Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Min Markus

Karakter: 6.0/2
Visninger: 4227

Af: Littledude.

Læs flere noveller af:
» Littledude.

Skriv til:
» Littledude
Tags: Rimming, Oralsex, Analsex, Aldersforskel, Onani og Natursex
Min Markus

”Et slot, har jeg arvet et slot” spurgte jeg advokaten mens jeg kigge på ham som om han havde to hoveder. ”Ja, Randborg slot indgå i arven efter dine bedsteforældre.” Jeg sad bare og gloede på ham. Min mormor og morfar var velhavende, så meget vidste jeg, nu sad jeg der, har arvet et eventfirma, et par huse og så også et fucking slot. ”Entreprenøren er klar til at gå i gang dernede, så snart boet er afsluttet og du beslutter dig for at gennemføre renoveringen,” sagde han med et løftet øjenbryn. ”Men du behøver ikke, vi kan også sætte slottet til salg igen selvom jeg må advare dig. Da dine bedsteforældre købte Randborg havde det allerede stået tomt i flere år, så det bliver måske ikke så let at komme af med.” Som i en døs underskrev jeg papirerne; ”hvad med mine forældre” spurgte jeg. ”Din mor får sin tvangsarv men er ikke nævnt særskilt i testamentet.” Jeg kunne gætte mig til hvorfor. Min mor og stedfar, han var ikke min biologiske far men mor havde giftet sig med ham da jeg var 3 år gammel, så han var den eneste far jeg havde kendt. De havde mildest talt et løst forhold til penge, det var sikkert derfor mine bedsteforældre havde efterladt firma og nu også slot til mig. Nyt eventyr tænkte jeg, selvom jeg også var en smule skræmt af tanken om at eje et helt slot.

Senere den dag tog jeg min bil og kørte afsted mod Randborg, da jeg ankom, mødte der mig et syn jeg sent skal glemme. En oldgammelt faldefærdig ruin af et slot. HA, hvis det er et slot, er jeg Sophia Loren. Jeg fik tårer i øjnene da jeg kom til at tænke på morfar og mormor, hvad ville de med det her sted, sikkert noget stort og flot, sådan var de. Nogle gange vilde men altid velovervejede ideer, jeg savnede dem – de havde altid taget sig af mig når min mor og far tog afsted på rejser som de slet ikke havde råd til, og der var aldrig plads til mig på deres ture, så jeg var tit hos morfar og mormor og jeg elskede det. De var ikke engang kommet hjem til begravelsen, de røvhuller. Jeg smilte ved tanke om at de nok ville få sig et chok når de fandt ud af at mor nok ikke arvede så meget som hun havde håbet. Jeg vendte bilen om og kørte mod den nærmeste by, jeg kunne ikke blive på slottet, selvom jeg nok måtte se om jeg kunne få indrettet et sted at bo i nærheden indtil slottet, var færdig renoveret og jeg kunne flytte ind. Måske i en af staldbygningerne, det måtte jeg undersøge i morgen, lige nu var jeg sulten og udmattet over på dagens mentale strabadser, en begravelse og mødet med advokaten kunne vist tage pippet fra enhver.

Et par måneder gik, jeg fik dog grønt lys fra advokaten til at flyttet ind på slottet eller rettere i en af sidebygningerne, det var ikke meget. Jeg tænkte at det nok havde et gammelt karlekammer, men jeg fik indrettet mig meget fint, og når alt kom til alt, var det kun mig. Jeg havde travlt med firmaet som jeg havde arvet det skulle jo køre videre. Frederik som havde kørt firmaet, fik sådan nogenlunde frie tøjler til at køre butikken, men der var stadig meget jeg som ejer skulle tage stilling til, jeg var glad for at jeg havde taget regnskabsvejen på handelsskolen, jeg følte mig faktisk rigtig godt klædt på og jeg kunne altid spørge om råd hvis jeg var i tvivl.

Jeg vågnede en morgen ved at der var et leben på slotspladsen, biler og de her beboelsesvogne kørte ind på pladsen en tidlig morgen. Jeg var lidt muggen, lad os bare være ærlige, jeg er ikke et morgenmenneske, jeg elsker at sove længe og blive oppe det halve af natten. Men vækket blev jeg altså. ”Hvad fanden forgår her?” råbte jeg surt. En mand steg ud af en af bilerne og kom hen imod mig. ”Jens Larsen” præsentrede han sig. ”Ja tak” sagde jeg. ”Det var ikke det jeg spurgte om.” Han gloede på mig ”Entreprenøren” svarede han mens han kiggede spørgende. ”Oh shit” udbrød jeg ”det må du undskylde, men jeg anede ikke I kom i dag.” forklarede jeg. ”Jeg troede advokaten havde givet dig besked” forklarede han og piftede. 5 mænd samlede sig om John og jeg; ”Det her mine mænd” forklarede han. Han pegede på hver af dem og forklarede at den ene var elektrikeren og hvad ansvaret for alle elinstallationer, en anden var vvs ‘er en tredje taglægger, en murer og sidst men ikke mindst en tømrer. Hver af dem havde ansvaret for deres fagfolk. Jeg gav dem hver hånden og forklarede at jeg var ejeren af denne fantastiske bygning, de skulle lave den moderen men med respekt for det gamle håndværk og for bygningen. Jeg ville have moderne bekvemmeligheder men i et gammelt hus. Sidst vendte jeg mig om og mit hjerte stoppede, jeg kunne ikke trække vejret. Foran mig stod det smukkeste pragteksemplar af en mand, næste to meter høj og bygget som Hulk, kæmpe store armmuskler og en brystkasse som så ud som om det var lavet af beton. Han havde et smukt rødt hår, kortklippet og de smukkeste blå øjne. Jeg blev svimmel og han greb mig om den ene arm. ”Er du ok” spurgte han med en dyb stemme der gik lige i mit underliv. Jeg kunne ikke sige et ord, jeg bare nikkede mens jeg smilte. Jeg tog en dyb indånding: ”Christian” sagde jeg og stak hånden frem, ”Markus” svarede han og lukkede sin kæmpe hånd om min. Min egen lille hånd forsvandt fuldstændig i hans gigantiske næve. Jeg vendte mig om og nærmest løb over til mit værelse i sidebygningen, jeg måtte bare væk før jeg kastede mig i armene på den græske gud og gjorde noget afsindigt pinligt.

“Han er sgu da underlig” hørte jeg én sige da jeg vendte mig om for at løbe. Ikke underlig tænkte jeg, ramt, ramt lige i solar plexus, det her overlever jeg aldrig. Jeg kastede mig ind på mit værelse og overvejede om jeg skulle smide tøjet og spille pik, jeg var så liderlig som jeg aldrig havde været før. Fuck, manden er sikket ikke engang til mænd tænkte jeg, han har sikkert en kone og fire børn derhjemme, jeg er færdig. Jeg nåede ikke længere i mit tankespind før det bankede på døren. Jeg luskede hen og åbnede og der stod Adonis. Et skridt længere tænkte jeg og du er inde i min hule, hvis jeg er stærk nok, kan jeg vælte dig om på sengen, flå dine bukser af og ride dit kæmpe lem. Jeg forstillede mig han havde en kæmpe pik – livlig fantasi. Han kiggede på mig lidt forlegent som om han kunne læse mine tanker; ”øhh, Jens bad mig spørge om der er et sted vi kan sætte beboelsescontainerne?” ”Det ved jeg sgu ikke” udbrød jeg. ”Der er en mark, en ret stor en bag skoven,” jeg pegede i retning af skoven for at illustrer hvor jeg mente. ”Der må I godt smide dem, men der er ingen vand eller el.” ”No problemo, det fikser vi. Vi er trods alt professionelle” sagde han og smilte så mine knæ var ved at give efter. Hvis han havde den virkning på mig bare ved at se på mig, så var jeg ret overbevist om at han ville slå mig ihjel hvis jeg nogensinde fik ham i min seng. Han vente sig for at gå men stoppede; ”Jeg gør dig ikke bange?” spurgte han men han kiggede ned i gulvet. ”Bange?” spurgte jeg undrende. ”Ja, de fleste bliver bange eller nervøse på grund af min størrelse.” Mit ansigt lyste op i et kæmpe smil; ”Ikke bange” sagde jeg ”nærmest tværtimod.” ”Godt” sagde han og vendte sig om med et smil og gik. Jeg sukkede, bare et enkelt lille kys ville have været rart. Han havde et rødt lokumsbræt skæg om munden, kort og det gjorde ham bare endnu mere sexet, jeg forstillede mig hvordan det ville føles mod mit røvhul når han slikkede mig eller mod mine nosser og min pik. Min pik var hård som granit, jeg måtte tænke på noget andet eller ville jeg komme uden så meget som at røre ved min pik og det var jeg vist for gammel til.

Jeg kiggede ud ad det lille karlekammervindue og så efter ham mens hans swaggede over til de andre som stadig stod og ventede på næste ordre, det undrede mig at Jens ikke selv var kommet for at spørge han var trods alt bossen for hele banden, men det måtte de selv finde ud af, ikke mit problem. Jeg så dem ikke mere resten af dagen, jeg tænkte at de nok var ved at sætte lejr bag skoven. Til gengæld fik jeg gjort nærmere bekendtskab med min pik, jeg tror ikke jeg har spillet så meget pik siden jeg opdagede at jeg kunne bruge den til andet end at tisse med, Markus var stjernen i mine fantasier og jeg har nok også givet ham nogle egenskaber som han ikke har, men det er min fantasi så jeg må vel selv bestemme.

