.
Tag dit tøj på, vi skal lige nå at spille et nyt spil, jeg har købt over nettet.
Kort efter sidder to gamle venner, og spiller pc-spil.
Thorbjørn (afsnit 5)

Jeg har lige været i bad, min mor er på arbejde, så jeg går nøgen rundt i lejligheden, Efter besøget i Magnus’ have, er jeg pænt liderlig. Det kan ses på mig. Der er ikke andet at gøre end at åbne boyfriend. Der er flere mails, jeg sorterer i første omgang dem fra, der bor langt fra mig. Men der er en interessant. Det er en moden mand på 53 år, der bor i Hvidovre. Han er interesseret i gammeldags opdragelse af drenge, og har sit eget rum i kælderen til formålet. Der er forskellige billeder af manden i lædertøj, og et i harness. Der er gynge, kors og spankingsmøbel. Ret interessant. Da han er online, skriver jeg det forsigtige; hej.
Der kommer straks et svar; slavedreng søges, du vil blive opdraget til at adlyde mig
Det går lige i pikken på mig.
Skriver tilbage; hvor er du ?
Det viser sig, han bor i Hvidovre nord, det vil sige kun 5 minutter fra mig med s-tog.
jeg skriver; kan jeg få en prøvetime ?
svar; ja
Tør jeg besøge en fremmed mand med spankingrum ?
skriver; nu?
svar ja, kom
Fuck, jeg er i tvivl…..min pik siger klart ja, men min mave hopper op og ned, og hjertet banker.
skriver; ok, 15 minutter
svar; ok, brug kældertrappen, bank 5 gange og gå ind
Jeg tager min cykel til stationen, og toget kører med det samme, så efter få minutter er jeg i Hvidovre. Kigger på maps, og finder villavejen med det samme, der er kun 500 meter.
Shit, jeg skider sgu snart i bukserne af angst og ophidselse. Hvis det ikke var fordi jeg kendte årsagen, ville jeg tro jeg havde feber.
Huset er helt almindeligt, med en kældertrappe på siden.
Det er den længste trappe jeg har gået på, eller også har jeg fået gummiben.
Jeg banker de fem gange, og træder ind i et helt mørkt rum.
Luk døren knægt, tag dit tøj af, og gå lige frem.
Stemmen er bestemt, og der er ikke plads til diskussion.
Jeg tager sko, og hættetrøje samt mine lange bukser af. På strømpefødder og i underbukser, går jeg fremad.
Hvad fander er der galt med dig knægt, sagde jeg ikke du skulle tage tøjet af ?
Jeg, jeg ….vil vil….mine stemme stammer, det er ellers længe siden.
Fanden tage det, jeg krænger strømper og underbukser af, og går ind i rummet.
Der er helt mørk, enten er der mørklægningsgardiner, eller vinduerne er malet sorte.
Så mærker jeg at han kommer hen imod mig, mine hænder bliver ført om bag på og et par politi håndjern smækker i. Det er lige før jeg pisser på gulvet. Så bliver en kæde sat på med en hængelås i mine håndjern. Jeg er sgu fanget i en fælde.
Langsomt bliver der skruet op for noget blåt lys, og jeg kan se rummet fra profilbillederne. Foran mig står en mand i læderbukser, bar overkrop, med en maske med huller til øjne og mund….det er det uhyggelige syn, jeg har oplevet nogensinde.
I hånden holder han en ridepisk, jeg frygter, hvor den skal bruges.
Så du er en fræk dreng, der ikke har lært at opføre dig ordentligt endnu.
For hvert ord, klasker pisken mod mine balder, ganske let.
Jeg ved ikke om jeg skal svare, eller det er klogest at tie stille?
Når jeg spørger om noget, siger du altid; ja Master, forstået?, og nu kommer pisken hårdt, mod min ende. Fuck, det gør ondt.
Ja Master, siger jeg højt
Godt min dreng, jeg tror du kan lære det.
Han gramser på min krop, tager om min stive pik, trækker i mine nosser. Så kommer en butt plug frem, den bliver heldigvis lige smurt ind i glidecreme, men så presses den op i min endetarm. Jeg skriger.
Hold kæft, pisken rammer igen hårdt.
Ja Master, snøfter jeg.
Han går hen til et spil på væggen, og nu bliver mine hænder trukket opad mod loftet, da jeg står på tæer, stopper han.
Manden tager mine bukser, og roder i mine lommer, han tænder et lys over et bord, og kigger på mit sygesikringskort, som ligger i en lomme ved min telefon.
DU ER JO MINDREÅRIG, så tør jeg sgu ikke, siger han så. Han fjerner pluggen, og jeg bliver hejst nedad igen. Mine hænder kommer fri fra håndjernene. Og jeg er parat til at tage mit tøj og løbe.
Men sådan leger han ikke, jeg bliver lagt over knæet, og får mit livs endefuld. Jeg tuder og hyler, men det hjælper ikke, måske tværtimod. Da han er tilfreds, får jeg smidt mine klude og sko i hovedet, og sendt ud ad døren, så må jeg stå på trappen og tage det på, det er med besvær, jeg kan trække bukserne op over min ømme røv.
Jeg kommer til at stå op i toget hjem.Thorbjørn (afsnit 6)

Nu tror du jeg er kureret for at gå på boyfriend. Men ak nej. Jeg sidde her nogle dage efter og kigger efter profiler, der søger drenge. Klokken er otte om aftenen.
Pling, siger det så, jeg har fået en besked;
Domina søger houseboy
Jeg kigger på profilen. Det er en trans, det er ret tydeligt. Der er ret frække billeder. Hun poserer i forskellige outfits fra laber larve til domina. Og så er hun her fra Brøndby.
Jeg skriver; hej
Ved godt det er en slap besked, men er i vildrede, om jeg tør noget igen.
svar; Jeg søger en villig hjælper, kom til optagelsesprøve nu
skriver; hvor?
Hun/han skriver adressen tilbage, der er mindre end en kilometer derhen. Den nye app på boyfriend siger 850 meter.
skriver; ok, tager lige et bad, 20 min
svar; ses
Fuck, fuck, så står jeg her igen, min pik har drevet mig til det igen. Jeg vasker mig grundigt med sæbe, også et stykke op i numsehullet. Det er en rimelig lun aften, så tager bare et par fodboldshorts og en Brøndby trøje på. Hvis jeg skulle møde nogen jeg kender, vil de tro, jeg bare skal eller har spillet bold.
På cykel tager det få minutter, så står jeg foran en mindre villa, med en have til.
Men en rystende finger ringer jeg på dørklokken. Døren bliver åbnet på en måde så personen, der åbner er skjult bag døren. Jeg træder indenfor, et lyst hjem. Døren bliver lukket bag mig. Der står hun så, i sommerkjole, høje hæle og blond paryk. Der er tydelige skægstubbe på hagen.
Kom med herind, jeg har lagt dit tøj frem.
Jeg bliver ført ind i et mindre værelse, det ligner et gæste værelse, med seng bord og stol, og med en stumtjener i hjørnet. Gardinerne er trukket for. På sengen ligger en stuepige uniform. En kort sort og hvid kjole, et forklæde med blondekant og lange hvide selvsiddende netstrømper. Der er ingen trusser. Jeg er alene i rummet, og døren er lukket. Jeg tager mit fodbold tøj af, men beholder mine underbukser på. Prøver ført kjolen, der sidder faktisk okay. Så binder jeg forklædet, og prøver strømperne, det er ikke så nemt som man skulle tro. I det store spejl på væggen kan jeg se noget, der godt kunne gå for en korthåret pige. Bortset fra, at der er tydelig bule foran ved skridtet. Som en anden forfængelig tøs, retter jeg på tøjet og håret, og åbner døren.
Få de grimme underbukser af!
jeg må gå ind igen og fjerne dem. Nu er der tydeligt telt i kjolen, når mine underbukser ikke længere hjælper med at styre min drengepik. Ud igen….
Sådan, det var bedre min pige.
Så bliver jeg bedt om at gå rundt i stuen.
Det ligner sgu lort, kan du slet ikke finde ud af at føre dig ordentligt frem.
Der er meget du skal lære, kig på mig nu.
Hun svanser rundt på sine høje hæle, men det er en tydelig feminin gang.
Jeg prøver igen at efterligne hende. Men er stadig usikker på, om jeg gør det rigtigt.
Ak, det bliver lidt af et job med dig, du er jo nærmest håbløs.
Jeg strammer mig yderligere op, og gør mit bedste.
Sæt dig ned i sofaen min pige.
Hun sætter sig tæt ved siden af mig, og tager mig i hånden. Så løfter hun op i min kjole, og ser på min stive drengepik, og sukker højlydt. Hun rejser sig, og vender ryggen til mig
Hjælp mig lige med lynlåsen.
Jeg rejser mig op og åbner hendes kjole. Den falder ned på gulvet og afslører et rødt lingeri sæt. Men da hun vender sig om, stikker hendes store pik ud gennem et hul i trusserne.
Så må vi jo se om du er bedre til at slikke.
Nu er jeg på hjemmebane igen, jeg glider ned på knæ, og tager lemmet i kærlig behandling. Slikker drillende på pikhovedet, lader tungen glide på skaftet, sutter på de barberede nosser, vender tilbage til pikhovedet, bruger tungen i pishullet.
Jeg kan høre hun nu er yderst tilfreds med mig. Hun stønner og vrider sig.
Du er jo fantastisk lille skat, kom så, mere.
Jeg åbner munden mere, og lader pikken komme dybere ind, og med læberne stramt om organet, malker jeg hende. Efter nogle minutter kommer hun, min mund fyldes med sperm. Jeg viser hende, at jeg synker.
Hun sætter sig ned igen, og kysser mig dybt.
Du har jo talent min pige. Smut du bare hjem nu, men jeg vil gerne se dig igen meget snart.
Jeg går ind og klæder om igen, smutter i mit tøj og sko, og forlader hende med en rar fornemmelse i kroppen. Tror sgu jeg kan blive en rigtig fin stuepige.
Thorbjørn (afsnit 7)

