Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Emil eller Emilie

Karakter: 2.9/8
Visninger: 6433

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Urin, Oralsex, Analsex, Aldersforskel, Skolesex, Incest, Bondage og Tvang
Emil (første afsnit) Emil eller Emilie?

Emil er en helt almindelig dreng på 13 år. Lidt lille af vækst, men klarer sig fint i skolen er velopdragen og lytter til sine forældre. MEN han har en lille hemmelighed, bag hans naive drengede fremtoning gemmer der sig en stor trang.
Når han er alene hjemme bliver han draget til sin lillesøsters Idas værelse. Hun er elleve år og midt i et præ teen prinsesse girly face i sit liv. Meget heldigt for Emil!
Emil klæder sig af til skindet, og ifører sig Idas klæder. Startende med lyserøde trusser, så en passende top (Ida bruger desværre ikke bh endnu), så lange leggins og til sidst den smukke lyserøde prinsessekjole. Emil sætter sig foran spejlet og retter på sit halvlange hår og smiler sødt til Emilie inde i spejlet. Han rejser sig og drejer rundt, og er tilfreds med resultatet.
Han er sikker på at være alene hjemme nogle timer endnu, da resten af familien er taget til Idas gymnastikopvisning i sportshallen. Derfor benytter han sig af chancen til at gå lidt rundt i huset som den han i virkeligheden, dybest set, inderst inde godt ved han er. Emilie !!
Emil sætter pop radioen i gang og danser rundt i stuen og skråler glad med på de nyeste hits. Emil er lykkelig, han ville ønske han kunne leve sådan til daglig.
Men det er helt udelukket. Hans familie er meget kristen og går til regelmæssige bønnemøder i den lokale frikirke. Man vogter strengt på moralen og ikke mindst på hinanden i menigheden.
Pludselig stopper musikken brat….stilheden er larmende….en strofe bliver hængende i halsen på Emilie. Hun vender sig om...der står far.
Han skriger, “hvad i himlens navn har du gang i” ?
Så er han over Emil ,og trækker ham med hen til stolen. Og tvinger ham over knæet. Løfter den smukke kjole op og blotter Emils bagdel. Så bliver både leggins og trusser trukket ned, og smækkene begynder at regne ned over Emils blottede bagdel. Emil befinder sig en en tilstand af chok. Hans hjerne er for længst gået i dvale, og han hører ikke faderens stemme, der skælder og smælder og føler ikke smerten fra de mange hårde klask. Det fortsætter længe, men pludselig er det som Emil langsomt kommer til bevidsthed. Ydmygelsen og smerten smelter sammen til en trodsig lystfølelse, der breder sig i kroppen, og når frem til hans nu hårde tissemand. Enkelte brudstykker fra faderens råben, når frem til Emil.
“Skal du gøre os til grin for hele byen”
“Troede jeg har lært dig at opføre dig ordentligt”
Og videre i den dur….
Men så mærker Emil også noget andet. Hans fars tissemand er helt sikkert også vokset sig stiv.
Faderen bliver også opmærksom på, hvad der sker med ham selv…..slagene bliver mere og mere tøvende og stopper nu helt….
Han råber “Gå op og klæd dig om og jeg vil aldrig se det her igen, ellers så skal jeg nok tage hånd om dig igen”
Emil løber grædende op på værelset, og nu mærker han smerten og varmen fra de mange hårde smæk. Skynder sig af med tøjet. lægger det fint tilbage. Føler sorg ved skulle afslutte denne vigtige leg i sit liv. Men sådan kom det heller ikke til gå…….


Emil (andet afsnit)

Emil går først ind på sit eget værelse og trækker sit drengetøj på igen. Han vil helst bare glemme det hele og forsvinde fra jordens overflade. Men noget andet i ham siger, at der ikke er nogen vej tilbage. Så han går ned ad trappen for at møde sin far. Umiddelbart er han der ikke, men så kommer der lyde fra forældrenes badeværelse. Emil tripper hen og lytter, han kan høre nogle nærmest gryntelyde derindefra. Så går det op for ham, at hans far står og onanerer.
Nu skifer lydene karakter. Emil ved at hans far har fået udløsning. Vandet løber lidt, og så går døren op. Emil kigger ængsteligt op på sin far. Noget er forandret, faderen begynder på en forklaring på, at Ida havde glemt sine sko til opvisningen, og at han måtte hente dem.
Med et underligt udtryk i ansigtet, griber faderen en pose og skynder sig ud ad døren.
Emil står rådvild tilbage, ved ikke om han er købt eller solgt. Han går ind på badeværelset og kan lugte faderens sved og en anden duft?.duften af mand?.det går lige i skridtet på Emil. Nu står hans drengepik igen, og han befrier den fra de små short, han har på. Der er ikke noget at gøre, han må onanere ligesom hans far gjorde for få minutter siden. Der skal ikke meget til før drengesæden sprøjter ud i vasken. Han skyller hurtigt efter, og mærker nu en udmattende træthed i hele kroppen.
Emil går ind på sit værelse, og lægger sig fuldt påklædt under dynen, og falder i dyb søvn.
Han vågner ved at hans mor rusker ham vågen. Han rives ud af drømmen og ser hans mors bekymrede ansigt over sig. ?Er du blevet syg min skat??, spørger hun, og mærker på hans pande. “Øh, øh jeg ville bare”.? . “Fint nok” siger mor, “tag et bad og kom ned og spis”
Ved bordet bedes der først den obligatoriske bordbøn, og så kan måltidet begynde. Emil prøver at få øjenkontakt med far, men det lykkedes ikke rigtigt. Bagefter plejer han at hjælpe med afrydningen og opvask. Men moderen beder ham blot gå op på sit værelse og hygge sig lidt med tv og spil, før han skal sove. “Nu når du ikke er helt frisk” siger hun og smiler venligt.
Da han senere har børstet tænder, og fået sin pyjamas på, ligger Emil og tænker over hvad der er sket. Det er tydeligt at faderen ikke har sagt noget til hans mor, og alt er ved sit gamle jeg...og dog....så banker det på døren, dette måtte jo komme, og ind træder hans far med noget i hånden. Emil kan ikke se, hvad det er på grund af det dæmpede lys i værelset.
“Vend dig lige om på maven”, siger faderen så helt roligt, “tænkte du behøvede lidt creme på numsen”, Emil lystrer og mærker hvordan hans pyjamas bukser trækkes ned over hans ende. Så begynder indsmøringen i rolige og blide bevægleser. Det virker som om hans far nyder berøringen lige så meget som Emil selv. Efter noget tid rømmer faderen sig og siger blidt “sov godt min dreng” og han forlader værelset??.
Cremen gør godt på hans ømme rumpe, men der er også noget andet, hans drengepik er stiv igen, og hvorfor har far ikke fortalt hans mor om crossdressingen?
Det og meget mere finder Emil snart ud af !
Emil (3. afsnit) Temaugen

Det er fredag og Emil sidder i sidste time i skolen. Døren går op og ind træder deres klasselærer Frank. Frank er den sportslige type (modsat Emil), men ung og entusiastisk. Klassen er rimelig urolig, og kendt for at være lidt svær at styre. Særligt nogle af drengene trænger til en lidt mere fast hånd og konsekvent opdragelse.
Frank får ro på klassen, og fortæller så om den kommende temauge. De skal have indblik i tidligere tiders skolegang som et projekt mellem alle fag. Så fra mandag skal alle drengene fra de to klasser på årgangen gå i den ene klasse og pigerne for sig selv i den anden. Det giver brede smil fra flere af pigerne, men også tilråb fra de mest udfarende drenge om at så skal der gang i den. Men her kommer Fransk så frem med reglerne. Alle drenge skal møde i skole i korte bukser og skjorte, velfriseret og med rene negle. Pigerne naturligvis i kjoler.
Make up og hår gele vil ikke kunne tolereres.
Klassen stiller op uden for døren, når klokken ringer, og læreren sender dem i to og to. Enhver overtrædelse af regler vil blive straffet hårdt. Fx at skulle skrive 100 gange, jeg må ikke tale i timen og så videre. Der skal læses i læsebog (højt på skift) øves skønskrift med dog kuglepen og terpes tabeller. Kongerækken og bibelhistorier læres udenad, og gymnastik som fællesøvelser på gulv. Først er der helt stille, nyheden skal lige fordøjes, men så bliver det for meget for Thomas klassens alfa-han, han råber højt “tager du så spanskrøret med?”
“Glæd du dig til på mandag, så får piben en anden lyd” afslutter Frank orienteringen.
Emil kan mærke, at han tænder på tanken om straf og hård disciplin, som nederst i drenge hierarkiet vil det gå hen og blive spændende. Men en fantasi om at få klø af Frank giver også underlige sommerfugle i maven. Hvordan skal han dog skille sig ud fra de andre og få opmærksomhed.

Hjemme tænker Emil stadig over hvilke skarnsstreger han skal finde på. Pludselig ved han det. Der bliver hurtigt fremstillet et antal hårde papirskramper og fundet en god pakke elastikker frem. Faktisk glæder han sig til skolen mandag, det er ikke sket i mange år.
Weekenden går som vanligt med besøg i kirken, og Emil bliver tvunget med i hallen for at se sin søster træne til det næste gymnastikstævne.
Forældre har for længst fået brev fra skolen om temaugen, og givet fuld opbakning på forældremødet. Så mandag morgen er der lagt en pæn lys nystrøget skjorte, blå korte bukser, og som prikken over i’et vandkæmmet hår med sideskilning.
Foran A-klassen står nu alle drengene. Døren er låst. Man kan mærke, at de er ved at finde ind i rollen. Alle har faktisk fået korrekt påklædning. Der er en forventning i luften.
Så kommer Frank ned ad gangen. Jakkesæt og lædermappe. Væk er sportstøjet og skuldertasken. Han åbner døren og giver hånd til hver elev. Der er sat navneskilte op, og Emil finder sin plads i midten af vinduesrækken. Der er fuldstændig stille. Måske for første gang i klassens historie. Så kommer det mest uventede. Foran alle elever ligger en trykt sang. Det viser sig dog at være national sangen, som det er okay at kende, når man er fodbolddreng. “I rejser jeg op og synger”, siger Frank. Og hvad man ikke skulle tro muligt gjalder de ruste drengestemmer ud i klassen. To drenge deler læsebøger ud og alle læser i den gamle tekst på skift. Ingen siger noget, og der ingen uro i timen. Efter Frank kommer Heidi, deres matematiklærer. Hun har haft store vanskeligheder med at skabe arbejdsro, og virker ret udbrændt til tider. Men der er sket en forvandling, ind træder en kvinde i stram sort nederdel og hvid skjortebluse. Håret sidder som en knold i nakken. Hun lægger hårdt ud. “Thomas rejs dig og fremsig 7 tabellen”. Rød i hovedet får han rettet sig op. Alle ved at det kan han nok ikke. Han prøver, men hurtigt viser det sig, at det kan han ikke. “Fint” siger Heidi. “ Du sætter dig ned bag i klassen og skriver tabellen 20 gange på papir. Om lidt skal jeg høre dig igen”. Flere af drengene griner. Men det viser sig at være en fejl. Hun udpeger to drenge, der skal i skammekrogen. med ryggen til klassen. Så var der ro igen.
Men nu skal de have Frank igen. Emil glæder sig over stemningen. Ingen kommer med bemærkninger, driller eller skubber. Frank har medtaget et ældgammelt lysbilledapparat. Der trækkes for, og apparatet tændes. Nogle underlige uskarpe Danmarksbilleder vises.
Nu skal det være tænker Emil. Op af lommen kommer elastik og kramper. Og han begynder at fyre dem efter de andre elever. Der bliver stor tumult og råben. Frank tænder lyset. Og der sidder Emil med elastikken mellem to fingre. Frank er rasende. Emil bliver smidt uden for døren med besked om, at der venter mere senere. Det er lidt kedeligt at stå der, nu gik det lige så godt, men hvilken straf mon der venter ham? Emil ved godt, at det er forbudt at slå eleverne, men kan han logge Frank til at give ham smæk med eller uden spanskrøret.
Efter en rum tid mylder drengene ud af klassen. De andre drenge er lettere overrasket over Emils opførsel. de ryster bare på hovedet, og tager hjemad.
“Kom her ind igen Emil” kalder Frank. Nu er det nu.
“Jeg skriver naturligvis hjem til dine forældre på Intra”. Ups den var værre…
“Forklar mig lige hvad du har gang i Emil, dig der ellers er en sød og ordentlig dreng?”
Det måtte briste eller bære, så Emil forklarede, at han havde brug for at mærke konsekvenserne af sine frække handlinger. At han drømte om at blive straffet med smæk.
Herefter lagde Emil sig frivilligt over katederet med enden i vejret. “Det må jeg altså ikke” kom det tøvende fra Frank. “Kom nu, bare som en leg”, tikkede Emil
“Okay da” sagde Frank
Frank tog opstilling bag Emil. Og lod hånden glide over den spændte numse. Så kom de første små klaps. “Hårdere tak” hviskede Emil. Nu kom der mere gang i den. Og Frank opdagede, at det var meget stimulerende at smække drengen. Han kunne mærke han fik rejsning i bukserne. “Mere, hårdere” pep Emil.
Synet af den dejlige numse ,og følelsen af, at det var rigtigt at straffe den uartige dreng fyldte Frank med en berusende sitren. Emil havde på en eller anden måde fået løsnet sine short for nu faldt de til gulvet mellem drengen ben. De hvide underbukser kaldte på flere smæk.
Klask, klask, klask...lyden var meget bedre nu. klask, klask, de fortsatte…..Så skete det, Emil greb om taljeelastikken og trak underbukserne ned og blottede sine rødmende numse.
Selvom Emil fik tårer i øjnene, og det gjorde forbandet ondt. Var det hans livs største oplevelse. Frank derimod havde helt tabt kontrollen over sig selv, og begyndte nu at slå i den bare ende. Det var så smukt at se, hvordan slagene efterladte røde mærker. Efter en tid stoppede han dog op. “Har du så fået nok, din frække dreng?” Lød Franks forpustede stemme.
“Afslut med spanskrøret Hr lærer”, fremsavlede Emil grådkvalt.
Frank havde ikke noget spanskrør, men greb efter pegepinden. Og så kom der tre hårde som afslutning.
Der var helt stille i et minut...så fik Emil samlet sig sammen trak op i bukserne. Gav Frank hånden og sagde tak…..Emil måtte trække cyklen hjem, men han var lykkelig….
Hvad mon hans forældre siger til brevet på intra ?????
Emil (afsnit 4) hjemkomst

Emil gik frisk ind ad indkørslen med et frækt smil på læben. Men da han så faderens bil - stoppede festen.
Han vidste jo at der allerede var blevet skrevet hjem, før han modtog sin straf fra Frank.
Hvad ville hans forældre sige, de forventede at han opførte sig eksemplarisk i skolen og aldrig nogensinde ville få skæld ud eller lignende.
Måske de slet ikke har haft tid til at læse det endnu, og måske kan han sige, at han har sagt undskyld til Frank. Sulten sejrede, der duftede at hjemmelavet mad fra det åbenstående køkkenvindue.
Indenfor var alt roligt som vanligt. Maden var på vej på bordet og Ida havde en veninde fra skolen på besøg. Far sad i sin stol og studerede et kristens tidsskrift.
De spiste alle med god appetit efter bordbønnen. Emil gjorde sig umage med at hjælpe med bordet efter maden. Så småt begyndte følelsen af uro at foretage sig.
Moderen spurgte Ida om ikke de skulle følge pigen hjem. Hun boede kun få kilometer borte.
Og da vejret var skønt forlod de hjemmet til fods.
Men lige så snart døren var lukket skete forvandlingen.
“Kom her hen knægt, hvad er det jeg læser i din kontaktbog. Prøver du at kaste smuds på din familie. Hvad vil folk ikke tro om os?”
Med et fast greb i armen blev Emil tvunget over faderens knæ.
De første lette slag gav omgående våde øjne og smerterne væltede op i drengen.
“Hvad tuder du for din lille tøz...jeg skal nok lære dig at lytte efter og gøre hvad læreren siger”
Og så skete det som ikke må ske. Faderen trak hans bukser ned, både short og underbukser. Der lå Emil med sin blottede numse, med tydelige mærker efter hænder og striber efter pegepinden. “Du har altså fået smæk i dag, det glæder mig, sådan var det også da jeg gik skole, kunne man ikke høre, måtte man føle. Men det hjælper dig ikke nu.”
Klask, klask, klask, klask...hårdt og præcist ramte hans far alle de mest ømme og røde steder. Det fortsatte i ca fem minutter….
Emil var helt ude af sin krop af smerte og ydmygelse…..men hov, var det ikke hans faders stive pik han følte på sin mave….faderen blev tydeligvis seksuelt ophidset af at give smæk.
Den lille drengepik stod også stiv nu. Pludselig stoppede faderen og trak Emil op ad stå. Det var umuligt at skjule hans stådreng. Emil gled ned på gulvet og kom derved i nærkontakt med faderens skød, hvor mandepikken stod stiv under trange kår lukket inde af bukserne.
Instinktivt rakte Emil hånden frem og kælede med lemmet uden på faderens bukser. Han var fuldstændig hypnotiseret af al den mandighed foran ham. Faderen åndede tungt, da Emil åbnede lynlåsen og lod den stakkels indelukkede pik komme ud i det fri. Straks omsluttede han lemmet med sin drengemund…..og sugede af al kraft og begyndte at bevæge sit hoved op og ned. “Nej, nej, du må ikke”, skreg faderen, men det var for sent, spermen væltede ud og Emil tog sig at hele ladningen og sank hver en dråbe.
“Skynd dig op og vask dig inden mor og Ida kommer hjem. Så taler vi ikke mere om det”
Men Emil følte en sejrsrus, da han gik op ad trappen. Nok var hans ende rødglødende, men det var det hele værd.Emil (afsnit 5) Frank


Frank følte sig nærmest fysisk syg. Hvad havde han gang i, var han på vej i fængsel, ville han miste sit job, sit omdømme. Vil venner og familie udstøde ham???? Spørgsmålene var mange. Men han kendte ikke svarene.
Den lille lyshårede feminine dreng, havde flere gange været for hans indre blik, når han onanerede hjemme. Frank var gay….men det var der ingen, der vidste. Alle kendte ham som den succesfulde sportsmand og dygtige lærer. At han endnu ikke var gift og havde stiftet familie, kunne jo skyldes, at han kun havde boet i det lille samfund i kortere tid. Samt at karrieren som tidligere topspiller og senere træner, havde fyldt det meste.
Det første Frank gjorde, da han kom hjem var at tage tøjet af og gå i bad. Det var nødvendigt, for han havde fået udløsning i bukserne sammen med drengen. Selvom han ikke havde rørt ved sig selv under straffen, var han sig fuldt bevidst om, at han havde oplevet en vild erotisk eufori.
Han måtte ud og løbe flere kilometer, samt op og træne i centeret efter. Det hjalp lidt, men frygten for at telefonen skulle ringe, eller at politiet pludselig dukkede op skræmte han næsten til døde.
Det blev en urolig nat. Frank svedte og hjertet galoperede. Synet af drengens blottede numse, blev ved med at dukke op i hans tanker. De hurtige skift mellem liderlighed og skyldfølelse var næsten ikke til at bære.
På en eller anden måde lykkedes det Frank at komme på arbejde. Det neutrale jakkesæt og mappen fik ham ind i rollen som en lærer fra “den gamle skole”.
Eleverne stod lydløse på rækken foran klassen. Flere havde gjort sig endnu mere umage end i går. Lidt gammeldags ternede skjorter, sokker i sandaler og alle var i korte bukser.
Frank låste døren op, og begyndte at give hånd til eleverne en ad gangen med et lille godmorgen. Nu stod han der, Emil, drengen rakte hånden frem, og kiggede ham lige i øjnene, og sagde, “ Tak for i går Hr. Jensen. Det var den dejligste skoledag”.Emil (afsnit 6) Dag 2 i emneugen

Drengene listede ind på deres pladser. Timen begyndte med læsning, og alle sad fordybet i deres bøger. Frank gik rundt mellem eleverne, og pludselig mærkede Emil en hånd på sin skulder. Der blev ikke sagt noget, men hånden gled kælende rundt om nakken på Emil og lidt ned ad ryggen. Så rømmede Frank sig og gik hastigt videre. Emils pik stod straks stiv i de korte shorts. Hvis man kiggede, ville alle kunne se teltet i bukserne. Rejsningen ville bare ikke foretage sig.
Drengene fik besked på at lægge bøgerne i tasken og begynde at øve diktaten til næste time. Efter lidt tid tog Emil sig sammen, han rejste sig fra sin plads og gik op til lærerens bord. Frank kiggede op og ned af den smukke dreng.Det var umuligt at undgå at se se bulen i bukserne. Emil bøjede sig ned over læreren, og hviskede i hans øre, “jeg har lidt svært ved at koncentrere mig, måske har jeg brug for lidt specialundervisning senere”. “Det må vi se på” svarede Frank.
Timerne gik. De forskellige lærere kom og gik. Men sidste time var idræt. Drengene gik på to rækker bag frank, der havde klædt om til træningsdragt. Med den obligatoriske fløjte om halsen. I omklædningsrummet fik eleverne udleveret små hvide sport shorts og intet andet.
Så nu stod alle drengene fordelt i rummet med bare fødder og overkroppe. De startede med gulvøvelser og lidt hård opvarmning. Herefter høvdingebold. Som afslutning spillede drengene stikbold. Og blev man ramt måtte man gå til omklædning. Emil var blandt de sidste der “døde”, men efterhånden var alle på vej i bad. Drengene var nu alle helt nøgne og gik så gennem bruserne med det kolde vand. De tørrede sig og begyndte at klæde sig på. Emil var meget langsom til at få tøjet på. “Se nu at blive færdige” råbte Frank, “ Og Emil du svaber gulvet i baderummet, du er jo så langsom”. Drengene myldrede ud, og Emil stod tilbage kun i undertøje og en halvkneppet skjorte. Nu var de alene igen. Emil gik lydigt efter gulvsvaberen, med bar numse, men Frank greb ud efter ham. Holdt ham fast og trak ham ind til sig. Og uden et ord lagde Emil sig tilrette over knæet med sin blottede bagdel i vejret. “Jeg har brug for opdragelse Hr. Jensen” . Frank kunne ikke modstå fristelsen, og efter at have følt på den smukke drengenumse, begyndte han at smække rytmisk på begge balder.
Klask, klask, klask….lyden var høj og hård i det flisebelagte rum. Emil stønnede af smerte og vellyst. Denne dobbelte følelse som han efterhånden var ved at være afhængig af. Frank på sin side blev overvældet af lyst til drengen, samtidig med, at det føles skønt at kunne straffe ham for det, drengen gjorde ved ham. Efter ti minutter kom Frank i bukserne igen. Forlegenheden og skyldfølelsen tog over, og der var pludselig helt stille. Emil kom på benene igen, og stod nu igen med stiv pik foran Frank. “Mange tak Hr, Jensen, det var lige hvad jeg trængte til, måske De kunne invitere mig hjem til Dem en dag?”.
Frank blev siddende, mens Emil hurtigt trak i tøjet og smuttede ud ad døren.


Emil (afsnit 7) Uventet besøg

Frank lå i sofaen, helt nøgen, og temmelig frustreret. Han havde søgt på Boy porn og spankning på sin pc i flere timer. Langsomt måtte han erkende at han tænde på det. Jeg er en boylover og elsker at give dem en rød numse, tænkte han. Han havde drukket det meste af en flaske vin samt nogle øl. Pludselig ringer det på døren. Klokken er hen ad ni aften. Det sker ellers aldrig. Frank kaster en morgenkåbe på, men kigger først ud ad dørspionen. Der står en ung pige udenfor døren. Frank ånder lettet op, det er naturligvis bare en, der er gået forkert, så det er nemt ordnet. Han åbner døren på klem og kigger ud.
“Godaften Hr Jensen, undskyld jeg forstyrrer dem, “ siger Emil.”Må jeg komme ind?”
Frank tror ikke sine egne øjne og ører. Den unge pige med smart kjole og makeup er drengen fra mange onani fantasier. Han er sgu fræk, når Frank at tænke, før Emil skrider ind bag ham og ind i lejligheden.

Emil (afsnit 8) Emilie

Emilie var smuttet ind bag Frank, og sad nu i sofaen med trutmund og frækt smil på læben. “Det går altså ikke”, når Frank at sige før nysgerrigheden og liderligheden tager over. Emilie går på knæ foran sin lærer, og tager hans stive lem i munden. Efter alt det porno hun har set, ved hun, hvordan man sutter og stimulerer en mand. Frank kæmper ikke imod, men lader drengen få sin vilje. Snart efter sker det uundgåelige, og Frank kommer i drengens mund. Hun stønner og vrider sig, da de sidste dråber rammer tungen og straks bliver sunket.
“Hvorfra ved du, hvor jeg bor. og er der nogen, der har set dig gå herhen Emil”
“Når jeg ser sådan her ud ,er jeg Emile, og du har vel hørt om krak? Og nej, jeg har været meget forsigtig. Jeg ville bare takke dig, for alt det du gør for mig. Er du ikke bare lidt glad for, at jeg kom forbi?” Emilie sætter sit mest uskyldige smil op. Så trækker hun op i sommerkjolen og lader sine pigetrusser falde på gulvet. Så bøjer hun sig over armlænet på sofaen, og blotter sin smukke numse.
“Straf mig Hr. Jensen, jeg har vist været uartig igen”. Frank mærker blodet suse, og lysten til at smække,tager over. Først forsigtigt, men så kan han ikke holde sig tilbage. Klaskene regner ned over den efterhånden godt røde numse. Så får han øje på bæltet i sine bukser, der ligger på gulvet, i et enkelt træk, står han med det i hånden. Som i en af de porno film han så tidligere, ligger han bæltet dobbelt, og begynder at svinge det over drengenumsen.
Emilie har besluttet sig for ikke at skrige, men det gør vanvittig ondt, men også helt fantastisk dejligt. Hendes stive tøze pik gnider på stoffet, og så kommer sæden væltende ud af hende.
Endelig er Frank tilfreds med straffen. Der er kommet enkelte rifter på enden og visse steder er farven mere blå end rød. Emilie retter sig vaklende op, så hun trækker sine trusser på igen. Hun retter på kjolen. “Tak Hr. Jensen, det er vist godt, jeg ikke skal i bad på skolen i morgen. Jeg håber jeg må besøge Dem igen en anden gang”
Med tåre våde øjne nærmest halter drengen ud ad døren. Da den smækker, kan Frank se han er blevet stiv igen. Han må straks onanere, og lader blot sæden sprøjte ud på gulvet.
Så tumler han ind i soveværelset og smider sig nærmest tappet for energi, og falder i søvn.