Næste morgen kl. lort bankede det forsigtigt på døren. Søvndrukken åbner jeg døren og udenfor står manden som de sidste mange timer taget bo i min hjerne som den eneste hjernecelle der her løbet i ring. Jeg står der kun i tights og med morgenstivert. Markus står på den anden side med en kop kaffe i hånden, det dufter himmelsk. ”Go’ morgen” siger han med et skævt smil, mens han lader blikket løbe ned over mig krop. Øjnene stopper ved min nu halvstive pik. Af en eller anden grund bliver jeg pludselig blufærdig, jeg vender mig om og finder et par shorts jeg hurtig tager på. Da jeg vender mig om, står han med blikket fikseret mod hvad må have være der hvor min røv var da jeg bukkede mig ned for at trække bukserne op, hetero? Hmm måske ikke helt. ”Jeg tænkte at vi hellere måtte vække dig før vi går i gang med at larme” sagde Markus med et forsigtigt smil. ”Tak” svarede jeg tilbage med et smil som kunne have lyst Rådhuspladsen op. Trætheden var næsten forsvundet. ”Vil du indenfor” spurgte jeg mens jeg trådte til siden så han kunne komme ind. ”Ellers tak, jeg skal arbejde, men jeg ville bare give dig kaffen. Jeg var i byen her til morgen for at få en kop kaffe og tænkte at du måske også havde lyst, der er ikke så meget café heromkring” det sidste blev sagt med et grin. Endnu engang kortsluttede min hjerne, jeg kan ikke tænke omkring den mand. Jeg fik sundet mig og begyndte faktisk at skamme mig lidt, jeg burde faktisk have tænkt på at købe en industri kaffemaskine, en af den slags som kan lave ti eller tolv liter kaffe på en gang, men på den anden side vidst jeg jo ikke de kom i går. Jeg satte mig foran computeren og begyndte at søge på kaffemaskiner. Femten minutter senere havde jeg bestilt en ordentlig maskine som kan lave både almindelig kaffe, café latte og alt det andet lækre mokka man kan få. Jeg fik en varm følelse i maven, tanke om at give Markus en god kop kaffe gjorde mig glad, jeg ville gerne gøre noget godt for ham, jeg prøvede at komme i tanke om andet, med det samme røg tankerne syd for bæltestedet og jeg måtte rette på min pik. Jeg ville allerhelst have taget en spiller men jeg opgav tanken, jeg ville heller gå på jagt efter den ægte varer.

Jeg endte dog med at arbejde hele dagen, havde møg travlt med at løse alle mulige og næste umulige problemer. Håndværkerne kom med alle mulige spørgsmål som jeg skulle tage stilling til, egentlig havde jeg bare forstillet mig at leve livet stille og roligt mens de gjorde deres arbejde uden min indblanding, men sådan skulle det ikke være. Værst var det da en af den unge lærlinge kom og hente mig. Voldgraven omkring slottet var blevet tømt og frem dukkede et skellet så vi måtte have politiet ud og tjekke. Skelettet blev taget med til nærmere undersøgelse men de mente nok at det var en gammel historie som nok stammede fra før både jeg og mine bedsteforældre blev født, men slottet indeholdt et kæmpe bibliotek så måske jeg kunne finde ud af noget mere. Jeg Googlede men fandt intet, jeg håbede at biblioteket kunne give mig nogle svar. Da kl. blev omkring fem bankede det på døren, Markus stod forlegen uden for døren. ”Jeg tænkte at køre til byen for at købe noget mad, jeg tænkte på om du ville have noget med?” Jeg kikkede over mod hjørnet hvor mit primitive køkken stod, min mor ville dø hvis hun så de, som hun ville have sagt usle forhold jeg levede under. Jeg havde det egentligt godt men savne at have et rigtig tag over hovedet, en stue og et soveværelse og et kontor. Lige nu havde jeg det hele i ét og samme rum. ”ja tak” svarede jeg på Markus’ spørgsmål om mad; ”jeg kan da køre med” foreslog jeg. Han blev kobberrød i hovedet og fik stammet at det ikke var nødvendigt. Ligesom jeg havde gjort den første dag vendte han om og nærmest løb væk, jeg smilede af ham. I lange skridt var han fremme ved sin bil, en firhjulstrækker, selvfølgelig mindre kan ikke gøre det for en maskulin mand som ham.

Femogfyrre minutter senere bankede det på døren igen. Markus stod udenfor med en pose i hånden. Han rakte den frem mod mig ”værsgo,” sagde han som om posen var i brand. ”kom indenfor” sagde jeg mens jeg kiggede i posen. ”Hvor er din mad, her er ikke ret meget?” tilføjede jeg. ”I bilen” sagde han mens han rødmede igen. Hvor var det sødt, dette kæmpe menneske så selvsikker og dog alligevel så generet. ”Hent den og spis sammen med mig” foreslog jeg. ”Ellers tak, bilen er fin nok” svarede han tilbage. ”Please” sagde jeg bedende. ”Jeg er så vant til at spise alene og det vil være rart med selvskab” Jeg smilede og håbede så inderligt han ville sige ja. Mine tanker var underligt nok ikke på sex som de havde været de sidste mange timer når jeg tænke på Markus men mere at jeg bare gerne ville være sammen med ham, sex ville være en bonus og tilbød han ville jeg bestemt ikke sige nej. Modvilligt fik han fremstammet et ok og hentede sin egen mad. Mængden så ud som om det var til en hel armé, kunne han spise alt det? Ja sikkert der skal noget til at fylde den kæmpe krop ud.

”Vil du have øl, vin eller vand?” spurgte jeg. ”En øl, tak” svarede Markus ”Så får du ikke noget kys” sagde jeg uden at tænke mig om, en vane jeg åbenbart havde fået når han var i nærheden. ”Jeg bryder mig ikke om øl” fremstammede jeg. ”Jeg tager et stykke tyggegummi” sagde Markus med et skælmsk smil. Den mand er et enigma, det ene øjeblik er han en genert mand og næste selvsikker og flirtende, jeg forstod det ikke, men jeg kunne lide begge dele, det passede godt til ham og jeg elskede at få ham til at rødme af generthed. Jeg smilede tilbage og rakte ham øllen, selv tog jeg et glas vin. ”Hvorfor kan du ikke lide øl?” spurgte Markus mig ”Tjaa, jeg ved det faktisk ikke, men smagen tiltaler mig ikke, men giv mig et glas vin, rød, hvid eller rosé så er jeg solgt.” Han nikkede. ”Jeg er ikke så meget til vin forklarede han, bare en ganske almindelig pilsner er godt nok til mig. ”Hvordan med kone eller kæreste?” spurgte jeg med tanke på at jeg måtte vide hvilket hold han spillede på. ”Alene” svarede han bare uden at uddybe. Satans tænkte jeg. ”Hvad med dig?” Spørger Markus mens han kigger på mig. ”Ikke nogen i mit liv” og et lille smil bryder frem på hans læber ”Jeg havde en kæreste, men han slog op fordi han sagde jeg var for kedelig i sengen” Jeg lage tryk på han, så det ikke var til at misforstå at jeg foretrak mit eget køn. Markus kiggede på mig og rødmende. Vi spiste og drak men talte ikke så meget mere.

Efter maden forslog jeg at vi gik en tur, jeg trængte til frisk luft. ”Jeg har været ude det meste af dagen” forklarede Markus, ”men lad os bare gå en tur.” Vi gik forholdsvist tæt på hinanden, jeg havde så vanvittig lyst til at tage hans hånd, men da jeg ikke kunne finde ud af og det ville blive vel modtaget eller om han ville vende sig om og give mig en omgang bank lod jeg være. Det med bank er måske lidt overdrevet eftersom jeg trods alt på en eller anden måde er hans arbejdsgiver. Vi snakkede mens vi gik. Markus forklarede at det engeligt var mester selv som skulle have været der og været formand for tømrerne men hans kone var blevet syg så han var nødt til at blive hjemme. Jeg grinede lidt og sagde at det var jeg ikke ked af. Markus vendte sig om og kiggede intenst på mig ”hvorfor det?” ”Jo nu har jeg ikke set din boss, men jeg tvivler på han ser lige så godt ud som dig” grinede jeg. Markus rødmende igen. ”Jeg er bare almindelig lønslave” sagde Markus pludselig. ”Hvad drømmer du om?” spørger jeg. ”Ville gerne have mit eget firma” svare han. Han kigger skævt over mod mig ”og en at komme hjem til måske” Der var mørkt i haven men mit smil kunne have oplyste hele haven som et fodboldstadion. Fuck hvor ville jeg gerne være den han kom hjem til. Jeg ville have et varmt bad klar til ham, klæde ham af og vaske ham over hele kroppen. Når han var færdig, ville jeg tage ham med ind til spisebordet og give ham mad og øl, og bagefter ind på sofaen og se film eller tv mens jeg masserede hans ømme muskler. Måske ville han blive ophidset og ville lade mig elske med ham. ”Hvor er du henne?” spørger Markus og kigger. ”Øhh drømmer lidt” svarede jeg. ”Om hvad?” ”Om det du sagde om en at komme hjem til” svarede jeg. ”Det vil jeg også gerne” siger jeg. Markus skifter pludselig spor; ”hvordan er du havnet her på Randborg” ”Jeg har arvet det” forklare jeg ”mine bedsteforældre døde pludseligt i en ulykke for nogle måneder siden og så har de efterladt det meste til mig.” ”hvad med forældre?” Jeg griner ”Jeg har ikke rigtig snakket med mine forældre siden jeg flyttede hjemmefra, de har aldrig rigtig været i mit liv, morfar og mormor var nok mere forældre end dem som burde være mine forældre. Ikke så meget som et skide postkort har jeg fået” Jeg begyndte at blive arrig. Ikke på Markus men på min mor og far, det var som om jeg pludselig opdagede hvor lidt de faktisk har været i mit liv også når jeg havde brug for dem. ”De var faktisk de sidste som fik at vide jeg var bøsse. Mor flippede helt ud, men mormor sagde at hun skulle tage sig sammen, for hvis ikke hun kunne acceptere det så måtte hun heller finde sig en anden bank og så kunne hun godt vinke farvel til både dem og mig” Jeg smilede sørgmodigt, mormor, ingen løb om hjørner med hende ”Jeg tror nu det var mest det med pengene som gjorde udslaget, de var der alligevel aldrig så de behøve ikke at acceptere en skid” forklarede jeg Markus. Han lagde en arm om min skulder ”Jeg er ked af det har været så hårdt for dig.” Jeg lænede mig mod ham og lagde hovedet mod hans krop, det var lidt akavet når vi skulle gå samtidig, men armen føltes rar. ”Havde du været noget højere havde jeg lagt en arm om livet på dig” grinede Markus. ”Det er sgu da ikke mig der er bygget som Rundetårn” svarede jeg tilbage. Markus kiggede ned på mig og blev helt stille. ”Undskyld” sagde jeg ”det var ikke for at være ond.” ”Det er ikke det” sagde Markus, ”Må jeg spørge dig om noget?” ”Selvfølgelig må du det, jeg er som en åben bog. Spørg løs også om sex” jeg kiggede på Markus med et smil ”Vil du vide om det gør ondt at tage den i røven” Markus rødmede igen. ”Nej” stammede han. ”Meeen Christian, hvor gammel er du?” ”Ha ikke andet, her troede jeg du ville pumpe mig for informationer om mit sexualliv eller mangel på samme” svarede jeg og forsatte ”23, og du?” Nu stoppede han helt og stirrede på mig. ”Kom nu, hvor gammel? Kom ikke og sig at du er 63” jeg prøvede at joke da det åbenbart var følsomt for ham ”45”hviskede han. Jeg rakte hånde op og lagde den på hans ene kind. ”Er det så slemt, min sidste kæreste var 32 og jeg var 18. Alder er kun et tal for mig og du så havde været 63 havde det været lige meget” forsatte jeg. Markus smilede ”tak” sagde han og vi forsatte med at gå. ”Hvor længesiden er det med den der kæreste” jeg kunne næsten høre jalousien i hans stemme. ”to et halvt år cirka.” ”Og ingen siden” spurgte Markus mig. ”Nej, jeg var lidt nede efter han skred så jeg har ikke rigtig ville have et forhold og har klaret mig med min højre hånd eller venstre hvis jeg skulle have noget fremmede” grinede jeg. ”Men jeg savner det nogle gange.” ”Også jeg” sagde Markus, igen uden at definere om det var det ene eller andet køn han gik efter. Men jeg tænkte at eftersom han ikke havde trukket hånden til sig da jeg tog hans så var ham som minimum bi. Han klemte min hånd og knæene blev bløde, jeg ville så vildt gerne mærke de hænder på min krop, jeg ville vædde med at min pik kunne forsvinde i hans ene næve.