Magnus fortæller mig i skolen, at han har en overraskelse til mig. Og da han bruger ordet “slavedreng”, ved jeg at det er sex, han tænker på.
Det gør mig på en gang liderlig, men også lidt bange for, hvad han nu vil udsætte mig for. Vi følges ad hjem til ham. Han vil naturligvis ikke sige noget om, hvad der skal ske. Oppe på værelset skal jeg klæde mig af, og ligge på maven på sengen som tidligere. Jeg bliver også igen bundet på hænder og fødder, får min sure sok i munden, og får tørklædet bundet for øjnene. Okay, tænker jeg, han vil kneppe mig igen. Men der er helt ro i værelset, jeg kan høre at Magnus, sidder med sin telefon.
Jeg ligger bare der med blottet røv. Tiden går, og da jeg ikke kan sige noget på grund af sokken, venter jeg bare. Pludselig ringer det på døren. Shit, tænker jeg, nu må han da slippe mig fri. Men Magnus forlader bare rummet, og gå ned ad trappen til døren. Jeg kan høre han hilser på en. De står lidt og snakker, men så kommer de sammen op ad trappen.
Så det er den slavedreng du talte om?
Stemmen tilhører en noget ældre person, måske en ældre teenager. Jeg får et klask i numsen.
Kan du bruge ham?
Helt sikkert, har du glidecreme?
Så får jeg igen smurt enden ind. og en finger drejer rundt oppe i mit numsehul.
Det ser jo ud til at han er klar.
Jeg kan høre, at en er ved at tage tøjet af, hvem ved jeg ikke. Men så mærker jeg en fremmed krop lægge sig på mig mig, og snart efter kommer en pik indenfor i mig.
Han knepper mig først stille, men så tager liderligheden over, og jeg får den hårdt.
Den fremmede brøler sin orgasme ud. Han er helt klart kommet oppe i mig.
Vil du have en øl eller vand, før du kører igen.
Ja tak, siger da ikke nej til en kold øl.
De forlader værelset, og lukker tilmed døren.
Sæden gør mit numsehul fugtigt, men jeg kan ikke røre mig. Kan kun høre svage lyde nede fra køkkenet. Ind imellem kan jeg tilmed høre at de griner højt.
Efter noget tid, går døren op igen. Og Magnus begynder at løslade mig fra sengen.
det sidste der kommer af er mit bind for øjnene. Og jeg kan spytte min sok ud.
Så slavedreng, nu kan du sutte mig.
Jeg må ned på knæ, og tage hans pik frem, og sutte ham til udløsning. Jeg udfører mit job, som jeg plejer, og sluger hans sperm.
Okay, du kan tage dit tøj på nu og køre hjem, jeg skal lige lave noget andet.
Jeg klæder mig på, har tusind spørgsmål, men Magnus peger bare på døren.
Da jeg sætter mig på cyklen, kan jeg mærke sæden løbe ud og havne i mine underbukser.Thorbjørn (afsnit 8)

Hjemme er jeg liderlig som aldrig før. Hvem er det, der har kneppet mig ?
Jeg tager tøjet og går i bad. Lader med vilje være med at spille pik, vil nyde den berusende liderlig noget tid endnu. Der er ikke noget valg, jeg må åbne min boyfriend profil. Nøgen sætter jeg mig til at læse mine nye beskeder.
Domina søger houseboy; Ser frem til et besøg fra dig igen, så kan opdragelsen begynde.
Det får min pik til at dryppe presperm.
Men der er også en ny besked; vil tømme din drengepik, mens du er bundet
Det er fra en yngre mand på 24 år. Han bor som mig i den nordlige ende af brøndby. Kan se på appen, at der er mindre en 250 meter mellem os. Fuck det kan være en af mine naboer. der er billeder af en nøgen yngre mand, uden ansigt, men med et flot krop og pik.
skriver; tak, trænger nu
Besked; fedt, vil smage dig
skriver; hvor er du?
Jeg læser adressen. Det er i ejendommen på den anden side af hovedvejen. Det vil sige samme vej som mig, blot på den anden side, jeg kan se den ejendom fra mit vindue. vi har måske stået i samme kø i Netto, fuck, tør jeg det?
skriver; ok, 5 min.
Jeg tager en t-shirt og et par korte fodbold bukser på, ingen underbukser eller sokker.
Jeg føler mig halvnøgen, men går alligevel over gaden. ved opgangen, finder jeg hans lejlighed på 3. sal. Min finger ryster, da jeg trykker på dørtelefonen. jeg bliver lukket ind med det samme, og går op ad trappen.På 3. sal står en dør åben, og det er hans lejlighed. Jeg tænder ind.
Hej, Thorbjørn, godt at se dig.
Fuck, det er min gamle hjælpetræner fra fodbold. Han har kun et par flotte Andrew Christian underbukser på, og der er pladsproblemer.
Øh, hej Lasse……
Sæt dig på sengen, så hjælper jeg dig med tøjet.
Lasse trækker min t-shirt af, og mærker på min krop.
Wauw, du er lækker.
Han kysser mine brystvorter, og det sender flere signaler ned til min i forvejen overstessede pik.
Hans hånd, mærker på min rejsning, gennem mine shorts. Der er kommet en fugtig plet på hans trusser. Jeg rejser mig op, og lader ham trække mine bukser ned. Min pik står skråt opad min mave. Så får han lagt mig ned på ryggen, og straks begynder han at sutte. Desværre går der ikke mere end et minut, så eksploderer min pik, i et sprøjt, han sutter det hele i sig med velbehag.
Jeg tændte på dig, fra jeg så dig første gang som lilleput, du var bare noget helt særligt mellem de andre drenge.
Så kysser han mig dybt og længe. Men han har jo også sine behov. Jeg ved hvad jeg skal gøre, så dykker ned og finder hans pik, og sutter ham til udløsning. Vi ligger sammen på hans queensize seng, og kommer ned fra orgasmen. Flere kys med dejlig smag af sæd.
Vil du være min boy ?
Jeg svarer, ja, og kysser ham lidenskabeligt igen.
Før jeg gik, udvekslede vi lige mobilnumre.Thorbjørn (afsnit 9)

Jeg vågner ved, at der kommer en sms.
Lasse; hva’ så boy, skal vi løbe en tur i Brøndbyskoven
svar; ok
Lasse; 10 min på p-plads
svar; ja
Jeg må op, og finde mit løbetøj, finder de mest kropsnære bukser og en tynd bluse.
Min mor sidder i køkkenet, med morgenkaffe.
Hej min skat, det må jeg nok sige, det er da længe siden du har løbet så tidligt. Pas nu på dig selv.
Jeg giver min mor et kys på kinden, og tager mine løbesko på.
Det er en lidt kølig morgen, så kulden, trænger hurtigt gennem mit tøj. Så jogger jeg de få hundrede meter ned til p-pladsen. Min pik giver et lille hop, da jeg ser at Lasse, står og venter på mig. Han er lækkert klædt på, og hans høje slanke krop, ser spændstig ud. Selvom der et par andre motionsløbere på pladsen, går jeg direkte hen til Lasse og giver ham et kys på munden.
Har du savnet mig min boy?
Tænker meget på dig, skønt du skrev.
Vi begynder så småt at løbe, der er en dejlig motionsrute på fem kilometer. Jeg kan ikke lade være med at kigge på ham, jeg er sgu forelsket. Jeg bliver hurtigt træt, mens der ikke er noget at se på Lasse. For ikke at virke for svag, tager jeg Lasse i hånden. Det gør at vi løber lidt langsommere. Lasse kigger på mig, tror han kan se jeg lider. Vi stopper op, og jeg glider ind i favnen på ham.
Du trænger vist til at træne lidt mere boy.
Så kysser vi, og hans hænder er på min røv. Et par andre løbere passerer forbi, men vi er ligeglade. Nu ved jeg hvad lykke er. Der går strøm gennem min krop, den sitrer, og jeg får stådreng. Lasse bemærker det, og griner.
Du trænger vist også til noget andet boy.
Vi løber videre, selvom min pik hopper op og ned i bukserne. Da vi er kommet rundt, tager vi op i Lasses lille lejlighed. Lasse klæder mig af, som et lille barn, ganske langsomt, men rører ikke min krævende pik. Så smider han selv tøjet, og han er også stiv nu, men jeg må ikke lege med den endnu. Vi stiller os ud under bruseren, jeg står foran ham, og mærker hans pik mellem mine balder. Jeg er sikker på, at jeg skal kneppes nu, alt i min krop er klart til ham. Jeg bøjer mig forover, og blotter mit hul for ham. Heldigvis kan han ikke modstå invitationen. Den våde pik trænger let op i mig. Jeg er fuldkommen i ekstase, mine drømme er blevet til virkelighed. Lasse vil have mig, jeg er hans boy.
Fuck du er dejlig stram boy.
Han sætter tempoet i vejret, jeg fornemmer, at han er ved at komme. Så bliver stønnelydene højere, og han sprøjter sin sæd op i mig. Jeg retter mig op og kysser min elskede. Lasse tager hånd om min pik, og spiller den kraftigt. Da jeg får udløsning, bøjer han sig ned og smager på min sperm.
Så bliver jeg sæbet ind, som om jeg ikke kunne selv, står bare helt passiv, og lader ham vaske alle dele af min krop. Jeg vil gengælde hans omsorg og vaske ham, men han gør det selv, mens jeg kigger på. Så bliver jeg tørret og nusset med håndklædet. Før han tørrer sig selv. Vi går ind på værelset og lægger os under dynen. Han kysser og krammer mig. Men nu kan jeg mærke, at jeg ikke har spist morgenmad. Da jeg fortæller det til Lasse, tilbyder han straks at lave kaffe og varme nogle krydderboller i ovnen. Bare synet af ham, i gang med at lave mad til mig, helt nøgen og glad, får mit hjerte til at briste, jeg er lige ved at græde af glæde. Lasse stiller maden og kaffen på en bakke, og tager den med hen på sengen. sammen sidder vi og spiser og nyder den varme kaffe.
Nu ved jeg, hvad ordet lykke, betyder.