Emil (afsnit 9) En ny “ven”

Næste dag var Frank fraværende. Mikkel den unge vikar kom med en stak opgaver, som han delte ud til drengene. Der var en blandet følelse af skuffelse og frihed. Drengene satte sig i mindre grupper rundt om i storrummet. Emil gik straks i gang, men der var højlydt snakken og knap så meget skolearbejde. Flere havde svært ved grammatikken, så Emil blev hurtigt en slags hjælper, der kunne svare på de fleste spørgsmål. Derfor tænkte Emil ikke meget over det, da Thomas satte sig tæt op ad ham. Thomas, topatlet, drengenes ukronede leder, stor i munden og alle pigers ven. Men nu kunne Emil mærke, at deres ben rørte lige lovligt meget ved hinanden, og at Thomas nu lagde en hånd på hans bare lår. Emil kiggede op, og så Thomas i øjnene. Det var en et underligt blik, hvad sagde de øjne? Thomas lænede sig ind over Emil og hviskede i hans øre, mens han strammede grebet om låret, “du kommer hjem til mig efter skole”. Det lød mere som en ordre end en invitation. Det krævede ikke noget svar, men Emil blev rød i hovedet, og hans lille drengepik blev fyldt op med blod.
Så vendte Mikkel tilbage med en besked om, at klassen kunne gå hjem, når de afleverede den færdige opgave på lærerbordet, da der var mere brug for Mikkel i en tredje klassen.
Thomas tog som det naturligste i verden Emils opgave og begyndte at skrive den af. “Se lige at få lavet de sidste, vi har jo en aftale”, sagde Thomas og grinte. Emil havde besøgt Thomas til en børnefødselsdag, for en del år siden. Det var en pæn stor villa i et lidt finere kvarter med havkig. Da Emil ville hente sin cykel, holdt Thomas der allerede.
Emil vidste ikke hvad der ventede ham, de talte ikke meget sammen på turen, men efter et kvarter ankom de til huset. “Stil din cykel der, og kom med” stadig den autoritære tone fra Thomas.
Inde i det moderne lyse hjem, var der ingen andre hjemme end en stor hund, der straks kom springende af gensynsglæde. Thomas klappede den lidt, før den snusede til Emil. Emil var ikke vant til hunde, og slet ikke i den størrelse, men den virkede rar. Thomas åbner en bagdør og lod hunden løbe ud i haven. De gik sammen op ad trappen til, hvad der bedst kunne kaldes en mindre lejlighed. Tydeligvis kun beboet af Thomas. Emil kiggede sig omkring. typisk drengeværelse med fodboldplakater, hylde med medaljer og pokaler, lettere rodet med en stor dobbeltseng i midten . Thomas kaldte , “kom med herud og se mit nye boblebad”. De gik ud på et kæmpe badeværelse, og under et stort vindue, lå karet med udsigt over haven og længere ude skov og hav. Thomas startede det op med en eller anden slags fjernbetjening. Og vandet væltede ud fra flere dyser. “Hvad venter du på? Smid tøjet og kom med i” Med den bemærkning trak Thomas sit tøj af og lod sig glide ned i badet. Emil stod som forstenet. Så blot på den slanke muskuløse atlet, med smuk brun tan og et dejligt udstyr mellem hårene i skridtet.
“Okay, så må jeg jo hjælpe dig” sagde Thomas og greb fat i Emil, og stående i badet begyndte at klæde ham af til skindet. Helt nøgen blev Emil nu hjulpet ned i badet som en anden prinsesse. “Åh, du er så lille og fin” mumlede Thomas, før han lod sine hænder gå på opdagelse på Emils krop. Alt blev undersøgt, fødder, tǽer, ben, arme, hænder, fingre, ryg, mave, skridt og så numsen…..UPS….da Thomas` hænder gled over Emils balder, kunne det ikke længere skjules, at der var rifter og sår flere steder. “Hvad fanden er det? Hvem slår dig? Thomas var både chokeret, men også vred over, at nogen rørte ved en, som han længe havde følt tilhørte ham.
Emil måtte prøve at forklare sig, det ville blive svært. Hvordan kan man forklare andre, at han tændte på at blive domineret og straffet? At det var en seksuel leg, som helt havde overtaget hans fantasier og behov. De sad i det varme vand i lang tid, mens Emil prøvede at overbevise Thomas om, at han ikke skulle ud og slås for ham.
“Okay, jeg prøver at forstå det, kom over og sid op ad mig, så tænder vi for boblerne, og nyder det”
Emil fik vendt sig med ryggen op af Thomas. Den spinkle dreng lod sig omslutte af den større, og Emil mærkede tydeligt den hårde rejsning bag hans ryg.Emil (afsnit 10) Thomas
Emil vidste jo godt, hvad der skulle ske nu. Og han glædede sig over at han havde trænet. I skuffen hjemme lå et håndtag fra et gammelt Star Wars sværd, og det kom op analt flere gange om ugen. Bare en lille klat vandbaseret glidecreme på, så blev udbyttet af hans onani lege mange gange bedre. Derfor bøjede Emil sig fremad og lå nu på knæ foran Thomas med enden i vejret, klar til at Thomas kunne få det han ville.
Naturligvis gjorde det ondt, for Thomas var ikke så rutineret. Han trængte op i Emil med et hårdt stød. Heldigvis holdt han sin pik stille et øjeblik, så Emil kunne nå slappe lidt af. Men så gik den større dreng i gang med at kneppe Emil. Dette øjeblik var yderst vigtigt for Emil, det var første gang han fik sit ønske opfyldt. Følelsen af at være bund i et forhold, og yde sin nye ven tilfredsstillelse. Thomas holdt ikke længe, og snart kom han oppe i Emil, som klynkede lidt, men var fuldstændig klar over, at dette var meningen med hans sexliv. Thomas på sin side brølede som en tyr, stolt over at have nedlagt sit bytte, og fået sin vilje med den smukke lille klassekammerat. Han trak den nu slappe pik ud og lod vandet løbe ud af badekarret. Thomas tændte for bruseren, og var flink nok til at skylle op i Emil rødmende og ømme numsehul. Emil vendte sig om og kyssede sin elsker dybt, mens han holdt om livet på den større dreng. Efter aftørring fil de tøjet på igen, og da situationen efterfølgende var lidt akavet, sagde Emil pænt farvel, og kørte hjem.
Allerede mens han sad på cyklen modtog han en sms; “Du er min nu”


Emil (afsnit 11) Far
Efter aftensmaden skulle Emil være alene hjemme med sin far. Ida og moderen skulle afsted til træning. Far sad i sofaen og så noget fodbold, da han kaldte Emil ned fra sit værelse. Emil var ret udmattet efter dagens oplevelse, men måtte naturligvis adlyde sin far, og komme ned i stuen. Emil var klædt om i et par store løse short og en t-shirt. Men han havde også et par lyserøde blonde trusser inderst. “Kom her og sid lidt med mig Emil, vi har ikke fået talt sammen i flere dage nu”. Emil kravlede lydigt op i sofaen og lagde sig til rette op ad sin far. Pludselig mærkede han en hånd bevæge sig ned over hans ryg med kurs mod hans ende. Emil stivnede lidt, hans far skulle nødigt opdage pige trusserne. Men det var allerede for sent, for faderens hånd var nu under elastikken på hans short og på vej ned til hans blonde trusser. Det var uundgåeligt. Faderen mærkede den anderledes fornemmelse af stoffet. Og i et snuptag lå Emil hen over sin fars knæ med enden i vejret. Shortsene blev trukket ned, og de smukke lyserøde blonde trusser var frit synlige.
“Har jeg ikke forbudt dig den grimme leg”. “Du hører åbenbart ikke efter, der er ikke andet at gøre straffe dig igen”
Faderen tog sin ene sutsko af, og nu regnede det med hårde slag uden på de lyserøde trusser. Emil græd og forsøgte at lægge sin hænder mellem sin misbrugte ende og faderens sko. “Fjern de hænder, og tag de straf din frække knægt”
Igen kunne Emil mærke at hans far blev seksuelt ophidset af at udføre straffen, og måske også de små lækre drengeballer. Nu blev trusserne trukket helt af, og Emils ildrøde numse blev synlig. Faderen sænkede sin sko, og lod en hånd mærke på numsen, og pludselig kom en finger op i numsehullet på drengen. Emil fik naturligvis også rejsning, men faderen vendte Emil om og lod ham sidde på sit skød, med den stive pik lige mellem drengens revne. Faderen stønnede og svedte, og med en enkelt bevægelse trak hans sit lem frem. Emil benyttede sig af pausen i straffen og lod sit hul omslutte faderens pik. Og med et vrik med numsen, blev den sendt dybt op i drengen. Emil begyndte at kneppe sin numse, og satte farten op. Med et stort grynt kom faderen oppe i Emil. Da Emil løftede sig op flød sæden ud af hullet. Emil vendte sig om og gav sin far en smækkys på munden. Og smuttede op i bad.


Emil (12 afsnit) Onsdag
Næste dag var som de andre i emneugen, rækker foran klassen, og stram disciplin i timerne. Dog Thomas havde sendt sin faste væbner Oskar væk, og sat Emil ved siden af sig på bagerste række. I den første pause, skulle Emil sidde på skødet af Thomas. Som helt uden blusel tog på ham over hele kroppen som han ville. Ingen turde sige noget, der var naturligvis snak i krogene og mange blikke, men det kunne være farligt at lægge sig ud med Thomas. Andre havde fået blodtud for mindre.
Thomas hviskede Emil i øret “Jeg har brug for dig efter skole, du kommer med mig hjem”
Igen følte Emil den store tilfredsstillelse ved at få klar besked. Hans lille drenge clit blev stiv, og numsehullet trak sig sammen i forventning. Men da skoledagen endte, blev Emil bedt om at blive til en samtale med Frank. Thomas kiggede mistænkeligt på sin lærer, men måtte bøje sig for Frank. “Vi ses Emil” ,Thomas så Emil direkte i øjnene. Og Emil nikkede nærmest umærkeligt tilbage.
Nu var Emil alene med Frank igen. “Vi bliver altså nødt til at tale om forleden” Frank var rød i hovedet, og hans stemme rystede lidt. Emil følte et overtag over sin lærer. “Jeg tror du kan lide Emilie, og hun vil gerne besøge dig igen”. Emil tog Frank i skridtet, og kunne tydeligt mærke hans erektion. Så åbnede han knappen og lynede ned på Franks bukser, og med et stod lærerpikken stiv ud i rummet. Emil lagde sig på knæ og lod lemmet komme dybt ind i munden, før han begyndte at sutte. Efter to minutter sprøjtede Frank, og Emil slugte hele ladningen. “Måske kan du både lide Emil og Emile” sagde Emil og tilføjede “Emilie kan lide at få den i numsen”. Var det det, du ville tale med mig om, så siger jeg tak for nu, vi ses”
å ryggen og forlod lokalet. Nu gik turen hjem til Thomas.

Emil (afsnit 13) Thomas vil have Emil
Da Emil stiller sin cykel foran Thomas’ hus, bliver døren straks åbnet, og Thomas ligner et tordenvejr. Han har skiftet tøj, og står nu i korte trænings shorts og en sort t-shirt. “Kom her din lille luder knægt, jeg har sagt at du tilhører mig” . Emil skælver, han ved godt, at han er gået over stregen. Thomas tager et fast greb om nakken på Emil, og fører ham ind i huset.
“Tag tøjet af nu, og sæt dig på knæ mellem mine ben” Emil adlyder. er hurtigt helt nøgen, og på plads foran Thomas. Med rolige bevægelser slikker Emil uden på stoffet af Thomas’ bukser. Han mærker den stive teenager pik, og koncentrerer sig om de bløde nosser. Hurtigt bliver det for meget for Thomas, han rejser sig og tager sine bukser af. Pikken står stiv op ad maven på ham. Men den er allerede fugtig på hovedet. “Vend dig om, jeg vil have dig nu” Emil adlyder igen med det samme. og ligger med åbent hul foran Thomas. Uden nogen form for forberedelse, trænger Thomas op i Emil. Det gør afsindigt ondt og godt på samme tid, Thomas knepper sin tøz hårdt i flere minutter, men han kommer hurtigt. I flere sprøjt fylder Thomas hullet med sperm. Han falder forover og tvinger Emil ned på gulvet. Her ligger han og puster ud et par minutter. Da pikken bliver slap igen, trækker Thomas sin pik ud. “Slik den ren nu” kommanderer han. Emil adlyder igen med det samme. Pikken smager af sæd og numse. Emil brokker sig ikke, han ved det er derfor han er kommet. Han vil være Thomas’ tøz. Thomas lægger sig på sofaen, og får Emil til at ligge oven på sig. Thomas kysser Emil dybt. Men efter ti minutter, falder Thomas i søvn. Emil ligger nøgen, og udkneppet oven på Thomas, hvis arme omslutter den spinkle dreng. Emil tænker om han kan komme fri, men vil ikke vække sin elsker. Efter hvad der føltes som en evighed, vågner Thomas igen, og kigger forelsket på sin lille kæreste. “Du må hellere smutte hjem nu”. Men Emil mærker en finger i sit hul, og derefter bliver den stukket i munden på ham. “Smag min sperm, du skal nok få mere”. Emil trak i tøjet, og kørte hjemad. Han var halvvejs hjemme. Da Oskar stod i vejkanten. “ Du Emil, jeg skal lige snakke med dig oppe på mit værelse”........


Emil (afsnit 14) Oskar
Emil låste sin cykel foran opgangen, og fulgte med op ad trappen til Oskars lejlighed. Straks de var indenfor døren, blev der låst. Oskar greb fat i Emil og trak ham med ud på badeværelset. og tvang ham ned på knæ. Så fulgte flere hårde lussinger. Emil var nærmest i chok. Oskar var mere kendt for muskler end hjerne, men det næste havde Emil aldrig troet. Den brutale dreng trak sin pik frem og lod sin varme pis plaske ned over Emil. Selvom Oskar forsøgte at ramme ansigtet og munden, drev pissen ned over tøjet på Emil. Overpisset lå den spinkle dreng nu grædende på gulvet, det tændte Oskar, som nu onanerede kraftigt, og hurtigt fik han sin udløsning ud over Emil. “Skrid med dig din lille svans”, sagde Oskar og forlod den våde dreng.
Emil fik på en eller anden måde samlet sig sammen, og kæmpet sig ned ad trappen. Da han skulle til at køre hjem på sin cykle, vidste Emil hvad han måtte gøre. Han tog et billede med sin telefon af sit våde og forslåede ansigt, og sendte billedet til Thomas. Det eneste han skrev i tekstfeltet var Oskar !!

Emil (afsnit 15) Ida hjælper Emilie
Heldigvis er begge Emils forældre ude ad døren. De laver frivilligt socialt arbejde i kirken. Det er meningen at Emil skal blive hjemme og tage sig af sin søster, og de skal spise kold mad sammen. Emil lister ind ad bagdøren og op på badeværelset. Trækker det pisvåde tøj af, og stiller ind under bruseren. Pludselig går døren op og ind træder Ida. “Du kommer godt nok sent hjem i dag, hvad har du lavet?” Ida har trukket badeforhænget til side, og kigger på sin nøgne bror. Så smider hun som det naturligste i verden alt tøjet, og går ind i badet til Emil. De har naturligvis badet meget sammen som små, men nu er det efterhånden mange år siden. Forældre ville helt sikkert blive forfærdet over det i dag. Ida har mange gange tænkt på sin storebror som en veninde, der kunne lege med dukker, klæde sig ud lege og andre pigeting. Nu tager Ida om sin bror og krammer og gramser på ham, og lader sine hænder gå på opdagelse på den spinkle drengekrop. Numsen og skridtet er ingen undtagelse. Hun mærker på Emils lille tissemand, trækker i de få hår og vejer hans små testikler i hånden. Emil bliver naturligvis lidt stivere, og kysser sin søster på munden. Så sæber de hinanden ind, vasker hår og skyller af. De deles om et stort badehåndklæde, og vikler sig ud og ind som en sjov nøgen leg. Ida tager Emil ved hånden og trækker ham med ind på sit værelse.
“Sæt dig der i stolen med ryggen til mit spejl” , beordrer Ida. Så finder hun en hårelastik frem, og samler Emils halvlange hår som en højtsiddende hestehale. Ida bekymrer sig ikke om at tage tøj på, men går straks i gang med at smøre en fedtet creme ud i ansigtet på Emil. Så åbner hun sin sminke boks, og arbejder med en koncentreret mine med Emils kinder og øjenomgivelser. Efter en halv time er hun tilfreds. “Nu må du kigge i spejlet Emilie”

Emil (afsnit 16) torsdag
Emil var klar til skoledagen. Hans nye plads ved siden af Thomas var i hvert fald ikke optaget af Oskar. Faktisk var han slet ikke i skole. Der blev hvisket i krogene om at Oskar lå på hospitalet. Han skulle være styrtet på sin cykel, brækket næsen, mistet en tand samt fået et brud i armen. Thomas virkede helt afslappet, men Emil bemærkede at hans knoer var røde med flere mindre sår. Det havde de ikke været i går. Emil fik et kram og et kys på kinden, og hele pausen sad han på skødet af Thomas. Det var skønt at mærke den stive pik gennem bukserne. Den lå lige mellem ballerne på Emil. Skoledagen forløb uden episoder, men Emil skyndte sig ud af døren, da det ringede. Selvom Frank kiggede efter ham. Emil kørte hjemad sammen med Thomas, og da de havde kørt lidt tog Thomas Emil i hånden. “ Vi skal bade igen i dag”, meddelte Thomas. Så de gik direkte mod badeværelset, da de ankom til Thomas’ hjem. Hurtigt kom de af med tøjet, og trådte op i badekarret, der var ved at blive fyldt med dejlig varm vand. Emil lå igen nøgen op af sin elsker, og Thomas spildte ikke tiden. Han greb fat i Emil og løftede ham op på sit lem. Måske på grund af vandet, eller Emil var indstillet på det, gled Thomas nemt op i hans hul. Emil følte en dyb lykkefølelse, og hans elsker og beskytter lå bare helt stille, selvom pikken var helt i bund. Thomas ville kysse, så Emil vendte sig om og lod tungen gå på opdagelse. Thomas satte sig op på kanten, og Emil fik sin elskers pik i munden. Han ville gøre alt for, at Thomas blev tilfreds med ham. Det virkede det til, for med et fyldtes munden med sæd. Emil viste Thomas, at han slugte hele ladningen. Herefter kyssede de igen, selvom Emil kunne smage den friske sperm. Efter badet sad de på Thomas’ værelse stadig helt nøgne. Så Emil fandt sin plads på skødet af sin elsker. Det blev tid til at cykle hjemad, så Emil måtte tage sit tøj på igen. Det tog dog usædvanligt lang tid, da Thomas skulle kysse mellem hvert et klædningsstykke.
Det blev en rolig aften hjemme. Emil skulle pakke til sin spejderlejr i weekenden. Han glædede sig, men havde lidt dårlig samvittighed over for Thomas. Da han var færdig med at pakke, trængte Emil til lidt frisk luft. Han kørte derfor en aftentur på sin cykel, og uden at have planlagt noget holdt han pludselig uden for den blok Frank boede i…..Emil (afsnit 17) Frank får lov

Egentligt ville Emil slet ikke, men hans ben bar ham op ad trappen til Franks lejlighed. Måske er han slet ikke hjemme, så kører jeg med det samme hjem igen, tænkte Emil. Men allerede ved det første lille ding på ringeklokken, blev døren åbnet. Frank stod kun i boksershorts, og der var en betydelig bule i. Emil fik indtryk af, at Frank havde set ham stå og overveje sit besøg nede på gaden. Han smuttede hurtigt ind, og begyndte at klæde sig af med det samme. Da han var nøgen, lagde han sig på knæ og albuer i doggy stil. “Kom og tag mig Hr. Jensen” . Frank behøvede ikke flere invitationer, han knælede ned bag drengen,
og førte sin store mandepik op i hullet på Emil. Frank blev overrasket over, hvor nemt det var at trænge op i drengen. Han begyndte at kneppe med kraftige bevægelser. Der lød små klaskelyde, hver gang han kom i bund. Emil følte sig fyldt ud på en hel ny måde, han havde trods alt kun fået pik af en teenager. Der var ingen tvivl, Frank ramte de helt rigtige steder oppe i hullet, og snart kom Emil med små sædklatter på gulvet. Det tændte Frank yderligere og snart efter mærkede Emil sammentrækningerne i Franks pik, da den eksploderede inde i ham. Frank gled ud af drengen, og Emil førte en finger op i sig selv, kørte den godt rundt i sæden, og herefter til Franks store forbløffelse slikkede fingeren ren igen. “Åh det trængte vi vist begge to til, jeg smutter igen, tak for nu” Så tog Emil sit tøj på igen og smuttede ud ad døren.

Emil (afsnit 18) fredag

Da Emil stillede sin cykel og gik hen mod skolegården, stod Thomas og ventede på ham. Emil fik et kys, og Thomas tog hans hånd, og sammen gik de op til klassen. Der var mange der kiggede, men det var mest misundelse, der var at se i deres øjne. Skoledagen forløb stille og roligt, men Emil måtte jo fortælle, at han allerede denne eftermiddag skulle afsted på spejdertur, og først kom hjem søndag eftermiddag. Så da de nåede spisepausen tog Thomas fat i Emil og fik ham med ned bag cykelskuerne. Drengene var knap kommet i dækning, før Thomas knappede sine bukser op, og blottede sin pik. Emil gik lydigt på knæ, og tog sin elskers pik i munden. To andre drenge, der var gået ud for at ryge så dem lidt på afstand. De måtte begge justere noget i deres bukser over synet. Thomas fik udløsning. og Emil slugte nektaren til sidste dråbe. “Jeg ved ikke hvordan jeg skal komme gennem weekenden, du lover at komme forbi søndag eftermiddag, straks du er hjemme” Emil nikkede til svar.

Emil (afsnit 19) spejderlejren
Emil gik selv med sin rygsæk op til kirken som var samlingsstedet, da der ikke var ret langt. Der holdt en minibus på pladsen, og drengene var ved at samles. Deres leder var kirkens hjælpepræst Peter, men til at hjælpe med det praktiske, og holde styr på de mindre drenge, var Chris på 17 år også med. Chis er lidt en typisk outdoor type, altid praktisk tøj, høj og muskuløs, og hans røde hår, fik ham til at ligne en ung viking. Da drengene blev talt op var der 7, der skulle med på turen. Peter overvejede situationen, for de havde kun seks mands telte. Skulle de virkeligt tage et ekstra telt med, eller kunne de finde en anden løsning. Derfor spurgte han Chis, om han eventuelt ville dele sit ledertelt med en af drengene. Det var okay med Chis. Peter spurgte derfor ud over gruppen, om der var en der ville melde sig til at sove med Chris. Emils finger kom op med det samme. Så det var hurtigt afgjort. Drengene var fra 9 til 14 år. Men selvom Emil er 13 år, var han alligevel en af de mindste drenge. Lejren lå ved en mindre skov, med sø og åbne marker. På grunden lå en mindre hytte., men der var også en stor åben plæne til telte. Hytten skulle kun bruges til overnatning og kontor for Peter, madlavning, og også eventuelt også spisning, hvis det blev kraftigt regnvejr. Der var super højt humør, og teltene kom hurtigt op. Emil kravlede ind det rummelige ledertelt, og rullede sit liggeunderlag og sovepose ud. Så kom også Chris ind i teltet. Han kiggede på den lille smukke feminine dreng. Emil var ved at skifte til korte bukser, så han havde kun sine helt små hvide briefs på. Chris kunne mærke, at der skete noget i hans bukser, af at se den smukke dreng vimse rundt med tydelige balder og drengepik i super stramme underbukser. Emil gav Chris et kram, “tak fordi jeg må sove hos dig” . Den halvnøgne drengekrop holdt godt fast rundt om den flotte unge mand. Det varede lidt før Chris fik kontrol over sin stemme, “Det er helt i orden, bare du ikke prutter eller snorker”. Så gav han Emil et hårdt klask på numsen. “Hvis jeg ikke er ordentlig, må du give mig smæk”
Med det lagde Emil sig til rette hen over knæene på Chris, der ikke kunne holde sig fra at kærtegne den smukke numse. “Hhhhmmmm, lød det fra Chris, vi må vist ud til flaghejsning”
“Kan mærke, der et flag, der er rejst” svarede Emil.
Så fik de uniformerne på og rettede på tøjet, og kravlede ud af teltet.
Gruppen stillede op om flagstangen og flaget kom op med en sang. Køkkenholdet blev udtaget, og de andre drenge fik fri til at udforske området. Tre af de mindste drenge gik med Chris og Emil ned til søen. Der var en mindre sandbred og en badebro. Så selvfølgelig plagede drengene Chris om at måtte bade lidt. Chris overvejede situationen, og tillod dem at gå i til navlen. Drengene begyndte at klæde sig af, de kiggede rundt på hinanden, for at se, hvor meget tøj de ville tage af. Men da de fik set Emil stå helt nøgen og klar, smed de alle kludene. De legede i vandet en halv times tid, mens Chris nød synet. Ikke mest af hans sovekammerat, der ikke lod nogen del være skjult for hans blik. Chris tog sin fløjte frem, og efter et pift, fik han drengene op og i tøjet.
Efter maden, spaghetti med kødsovs, fik de mulighed for at hygge sig igen. De fleste ville spille fodbold, Chris var også med, så Emil satte sig og kiggede på sin nye helt. Det var tydeligt at Chris var god til fodbold og stærkere end de mindre drenge. Han kunne derfor let score og hans hold vandt stort. Efter kampen blev drengene sendt i seng. Chris måtte først holde et møde med Peter om morgendagens konkurrencer og ikke mindst natløbet. Da Chris endelig kunne lyne op til teltet lå Emil i sin sovepose, og så ud til at sove. Det føltes lidt som en skuffelse, men da han var ved at klæde sig af, slog Emil øjnene op. Emil var helt nøgen og kravlede ud af posen, og hen til sin helt. “Nej, hvor er du stærk og dygtig”. Emil satte sig op på skødet af Chris. Han vendte ansigtet op mod Chris og kiggede ham dybt i øjnene. Den unge mand kunne ikke modstå fristelsen, og kyssede Emil dybt og længe. Emil kunne let mærke Cris’ rejsning, og da han kun havde underbukser på, var den snart befriet, og i munden på Emil. Rutineret fik han suttet ham til udløsning, og slugt den friske sæd. Emil sagde “tak, nu kan vi sove”. Så smuttede han ned i posen igen, og snart efter sov de begge to.


Emil (afsnit 20) lørdag på spejderturen..morgen

Da Chris vågnede næste morgen, var han ikke længere alene i sin sovepose. En nøgen Emil sov dybt ovenpå ham. Chris førte sine hænder om på bagdelen af drengen, og kælede for de dejlige runde former. Emil slog øjnene op og kyssede Chris på munden. Chris lod en finger lege med drengens hul. og da han ikke sagde fra, kom den ene finger op i det varme hul. Da der var god plads, kom den anden finger op, og Chris fingerkneppede Emil. Emil lod sig kneppe, men han ønskede mere. Så han kravlede ud af posen og lagde sig på knæ klar til pik. Chris tog imod invitationen. Kravlede ud, og fik trukket sine underbukser af. Pikken blev presset op i drengen, og Chris begyndte at kneppe. Det stive morgen jern, kom på arbejde i hullet, og snart kunne han mærke at han var tæt på. Han advarede Emil, der hurtigt vendte sig om om og lod Chris komme i hans mund. “Dejlig start på dagen, og godmorgen” sagde Emil og spermkyssede Chris. De tog hver et håndklæde om sig, og gik hen til den udendørs bruser. Her stod allerede to mindre helt nøgne drenge, men de lagde begge deres håndklæder og blandede sig med de små fyre under bruseren. Da de skulle deles om vandet kom de til at stå helt tæt sammen. Emil kunne ikke lade være med at kæle lidt for deres bittesmå hårløse tissemænd. Selvom de kun var få centimeter lange. Blev de stive og hvinede højt over berøringen. Peter vågnede over larmen, og kiggede ud af vinduet. Synet gjorde ham straks liderlig, og der var ikke andet at gøre, end at spille sin stive præstepik. Peter kom ud over bordet med lange sprøjt. Dette syn ville han bruge til at onanere over mange gange i fremtiden. Peters kæreste var meget religiøs, så han havde ikke haft sex med hende endnu, selvom de havde været forlovet over et år. Peter var også godt klar over,
at hans samling med boy porn på hans computer ikke tålte dagens lys. Han havde bedt på sine grædende knæ til Gud om at måtte slippe denne trang, men den blev ved med at vende tilbage.Peter tog sig sammen og gik ud af hytten. Drengene var smuttet over efter tøj. Han fandt sin fløjte frem og kaldte til morgensamling. Rimeligt hurtigt dukkede de alle op i reglementeret uniform. Flaget blev hejst, de sang, og Peter bad en fælles morgenbøn. Da vejret var skønt, blev morgenmaden serveret udenfor og snakken gik højt. Emil kunne mærke en hånd på sit ene lår under bordet. Det var naturligvis Chris, der ville mærke på sin nye elsker.

Emil (afsnit 21) spejderturen lørdag
Drengene blev nu inddelt i to patruljer med henholdsvis 3 og 4 drenge. De skulle igennem forskellige opgaver i løbet af dagen. Emil kom i gruppe med en af de små morgenbads drenge og en lidt større dreng på 14, der fungerede som patruljefører. De skulle smøre en madpakke, og fik udleveret et kort med steder de skulle besøge og løse forskellige opgaver. Hele dagen var afsat til den aktivitet. Undervejs ville lederne kontrollere drengene, men ellers var de meget overladt til sig selv. Det var varmt så drengene var i korte bukser og en blå t-shirt med spejder logo trykt på. I en mindre turrygsæk havde de mad og drikke. De måtte selv tilrettelægge deres tur og afholde pauser, når det blev nødvendigt. De kæmpede sig afsted og løste flere opgaver, men da klokken nærmede sig 12 holdt de hvil for at spise og slappe lidt af. De var ved at koge over af varme, så de tog deres t-shirt af, men det var ikke nok for Emil, han smed naturligvis alt tøjet, og sad nøgen mellem sin gruppe og spiste. Den store dreng Anton kunne ikke få øjnene væk fra Emil, og da han også klædte sig af, smed den lille dreng også alt tøjet. Nu lå de alle tre nøgne og lod sig bage af solen, men Anton fik rejsning. Derfor tog Emil et fast greb om Antons pik og spillede den lige så stille. Noah som den mindste dreng hed, bemærkede legen og ville også være med. Så Noah lagde sig oven på Emil, og med en hånd uden på Emils om Anton stive lem og sammen onanerede de Anton til udløsning, og da sæden flød, slikkede Noah rent. Emil kyssede den mindre dreng, og fik glæde af den lækre drengesæd. Så fik de tøj på igen og fortsatte med deres opgaver.
Ved den næste post stod Chris og tog imod dem, de fik deres opgave og gik straks i gang. Det var en førstehjælps opgave med forbinding af skader og transport af en tilskadekommen person. Det havde de meget grin og sjov ud af. Emil benyttede sig naturligvis flere gange af at tage Chris i skridtet, han ville lige sikre sig, at Chris var glad for at se ham. Det var han.