Vi kom tilbage til slottet og min bygning. Vi stoppede ved Markus’ bil ”God nat og tak for i aften” sagde han ”Vil du med ind og have en øl mere, kaffe, te, vand” Jeg var ved at tilbyde ham mit tis bare for at få ham til at blive alt for at han ikke skulle køre sin vej. ”Ellers tak” sagde han. ”Markus, please” bad jeg. Han tog mig under hagen og løftede mit ansigt så han kunne se mig i øjnene. ”Du må ikke gøre det sværere for mig” hviskede han ”Jeg har sådan frygtelig lyst til dig men jeg vil gøre det rigtigt.” ”Rigtigt” blussede jeg ”Rigtig er din pik i min røv” Jeg var stang liderlig af hans bemærkning om at have lyst til mig. ”Mere end sex Christian, jeg vil gerne invitere dig ud gøre det godt for dig, hygge om dig og når vi skal i seng vil jeg ikke dyrke sex med dig Christian” Han kyssede min kind og jeg kunne mærke hans skæg mod min kind. Jeg var parat til at gide mig selv mod hans ben som en hanhund i løbetid. ”Jeg vil elske med dig Christian” hviskede han i mit øre. ”Ja” hviskede jeg tilbage med gråd i stemmen. Hvor var det smukt. Denne store mand så følsom og så ville han have mig. Jeg ved godt det lyder dumt, men mine forældre gider mig ikke, ekskæresten skred og her står han som om jeg er det mest vidunderlige i hele verden. ”God nat Christian” siger han, kysser min kind igen og slipper mig. Jeg står som forstenet mens han går om på den anden side af bilen og sætter sig ind. Åh fuck tænker jeg, jeg vender mig om så han ikke skal se jeg har tåre i øjerne. Bilen starter dog ikke og pludselig mærker jeg en hånd på min skulder. ”Jeg henter dig i morgen kl. 18” siger han, men jeg bare nikker anerkendende jeg tør ikke sige noget.

Næste morgen bliver jeg igen vækket af Markus som banker på min dør, jeg står op, men tager en badekåbe på. Udenfor står han med en dampende varm kop kaffe. ”Den automat er den bedste opfindelse, tak for den” siger han med et smil og giver mig et kys på kinden. Han kommer ind i værelset og sætter sig ved bordet som om han bor her. ”Har du sovet godt?” spørger han. Selv ser han lidt rødøjet ud. ”Ikke så fantastisk” svare jeg. ”Heller ikke jeg” svar han ”jeg har tænkt på dig hele natten” siger han med en rødmen. Jeg tænker over det han sagde i aftes ellers havde jeg kastet mig i hans skød og kysset ham rigtig god morgen, god aften, god nat, god jul eller påske, bare kysset ham. ”Hmm” siger jeg med et løftet øjenbryd ”og hvad tænkte du så på?” ”Christian” siger han advarende ”Vi skal nok komme til det med lad mig date dig først.” Jeg bliver lidt flov over min iver, men han er så lækker at jeg har svært ved at samle tankerne når han er omkring mig, jeg føler mig som en hormonel teenager. ”Må jeg få dit mobilnummer” spørger han ”selvfølgelig” siger jeg, giv mig dit så sender jeg dig en sms. Han giver mig sit nummer og jeg tekster ham. ”øhh” siger han ”jeg er altså ikke så god til det der med at skrive beskeder” han er flov. ”Pyt med det” giner jeg ”så kan du bare sende frække billeder i stedet for. Nu hører jeg en dyb rumlen og det går op for mig at han griner sådan et rigtig grin. Hans ansigt lyser fuldstændigt op og hans latter er sød musik for mine øre. Hold nu kæft hvor er han cute, hvis jeg ikke var faldet for ham allerede, så gør jeg det i dette sekund, jeg er totalt ramt af Amors pil. Det kan godt være det er irrationelt, for hurtigt og alt det der, men hjertet ved hvad hjerte vil have og min pil peger på Markus. ”Jeg skal se at komme ud og arbejde” siger han skuffet ”Tjaa, men mindre du vil tage en ekstra lur sammen med mig.” han griner igen. ”Du bliver min død” siger han med et smil ”Hvis du dør, må jeg så få en afstøbning af dit lem, man kan vel altid gøre det ved rigor mortis når alle muskler er stive?” Nu griner han endnu engang, sirene sang jeg elsker den lyd. Han ryster på hovedet, rejser sig op, læner sig frem og kysser mig på kinden. ”Kan du opfører dig ordentligt indtil vi ses igen?” ”Jeg skal prøve” siger jeg med et grin. Han går mens han mumler et eller andet jeg ikke kan høre.

Dagen er begivenhedsløs, sådan da. Jeg møde Markus’ chef som er kommet forbi for at tjekke op på tingene. Jeg bruger utrolig lang tid på at forklare hvor tilfreds jeg er med arbejdet og roser hans kundeservice til skyerne – han skulle bare vide hvilken service jeg er ude efter. Jeg spørger naturligvis også til hans kone, men det går ikke alt for godt fortæller han. Jeg forsikrer ham om at han trykt kan overlade arbejdet til Markus og tage sig af sin familie, hvis der er noget, skal enten Markus eller jeg nok ringe. Sørgmodigt kigger han på mig og siger tak. Jeg smiler tilbage og siger at han også gerne må ringe hvis han bare har brug for at snakke, læsse af. Jeg fortæller at det kan godt være at jeg betaler regningerne, men jeg er altså også et menneske. Jeg kan se han får våde øjne og kigger ned næsten i en hvisken siger han at han ville ønske at han havde en søn som mig. Jeg bliver helt varm inden i og giver ham et forsigtigt kram. Det føles både godt men også underligt, jeg kender jo ikke manden men jeg føler han har brug for nærhed og omsorg og et kram er gratis. Markus står ved siden af og kigger på. Han er ikke helt glad for krammet, hmmm grøn klær’ ham ikke tænker jeg. Chefen slipper mig, smiler forsigtig og køre fra stedet med min forvisning endnu engang om at han skal ringe hvis der er noget.

Kl. 18 banker det på døren igen, jeg formoder det er Markus. ”Kom ind” råber jeg og døren går op. Der står Markus i et jakkesæt som sidder som om det var malet på. Jeg bliver fuldstændig tør i munden og kan ikke få et ord ud. ”Er det ok” spørger han ”Jeg ved ikke om det var for meget.” ”FUCK nej!” udbryder jeg, ”du ser fantastisk ud. Jeg tror faktisk heller jeg vil spise hjemme. Læg dig op på bordet så henter jeg en hagesmæk.” Mig og min mund, det skulle jeg jo slet ikke sige. Markus griner bare af mig. Går hen imod mig og kysser mig på kinden, jeg prøver at dreje hovedet for at få et rigtig kys, men han holder mit hoved fast med et greb om min hage. ”Nu skal du være god” siger han ”ellers får du ikke noget kys når daten er overstået.” ”Kys? Sådan et rigtig kys på munden, ligesom på film” spørger jeg. ”Måske” siger Markus og smiler ”men du skal være sød.” Jeg fører to fingerer op til min pande, ”på spejder ære” siger jeg. ”Du har sgu da aldrig være spejder” griner han. ”Nope” svare jeg ”kommer ikke til at ske.”
Markus følger mig ud til bilen med en beskyttende hånd på min ryg, det må være hans alfa gen, som om han vil sige til verden; han er min.
”Hvor skal vi hen?” spørger jeg. ”Vi skal køre lidt” forklare Markus ”Jeg kender en gut som har åbent sig egen restaurant for nogle år siden. Jeg hjalp ham med noget tømrearbejde og da jeg ringede og spurgte om der var et ledigt bord, sagde han at det skulle han nok fikse som tak for hjælpen. ”hmm fik du banket sømmet i bund?” spurgte jeg selvom jeg nok burde have ladet være, tanke gjorde mig næste syg. Markus gloede kortvarigt på mig men rettede så blikket tilbage på vejen ”Nej tak” sagde han ”han er ikke lige min type.” Se det var interessant. ”Hvad er din type?” Han kiggede igen på mig, ”små fyre som jeg kan kaste rundt i sengen, lyst hår og blå øjne er et plus” sagde han med et blink. Min pik blev sten hård på mindre end et sekund. ”Hvis jeg skal være sød, skal du fande mig også. Jeg kan ikke sidde og spise en romantisk middag med ståpik.” Markus Grinede bare men blikket gled ned til bulen i mine bukser. Så kan du lære det tænkte jeg.