Thorbjørn (afsnit 10)

Jeg er blevet fast boy hos Lasse. Må sige det til mig selv igen og igen. En drøm er blevet til virkelighed. Jeg har lyst til at fortælle det til nogen, min mor eller i det mindste Magnus. Men jeg venter lidt, skal i hvert fald være fyldt femten, så Lasse ikke er kriminel, og jeg vil jo heller ikke miste Magnus. I skolen er det lidt kedeligt, dog er det lidt frækt i badet efter idræt, alle drengene er jo fyldt med hormoner, og det er spændende at følge med i de andres udvikling. Der bliver pludselig grinet højt i baderummet, det viser sig at Tobias, har barberet sin pik. Der bliver råbt bøsse og svans. Nogle drenge tager fat i ham, og siger - kom så fag, sut min pik.
Tobias græder, og de andre drenge bliver forlegne, og lader ham stå alene tilbage under bruseren. Jeg sætter farten ned med at klæde om, og bliver tilbage. Da Tobias kommer ud med røde øjne, er jeg stadig bukseløs. Jeg går hen, og giver ham en krammer. Først vil han afvise mig, men så smelter han i mine arme.
Jeg finder det pænt, at du er uden hår dernede, hvorfor gjorde du det?
Tobias, snøfter lidt.
Det var bare en leg med min fars barberskraber.
Jeg holder stadig om den nøgne tynde dreng, og kan mærke, jeg er ved at få rejsning. Tobias ser det også, og smiler.
Lad os få noget tøj på, vil du med hjem til mig, min mor er på arbejde.
Tobias nikker. vi klæder os på, og går ud til vores cykler. Selvfølgelig er der nogle drenge fra klassen, der ser os sammen, og de pifter og råber op. Vi ignorerer dem bare, og kører hjem til mig.
Vil du have en kop te eller kaffe Tobias?
Te, tak.
Jeg laver en kop til ham. men kaffe til mig selv. I skabet finder jeg en rulle chokolade kiks. Vi går ind på mit værelse. Det går op for mig, at Tobias aldrig har været her før. Det er lidt flovt at tænke på, han er jo en flink fyr, men lever lidt stille, og har ikke særlig høj status blandt drengene i klassen. Tobias kigger sig omkring, det er er typisk drengeværelse med fodbold plakater og nogle medaljer og pokaler.
Der ligger naturligvis tøj på gulvet, og luften kunne nok være noget bedre. Da den eneste stol i rummet også var fyldt op med tøj, satte Tobias sig på sengen. Jeg kravlede op ved siden af ham. Vi kom til at sidde tæt sammen, da det kun er en halvandenmands seng jeg har. Mens vi prøver at lære hinanden lidt at kende, sidder og jeg og tænker på, hvordan jeg kan få bukserne af ham. Tobias bor i den anden ende af byen, han går ikke rigtig til noget, men gamer meget online. Nu hvor jeg får kigget rigtigt på ham, finder jeg ham ret tiltalende. Lidt tynd, halvlangt hår, knap så moderne tøjstil, men en lækker krop. Og nu altså også en barberet pik. Den vil jeg gerne have i munden. Hvordan skal jeg score ham?
Jeg rykker lidt rundt, og lader ligesom lidt tilfældigt en hånd ligge på hans lår. Da han ikke protesterer, tager jeg mod til mig, og nærmer mig hans skridt med hånden. Han er stoppet med at snakke, og han ånder tungt. Så vender han pludselig ansigtet, og kysser mig på munden. Jeg lægger min arm rundt om halsen på ham, og holder ham fast, mens min tunge udforsker hans mund. Vi får stillet vores kopper fra os, og lægger os ned. Vi kysser stadig, og mine hænder bevæger sig rundt på ham, og ender på hans numse. Jeg tager godt fat, så han kan mærke, jeg mener det. Da vi skal have lidt luft slipper jeg ham lidt.
Jeg har faktisk altid været lidt vild med dig, men turde ikke sige noget eller komme tæt på dig.
Tobias er ærlig og vover sig frem i lyset.
Jeg kysser ham igen, for at bekræfte, at det er okay. Jeg tager det næste initiativ, og foreslår, vi tager tøjet af. Tobias kigger mig i øjnene, og nikker så.
Vi klæder os helt nøgne, og lægger os igen ned på sengen. Min pik er stiv, mens hans tøver lidt. Det vil jeg gøre noget ved, så jeg griber om hans slanke glatte pik, og mærker, hvordan den begynder at reagere. Det er skønt at mærke, så jeg tager lidt hårdere fat. Også om hans glatte nosser. De er tunge og lækre at røre ved. Tobias begynder at spille min pik. Det er super dejligt.
Så slipper jeg kysset, og glider ned og tager hans smukke pik i munden. Jeg suger hans nosser op i munden efter tur. Tobias stønner nu højlydt. jeg kan mærke jeg er tæt på at komme, så vil advare ham, men så tager han min pik i munden, og modtager sæden. Så kommer Tobias også. Vi har nu begge munden fyldt med drengesæd. Så ligger vi og kysser, og blander vores ladninger, ved at køre den fra mund til mund.
Vi siger ikke noget til nogen om dette vel ?
Jeg kan mærke nervøsiteten i Tobias, da han er kommet ned fra sin orgasme.
Du kan stole på mig, og jeg er meget glad for, at vi nu er blevet venner.
Lettelsen kan mærkes som en fysisk reaktion i hans krop.
Jeg tror sgu jeg er blevet endnu mere forelsket i dig.
Du er en dejlig dreng, og jeg håber vi kan udvikle dette forhold.
Har du haft sex med andre drenge eller mænd før?
Jeg vil vide lidt om denne dreng, som åbenbart har haft en hemmeligt crush på mig.
Han fortæller, at han altid har følt sig anderledes, og at tror han er gay. Men ikke har fået levet det ud endnu. Kun set gayporn på nettet, og drømt om sex med fyre.
Jeg er også gay, men har da lidt erfaring.
Kan vi være kærester ?
Tobias ser næsten bedende på mig. Jeg siger, at jeg kan lide ham, og gerne vil se ham igen. Og måske bliver vi kærester engang. Han kaster sig om halsen på mig, og kysser og krammer.
Lad os nu tage et bad sammen søde. Vi går nøgne ud på badeværelset. det er skønt at stå sammen under bruseren. Vi griner og hygger os
Men så banker det på døren.
Thorbjørn, er du snart færdig, jeg skal altså på toilettet?
Tobias bliver nærmest paralyseret af angst.
Jeg råber til min mor, at det er okay, vi er bare i bad, kom bare ud og tis.
Min mor åbner døren, og bruger toilettet. Jeg ved ikke om Tobias har trukket vejret de sidste par minutter, han er bleg og i chok.
Er det Magnus du er i bad med?
Nej det er Tobias fra min klasse.
Skal han spise med?
Det tror jeg, han skal lige ringe hjem først.
Vi afslutter badet. Tobias ligner et spørgsmålstegn.
Går du tit i bad med Magnus fra klassen ?
Jeg prøver at forklare. at vi har været venner altid, og at han og jeg har sovet sovet sammen fra vi var helt små.
Har I sex ?
Ja, men der er også plads til dig i mit liv.
Tobias kigger på mig, men så smiler han. Vi går nøgne ind på værelset, der stinker stadig af sex, selvom min mor har åbnet vinduet. Han ringer hjem, og får aftalt til at blive og spise her. Vi tager noget tøj på, og går ud i køkkenet for at hjælpe med maden. Min mor er godt i gang, jeg kan se på hende, at hun tænker. Måske ved hun det godt, måske har hun vidst det i lang tid. Vi dækker bord, og så er maden færdig. En gryderet med kartoffelmos. Det smager super.
Min mor prøver at få en samtale i gang med Tobias, men han er lidt klemt stadigvæk, og svarer ganske kort. Tænker at jeg må gøre noget. Så pludselig giver jeg Tobias en kys på munden.
Er han ikke sød mor?
Øh, jo da…..
Efter maden går vi ind på mit værelse igen. Tobias er stadig rød i hovedet.
Kom og læg dig lidt her, det er okay, vi finder ud af det.
Jeg kæler for han som et andet uroligt barn.
Jeg giver haḿ lidt forsigtige kys, og langsomt slapper han mere af. Med hånden mærker jeg på hans skridt, den er slap, men han siger ikke fra.
Tobias lyt på mig, vi er som vi er, og det er okay. Du må komme og sove her i weekenden, så kan vi lære hinanden bedre at kende.
han hanker op i sig selv, og finder sin skoletaske. Jeg følger ham ud til døren, men før han smutter kysser jeg ham igen,
Vi ses min skat!
Jeg kigger ind til min mor i stuen, der sidder og ser tv.
Vi er ikke kærester endnu, men jeg kan godt lide ham, sov godt mor, jeg går i seng nu.Thorbjørn (afsnit 11)