Emil (afsnit 22) lørdag aften

Da alle var kommet hjem til lejren efter en lang dag, var drengene svedige og udmattet. De fik derfor lov til at tage ned til søen for at køle sig af. Emil var som den første helt nøgen, og de andre fulgte hurtigt hans eksempel. Nu plaskede 7 nøgne drenge rundt i vandet. De lavede bomber fra badebroen og gav hinanden hestesko til spring i vandet. Enkelte drenge kom tæt på Emil og følte på ham under vandet. Det var helt okay med Emil, der gerne følte tilbage. så var det tid til aftensmad. Her havde Peter ringet efter pizza til drengene, det var ret populært ovenpå den lange dag. De blev sendt tidligt til køjs, da de jo ikke vidste, at der ventede et natteløb om få timer, når det var blevet rigtigt bulder mørkt. Emil lagde sig ind i teltet, og håbede på at Chris snart ville komme ind til ham. Han blundede lidt, men så blev der kaldt til samling. Der var ikke andet at gøre end at trække i tøjet og komme ud. De halvsovende drenge skulle gå i de samme grupper som om dagen, men denne gang var det en tur dybt ind i skoven. De to grupper fik udleveret deres kort og rute, og så var det afsted. Det var pænt uhyggeligt, så Emil gik med en dreng i hver hånd. Det føltes meget bedre, så de rykkede helt tæt sammen med armene om hinanden skuldre. Anton hånd gled dog ned på Emils ende. Her kælede han for den smukke runde numse. Og snart kom den helt ind under elastikken og ned på den bare ende. Noah ville igen ikke være udenfor, så han pressede sin hånd ned ved siden af Antons. På denne måde gik de videre med en hånd på hver sin bløde balle. De kunne nu se et svagt lys i mørket, og skyndte sig i den retning. Drengene havde igen fat i hinandens hænder. Da de kom helt tæt på, kunne de se et lille fyrfadslys en i glaslampe hænge fra en gren. Bedst som de stod der og undrede sig, faldt et net ned over dem. Det havde været udspændt mellem nogle gren. Drengene skreg i angst, men så hørte de Chris grine. Chokket sad i dem længe, og Noah måtte op og sidde på skødet af Chris og trøstes, før de var i stand til at gå videre. De fortsatte dog, men om end endnu tættere på hinanden. Efter nogle minutter kom de til en lille åbning i skoven, og ved et væltet træ satte de sig for at få lidt styr på sig selv. “Jeg er vist kommet til at tisse lidt i mine bukser” lød det så fra Noah. Emil stak en hånd ned og mærkede efter, og ganske rigtigt de var våde. “Okay, tag underbukserne af, så du ikke bliver for kold” sagde Emil. Noah var flov, men også tryg ved sin gruppe. Så han krængede bukserne ned, og fik de våde underbukser af. Emil kunne ikke lade være med at kæle lidt for den lille tissemand, og mærke på de mandel store testikler, der endnu ikke var faldet ned i pungen. Anton syntes det så dejligt ud, så han åbnede Emils korte bukser, og tog hånden ned og mærkede på indholdet. Emil stønnede blidt, mens han stadig havde et greb om Noahs ædlere dele. Anton kunne mærke at han selv blev opstemt, og lod sin egen pik komme ud. Det blev et signal til Noah, der gik på knæ og tog Antons pik i munden. Han måtte helt sikkert have haft prøvet det før, for det var et rutineret omgang, den lille dreng leverede. Anton kom i munden på Noah, der pænt tog imod. Igen kyssede han med Emil, så han også kunne få del i safterne. Naoh stak de pisvåde underbukser i lommen, og så gennemførte de resten af natteløbet. Da de nåede hjem, havde de tabt til det andet hold igen, men på deres egen måde følte de sig som vindere. Både Emil og Anton gav Noah et godnatkys med på vejen i seng. Emil kravlede også ind i sit telt. Igen lagde han sig nøgen og ventede på Chris. Der gik lang tid, og Emil tænkte at Chris hyggede sig med Peter i hytten. Efter en god tid, blev det for meget for Emil, han listede nøgen ud af teltet, og over til hytten. Naturligvis må man ikke lure på andre, men Emil kunne ikke lade være med at kigge ind ad vinduet. Han havde ikke ventet det syn, der mødte ham. På bordet lå Chris på ryggen med benene bøjet højt op over sig, og Peter havde sit lem dybt oppe i den unge mand. Chris var nøgen, men præsten havde kun lige åbnet sine bukser, så de var faldet ned mellem hans ben. Nu blev tempoet sat op, og det var tydeligt at Peter fik udløsning oppe i Chris. Præsten bøjede sig ned og kyssede Chris, hvorefter han trak sig ud og tørrede sin pik med et stykke køkkenrulle. Emil skyndte sig tilbage i teltet. Han lagde sig ned i soveposen, og faldt med det samme i søvn.


Emil (afsnit 23) spejderturen søndag morgen

Emil vågnede ved at lynlåsen i hans sovepose blev åbnet. Chris var naturligvis morgenliderlig, og da han ikke selv havde fået udløsning sammen med præsten, kunne han ikke få tankerne væk fra den sovende skønhed lige ved siden af sig. Emil var helt nøgen, og meget villig til at tilfredsstille sin nye ven. Han slog øjnene op med et gennemborende smil, der kun fik Chris til at få endnu mere lyst. Før Emil var ude af posen, stak Chris sin pik i munden på Emil, han mundkneppede den feminine dreng blidt. Men Emil havde også sine behov, så efter nogle minutters stille piksutning, smøg Emil sig ud af soveposen, skubbede sin elsker ned på ryggen, og satte sig overskrævs på ham. Som det naturligste i verden gled den stive morgenpik op i hans hul, og Emil begyndte at ride den trængende unge mand. I starten med rolige op og ned bevægelser, men da Emils egen orgasme nærmede sig, blev det til hurtigere og voldsommere malkning med de anale muskler. Emil sprøjtede sin drengesæd ud på brystet af Chris, som også hurtigt fulgte efter med en kraftig udladning oppe i lysthullet. Emil lagde sig ned over sin elsker, og sæden blev smurt godt rundt mellem deres kroppe. Sådan lå de længe, Emil faldt næsten i søvn igen. Der lød et lille plop så gled den nu slappe pik ud ad numsehullet. Det fik drengene til at grine, og sammen gik de nøgne og spermvåde op til bruseren.
Spejderlederen var vågnet tidligt. Han havde lavet sig en kop kaffe, og sad og dagdrømte om den dejlige sex, som han endnu engang, havde fået med Chris. Det havde stået på i flere år nu. Altid på samme måde, Chris slikkede Peter stiv og lod sig kneppe til Peters udløsning. Peter rørte aldrig den unge mands pik, eller på nogen måde forsøgte at tilfredsstille den anden. Men nu hørte han den udendørs bruser blive tændt. Peter kiggede ud af vinduet, og så den smukke Emil og hans egen “boy” stå og kysse intens under det rindende vand. Det blev for meget for Peter, han måtte igen stå og lure på drengene, og tage sig af sit stive lem.


Emil (afsnit 24) sidste dag og hjemtur

Efter morgenmad og flaghejsning, blev der uddelt præmier til den vindende patrulje. Drengene blev sat til at rydde op, men da minibussen først skulle ankomme om to timer, gik de alle samlet ned til søen. Alle drengene uden undtagelse smed alt tøjet, og legede i det dejlige vand. Peter måtte virkelig anstrenge sig for at hans rejsning ikke blev for tydelig selvom han som den eneste havde beholdt tøjet på. Emil hang på ryggen af Chris, der let bar ham rundt i vandet. Han holdt sig på det lidt dybere vand, da hans stive lem ellers ville være over vandoverfladen. Da drengene blev trætte, lagde de sig op på bredden, for at tørre og slikke lidt sol. Anton lå ved siden af Emil, og med en forsigtig hånd, ville han have Emils opmærksomhed. Med Øjnene signalerede Anton, at han ville gå op bag nogle buske, der stod lidt længere oppe. Anton rejste sig, og gik op som om han skulle tisse. Han forsvandt bag buskene. Emil ventede lidt, så rejste han sig også lige så skødesløst. Da han rundede hjørnet af buskene, kunne han se at Anton stod og spillede sin stive drengepik. Det var et signal Emil forstod, han gik på knæ og åbnede munden for sin ven. Snart efter fyldtes Emils mund med dejlig sæd. Men nu kunne de høre at Peter sagde, at det var tid til at komme op til bussen og starte hjemturen. Drengene kom hurtigt i tøjet. Og fik sig en plads i bussen. Emil sad på bagsædet sammen med Chris, og efter få minutter sad han på skødet af sin helt. Naturligvis fik Chris stiv pik af, at den dejlige numse gned på hans underliv. Efter yderligere femten minutter sov de fleste af drengen. Så Emil så sit snit til at sutte Chis. Derfor lagde han hovedet ned i skødet på Chris og fandt vej ind til det stive lem. Chris lod bare få centimeter være ude, men nok til at Emil kunne gøre sit arbejde. Belønningen udeblev da heller ikke. Da Emil havde gjort rent efter sig faldt også han i søvn, men munden fyldt med sæd, og hovedet i skødet på Chris.


Emil (afsnit 25) Hjemme

Da bussen holdt stille vågnede drengene. Nogle blev hentet, men Emil boede så tæt på, at han nemt kunne gå hjem selv. Han gik ind ad bagdøren, fik stillet sin rygsæk. Det var kun moderen der var hjemme. Hun ville modtage sin søn med kage og kakao. Efter et hurtigt knus, skyndte Emil sig op i bad. Det var skønt med varmt vand og den hjemlige sæbe. Så efter grundig hårvask og den store indsæbning af kroppen, var Emil så ren han kunne blive. Moderen kom ud på badeværelset med et stort badehåndklæde, som hun svøbte om sin slanke dreng. Emil blev frotteret på samme måde som da han var lille. Og da skridt og numse blev tørret fik Emil rejsning, han var dog en pubertetsdreng. Moderen nyd synet, og kunne ikke lade være med at føle på den næsten hårløse tissemand. Hun trak forhuden tilbage, og lod det lille hoved titte ud. “Du er en smuk dreng Emil” sagde hun med grødet stemme. Emil lagde sig ind til sin mor, og kyssede hende på munden. Det blev et længere kys, end det normale for en teenagedreng og en mor. Emils mor havde ikke haft sex med sin mand i flere måneder, og hun trængte til berøring og omsorg. Emil elskede sin mors duft og begravede næsen ved hendes bryst. Hun knappede sin bluse op, og lod Emil sutte på sine stive brystvorter som et lille pattebarn. Så rejste moderen sig op, og lod sin nederdel falde på gulvet. Hun satte sig på toiletbrættet. Emil rørte ved hendes skød, der gik skælvende rystelser gennem hende. Han lod en hånd glide ind under trussekanten, og mærkede det våde skød. Så hjalp han sin mor med at få trusserne ned, og begravede ansigtet i den våde kusse. Han lod sin tunge gå på opdagelse, sugede den stive klit, og lod sin mor få den orgasme hun behøvede. “Tak min dreng, vi siger ikke noget om dette til nogen” Moderen var rød i hovedet. Men Emil smilte bare og sagde, ” det var dejligt mor”


Emil (afsnit 26) Hjem til Thomas

Efter dejlig kage og kakao i køkkenet med mor, sagde Emil farvel, og kørte afsted på sin cykel til Thomas. Det var Thomas’ far der åbnede for den lille fine lyse dreng. Han kendte de fleste af sin søns venner, de var store sportsfolk, og mere grove i det, som Thomas selv. Men her stod en smuk feminin dreng, der nemt kunne tages for at være en pige. Michael som faderen hed, en ordentlig kleppert, stak næven frem for at hilse på. Han skulle lige til at begynde en samtale, da Thomas kom stormende ned ad trappen. “Hov far, han er min”. Så gav Thomas Emil et smækkys lige på dørtrinet. Og hånd i hånd gik de op på værelset. Emil skulle fortælle om turen, han fortalte om uhyggen på natteløbet og deres nøgenbadning i søen, men alt den seksuelle aktivitet, undlod han at komme ind på. Emil sad på sin faste plads på skødet af Thomas. Og der var livlig aktivitet i bukserne under Emil lille numse. “ Jeg har besluttet at du skal være glat forneden fra nu af, kom med i på badeværelset, så ordner jeg det selv denne gang”. Så gik de sammen ud på badeværelset, og Emil måtte tage sit tøj af. Thomas fandt barberskum og skraber frem. De grinede, da den lille drengepik forsvandt under skummet. så begyndte barberingen. Alt hår syd fra navlen måtte af. Emil lignede nu dreng på 10 år i skridtet. Du så faktisk ret frækt ud. Thomas slugte både pik og nosser i en mundfuld, og nyd den glatte fornemmelse. Emil havde endnu ikke fået hår omkring numsehullet, så han slap for at blive yderlige barberet der. Thomas fik lyst til at kneppe, og kommanderede Emil ned på alle fire. Thomas trak ned i sine joggingbukser og jog sin lanse op i enden på Emil. Der var ingen tvivl om at Thomas havde savnet sin elsker. Han kom derfor ret hurtigt.
Emil blev trukket op, og taget nøgen med ind på værelset. Michael stod på gangen, og spillede sin pik. Han kiggede langt efter dem da døren blev smækket i. Da Michael lidt efter selv gik ud på badeværelset lå al Emils tøj stadig på gulvet, og der var flere våde sædpletter. Michael gjorde sig færdig i håndvasken, og skyllede efter med vand.
Inde på værelset lagde Thomas sig oven på Emil. De kyssede dybt og længe. Men klokken var ved at blive mange, så Emil måtte hjem og spise aftensmad. Han gik derfor nøgen ud på badeværelset, men han kunne ikke finde sine underbukser. Så han måtte nøjes med de korte bukser. Da han var kommet i tøjet, gik han ind til Thomas, og spurgte, om han havde set hans trusser. Det havde Thomas ikke. Men efter endnu nogle kys og små klask i numsen kørte Emil hjem.

Emil (afsnit 27) Thomas

Thomas vidste naturligvis godt hvor Emils underbukser var forsvundet hen. Han kendte sin fars tilbøjeligheder. Thomas’ forældre blev skilt ret hurtigt, da faderen sprang ud som homoseksuel. Så de første 7 år boede han hos sin mor, men da moderen mødte en interessant franskmand via arbejdet, valgte hun at droppe Thomas hos hans far, og følge med til Frankrig. Faktisk havde Thomas kun set sin mor få gange siden, og kun besøgt hende to gange dernede. Michael var åben bøsse, men levede for tiden alene med sin søn. Der havde for tid til anden været forskellige fyre ind over deres hjem også ret unge mænd. Det var lige noget Thomas skulle vænne sig til, at der sad nøgne fyre ved køkkenbordet, eller badet var optaget af en stor tatoveret muskelfyr. Thomas kendte også godt til det rum i kælderen, faderen havde indrettet til sex. Der var metaldør, og døren var almindeligvis låst, men for tid til anden stod den åben. Der var kors på væggen, diverse brikse, en slags gynge, et glasskab med dildoer, og på væggen hang der piske, kæder og reb i mange farver. Rummet var malet sort, vinduerne blændet, og der var kun dæmpet rød belysning. Thomas havde lært at respektere andre seksuelle præferencer, og Michael var i bund og grund en god far. Han interesserede sig for Thomas’ liv, gik med til sportsstævner, og var nærværende i samtaler med sin søn.
Da Thomas spurgte sin far om han måtte få Emils underbukser tilbage, svarede han, “lad mig beholde dem, den dreng er jo billedskøn og utrolig sexet, jeg vil gemme dem som et minde om din første kæreste”. Det var et argument Thomas måtte bøje sig for, og han smilte bare tilbage.


Emil (afsnit 28) Ida og Sofie

Sofie er Idas bedste veninde, det har kendt hinanden siden børnehaven. Deres forældre kommer i samme kirke, og de er ofte sammen privat med hele familien. Ida er på ingen måde religiøs, hun syntes det er noget pjat og overtro, men hun er en god skuespiller, og med sit engleagtige udseende tror alle det bedste om hende. Men Ida er stærkt optaget af krop, køn og seksualitet. Så når Sofie er på besøg, eller de sover sammen, sidder de næsten altid med en hånd nede i trussen, og stimulerer sig selv. De elsker også at være nøgne sammen, og bader gerne sammen. De kan begge lide at slikke eller blive slikket i tissekonen. Emil var ofte også med i bad, da de var mindre, her blev han udforsket og sammenlignet med pigernes egne kønsdele. Men forældrene havde desværre sat en stopper for den mulighed. Pigerne talte meget om drenge, men var også interesseret i de større piger de så i omklædningsrummene. Især talte de om kønsbehåring og størrelsen på bryster. De var begge stadig ret flade foran, men med god vilje kunne man ane de spirende pigebryster. Der var dog nogle lidt mørkere områder hvor deres pubeshår var på vej frem. På grund af den meget idræt de dyrkede, var de super slanke og med en tydelig muskelmasse. De skulle sove sammen også denne aften, så Ida havde forberedt sig ved at skjule en agurk og to gulerødder på sit værelse. Så da de var kommet i seng (Ida havde en rimelig bred seng,som de altid lå i sammen) skulle de hygge sig. De to små uskyldige englepiger, fik hurtigt alt nattøjet af, og lagde sig så de kunne slikke hinanden. Det snurrede dejligt i kroppen, men Ida ville gerne gå længere, derfor førte hun en finger op i sin veninde. Det var super, dejligt og Sofie var ikke længe om at gengælde handlingen. Ida fandt nu sine to skrællede og rene gulerødder frem. Ida meldte sig til at prøve først, så forsigtigt blev den presset op i hendes skød. Det var en overvældende dejlig følelse. Og snart sad der en gulerod i begge pigers kusser. De bevægede dem som de tænkte en stiv pik ville gøre, selvom de kun kendte det fra porno. Selvfølgelig var også både bi-sex og lesbisk porno, en fast del af deres pornokiggeri. Men de blev enige om at vente med agurken, da det måske ville blive for meget denne første gang, men de var helt sikre på, at de havde fundet sig en ny god leg.

Emil (afsnit 29) Emil bliver malket

Da Ida og Sofie vågner, går snakken straks på deres oplevelse aftenen før. De taler om hvordan det mon føles at få en rigtig pik op. Og naturligvis kommer snakken ind på sæd. Det kunne være spændende at se, lugte og smage på rigtig sæd. De er enige om, at drengene i deres egen klasse, nok ikke er meget bevendt på dette område. Ida siger men fast overbevisning, at hun er sikker på at Emil kan få udløsning. Han er dog 13 år. De griner lidt af det, og snakker om, hvor ofte Emil onanerer. Ida mener med sikkerhed, at det mindst er fire gange dagligt. Vi kunne jo liste ind og se om han spiller sin pik nu foreslog Ida. Efter et lille grineflip, lister de alligevel ind til Emils værelse. Han sover dog trygt, men de kan se at han er nøgen, da dynen er faldet delvist af. Pigerne kravlede op på hver sin side af drengen. Så løftede de dynen op og blotter Emil. Han sov stadig dybt, men hans lille drengepik var stiv. Begge piger bøjede sig ned fra hver sin side, og begyndte at slikke på pik og nosser. Emil rørte lidt på sig, men pigerne fortsatte, deres slikken. Ida trak forhuden tilbage og lod sin mund omslutte det lille hoved. Nu vågnede Emil med et smil. “Hej piger, hvad laver I”. “Godmorgen Emile” ,sagde Ida, vi ville se sperm”. “Okay”, svarede Emil,” men så må i spille min pik” . Det kendte pigerne godt til, så de i gang med at stimulere pikken. Pigerne skiftede lidt mellem hinanden, men snart efter kom sæden sprøjtende ud af pikhovedet. Pigerne kiggede meget tæt på, så de blev begge ramt af spermen. De grinede lidt, men så gik de begge i gang med at slikke sæden op. “Tak søde Emilie, sov du bare en time mere”. Så forlod pigerne værelset, og lod Emil få lidt fred.

Emil (afsnit 30) Præstepik

Chris vågnede ved at hans telefon ringede, først troede han det var alarmen, men så gik det op for ham, at det var hans ringetone. Han kunne se på telefonen, at det var Peter der ringede. Så vidste Chris godt, at han skulle give sex. Han besvarede opkaldet, og ganske rigtigt Peter bad ham komme ned på kirkekontoret med det samme. Chris trak i lidt joggingtøj, og cyklede de få kilometer hen til kirken. Han bankede på døren til kontoret, der blev svaret med det samme. “Kom ind synder”. Præsten stod med en højtidelig mine iført præstekjole og krave, men Chris kunne se, at Peter havde bare tæer, og at der var en stor bule midt på kjolen. “ Jeg så dig i badet med lille Emil, det er min pligt at straffe dig og retlede dig på herrens vej”. “Tag tøjet af, og bøj dig over bordet der”. Chris vidste, at han ikke kunne slippe, så det var bare med at få det overstået. Derfor adlød han hurtigt, men det næste der skete, var han ikke forberedt på. Præsten havde fundet et spanskrør frem, og nu kom slagene på hans bare numse. Det gjorde afsindigt ondt, Chris råbte op og bad og at blive fri, men det tændte Peter endnu mere. Efterhånden kom der blod røde striber på ballerne. Peter var næsten i trance. Da præsten stoppede op, løftede han op i præstekjolen, han var helt nøgen under kjolen. Nu trængte han op i Chris, og begyndte at kneppe voldsomt, han holdt dog ikke længe, så med et brøl tømte han sig oppe i Chris. “Så nu har du lært din lektie, dine synder har forladt dig” Chris vaklede ud af døren, mens han trak tøjet på. det havde været en både ydmygende og seksuel oplevelse. Men smerterne var voldsomme, og Chris ville ikke kunne sidde ned lige med samme.


Emil (afsnit 31) Emil møder Kasper

Skoleugen blev normal igen, så der var både piger og drenge i klassen. Thomas begyndte rent faktisk at følge med i timerne, og Emil gjorde hvad han kunne for at få ham med fagligt. Der var ingen der drillede, selvom det var almindeligt kendt på skolen at Emil og Thomas var kærester. De fleste havde set dem kysse og gå rundt hånd i hånd. Alle havde også hørt rygter, at det var Thomas der havde sendt Oskar til tælling. Oskar var stoppet på skolen, så det blev ved rygterne. Emil tog med Thomas hjem efter skole dagligt, de havde masser af sex, og Emil følte sig i den syvende himmel. Torsdag skulle Thomas spille aftenkamp i en anden by. Så Emil kørte sig en tur på sin cykel. Da han rundede parken, trængte han til et hvil, og satte sig på en bænk. Da han havde siddet lidt, kom en mand gående med sin meget lille hund i snor. Hunden ville snuse til Emil, og manden fulgte efter, Emil klappede den sjove hund, og manden satte sig på bænken ved siden af drengen. “Hvad sidder du her for?” spurgte manden. Emil havde slet ikke kigget på hundeejeren, men nu så han op, og der sad en yngre flot mand. Når man fik set rigtigt på ham, kunne man godt se at tøjet sad perfekt, håret var klippet smart og skægget var velplejet. Emil svarede at han bare slappede af efter en cykeltur. “Jeg hedder og Kasper, og det er min hund Charlie, hvem er du?” . Emil fortalte hvem han var, men manden så ud til at ville blive siddende. “Du er en utrolig smuk dreng, har du en sød kæreste?” Emil var først i tvivl om hvad han skulle svare, men så fortalte han, at hans kæreste Thomas spillede fodboldkamp i aften. Kasper blev pludselig mere interesseret, og rykkede helt tæt på drengen. “Min mand er på forretningsrejse, så her sidder vi”, fortsatte manden. “Vil du ikke have noget at drikke, jeg bor i det hus lige derhenne?” Manden pegede på en flot villa, der lå lige op til parken. Emil tænkte, at det vel var okay, at slå ham for en cola, Så han sagde ja tak. Det var et meget anderledes hjem end Emil kendte til, der var meget kunst på væggene og skulpturer i det åbne stuer. Meget enkelt møbleret, i lyse nordiske farver. “Sæt dig bare i sofaen, så kommer jeg med noget at drikke”. Emil satte sig i noget der nærmest lignede et kunstværk i sig selv. Manden kom tilbage efter nogle minutter, han havde nu en silke kimono på. “Åh, vi har kun hvidvin og cider, er det okay?”.Emil var aldrig før blevet budt på alkohol, hans forældre var fuldstændigt afholdsfolk. Men det skadede vel ikke at smage, tænkte Emil, Kasper skænkede hvidvin op i nogle høje flotte glas. Det smagte lidt surt og tørt, men også spændende, emil fik kigget sig noget mere omkring, han så nu at al kunsten var nøgne drenge. Både billeder og skulpturer var drenge.
Kasper fulgte hans blik “ja, min mand samler på kunst”. “Kan du lide det?” Emil vidste ikke hvad han skulle svare, tømte blot sit glas,. Der straks blev fyldt helt op igen. “Må jeg tage nogle billeder af dig, min mand vil blive så glad for at se dem, når han kommer hjem” Emil havde nu drukket to hele glas af den fine dyre vin, og han kunne godt mærke alkoholen. Faktisk lød det spændende at være fotomodel, så Emil sagde ja. De gik derfor ind i et stort rum, der udelukkende var indrettet til fotoatelier. Kasper hentede en høj skammel, som Emil skulle sidde på, og begyndte at sætte lys og vælge baggrundsfarve. Da Kasper var tilfreds trak han et fotostativ frem med et avanceret kamera på. Først skød han, utallige billeder af Emil, hvor han bare smilede til kameraet. “Det kunne blive rigtigt flot, hvis du tog din t-shirt af” . Emil kunne godt regne ud, hvor det bar henad, men han følte sig godt tilpas, og nød opmærksomheden. Da der var taget mange billeder af hans nøgne overkrop, foreslog Kasper at han tog sine short af, Det var stadig okay med Emil, så de skød yderligere en del af ham, kun iført små hvide underbukser med en flot rød elastikkant. “Må jeg se dig nøgen” kom det fra Kasper. Emil følte en sær ophidselse, og tog villigt sine underbukser af. Kasper kunne ikke tro sine egne øjne, her stod den smukkeste dreng, med det sødeste smil, og poserede foran kameraet. Emil nyd at vise sin hårløse stive drengepik frem, spredte gerne sine baller, og rørte ved sig selv. Kasper havde taget sin pik frem og onanerede nu kraftigt mellem hver fotoserie. Pludselig fik Kasper em voldsom udløsning, han kunne ganske enkelt ikke holde længere. Emil så det og følte glæde ved at have den effekt på Kasper. Emil kom i tøjet igen, og fik et kys på vejen ud af døren. “Hvis du har lyst en anden gang, så kom endelig tilbage”. Det havde Emil !


Emil (afsnit 32) Emilie bliver klædt på

Det var endnu en af de aftener, hvor Emil og Ida skulle spise sammen selv. De lavede te og gjorde en del ud af deres madder. Da de havde spist sad de lidt tæt sammen i sofaen og hyggede med en film. Ida gik igen på udforskning på Emils krop, Hendes hænder var snart udenpå så inde under hans tøj. “Må jeg godt lege udklædning med dig igen, det er så længe siden”, spurgte Ida så. Emil var da frisk på legen, og sammen gik de op på Idas værelse. Ida startede med at klæde Emil helt nøgen. “Det er pænt, at du har fået fjernet dine hår” Ida lå på knæ og beundrede sin brors helt glatte look. “Hvornår gjorde du det?” Emil måtte så fortælle, at det var Thomas, der ville have det på den måde. Ida kyssede de glatte drenge nosser. Men så kom hun ellers i gang med at finde tøj frem. Først fandt hun nogle små gennemsigtige blondetrusser. Det så fine ud med Emil stive tissemand. “Jeg bliver altså nødt til at ønske mig noget mere undertøj”, kom det fra Ida. Men så bestemte hun sig for en meget kort hvid top. Emil måtte igennem mange bluser, kjoler, og nederdele. Men endelig var Ida tilfreds. Emil stod nu i den lette sommerkjole, han havde haft på , da han besøgte Frank. “Jeg ved jo du kan lide denne kjole, og den er også super sexet på dig” Der var ikke tid til makeup og neglelak denne aften. Men de havde haft en dejlig leg sammen igen.