Restauranten var super romantisk, hvis dette var første date, så var jeg ikke sikker på hvad jeg ville opleve, måske en romantisk middag på et slot tænkte jeg for mig selv. Der var opsat små runde drivhuse rundt om i en have inden i dem var der plantet roser som slyngede sig op langs kanten og blid musik strømmede ud fra en skjult højtaler. Ejeren modtog os og takkede Markus mange gange for hjælpen og hilste på mig med et smil. Han førte og til vores eget lille hus og lukkede døren og forklarede at tjeneren ville være der med vores drikkevarer om lidt. Markus forklarede at de både havde en restaurant menu men også en romantisk menu som han havde bestilt på forhånd så vi ikke skulle tænke på at bestille. ”Har du haft andre med her?” spurgte jeg. ”Nej, jeg har aldrig datet nogen jeg kunne tænke mig at tage med herhen” svarede han. Det gjorde mig glad og varm indeni, romantiker tænkte jeg. ”Hvad er det vildeste du har prøvet?” Spørger han mig pludseligt ”øhh sex mener jeg.” ”Markus” siger jeg ”jeg troede vi var enige om at være søde.” ”jeg er bare pisse nysgerrig” siger han. Jeg når ikke at svare for døre går op og tjenere kommer ind med en køler og en flaske champagne. ”Jeg skal bare have lidt” siger Markus til tjeneren, ”jeg skal køre hjem.” Da tjeneren er gået efter at have sat lidt brød og smør kiggere Markus på mig ”Nå?” spørger han igen. ”det var nok to fyre på én gang. Men det var ikke så fedt for det gjorde ondt da de skulle op begge to.” ”Er det noget du kunne tænke dig igen” ”tjaaa måske hvis muligheden byder sig” svare jeg ”men så skal jeg udvides noget mere og være mere klar.” Markus kigger olmt på mig ”Jeg deler altså ikke.” ”Hvorfor spørger du så om jeg vil prøve igen dit fjols? Du skulle jo bare sige at den går ikke med dig.” Flovt kigger han ned i bordet. Jeg tager hans hånd ”Det er ok Markus. Du må godt sige at det vil du ikke, hvis vi skal være sammen, skal vi også kende hinandens grænser. Jeg har heller ikke lyst til at dele dig med nogen.” Han kigger op og smiler; ”Hvad kunne du så tænke dig at prøve? ”med mig” det sidste bliver sagt meget forsigtigt og med røde kinder. Jeg klemmer hans hånd så han kigger op. ”Jeg har altid haft en fantasi om at ligge på knæ foran en fyr mens han spiller pik og kommer ud over mit ansigt, sådan rigtig spermer så jeg bliver smurt ind i hans sæd. Han må også gerne sidde og se porno mens jeg sutter pik eller mens han knepper mig bagfra, men jeg er vild med at få sperm i ansigtet og i min mund.” Markus rettede sig uroligt på stolen, jeg smilede bare ”du spurgte selv” konstaterede jeg. ”Fjols” mumlede han, nok mest til sig selv. ”Hvad tænder du på?” spørger jeg. “Øhh, bare sådan almindelig sex.” Ah kom nu? “ presser jeg “du må have et eller andet som du tænker, det der vil jeg vildt gerne prøve?” “Sex med dig” siger han med blussende kinder og jeg smelter en lille smule. “Hvis du vidste hvordan det har været at være mig lige siden jeg mødte dig, tror jeg du ville skamme dig” han forsatte “jeg er ikke så erfaren, ikke at jeg er jomfru jeg har været sammen med nogen men mest piger.” Han kigger ned i bordet “jeg har kun været sammen med en fyr.” Jeg smiler og giver hans hånd et lille klem; “det er ok Markus, så skal du bare lægge dig med og lade mig gøre resten.” Han så lidt betuttet ud. “Men du må godt røre ved mig, kæle kysse og gøre alle de ting du har lyst til, det siger jeg ikke nej til,” forklare jeg. “Det skal være dejligt for os begge to.” Resten af middagen forløber med normalt snak, jeg lære at han to brødre og en søster, begge hans forældre lever stadig. Han har ikke fortalt nogen at han er homoseksuel, han var nervøs. Hans familie er noget religiøs så han tænker at de nok vil vende ham ryggen hvis han siger noget, det var også derfor han flyttede væk som ung men han var for bange til at møde nogle mænd, tænk hvis de kendte nogen i hans famile. Han datede et par piger, mest for at lukke munden på sin mor som blev ved med at snakke om hvornår han fandt en pige og fik nogle børn. For nogle år siden havde han lukket munden på hende ved at sige at det var hans liv og han nok selv skulle bestemme hvad der skulle ske.

Vi kørte ind på gårdspladsen og pludselig blev jeg nervøs, hvad nu? Jeg ville så gerne have Markus men det skulle være rigtigt. Han stoppede bilen, hoppede ud og gik rundt, jeg tog selen af og åbnede døren. “Nej nej” siger han “det skal foregå rigtigt, du er min date så det er mig der skal åbne dørene for dig.” Jeg smiler og lukker min dør igen. Lidt fjollet åbner han døren for mig og jeg drejer mig i sædet, “bliv siddende” siger han til mig, “så passer det bedre i højden.” Jeg må have set sjov ud, for jeg har ingen ide om hvad han snakker om. “Jeg har drukket øl” siger han konstaterende “vil du stadig have det kys.” “OM JEG VIL” råber jeg. Han smiler, hans ansigt kommer tættere på og forsigtigt rammer hans læber mine, hans læber er ru og skægget stikker en smule, men jeg er i himmelen. Fanden tager ved ham og han tvinger min mund åben med sin tunge. Et suk undslipper hans mund som om han har ventet længe på dette kys. Jeg kan høre hans stønnes og han nærmest æder min mund, det er dejligt. Hans hænder holder mit ansigt fast mens han ondulerer min mund, vores tunger danser tango, tæt og kærligt men samtidig med en sexuel indestængt vildskab. Jeg klynker under hans behandling, jeg kan ikke få nok. Jeg har slået mine ben omkring hans krop og vil have ham så tæt på som muligt. Lige så hurtigt som han startede, ligeså hurtigt stopper han. Han står og stønner. “Undskyld” siger han “undskyld, for hvad” spørger jeg undrende “jeg ville bare give dit et lille kys som tak for i aften men jeg blev grebet af stemningen.” “ Åh Markus, du må aldrig undskylde at du har lyst til at kysse mig sådan” svare jeg med et smil. Han lægger hænderne på mine hofter og løfter mig ned, så bukker han sig ned og kærligt giver han mig et blidt kys på munden. “Tak for i aften skat.” “Du går da med ind, ikke?” “ jeg må hellere lade være er hans svar selvom hans ansigtsudtryk siger noget helt andet. Jeg klynker af frustration, “ Markus, du kan ikke forlade mig sådan her” siger jeg og peger ned mod min pik som står stiv og stolt i bukserne. Han giver mig endnu et hurtigt kys “God nat min elskede” siger han og før jeg ved af det køre han væk. FUUUUUK skriger jeg ud i natten af bare frustration, jeg er ved at dø af liderlighed og så skrider han bare. Irriteret går jeg ind, hævnen er sød tænker jeg. Sover du? Spøger jeg i en sms. Nej, kan ikke falde i søvn kommer svaret, hvorfor mon tænker jeg med et smil som var jeg djævelen selv. Klik, første billede jeg ligger med min stive våde pik i hånden. Beskeden læst står der, godt. Klik – billede nummer to mig på alle fire med en dildo i min røv. Klik – billede tre – dildoen er skiftet ud med mine fingre. Jeg skifter fra billede til videofunktion og optager et klip hvor mine fingre pumper ind og ud af mit hul. Stop, du må ikke sende mere, jeg kan ikke klare det. Skriver han. Jeg sender ham bare en smiley tilbage og sender ham endnu et klip denne gang hvor jeg sprøjter min sperm ud over mit bryst og mave. Du er ond. Skriver Markus. Ikke så ond som du at forlade mig på den måde; svare jeg tilbage. Jeg får en smiley og fande mig om idioten ikke sender mig et billede af hans mave og bryst hvor der ligger en sø af sæd. Holy hell siger jeg bare. Go’ nat” skiver han. Drøm sødt svare jeg tilbage men slutter af med en djævle smiley.