Magnus kommer hen til mig næste morgen.
Hva` så slavedreng, har du hygget dig med Tobias?
Fuck, alle ved allerede at jeg tog ham med mig hjem i går. Rygter løber hurtigt på en skole. Heldigvis siger han ikke mere, for klassen er ved at blive fyldt. Tobias sidder i den anden ende af klassen, han tør ikke få øjenkontakt med mig. Der er få minutter til det ringer, så jeg rejser mig op, går hen til Tobias, og lægger en hånd på hans skulder. Han er nødt til at se op nu. Jeg giver ham et hurtigt kys på munden. Et par af pigerne jubler, men nogle af drengene råber; svans og bøsse. Men det stopper ret hurtigt, da Magnus også giver mig et kys på munden.
Så kommer vores dansklærer, og timen er i gang.
Magnus hvisker, du skal ikke tro du slipper, bare fordi du hygger dig med Tobias.
Han tager mig hårdt i skridtet, og klemmer mine nosser. Jeg kan naturligvis ikke skrige, så må æde smerten i mig. Men min pik bliver med det samme vågen, og fylder mine bukser ud. Fuck, han har sgu magten over mig.
Vi ses hos mig efter skole slavedreng.
I pausen går jeg med Tobias ned ad gangen, han vil ikke holde i hånd. Men i en krog kysser jeg ham igen.
Jeg bliver altså nødt til at tage med Magnus hjem efter skole, men ring til mig senere så finder vi ud af noget. resten af skoledagen forløber stille, men da vi får fri følges jeg med Magnus ud.
Hvorfor føler jeg mig underdanig sammen med ham, og adlyder hans mindste vink?
Jeg forstår ikke mig selv. Jeg har Lasse og Tobias er forelsket i mig, men alligevel tager jeg med Magnus.
Hjemme hos Magnus, er alt ved det gamle, jeg får straks at vide, at jeg skal smide tøjet. Magnus sætter sig på stolen, og nyder at se mig strippe. Da jeg er nøgen, skal jeg gå på knæ, og åbne hans bukser. I dag skal jeg bare sidde passivt og se på at han spiller sin pik, men da han får udløsning trækker han mit ansigt tæt på, og lader sin ladning ramme mig i hovedet. Sæden løber ned af mig, og opfanger noget med tungen, men resten er bare splattet ud over mig. Så skal vi spille pc-spil. Jeg får ikke lov til at tørre mig, eller gå ud på badeværelser, skal bare spille spillet med ham indsmurt i hans sæd. Da han har vundet tre gange i træk. Får jeg besked på at tage hjem, når dog lige at se ham klæde om i sit cykeldress. Han er stadig super lækker nøgen.
Jeg ved min mor er hjemme, så vil helst ikke komme hjem med indtørret sperm i ansigtet. Så tager forbi Lasse, måske kan jeg bade der.
Lasse er hjemme og bliver super glad for at se mig, og da jeg spørger om jeg må få et bad, smider han hurtigt tøjet og følger med. Lasse opdager ikke mit problem, så han bliver bare tændt på mig. Så efter få minutter jeg jeg på alle fire i brusekabinen med hans pik oppe i min numse. Lasse kommer, og vi afslutter badet.
Fuck dreng, jeg har sgu savnet dig, så lækkert du kom forbi.
Jeg kysser ham og siger pænt tak, men han vil have min boysperm. Så jeg bliver lagt ned på sengen, og Lasse sutter mig til udløsning. Nu er han tilfreds. Han laver kaffe og vi sidder nøgne på sengen og nyder den.
Jeg forsikre ham om at jeg stadig er hans boy, og han bare kan kontakte mig, når han har behov.
Så smutter jeg hjem og spiser med min mor.
Efter maden vil hun snakke alvorlig. Hun vil vide om jeg bliver forelsket i drenge og om jeg har et forhold til Tobias. Jeg svarer, at jeg ikke ved det endnu, men at Tobias er forelsket i mig. Jeg er glad for ham, og vil lære ham bedre at kende.
Min mor forsikrer mig om ,at hun jo nok vidste det, men at kærlighed ikke har noget med køn at gøre, at man er, som man er, og jeg skal følge sit hjerte. Så får jeg et kys, men hun har alligevel en tåre i øjnene.
Du ved, jeg vil støtte dig uanset, hvad du vælger.


Thorbjørn (afsnit 12)

Jeg ligger på værelset, og kigger på min pc. Efter lidt gay porn, er jeg naturligvis liderlig. Jeg tænker, jeg lige vil tjekke min BF profil. Der er besked fra Domina søger houseboy:
du har brug for meget mere træning, jeg forventer at se dig til nye opgaver
svar; ok
besked; kom nu
svar; 20 min.
Jeg skynder mig ud i badet, og vasker mig, men stikker også bruserslangen op i numsen, og fylder vand op i enden. Jeg tømmer ud på toilettet, og gentager tre gange.
Jeg smutter bare i mit fodboldtøj uden underbukser, og så afsted på cyklen.
Døren står åben, så jeg smutter ind på værelset, der er igen langt en stuepigeuniform frem til mig, men også et halsbånd og læder manchetter. Det føles vildt ydmygende, at stå her frivilligt og dresse op for en fremmed, men min pik er med på legen, den står stiv og våd. De flotte lange selvsiddende strømper, er dejlige at få på. Og da jeg kigger mig i spejlet, kan jeg godt se jeg ligner en ung sissy ludertøz.
Jeg går ind i stuen til Domina, han sidder på en stol midt i rummet. Han har kun lyserødt lingeri på og lange strømper i hofteholder. Hans pik hænger ud gennem et hul foran i trusserne. Hans nosser er tynget ned af metal ballstretchere.
Først skal jeg gå rundt i stuen, hvor jeg korrigeret hele tiden for at sjuske.
Men så vil han røre ved mig, han løfter op i mit forklæde, og korte nederdel, og ser misbilligende på min stive pik. Så skal min numse inspiceres, så jeg vender mig op og bukker forover. Han tager kærligt på min numse, og spreder mine baller, så kan jeg mærke hans tunge i mit hul, det er super dejligt, han har godt fat, og tungen går på opdagelse, mit numsehul er blevet godt vådt.
Jeg tager en hånd bagud, og mærker hans pik er helt stiv nu. Så lægger jeg mig ned på alle fire.
Du må godt, men du skal bruge gummi.
Jeg får en klat glidecreme i smurt i numsehullet, og kan høre han ruller et kondom på.
Han går i stilling på knæ bagved mig, og trænger op i mig. Det er så skønt at blive fyldt ud. Han knepper mig i fem muínutter, men får ikke udløsning. Da har trækker sig, bliver hullet straks fyldt op med en butt plug.
Så bliver jeg sat til at støvsuge stuen, mens han sidder i sofaen og kritiserer og giver ordre. Jeg får at vide, at jeg er sjusket og, har meget at lære.
Så skal jeg med ud i køkkenet, får en fugtig klud og skal tørre bordet af. Da han er tilfreds, skal jeg lægge mig op på bordet på ryggen. Han blotter min pik, og begynder at sutte den. Med en hånd holder han godt fat i mine nosser, og med den anden, stimulerer han pluggen. Jeg holder naturligvis ikke længe til den behandling, så sprøjter min drengesperm i hans mund. Han suger al sæd ud af mig, før han slipper med munden. Nu skal jeg sutte ham. Jeg sætter mig på en stol, og holder i hans lange udtrukne nosser, tager ham dybt ind i min trænede mund. Og får min belønning.
Han finder et stort ølkrus frem, som jeg skal tisse i. Det bliver rimeligt fyldt op. Så mens jeg kigger på, drikker han hele indholdet.
Så blive jeg sendt ind på værelset igen, jeg klæder mig om, og lukker mig selv ud.
Thorbjørn (afsnit 13)

Da jeg kommer hjem, smider jeg mig bare på sengen, men så ringer min mobil, det er Tobias.
Hej søde skat, hvordan går det, savner du mig allerede ?
Tobias ved ikke helt hvad han skal svare, men får så sagt, ja.
Hvad laver du nu ?
Jeg er gået en tur, jeg er rastløs, og tænker kun på dig og sex.
Det var da sødt sagt, skal jeg tage ud om møde dig et sted?
Jeg er gået helt ned til stranden.
Ok, jeg kan være der i løbet af tyve minutter.
Op på cyklen igen, det er en dejlig aften, og skønt at køre en lille aftentur.
Min pik er rimelig hudløs, men tænker, at jeg kan nøjes med at tilfredsstille Tobias.
Da jeg nærmer mig Brøndby stranden, riger jeg ham op. Jeg kan nærmest høre hans telefon, han er gået op til vejen og sidder nu på en bænk. Jeg vinker, og suser over til ham. Da jeg har sat mig, begynder vi straks at kysse. Jeg mærker ham i skridtet, og den er god nok, han er stiv. Jeg foreslår vi finder et sted, hvor vi kan hygge os. Efter at have låst cyklen, går vi hånd i hånd, ned mod vandet. Der er selvfølgelig, både motionsløbere, cyklister samt en del hundeluftere, men det tager vi os ikke af.
På stranden finder vi læ i en sand gryde med pænt høje skrænter. Det må hellere være en kvik omgang, så går straks ombord i hans trængende pik. Jeg når kun at sutte et øjeblik, så kommer han i min mund. Nyder lige den dejlige smag, og følelsen af at kunne glæde ham. Så rejser jeg mig op, og banker sandet af. Stående kysser vi lidt med den friske sæd i munden. Så går vi tilbage til bænken.
Det er hyggeligt at sidde der og tale sammen, vi holder i hånd, og kysser lidt. Det er ved at blive mørkere, og efter en god krammer suser jeg hjemad.