Emil (afsnit 33) Kasper Holgersen

Emil googlede Kasper Holgersen, og det var ikke så lidt der kom frem. Han var en meget kontroversiel kunstner. Emil kunne med det samme genkende stilen fra væggene i hans hjem. Også den en meter høje skulptur fra stuen var gengivet fra en udstilling. Problemet var motiverne, det var oftest mindre nøgne drenge, og nogle endda i udfordrende positioner.
Der havde været en del ballade, og nogle udstillinger var blevet lukket før tid af demonstrationer. Men han var utvivlsomt virkelig dygtig. Hans bryllup med den en del ældre forretningsmand Otto Holgersen, for få år siden, havde også været forsidestof i pressen. Emil måtte indrømme for sig selv, at han fandt kunsten virkelig interessant. Og en lyst til at sidde model for et billede, kom naturligt til ham. Emil tog derfor sin cykel, og kørte op til den smukke villa igen. Han tog mod til sig, og ringede på. Emil var lige ved at vende om, da døren efter nogen tid blev åbnet af en yngre sort mand. Han havde samme silke Kimono på som Emil havde set på Kasper. “Undskyld jeg forstyrrer, men kan jeg komme til at tale med Kasper”. Et varmt smil bredte sig på den mørke mand. “Jeg kan skam godt kende dig, du hænger overalt i Kaspers galleri, han arbejder som en gal med det” . “Kom endelig ind, Kasper bliver lykkelig for at se dig”

Emil (afsnit 34) Model

Emil blev ført ind i et andet galleri, hvor Kasper stod og malede. Der duftede stærkt at oliemaling, der var pletter og pensler overalt. Og ad væggene stod halvfærdige arbejder. Da Kasper fik øje på Emil, smed han alt i hænderne, løb ham i møde og overdængede ham med kindkys samt en del på munden også. “Hvor er jeg glad for at se dig igen smukke Emil, du har været i mine tanker konstant siden sidst”. “Fik du hilst på Patrick, min øøøhhh…. assistent”. Den smukke sorte fyr havde lagt silke kimonoen, og stod nu helt nøgen i rummet.
“Vi arbejdede med et billede, vil du se?” Kasper trak Emil med hen til staffeliet. Det var ganske rigtigt Patrick, der var motivet, omend han så lidt yngre ud på billedet. Men det var utroligt flot malet. Man kunne virkelig se skønheden og styrken i den unge mand. Emil fik nu øje på en opslagstavle, der helt var dækket af nøgenbilleder af ham selv. “Jeg tænke på at lade mig inspirere af de billeder, jeg tog af dig den anden dag, men det ville være meget bedre, hvis du ville sidde model for mig”. Emil ønskede jo virkelig det, så han spurgte om ikke billedet at Patrick skulle være færdigt først?. Men som Kasper sagde, “Patrick er jo her dagligt, det er nu, du er her”. Patrick begyndte at tage tøjet af Emil, og kommenterede undervejs, hvor utrolig smuk han var. Det var et flot syn, den lille hvide dreng og den flotte sorte fyr. Det fik noget til at bevæge sig i Kaspers bukser. “Kom og sæt dig på denne høje skammel” Patrick førte Emil hen og begyndte at rette på ham. Den sorte pik stod stiv og glad ud i rummet. Så blev et par spotlamper tændt, og flyttet lidt rundt, så lyset faldt rigtigt på drengen. Kasper kiggede længe og koncentreret på drengen, og med en sort kulblyant begyndte han at lægge de første streger til skitsen. Det var lidt kedeligt for Emil, men Patrick talte opmuntrende til ham. Undervejs tog Patrick en del billeder fra alle mulige vinkler. Efter en time, var der pause. de gik ind i stuen, og som det naturligte i verden var både Patrick og Emil helt nøgne. der blev serveret champagne i høje glas. Det var kun anden gang Emil smagte alkohol, men vinen var sødere og boblerne gjorde det mere festligt. “Åh, hvor er du smuk, jeg ville ønske jeg måtte kneppe dig”, stønnede Patrick. “Det må du da gerne” svarede drengen, og trak benene op over hovedet og blottede sit lyserøde numsehul. Patrick begyndte med at slikke Emil i numsehullet, og stikke sin lange tunge op i ham. Det var super skønt, Emil kunne fortsætte med dette for altid, men efter flere minutter trængte den store sorte pik op i ham. Det var den hidtil største pik Emil havde prøvet, men den gled nemt ind. Og Patrick kneppede som en drøm. Rytmisk og varieret, kom pikken på arbejde oppe i drengen. Emil oplevede en helt ny tilfredsstillelse, og pludselig fik han udløsning, uden selv at have rørt sin pik. Sæden kom ud på maven af Emil, og det frække syn fik også Patrick til at komme. Patrick lagde sig ned oven på Emil og kyssede ham lidenskabeligt. Emil vendte hovedet, og så, at også Kasper var kommet af at have onaneret sig til udløsning. “Tak det var smukt, lad arbejde lidt mere”, de gik derfor alle ind igen og Emil måtte sidde en time mere med sæden løbende ud af sit ømme hul.


Emil (afsnit 35) spankingrummet

Emil havde fået lov til at overnatte hos Thomas i weekenden. Det var en undskyldning om et projekt i skolen der gjorde udslaget. Forældre var jo stolte af deres søns gode karakterer og præstationer i skolen. Emil fik også altid ros for flid og dygtighed ii lange baner til skole-hjem samtaler. Det eneste de vidste om Thomas var at han boede i et stort hus, så den snobeffekt kom ham også til gode. Hvad Emil ikke vidste var at de skulle være alene hjemme. Michael skulle på weekend tur med sin nye erobring, en arabisk ung mand, han havde scoret via Grindr. Emil vidste heller ikke, at Thomas i farten havde fået fat i nøglen til kælderen. Den havde ligget på køkkenbordet, mens Michael rendte rundt og pakkede kuffert. Så Emil ankom med en lille weekendtaske med rent tøj (det fik han ikke meget brug for), samt en stak skolebøger som alibi. Straks Emil var inden for døren, beordrede Thomas ham til at smide alt tøjet. Emil skulle dreje rundt og kigges efter i alle detaljer, og kontrolleres for uønsket hårvækst for og bag. Da han var godkendt, fik han et hundehalsbånd på, samt en maske der dækkede øjnene. Så blev Emils arme ført om bagpå og låst i metalhåndjern. Med støtte fra Thomas kom de ned ad trappen. Nøglen blev drejet i låsen. og de kom ind i rummet. Emil der intet kunne se, blev nu lagt over en polstret høj skammel, numsen strittende i vejret. Hænder og fødder blev nu fastgjort med manchetter til forberedte kroge i gulvet. Så fik Emil endelig masken af, og kunne kigge rundt i det skræmmende rum. Thomas, der havde været påklædt fra start, stod nu i et læderharness, med kraftige metalringe om pik og nosser, og intet andet. “Nu skal vi lege”, lød beskeden fra Thomas. Thomas gik om bag Emil og dels sprøjtede, dels masserende, gned en tyk cremet substans ind i han numsehul. Først kom en mindre dildo op i hullet, den blev hurtigt afløst af en noget større. Og lidt efter endnu en på størrelse med Patricks pik. Thomas var imponeret over, hvad Emil kunne tage. Der kom hverken klager eller piv fra ham. Kun stønnen i takt med, at dildoerne blev bevæget i hans numse. Så prøvede Thomas med et par fingre, Og pludselig gled hele hånden op i den tynde dreng. Der lød et gisp fra Emil, men han kunne egentlig godt lide fornemmelsen. Da Thomas trak hånden ud var den naturligvis blevet en smule snavset, så han smurte den af i ansigtet på sin sexslave. Der blev nu fordelt noget olie på Emils bagdel. Først bare masserende og kælende, men så kom de første blide smæk. Lyden var høj kælderrummet. Thomas kunne lide lyden. Så slagene tog til i styrke. Emil numse skiftede farve til rød. Dette tændte Thomas yderligere, han fandt nu en paddle frem, og begyndte at klaske hans elsker bagdel. Nu måtte Thomas have sin ret. Og han stak sit stive lem op den totalt åbnede lysthule. Han kneppede sin kæreste hård og kraftigt. Med et brøl, som fra en løve, fik Thomas orgasme oppe i Emil. Da han trak sig ud, bøjede han sig ned og smagte på safterne. En god blanding af sperm, numsesaft og glidecreme. Thomas gik rundt og kyssede Emil, og lod han smage på sit mundvand. Så frigjorde han Emil fra sine lænker, og gav ham en ordentlig krammer og mange dybe kys. Og som om de bare havde siddet og spillet et pc spil, sagde Thomas, “Jeg er ved at blive sulten, min far har lagt penge til en pizza”. Sammen gik de op ad trappen, Emil vaklede lidt efter den massive omgang. Så greb Thomas telefonen og ringede efter en stor pizza med tilhørende drikkevarer. De sad i køkkenet og ventede, da det ringede på døren. “Du åbner og betaler”, befalede Thomas . Så måtte Emil åbne døren for en vildt fremmed, helt nøgen bortset fra hundehalsbåndet, nyligt gennemkneppet og med sæd og numsesafter ned ad benene . Udenfor stod en stakkels ung tyrkisk udseende mand med pizzabakker og en pose med sodavand. Det unge bud vidste ikke, hvor han skulle kigge hen,foran ham stod den smukkeste nøgne dreng, der lugtede langt væk af sex, men han fik dog modtaget pengene og afleveret varerne.


Emil (afsnit 36) aften hos Thomas

Mens Emil havde hentet pizza, havde Thomas hentet en butt plug. Emil måtte lægge sig op på bordet og igen blotte sit ømme hul, så der kunne indføres en plug. Så spise drengen med velbehag den varme pizza, og fik drukket en masse sodavand. der kom så det tidspunkt, hvor Thomas skulle tisse, han tog derfor Emil med ud på badeværelset, og lod ham sætte sit hoved ned i toilettet. Så tømte Thomas sin blære direkte i hovedet på Emil. Pissen løb ned af ansigtet og naturligvis også i munden på Emil. Emil kunne sagtens acceptere at få sin elskers pis, faktisk var det meget frækt, og smagte egentlig ganske udmærket. Den nu pisvåde Emil blev taget med ind i stuen. Emil blev placeret på skødet af Thomas, der igen havde rejsning. Men pluggen forhindrede, at pikken igen fandt vej til kneppehullet. De kyssede og kælede sammen, men så satte Thomas noget fræk bøsseporno på skærmen. Det kom fra faderens store samling. De nyd at se fyre i alle aldre have både blid og hård sex. Men da de var ved at være trætte, sagde Thomas,”Jeg må vist hellere bade dig min skat, du lugter sgu af pis”. Det gav drengene et godt grineflip.

Emil (afsnit 37) nat

Emil fik sin plug ud, og halsbåndet blev taget af. Thomas tog sit harness af, og de sad nu igen nøgne sammen i badet. Bruseren skyllede pis, sved og numsesafter af Emil. Den lille prins blev vasket grundigt overalt. Emil måtte op på knæ for at få skyllet sit numsehul helt rent. Da Thomas var tilfreds kyssede han det smukke hul, som gav ham så meget glæde.
Da badet var overstået, blev Emil først tørret grundigt, med et håndklæde, så indsmurt i velduftende creme. Særligt pik og nosser blev smurt grundigt ind. Det var med den bagtanke at Thomas fremdrog et meget lille lyserødt chastity device. Da det var monteret, var Emils lille drengepik lukket inde i et bur. “Jeg beholder nøglen, nu må vi se om, hvornår du bliver lukket ud”. Sammen gik de ind i sengen, og Emil blev kneppet en ekstra gang. Det lavede små lyde fra låsen, da Emil red Thomas’ pik. Da Thomas havde fået sin orgasme, kyssede han sin kæreste, og de sov sammen som skeer i en skuffe.

Emil (afsnit 38) søndag

Da Emil vågnede næste morgen, lå de stadig i ske. Thomas havde armen rundt om sin elskede, og ud fra vejrtrækningen at dømme sov han tungt. Emil frigjorde sig fra sin kæreste, han måtte ud og tisse. På grund af pikburet, måtte han sidde ned og tisse. Men det føltes okay, det understregede blot hans rolle som sissy og underdanige rolle overfor Thomas. Det gav Emil en dyb tilfredsstillelse, at han ikke kunne lege med sin pik eller få rejsning i buret. Han gik ned i køkkenet og startede på at at lave morgenmad. Satte kaffe over på maskinen, og smed nogle boller i ovnen, han havde fundet i fryseren. Emil tændte for radioen og lod blid popmusik strømme ud i køkkenet. Han kunne ikke huske, hvornår han sidst havde været så lykkelig. En lækker fyr, der elskede ham, og udsigt til masser af god sex. Så gav han gerne afkald på sin pik. Da duften af frisk kaffe nåede næsen på Thomas, stof han op, og stadig nøgen gik han ned til morgenbordet. Der var tændte stearinlys, foldede servietter, og dækket bord. Thomas tog sin elskede i armene og gav ham et langt kys. Han følte på pikburet, og et smil bredte sig over hans ansigt. “Du er min lille skat, jeg ejer dig nu” .Efter nogle blide klask i numsen på Emil, lod han sig opvarte med kaffe og opvarmede rundstykker. Emil skulle igen sidde på skødet af Thomas, og fra tid til anden lod han ham få en bid eller en slurk kaffe. Thomas’ pik søgte selv efter sit lysthul, og længe sad de bare og nyd morgenstunden, mens Emil var penetreret analt. Emil kunne sidde sådan “forever”. men på et tidspunkt måtte de bryde op. Emil klarede hurtigt oprydningen, mens hans elsker lod sig falde ned i sofaen.”Jeg har mange planer med dig i dag, vi skal ned i kælderen igen” sagde Thomas, da Emil lagde sig til rette mellem hans ben. Emil lå og blundede mens Thomas var i kælderen for at finde det legetøj frem, han ville bruge i dag. Da Thomas kom tilbage til stuen, sov Emil med det sødeste smil på læben. Her lå hans smukke prins, men nu skulle der leges. Mens Emil stadig sov, påførte Thomas ham manchetter om håndled og ankler igen. Men da han ville sætte hundehalsbåndet på, vågnede Emil med et smil. Thomas var igen kun iført harness, og hans store pik blev holdt fast af nogle tykke metalringe om pikroden og om nossesækken. “Er du klar min skat?” ,sagde Thomas, og hægtede en hundesnor i halsbåndet. En velsmurt plug, blev derefter ført op i Emil, før han fik blindfold på igen. Thomas trak i snoren på sin puppy, og de gik ned til legerummet igen. Emil blev ført hen til korset på væggen og fastmonteret med armene strakt ud og benene spredt. Ansigtet vendte ind mod væggen, en jernkæde blev viklet rundt om livet på hvalpen, og låst med hængelåse til kroge. Thomas beundrede sit værk. Han vejede de forskellige piske i hånden, og testede dem i luften. Der lød svirp bag Emil. Da Thomas havde fundet den rette, en nihalet læderpisk, fik Emil de første blide slag på ballerne. Det var en sexleg, om underkastelse, så Thomas havde ingen lyst til at skade sin elskede, men slagene tog til i styrke, og efterlod Emil bagdel flammende rød. Thomas bøjede sig ned og kyssede de ømme balder og sagde, “Nu kan du stå lidt her, og tænke over, hvor meget du elsker mig”. Og med de ord gik Thomas op i stuen, tog en øl i køleskabet og tændte for tvèt. for Emil føltes det som timer, men han havde bare været lænket i lidt over en time, da Thomas kom tilbage. Thomas kyssede Emil i nakken, og mærkede på hans baller, den næsten havde fået deres normale lyse farve. “Har du noget du vil sige”, spurgte Thomas så. “Jeg elsker dig”, svarede Emil.


Emil (afsnit 39) scat

Emil skulle voldsomt på toilettet nu, morgenkaffen og den anale stimulation, havde gjort sin virkning. Han bad derfor om at måtte få lov til at komme fri og på toilettet. “Så nemt slipper du ikke min skat”, svarede Thomas. Emil blev pillet ned fra korset, og manchetter og blindfold kom af. I halsbåndet blev Emil ført op på badeværelser, men fik ikke lov til at sætte sig på wcét. I stedet tog også Thomas sin harness af og lagde sig ned i badekarret. Emil skulle sætte sig oven på Thomas, med ansigtet vendt væk. Nu blev også halsbåndet fjernet.
“Er du klar skat” spurgte Thomas, og greb fat i pluggen og i en bevægelse trak han den ud. Det væltede ud med afføring på Thomas’ mave. Med begge hænder tog Thomas nu lorten, og smurte kroppen på Emil ind. Pikburet nosser, mave, ryg, arme og alt hvad Thomas kunne nå fra sin liggende stilling, var nu smurt ind i bæ. “Vend dig om min skat, og læg dig på mig” Emil og Thomas lå nu mave mod mave totalt indsmurt i afføring. Thomas stak flere fingre op i Emils beskidte numsehul. “Hjalp det min søde skat?”, spurgte Thomas og begyndte at kysse Emil lidenskabeligt. “Det var dejligt, tak, men jeg tror vi trænger til et bad nu”, svarede Emil.

Emil (afsnit 40) hjemme igen

Efter badet, var det tid til at Emil skulle, hjem, hans taske med tøj, stod urørt, hvor den blev stillet i går. Emil tiggede længe om at måtte få pikburet af, men her var Thomas urørlig. Thomas skulle nok selv sige til, når det kunne komme af. Emil fik mange afskedskys, og satte sig på sin cykel, og kørte hjemad. Der skulle lige findes en siddestilling, hvor buret ikke kom i vejen. Hjemme igen blev han mødt at sine forældre og lillesøster. De spiste en god søndagsmiddag sammen. Dog var der naturligvis ikke vin på bordet. Så fortalte moderen at der var kommet brev fra præsten, Emil skulle stille til en samtale til forberedelse af hans konfirmation. Det skulle foregå på præstekontoret samme aften, de fem unge der skulle konfirmeres i kirken om et halvt år, havde fået tildelt hver sin tid. Emil var den sidste og skulle først møde kl 20.00. Emil klædte sig pænt på i skjorte og mørke bukser. Buret var ikke synligt, når han havde bukser på, så han var ikke nervøs for at blive afsløret. Men han havde jo set Chris blive kneppet på spejderlejren, så han vidste, at han skulle være forsigtig med præsten.

Emil (afsnit 41) præstekontoret

Emil mødte op lidt før tid, og satte sig på bænken udenfor kontoret. Efter nogle minutter gik døren op Nikoline trådte ud. Så kom Peter kom Peter til syne, “Åh dig Emil, godt at se dig”.Lysten stod ud af øjnene på præsten. Peter holdt Emil i hånden, lidt for længe, som om han ikke kunne give slip. “Ja, vi skal jo tale lidt sammen om dit forhold til Gud”. Nu var præstens hænder overalt på Emils krop. Peter stønnede, “kom her og sæt dig på mit skød, jeg vil så gerne lære dig bedre at kende”. Emil adlød, og satte sig på præsten. Peters ene hånd lå nu højt oppe på Emils lår, tæt på hans skridt. “Tror du på Gud Emil?” “Nej”, kom svaret med det samme fra drengen. Der kom et gisp fra Peter, og hånden kom yderligere et stykke op ad låret, få centimeter fra Emils indespærrede drenge pik. “Så er det min pligt at forklare dig noget om Herrens store kærlighed, og vinde dit hjerte for Herren”. Nu kom hånden helt op og klemte om buret. Peter kunne mærke, den hårde uvante fornemmelse af plastik i gennem bukserne. “Hvad er det her for noget?, spurgte præsten overrasket. “Det er mit chastity, det er min kæreste, der har sat det på, han siger jeg skal beholde det på”. Præsten satte Emil ned, og åbnede hans bukser, og stak hånden indenfor. Så kom også underbukserne ned. Den lille drengepik stod nu flot i sit lyserøde bur. “Ved dine forældre godt at du synder, med en anden dreng?”. “Det er kærlighed og ikke en synd, og mine forældre skal ikke vide noge endnu”, svarede Emil klart. “Jeg ved ikke om jeg kan konfirmere dig efter dette”, Peter sad og mærkede på buret og de små testikler, der hang nedenunder. “Det kan du sagtens, du kan jo selv godt lide drenge på denne måde”, og med det trak Emil sine bukser op igen, og forlod kontoret.

Emil (afsnit 42) Peter

Det første Peter gjorde, var at låse døren til kontoret, han måtte onanere før hans hjerne ville kunne fungere igen. Han var banke stiv, og med få bevægelser, kom han ud over bordet. Hvad var det Emil havde sagt, kendte han hans dybeste hemmelig? Det måtte være Chris, der havde sladret. Men der var også en anden følelse på spil. Den sexede feminine dreng, havde jo haft overtaget over ham, og med et selvsikkert blik stolt fortalt om sin boyfriend. Hans hjerne kogte over med fantasier, om at blive tvunget til at adlyde. Og i den stemning bøjede han sig ned over bordet, og slikkede sæden i sig. Han kunne næsten høre Emil kommandere ham til at gøre det. Han så sig selv være bundet og ydmyget, og tvunget til at lystre drengen. Hans pik var stiv igen, og der var ikke andet at gøre end at tilfredsstille sin trang. Fantasier, han ikke vidste han havde, væltede op i ham. Pornoscener han havde onaneret til hjemme, var nu pludselig med ham selv i den submissive rolle overfor drenge. Han så skræmmende billeder for sit indre blik, hvor han skulle tage store dildoer op i sin anus. Igen suttede han sin sæd op, og med den smag i munden, følte han, at hans verden var blevet vendt på hovedet.

Emil (afsnit 43) lodsedler

Spejderne var blevet sat sammen to og to. De skulle sælge lodsedler, for at få penge til deres spejderarbejde. Emil var sat sammen med Noah, de havde aftalt, at stille sig op ved indgangen til centret i fuld uniform. Her stod så to smukke engle drenge, og deres lodsedler gik som varmt brød. På mindre end en time havde de solgt dem alle sammen. De havde ellers afsat hele eftermiddagen, og lodsedlerne skulle først helst være solgt på fjorten dage.Derfor foreslog Noah, at de gik hjem til ham og fik en kop te. Noah boede alene med sin mor i en lejlighed lige op ad centret på 5. sal. Moderen blev glad over at Noah, havde taget en ven med hjem, det skete nemlig ikke så ofte, Hun tilbød straks at komme med te og kage. Noahs værelse så lidt specielt ud, det var svært at sige, om det var et drenge eller et pigeværelse. Der stod en lego borg på bordet, og der var biler og andet typisk drengelegetøj på nogle hylder. Men der var pinlig orden, og sengetøjet og pyntepuderne var holdt i røde og lyserøde nyancer. På puden lå også en silkenatkjole. Noah så Emils blik feje hen over værelset,”ja min mor ville vist også gerne have haft en pige, men nu har hun altså kun mig”. Noah åbnede sit klædeskab, og det var delt i to halvdele, i den ene side hang drengetøj, men i den anden kun pigetøj. “Jeg må kun være i mit pigetøj, når vi er alene hjemme, eller vi er på tur med andre forældre, der har trans børn” Emil stod med åben mund og kiggede på al det smukke tøj. Så gik døren op, og moderen kom ind med en bakke med kopper og en skål med slik og småkager. “Så du viser din ven dit fine tøj”, sagde moderen og gav Noah et kys på kinden. Emil smilte over hele hovedet, “så er vi to, der har det sådan”
Moderen gav også Emil et kys, denne gang på munden, “nu skal I to tøzer bare hygge jer, jeg vil ikke forstyrre, men hvis I vil vise mig noget, kan I jo komme ind i stuen” Så forlod moderen værelset og lukkede døren.Noah og Emil drak først deres te, og spiste alt der var i skålen. Først sad de lidt og kiggede på hinanden, så begyndte de at grine. “Skal vi vise min mor, hvor flotte vi kan blive?”, den var Emilie mere end med på. De trak deres grimme drenge spejderuniformer af, og stod nu bare i underbukser. Så smilte de til hinanden, og tog også dem af. Noah gjorde store øjne, da han så Emilies pik i buret, han måtte straks røre ved det, trække lidt i de bløde testikler og beundre den solide lås den var monteret på toppen af buret. “Det er min kæreste Thomas, der vil have at jeg går med det” “Nej, hvor det det pænt, må jeg vise det til min mor?” Den var også okay med Emilie, så Noah, trak Emilie helt splitternøgen med ind i stuen. “Se mor mor Emil går med pikbur, er det ikke flot?”. Moderen beundrede den smukke dreng, og skulle også lige mærke på buret. “Det er et fint udstyr til en sissy dreng, og det klæder ham meget”, var moderen kommentar. “Gå nu ind og leg med dit tøj, og hvis Emil må blive og spise, kan jeg jo få to søde piger til bords”. Emilie ringede hjem og fik lov til at blive. Så nu skulle der prøves tøj. De hyggede sig længe, og prøvede alt muligt, og Noahs lille pik stod stiv det meste af tiden. Endelig havde de fundet det rigtige, Noah havde lange selvsiddende strømper, gennemsigtige blondetrusser, en lille bh samt en meget kort kjole, der kun lige dækkede det øverste af hans baller. Emile havde fundet et par lyserøde leggings uden på sort g-streng. Og for første gang; en blonde bh med blomstermotiv. Emile havde også fundet en blomstret kjole. De beundrede hinanden i Noahs store vægspejl. Så kyssede de hinanden dybt og længe. Da der var lidt tid endnu før de skulle spise, satte de sig op på Noahs store seng og hyggede sig mellem de fine puder. Emile havde mange vigtige spørgsmål til Noah. Men først ville han vide, hvor han havde lært at dyrke sex. Noah fortalte om sin fætter Magnus, som er 16 år. Han har flere gange fungeret som “babysitter” for ham, når moderen skulle være væk i længere tid. Der var ikke mange i familien, der vidste at Noah var transseksuel, og enkelte dele af familien var helt holdt op med at se dem, da de fik det at vide. Men ikke Magnus’ forældre, de boede på en mindre gård et stykke uden for byen. Og her var man oplyst og tolerante overfor andre. De elskede Noah som han var. Hos dem kunne han være dreng eller pige som det passede ham. Men Magnus var jo en pubertetsdreng, og han havde sine behov, så han lærte Noah at sutte pik og sluge sæd. Noah var faktisk taknemmelig for at få den hjælp fra sin fætter. Og han havde planer om at tilbyde sin numse til ham snart. Emilie skulle naturligvis også fortælle, så han fortalte om sin trang til smæk, at være underlagt en dominerende fyr, samt at der i hans familie var streng kristen moral, og absolut ingen tolerance for anderledes måder at leve på. Moderen kalde, at maden var færdig, og de to piger gik ud og ville sætte sig ved bordet, men de skulle først vise alle detaljer i deres påklædning frem for hende. Hun roste dem meget, og sagde, at det var de smukkeste piger, hun længe havde set. Pigerne spiste nu som drenge gør med god appetit, men der var en stemning af fest i Emilies hjerte.
Emilie havde fundet et fristed, og vidste, at dette var en af de vigtigste dage i hendes 13 årige liv….at blive set som den hun var.


Emil (afsnit 44) Emil bliver låst op

Emil fik lov til at få pikburet af, da klassen skulle i svømmehallen i morgen. Derfor tog de hjem til Thomas efter skole. Da den endelig blev fri, sprang den op i sin fulde længde. Det vil sige alle sine 11 centimeter. Der var kommet lidt hår, hvor buret havde siddet. Selvom Emil havde købt engangsskrabere, kunne han jo ikke barbere sig under buret. Thomas forlangte straks, at de gik ud på badeværelset, og fik det ordnet. Emil skulle lægge sig nøgen på gulvet, mens Thomas hyggede sig med barberingen af sin elsker. Da den var helt glat igen, kunne Thomas ikke lade være med at sutte den lækre drengepik. Og efter lidt sutteri, kom Emil i munden på Thomas. Thomas lagde sig oven på ham, og de spermkyssede længe. Men Thomas havde jo også sine behov, så Emil måtte op i doggystilling og modtage den trængende teenager pik. Det blev en hurtig omgang, for Thomas var alt for liderlig og ophidset. Så fik Emil lov til at tage hjem, dog med et budskab om, at han ikke skulle forvente, at gå fri for buret i længere tid.