De næste par uger forløber uden drama og desværre også uden sex. Men med masser af kys og kærtegn, man skulle ikke tro det men Markus er åbenbart en hands-on type, men hvergang jeg vil have hænderne under hans bluse eller skjorte trækker han sig tilbage til min store frustration, jeg vil også røre, men det må jeg åbenbart ikke. Vi har skiftes til at arrangere dates nogle gange Markus og andre gange mig. Jeg har haft ham med på en Michelin restaurant som kostede kassen, men fuck det, med arven mangler jeg ikke noget. Markus så noget sjov ud da vi kørte op foran restauranten, men fik munden lukket da han så deres udvalg af øl. Jeg kørte så jeg sagde at han bare skulle gi’ den gas. Det gjorde han dog ikke, selvom han ikke var helt ædru da vi gik fra restauranten. Når jeg kørte, satte jeg ham altid af bag ved hans beboelsescontainer hvor han kyssede mig god nat. Et par at de unge lærlinge så os et par gange men sagde ikke noget.
Jeg havde besluttet at denne date skulle være speciel, simpel men lækker og hvis den stod til mig, ville den ende med sex og masser af det. Misforstå mig ikke. Jeg elsker det som vi gør nu, men jeg har også brug for mere, hvordan Markus har kunne holde sig så længe, fatter jeg ikke. Hvis han ikke ville have sex med mig, ville jeg som minimum have en forklaring på hvorfor og hvor jeg ikke måtte røre ved ham mens han kunne gramse løs. Jeg havde brugt det meste af eftermiddagen på forberedelserne og havde sagt til Markus at det var casual, bare jeans og en t-shirt. Marcus ankommet på slaget seks, punktlig som altid, han var klædt som vi havde aftalt i jeans og en t-shirt. Fuck, han var lige til at spise. Jeg var klædt på samme måde, han lod blikket glide ned over min spinkle krop. Ja ja, tænkte jeg. Du ved ikke Hvad du går glip af. “Er du klar” spurgte han. “Yep” svaret jeg og tog hans hånd. Jeg førte ham igennem haven og ned til den bagerste del af skoven hvor jeg havde fundet en lysning. Mosset dækkede jorden som et blødt tæppe og en bæk klukkede i nærheden. Jeg havde kort forinden anbragt en madkurv, et tæppe og smidt vin og øl i bækken i en lille metalkurv så de ikke flød væk. Jeg havde hængt små lanterner op i træerne og tændt lysene. Aftenen var lun og det var dejligt bare at gå hånd i hånd. Vi ankom til lysningen satte os på tæppet og spiste og drak og snakkede sammen om løst og fast. Jeg kunne ikke lade være med at kommenterer hvordan jeg beundrede Markus når han gik rund i sine brune tømre bukser, en tank-top og hans værktøjsbælte, det tændte mig. Markus grinede og spurgte om der var noget der ikke tændte mig. Jeg rødmede let og måtte nok indrømme at når det kom til ham så var det nok ikke så meget som ikke gjorde. Markus lagde sig tilbage og jeg kunne ikke dy mig for at ligge min tæt op af ham, jeg sneg en hånd op under hans T-shirt, men straks lagde han sin hånd oven på min. ”Please Markus” sagde jeg ”Må jeg ikke nok?” Han satte sig op og så på mig så kiggede han ned. ”Hvad er der galt?” Han ville ikke se mig i øjnene ”øh jeg har ret meget hår på brystet” siger han. Jeg vælter ham tilbage på ryggen og kaster mig over ham og smækker min mund mod hans. Så satte jeg mig op om plantede min røv lige ovenpå hans pik. ”Markus, kan du huske da du sendte mig det billede den første aften hvor jeg sendte frække billeder til dig, du sendte et billede tilbage hvor du havde sprøjte på din mave og dit bryst. Jeg har set dig tusindvis af gange i tank-top når du arbejder.” Han kigger op på mig sætter sig op og kysser mig blidt. Han begraver min næse i min hals og tager en dyb indånding. ”Er det ok” spørger han ”Ok? Markus, jeg er fucking ikke forelsket i dit hår på brystet, jeg er lige glad med om du så er en gorilla på ryggen, det er dig Markus jeg er forelsket i” Vupti og jeg lå på ryggen med en kæmpe ovenpå mig, ”forelsket? Er du forelsket i mig?” ”Ja Markus, det har jeg nok været siden jeg så dig første du får mit hjerte til at banke helt vildt.” Han kyssede mig vildt og inderligt. Da han stoppede, så vi kunne trække vejret, kiggede jeg op på ham. ”Må jeg spørge dig om noget?” ”Hmm” svarede han bare og kyssede mig på halsen ”Har du barberet dig omkring pikken?” Han kigger forlegent på mig; ”Jeg tænkte ikke at vi skulle noget så jeg ville vente. Det klør ad helede til.” ”Du må ikke” siger jeg og forsætter ”Jeg er vild med en mand med hår omkring pikken, jeg elsker at begrave min næse i hans pikhår og slikke hans behårede nosser. Nogle kan ikke lide hår på bollerne, jeg elsker det. Det er råt og sexet. Masser af hår.” Markus smilede som om jeg lige have givet ham en julegave. Han kunne få lov til at pakke mig ud.
Jeg tog hænderne op under hans T-shirt, fuck hvor er han lækker tænkte jeg, han brystkasse var hård og jeg kunne mærke hans hår på brystet. Mine fingre søgte han brystvorter som stod stive under mine hænder, nice tænkte jeg. ”Tag T-shirten af” sagde jeg og denne gang var der ingen protest. Jeg kiggede mens mere og mere af hans fantastiske overkrop kom til syne og jeg blev helt ør af liderlighed. ”Læg dig ned på ryggen” sagde jeg og igen var der ingen protester, han gjorde for en gang skyld som jeg bad om. Jeg tog min egen t-shirt af og lagde mig ovenpå ham og gned mit eget bryst mod hans, jeg var i himmerig at mærke hans behåring mod min nøgne krop kunne næsten få mig til at komme på stedet. Jeg kravlede lidt ned og begravede min næse i hans behåring, lagde hovedet lidt på skrå så mit øre hvilede ved hans hjerte, det bankede hurtigt. Jeg duftede til ham, han var dejlig. Hans hænder kørte op og ned på min ryg. ”Du er så dejlig” hviskede han. Han vendte os om igen så han igen var ovenpå og nu var det ham som gned sit bryst mod mit. ”Er du sikker på det er ok?” Jeg kiggede op og han stoppede, ”hvorfor spørger du?” spurgte jeg ”jeg har sagt at jeg elsker det Markus” Jeg lænede mig op og kyssede hans læber. ”Øhhh dem jeg har været sammen med, har ikke været så vilde med det. Fyren jeg fortalte om ville have at jeg skulle fjerne det.” ”Idiot” sagde jeg bare tørt, ”Hvis du fjerne det, finder jeg hvert eneste hår og klister det på igen.” Han grinede og jeg kunne mærke hans rumlen i maven. Han rystede også på hovedet. Hvor mit problem åbenbart var mit mundtøj når jeg var sammen med ham, så var hans hovedrysten. Mine hænder søgte ned mod hans bukser og jeg fik fat i kanten lige ved bukseknappen til hans jeans. Men han satte sig brat op og tog fat om mine håndled. ”Jeg tror vi skal snakke lidt” sagde han mens han rødmede. ”NU???” spurgte jeg undrende ”Hvad fanden skal vi snakke om nu Markus, jeg er ved at sprænges af liderlighed og du vil snakke, hvis ikke du er oppe i mig inden for de næste fem minutter tror jeg, jeg dør.” ”Jeg er ret stor” sagde han mens han kiggede ned i jorden ”Øh, Markus, jeg har øjne i hovedet. Det kan jeg ligesom se” konstaterede jeg tørt. ”Ikke på den måde, ikke mine muskler, øh min, min min.” Han kunne ikke rigtigt få ordet ud. ”Tissemand, lem, pik?” spurgte jeg og han nikkede. Jeg smilede ”Du er proportionelt bygget tænker jeg, hvor stor?” ”28” sagde han. Jeg gloede på ham med åben mund ”Du fortæller mig ikke at du har en pik på 28 cm” spøger jeg måbende. ”jo” siger han spagt. ”Må jeg se? Jeg tror kun jeg har set John Holmes og Ken Ryker. John Holmes var vist 33 cm og Ken’s var, OH MY FUCKING GOD, 28 cm. Du har samme pik størrelse som min yndlings pornostjerne, han var så hot” Markus ryster bare på hovedet ad mit udbrud men kigger stadig forlegent ned i jorden. ”Må jeg se? Jeg er altså ligeglad med hvor stor den er.” Han slipper mine håndled og lader mig knappe hans bukser op. Jeg får hans jeans lirket ned over hans baller og jeg kan se der er en stor våd plet i hans boksershorts og en kæmpe bule. ”Dig først” siger han, ”jeg vil have det bedre hvis du også er nøgen.” ”Også?” spørger jeg, ”du er da ikke nøgen endnu, i hvert fald ikke helt.” ”Christian” siger han ”du må ikke gøre det svære for mig end det er.” Jeg undrer mig over hvad han mener, men lægger det i arkivet for noget jeg skal spørge om senere. ”Du må gerne hjælpe” siger jeg med et smil og hentyder til mine bukser. Sjovt nok har han ikke noget problem med min nøgenhed for i et snuptag er både mine bukser og underbukser forsvundet. ”Hvor er du smuk” siger han med et suk. Jeg læner mig op og kysser ham mens jeg trækker hans underdrenge af. Jeg kigger ikke selvom jeg har en ubærlig trang til det, men jeg tænker det måske vil være nemmer for ham hvis han får lov at styre showet. Han lægger sig ovenpå mig og gnider sin kæmpe pik mod min. Alene det gør mig helt vild. Jeg kan mærke hans åndedræt mod mit øre. ”Hvad vil du ha’?” spørger han. ”Alt Markus, alt med dig. Læg dig ned og lad mig sutte din pik det har jeg drømt om så længe.” Han kigger noget skeptisk på mig. ”Please, Markus, lad mig smage dig. Hvis det er bedre så læn dig op ad træet, sæt dig på knæ. Markus jeg er ligeglad bare jeg må smage din pik.” Jeg tror aldrig jeg har mødt en mand der har været så genert når det kommer til sex, slet ikke en 45-årig, men de findes åbenbart. Han lægger sig ned på ryggen, ”det mos føles dejligt” siger han mens han kigger op på aftenhimlen. Det er efterhånden blevet mørkt og vi har kun lyset fra lanterne, stjernerne på himlen og de få stearinlys jeg har medbragt som står plantet rundt omkring os. ”spred benene lidt” siger jeg og han gør som jeg siger. Jeg lægger mig på maven mellem hans ben og støder blidt min næste mod hans store klunker. De dufter dejligt, sæbe, sved og en ubeskrivelig duft som kun kan være Markus. Jeg nusser hans klunker med min næse mens jeg snuser hans dufte, jeg kan mærke hans nossehår mod min næse og mit ansigt. Af og til lade jeg tunge komme frem og det giver et sæt i ham hver gang. Jeg bliver helt vild. Ud med tungen og jeg begynder at slikke hans kæmpe klunker og bide blidt i dem. Den kan han godt lide for han lægger sine kæmpe hænder om mit hoved og presser det ind mod de store kugler. Jo mere jeg slikker og bider jo mere presser han mit hoved mod hans skød. Jeg kæmper lidt for at komme op til hans pik, jeg slikker mig vej op af hans stive pik som ligger stor og flot op ad maven, den er smuk, jeg kan se årene på den og omkring roden er der det dejligste røde hår og masser af det. ”Du er så fucking lækker” siger jeg med hæs stemme. Jeg kigger ned og hans pikhovede er helt vådt af presperm, med tungen begynder jeg at lappe det i mig som en kat ville drikke mælk, jeg kan ikke få nok af hans piksaft, fuck hvor smager han dejligt. Jeg spidser min tunge og stikker den ind i åbningen på hans pik, mere saft tænker jeg. ”Stop!” siger han pludseligt. ”Christian, du bliver nød til at stoppe eller kommer jeg” ”Og?” siger jeg ”hvad er problemet?” ”Ikke endnu, det er for hurtigt” svare han tilbage. ”Ok” siger jeg en smule skuffet for jeg var så godt i gang. ”Læg dig ned” siger Markus ”så er det min tur.” Han kysser sig vej ned af min krop til han når min pik. ”Jeg er måske ikke lige så god til det som du.” ”Markus, det er ikke en konkurrence, tænk på hvordan du vil have at jeg skal gøre det og så gør det samme ved mig.” Han smiler og med et nik lukker han munden og min pik. Han begynder at sutte og slikke omkring mit pikhoved så englene synger og tager mere og mere af min pik i munden. På et tidspunkt når han åbenbart bristepunktet for han begynder at hoste. ”Rolig nu” siger jeg, ”du behøver ikke at tage det hele. Bare så meget du kan” Han holder en kort pause mens han spiller min pik, hvordan jeg holder ved jeg ikke, for hvert øjeblik føler jeg at jeg er ved at briste. Han starter igen og begynder nu at sutte for alvor, op og ned, op og ned. Nu er det mig der må sige stop, og han smiler op. ”Kan du ikke klare mosten” spørger han med et smil. ”Kom her” siger jeg så skal jeg fande mig få dig til at komme. ”Ikke endnu” siger han. ”Må jeg prøve noget? Jeg ved altså ikke om det er mig, men jeg har set det i pornofilm og har tænkt på hvordan det er” ”Kom her, Markus siger jeg” og prøver at trække ham om til mig, hvis han ikke havde villet havde jeg ikke kunne rokke ham en centimeter. ”Hvad vil du?” spørger jeg. Igen rødmer han ”Øhhh, jeg vil gerne prøve at kysse dit, øhh bagi.” ”Det må du gerne” siger jeg ”Men vent lidt” Jeg rejser mig og går ned til bækken hvor jeg sætter mig ved kanten. Jeg bruger hånden til at vaske mit røvhul. Nu er det ikke fordi jeg er beskidt i røven, men jeg tænker at det heller må være 100% rent og frisk til ham første gang. Jeg vender tilbage til Markus som sidder op ad træet og stille og roligt gnider på sin store pik. ”hvordan?” spørger jeg. ”På ryggen, skat. Jeg vil se dit ansigt.” Jeg lægger mig villigt på ryggen med benene i vejret. Pludselig kan jeg mærke hans skæg på mine lår. ”Markus du kan starte med at kysse mit hul, hvis du ikke kan lide det så stop. Du skal ikke gøre det hvis du ikke vil.” Næppe har jeg udtalt det sidste ord før jeg mærker hans læber mod mig røvhul og hans skæg mod mine baller. Jeg vrider mig af lyst. Jeg havde ellers bestemt mig for at lade ham tage styringen, men liderligheden har fuldstændigt overtaget min hjerne. ”Slik mig Markus og så pust på det bagefter det er dejligt.” Jeg kan mærke hans tunges lange blide strøg op og ned. Hver gang han rammer mit hul, giver jeg en lille hvin. ”Fuck det er dejligt” siger jeg. Det animerer ham åbenbart til at blive mere modig. Han spidser sin tunge og jeg kan mærke hvordan han presser den op i mig. Jeg vrider mig af vellyst. ”Markus, 69” siger jeg ”jeg vil sutte din pik mens du ondulere mit røvhul.” Han vender sig om så hans lanse er lige uden for mit ansigt. Han vipper mig mere bagover mens han tager mine knæ ind i sine armhule og holder mig fast. ”Må jeg godt mere” spørger han ”ja, ja ja Markus” stønner jeg. ”Gør med mig hvad du vil.” Han spreder mine baller og mens han slikker og sutter mit hul, hvem skulle have troet han var så vild med det, kan jeg mærke en finger cirkle omkring min følsomme analåbning. Jeg får en vel placeret spytklat lige på rosetten og så kan jeg mærke hvordan han presser en af sine store fingre op i mig. Jeg bapper løs på hans stive pik og af og til støder han underlivet frem så hans pik glider længer ned i mit svælg. Godt man ikke har en refleks, ellers havde jeg kastet op tænker jeg. Han begynder at kører fingeren ind og ud ad min åbning. ”Mere Markus. Please giv mig mere” Jamre jeg og jeg får en finger mere. ”Christian” stønner han ”Jeg kan snart ikke holde den mere.” ”Så fucking sprøjt din sperm ud i min mund” siger jeg mens jeg har munden fuld af pik. Jeg er ikke sikker på at han forstår hvad jeg siger, men den pik forlader ikke min mund før den er tømt. Hans fingre hamre ind og ud af mit røvhul mens hans tunge og mund slikker og sutter. Han stivner og jeg mærker hvordan hans pik pumper sperm ud i min mund, åhhh det er så dejligt, hans dejlig varme sperm. Der går kun et øjeblik før han forsætter mig at fingerkneppe mit hul. ”Nu Markus, jeg kommer nu” siger jeg og så sprøjter jeg en kaskade af sæd udover min krop. Markus holder holden under min pik for at samle noget af spermen op og det smører han ud over mit røvhul. Med to fingre slår han mod hullet, det føles fantastisk. Min kæreste er åbenbart en rigtig anal-mand.
Han slipper mine ben og jeg falder helt sammen, mine ben er som gele. Markus vender sig om og trækker mig tæt ind til sin krop. ”Jeg elsker dig,” siger han og kysser mit hår. ”Elsker også dig” svare jeg tilbage mens jeg kysser hans bryst. ”Sover du hos mig i nat?” spøger jer håbefuldt. ”Hvis du vil” siger han og jeg nikker i et annerkendende ja.