Thorbjørn (afsnit 14)

Vi får at vide, at der skal starte en ny dreng i klassen,.Han hedder Bertram ,og har gået på en privatskole tidligere. Jeg tænker ikke mere over det, før denne dreng kommer ind i klassen. Han er jo super lækker. Flot høj og helt lyst halvlangt hår. Han ligner sgu min drømmefyr på en prik. Bertram skal sidde lig foran mig og Magnus, Da han vender sig og giver hånd, og kigger mig lige i øjnene, får jeg et chok.
Mit hjerte stopper, så eksploderer det, mit ansigt skifter farve, svenden render ned af mine armhuler jeg er lammet.
Magnus griber den fremstrakte hånd.
Du skal ikke tage dig af Thorbjørn han er sinke, jeg hedder Magnus.
Bertram smiler og blinker til mig.
Du må ikke spørge mig om hvilket fag vi har, eller hvad læreren sagde i denne lektion. Det eneste jeg fornemmer, er den fyr foran mig. Hans mindste bevægelse tager jeg som et tegn.
Da timen er ved at slutte, sker der et mirakel (det er et af de øjeblikke, man alligevel overvejer, om der findes en gud). Læreren siger højt; Thorbjørn kan du ikke lige vise Bertram rundt på skolen i pausen ?
Øh, jow da…….
Bertram vender sig rundt, og spider mig med sine blå øjne.
Tak !
Tobias har også vendt sig om, og kigger ned på mig med et lidt såret blik.
Jeg skynder mig at sende ham mit mest beroligende smil.
Da jeg rejser mig, får jeg er klask i numsen af Magnus.
Du skal bare vise ham rundt, din frækkert.
Heldigvis genvinder jeg talens brug, og snakken glider let. Bertrams forældre er nyligt blevet skilt, og han bor nu med sin far i en villa nærmest ved siden af skolen.
Han spiller basketball og går til svømning. Han vil være ingeniør som sin far, og hans to mindre søskende bor hos deres mor i Roskilde. Jeg viser vejen til gymnastiksalen, drenge omklædning, de forskellige faglokaler samt kantinen.
da min rundvisning er færdig, får jeg en krammer, suk han dufter også godt,
Jeg må gøre noget for dig på et andet tidspunkt, tager du med mig hjem efter skole?
Hvad sker der, står han der er flirter med mig ?
Jeg siger naturligvis ja.
Tilbage i klassen, får jeg at vide af Magnus, at han skal bruge mig klokken otte i morgen aften, men at det er okay jeg holder fri i dag. Og da han afslutter med ordet slavedreng, ved jeg hvad jeg skal.
De sidste timer snegler sig afsted. Men da vi får fri, trækker jeg min cykel, da Bertram bor så tæt på.
Det er et lækkert moderne hus, Bertram har to værelser for sig selv, nærmest som en lille lejlighed på første sal, med eget badeværelse. Alt i moderne pc udstyr står fremme. I hans soveværelse er der en kæmpe fladskærm, og walk in closet. I et hjørne står en flot guitar med forstærker til. Drengen kan selvfølgelig og spille musik.
Bertram tilbyder noget at drikke, og jeg får en Breezer, I det rum der nærmest ligner en dagligstue med sofaarrangement og bord, slår vi os ned.
Hva` så er Magnus din kæreste eller er det Tobias? jeg kan se de holder øje med dig hele tiden.
Fuck, er det så tydeligt……
Jeg forklarer at Magnus og jeg har kendt hinanden altid, og at Tobias er et nyere bekendtskab.
Jamen har i sex sammen?
Han går sgu lige til stålet.
Hvad fanden skal jeg svare? Jeg prøver med, at det kan da godt tænkes, men vil vide hvorfor han spørger.
Så siger han som det naturligste i verden.
Jeg er bøsse og kan kun lide sex med fyre……..
Der er ingen vej udenom, jeg må gå til bekendelse, og indrømme at jeg også er bøsse.
Ha, min gaydar slog ud første gang jeg så dig.
Ved du, at du er ret lækker? Må jeg se dig nøgen?
Jeg tøver lidt, men tænker, det er nu, det er nu.
Så jeg begynder at smide tøjet. Da jeg står kun i underbukser, er der tydeligt telt i.
Lad mig.
Så trækker han mine underbukserne ned, og min pik springer op ad maven på mig.
Har du lyst til at klæde mig af?
Om jeg har, så mens jeg selv er helt nøgen, begynder jeg at trække tøjet af ham.
Selvfølgelig har han flotte Andrew Christian jockstraps på.
Men hvad der er vigtigere, hans pik er stiv, og ligger flot til den ene side.
Jeg gå på knæ, og nyder at befri den indespærrede pik.
Svup, så står den lige foran mit ansigt, det ville være unaturligt ikke at sutte på den.
Den dejlige våde pik glider ind i munden på mig. Den smager lækkert af presperm og tis.
Bertram tager fat i mig, og trækker mig op. Vores munde mødes for første gang. Jeg ser sol måne og stjerner, mine knæ bliver bøde, så jeg må klamre mig fast til ham.
Jeg er FORELSKET !! altså sådan for alvor…..hver en berøring fra Bertram føles som elektrisk strøm. Hvert et kys som healing.
Vi falder om på sofaen, men vores munde er stadig klistret sammen.
Jeg er i ekstase, tiden stopper, jorden drejer ikke længere rundt, jeg kigger ind i evigheden.
Slam, døren går op.
Hej far, det her er Thorbjørn fra min klasse.
Jeg ligger helt nøgen ovenpå hans søn, med røven i vejret, men han siger blot.
Dejligt at du har fået en ny kammerat. spiser han med ?
Det tror jeg far, vi kommer ned om lidt.
Fint jeg skal ikke forstyrre jer.
Ved ikke om mit system kan klare sådanne chok, men langsomt begynder min vejrtrækning igen.
Min far er helt okay med, at jeg er bøsse, og ved at jeg dyrker sex med fyre, så du kan tage det helt roligt. Nu har I mødt hinanden, han hedder Jonas.
Jeg bliver lige nødt til at kneppe dig først, er det okay, du er sgu for lækker?
Så tager Bertram en tube glidecreme frem, smører mit numsehul . Jeg ligger på knæ på sofaen, og Bertram stiller sig bag mig, og trænger så op i mig. Han knepper mig som en drøm. Da han kommer, er jeg i paradis.
Jeg vil bare nyde, at han vil have mig, og ønsker ikke selv udløsning nu. Men smutter ud på badeværelset og vasker min røv.
Da jeg kommer tilbage er Bertram trukket i tøjet igen. Jeg finder også mit tøj.
Og sammen går vi ned i køkkenet.
Jeg giver hånd til Jonas, og siger jeg gerne vil spise med, jeg ville ellers være alene hjemme, da min mor er på arbejde.
Jeg tror jeg bestiller noget mad så. Hvad kan sådan et par unge loverboys ønske sig, pizza eller sushi ?
Vi bliver enige om pizza.
Vi får en øl sammen i køkkenet, mens vi venter på buddet. Der er en dejlig afslappet stemning. Det ringer på døren, og vi får vores bestilling.
Som drenge spiser vi med god appetit.
Efter maden går vi op på værelset igen. Jeg spørger ind til hans guitar. Og overtaler ham til at give et nummer. bertram griber sin guitar og spiller et par akkorder, så begynder han at synge. Fuck, det lyder godt. Enten en jeg mega forelsket. eller også er han bare super cool. Fingrene danser rundt på gribebrættet, og hans stemme er det mest sexede jeg har hørt. Jeg får faktisk rejsning af, at høre på ham. Efter sangen kigger han spørgende på mig. Jeg må prøve at finde ord for, hvad det har gjort for mig. ved dagens start kendte jeg intet til ham, nu sidder jeg med sommerfugle i maven, og lytter til han sang. Hvad kan en teenagers hjerte holde til ?
I mangel på ord kysser jeg ham på munden. Han synger endnu en sang, og jeg er lige ved at få udløsning i mine bukser.
Han fortæller, at han var med i et band, men nu vil han prøve at finde nogle andre at spille sammen med. Jeg er sikker på det bliver en succes. Så banker det på døren, Jonas kommer op med to portioner is. Vi nyder vores dessert, men så må jeg også hjemad. Jonas giver mig et kram, og Bertram kysser mig farvel.
Vi ses i morgen.


Thorbjørn (afsnit 15)