Emil (afsnit 45) Noah og Emilie, bedste veninder

Emilie skulle på et lille aftens besøg hos hendes lille søde veninde Noah. Da døren blev åbnet, stod den smukkeste pige, klar til velkomstkys. Noah havde taget lidt let gennemsigtigt rødt lingeri på, og netstrømperne sad i hofteholderen. Og en meget kort hvid bluse over med et rødt hjerte og ordet LOVE trykt hen over. Emilie følte sig helt forkert i sit normale drengetøj. Så kom moderen frem og hun gav også Emilie et smækkys på munden. “Hvor er det dejligt at se dig igen, gå du bare ind og find dig noget andet tøj”.
Noah hjalp sin veninde med at finde noget passende frem. Emilie ville også gerne prøve at gå med hofteholder, så først på kom et par åbne g-strengs trusser. Så lange hvide strømper til hofteholderen. Som bh valgte de en meget svagt lyserød gennemsigtig med blonder. Til sidst en kort kjole i rød matchende farve. “Lad os gå ind og vise min mor, hvor flot du er blevet” . De gik sammen hånd i hånd ind i stuen. Moderen skulle igen tjekke alle detaljer ved pigernes tøj. Moderne løftede op i Emiles kjole, og da hun ikke havde buret på, stod den lille glatte drengetissemand stiv ud gennem de åbne trusser. Hun tog også fat i pikken og førte forhuden frem og tilbage nogle gange, den var dejlig fugtig af presperm. “Der er vist noget I piger må gå ind og tage jeg af inde på værelset”.
Inde på værelset tilbød Noah straks at hjælpe sin veninde, derfor lagde Emile sig på ryggen på sengen, og Noah kravlede op og sad mellem hendes ben. Så omsluttede Noah sin venindes stive lem med sin bløde mund. Og suttede som den ekspert hun er, lige til Emile fik udløsning. De kyssede hinanden og deltes om sæden. De lå lidt og kælede med hinanden. Men så ville Noah lege frisør, og sætte Emilie hår flot op. Hun fandt sit krøllejern frem fra skuffen, og mens det varmede op, blev Emile børstet og friseret, Så blev der lavet slangekrøller på hver side af det smukke ansigt. Emile fik og to ultra tynde fletninger i siderne. “Hvor er du smuk nu”, sagde Noah og kyssede sin veninde igen. “Skal vi ikke danse?” spurgte Noah så, og valgte noget god tøzepop til sit musikanlæg. Pigerne dansede både hver for sig om sammenslynget. Efter noget tid,bankede det på døre, moderen kom ind med en bakke med lyserød saftevand og små chokolade pastiller. Moderen kunne godt lugte sexen, men løftede alligevel op i Emilie kjole, for at se den nu mere røde, våde og halv slappe tøzepik dingle.
Da moderen var gået drak deres saft og delte slikken. Noah skruede ned for musikken og de satte sig på sengen igen. Noah tog Emile i hånden, og kiggede hende dybt i øjnene, “der er noget jeg bliver nødt til at fortælle dig, jeg er startet på nogle indsprøjtninger, som stopper min pubertet, det er aftalt med mellem min mor og lægen, at jeg skal tage stilling til om jeg vil fortsætte meget snart” . Emile gav Noah et kys, og sagde,”du er min bedste veninde, jeg ønsker, du finder det rigtige for dig”.


Emil (afsnit 46) Oliver

Emil kunne rigtigt godt lide at tage i svømmehallen, men når han var der med en legekammerat , handlede mest om at lege i bassinet, udspring, fangeleg og den slags. Men når han tog derhen alene, kunne han bedst lide at opholde sig længe i herrernes omklædningsrum, særligt omkring den store sauna. Emil brugte ikke de store badeshorts, som mange andre teenage drenge, han brugte sine meget små røde speedos. I saunaen skulle man dog ikke medtage badetøj, og det passede Emil rigtigt godt. Han kunne godt lide den virkning han havde på mænd i alle aldre. Mænd begyndte ofte at tale med ham, når han sad i nøgen i saunaen. De indledte en samtale med Emil, spurgte til hans alder, skole og interesser. Ofte skulle mændene lige lige dække deres skridt med et håndklæde, når han de talte sammen. Mændene rørte sjældent ved ham, men de fik alligevel noget ud af, at sidde der og hyggesnakke med den smukke dreng. Og kunne så lige liste ud på toilettet og onanere efter lidt tid. Denne dag stod Emil under bruseren, da en ung fyr på vel en 17 år stod lige overfor Emil, også helt nøgen, og var i gang med at sæbe sig ind. Han var en rigtig svømmertype, slank og muskuløs, smalle hofter, brede skuldre, og meget kort sort hår. Da han havde skyllet sæben af, fik han set ordentligt på den smukke mindre dreng, som helt tydeligt stod og spiste ham med øjnene. Svømmeren kunne lide opmærksomheden, og vaskede lige sit skridt en ekstra gang. Drengens øjne veg ikke et sekund. Da vandet stoppede slentrede han roligt ned mod saunaen, men kiggede sig flere gange over skulderen, for at se om drengen fulgte med. Det gjorde han. Han satte sig på øverste bænk med let spredte ben. Den smukke lyse dreng, satte sig også derop, men skråt så han vendte ansigtet mod ham. “Hej” indledte svømmeren samtalen,”hvem er du?”. “Jeg kan ikke huske jeg har set dig her før”. Emil smilte, “Jeg hedder Emil, jeg ville bare over og hygge mig lidt svømmehallen, er du konkurrencesvømmer?. “Jeg hedder Oliver, og træner op til to gange dagligt. “Du er flot,” røg det ud af munden på Emil. “Tak, du er nu også en ret pæn dreng, hvor gammel er du?. “Jeg er er 13, men er lidt lille af min alder”, svarede Emil. Olivers pik begyndte at reagere, langsomt blev den fyldt med blod, og var på vej op i stående stilling.
“Må jeg mærke på den der”, spurgte Emil, og pegede på det stive lem. “Det må du godt, men skal vi så ikke gå hjem til mig?, jeg bor kun 100 meter herfra, så giver jeg en sodavand” “Her kan komme nogen ind hvert øjeblik”. Emil var frisk på at følge med sin nye ven, så de gik ud til omklædningsrummet. Oliver holdt lige et håndklæde foran sig, så det ikke var så tydeligt at han var ophidset. De stod ved siden af hinanden og tog deres tøj på. Emil nyd synet, af Olivers flotte Andrew Christian underbukser, de var mest blå men med mange flotte farvede detaljer. Emil følte sig lidt trist over sine egne små hvide briefs, der nok et et eller to numre for små. De sad så stramt om numsen på Emil, at der var kig ned mellem ballerne og hans drengepik var tydelig afmærket på forsiden. Oliver, til gengæld blev, meget liderlig over synet, han glædede til til at pille dem af drengen igen meget snart. Det viste sig at Oliver havde en ungdomsbolig i et højhus lige op til svømmehallen, den havde han fået af sine forældre, så han bedre kunne passe sin træning og gymnasium. Det sparede ham for flere timers transport dagligt. “Smid tøjet og lad som om du er hjemme”, sagde Oliver, og gik ud i det lille køkken. emil kan jo lide at få klar besked, så han tog alt sit tøj af, og lagde sig på sofaen. Oliver gjorde store øjne, da han så den nøgne dreng ligge der og se så sexet ud. Han stillede to dåser sodavand på bordet, og begyndte selv at klæde sig af. Emil sprang op, “må jeg ikke hjælpe dig med det?”. Så gik Emil i gang med at afklæde den høje flotte svømmer. Da de igen begge var nøgne, holdt Emil og livet på Oliver, og han kunne lige akkurat nå op og sutte på hans brystvorter. Lige nøjagtig dette var noget Oliver virkeligt tændte på. Og hans voksne pik stod nu stiv igen. Emil lod sig stille glide ned på gulvet og begyndte at slikke under de store barberede nosser. Efter en grundig gang nosseslik, bevægede slikkemunden sig op til skaftet, og langsomt ud til det pre-cum dryppende pikhoved.Emil åbnede godt op, så den spændte pik kunne glide ind i hans mund. Stille og roligt slikkede han, til det næsten uudholdelige for Oliver. Da han følte han havde teaset ham nok, lagde Emil sig op på knæene i sofaen, og tilbød dermed sit hul til sportsmanden. Oliver skulle ikke bruge flere opfordringer, og pressede sit lem op i drengen. Det var tydeligt, at der havde været pikke før, for den gled lige så stille i bund i første hug. Oliver kunne ikke holde særligt længe, men lod sin nektar få frit udløb dybt oppe i den smukke dreng. Gryntende og prustende hang Oliver over Emil, mens han pik langsomt blev slap igen. Emil vendte sig om og kyssede den flotte sportsmand, og gik så ud på toilettet og tørrede sit numsehul for sæd. Da han kom tilbage sad Oliver afslappet med en sodavand i hånden, stadig helt nøgen og svedig. Emil lagde sig op ad ham med sin egen sodavand, “Tak det var super skønt, men nu vil jeg også smage dig”, og så gik Oliver i gang med at sutte og stimulere Emils lille drengepik. Belønningen lod ikke vente længe på sig. Oliver modtog en fin lille ladning af drengesæd, som han slugte til mindste dråbe. De døsede lidt sammen, men så tog Emil sit tøj på igen, gav Oliver et smækkys, “jeg håber, du vil se mig igen”. Det ville Oliver meget gerne.

Emil (afsnit 47) “babysitter”

Noahs mor skulle til konference i udlandet med jobbet fra fredag til søndag. Og det lykkedes Noah at overtale sin mor til at spørge om Magnus ville komme og være en slags babysitter, i stedet for at komme ud på den økologiske gård. Magnus sagde ja, men han skulle dog kunne være i fred nogle timer, da han havde en del lektier. Moderen lagde nogle penge til mad og måske også en tur i biografen. Da Magnus ringede på døren, og Noah åbnede, var moderen allerede taget afsted. Når man så på Noah, var det ikke helt muligt ved første øjekast at afgøre, om det var en dreng eller en pige, der stod der. Noah havde bare ben, små lyserøde short og en lyseblå t-shirt, håret var halvlangt og sad pænt. Magnus fik et kys på munden, og de gik ind i lejligheden. Magnus slæbte på både på en mindre kuffert samt en skoletaske. Magnus havde skinny jeans, en hættetrøje og de obligatoriske sneakers på. De satte sig i hver sin ende af sofaen, men Noah viklede sine bare ben og tæer ind mellem dens større drengs. Sådan lidt tilfældigt støtte en fod eller nogle tæer ind i skridtet på Magnus. Det var jo næsten tortur for teenageren, der fik rejsning i de stramme bukser. Magnus tog nu en fod op til munden, og begyndte at slikke på de søde tæer. Det kildede lidt men var også utroligt sensuelt. Tungen gled ind mellem tæerne, og tænderne bed blidt i hver enkelt tå. Nu fik den anden fod samme tur. Noah lå sagligt tilbagelænet og lod sig forkæle. Efter noget tid forklarede Noah sin plan. De skulle tage i biografen og se “Call me by your name”, efter en tur på burgerbar. Men Noah skulle bruge nogle timer til lige at sætte sig i stand, så Magnus blev henvist til køkkenbordet og sine lektier. Det krævede meget viljestyrke for Magnus ikke at styrte ud på badeværelset og spille sin pik, eller med det samme krævede at Noah udførte sin kunst. Mens teenageren kæmpede med matematikken, kæmpede Noah med tøj og makeup. Noah skulle finde balancen for at ligne en sexet teenage pige, som alle ville tage for at være Magnus’ date. Inderst kom et par blonde g-strengs trusser, selvsiddende lange strømper og en bh, der passede til trusserne. En kort nederdel blev valgt samt en skjortebluse med blondekant. Et par højhælede sko lagde 6 centimeter til højden. Nu kom det store arbejde ved sminkebordet. Først ansigtscreme, så farve til kinderne, et lag pudder, øjnene skulle tegnes op, farve lægges på øjenlågene og som aflutning en knaldrød læbestift. Det var godt at Noah havde øvet sig i timevis, og set utallige indslag på youtube og instagram om makeup. Håret skulle sættes med krøllejern. Der skulle vælges fingerringe og halskæde og en passende parfume. Efter knap to timer, var Noah klar til at præsentere sig for sin date. Magnus havde nær tabt den kop kaffe, han havde lavet til sig selv, da en smuk ung pige kom ud i køkkenet. “Hej skat, vil du gå med mig i byen?”. Det ville Magnus godt.

Emil (afsnit 48) aftentur

Noah og Magnus kom ind på det lokale burgerhouse hånd i hånd. Magnus var stolt af at kunne følges med så smuk en pige. De fik bestilt og fundet sig et ledigt bord. Men mens de sad og nød deres mad, skete det værste, der kunne ske. Mads og Henrik fra Magnus’ klasse kom ind i restauranten, og gik lige hen til deres bord. Mads dunkede Magnus i ryggen, “wauw du har godt nok fået scoret dig en lækker steg”. Magnus skiftede farve til rød i ansigtet og sveden begyndte at løbe under armene. Men Noah tacklede situationen. Noah gav hånd til de to drenge, og sagde med sin mest feminine stemme. “Hyggeligt at møde jer, jeg hedder Noah, vi er på vores første date, så vi kunne godt bruge lidt privathed”. “Øh, naturligvis, I må have en god aften”, svarede Mads. Og mens de stadig stod og gloede på den smukke pige, rakte Noah ud efter Magnus, og gav ham et kys på munden. Heldigvis fandt de to drenge sig et bord i den anden ende af spisestedet. Magnus skiftede til normal farve, og slappede af med en langstrakt udånding, som om han havde holdt vejret længe. De fik spist deres burger op og fik lyst til dessert. Is med frugter, og små hurtige kys mellem bidderne. Det var ved at blive tid til at komme hen til biografen. De gik roligt hånd i hånd, men de havde ikke ventet det, de fik at se nu. Mads og Henrik stod lænet op ad en mur med armene om livet på hinanden, og tungerne på leg i deres munde. Så de blev ikke overrasket, da de to klassekammerater fandt deres pladser i biografen. Klar til at den smukke film om homoseksualitet, skildret på en ordentlig og respektfuld måde.
Efter filmen, stødte de tilfældigt ind i Mads og Henrik igen. Nu var det deres tur til at rødme, og Henriks skjorte var nu knappet forkert. Magnus kunne ikke lade være med at drille lidt, “sød film, rart med tolerance i kærlighed”. Gutterne nikkede bare og skyndte sig videre.Emil (afsnit 49) Nat hos Noah

Da Noah og Magnus kom hjem spildte de ikke tiden. Få minutter efter lå de begge nøgne på Noahs seng. “Jeg vil gerne have, du bliver den første til at tage mig”, og med de ord trak Noah en tube glidecreme, som han i øvrigt havde fået af sin mor, frem fra natbordet. Så slikkede han hurtigt sin elsker stiv, påførte pikken lidt creme, og smurte også en klat op i sit numsehul. Magnus var stolt af at være den første i dette jomfruhul, og satte straks sin pik på den lyserøde åbning. Noah mærkede smerten, men havde læst, at sådan ville det nok være de første gange, så Noah bed tappert smerten i sig ved at gispe ned i puden. Langsomt lærte Noah sine anale muskler at slappe af, og tage imod den lige så uvante teenager pik. Bedst som Noah virkelig kunne nyde denne indtrængen i ham, kom Magnus kraftigt oppe i sin elsker hul. Han nærmest faldt ned over Noah, og lå udmattet, af den intense oplevelse. “Du er skam også den første for mig, må indrømme, at jeg havde drømt om dette, men jeg takker dig for en fantastisk aften”. Så lagde de sig med Noah som lilleske, og sov tungt, mens sæden løb lige så stille ud af det nu indviede hul. Noah vågnede midt om natten, og kunne føle en stiv pik bag sig. Magnus var sikkert i et frækt drømmeland. Det lykkedes at vælte den større dreng om på ryggen. Så satte Noah sig op på den stive pik, og lod den komme tilbage i sit lysthus. Noah begyndte at ride sin elsker, og Magnus vågnede op til det smukke syn. Magnus lå bare passivt, og lod Noah gøre sit arbejde. Han fik bedre og bedre kontakt med sine muskler i enden, og kunne klemme og slappe af i dem efter behov. Virkningen udeblev ikke, og Magnus tog sig til hovedet, og sprøjtede igen op i sin elsker. Denne gang var det Noah, der faldt forover, og kyssede sin elsker trængende og dybt. Kort efter faldt de begge i søvn igen, denne gang dog med Noah sovende ovenpå sin “babysitter”.

Emil (afsnit 50) lørdag hos Noah

De stod sent op, men undlod at tage tøj på. Morgenmaden stod på varme rundstykker og rigeligt kaffe. Magnus forklarede, at han var nødt til at lave lektier i nogle timer. Så Noah spurgte om det var okay, at hans veninde Emilie kom forbi. Det var helt fint for Magnus, så tænkte han, at der ville blive mere ro til at lave lektier. Derfor ringede Noah til Emilie og spurgte om hun ville komme på besøg. Emil havde ingen forpligtelser over for Thomas, der skulle spille kamp, så det kunne sagtens lade sig gøre, og han glædede sig til at være Emilie igen. Emil nøjes med et par sorte korte bukser, en t-shirt, så var han på cyklen. Da han ringede på døren, var Noah imidlertid lige gået i bad. Så Magnus, der lige havde fået trukket sine jeans og en t-shirt på åbnede. “Øh, hej, Noah sagde at han ventede en veninde?”. Den smukke dreng rakte hånden frem, “ her er jeg Emilie, men andre steder er jeg Emil” Så forstod Magnus sammenhængen. Han fik Emil ind, og forklarede at Noah var i badet. Emil smed straks alt tøjet for øjnene af Magnus, og gik ud i badet til sin veninde. Magnus gik tilbage til køkkenbordet, men der var sket noget i hans bukser, så han opgav, trak tøjet af, og gik ud til pigerne. Noah og Emilie stod tæt sammen og kyssede under bruseren. Men da Magnus kom ind til dem, gik de begge på knæ og slikkede på fra hver sin side, på det rejste lem. “Jeg er så glad, jeg er ikke jomfru længere, Magnus gav mig pik i nat” sagde Noah til sin veninde mellem slikkene. “Åh, hvor dejligt, lad mig se jer gøre det igen nu” svarede Emilie. Magnus, der for få timer siden aldrig havde haft sex, skulle nu kneppe sin elsker, for øjnene af en for ham helt ukendt person. Men det tændte ham voldsomt, så da Noan lagde sig ned med benene op over hovedet, lod han sig gå med på spillet, og trængte op i sin nye elsker. Det blev et rigtigt godt knald. Noah stønnede og klynkede, og Emilie så til da Magnus fik udløsning oppe i numsen. De grinede og kyssede alle med hinanden efter sexen, og gjorde deres bad færdigt. Pigerne smuttede ind på værelset efter badet, og Magnus satte sig tilfredsstillet tilbage ved køkkenbordet og lektierne. Selvfølgelig skulle de prøve tøj, og prøve at gøre indtryk på Magnus. Det blev en dejlig eftermiddag, hvor også Emilie fik neglelak på både fingre og tæer.

Emil (afsnit 51) Pigefødselsdag

Noah ville fejre sin 12 års fødselsdag som en rigtig pigefødselsdag. Derfor havde moderen givet lov til at Noah kunne invitere to andre piger fra deres gruppe af transpersoner samt Emilie. Den ene Christina (tidligere Christian) på 13 år var startet på hormonbehandling, den anden Nikoline (også kendt som Nikolaj) på 11 år vidste bare, at hun var en pige fra helt lille. Emilie blev meget glad for invitationen, men da Emil ikke kunne være pige hjemmefra, blev det aftalt, at Emil skulle komme nogle timer før og få lov til at være Emilie den dag. Emil havde ikke mange penge, men en knaldrød læbestift fra Matas kunne han nemt købe som gave. Noah og moderen havde pyntet op med pink tema, lige fra balloner, dug og servietter. De skulle have en pastasalat med grillede kyllingelår, og naturligvis en lagkage med pink glasur. Emil ankom derfor allerede klokken ti om formiddagen. Naoh havde kun nået at være i bad, samt få sit blonde lingeri på. Da det var gennemsigtigt, kunne man se hans lille tissemand gennem stoffet, og numsen var blottet af g-strengen. Emil fik et smækkys i døren, og trukket med ind på pigeværelset. Emil fik hurtigt sit ellers pæne drengetøj af, han skulle jo til fødselsdag hos en spejderkammerat. Da han stod helt nøgen, kunne man se det lyserøde pikbur som Thomas havde sat på nogle dage før. Så skulle transformationen i gang. Sammen valgte Noah og Emilie et hvidt blondesæt. Da det også var gennemsigtigt var det nemt at se det pink chastity. Emilie testikler var dog også synlige, og klemt godt op af de små trusser. De fandt også nogle lange selvsiddende strømper, ligeledes hvide med blonder. Bhén var af den af den lave type, så Emilies små drengebrystervorter var fremme. Nu skulle først makeuppen klares, det tog sin tid, da Noah gjorde sig meget umage med sin veninde. Så skulle håret sættes, så der kom gang i krøllejern og hårspray. Negle på både fingre og tæer skulle være helt røde. Noah valgte så et par meget lavtaljet shorts, og en hvid kort top med teksten GIRL POWER i pink. Emilie fik en meget kort og lavtaljet nederdel. Som top valgte Emilie en gennemsigtig blonde bluse. De piger valgte samme rosa læbestift, men de fik hver deres egen blomsterparfume. De var lige blevet færdige da det ringede på døren, de to stolte piger gik ud for at åbne. Her stod nu to super sexede og pyntede piger, de havde begge deres mødre med. De voksne kvinder gik ud i køkkenet for at hygge og få et glas vin, mens pigerne blev præsenteret for hinanden. De satte sig ind på Noahs seng og beundrede hinandens smukke tøj, og mange detaljer. De skulle alle prøve at røre ved Emilie pikbur, og de fandt det super smart og sexet. Men det mest spændende var nu, at Christine var ved at udvikle bryster, de fik lov til at sutte på dem efter tur. De fik også lov at stikke hånden ned i trussen på Christine og mærke på de små hårde testikler. Både Chistine og Nikoline havde taget deres kjoler af, under deres inspektionsleg, men nu kom de på igen, da de skulle spise. De to mødre havde valgt at blive, og nyde deres pigers smukke fremfærd. De måtte dog først igennem en fremvisning af deres tøj, og beundres for deres feminine udseende. Mødrene skulle naturligvis også mærke på Emilies chastity, og hive lidt i hendes nosser. Før de spiste skulle Noah dog lige pakke sine gaver op. Af christine fik hun en smuk lyserød buttplug med glidecreme til. Nikoline havde valgt en halskæde med et hjerte vedhæng. Også den røde læbestift fra Emilie blev beundret. Noahs mor mente at det var nødvendigt at prøve pluggen med det samme, så hun smurte lidt creme på spidsen, og fik Noah til at tage trusserne af. Alle kiggede med den pluggen forsvandt op i numsehullet med et lille plop. Da den nu var på plads, blev de enige om at lade den sidde under middagen. Noah sad lidt uroligt på stolen, på den mellemstore plug godt oppe. Kvinderne fik mere vin og pigerne fik pink børnechampagne til maden. Der var god snak og spørgelyst, og Emilie måtte forklare sine hjemlige forhold, men også at hun havde en fast kæreste for tiden, som havde et stort behov for sex. Alle var meget forstående og glade på Emilies vegne at hun kunne være med til selskabet som pige. Pigerne gik ind på værelset, mens kvinderne drak kaffe. Desserten ville blive serveret senere. Pigerne smed alt tøj med undtagelse af deres smukke lingeri. De måtte gerne røre ved hinanden, og der blev og slikket på tissemænd og testikler hele vejen rundt. Christine ville også lege med Noahs plug og bevægede den i hendes lysthule. Og da det nu var hendes fødselsdag, skiftede pigerne til at slikke Noah i numsehullet. Der blev kaldt på pigerne at desserten var klar, så de gik alle ud til spisebordet, kun i deres lingeri og strømper. Christine havde tilmed hofteholder på, hvilket så utroligt godt ud på hende. Efter desserten fik pigerne på skift opmærksomhed at de voksne kvinder. De tungekyssede med pigerne, og stak fingre op i deres anus og havde hænderne dybt nede i deres trusser. Emilie var jo den eneste af pigerne, der kunne få udløsning, men der beskyttede buret jo, og Christines hormonbehandling gjorde at hendes clit ikke længere kunne blive ordentligt stiv. Men alle kunne lide opmærksomheden. Kvinderne tog nu deres tøj af og satte sig med endnu et glas vin mens pigerne kravlede rundt under bordet og slikkede de voksnes våde kusser. Det var var særligt spændende for de voksne, da de ikke vidste, hvilken pige, der nu betjente dem. Efter tur fik kvinderne orgasme, og de våde kusser blev slikket rene. Snart efter var festen forbi, men det var spændende at smage saften fra kvindernes skød i deres mange og dybe farvelkys. Der var bred enighed om at sådan ville de gerne fejre fødselsdag en anden gang.

Emil (afsnit 52) Emil/Emilie kommer hjem
Da Emil kommer hjem er klokken mange, og han smutter hurtigt op på sit værelse, med et kort hej ind i stuen til sine forældre. Emils hår er stadig krøllet op, og neglelakken er ikke blevet fjernet. Desuden dufter han stadig af parfume. Han skynder sig ud i bad, og vasker sig grundigt og vasker også håret. Nøgen lægger han sig i sengen, klar til at drømme tilbage til en vidunderlig fest. Men lidt efter bankede det stille på døren, og ind træder hans far. faderen lukker døren efter sig og sætter sig på sengekanten. “Var det en god fest for Noah?”. Faderen snuser ud i rummet, det hænger stadig lidt parfume duft i rummet, og nu ser han de lakerede negle. Faderen flår dynen af Emil, men da han ser den smukke nøgne krop, kommer han til besindelse, han ved at moderen vil gribe ind, hvis han giver Emil smæk. Men faderen kan mærke sin ophidselse. Den seksuelle lyst stiger og stiger i faderen. Nu sker det, der absolut ikke måtte ske: Faderen ser det lyserøde pikbur om drengens lille tissemand. Først bliver Emil grebet af angst, men så ser han bulen i faderens bukser, og øjner en vej ud af katastrofen. Resolut griber Emil ud efter faderens lynlås, og med en hurtig bevægelse, befrier han den indespærrede pik. Emils mund omslutter lemmet og med få sut kommer faderen i munden på drengen. Faderen kvæler et brøl, og lader sin sæd fylde i sin søn villige mund. Der er ingen mulighed for at straffe eller skælde ud nu. Faderen rejser sig op åbner døren, og siger et halvhøjt “godnat Emil”.