Jeg vågner lidt senere og kan mærke hans varme krop mod min, han snorker blidt. Selvom det er dejligt tænker jeg at vi hellere må komme tilbage og sove i en rigtig seng. “Markus” hvisker jeg i hans øre. Han reagerer ikke rigtigt så jeg kysser ham blidt på munden, han vågner og stirre på mig med store øjne, forskrækket et øjeblik, men så breder et smil sig over hele hans ansigt. “Hvad er klokken?” Spørger han. “Næsten midnat” svare jeg tilbage. “Mmm” kommer det fra ham men han kysser mig. Dejlig måde at vågne på tænker jeg. Jeg kan mærke at der igen kommer liv i hans pik og jeg glider ned af hans krop så hans pik er placeret mellem mine baller, jeg klemmer sammen og gnider hans pik i min revne. Åh det er så skønt. “Har du gummi med?” Spørger Markus “nej desværre” svare jeg. Jeg havde forstillet mig at første gang skulle være i en seng, enten hans eller mig eller på et hotel bare en seng. “Vi behøver ikke at gøre det” siger han. Jeg smiler af hans definition af at bolle åbenbart er at gøre det, med tryk på det. “Jeg vil gerne Markus” siger jeg mens jeg kigger op “rigtig gerne” tilføjer jeg. “Men når vi kommer hjem.” Hjem, der lød som sød musik i mine øre selvom det i øjeblikket bare var mit kammer, men bare tanken om at vi var sammen før mig glad. Hans finger finder mit hul og mens jeg forsætter med at gnide hans pik i min revne, stikker han en finger og i mig som han køre frem og tilbage. Han tager den ud og sutter nu to fingre som våde ryger tilbage i mit hul, så nice. “Kan ikke vente med at komme op i dig” siger han med liderlig stemme. “Også mig” stønner jeg. “ 69, igen” spørger. Et nanosekund senere ligger jeg igen på ryggen med udsigten til et par dejlige hængenosser og en stiv pik. Jeg begynder at spille hans pik mens jeg slikker hans kugler de smager dejligt. Hans fingre forsvinder fra min røv og jeg savner dem straks. Markus sætter sig op på knæ mens han tunge klunker hviler på mit ansigt. Jeg stikker tungen ud og slikker han nosser, det er så dejligt, jeg bliver helt vild. ”Slik mine nosser” siger Markus og han begynder at bevæge underlivet frem og tilbage så hans klunker dingler frem og tilbage over min mund mens min tunge hver gang rammer de dinglende kugler. Han stønner hver gang. Pludselig stopper han med nosserne lige over min mund. ”sut dem” siger han mens han kigger ned. Jeg kan ikke andet end at adlyde. Jeg sutter som om mit liv afhænger af det, hans behåring var vidunderlig mod min tunge som kørte rundt om han dejlige kæmpe kugler. Jeg stønner, jeg er vild i varmen, men jeg vil have mere – hans pik, jeg vil sutte slikke jeg vil smage hans sperm igen og igen. ”Knep min mund” klynker jeg ”please Markus, giv mig din pik.” Han sætter jeg over skrævs på mit bryst og føre sin pik hen mod min mund. ”Tag så meget du kan” siger han mens han kigger ned på mig. Jeg smiler kækt ”du skulle jo nødig få mavesyre på hovedet.” Han griner, sex med ham er sjovt, lækkert og fantastisk. Jeg tager hans pik i munden og sutter løs på hans kæmpe stav hans pik savler med presperm og jeg lapper det i mig, jeg elsker det, giv mig en fontæne af hans sperm og jeg skal sluge det hele. Markus har hånde på min pik og river løs på min pik. Han bøjer sig forover og mens han pik banker ned i min hals kysser han mine lår, mine nosser og overalt i mit underliv alt imens hans hånd river løs på mit lem. Med et stivner han og hans pik vokser i min mund, med et brøl pumper han kaskader af sperm ud i kæften på mig. Mer, mer og atter mer tænker jeg, jeg kan absolut ikke få nok af hans nektar. Han falder sammen og jeg overtager mit eget lem og pumper løs, der går ikke længe før jeg sprøjter ud over hans ansigt og hans skæg.

Jeg er helt færdig, mæt og seksuelt tilfredsstillet jeg har det dejligt. Markus rejser sig op og går ned til bækken hvor han vasker sit ansigt, han kigger lidt forlegent bagud, men smiler. Da han er færdig, kommer han tilbage til mig, samler sine underbukser op og tager dem på. Det er næste en skam at pakke den ind igen tænker jeg med et smil. Markus smiler til mig og siger; ”hvad end du tænker på så glem det. Jeg er 45 ikke 25, det kommer altså til at tage lidt tid før han er klar igen.” Jeg smiler bare endnu mere og lukker øjnene. ”Vi må heller gå tilbage” siger han og begynder at gå rundt og slukke lysene. Jeg rejser mig op og er næsten ved at falde, mine ben er som gelé, jeg har lidt problemer med at få mine jeans på. Jeg kan næsten ikke stå oprejst. Hold nu kæft, hvis jeg har det sådan nu, hvordan vil jeg så ikke have det når han har jaget det monster op i mig. Jeg tænker at jeg er så spinkel og hans pik så stor at den sikker kan ses gennem min mave når han banker den i bund.