Jeg ligger i min seng. Det snurrer rundt i mit lille hoved. Ved jeg er forelsket i Bertram, og det kommer til at gøre ondt på Tobias. På den anden side, vil jeg jo gerne kunne have sex med Tobias, men tror han vil have mig for sig selv, og det kan jeg jo ikke. Fuck…..
Lasse skal jo også betjenes, nyder at være hans boy, ældre fyre tænder mig vildt.
Magnus tager mig for givet, og han udnytter mig groft, men jeg elsker hvert sekund.
Min submissive rolle er en vigtig del af mig. Og jeg kan heller ikke lade være med at drømme om mere sissy play. Jeg er heller ikke færdig med at lege med smerte. Må hellere få sovet lidt inden skoledagen i morgen. Selvom min pik er banke stiv, nyder jeg at undlade at spille den tom.
Næste morgen er det også en kamp at lade være med at spille min pik i badet. Jeg er helt stolt, da jeg finder mine mest sexede røde stramme underbukser frem, og presser min pik sammen i dem. Jeg vælger en lyseblå t-shirt, og nogle skinny-jeans.
Men jeg står og prøver at få styr på mit hår, kommer der en sms.
Bertram; Kig lige ind på vej til skole
svar; nu med det samme?
B; ja
T; ok 5
Nu har jeg travlt, der ligger en madpakke fra min mor i køleskabet, og så afsted.
Da jeg ringer på er det Jonas der åbner.
Hej Thorbjørn, han er oppe på værelset.
Jeg får et hurtigt kram, og så løber jeg op ad trappen, og braser bare ind ad døren til hans værelse.
Bertram står foran spejlet, han har en t-shirt på og intet andet. Hans smukke numse vender lige direkte mod mig.
Så vender han sig om, og åbner sine arme.
Hej skat, har du sovet godt?
Hvordan skulle jeg kunne sove, når jeg ligger og tænker på dig?
Mens vi morgenkysser, kan jeg mærke, der en anden del af Bertram, der er glad for at se mig. Derfor glider jeg ned på knæ, og tager hans pik i munden.
Bertram tager sin pik ud, og træder et skridt tilbage, jeg kigger op på ham.
Tag dine bukser af.
Jeg rejser og mig, lader bukserne falde ned mellem mine fødder, så vender jeg mig om og støtter mig til hans skrivebord.
Bertram forstår en invitation, så hans pik trænger op i mit hul. Han begynder at kneppe mig. Fuck, jeg er en heldig dreng.
Så kigger jeg over mod den åbne dør, der står Jonas med sin pik i hånden, og spiller til synet af sin søn, der knepper sin klassekammerat. Det er utroligt ophidsende, og min pik sprøjter helt uden, jeg har rørt den. Det får også Bertram over tærsklen, og han fylder min røv med sæd. Da jeg kigger igen, er Jonas der ikke længere, var det noget jeg bildte mig ind?
Bertram tage en hånd, for at opfange noget af min sæd, så han kan smage mig.
Jeg får taget mine bukser helt af,og sammen går vi ud på badeværelset for lige at vaske os lidt.
Det her kunne jeg godt blive afhængig af.
Jeg trækker min cykel,og Bertram går det lille stykke hen til skolen. Jeg spørger om det kan være rigtigt at jeg så hans far i døren ind til værelset, mens vi bollede.
Åh den gamle gris, klart han også er forelsket i dig, du er jo tæske lækker.
Sådan ser jeg jo ikke på mig selv. Jeg ser en usikker teenager i spejlet om morgenen. Det er sgu da ham, der er den sexede fyr ? Virker jeg sådan på andre ?
I skolen holdt vi lav profil, og det lykkedes mig at spise frokost med Tobias. Godt han ikke vidste, at der var sædpletter i mine underbukser fra morgens kneppetur. Men efter skole kørte vi igen hjem til Bertram. Straks vi var inde på hans værelse begyndte han at klæde sig af. Jeg fulgte hurtigt efter, og snart efter lå vi nøgne på hans seng. Det var bare så dejligt at mærke hans krop, og gå på opdagelse alle de frække steder med min tunge. Jeg fik ham om på maven, og slikkede mig frem til revnen og op i hans smukke numsehul, Det var svedigt, og med en syrlig duft, som som druknede i. Han begyndte at stønne, da jeg tunge kneppede hans hul. Det gjorde mig stolt. Da jeg lagde mig op på ham, gled min pik let ind i det våde hul.
Det var en ny oplevelse for mig, at mærke hans stramme muskler holde om min stive pik. Jeg begyndte at kneppe med rolige bevægelser, men han holdt godt fast, og min drengepik skød sin ladning op i ham. Jeg lå udmattet oven på ham og kom langsomt tilbage til Jorden, havde jo lige været en tur oppe og flyve.
Han vendte sig om kyssede mig.
Nu er det min tur, stil dig på knæ i doggy.
For anden gang i dag, fik jeg hans lækre pik op i mig. Han kneppede mig noget hårdere denne gang, og der lød klaskelyde hver gang han kom i bund i mig. Efter nogle minutters heftigt knep, kom han, og lod den blive oppe i mig, mens han faldt til ro. Vi grinede sammen, den den med et lille plop kom ud af mig. Så lå vi lidt sammen og kælede, inden vi gik ud og tog et bad sammen. Bertram skulle til træning, og jeg smuttede hjem. Havde jo også et job hos Magnus klokken otte.
Vidste jo ikke hvad der ventede mig, det er en del af legen med Magnus. Skulle blot ankomme præcis og gå lige ind.
Da jeg åbner døren, kan jeg høre stemmer fra køkkenet. Rundt om bordet siddert re foruden Magnus selv, de spiller tilsyneladende kort, der er en del øl på bordet, men så ser jeg at ingen af dem har bukser på. De sidder alle i bar røv på stolen.
Der er du slavedreng, godt, få tøjet af og kom ind under bordet, vi trænger.
Jeg klæder mig nøgen, og kravler ind under bordet. Tænker jeg skal sutte alle fire til udløsning. Of begynder på mit arbejde.
Du skal lige gøre os stive, vi skal ikke komme endnu.
Gæsterne griner højt. Det er et let job, de er alle pænt liderlige.
Ha, du er ude, nu er vi kun tre tilbage.
De spiller videre, aner ikke hvilket spil. Måske en slags poker, men lidt efter hører Magnus.
Shit, jeg tabte denne omgang. Nu er det finalen
Jeg spiller og sutter lidt omkring mig uden at tage for hårdt fat.
Jeg har vundet op med ham.
Magnus kalder mig ud, jeg skal ligge på ryggen på bordet, Det er mig og min røv, der er præmien.
Jeg får en klat kold glidecreme smurt i hullet, så kommer en stor fyr hen og borer sin pik op i mit hul. Mens han knepper mig, stiller de tre andre fyre, sig op ved mit hoved, og begynder at spille deres pik foran mit ansigt. Jeg modtager den første ladning i ansigtet fra en høj tynd fyr, sikkert en cykelrytter, lidt efter kommer den næste, jeg er godt klistret til nu.
Fuck, du havde ret den slavedreng, er sgu dejlig stram. Så får han også udløsning. Det får også Magnus til at komme, han borer dog sin pik ned i munden på mig mens han sprøjter.
Okay, du har fri nu slavedreng, gå lige op og vask dig.
Jeg bruger Magnus’ badeværelse, og tager et hurtigt brusebad, da jeg igen kommer ned i køkkenet, sidder de og spiller kort igen, der er flere øl på bordet. De ser slet ikke i min retning, det er som om jeg ikke er der. Jeg kommer i tøjet, og smutter hjemad.
Sikke en oplevelse, meget ydmygende, men også piv fræk.Thorbjørn (afsnit 16)

Mia fra min klasse er begyndt at tale mere med mig. Hun kommer hen og sætter sig på bordet, roder op i mit hår, og rører ved mig. Piger taler jo ofte meget, og min rolle er nok bare at lytte, sige hmmmm og nåh……I dag har hun sat sig på skødet af mig.
Vi går sammen ned i kantinen, hun skal tisse, så vil hun have mig med ind på toilettet. Det er okay, men det er lidt akavet. Jeg står der, og ser på, hun trækker bukserne ned, og sætter sig for at tisse. Selvfølgelig ved jeg godt, at mange piger kan lide bøsser som venner, vi er jo ret ufarlige. Jeg er da tiltrukket at det feminine univers, men har ikke levet det ud endnu. Efter frokost bliver jeg inviteret med hjem til hende. Magnus har ikke krævet noget, og Bertram skal til træning, så det er vel okay.
Mia bliver glad, og siger vi kan følges ad hjem til hende efter skole.
Hun vil naturligvis holde i hånd, mens vi går ud af skolen. Og hun kysser mig på munden flere gange undervejs. Det er som om hun vil bevise noget. Jeg får valget mellem te og kaffe, da vi er kommet hjem til hende. Jeg vælger kaffe.
Så sætter vi os ind på hendes værelse. Et typisk pige værelse, med hesteplakat og lyserøde farver.
Vidste jo nok godt, at hun ville spørge ind til mit og Bertrams forhold, og jeg bekræfter, at vi har et forhold, og vi må siges at være kærester. Jeg glider lidt af på sex spørgsmål, men lyver heller ikke.
Hun vil naturligvis vide, om jeg er top eller bund.
Nok mest bund, så.
Jeg sidder og nyder min kaffe, da hun vil lege beauty salon. Jeg skal have håret sat og få lagt en makeup. Det er okay, faktisk vil jeg gerne prøve det. Hun er ret rutineret, og forvandler mig til et flot sissy look. Hun får lov til at tage nogle billeder, mod at hun lover ikke at vise dem til andre uden min tilladelse. Jeg kan se på hende at hun ikke er tilfreds. Så næste spørgsmål går lidt videre. Hun vil se mig i noget af hendes tøj. Jeg skal så klæde mig helt nøgen foran hende. Selvom jeg er bøsse, påvirker det alligevel min pik, der så småt begynder at blive stiv. Mia bliver henrykt, måske er jeg den første nøgne dreng, hun ser i virkeligheden, og så en han til fyre.
Mia finder en blonde bh, samt nogle gennemsigtige hvide trusser. Der er meget meget plads til min pik, men det ser flot ud. Så kommer der lange hvide strømpebukser, og en super kort nederdel. Hun afslutter med en skjortebluse, som viser min bh.
Jeg skal dreje rundt som en anden model, og gå lidt frem og tilbage. Hun er stolt af sit arbejde. Det var godt hun nåede at blive færdig, for døren går op og hendes lillebror på 12 år kommer hjem. Jeg sætter mig ned på sengen, og prøver at se piget ud. Døren går naturligvis op, og Anton kigger ind.
Skrid din møgunge.
Hvem er det ? hende har jeg da ikke set før, er hun lebbe?
Mia kaster en sko efter ham, han dukker sig, og griner.
Hvad laver I ?
Drikker kaffe og snakker pige ting ikke noget for dig.
Jeg laver lige en kop kakao, så vil jeg gerne høre på.
Åndssvage unge, du skal altid drille.
Få minutter efter kommer Anton tilbage, han har taget sin trøje af, og er nu kun i korte bukser og en en tynd t-shirts. Han er faktisk ret sød at se på.
Anton stiller sig op ad mig, og vil vide hvad jeg hedder.
Tænk hurtigt Thorbjørn; Anne-Sofie, siger jeg...men det lyder ikke helt overbevisende.
Ved du godt at Mia er lebbe ?
Mia langer ud efter ham, men rammer ikke.
Pludselig har jeg Anton på skødet.
I skal bare snakke videre, så lytter jeg.
Skal i kysse ?
Jeg kan ikke lade være med at kæle lidt for drengen. Der spinder som en kat.
Du skal ikke tage dig af ham, han er altid meget påtrængende, og en pain in the ass.
Jeg kan faktisk mærke hans drengenumse på min pik. Han sidder temmeligt uroligt, og vrikker frem og tilbage på mit skød.
Nu bliver det for meget for Mia, hun trækker ham op og ud af værelset, og låser døren efter ham.
Hvad gør vi nu, jeg kan jo ikke gå ud sådan her?
Det var vist ikke helt gennemtænkt.
Mia starter med rensecreme, og fjerner min makeup. Så klæder jeg om til mit eget tøj.
Åh nej, fik slet ikke taget nogle billeder af dig i mit tøj. Du så ellers ret godt ud.
Tak siger jeg, og kan da ikke lade være med at tænke på at gøre det igen.
Er det rigtigt at du er til piger ?
Mia bliver tomatrød i hovedet, og nikker så.
Anton den lille lort, fandt porno på min pc, en dag han havde fået lov til at lege med den. Det er faktisk første gang han har brugt det imod mig. Det var nok for at gøre indtryk på dig.
Dejligt at du er ærlig overfor mig, du ved jo, jeg er gay.
Jeg rejser mig og giver Mia en krammer, og et kys på kinden.
Men hun vil kysse rigtigt, så hun finder min mund, og stikker sin tunge ind i munden på mig. Det er okay.
Klokken er ved at blive mange, så jeg må hjem og spise aftensmad med min mor.
Da jeg forlader værelset, stormer Anton ud fra sit. Da han ser mig, stopper han op, og underkæben falder ned.
Hej Anton, hyggeligt at møde dig.
Anton farer ind på sin søsters værelse, mens jeg lukker mig selv ud.Thorbjørn (afsnit 17)