Emil (afsnit 53) skoledag

Næste morgen vågner Emil tidligt.. Han har stadig sin fars spermsmag i munden. Efter et hurtigt bad, vælger han tøj til skoledagen. Han tænker over hvad Thomas mon kan lide at se ham i. Han vælger derfor nogle små short en kort t-shirt og uden strømper i et par flotte sneakers. Emil sluger sin morgenmad, og begiver sig afsted på sin cykel. Da han passerer den vej Thomas bor på, venter han på sin fyr. Snart efter kommer Thomas kørende, han er som sædvanligt klædt i sportstøj med hans klubs logo på trøjen. Uden den mindste generthed kysser Thomas sin boy midt på gaden, og krammer ham længe. Sammen kører de hånd i hånd mod skolen. Emil kan ikke huske, at han har været så stolt i sit liv. Skolens topidrætsmand og helt, vil have ham som elsker. De går op i klassen, og venter på Frank, som har dem i første time. Emil sidder på skødet af Thomas, da Frank kommer ind i klassen. Han bliver rød i hovedet af jalousi, over det unge par. Efter timen beder Frank Emil om at blive efter skole, da der er noget vigtigt de skal tale om. Da den sidste time er slut, går Emil derfor op til deres klasseværelse, og venter på sin lærer. Frank kommer lidt efter. Han låser døren, og vender sig mod sin elev. “Du er blevet lidt mindre opmærksom i timeren, jeg tror det skyldes en dårlig indflydelse fra Thomas, hvad vil du gøre ved det?” Emil forklarer, at han skam er fulgt godt med, og han faktisk har fået Thomas op i karakter i flere fag. Det kan Frank jo dårligt benægte, så han leder efter en undskyldning til at straffe Emil…
“Men er det Deres opfattelse hr. Jensen, må jeg jo tage min straf”. Emil trækker sine bukser ned og bøjer sig over katederet, han blotter sin smukke bagdel, for den liderlige lærer. Først kæler Frank med drengens numse, men så finder han rytmen igen, og smækker Emil hårdt og længe. Da hans pik er ved at eksplodere, trækker han den frem, og trænger op i drengen.
Efter få stød, kommer Frank i Emil stramme numse. “Det er okay, jeg har forstået, jeg må følge bedre med i fremtiden, tak hr, Jensen”. Emil trækker sine bukser op og går ud på gangen. Her står Thomas og ligner et tordenvejr. Men Emil beroliger ham, og tilbýder at tage med Thomas hjem. “Jeg gør det for vores skyld, Frank er boylover, men jeg tilhører dig”. Emil kysser sin elsker, og de går ned til deres cykler. De kører hjem til Thomas, som straks flår tøjet af Emil, og kontrollerer at buret er på plads. Emils numsehul og underbukser er dog stadig fyldt med sperm. Og ballere er røde efter en omgang smæk. Det ophidser Thomas, som straks efter trænger op i Emil, og knepper ham hårdt lige på. Michael, der er hjemme, når lige at se sin søn få udløsning oppe i drengen. “Jeg giver sgu en øl til jer drenge, hvis I er gamle nok til at kneppe, kan I også drikke øl”. Emil vender sig om og slikker sin elsker pik ren. Så går de sammen ud i køkkenet, emil stadig nøgen, og sætter sig ved bordet. Michael åbner tre øl, og stiller dem på bordet. “Skål min søn, det er sgu en lækker boy du har fået dig. Må han komme og servere til mit næste party?”. Thomas giver lov til at Emil må være tjener så længe han stadig er i sit pikbur. Han ved jo godt at faderens fester er ret kinky, men det skader jo ikke, at Emil får lidt erfaring. Thomas skal dog ikke selv deltage, men vil blive på sit værelse, som et tilflugtssted for Emil, hvis det bliver for vildt. Emil bliver naturligvis ikke spurgt, fik blot at vide, at han skal stille på fredag kl 20.00.Emil (afsnit 54) sexorgiet

Hjemme fortalte Emil, at han han havde fået et job som tjener til en privat fest hos en klassekammerats forældre. At der kun var inviteret mænd, og at Emil skulle være nøgen fortalte han naturligvis ikke, men at han ville få penge for det, og nok skulle sove hos dem efter sit arbejde, da det nok blev ret sent. Emils forældre var okay med at han arbejdede, og tjente sine penge selv. Og snob effekten, ved det flotte hus, spillede også ind. Emil skulle møde en time før gæsterne. Det var Michaels selv der tog imod. Drengen blev ført op på badeværelset, og fik stukket en slange op i sin numse, efter at al tøjet var blevet taget af. Herefter blev endetarmen skyllet meget grundigt. Emil fik sit hundehalsbånd på, og manchetter på håndled og fodled i læder. Herefter blev han vist ned i spisestuen. hans opgave var at gå rundt og skænke vin, samt lade sig befamle af gæsterne. I køkkenet var der kokke og nogle til at arrangere maden. Lønnen på 1000 kr lå langt over forventning, men var vel okay, i betragtning af arbejdets karakter. Han måtte på intet tidspunkt spørge om noget, eller på anden måde gøre sig bemærket, blot være til stede og servicere. Gæsterne 7 i alt kom lidt efter lidt. Det var alle mænd i halvtredserne, meget selvsikre og forretningsmands typen. De satte til bordet og Emil blev sat til at servere velkomst drinks. Det var gin and tonic i den stærke version. Allerede ved første runde, fik Emil mange små klap i numsen, og kommentarer på hans smukke ydre. Da han gik rundt med oliven og saltstænger, tog flere af mændene fat i ham, og mærkede på hans pikbur og nosser. Enkelte kyssede ham på munden, og lod en finger lege med hans numsehul. Nu skulle forretten serveres, det var en fiskeret arrangeret direkte på tallerkenen. Mændene begyndte at smide deres jakker, og nogle endda deres lange bukser. Michael som vært var opmærksom og vittig, talte højt, og var ofte i centrum. Da Michael smed alt sit tøj, fulgte de andre hurtigt efter. Om bordet sad nu 8 nøgne mænd og spiste. Hovedretten var også arrangeret på forhånd, og bestod af kød sovs og stegte kartofler. Emil sørgede for at skænke rigeligt med vin til alle. Snakken drejede sig efterhånden udelukkende om sex. Mændene pralede med deres erobringer af unge fyre, samt deres store forbrug at unge trækkerdrenge. Da alle var godt fulde, blev de mere nærgående på Emil. De krævede, at han sad på skødet af dem, og rørte ved deres stive pikke. Flere stak deres fingre op i numsen på drengen. Så Emil blev beordret ned på gulvet under bordet, og sat til at sutte hver af gæsterne til udløsning. Det var et temmelig hårdt arbejde, da ikke alle kom lige hurtigt. Men Emil var oversprøjtet med sperm længe før han var hele vejen rundt. Da alle var tømte, skulle Emil servere dessert, igen en tallerken med is frugt og kage, samt mere af en sød dessertvin. Nu fik Emil endelig fri, og kunne gå op til Thomas. Han blev dog sendt ud i bad, da spermen fra de mange mænd var overalt på hans lille krop. Thomas gik med og sørgede for at Emil blev vasket og skyllet. Emil fulgte med ind i sengen, og vidste at han havde endnu et job denne aften. Efter at have reddet Thomas til orgasme, faldt Emil udmattet om på sengen og sov inden hovedet ramte puden.
Næste morgen Emil vågnede ved, at han var ved at blive kvalt, men så opdagede han, at det bare var Thomas, der havde stukket sin stive pik ned i halsen på, mens han sov. Emil gik straks i gang med at klare sin kærestes behov. Da Thomas fik sin udløsning, måtte Emil op og tisse. Han gik derfor nøgen ud på badeværelset, men Thomas gik efter ham.Thomas satte sig op i badekarret og åbnede munden, nu skulle Emil forrette sin nødtørft, direkte i munden på sin elsker. Pissen løb ned ad Thomas, der grinede holdt fast i den indespærrede drengepik med tænderne. De tog et dejligt bad sammen, fyldte karret med skumbad, og lod kroppen massere af de mange vand jetdyser. Emil fik lidt morgenmad i køkkenet, hvor der lå en konvolut med hans navn på. Der lå en seddel fra Michael, hvor der stod: Hermed din løn fra i aftes, da mine gæster var meget tilfredse med dit arbejde, lagde de lidt lommepenge oveni. Emil stod nu med knap 5000 kr i kontanter, det største beløb han nogensinde havde ejet. Emil satte sig på cyklen hjemad, han havde dog fået lov til at være uden pikbur nogle dage, til det passede Thomas, at sætte det på igen.
Hjemme sagde han godmorgen til sin familie, der stadig sad ved morgenbordet med aviser og kaffe. Emil måtte opdigte en historie om en familiefest hos Thomas, og at han havde tjent 300 kr på at hjælpe lidt til. Faderen mente, det var bedst, at Emil afleverede pengene så de kunne blive sat i banken. De lykkedes Emil at fikse tre hundredkronesedler frem uden at afsløre de mange penge. Emil smuttede så op på værelset og gemte sin nye formue.Emil (afsnit 55) Hos Kasper Holgersen

Senere på dagen kørte Emil sig en tur, og da han alligevel var i nærheden af parken, kunne han jo lige se om Kasper var hjemme. Han ringede på døren, som snart efter blev åbnet af Patrick, som kun var iført en meget lille læder g-streng. Emil blev trukket ind og overkysset. “Du kan tro Kasper bliver glad for at se dig”. Så Emil blev ført ind i stuen, hvor Kasper sad med sin mand i sofaen. Kasper sprang op og førte ham hen til sin mand. Emil gav pænt hånd og sagde sit navn. “Dig kender jeg skam godt, Kasper solgte det billede han malede af dig, til en pædofil samler, du har da vist noget til drengen ikke Kasper?” “Naturligvis skal du have et lille honorar for dit modelarbejde, men Patrick, hent lige et glas mere, det skal fejres”. Emil fik hurtigt igen skænket champagne, samt stukket endnu en konvolut i hånden. Den føltes ret tyk. Emil fik et mindre chok, da han så 10.000 kr. “Vi må absolut arbejde sammen igen søde dreng”. Emil sank lige en gang, og sagde, det kunne de godt finde ud af. Kasper fik et drømmende skær i øjnene, som om han forestillede sig andre billeder med Emil. De snakkede høfligt en tid sammen, og Emil måtte hjemad igen. Men først efter flere kys fra både Kasper og den næsten nøgne Patrick. Emil var klog nok til ikke bare at styrte ud og købe en masse for de mange penge. Men en tanke om, at der måske kunne være penge at tjene ved at de ydelser han kunne, gav ham en stor stolthed og lykkefølelse.

Emil (afsnit 56) far

Da Emil kommer hjem, er det kun faderen, der er hjemme, Emil skynder sig op på værelset for at gemme pengene, men straks efter kommer faderen op ad trappen. det virker som om han har siddet og ventet på Emil. Faderen sætter sig på sengen og trækker sin spinkle søn op på skødet, og begynder at kysse drengen dybt med tungen. Emil kan mærke at faderen har fået rejsning. Han glider derfor ud af faderen favn, og tager sit tøj af lige foran ham. Nøgen vender han tilbage til faderens skød, og vrikker med sin drengenumse ovenpå den stive faderpik. Det bliver for meget for faderen, der vender Emil om så hans numsehul blottes. Og med en hurtig bevægelse tager han sin pik frem, og støder den op i sin søn.
“Det er okay far, knep mig” Faderen støder sit lem ind og ud af den villige numse, og efter få minutter kommer han oppe i drengen. De falder om på sengen, mens pikken glider ud af hullet. Emil fører en finger op i sit hul og smager på faderens sæd. Så kysser han sin far.” Det var dejligt, du må gerne igen en anden gang far”


Emil (afsnit 57) Oliver holder nøgenparty

Emil blev inviteret med til en fest hos Oliver. De skulle være 7 i Olivers lille etværelses lejlighed. Ved indgangen fik gæsterne udleveret en plastikpose. Så skulle man klæde sig helt nøgen på badeværelset og efterlade tøjet. Så uanset hvor i rummet man kiggede rundt sad nøgne fyre. Det var August på 14 fra svømmeholdet, en slank atletisk dreng, ultra kortklippet og glatbarberet også i skridtet. Han sad afslappet i sofaen med en dåseøl i hånden. Ved siden af ham sad Simon, han var til gengæld den ældste på 35 år. Han var boylover, og kendte Oliver gennem Grindr. Simon havde haft Oliver med til Berlin nogle gange, hvor Simon havde en ferielejlighed i det berømte homoområde. Også i sofaen sad en lidt chubby dreng fra Olivers klasse i gymnasiet, Lasse, han var en festlig og udadvendt type. På en stol sad Søren, det var en fra Olivers gamle klasse, de havde vist været ret tætte venner (læs sex) i folkeskoletiden. Den sidste var Jacob en spændende mørklødet fyr, han var 20 år og kendte Oliver via Boyfriend.dk. Der var kolde øl i køleskabet, chips på bordet og blid popmusik ud af højtalerne. Ingen virkede generte, og snakken gik frit, men Emil spottede en rejsning nu og da. Efter en times tid og en del øl, foreslog Oliver den berømte selskabsleg Truth and Dare. Det var der god stemning for. De fjernede sofabordet og satte sig i en rundkreds på gulvet ganske tæt. Reglerne var enkle, man kunne stille et spørgsmål den næste i rækken skulle svare ærligt på, eller komme med en udfordring som skulle udføres med det samme. Oliver begyndte, ved siden af ham sad Emil, han lagde hårdt ud; Sut Simon stiv!. Det var en nem opgave, da Simon næsten var helt stiv i forvejen, men det lagde ligesom et tema i legen. Emil fandt på at sige til Simon, at han skulle sige hvem i selskabet han tændte mest på. Simon valgte den lette løsning og svarede Oliver. Nu var det Simons tur, han fik et lumsk smil på og sagde til Lasse, stik en finger op i numsehullet og sut på den bagefter. Lasse gjorde naturligvis et stort nummer ud af det, han gik ind i midten og lagde sig på knæ foran Simon, så stak han en finger op og fingerkneppede sig selv lidt, før han med fryd slikkede fingeren ren. Til Jacob fandt Lasse på,at han skulle fortælle hvor mange gange han havde haft sex. Det blev en underholdende historie, men da han begyndte på de mere intime detaljer om ham og Oliver, stoppede Oliver ham med et grin. De kørte en del runder. Emil skulle fortælle om, hvordan han kendte Olver og om deres sexforhold, August skulle have smæk i fem minutter, hvilket gav den smukkeste røde farve på ballerne. Af en eller anden grund var det oftest Lasse, der fik de mest grænseoverskridende opgaver, han skulle fx drikke et glas varm pis, og slikke en fyr i numsehullet i fem minutter. Lasse virkede dog glad og tilfreds med det hele. Efterhånden var selskabet dog blevet godt liderlige. Og Emil, der var den mindste, blev udpeget til bukkake dreng. Han skulle sidde på gulvet, mens de andre stod tæt om ham og onanerede. Emil fik suttet til højre og venstre, men snart kom de efter tur ud over ham. Emil var våd af sæd, han havde det i håret, i ansigtet, i munden og ned ad kroppen. Efter det, blev der igen stillet nogle øl frem, lyset blev dæmpet og musikken tændt igen. To lå på Oliver seng og kyssede, andre sad bare og hyggesnakkede. Emil kom på skødet af Simon, der var helt forgabt i den smukke dreng. Da festen lakkede mod enden fik de deres tøjpose tilbage og smuttede hjemad. Emil skulle blive og sove, han blev tilbudt et bad, men han ville nyde følelsen af al den lækre sperm. Så han sov delvist ovenpå Oliver. Da drengene vågnede, måtte Emil lige lade sig kneppe, før badet og morgenmad, bestående af kaffe og knækbrød med ost.

Emil (afsnit 58) Toiletbygningen

Emil sidder i skolekantinen og spiser sin sunde madpakke. Men lige bag sidder en gruppe på tre fodbold drenge. De taler højt mest om fodbold men også om sprut, damer og fester.
Pludselig kan Emil høre en af drengene sige, “jeg har sgu ikke råd til at gå i byen på fredag, jeg må over i toiletbygningen og tjene lidt penge”.” Ja du må ned på knæ, så er det hurtigt klaret”, siger en af den andre drenge. Emil vender sig og ser, at det er skolens største fodboldhelt og anfører på førsteholdet, der har sagt det. Emil kender godt den mindre bygning på stadion, hvor der er ekstra toiletter, da mange mænd og fadøl, skaber et stort behov ved hjemmekampe. Da Emil nogle dage senere i en pause ser anføreren stå alene på gangen, tager han mod til sig og spørger om, hvad der sker i toiletbygningen. Fodbolddrengen smiler, og fortæller Emil, at de tjener penge på mænd, der kan lide drenge. De har et fast system med faste priser. Hvis en mand skal onanere, mens en dreng kigger på koster det 100 kr, skal drengen spille manden er det 200 kr og et blow koster 400 kr. Og altid kontant. Der er naturligvis andre, der tjener mere på at lade sig kneppe eller tage med manden med hjem eller i hans bil. Men det aftales fra gang til gang. Ordningen fungerer til alles tilfredshed. Det er fra ca kl 20 og nogle timer frem alle aftener, hvor der ikke foregår andet på stadion. De fleste mænd er nogle, der bare bliver forsømt af deres koner, med en trang til bisex eller drenge. Andre er ældre bøsser, der ikke har en fast partner. Emil beslutter på stedet at afprøve det samme aften.
Emil tager et par fodbold short og en t-shirt på, og triller op på stadion. Klokken er halv ni om aftenen, men der er stadig sensommer lunt. Der lugter stærkt af urin på toilettet, først tror Emil han er alene, men så hører han lyde fra en af toiletkabinerne. Det er helt sikkert sex, der foregår derinde, en mand stønner, og der er smaskelyde. Lidt efter åbnes døren, en nydelig mand træder ud knapper sine bukser og lyner, og smutter ud ad døren med et smil til Emil. Så kommer en dreng på vel 14 år ud, han er helt klædt i klubbens dragt med strømper og fodboldstøvler. Han smiler lidt genert til Emil, og stopper sine penge i lommen. Men i stedet for at forlade bygningen bliver han stående. “Hej er du ny her, kender du reglerne?”. Emil svarer at han kender priserne, og at det er hans første gang. “Fint du får den næste, så bliver jeg og hører, at det går rigtigt til”. To minutter efter træder endnu en mand ind, han går hen til Emil peger på kabinen, og viser to hundrede krone sedler. Emil skal altså spille hans pik. De går ind og manden åbner straks sine bukser, og tager en våd stivert frem. Efter få ryk kommer manden, der takker og betaler. Emil går ud til sin nye ven. Fodbolddrengen giver hånd, og siger, han hedder Alex. “Jeg tager den næste”. Ganske rigtigt nu kommer en ny mand ind, Emil er gået lidt i baggrunden. Manden og Alex går sammen ind i kabinen. Emil kan se under døren, at Alex er gået på knæ i det trange rum. Efter fem minutter, kommer manden i munden på Alex. De træder ud, manden betaler, og giver Alex et kærligt klap i numsen, “vi ses min dreng”. Døren er knap lukket, før den næste træder ind, med et nik fra Alex får Emil lov til at få ham. Det er også et blowjob, så Emil knæler og lader mandepikken komme ind i sin mund. Manden holder fast og hovedet på Emil, og mundknepper ham, men han holder heller ikke længe, så snart må Emil synke ladningen. Emil får sine 400 kr. Alex skal hjemad, men siger, “vi kan jo ses næste onsdag, der arbejder jeg her en times tid”

Emil (afsnit 59) Facebookgruppen

Emil ligger på sin seng og surfer på sin iPad. Da der kommer en notifikation fra fb. Det er en invitation fra en lukket gruppe bestyret af Christine. Grupper hedder; Stolte transer. Der er 18 medlemmer, Emil kender jo pigerne fra Noahs fødselsdag, men der er også en del andre. Han tænker ikke på sig selv som transkønnet, pige dreng er for enkelt for Emil. Han vil have lov til at være begge dele. Han ved, at hans seksualitet handler om at være den submissive og bottom. Glæden ved at tilfredsstille andre fylder meget. Særligt når der indgår tvang og tabu sex. Men han elsker sine veninder, og vil naturligvis gerne være medlem af gruppen. De forskellige medlemmer er i alderen fra 11 til 17 år. Mange har lagt billeder op fra deres ferie i bikini eller badedragt. Eller billeder fra deres forvandling med tekster til. Christine fortæller også om hendes resultater med hormonbehandlingen, samt at hun har fået lov til, af sine forældre, senere på året, at få fjernet sine testikler på en klinik i Thailand. Emil stikker instinktivt hånden ned i sine bukser, han vil gerne beholde sine. Der er smukke billeder af Noah, hun er så super ferm til makeup, og at vælge det rette tøj. Pludselig ser Emil et billede fra pigefødselsdagen, hvor han selv står i lingeri og pikbur, ude i køkkenet. Det er tydeligvis moderen, der har taget billedet for alle fire piger er med på billedet. Emil er er godt tilfreds med sit billede, og tagger billedet med navnet Emilie. Emil kan mærke han meget snart må besøge sin veninde, må han kan være Emilie igen. Men nu da han har fået penge tænker han at købe noget tøj til sig selv. Det ville være dejligt at få Noah med ud og shoppe, så kan tøjet jo ligge hos ham, indtil de hjemme vil acceptere ham, som han er. Emil føler han er på rette vej, efter at faderen er begyndt at kneppe ham, hver gang de er alene hjemme. Så måske skulle han alligevel begynde at feminisere sig lidt hjemme til dagligt også.


Emil (afsnit 60) Svømmestævnet

Oliver sendte Emil en sms, om at ringe til ham hurtigst muligt. Da Emil bare lå hjemme og studere pigemodetøj på nettet, kunne han sagtens ringe med det samme. Oliver lød glad men også ret forpustet, han skulle svømme et meget vigtigt stævne senere på dagen. Og der var en Team-Danmark støtte på spil, hvis han kunne klare kravet. oliver mente, at hvis Emil sad på tilskuerrækkerne ville det give ham det ekstra han behøvede. Det var helt okay med Emil, han ville da nyde at se smukke unge atletiske fyre i meget små badebukser. De stakkels små speedo bukser overlod jo ikke meget til fantasien. Sportstrænede bagdele og gerne en stor bule foran, hvem ville kunne sige nej til den invitation. Emil kastede sig op på cyklen, og ræsede mod svømmehallen. Oliver var kun blevet nummer to i sit indledende heat, så det så ikke for godt for ham. Emil fik sig en plads nede foran ved start skamlerne, og da finalen skulle afvikles, viste det sig, at Oliver kom til at svømme på den bane lige ud for Emil. Da deres øjne mødtes, gik der elektricitet gennem den slanke svømmers krop. Han formede et kys med munden og sendte det i retning mod Emil som gladeligt gengældte. Nu var Oliver klar til sit livs, indtil nu, vigtigste kamp. Da startsignalet lød, var det som om oliver havde fået en motor indbygget, han piskede af sted gennem vandet, og ved vendingen lå han klart først. Det blev en triumf ikke alene vandt han stævnet, men satte også en ny rekord. Oliver blev tiljublet af mange, der strømmede hen for at lykønske ham, men han stred sig gennem mængden, og gik lige over til Emil, og for øjnene af hele hallen, gav han den unge dreng et ordentligt kys på munden. “Tak skat, du var lige, hvad jeg havde brug for”.
Efter præmieoverrækkelsen, skulle svømmerne klæde om. Emil sad derfor i forhallen og ventede på dagens helt. Pludselig lød der larm fra indgangen til omklædningsrummene, en større gruppe, med Oliver i midten, trådte ud forhallen. “Nu skal vi ud og fejre det med en velfortjent bajer”, råbte en fyr. De andre stemmede i, men Oliver gik blot hen til Emil. “Jeg skal fejre det med ham her, vi ses til træning”
Oliver tog Emil i hånden, og gik mod udgangen, mens hans kammerater måbende så til.
De gik ind på stadion restauranten, fik et bord, og Oliver bestilte pizza og cola, som en anden verdensmand. På en helt igennem urationel måde, følte Oliver, at Emil havde del i sin succes. De spiste og pjattede, men igen og igen måtte Oliver holde Emil i hånden, og med mellemrum bøjede han sig ind over bordet og gav drengen et kys. Da de havde spist færdigt, ville Oliver kneppe sin rus ud, det var Emil naturligvis med på. Så de gik igen hånd i hånd de få meter hen til Olivers opgang. Indenfor døren, blev Oliver rolig igen, og stykke for stykke tog han tøjet af drengen, hvorefter han selv tog sit tøj af. Emil blev løftet op på skrivebordet, og lagt ned på ryggen, fik benene bøjet op over hovedet, og var klar til at få pik. Langsomt trængte Oliver op i drengen, men så tog liderligheden over og han kneppede hårdt op i den stramme numse. Oliver fik sin udløsning inde i Emil, men stak sin spermvåde pik ned i halsen på drengen efterfølgende. Efter sexen, faldt den store svømmer nærmest sammen og vaklede over på sin seng. Oliver sov dybt, da Emil tog sit tøj på, men før han gik ud ad døren tegnede han et hjerte på et papir på skrivebordet. hvori han skrev; kys fra Emil.

Emil (afsnit 61 Shop amok

Emil tog tidligt afsted til Noah, han skulle forvandles til Emilie, før de kunne tage på shoppingtur. Noahs mor havde lovet at køre dem til en anden lidt større by, hvor der var et stort center med mange forskellige modeforretninger. Noah valgte nogle korte hvide short samt en lyserød skjortebluse til sin veninde. På fødderne fik hun korte hvide sokker og et par hvide sneakers. Håret blev krøllet en smule, og der blev lagt en enkel, men meget feminin makeup. Noah selv var i en kort gul sommerkjole, samt bare tæer i et par højhælede sandaler. Hendes makeup, var lidt vildere, men der var også brugt lang tid på den. De to piger satte sig på bagsædet, og moderen kørte dem. Selv ville moderen mødes med en veninde og gå på cafe, mens pigerne fik tid til hygge sig. De startede med et stormagasin, med mange afdelinger til unge piger. Her blev Emilie udstyret med, flere sæt lingeri, selvsiddende lange strømper, to nederdele, nogle lette sommerkjoler, forskellige t-shirts og en større smikeboks med indhold. I en modesko butik fandt de to par højhælede sko, samt et par lyserøde sneakers. Heldigvis er denne slags pigemode ikke så dyrt så Emilies penge rakte langt. De havde det utroligt sjovt med at rende ud og ind i prøverum. Men på et tidspunkt var de blevet sultne, Emile ville købe sin veninde en rigtig middag. De fandt en flot sushi restaurant og satte sig ved et bord op af et vindue. Mens de spiste badede de sig i de blikke de fik fra andre unge, både drenge og piger. Efter maden ringede Noah til sin mor, og de aftalte at mødes ved bilen meget snart. Godt læsset til med poser, slæbte pigerne deres indkøb med sig. Emilie havde på et ubemærket øjeblik fået købt veninde halskæder til dem begge. Dem tog hun frem på hjemturen. Noah blev henrykt for smykket, og deres munde var nærmest klistret sammen på resten af turen hjem. Hjemme kunne pigerne lige nå at prøve noget andet tøj. Både Noah og Emilie startede helt fra bunden, med lingeri og lange strømper afsluttet med en passende kjole. Så de gik hånd i hånd ud og fik aftensmad. Men moderen skulle naturligvis lige kontrollere alle detaljer. Hun skulle naturligvis også lige mærke på Emilie synligt stive tissemand og trække lidt i hendes drengenosser. Da moderen var tilfreds kunne de spise. Pigerne valgte derefter at se en rigtig tøsefilm i sofaen i stuen. Her fik de serveret popcorn og lyserød saftevand. Men de kælede og kyssede næsten mere end de fik set filmen. Da det blev sengetid, kyssede de Noahs mor godnat, og takkede for hjælpen til indkøbet. de klædte sig nøgne og gik og børstede tænder med videre på badeværelset. Piger sidder naturligvis ned, når de tisser. Under dynen lå de og kælede, og Noah var meget optaget af Emilies stive pik. Og som det naturligste af verden satte Noah sig overskrævs på sin veninde, og førte pikken op i sit numsehul. Her red hun blidt Emilie til udløsning. Så kravlede hun længere op og lod sit sædvåde hul dække sin venindes mund, så spermen løb ned i Emilie. Herefter lå de et stykke tid og lod sædklatten vandre fra mund til mund. Men snart efter sov begge piger dybt. Emilie vågnede som den første næste morgen, da hun skulle tisse. Men da hun kom tilbage sad Noah og surfede sissy porno på sin ipad. Pigerne satte sig op sammen og hyggede sig, grinte og kommenterede de mange forskellige små klip. Da Noah førte en hånd ned under dynen, kunne hun mærke at Emilie var stiv igen. Hun lod derfor Emilie holde ipad'en, og forsvandt under dynen for at tage sig af problemet med sin søde mund. Pigerne smuttede derefter ud i bad. Det var dejligt at vaske hinanden, særligt på de følsomme områder. På værelset smuttede de i lidt let lingeri, og gik for at forberede morgenmaden. De varmede boller i ovnen, satte kaffe over og dækkede et fint bord. Lydene og den gode duft fik morderen op af sengen. Begge piger gik med skridt åbne trusser, så deres clit hang ud af trusserne. Moderen morgenkyssede begge piger, og klemte dem lidt i skridtet. Pigerne hvinede fornøjet. Moderen kunne se at Emilie tissemand stadig var lidt rød efter sex, så hun var sikker på, de havde haft en god nat og morgen. Formiddagen fløj bare afsted, så snart skulle Emilie være Emil igen. Emilie valgte dog, at tage nogle enkelte stykker lingeri med hjem, samt en super sexet oversize t-shirt. Resten fik plads på nogle særlige hylder i Noahs klædeskab. Da Emil kunne gå for at være en dreng igen, tog han afsked med sin særlige familie, og cyklede hjem igen. På tænkte Emil, at han nok havde brugt mange penge lidt vel hurtigt. Men på den anden side, han kunne jo arbejde nogle aftener i toiletbygningen for at rette op på økonomien igen. Emil havde indkøbt bukser, bluse og strømper i klubben farver. Så han var klar til falde i med de andre fodbolddrenge, der tjente deres penge der.