Vi samler sammen og begiver os hjem ad. Vi går og snakker lidt og pludselig siger Markus ”Jeg er ikke så god til det der med sperm i munden. Er det okay?” ”Det er fint Markus” svare jeg ”Nogle kan lide det og andre kan ikke og det er dejligt at du ikke 100% tænder på det samme som mig.” ”Jeg er nok mere den aktive type, jeg kan godt sutte en pik, men det er ikke det jeg foretrækker” siger han og forsætter ”jeg kan godt li’ at gøre en fyr godt tilpas, som for eksempel det med at kysse dig bagi, det var dejligt.” Jeg nikker ”Har du nogensinde prøvet at blive taget” spøger jeg. Markus ryster bare på hovedet ”aldrig” siger han ”jeg har ikke rigtig haft lyst.” Jeg tager hans hånd og klemmer den. ”Det er også fint nok, jeg kan være passiv for os begge to.” ”Må jeg spørge dig om noget?” Markus nikker men siger ikke noget. ”Da jeg ville tage dine underdrenge af, sagde du at jeg ikke måtte gøre det svære for dig. Hvad mente du med det?” Han tog en dyb indånding ”jeg har altid haft det svært med at være nøgen foran andre, i skolen blev jeg drillet og kaldt for heste pik eller hingsten og da jeg blev ældre og skulle gå i bad på jobbet skulle de andre altid kommentere på hvor stor min pik er. Mange piger eller fyre ville bare være sammen med mig på grund af størrelsen.” ”Misundelse er en grim ting” tilføjede jeg og grinede. ”Jeg vil gerne være nøgen sammen med dig Christian” sagde han med et smil.

Den nat sov vi for første gang sammen i min seng, begge nøgne. Der var ikke meget plads for han flydte det meste, men ikke i livet om jeg kunne få mig til at klage, det var dejligt endelig at kunne dele min seng med ham og jeg lå og tænkte på at jeg ville ønske at han aldrig ville sove andre steder end hvor jeg sov. ”Jeg elsker dig” hviskede jeg til den sovende kæmpe ved siden af mig. Et lille smil kom frem på hans læber indtil han gav sig til at snorke igen.

Vi sov sammen den weekend og søndag aften efter vi havde spist aftensmad tog Markus tilbage til sin container og hentede noget tøj så han kunne overnatte til mandag. Han sagde godt nok at han var lidt nervøs for hvordan gutterne ville reagere hvis de fandt ud af at vi havde delt seng. Fuck dem svarede jeg bare, men Markus virkede helt overbevist.
Mandag morgen var Markus ude af sengen før jeg overhovedet var vågnet, jeg var lidt skuffet, jeg ville gerne have vågnet op sammen med ham, men jeg tænkte at han nok ikke var klar til at mændene skulle finde ud af noget endnu, rolig nu Christian beroligede jeg mig selv. Jeg tog dynen omkring mig og duftede til den mens jeg stod og kiggede ud af vinduet, den duftede så dejligt af ham. Han gik på hans lange smukke ben over gårdspladsen til skurvognen hvor kaffemaskinen står. Mon han kommer tilbage med en kop? Jeg fik ståpik bare ved tanken, jeg tog mine tights af og stod nu nøgen med dynen som duftede af ham omkring mig. Han kom dog ikke med kaffe som jeg havde håbet, så jeg hoppede i bad, tog tøj på og gik i gang med at tjekke mails og alt det andet arbejde som lå og ventede, intet kommer til den sovende tænkte jeg, det havde morfar altid sagt til mig, fuck hvor jeg savnede dem. Til frokost kom Markus ind, og det kan godt være at mændene udenfor ikke kendte til vores forhold, men med mindre de var døve var jeg ret sikker på at ingen af dem var i tvivl da Markus forlod mig fuldstændig benløs efter frokost. Jeg havde lavet rugbrødsmadder til ham med masser af pålæg præcis som han kunne lide dem. Så langt nåede vi dog ikke, i to lange skridt var Markus henne ved mig, vendte mig om og pressede mit ansigt ned i bordet med den ene hånd mens han med den anden hånd fik knappet mine bukser op og trukket dem og mine tights ned så jeg stod med bar røv. Hans tommelfinger og pegefinger bordede sig ind i min nakke mens han holdt mig fast. Jeg kunne høre at han løsnede sit værktøjsbælte, som med et klunk faldt det til jorden og jeg kunne høre hans lynlås. Jeg kunne mærke ham mod min krop, han gned sin pik mod min revne, ”sig at du har noget gummi et sted?” siger han med hæs stemme. Jeg peger over mod bordet ved siden af sengen. ”Du rør dig ikke” sige han kommanderende ”det her er din fucking skyld.” 2 sekunder sendere ligger jeg på ryggen på bordet med udsigt til men meget ophidset mand med en gevaldig pik som stritter lige ud i luften. Han kæmper en indædt kamp for at få pakken med kondomet åbent, jeg lukker begge mine fødder omkring hans stive pik og begynder at gnide hans lem med mine fødder. Endelig får han pakken åben og kondomet bliver rullet på med rystende hænder. Det passer ikke helt men det er ikke min skyld, han kunne jo bare have forstalt at jeg skulle have købt halv tres gange ekstra large. Jeg mærker noget koldt mod mit hul og ser han har tuben med glidecreme i hånden. Han presser en finger ind, ikke særlig blidt og heller ikke særlig roligt, han bare jager den i bund i min kanal. En let bøjet finder banker nu ind og ud af mit røvhul og jeg vrider mig på bordet og skriger at vellyst. Han tilføjer endnu en finger og det gør mig bare endnu mere vild, han skampuler mig med sine fingre og tilføjer endnu én mens han forsætter sin kærlige behandling af mit hul. Hver gang han glider frem og tilbage rammer han den lille valnød i mit underliv, jeg tror seriøst aldrig jeg har oplevet noget så fantastisk. Men ligeså hurtigt som han er startet, ligeså hurtigt trækker han fingrene til sig, mit hul føles tomt uden dem, men kun et kort sekund og så kan jeg mærke han pikhoved mod min åbning. ”Undskyld” siger han og ser kærligt på mig mens han banker sin pik op i mig. ”Jeg er så fucking horny” råber han ud i rummet med sin dybe maskuline stemme. ”Det er din skyld” forsætter han med at råbe. ”Knep mig, bare fucking knep mig” råber jeg tilbage, selvom det umiddelbart gør pisse ondt. Aldrig i mit liv har jeg været så fyldt op af pik. Jeg skriger at han skal forsætte, ”bank den op i mig, giv mig din stive pik, lad mig fucking få den” og alt hvad jeg ellers kan finde på af vulgære udtryk. Han forstætter med at banke sit kæmpe lem ind og ud af mit hul. Nogle gange trækker han sig tilbage så hovedet er lige udenfor men så jeg stadig kan mærke det, og så banke han sine 28 centimeter i bund mens han stønner højt og siger højt hvor meget han elsker mig og er glad for at han endelig har fået taget sig sammen. Med et brøl trækker han sig ud, river kondomet af og med to ryk spermer han ud over min pik og resten af min krop. Så jager han sin pik tilbage op i mig og knepper mig stillet og roligt mens hans kæmpe næve lukker sig om mit lem og han spiller min pik. Det tager ikke så lang tid før jeg kommer med et brøl. Brøl er måske så meget sagt måske mere et råb om at jeg kommer. ”Var jeg for hård” spørger han ”lidt” svare jeg, ”men det var dejligt. ”Du må altså ikke sende de billeder og videoklip” siger han. ”Det var et uheld” siger jeg og forsøger at se meget uskyldig ud. Det virker vist ikke helt for jeg får et vel placeret klask på den ene balle som jeg er overbevist om efterlader et aftryk af hans hånd. Jeg var vist kommet til at sende et billede fra da jeg var i bad og måske også et videoklip hvor jeg har et par fingre oppe i røven da jeg skulle vaske den. Men jeg sværger det var et uheld, næsten.

Den aften elsker vi, lige så vildt som det var til frokost, lige så blidt er det den aften. Vi ligger på sengen. Markus bag ved mig, jeg hviler mit hoved på hans overarm mens han har den anden arm omkring mig. Vi ligger og ser en film, action selvfølgelig, skyderi, biljagt og masser af eksplosion hvad andet havde jeg forventet. Markus starter med at kysse min nakke og jeg mister hurtigt interessen for filmen, den anden hånd finder min ene balle som han lister hånden ned i mine tights og kæler for den. Langsomst finder hans hånd dog vej til min revne hvor hans finger køre op og ned og omkring mit hul. Jeg støder bagud og kan mærke hvor stiv hans pik er. Han trækker mine tights ned og hvisker ”ræk mig lige glidecremen.” Han tager lidt på sin finger og stopper den op i mit hul. Han kæler for min kanal langsomt frem og tilbage, det er dejligt. Han forsætter men at kæle for mit røvhul mens han kysser min nakke og mine skuldre. På et tidspunkt bliver en finger til to og to til tre og tre til fire, men stadig i samme rolige tempo, ind og ud. Hans åndedræt er overfladisk og han er bestemt ikke upåvirket at situationen. Han fingre erstattes med han stive lem og med samme forsigtighed, nærmest modsat af den vildskab han viste til frokost elsker han mig til han trækker sig ud og sprøjter ud over mine baller. ”Jeg elsker dig” hvisker han igen og igen til han falder i søvn. Jeg står op og finder en gammel t-shirt jeg kan bruge til at tørre mig med, lidt af hans sæd tager jeg op og smager på, jeg kan ikke lade være, det smager simpelhed for dejligt.Cirka en måned gik uden det store drama, Markus faldt ind i en rytme vi spiste, sov arbejde og ikke mindst elskede, der var så meget indestængt lidsenskab gemt i den mand, vi bollede mest i sengen men en enkelt gang luskede jeg over til hans beboelsescontainer om natten fordi jeg savnede ham og vi have vild elskov. En anden gang gav jeg ham et blowjob i bilen fordi jeg ikke kunne vente til vi kom hjem, jeg var som en teenager igen jeg kunne ikke få nok, jo mere jeg fik af ham des mere ville jeg have, han var som mit heroin og jeg var afhængig. Roen varede dog ikke ved. Onsdag den 13. skulle nok have været fredag. Alt er godt igang på slottet hvor alle er i gang med renoveringen. En formiddag lusker jeg over for at kigge hvor langt de er kommet noget jeg har for vane at gøre mindst én gang om ugen. Da jeg går over slotspladsen, det lyder næsten som om jeg bor på Amalienborg, men en plads foran et slot er vel en slotsplads, eller hvad? Jeg hører nogen sige “den fucking svans” jeg vender mig om og ser en gruppe af de unge lærlinge stå sammen og kigge over mod mig. Jeg stopper op og kigger på dem, én af dem ser særlig ond ud i blikket, lysebrune bukser shit en af Markus’ folk. Jeg marcherer over til dem og rejser mig op i min fulde højde, 165 cm. syner ikke af meget men ikke om jeg finder mig i det. “Er det mig du kalder en fucking svans?” Spørger jeg ham som ser mest ond ud. Han kigger væk. “Bliv stående” kommander jeg med hård stemme. Jeg går på jagt efter min elsker, min kæreste. Og finder ham ved siden af hovedtrappen skjult fra hvor knægtene står, han er ved at save i er stykke træ. “Markus” råber jeg og han stopper sit arbejde. “Er du sød at komme her et øjeblik?” Han går hen mod mig med et smil, der kan ikke herske meget tvivl om at den mand er forelsket. “Hvad er der skat?” Spørger han forsigtigt. “Er du sød og fjerne ham der?” Siger jeg højt og peger på den unge mand i brune bukser. “Han bryder sig åbenbart ikke om homoer og eftersom jeg er så homo at jeg skider regnbuer tænker jeg ikke at han har lyst til at arbejde for mig.” Siger jeg mens jeg begynder at gå over mod gruppen, jeg er rasende. Markus bliver ligbleg “Øhh, lad mig snakke med ham” siger han og lægger en arm om min skulder. Den unge knægt står som forstenet “un-undskyld” får han fremstammet mens hans blik er stift rettet mod jorden. “Få ham væk” hvæser jeg “ellers ringer jeg til Frank.” Frank er Markus’ chef og ejeren af firmaet. Markus kigger bedende på mig som om det er det sidste han har lyst til. Han kysser mig på kinden, velkommen ud af skabet skat, men jeg er alt for vred til at tænke på det. Vi når dog ikke længere for ind på slotspladsen kører en taxa og hvem stiger ud? Min fucking mor og stedfar, lige hvad jeg mangler.