For en gangs skyld, sidder jeg alene i kantinen, og nyder min mad i fred. Jeg er midt i en leverpostejmad, da jeg får et klap på skulderen, og en læner sig ind til mit øre, og hvisker.
Hej, Anne-Sofie.
Jeg vender mig om, og det er naturligvis Anton.
Må jeg sætte mig og spise med dig?
Anton sætter sig overfor mig, og pakker sin madpakke ud.
Hva’ så frække dreng, har du generet din søster?
Faktisk elsker jeg min søster, undskyld jeg var sådan den anden dag.
Tænkte jeg nok, men du skal måske overveje at vise det på en anden måde.
Anton griner.
Kan du lide at gå i pigetøj?
Det var spændende, men jeg har ikke prøvet det før.
Anton har jo ikke brug for at vide om mit stuepige job. Så jeg lyver lidt.
Du må ikke sige det, Mia slår mig ihjel, men jeg låner nogle gange hendes trusser.
Det er da okay, måske du skulle spørge hende. Det er normalt at lege med sin seksualitet i din alder.
Kan du godt lide mig ?
Anton kigger med store spørgende øjne på mig
Du er en smuk dreng Anton, og ret sexet, men jeg kender dig jo ikke.
Det kan du da komme til, må jeg besøge dig en dag ?
Hvad tænker du så, der skulle ske ?
Jeg vil bare gerne være lidt sammen med dig. Jeg har hørt, at du er bøsse, og har en boyfriend.
Det er rigtigt nok, og hvis du vil tale om det, kan vi jo godt aftale en dag hjemme hos mig.
Anton smiler over hele hovedet.
Må jeg få dit mobil ?
Han får det, og snart efter er han smuttet væk.
jeg er knap kommet hjem, før min telefon ringer. Det er Anton.
Må jeg komme hjem til dig nu.
Det er okay, kom du bare.
I samme sekund ringer det på døren. Anton stof uden for min dør, da han ringede op.
Jeg åbner, og giver ham en kammeratlig krammer.
Vil du have en kop kakao, så får jeg mig lige en kop kaffe.
Jeg laver vores kopper, og tager Anton med ind på mit værelse. Måske havde Anton ventet en fangekælder, eller plakater med nøgne fyre. Men det er jo et ganske almindeligt teenager værelse. Han sætter sig på kanten af min seng med sin kakao.
Jeg venter på hans udspil, vil ikke presse på, men høre hvad det er, der optager ham.
Jeg tror nok jeg er bøsse. Jeg kigge kun efter drenge, og læser og ser gay porn på nettet. De andre drenge i klassen bruger bøsseordet om alt, de ikke kan lide, og jeg er bange for at få stiv pik til gymnastik og svømning. Der er kommet tårer i øjnene på drengen. Jeg rejser mig, og giver ham en krammer. og hvisker, at det er okay.
Må jeg kysse dig ?
Anton lægger en hånd om min nakke, og vi kysser på munden. Vi stiller vores kopper fra os, og lader os falde om på min seng. Jeg holder om ham og kysser ham blidt.
Anton rejser sig, og går ud på badeværelset, jeg tænker han skal tisse, men da han kommer tilbage er han nøgen, og hans lille drengepik er stiv.
Du sagde jeg var smuk og sexet, kan du lide mig ?
Selvfølgelig kan jeg lide dig, og du er en lækker dreng men jeg har jo en kæreste.
Hop op under dynen, så kommer jeg.
Jeg tager mit tøj af og kravler op til ham. Min egen pik er ikke helt stiv, men ikke helt upåvirket heller.
Vi ligger bare tæt sammen og rører ved hinanden. Anton er begyndt at spille sin sin pik under dynen. Jeg fjerner dynen, og ser på mens han onanerer. Der kommer en ganske lille sprøjt, og han gennem rystes af orgasmen. Jeg kan ikke lade være med at slikke hans mave ren. Vi siger ikke noget, ligger bare helt stille. Så kan jeg mærke at drengen er faldet i søvn. Sådan ligger vi en lille times tid, selv er jeg ud og ind af drømmeland. Jeg ved ikke om jeg har gjort det rigtige, men han ligner sgu en engel, som han ligger der og sover. Jeg vækker ham blidt med et kys, og får lidt liv i ham igen. Anton smiler.
Tak, det er det dejligste jeg nogensinde har oplevet.
Mon ikke du skal tage hjem nu, din familie venter dig nok hjem.
Må jeg komme her en anden gang ?
Det finder vi ud af min ven, smut nu i tøjet. Så ses vi i skolen i morgen.Thorbjørn (afsnit 18)