Emil (afsnit 62) Konfirmation

Familien er samlet om spisebordet, forældre ser alvorlige ud. De skal tale om Emils snarlige konfirmation. Moderen skriver navnene ned på de gæster, der skal med, og spørger så Emil om der er nogle af hans venner fra klassen, han kunne ønske sig at invitere. Ida siger så højt og tydeligt, “Han skal da have sin kæreste med”. “Næ det må jeg nok sige, har du fundet dig en lille veninde?, spørger moderen. “Det er da ikke nogen veninde, hele skolen ved da, at Emil er kæreste med Thomas”, udbryder Ida, og kigger undrende på sine forældre. Faderen taber sin gaffel, og der kommer en underlig lyd ud af ham. Moderen vil vide om det virkeligt er rigtigt. Emil forklarer, at han længe har vist, han er bøsse, og at det er Thomas han er mest kæreste med for tiden, og at han meget gerne vil have ham med til festen. Emils kloge lillesøster, har brudt isen, og taget hul på den nødvendige samtale. “Jamen, så tager du ham med, men vi taler ikke om det, vi siger bare det er en god ven fra klassen”. Moderen prøver at redde situationen, der er kommet røde pletter i hendes ansigt. “Kan vi ikke komme til at møde denne Thomas inden?”. “Naturligvis ,svarer Emil, jeg kan da ringe efter ham”. Ånden er lukket ud af flasken, og det alle vidste på forhånd, er nu blevet sagt. Emil rejser sig, og går ind i stuen og ringer Thomas op. Han var faktisk hjemme, og kan da godt lige trille over til dem. Emil går tilbage, og meddeler af Thomas er på vej. De prøver at holde samtalen i gang, men den går hele tiden i stå igen. Snart efter ringer det på døren, Emil åbner, og forældrene ser deres lille dreng forsvinde i favnen på en høj flot ung mand. Ingen ville tro de var lige gamle, og gik i samme klasse. Thomas kysser sin kæreste, og giver høfligt hånd og præsenterer sig for familien. De sidder rundt om spisebordet, der er først lidt pinlig tavshed, men så fortæller Thomas, der både er veltalende og selvsikker, at han og Emil snart har været sammen i et halvt år, men at han da havde kig på ham i længere tid. Samtidig er Thomas gået op i karakter i samtlige fag, efter han lærte at tage skolearbejdet mere seriøst fra Emil. Thomas kigger kærligt på sin kæreste, og giver ham et klem om nakken. Han spørger derefter videre ,“min far skal på en forretningsrejse til Berlin, og vi har fået lov til at komme med, og bo i hans lejlighed dernede. Da det kun er to skoledage og en weekend. Håber jeg på at Emil må komme med?”. Det er en nyhed for Emil, men han er jo vant til, at det er Thomas, der tager beslutningerne. Forældrene er jo ikke helt oppe i gear endnu, så de nikker bare, og mumler, at det lyder da dejligt. Thomas rejser sig, giver igen hånd, til forældrene, men tungekysser med Emil, før han smutter ud ad døren.

Emil (afsnit 63) aftenarbejde

Emil har en pose bag på cyklen med sit nye fodboldtøj. Han smutter ind i omklædningsrummet og skifter. Så begiver han sig over til toiletbygningen. Emil kan høre at en af de andre drenge arbejder. Og lidt efter kommer en flot mand ud og derefter Axel. Da Axel ser Emil i fodboldtøjet får han high five. “Det klæder dig rigtigt godt, fyrene forventer vi er i det tøj, ham du lige så, er en af mine faste kunder, han skulle bare have et blow i dag, men jeg er blevet taget med hjem, når hans kone ikke er hjemme, så skal jeg kneppes for 1000”. Emil giver sin ven et kram, der hurtigt bliver til et kys. “Okay, du tager den næste, så tager jeg lige en slapper”. Døren går op, og ind tænder en meget velklædt herre. Han går med det samme hen til Emil, og tilbyder 800 for at gå med ud i hans bil. Alex siger han nok skal gå med og stå ved siden af. På p-pladsen holder en meget dyr sort vogn med tonede ruder. Manden åbner en sidedør, der afslører et stort indre med lædersæder og mindst otte plader. Emil ved endnu ikke hvad han skal, men da døren er lukket, får han et spanskrør stukket i hånden. Manden lægger sig nu ned i mellemgangen, og trækker sine bukser ned. “Bliv ved med at slå til jeg siger stop”. Emil er med på legen, og giver manden nogle rimeligt hårde slag. Da de første blodstriber træder frem, er manden tilfreds. Nu er hans baller røde og blå med dybe mærker. Manden klarer selv at onanere, han rejser sig op efter at have sprøjtet sin sæd ud med et veltilfreds grynt. Rækker Emil de aftale 800 kr. “Tak for hjælpen min dreng, vi ses”. Det er stadigt tidligt på aftenen, så Alex og Emil går tilbage til toiletbygningen.Her står allerede en mand og venter. Da manden ser de to drenge, tilbyder han dem 200 hver, hvis de vil spille hans pik sammen. Det var et hurtigt arbejde, manden er tilfreds og betaler. Straks efter kommer endnu en mand, han vil se på de to drenges tissemænd mens han spiller pik. Så Alex og Emil trækker deres shorts ned, og lader manden se deres dregepikke, Emil bemærker, at Alex har fået rejsning, mens hans egen pik er helt slap. Manden onanerer sig hurtigt færdig, og betaler dem hver 100 kr. Da manden er gået lader Alex sine bukser være nede, og går hen og kysser Emil. Emil tager hånden ned og mærker på den dejlige erektion. Så går emil på knæ, og sutter sin ven til udløsning. Da han rejser sig op igen spermkysser de lidt. Alex indrømmer at han er blevet forelsket i Emil. Emil svarer at han da også er glad for ham, og at de burde mødes et andet sted og hygge sig sammen. De dropper flere kunder denne aften, og går sammen over for at klæde om. Så går de på stadion restauranten og bestiller en isdessert til dem hver med cola til. Alex fortæller, at han ikke får lommepenge, og at hans forældre er skilt, han bor med sin mor, der for tiden er arbejdsløs. Så af pengene han tjener om aftenen som sexarbejder giver han størstedelen til sin mor. Hun ved hendes søn er bøsse, og er okay med det, og så længe han passer på sig selv, giver de ekstra penge, smør på brødet derhjemme. Drengene aftaler at mødes hjemme hos Alex den næste dag efter skole. Så efter et farvelkys kører de hjemad hver for sig. Da Emil næste dag besøger Alex, kan han se, at han bor i en lille toværelses lejlighed i et af højhusene. I det ene værelse er der en stor seng og et skrivebord, men en ældre pc. I stuen er der få men pæne møbler, og der er i det hele taget hyggeligt og rent. Alex er som vanligt i sit fodboldtøj,og Emil er i super korte bukser fra afklippede jeans, og t-shirt. Mens de kysser, tager Axel hånden op gennem det ene bukseben på Emil, og mærker straks, at han har undladt underbukser, for han får straks fat en den helt glatte drengepik. Selvom moderen kommer hjem fra køkkenet, slipper Axel ikke sit tag i Emils lille pik. “Åh, du er den smukke Emil, Axel, hele tiden snakker, smut I bare ind på værelset, jeg skal ikke forstyrre jer”. Da drengene er inde på værelset, lader Alex døren blive stående åben. Så afklæder han Emil, og derefter sig selv. Axel er synligt ophidset, med hans teenage pik stående op ad maven, med et flot lille og vådt pikhoved. De lægger sig på sengen, og kysser, men Axel kan ikke vente med at kneppe Emil. Så Emil bøjer sine ben højt op over sig, og giver Alex adgang. Alex trænger ubesværet op. Han er den højlydte type, så han stønner kraftigt ved hvert stød. Emil ser en skygge, og i døren står moderen, og ser sin søn få sin udløsning med et brøl. Drengene ligger lidt med Alex øverst, og kommer ned fra den dejlige sex. “Vil du have en kop kaffe?” siger Axel så, han rejser sig med sin spermvåde pik dinglende mellem benene, og går ud i køkkenet, og laver to kopper nescafe. Emil stikker en finger op i sit våde numsehul, og smager på den lækre sæd og numsesaft. Da Emil får sin kaffe, siger Axel, at han elsker ham. “Det er der mange, der gør, men jeg er super glad for at have mødt dig, og jeg vil være din ven så længe, du ønsker det”. Drengene kysser og griner. Emil spørger til, at der kun er en seng seng i lejligheden. Axel fortæller at han aldrig har kendt sin far, og har sovet i samme seng som sin mor hele sit liv. Derfor har de ingen hemmeligheder for hinanden, og deler glæder og sorger. Emil fortæller ikke at han skal videre over til Thomas, men kysser Axel farvel. Smutter i sit sparsomme beklædning, og hilser pænt på moderen, før han drøner ned ad trappen.
Emil (afsnit 64) Berlin

Thomas og hans far henter Emil tidligt om morgenen, da de skal flyve til Berlin. Emil har pakket en let rejsekuffert, og er klar. Drengene sidder på bagsædet og morgenkysser det meste af vejen til lufthavnen. Det er et direkte fly, så efter en lille time er de i Berlin. Thomas’ fars lejlighed ligger centralt i den regnbuefarvede del af byen. Faderen skal ikke på forretningsrejse som der blev sagt til Emils forældre, men derimod deltage i den store årlige gayfestival. Drengene har fået lov til at deltage i dagtimerne. Derfor har Thomas en del udstyr med. Udover harnes til sig selv, har han medbragt hundehalsbånd, hundemaske og hundehaleplug til Emil. Faderen er inspireret af Tom of Finland, så han har lædertøj og kasket, dog er der åbent til ballerne, og hans massive pik hænger frit fremme. Drengene klæder sig nøgne, og Emil bliver forvandlet til puppy. De tager dog alle deres sneakers på før de går ned på gaden. Thomas’ stramme harness har en pikring, så hans stive pik står flot frem. Han griber hundesnoren og med en læderpisk og fører Emil ned ad gaden. Der er mange boder, halv eller helnøgne fyre overalt, og mange i læder og metalkæder. De fleste er tilskuere, mens andre dyrker åbenlyst sex eller holder spanking fester. Det er tydeligt hvem der er dominante, og hvem der er submissive. Emil glider frydefuldt ind i slaverollen. Med mellemrum får Emil nogle hårde slag med pisken i sin bare numse, der efterhånden er blevet godt rød. Da de kommer til en slags hundegård, bliver Emil tøjret til hegnet og efterladt på alle fire mellem andre puppy fyre, mens faderen og Thomas går hen og køber sig en fadøl. Det er en stor oplevelse for Emil, al den frigjorthed og udleven af seksualitet i fuld dagslys, gør han glad indeni. Efter en halv time, kommer de tilbage for at hente Emil, men før de løsner ham fra hegnet ,tisser de begge ud over ham. Den pisvåde Emil bliver ført videre ned ad gaden, faderen skal ind i en klub og dyrke sin form for sex, mens drengene går rundt og nyder stemningen, og taler lidt med flere af de andre deltagere. Der er faktisk flere unge, og Emil bliver sat til at sutte en yngre nøgen fyr. Da han er færdig, står en anden klar med sin pik, og Emil må hjælpe ham også. En bod er helliget spanking, her er der mulighed for at smække eller piske fyre, der er bundet til borde. Thomas giver en fyr et par striber med sin pisk, før de går videre. De får sig en pizza til aftensmad. Men Thomas vil kneppe, så de går hjem i lejligheden og tager et bad sammen. Emil bliver kneppet i Thomas’ eget værelse. De sætter sig derefter i sengen, og ser noget hardcore gayporno. Men det har været en lang dag, så de lægger sig til at sove. De bliver dog vækket lidt senere, da faderen har taget en yngre mand med hjem. De skal dyrke spanking sex sammen og fyren skriger og stønner højt. Efter en time er der ro igen. Og de kan sove videre. Næste morgen spiser de alle fire morgenmad sammen. Alle er helt nøgne bortset fra Emils halsbånd. Den unge mand er også dansker, men han sidder lidt uroligt på stolen efter den hårde gang spank aftenen før. De glæder sig alle til at komme ned på gaden igen. Emil får lov til at tage en lang t-shirt på, og Thomas tager sine jeans og en sort t-shirt med ordene PROUD GAY skrevet i lilla. Den unge mand har kun sine sko og intet andet, og faderen er klædt i et sort jakkesæt, da de lidt efter er en del af festen igen. Drengene går dog for sig selv rundt og kigger på salgsboderne, her køber Thomas en flot sort dildo til Emil. I en anden bod finder Thomas en rød butt plug, den køber han også, og efter at have suttet på den, får Emil sat den op, mens andre kunder ser på. Men så får Thomas øje på et micro chastity device, knap 3 cm langt. Emil bliver lagt på et bord. og mens mange ser på, får han monteret buret på sin lille drengepik. De andre kunder klapper, og mange skal hen og røre ved Emil. Thomas er godt tilfreds med sin slavedreng, så de finder et nøgendanse telt. Her får de en pose til deres tøj, og går nøgne ind i dansemængden. Den høje musik, de mange nøgne og svedige kroppe, er super stimulerende. Drengene danser tæt i en times tid. Emil føler sig i paradis, han er tryg ved Thomas, og Thomas’ begær efter ham er tydeligt. Efter dansen smutter de hjem i Michaels lejlighed. Thomas tager den nu den lettere snavsede plug ud og anbringer den i munden på Emil, og selvom der er noget afføring ved Emils numsehul, trænger Thomas alligevel op i ham. Faktisk må Emil erkende at smagen af sin egen lort, og duften, stimulerer hans i forvejen ophedede sanser til det yderste. De fik udløsning næsten samtidig, og Emil oplevede analorgasmen strømme gennem ham. Efter badet, fik Emil lov til at tage en hættetrøje på, da det var blevet lidt køligere, men ingen bukser. Så det skinnede nye metalpikbur kunne ses under trøjen.Thomas derimod var fuldt ud påklædt. Sammen gik de ned for at købe en sandwich og nogle øl. Emil var ikke så vant til øl, men havde dog smagt det før, men den smagte efterhånden ret godt. Der var livlig snak mellem bordene, og god opmærksomhed på det unge par. Emil fik til opgave at stimulere flere fyre med hånden eller sin mund, dog uden at give udløsning, men fyrene fandt det dejligt at kunne gå videre med rejsning ud i gaden. Thomas fik flere gange tilbudt penge for at låne Emil ud, men han nægtede at give videre til nogen han ikke kendte. Da de gik ud på gaden igen, kom de forbi et sted, hvor der var opstillet bukke. her blev Emil bøjet hen over og sat fast med remme om hænder og fødder. Så han smukke numsehul var blottet, Thomas tillod nu en del fyre at komme op i Emil, hvis de vel og mærke brugte gummi. Emils numsehul var dog nu helt åbent og rødt, så efter en halv time gik de videre. Nu trængte begge drenge til en eftermiddagslur, så de gik hjem i lejligheden. Men her havde Michael gang i et mindre orgie i stuen. Der var mindst 7 mænd i gang med gruppesex. Drengene kiggede lige ind, men valgte dog at gå ind på Thomas’ værelse. De lagde sig nøgne uden dynen og sov i ske en times tid. Emil vågnede ved af Thomas kneppede ham blidt fra siden. Numsehullet var så godt brugt, at Emil knap mærkede ,at han havde Thomas helt oppe. Drengene tog et bad, og klædte sig rigtigt pænt på, de ville ud i byen og finde et godt sted at spise udenfor gay festivalen. Emil havde medbragt et par skinny jeans i hvid og en smuk azurblå t-shirt. Thomas havde en jakke hængende i sit klædeskab, så udenpå et par flotte jeans og en en lyserød skjorte, så han mere moden ud. Faderens orgie var ovre, og han lå nøgen med en halvstiv pik og sov på sofaen. det var en smuk aften, så drengene gik rundt til de fandt en lækker Italiensk restaurant. Dejligt med en par aften i en fremmed by. Emil havde ikke rejst ret meget før, så han sugede indtryk til sig fra den skønne storby. Skønt at være anonyme og sammen. De andre gæster kiggede misundeligt på den glød af kærlighed, der hang over det unge elskende par. Efter middagen tog de U-bahn til Alexander platz, og gik hånd i hånd, hen til det store tv-tårn, og da køen ikke var så lang, besluttede de at tage turen op. De fik sig en enkelt cola, og lod sig dreje rundt af den roterende bar. Det blev den skønneste kæreste tur, og Emil var nærmest overvældet af indtryk. Hjemme i lejligheden fik de tøjet af. De skulle hjem næste morgen, så Emil red Thomas til en hurtig udløsning, så han kunne få fred til at sove. Faderen kom hjem lidt efter, og de kunne høre, at den unge dansker var med. De gik dog ind på faderens værelse for at kneppe, så det støjede ikke så meget. De fik morgenmad sammen alle fire meget tidligt, da de skulle nå et fly. Den unge mand havde stadig kun sko på, men han var lækker at se på, helt glatbarberet i skridtet og pænt udstyret. De skulle ikke med samme fly, så den unge mand kyssede alle farvel og gik nøgen ud ad døren.
Hjemturen forløb uden forsinkelse, så i løbet af to timer, var de hjemme i Danmark igen. Emil blev kørt hjem, og efter en del kys fra Thomas slap han ind til sig selv. Emil huskede dog at takke Michael for turen, der sagde, at det havde været en fornøjelse at have ham med.Emil (afsnit 65) Skolefesten

Den årlige fest på skolen for de største elever nærmede sig, og teamet for året fest var Galla. Det vil sige fint tøj, og at man beder en op til at følges med til festen. Alle elever var lidt stressede, ville de få en en date, om ville følges med dem til festen, der var lagt op til rød løber og fotoshoot ved indgangen. Man kunne naturligvis også bare komme alene eller med en kammerat. Men især for de mest populære piger, var det en kamp. Thomas bad selvfølgelig Emil om at følges med ham, og Emil bad om lov til at dresse op som crossdresser. Det fik han lov til, og han ville blive hentet i sit hjem af Michael i bil. Nu skulle Emil bare lige forklare hjemme, at han skulle være Emilie til skolefesten. Først nægtede forældre ham lov, men de gav sig, da Ida blandede sig igen, og fastholdt at Thomas og Emil var et par. Ida gik med Emil i centreret for at finde tøj til festen, det var nemmere, når hun var med. Så de kunne gå i prøverummet og lade som om det var til Ida og ikke til Emil. De fandt en flot sort kort kjole, lange selvsiddende strømper, og et par højhælede sko. De købte også lingeri i knaldrødt, blonde trusser og bh. En lækker parfume afsluttede indkøbene. Godt at Emil havde arbejdet flere dage. De brugte faktisk tæt på fem tusinde kroner. Emil gav Ida en middag på en fin restaurant i centeret som tak for hjælpen. Ida lovede at hjælpe med makeup og hårstyling. Da de to søskende kom hjem, ville de straks se det hele på. Så Emilie klædte om med hjælp fra sin lillesøster. Først det smukke lingeri, så strømper og til sidst kjolen. Ida lagde en mere hverdagsagtig makeup, men krøllede håret lidt. Til sidst kom sko og parfume. De besluttede at de alligevel ville vise forældrene, hvor godt hun så ud, og så tage diskussionen derefter. Sammen gik de ned i stuen, forældrene sad og så noget ligegyldigt underholdning på tv. Men de gjorde store øjne da Emilie gjorde sin entre. Emilie gik catwalk i stuen, forældrene vidste ikke, hvad de skulle sige, men der kom en nydelig bule i faderens bukser. “Når jeg ser sådan her ud ,er jeg Emilie”, sagde hun til dem. Moderen krævede at de holdt det hemmeligt, og at Emil ikke måtte vise sig sådan, når der var familie eller gæster i huset.
Til festaftenen havde Ida gjort mesterværker med makeup og hår. Emilie strålede som en prinsesse. Så da Thomas ringede på døren, var hun klar. Thomas var i sort jakkesæt og binde butterfly, skjorten var dyb lilla, og skoene så blanke, at man kunne spejle sig i dem. Han duftede stærkt af sin mandeparfume, håret var nyklippet og sat med gele. Forældre holdt sig i baggrunden, men på en eller anden måde var de alligevel stolte af deres søn. Michael der havde lånt en hvid mercedes af naboen til lejligheden og åbnede døren for det unge par, som en opmærksom chauffør. De kørte op foran hovedindgangen til skolen, hvor også andre par blev sat af af deres forældre. Thomas tog Emilie i hånden, og sammen gik de op ad den røde løber til festlokalet. de fik taget det obligatoriske billede, men så blev der ballade. Skoleinspektøren kaldte nogle af de voksne sammen, og krævede at se Thomas med sin partner på kontoret straks. Men Thomas havde forudset denne urimelige situation, så han kontaktede Michael, der ventede på p-pladsen. Michael kom hurtigt til stede, og skældte og truede med sagsanlæg og presse, hvis de ikke ville lade hans søn og og Emilie komme ind, og deltage på lige fod med andre unge. Det var et argument inspektøren forstod. Inspektøren endte med at undskylde, og sagde at han bare ville være sikker på, at de unge forstod konsekvenserne ved at stå frem som par. Men som Michael sagde, det vidste jo alle på skolen i forvejen. Mange af pigerne flokkedes om Emilie, beundrede hendes smukke stil i tøj og makeup. Thomas hang ud med sport drengene, men da det var tid til at danse greb Thomas sin kæreste, og de dansede tæt sammen. michael hentede dem efter festen, og de kørte hjem til Thomas. Emil kunne komme ud af sine høje hæle, det krævede en del af ham at balancere på dem en hel aften. De satte sig alle ind i stuen, og fik en gin og tonic. Michael satte lidt dæmpet musik på, og tændte nogle stesrinlys. Emil og Thomas sad sammen i sofaen, og Michael overfor i en lænestol. thomas ville se lingeriet, så han trak kjolen af Emil.
selvom brystholderen hang lidt, så han super sød ud. Han kunne sagtens gå for at være en pige, men Thomas ville have ham som dreng. Derfor afklædte Thomas ham lige der midt i stuen. Nu sad Emil nøgen sammen med de velklædte fyre. De snakkede videre som om intet var hændt. Alle fik en G og T mere, lidt for stærk til unge. Drengene blev lidt halvsnaldret, så det blev tid til at gå i seng. Thomas tog sin fyr i hånden, og trak ham med op på badeværelset, for lige at børste tænder og tisse. Thomas klæde sig af, men da han lagde sig i sengen sov Emil allerede dybt. Thomas så forelsket på sin ven, og lod ham sove, lagde sig som store ske bag ham med en arm rundt om den tynde dreng. Tidligt næste morgen kunne Thomas ikke vente længere, han vækkede Emil, nu ville han kneppe. Emil måtte op i doggy først, så trængte Thomas op i ham, men efter nogle minutter heftigt knep, skulle Emil på en lille ridetur, Thomas lagde sig på ryggen, og lod Emil om at malke ham med sit numsehul. Da Thomas mærkede sin udløsning nærme sig, skulle Emil gøre sig klar til at sutte og sluge sin elskers ladning. Thomas brølede som en løve, da han tømte sig i Emils mund. Emil skulle vise, at han sank det hele. Først nu fik Emil lov at gå ud og morgentisse, og lige få lidt vand i ansigtet. Michael havde været tidligt oppe og hentet morgenbrød, og sad nu og fik sin morgenkaffe. Drengene kom ned i køkkenet Emil splitter nøgen, mens Thomas havde en joggingdragt på. De fik skænket kaffe, og spiste godt af det friske brød. Det var tid for Emil at vende hjemad, men da han var Emilie til festen i går, blev de enige om at Michael kørte ham hjem. Emilie fik sit tøj på. Thomas skulle til et stævne, så han ville tage et bad og gøre sig klar. Emilie satte sig ind i bilen med Michael og blev kørt hjem. Da de nåede frem, ville Michael gerne lige kysse lidt på den smukke Emilie, og mærke hendes stive clit. Men hun fik lov at smutte ind før det gik over i sex.Emil (afsnit 66) Alex og Emil

Emil tog på arbejde, både for at tjene lidt penge, men også for at være lidt sammen med sin ven Alex. Der kom de sædvanlige fyre, der skulle spilles eller suttes, og drengene tjente godt.
Da de ikke orkede mere, gik de udenfor og satte sig på en bænk lidt væk fra toiletbygningen. De snakkede løst og fast, og kyssede lidt. To noget ældre fodboldspillere, omkring de tyve år, kom gående forbi. De kiggede lidt på de to drenge, og kom hen til dem. “Mon ikke I to trænger til at komme i bad?”, blev de spurgt af den ene høje flotte fyr. Det kunne drengene jo ikke sige nej til. De to ældre tog hver sin dreng i hånden, og gik mod omklædningsrummene. Da de kom indenfor satte de sig på bænken, og tog hver sin dreng på skødet. De tungekyssede dem, og mærkede på deres slanke kroppe. Først trak de fodboldtrøjerne af siden også sko og resten af tøjet. Nøgne gik de ud i baderummet, og stillede sig to og to under en bruser. De unge mænd havde store flotte glatbarberede pikke, som nu stod stive. Drengene blev sæbet grundigt ind også numsehuller og i skridet. Det varme vand gav en damp, som skabte et nærmest drømmeagtigt skær. Så blev drengene bøjet forover, og de ældre fyre trængte op i hver sin dreng. Der lød herlige klaskelyde, når de stødte ind i de våde baller med deres store sportstrænede kroppe. Før de fik udløsning, trak de sig ud ,og fik drengene ned på knæ, så de kunne komme i ansigtet på deres dreng. De kyssede deres boy, og lod dem slippe ud af badet igen. “Vi ses”, lød det fra bruserummet, da drengene trak i tøjet.

Emil (afsnit 67) Alex besøger Emil

Emil havde inviteret Alex hjem. De skulle mødes om eftermiddagen, hvor de kunne være alene hjemme. Det var tydeligt, at Alex havde gjort lidt ud af sig selv. Håret var sat med vox og en pæn rød t-shirt klædte hans sorte hår. Emil gav ham en velkomstkys, og tog ham med op på værelset. Drengene satte sig på sengen, og talte om sex og porno. Emil havde en okay bærbar pc. Så Alex ville vide, hvad Emil kiggede på af pono. Emil havde en bred smag, men der var meget daddy, bondage, spank og naturligvis sissyboys. De surfede lidt rundt, og de blev begge stive. Axel fortalte om en side, hvor man kunne vise sig frem på nettet, det ville Emil gerne prøve. De tog begge deres t-shirts af. Og tændte for webcamet. Hurtigt fik de mange reaktioner. Fyre rundt om i verden, kom med opmuntringer til de smukke drenge. De følte begge en dyb tilfredsstillelse ved de mange kommentarer. Så de lod sig overtale til at tage deres korte bukser af. De havde begge telt i underbukserne, hvilket de naturligvis fik mange søde ord for. Drengene kom ind i en slags rus, da deres tæller for antal kiggere bare steg og steg. Så tog først Alex sine underbukser af, og kælede med sin pik. Kommentarerne gik helt amok. Så fulgte Emil efter, og drengene viste nu deres stive pikke frem sammen. Fyrene ville også se deres numser, hvilket de også indvilligede i. De spredte deres baller så det var muligt at se deres huller. Alex hviskede til Emil, om han måtte kneppe ham live. Emil fandt det spændende, at vise det frem, så han gav sin ven lov. De fik drejet webcamet så de kunne kneppe på sengen, med Emil på ryggen. Alex trængte op, og begyndte at kneppe blidt og kærligt, men mange kys, og søde kærlige ord. Han holdt dog ikke længe, så da udløsningen nærmede sig trak han sig ud, og kom direkte i mund og ansigt på Emil. Emil trådte tæt hen, så alle kunne se sæden i hans mund og på hans ansigt, så vinkede Emil og lukkede for showet. drengene grinede, og lagde sig nøgne på sengen og kyssede. De var enige om, at det havde været en god oplevelse for dem begge, og at de ville gøre det igen en anden dag. Nu kunne de høre, at der kom nogen hjem, så de skyndte sig i tøjet, og fik tændt for et pc spil. Det var bare Ida og hendes veninde Sofie der kom, de kiggede ind til drengene, men gik derefter ind på Idas værelse. Emil fortalte sin ven, at det faktisk var hans lillesøster, der havde hjulpet ham med at springe ud som bøsse for sine forældre.
Efter noget tid kom forældrene også hjem, og det blev aftalt at Alex kunne spise med, og da det var fredag, kunne han også godt få lov at sove der. Alex ringede hjem, og fik det aftalt med sin mor. Ida fik også lov at få sin veninde til at overnatte. De spiste sammen, rigtigt lækkert mad, som moderen havde lavet. De unge gik op på Emil værelse. Ida ville vide en masse om Alex, og Sofie ville vide, om de havde sex. Drengene prøvede at svare sandfærdigt, uden dog at gå i detaljer. Ida mente, at selvom de var bøssedrenge, burde de kunne slikke en fisse. Så pigerne tog deres bukser af, og lagde sig op på sengen, Emil skulle slikke Sofie, og Alex måtte tilfredsstille Ida. Pigerne lå og kyssede med hinanden, mens drengene arbejdede. Da tøserne var tilfredse, gik de ind på Idas værelse og lod drengene få fred. Drengene børstede tænder, men lagde sig bare til at sove helt nøgne, dog med Emil ovenpå Alex. Da de vågnede næste morgen, red Emil sin ven til udløsning, før de tog et bad sammen. De fik morgenmad i køkkenet alle seks sammen. Emil kunne mærke, at der var sket en ændring i familien. Man havde ganske enkelt lært at acceptere, at han var bøsse, og det fyldte ham med glæde.