Bertram er jo begyndt at morgenkneppe mig flere gange om ugen. Det er en fin ordning, som vi begge trives med. Når Jonas er hjemme, hilser jeg kort på ham, men vi lukker døren. Glidecremen har sin faste plads på hans skrivebordet, og jeg har kun mine bukser nede, og ikke helt af.
I dag, siger han, mens han er oppe i mig, at jeg er inviteret til middag hjemme hos ham i aften. Og at vi er alene hjemme hele aftenen, og da det er fredag, kan jeg blive og sove der.
Vi skal fejre, at vi nu officielt kommer sammen.
Jeg bliver utrolig glad, og klemmer med mine anale muskler, så Bertram kommer i min røv. Jeg napper lige et par kleenex og tørrer sæden af, før jeg trækker mine bukser op. Efter et hurtigt kys, er vi på vej i skole. Skoledagen snegler sig afsted, men da den endelig får ende, følges vi ud.
Jeg bliver altså nødt til, at tage hjem først og klæde om, er det okay jeg kommer klokken 17 ?
Det er helt fint, jeg skal jo også købe lidt ind.
Jeg sætter mig på cyklen og kører hurtigt hjem. Min mor er hjemme, så vi drikker lige en kop kaffe sammen.
Hvad er der sket, du stråler jo som en sol i dag ?
Jeg skal hjem til Bertram, vi skal spise sammen, og jeg sover der. Vi skal fejre, at vi nu kommer sammen som rigtige kærester.
Min mor rejser sig, og giver mig et kys på kinden.
Det er jeg glad for at høre, tillykke til jer. Skal du have en gave med ?
Shit, det havde jeg slet ikke tænkt på. Hva’ fanden skal jeg gøre ?
Rolig nu, jeg har lige fået børnepenge, lad os gå ned i centret og finde noget. Vi kunne måske også finde lidt tøj til dig.
Mor, du er bare fantastisk.
Vi finder en lækker Hugo Boss parfume, og får den pakket pænt ind i Matas
Der er også en ung mode butik, jeg får en mørklilla skjorte, og nogle nye sorte skinny jeans.
Du har reddet mig mor, mange tak !!
Hjemme bruger jeg tid på badeværelset, klipper min kønsbehåring til, og fjerner lidt uønsket hårvækst ved numsehullet.
De pæneste underbukser jeg har, er nogle røde puma, men ville ønske jeg havde noget mere frækt, som de farverige jockstraps Bertram går med.
Men jeg er okay tilfreds med resultatet, de nye bukser og skjorten gør underværker. Bruger en del herreparfume, og sætter håret med gele.
Den er næsten 17, da jeg kommer afsted. Men kun lige to over da jeg ringer på.
Døren går op, og der står han, i en hvid skjorte og flotte sorte bukser, en selvbinder butterfly sidder perfekt. Han har lige været i bad, så håret er stadigt vådt, men fuck, han er min.
Jeg får mit første kys i døren. Jeg har en enkelt lille weekendtaske med. den lander på gulvet, så bliver jeg ført ud i køkkenet. Der er dækket flot bord med lys og servietter samt flotte høje vinglas. Ved den ene plads ligger to indpakkede gaver.
Jeg sender lige min mor en kærlig tanke.
Den ene er lille og firkantet, den anden er smal og aflang.
Jeg tager min gave til Bertram frem, og lægger den på bordet.
Vi skal skåle, Bertram hælder lidt hvidvin op i glassene.
Jeg har fået den af min far, så det er sgu nok kvalitetsvin.
Vi griner og smager, den er lidt sur første gang, men smager faktisk ret lækkert.
Pak dine gaver op, men begynd med den mindste.
Jeg fumler lidt, men så kommer der en lille æske ud fra papiret. Indeni er der to ringe i stål med et flot mønster, men der er indgraveret Bertram og datoen i dag på den ene, og Thorbjørn og dato på den anden.
Jeg får tårer i øjnene, og snøfter lidt. Det er sgu så sødt. Vi tager vores ringe på, og så kysser vi længe.
Så nu er vi et par.
Bertram pakker sin gave op, og skal straks prøve sin nye duft.
Men jeg har jo en pakke endnu, hvad kan det dog være ?
Det er igen en æske, men der ligger en lang stål stav i den.
Det er fandme en anal skyllestav til at sætte på bruseren i badet. Den perfekte gave til et bøsse dreng. Vi griner og aftaler at prøve den senere.
Nu skal vi have mad. Vi starter med en laksemad, pænt pyntet på tallerkenen. Vi får et glas hvidvin mere.
Skal lige sige, at jeg ikke er vant til alkohol, men denne aften kræver vist lidt.
det smager rigtigt godt, men et par friske drenge er ikke længe om det.
Hovedretten er lasagne, den står allerede i ovnen. Så vi får et stort stykke hver. bertram indrømmer, at det er Jonas, der har lavet den tidligere i dag, så den blot skulle varmes. Det er faktisk en af mine absolutte favoritter, og den smager super.
Nu skal vi have rødvin, den ser dyr ud og kommer fra Italien, jeg ved intet om vin, men mener at at høre hørt ordet Amarone før. der er kraftig og passer fint til maden.
Jeg æder os helt skæve, og må give op, da vi er helt stopmætte. Bertram tænder for noget blid musik, og skænker mere vin. Det er den første date jeg er på, og jeg svæver, dels af lykke og dels af vinen. Jeg må over og sidde lidt på min kæreste, og mærke ham rigtigt.
E du klar over, hvor smuk du er i den lilla skjorte, synd jeg piller den af dig om lidt ?
Du må gøre, hvad du har lyst til med mig, skat.
Tag dine bukser af, og læg dig op på bordet.
Jeg krænger mine stramme jeans og underbukser af, og ligger nu mellem service, tallerkener og glas. Jeg bøjer mine ben højt op og blotter mit hul for min boyfriend.
Bertram slikker først mit numsehul, og senere mine nosser. Min pik får ikke nogen opmærksomhed. Tror han vil gemme den til senere.
Så tager han selv sine bukser ned, og trænger op i mig. Bertram knepper mig blidt, men kysser mig også mellem stødene.
Jeg vil have dig helt nøgen nu.
Så må vi stoppe, og jeg tager resten af mit tøj af. Nyder at være nøgen sammen med ham, han kan se min stive pik, og mit liderlige blik. Så klæder han sig også helt af. Vi er nu to nøgne drenge, opslugt af hinanden, der er sex og kærlighed i luften.
Vi beslutter os til at vente med desserten og kaffen. Nu skal vi bare nyde hinanden. Vi går ind i stuen og lægger os på sofaen. Fuck, det er nice.
Jeg får Bertrams pik i munden, og sutter begærligt på den. Kan mærke han holder tilbage, vil nyde at være liderlig sammen med mig. Efter en dejlig stund, beslutter vi os alligevel for dessert. Det er en lækker isanretning. Vi laver også to kopper kaffe. Hvor er det skønt at spise og hygge sammen uden en trævl på kroppen. Vores våde stive pikke, dingler, når vi går rundt. Tror aldrig jeg har set et smukkere syn.
Da vi har spist op, er det tid til at lege. Vi går op på badeværelset og monterer skyllestaven på bruseren. Hvor er det frækt at blive skyllet af sin kæreste. Selvom der hurtigt kommer til at lugte fælt af lort, er det alligevel en erotisk oplevelse. Jeg går mellem toilet og bruser nogle gange. Bertram vil også prøve, jeg hjælper til, og han kommer turen igennem.
Så går vi ind på hans værelse, og det ligger i luften, at nu skal der kneppes igennem.
Det er mig der skal kneppes først, så jeg går på knæ på sengen, og Bertram stiller sig klar bag mig. Hvilken lykke, det er at mærke hans pik trænge op i mig. Han er blevet pænt liderlig, så det bliver en hård kneppetur. Han banker op i mig, og snart efter sprøjter han sin sæd dybt oppe i min endetarm. Nu bytter vi plads, jeg vil også have min udløsning, så det er op med pikken i ham, jeg knepper roligt i starten, men så kommer tempoet i vejret, og jeg kommer også. Sikke en orgasme, der var så dejligt bygget op. Vi falder om i hinandens arme, og kysser, mens vi mærker sæden finde ud af vores numsehuller igen. Jeg stikker en finger op i ham, og smager på min sæd, og Bertram gør det samme ved mig. Fuck, jeg er lykkelig.
Så vågner den mere ansvarlige del af os, vi går derfor ned i køkkenet og rydder op, og gør rent efter os. Ting bliver stillet i opvaskemaskinen. Nu kan vi gå i seng. Vi ligger lidt og kæler, og fortæller, hvor meget vi elsker hinanden. Jeg er fjorten år lidt endnu, jeg har verdens dejligste kæreste. Glæden ved at kunne leve sin seksualitet ud som bøsse, er overvældende vidunderligt.
Jeg ligger og tænker på at næste skridt må, at vores forældre møder hinanden.
Bertram sover med et stort smil, jeg lægger mig tæt op ad ham, og falder også i søvn.
Vi vågner tæt omslynget, og skal lige til at dyrke lidt frisk morgensex, da vi genkender duften af stegt bacon. Det vinder over vores liderlighed. Vi tager bare underbukser på og en t-shirt, og stormer ned ad trappen.
Jonas har lavet kaffe, der er frisk morgenbrød, og bacon og æg. Vi omfavner Jonas fra hver sin side, og giver ham et kys på kinden.
Du er bare super far.
Jonas griber ud efter mig, kysser mig, og siger; godmorgen svigersøn.


Thorbjørn (afsnit 19)

Hjemme viser jeg min mor min ring, og fortæller om min ide om at invitere Jonas og Bertram over på mad her.
Min mor er klart med på ideen, hun er meget spændt på at møde dem.
Vi bliver enige om, at jeg skal ringe og spørge. Bertram er frisk og da Jonas også er hjemme, beslutter vi os for kommende fredag.
Bertram siger dog, at han vil kigge forbi med det samme, da han allerede savner mig meget.
Fuck, det er sødt.
Jeg styrter op i bad, og siger lige inden til min mor, at han kommer forbi. Min mor behøver jo ikke at vide, at jeg skal bruge min gave til at rense min røv. Da jeg er færdig med bad og undskyldningen. Kan jeg høre snak fra køkkenet. Min kæreste er allerede kommet, og sidder og snakker med min mor. Jeg nøjes med en t-shirt og et par boxershorts, og går ud til dem. Jeg kysser min fyr, og sætter mig ved bordet. De drikker kaffe, og jeg får en kop med. Snakken går let, og det er tydeligt, at min mor kan lide Bertram. Jeg får telt i mine underbukser af at sidde og kigge på ham. Min mor inviterer på frokost, og siger hun selv vil ordne det, så vi kan gå ind på mit værelse og hygge os lidt.
Inde på værelset smider jeg straks mit tøj. Så min fyr kan se, hvor glad jeg er, for at han er her.
Bertram spørger om det er okay han knepper mig nu med det samme. Og det er det naturligvis. Han tager også sit tøj af, og vi lægger os på sengen. Bertram er også stiv, så jeg går i doggy, og lader ham trænge op i mig. Han trænger tydeligvis, får der går kun få minutter, før han får udløsning.
Så ligger vi nøgne og kæler og kysser.
Da min mor banker på døren, og siger frokosten er klar, må vi op og tage en smule tøj på. Det er klart hun har kunnet høre at vi bollede, da lejligheden er meget lydt. Så der er ingen grund til at skjule noget eller holde noget hemmeligt. Min pik er stadig stiv, så jeg finder et par shorts, og Bertram nøjes med sine lange bukser.
Min mor har tyllet, der er varme fiskefileter, sild og andet dejligt pålæg samt ost.
Vi hormon pumpede teenagere spiser med god appetit, og nyder en øl til maden.
Jeg sidder og stirrer på Bertrams nøgne overkrop, det er lige før jeg savler. Håber på vi kan nå en omgang mere på værelset, før han skal hjem.
Efter maden, hjælpes vi ad med at rydde op og vaske af.
Min mor siger, hun vil gå over til en veninde og drikke en kop kaffe. Jeg tænker, at det er for at give os to loverboys noget mere privatliv.
Straks hun er ude ad døren, kommer vores bukser af, og jeg knepper Bertram midt på spisebordet. Nu kan vi få os en kop nøgenkaffe.

Thorbjørn (afsnit 20)

Det er fredag, og vi skal bringe vores forældre sammen for første gang. Jonas og Bertram kommer sammen. Min mor har lavet mad i flere timer, hun er jo et mirakel i et køkken, så det er jeg helt tryg ved.
Jonas har taget blomster med til værtinden. Og han er klædt i et moderne jakkesæt og en flot lyseblå skjorte. Bertram har skinny jeans, og en farverig t-shirt på. Selv genbruger jeg min nye lilla skjorte, da den klæder mig så godt, og Bertram så godt kan lide den. Herudover har jeg valgt helt sorte jeans.
Vi ligner en fest og det er jo også en festdag. Der er lyserøde stearinlys og regnbuefarvede servietter på bordet. Vi har også købt nogle regnbue papirflag til at sætte op i køkkenet.
Første ret er fisk med en tør hvidvin til.
Hovedretten er wienersnitcheler med masser af tilbehør, samt en rigtig god rødvin til.
Som forventet snakker vi godt sammen og vores forældre kan lide hinanden. Til kaffen er der hjemmebagt kage med is, som vi nyder i stuen.
Jeg sidder ved siden af Bertram, og kan kysse ham, når jeg trænger, og det sker ret ofte.
Bertram kører en hånd rundt på mit skridt, hvilket giver mig rejsning, og jeg får et lumsk liderligt smil fra min kæreste.
Det lover godt for natten.
Når jeg gør status over mit korte liv indtil nu, må jeg sige at være heldig. Jeg har verdens skønneste kæreste, og rig mulighed for at lege med min seksualitet med andre. Magnus er på ingen måde glemt, og jeg tænker vi kan mødes, når jeg har behov for at underkaste mig, og være i slaverollen.
Jeg kan også lege stuepige med min transseksuelle modne ven, og på den måde få afløb for mine feminine sider.
Den eneste jeg har svigtet er Tobias, det giver mig lidt dårlig samvittighed, men jeg tænder ikke på ham mere, efter jeg har mødt Bertram.
Om jeg skal være sammen med Anton igen vil tiden vise.
Men lige nu og her klager jeg sgu ikke.

Kommentar