Emil (afsnit 68) Emil bliver en af pigerne (dette afsnit er dedikeret til Felix B)

Emil begyndte at lægge en simpel makeup, inden han gik ud ad døren, også på skoledage. Og langsomt blev hans tøjstil mere girly. Det gjaldt både farver og snit i tøjet. Pigerne fra hans klasse fik mere og mere interesse i ham, ville snakke med ham, røre ved ham, og ganske langsomt blev han nærmest opslugt af pigegruppen. De grinede sammen, talte om flotte fyre, makeup og mode. Næste skridt blev at gå med pigerne på toilettet, tre til fire piger, kunne sagtens klemmes ind i en toiletbås, når nogen skulle tisse. For Emil var det naturligt at sidde ned på toilettet. Det føltes trygt og dejligt at hænge ud med pigerne i pauserne, eller gå en tur i en fritime. Thomas havde sådan set ikke noget imod det, han vidste, at han bare skulle knipse med fingrene, så var Emil på plads som en anden hundehvalp. Thomas hang jo også ud med de andre sports drenge, hvor han havde sine kammerater. Emil kendte ikke forskel på håndbold og ishockey, så der var han alligevel ikke meget bevendt.
For tid til anden arrangerede pigerne sociale aktiviteter. En tur i bio, på burgerbar, besøg i storcentre eller bare en sleepover med tøsefilm. Denne aften var Emil inviteret med til en lang tøseaften. De skulle spise hos Cecilie, en af dronningerne i pigegruppen, så der var tilslutning fra otte piger fra klassen og så Emil. De skulle starte med at spise sammen, så skulle kælderen indrettes med madrasser på gulvet, til tøsefilm med popcorn, og så sove dernede alle, hvis de kunne tie stille længe nok til at få lidt søvn. Emil ville komme i så androgynt tøj som muligt. Han valgte røde stramme jeans, og en lækker hvid t-shirt købt i en pigemodebutik. Som underbukser valgte han et par lyserøde Ardrew Chistian jockstraps. Han lagde en enkel men flot makeup, med lidt øjenskygge, sort eyeliner og to farver creme pudder som skygger på kinderne. En lys læbestift og svag parfume afsluttede værket. Da han mødte op, var de fleste piger kommet, de var alle klædt fint på, nogle i jeans mens andre havde kjoler og nylonstrømper på. De omringede Emil, og kyssede ham lidenskabeligt, samt roste hans tøj og makeup. Flere ville gerne have tips til makeup fra drengen. Dog var to af fodbolds pigerne i blå jeans og skjorter med kortklippet hår. Der blev serveret en pastasalat med hjemmebagt madbrød, pesto og grillede kyllingelår. Snakken gik livligt, og det kunne mærkes at pigegruppen, havde det godt med hinanden. Emil følte sig på ingen måde udenfor, men en del af den gode stemning. Han blev dog kysset og kælet med som en anden krammebamse. Efter maden gik pigerne ned i kælderen, gulvet var ryddet, og der lå nogle madrasser. Pigerne havde smidt deres dyner og hovedpuder i en bunke. Enkelte af pigerne trak i nattøj andre sad bare i trusser og bh. Emil flotte jockstrap blev beundret, og de bare baller studeret nøje. Emil var i paradis med al den opmærksomhed og berøring. Store skåle med popcorn og flere sodavand blev stillet frem, og så blev skærmen tændt. Pigerne lå meget tæt, og Emil kunne mærke at, der ofte blev kørt en hånd rundt om hans spinkle krop, og nogle gange endda op i hans skridt. Emil var uden pikbur, så det var klart, at han fik rejsning. Det afholdt dog ikke pigerne for at pille videre. Efter film nummer to, blev de enige om at slukke lyset. Alle ville godnatkysse med Emil, men der var bestemt ikke udsigt til at sove foreløbig. Men slukket lys, kunne snakken gå mere frit om drenge og sex. Snakken og bryster og menstruation, var da spændende, men ikke en del af Emils hverdag. Pigerne ville vide mere om Thomas’ og Emils forhold og sexliv. Men Emil nøjes med at oplyse, at han var bund og Thomas var top, det gav et godt grineflip mellem pigerne. Pigerne havde jo ikke haft sex endnu, men de kunne godt forestille sig, at de fik pik af en af de flotte store drenge på skolen. Og da lyset var slukket, kunne de jo sagtens have hånden nede i trussen og lege lidt med deres clit. Efter nogle timer, blev der dog endelig stille, og pigerne kunne sove. Emil vågnede ved, at Cecilie havde hele hans pik i munden, den var godt stiv, og Emil fik udløsning i Cecilies mund. Hun kravlede op og kyssede med Emil og lod ham få del i sæden. så sov de begge videre. Til morgenmaden, gad pigerne ikke skifte til almindeligt tøj, så de var enten stadig i natkjole eller undertøj, Emil trak dog sin t-shirt på for ikke at virke for bar i selskabet. der var enighed om, at der ikke skulle gå for længe før de skulle være sammen igen. Og pigerne begyndte at samle deres ting og få tøj på, og begive sig hjemad. Til sidst sad kun Cecilie og Emil tilbage. Hun ville vide, om det havde været okay at sexe med hende, og Emil kunne forsikre hende om at det var dejligt, og at han ikke ville sladre til nogen om deres leg. Cecilie også ville vide om Emil mon kunne overveje at have sex med hende. Emil svarede at det kunne da sagtens komme på tale, hvis hun var interesseret. Cecilie spurgte, om det kunne blive nu? Hun trak ham med op på sit værelse og klædte sig af, Emil smed også tøjet, hans lille drengepik var stiv igen. Emil var meget forsigtig, og slikkede Cecilie og onanerede sin pik lige over hendes skød. Da han kom, kyssede de, og det var på en måde meget uskyldigt, men vigtigt for Cecilie. Emil fik samlet sine ting sammen og kørte hjem på sin cykel.

Emil (afsnit 69) voldtaget i parken

Emil trængte til lidt luft og cyklede sig en aftentur, da han kom til parken skulle han tisse, og gik om bag et træ. Mens han lod vandet løbe, kom en moden herre gennem krattet. Han stillede sig op, og kiggede åbenlyst på drengen, der tissede. “Sådan en smuk dreng som dig skal da passe på med at vise sin tissemand her i parken”. Der kom en lille fræk djævel i Emil, og han vendte sig mod manden, og spillede lidt på sin pik. Manden gik tættere på, og sank ned på knæ og tog den lille pik i munden. “Har du ikke lidt flere dråber i dig søde dreng”. Emil lod det sidste af sine gyldne dråber, strømme i munden på manden. Manden takkede. og spurgte Emil om han eventuelt kunne tænke sig at tjene lidt lommepenge? Han tilbød 500 kr for at kneppe ham her i parken. Men Emil kendte til priserne i området og forlangte 800. Det næste der skete var Emil slet ikke forberedt på. Manden greb om den spinkle dreng, og tvang ham ned. Med den ene hånd holdt han Emil for munden, med den anden trak han sin pik frem. Emil blev trykket ned i skovbunden, med manden ovenpå sig. Emil kunne mærke pikken presse sig på vej op i ham, han var helt hjælpeløs. Han hev efter vejret, følte at han var ved at blive kvalt. Med alle sine kræfter, vrikkede Emil med sin underkrop, for at undgå voldtægten. Og da manden skiftede, hånd, skreg Emil så højt han kunne. Det skræmte manden, der slap lidt sit tag i drengen. Det lykkedes Emil at vride sig ud og op. I farten fik han sine bukser trukket op, og kastet sig på cyklen. Emil havde jord på hænder og knæ, og hans tøj var også svinet godt til. Men den største plet var inden i ham. Han vidste godt, at han selv havde lagt op, men dette var et overgreb.
Emil stod længe i badet hjemme, og skyllede begivenheden af sig. Han lovede sig selv at passe bedre på i fremtiden.


Emil (afsnit 70) onkel Jens

Emils morbror, boede på en gård lidt uden for byen. Han havde ringet og spurgt om ikke hendes mand kunne komme og hjælpe med at køre en traktor, mens han høstede, da hans medhjælper var blevet syg. Faderen havde desværre ikke tid, men de kom til at tænke på Emil, da sagtens kunne gøre lidt nytte, så svært var det vel heller ikke at køre traktor. Emil var frisk på at hjælpe sin onkel Jens, han huskede ham som en sjov og venlig mand, som boede alene på sin gård, men med forskellige ansatte gennem året efter behov. Emil måtte selv tage bussen derud, han blev sat på landevejen, og onkel Jens ventede i sin gamle bil for enden af markvejen. Jens gjorde store øjne, da Emil steg ud af bussen, han var jo ret lille af sin alder, men alle der så ham fik øjeblikkelig lyst til at lære ham at kende og at være tæt på ham. Emil prøvede at vende sig til, at han havde den tiltrækningskraft på andre. Folk blev ganske enkelt liderlige, når de så ham. det skete naturligvis også for Jens, der ikke havde fortalt sin hemmelighed til familien, at han altid kun havde følt sig tiltrukket af sit eget køn. Nu stod denne skønhed i korte bukser og hvid t-shirt, og strålede om kap med solen. Jens måtte lige justere noget i sine bukser, før han steg ud og gik drengen i møde. “Hej, bette Emil, tror du, at du kan klare at køre en traktor for mig?” Emil mente godt han kunne lære det, og satte sig ind i bilen til sin onkel. Jens viste ham hans værelse, og fortalte, at han havde hårdt brug for hjælp, for det var lige midt i høsten, og vejret var perfekt lige nu. Derfor gik de straks ud i gården, og kiggede på den enorme traktor. Emil skulle køre ved siden af mejetærskeren, og modtage kornet. Så snart den var fyldt, skulle Jens nok selv køre tilbage og tømme. Det lærte Emil faktisk ret hurtigt. Han skulle bare holde samme fart og afstand hele tiden. det blev sen aften, før de kunne stoppe. Jens var yderst tilfreds og kaldte lille Emil et rigtigt mandfolk. Jens lavede mad og mente nok, at hans unge medhjælper kunne fortjene en øl. er var super hyggeligt i køkkenet, og Jens lavede fantastisk god mad. Gryderet med kartoffelmos og hjemmesyltede rødbeder. En øl blev til to og snart efter til tre. Jens var opstemt af at have besøg af sin nevø. Efter maden satte de sig ind i stuen med fjerde øl. Emil var godt snaldret, og træt af den anstrengende arbejdsdag. Så han dratede bevidstløs omkuld på sofaen. Jens der var stor som en bjørn og mindst lige så stærk , løftede Emil op og bar ham ind på værelset, men da han kom i tanke om, at han måske ville blive dårlig, ændrede han retning, og lagde ham i sin egen seng. Jens begyndte at tage tøjet af drengen. Det var umuligt at stoppe før han var helt nøgen. Så meget skønhed, havde Jens end ikke set på de mange timer boyporno, han dagligt surfede på nettet. Jens klædte sig selv helt af, gik ud og og børstede tænder, og lagde sig op ad sin nevø. Emil vågnede efter få timer, tissetrangen vækkede ham. Han fandt sig selv nøgen i sin onkels seng, med en snorkede nøgen onkel ved sin side. Emil mærkede efter i sit numsehul, der var ingen sæd, så han var åbenbart ikke blevet kneppet i søvne. Emil fandt vej til toilettet og smuttede tilbage under dynen til sin onkel. det vækkede Jens, der var stivere end han kunne huske han nogensinde havde været. Emil bemærkede med det samme sin onkels tilstand, og satte sig op på ham, og lod den stive pik glide op i sit trænede numsehul. Her red han Jens til udløsning, der brølede som den bjørn han er, da han fyldte drengens endetarm med sperm. Emil lagde sig derefter tæt ind til sin onkel, og forsikrede ham om, at det var okay, det der var sket. Næste morgen, var der æg og masser af bacon og kaffe til morgenmaden. Emil havde luret sin onkel, og valgte kun at iføre sig sine små underbukser. Den halvnøgne dreng slugte maden og kaffen med god appetit. Og da Jens for tredje gang måtte rette på noget i sine bukser, tilbød Emil at hjælpe, han gik på knæ foran sin onkel, åbnede hans bukser, og tog den stive pik i munden. Efter lidt ekspert sutning, kom onkel Jens igen med et brøl. Emil viste sin onkel, at han slugte hans sæd. Men de skulle jo arbejde, så på med tøjet og ud på marken. De arbejde i seks timer uden stop. Men så var det tid til en frokost. Hjemme på gården, var der alt muligt gammeldags fed mad, som næsten ingen Emil kendte spiste længere, sylte, rullepølse og hjemmelavet leverpostej. Men efter markarbejde føltes det helt rigtigt. De arbejde yderligere seks timer, før de havde klaret det meste. Jens var yderst tilfreds med sin lille hjælper, og særligt da han tilbød sit numsehul, før han skulle med bussen hjem. De kneppede midt på spisebordet med Emil på ryggen, og benene op, den stilling som Emil elskede at få pik i. Emil lovede at besøge sin onkel snart igen


Emil (afsnit 71) på stranden med “Thomas”

Emil fik at vide af Thomas, at de skulle på stranden i dag, da det nok blev en af sensommerens sidste varme dage. Emil skulle blot medbringe et håndklæde, da der ikke var brug for badebukser. De cyklede afsted, men da de kom til en sidevej, holdt der fire andre store drenge fra Thomas` hold. De var alle noget ældre end Thomas, men da han var så god til sin sport, spillede han på et andet hold ,end dem på hans egen alder. De ældre kiggede lystigt på Emil, der blev lidt nervøs, over at skulle bade sammen med dem, men han stolede på Thomas. De kendte en smutvej, til et mere roligt sted på stranden, hvor børnefamilier og biler ikke så let kunne kommet til. Da de nåede frem, hev Thomas kludene af Emil, før han selv stod i sine badeshorts. Emil skulle åbenbart være nøgen, mens de andre fem drenge havde badetøj. De løb ud i vandet, og legede de sædvanlige lege med at sprøjte på hinanden og svømme om kap. Den gamle leg med at give en hestesko og slynge den anden op blev også brugt. Så skulle de konkurrere i undervandssvømning. Emil og en anden dreng blev stillet op med ti meters mellemrum. Så skulle de andre drenge dykke under benene på den første, og forblive under vand til at svømme under den næste. Emil stod som den sidste, og hver en dreng svømmede mellem hans ben, kom der en hånd op, og greb ham i skridtet. Afstanden blev gradvist øget. Og til sidst var der kun Thomas og en anden stor fyr tilbage. Thomas måtte give op, og den anden fyr blev kåret som vinder. Nu viste det sig at præmien var Emils numse. De skulle kneppe Emil i den rækkefølge de havde klaret konkurrencen. så først kom den store og stærke fyr, op i Emil, efter nogen tid kom han, og overlod pladsen til Thomas, der var blevet nummer to, da Emil på dette tidspunkt var godt øm i numsehullet, og kunne mærkes sæden fra den første, klemte han hårdt om sin kærestes pik, så han kom ret hurtigt. Nu var der to ladninger i numsen. den tredje kom til, han var også ret længe om det, men det da han fik sin udløsning, var Emil nærmest følelsesløs i hulle. Den fjerde fyr kom op, han var til gengæld så ophidset af at se sine venner kneppe, så det blev en kort omgang. Sæden løb nu ud at hullet på Emil. Den femte og sidste fyr, havde den største pik, så det var dejligt at emil var så gennemkneppet. Den sidste fyr fik sin orgasme. Emil fik ros for sit stramme og villige hul. Drengene steg på deres cykler og trillede hjemad. Som de sidste tog Emil afsked med sin elsker. “Tak fordi du tog mig med, det var dejligt. Jeg håber dine venner vil bruge mig en anden gang”.

Emil (afsnit 72) på gaydisko med Alex

Alex havde fundet ud af, at der i en anden lidt større by var et diskotek for unge bøsser. Der ville han gerne have Emil med. Så de aftalte, at de hjemme fortalte at de sov hos hinanden, og tog afsted med bussen. Det var en længere rejse, men drengene havde penge nok til at betale for turen. Emil var kun lige fyldt 14 år, men han havde lånt et id kort fra en af Thomas’ venner, der sagde han var 15 år, som var aldersgrænsen på diskoteket. Emil havde drengetøj på denne aften, dog med et et lidt feminint skær. Hvide jeans, en stumpet pink t-shirt, sneakers og en kort kort blå denim jakke. Alex havde valgt sorte skinny jeans, en violet skjorte og en sort læderjakke. Der var kø foran diskoteket, men efter en lille time blev de lukket ind. Musikken var høj tekno, men der blev ikke skelet til alder for køb af alkohol. Der var mange svedige drenge i lokalet, der blev danset og kysset overalt. Det var skønt at slå sig løs, og Alex var en god dansepartner og så kyssede han godt. De købte flotte farvede drinks, og satte sig ved et bord med fire andre unge drenge. De andre drenge kendte hinanden, men var åbne overfor nye venner. Det var en befrielse, at sidde i en gruppe, og vide, at de andre var ligesom en selv. Lækre og pæne fyre, der var glade og venlige. De var interesseret i hinanden, og de talte om spring ud historier. Alle grinte af søde Ida, der havde klaret den for Emil. To var stadig i skabet, men følte opbakning for de andre. Tiden fløj afsted, og de købte flere drinks. Da Alex endelig kiggede på sit ur, var sidste bus kørt. Det var ikke noget problem for de to ældste på 18 år, boede i en ungdomsbolig sammen, ganske tæt på. Så Emil og Alex blev inviteret hjem til dem for “at sove”..
Deres eneste værelse rummede kun en dobbelt seng. Der var en kogeø, samt et lille badeværelse. En meget stor del af værelset var optaget af tøjstativer. Drengene gik begge på en designskole, hvor de havde tekstil som hovedfag. Det var tydeligt at det var et homo hjem. Et kæmpe regnbueflag hang på væggen, der stod en dildo på natbordet. Og lækre nøgne kalender fyre var hængt op i et flot kunstnerristisk mønster. De smed alle tøjet og kravlede op i sengen. Hvem der kyssede med hvem, eller hvem der kneppede hvem, var ikke sådan lige til at få styr på, men efter en god times tid, sov alle fire i en stor fælles bunke, med indtørret sæd på kroppen. De vågnede sent på formiddagen, og Emil og Alex skulle finde en bus hjemad, de lovede dog at besøge deres nye venner snart igen.
Emil (afsnit 73) tilbage på gården hos onkel Jens

Onkel Jens kontaktede Emil igen, han ville høre om han kunne komme og overnatte hos ham, da han gerne ville lære sin nevø bedre at kende. Emil fik lov til at tilbringe nogle dage på gården. Så det var afsted med bussen ud på landet igen. Knap var de kommet indenfor døren, før onkel Jens ville kneppe Emil. Emil tog sit tøj af og lagde sig på ryggen på bordet, så onklen kunne komme til. Onklen knappede sine overalls op, og blottede sin stive pik. Nu skulle der kneppes. Jens hamrede sin pik op i drengen, og ret hurtigt kom han oppe i hullet på Emil. Jens sine overalls på igen, men Emil forblev nøgen. Sammen gik de en tur rundt på gården, de så til dyrene, og fik et kig ud over markerne. Jens havde svært ved at se på den smukke nøgne dreng, der kun havde taget sine sko på. Så i et hjørne af laden, blev Emil bundet fast og hejst lidt op med spillet. Så begyndte Jens at smække den smukke numse, jo mere rød den blev, jo mere ophidset blev onklen. Han tog et bælte frem, og lod det klaske Emil, hårdere og hårede. Han stoppede først, da der kom blå mærker. Så blev Emil sænket lidt ned igen, og Jens trængte op i ham igen. Han holdt lidt længere denne gang, men snart flød sæden igen ned ad låret på Emil. Den dårlige samvittighed ramte Jens som et hammerslag, han forstod ikke, hvad han havde udsat Emil for. Emil måtte trøste sin onkel, der begyndte at græde højlydt, og forsikre ham om, at det var okay, og at Emil selv havde været ude om det, og derfor fortjente en endefuld. De gik tilbage til køkkenet. Emil tog lidt tøj på igen, Og Jens lavede en god middag med flæskesteg, brun sovs og kartofler. Da det blev sent, tilbød Emil at sove sammen med sin onkel igen. Onklen afviste, og bad Emil om at sove i gæsteværelset. Emil klædte sig af, og lagde sig ned under den tunge dyne, og faldt i søvn. Da Emil vågnede duftede der af kaffe og stegt bacon. Han gik derfor nøgen ud i køkkenet. Her stof Jens og lavede røræg, kun iført nogle gamle slidte underbukser. Emil havde ikke været længe i køkkenet, får der var telt i underbukserne. Emil passede derfor sin tjans, gik på knæ og suttede sin onkel til udløsning. Godt indsmurt i sæd, fik han sin morgenmad serveret, og de hyggesnakkede over morgenkaffen. Emil mente, at han nok kunne trænge til et bad, men Jens ville gerne med, så de gik i bad sammen. Der var et rimeligt moderne badeværelse, så Jens kunne sæbe sin nevø ind og nyde den smukke dreng. Da Jens vaskede drengens numsehul, smuttede der flere fingre ind. Og snart efter kom pikken op. Jens kneppede den våde dreng, mens vandet løb ned over dem. Men arbejdet kaldte, der skulle både arbejdes i stalden og på marken. Emil hjalp til så godt han kunne. Men fysisk stræk er Emil jo ikke, så han blev træt til nærmest udmattelse efter nogle timer. Men efter en god frokost kunne han lidt igen. Til eftermiddagskaffen fik de dejlig kage, og Emil satte sig på skødet af sin onkel. Det var rart med den store bjørnefavn. Emil blev helt salig, når Jens krammede og kælede med ham. Jens besluttede, at Emil skulle blive inde det sidste af dagen, mens han selv klarede resten. Da Jens var færdig, havde Emil sørget for aftensmad og dækket bord, han var nøgen bortset fra et forklæde. Der var øl på bordet, og den næsten nøgne dreng serverede og skænkede op. Da middagen var klaret lagde Emil sig over knæet på sin onkel, og opfordrede ham til at give ham en endefuld. Onklen som jo super tilfreds med drengen tøvede lidt, men forstod så, at det var en optakt til sex. Emil fik derfor varmet sine balder, og Jens blev så liderlig som aldrig før. Emil bøjede sig hen over bordet, og tilbød sin numse til onklen. Jens trængte op i ham igen, og denne gang blev det til en ordentlig gang knep, før han fik fil orgasme. De satte sig ind i sofaen og så lidt fjernsyn, Emil sad på skødet, og sæden løb langsomt ud af hans ømme hul. Denne gang fik Emil lov til at sove samme med sin onkel. Det var trygt og rart at ligge sammen med den store mand. Da Emil vågnede, kunne han mærke en stiv pik i sin sprække. Emil skubbede sin onkel om på ryggen, og satte sig overskrævs og red Jens til han fik udløsning. de fik et brusebad sammen før morgenmaden, og så skulle Emil ellers tilbage med bussen. Emil lovede at komme igen.


Emil (afsnit 74) pigeaften hos Noah

Noah havde inviteret til hygge pigeaften hjemme hos sig. Hvad der var en overraskelse var ar Christine havde taget sin kæreste med, han hed Mads og var 17 år, han var en flot fyr med lidt skæg, brede skuldre og fremstod som en sporty type. Noah hviskede til Emil, at Mads var født som pige, men havde taget hormoner i en del år. Så den flotte bule i bukserne skyldes en kunstig pik. Nikoline var naturligvis også med, og hun var smukkere end nogensinde. Pigerne havde fået lov til at nyde et par flaske pink mouserende vin,og diverse snack og chips. Moderen havde trukket sig tilbage til sit soveværelse, hvor hun havde et tv. Så pigerne og Mads kunne have stuen for sig selv. Christine var helt åben omkring at hun var blevet kastreret. De fik alle lov til at se den tomme pose under hendes lille tøzepik. Det var pænt lavet, og hun havde ikke oplevet nogen komplikationer. Nu følte hun sig hel. Mads fortalte at han havde fået fjernet sit brystvæv, og at hormon kuren forløb godt. Emil ville gerne se hans kusse, og det var ikke noget problem for Mads i denne kreds. Han trak sine bukser ned, og under sine boxershorts fremdrog han en flot penisatrap. Den fyldte underbukserne godt ud, og sad lige, hvor den skulle. Det var skønt at kunne være åbne omkring disse emner, og pigerne beundrede den flotte krop, som Mads havde skabt, ved hård træning i motionscentret. emil fortalte at det for ham handlede om at kunne være pige når han havde lyst, da det understregede hans trang til at tilfredsstille fyre, men han også kunne lide at være Emil, en lidt feminin dreng, men dog en dreng, der elskede sin pik, og at han legede med den hver eneste dag. I dag var han Emilie, med smukt lyserødt lingeri, korte hvide short, lange selvsiddende netstrømper, og en åben skjortebluse. Nikoline måtte desværre fortælle, at hun var blevet drillet i skolen, og at et par drenge havde slået og revet hende i håret. De kaldte hende alt muligt grimt, og hun havde derfor ikke været i skole i over en måned. Hendes forældre var derfor nødsaget til at finde en anden skole til hende. Emil priste sig lykkelig for Thomas, der passede på ham, og ingen havde glemt hvad der skete med Oskar, selvom han stadig hævdede, at være faldet på sin cykel. Det ar på en måde en aseksuel aften, selvom det var deres seksualitet, der havde bragt dem sammen. Emilie elskede sine veninder, og hun følte sig hel og tryg i deres selskab.

Emil (afsnit 75) Emil eller Emilie (afslutning)

Emil kunne kigge tilbage på mere end et år. Han havde lært sin seksualitet at kende, skelnede ikke så meget længere om han var dreng eller pige. Følte sig accepteret som han var. Havde en dejlig kæreste, og rigtig gode bollevenner. Han havde lært, at andre mennesker fil lyst til sex, bare han var i nærheden. Det var som en magisk virkning, han havde over andre. Han virkede uskyldig, men var det ikke. Måtte indrømme, at han brugte det til at få eller opnå, hvad han ville. Hans forældre havde forstået, at han var bøsse, og alverdens bønner ikke kunne ændre på dette. Han elskede sin søster, og beundrede den kloge pige, som i den grad stod op for ham. Frank onanerede stadig med tanken på Emil, men turde ikke nærme sig ham, da han var bange for Thomas. Emil valgte non-firmation til forældrenes store sorg, men dog også lettelse, da de så ikke skulle stå til regnskab for Emil overfor menigheden. Emil stoppede som spejder, men hang ud med Chris til tider, og elskede at få pik af ham. Efter endnu en succes hos Kasper, fik han et fint honorar for sit modelarbejde, skønt han stadig arbejdede i toiletbygningen sammen med Alex. Oliver havde stadig brug for støtte til sine stævner, og emil tog gerne afsted med ham. Både Emil og Thomas skulle i samme gymnasium. Og Michael købte en lejlighed til sin søn i en større by, hvor der var et godt studenterliv. Her boede Emil en stor del af tiden. Det var stadig Thomas, der bestemte alt, troede han, men det gik ikke rigtigt op for ham, at det faktisk mange gange var Emil der fik sin vilje, ved sin måde at sno Thomas om sin lillefinger...eller skulle der stå...sin lille tissemand...slut….håber du kunne lide historien...jeg arbejder på en ny ;-)
Kommentar