“Betal lige taxaen min skat” siger min elskede mor med had i stemmen og med blikket rettet mod mig. Jeg retter blikket mod hende med alt den arrigskab jeg har bygget op og svare “ligner jeg en fucking hæveautomat.” “Du skal ikke tale sådan til mig svare hun og her er fremmede så tal ordentligt, betal nu så kan vi snakke.” Jeg oser af raseri, hvad fanden bilder hun sig ind. ”Og jeg gentager, ligner jeg en hæveautomat.” ”Ole kan du ikke lige betale taxaen?” sagde mor til min stedfar. Han blev rød i hovedet og fumlede med nogle sedler og mønter. De sidste penge, tænkte jeg. ”De kan godt køre” sagde min mor til chaufføren med hendes sædvanlige arrogance i stemmen og De siger hun gud hjælpe mig, hvem fanden tror kvindemennesket hun er Dronningen af Saba. Knap har taxaen forladt pladsen får hun vender sig mod mig ”Hvad fanden bilder du dig ind?” råber hun ind i mit ansigt så spyttet flyver omkring mig. ”Du har stjålet hvad der er mit” forsætter hun og peger mod slottet. Jeg ser rødt ”DIT,” Råber jeg tilbage, ”det er ikke fucking dit.” ”Det var min far og mor din bøssekarl” ”HA” råber jeg endnu højere, ”du gad ikke engang komme til deres begravelse, så kom ikke til mig med dit ynklige pis.” Hun slår ud efter mig, men Markus er på pletten og griber hende om håndledet. ”Undskyld mig, men nu er det vist på tide I forlader området. ”Hvem helvede er du?” råber min mor af Markus. ”Tjaa, hvis du er hans mor, så må du være min svigermor ikke noget behageligt møde må jeg sige.” Min mor stoppede et sekund og glor på Markus med øjne så store som tekopper. ”Knepper du min søn?” Jeg anede ikke min mor kunne være så vulgær i sin mund. ”Det kommer vist ikke dig ved” svare Markus køligt. ”Hvor meget betaler han dig?” Nu stopper jeg hende og kigger over på min stedfar; ”Måske skulle du heller spørge hvad din kære ægtemand vil gøre for halvtreds tusinde? Og så kan I godt skride fra min ejendom” siger jeg slutligt og vender mig om og går. ”Du skal høre fra min advokat” råber min mor efter mig. Jeg griner højt og kigger over skulderen. ”Hvordan fanden vil du få råd til en advokat, du har ikke engang råd til en fucking taxa.” Jeg går ind i kammeret og henter min pung, marcherer over til min mor, stikker hende femhundrede kroner ”Så kan i godt skride” siger jeg. Min stedfar står askegrå og min mor rød i hovedet. ”Hvor har du tænkt dig vi skal tage hen?” spørger min mor. ”Jeg ved sgu da ikke hvor I har tænkt jer at rejse hen, det er jo ikke ligefrem sådan at I sender et postkort” siger jeg tørt. ”Vi kunne da få et værelse her?” siger min mor spørgende ”Ikke om det så var det sidste sted på jorden” svare jeg tilbage. Jeg vender mig om og går. Jeg er pludselig drænet for energi jeg vil bare ligge ned men Markus’ arme omkring mig, men så langt når jeg heller ikke i den omgang for en bil kører ind på slotspladsen. Den kender jeg, Markus’ chef Frank. Markus står stadig sammen men mine forældre, bilen stopper mellem os, men Frank bliver siddende i bilen og hviler hovedet på rattet. Noget er galt, jeg går hen og åbner døren, ligger en hånd på hans skulder og hvisker ”Frank.” Han kigger op og jeg ser tårende løbe ned af hans kinder. ”Hun er død, Vivian er død” siger han og lægger armene omkring min hals og begraver sit ansigt på min skulder. Jeg står og stryger ham over ryggen. ”Er det også en af dine bøssevenner?” Råber min mor. Frank kigger op, et svagt smil kommer frem, med bagsiden af hans hånd tørre han øjnene. Han stiger ud af bilen og da han kommer, tætter på tror jeg han ser ligheden mellem kvinden foran ham og mig. ”Jeg formoder du er i familie med den unge mand?” spørger han og kigger igen mellem min mor og mig. ”Jeg er hans mor” siger min mor med is i stemmen. ”Du er heldig at have så pragfuldt eksemplar af en søn” siger Frank. Min mor svare ham ikke. Frank står som forstenet og dukker hovedet igen. Jeg tager hans hånd, ”kom” siger jeg. Jeg føre ham ind på kammeret, ”hvornår har du sidst sovet? Spørger jeg. Han ser ud som om han er ved at gå omkuld. ”Ved jeg ikke mumler han.” ”Læg dig ned” siger jeg og peger på sengen. ”Ellers tak, jeg skal videre” siger han og vender sig mod døren. ”Frank!” siger jeg bestemt og lægger armene omkring ham, ”kom nu, du bliver nød til at sove, læg dig ned så bliver jeg hos dig.” ”Hmpf,” lyder det fra døren, Markus er åbenbart sluppet af med mine forældre for lige nu, står han i døren, jeg ryster på hovedet og mimer – ikke nu. Det lykkedes at få bukseret Frank i seng og jeg sidder på gulvet ved siden af og holder hans hånd. ”Vivian var transseksuel” siger han pludseligt ”Hun var født som Victor men fik lavet bryster, jeg elskede hende” han begynder at græde igen og jeg aer han hånd. ”Vi mødtes på en bar i byen en dag og jeg blev forelsket i hende med det samme, den gang viste jeg ikke at hun også havde en pik.” Pik, ordet lyder underligt i situationen, tissemand er måske lidt for barnligt, lem måske? ”Hun var blevet smidt ud hjemmefra” forsætter han ”Vi havde det så dejligt sammen alle årene” Han bryder nu sammen i gråd. Jeg kan mærke Markus lægger en hånd på min skulder og jeg kigger forelske op på ham. Frank kigger åbenbart også for han stopper med at græde og kigger på os begge. ”Hvor længe har I været sammen?” Spørger han og kigger på Markus. ”Øhh, et stykke tid” svare Markus ham. Frank sukker og lukker øjnene ”Kommer i forbi en dag og spiser noget mad?” spørger han fuldstændig uden sammenhæng. ”Selvfølgelig” svare jeg uden at skænke det en tanke at selvfølgelig gør vi det.

Da Frank er faldet i søvn i vores seng, rejser jeg mig op og går ud af kammeret. Der møder jeg en jaloux Markus ”Skal du sove sammen med ham i nat, der er jo ikke rigtig plads til mig i sengen.” Jeg stiller mig på tæer og lægger en hånd bag hans hoved så han bøjer det ned mod mig, så kysser jeg hans læber. ”Du er fjollet” siger jeg ”jeg vil kun og kun sove sammen med dig.” ”Me-men” stammer han sengen. ”Jeg vil gerne være i nærheden hvis han vågner, men jeg kan tage en madras og ligge på gulvet hvis vi rykker bordet lidt.” Han ser ikke overbevist ud, i stedet kigger han sig omkring, alle mine gamle møbler står stablet op i bygningen, den eneste som har været sådan nogenlunde tæt og dermed tør. Han peger på en sofa. ”Vi kan sove der” siger han og begynder at flytte møbler så sofaen kommer til syne. ”jeg tror det er for koldt” siger. Markus ignorer mig men går i stedet hen mod mig. Jeg går baglæns ind jeg møder en bjælke. Han tager mig om kæben og tvinger mit ansigt op, han trykker mod mine kinder og tvinger på den måde min mund åben og så dykker han med tungen først ind i min mund. Hans hænder forlader mit ansigt og tager et fast greb om mine baller og løfter mig op. Jeg låser mine ben om livet på ham mens hans hænder ælter mine baller. Han slipper og åbner sine bukser, ”Hold fast om min hals og giv slip med dine ben.” Jeg gør som han siger og han åbner mine bukser og trækker dem ned, jeg har intet på inden under, hvad er pointen med det når han alligevel bare flår dem af. Han spytter i sin håndflade og gnider sin pik ind i spyttet, det gentager han et par gange til den er godt fugtig. Jeg har igen lagt mine ben og livet på ham, han tager nu fat om sin pik og guider mig stille og roligt ned over det stive lem. Jeg sukker, jeg tror aldrig jeg kan få nok af at blive fyldt op af hans kæmpe pik. Da han er helt i bund, siger han at jeg skal række op og tage fat om bjælken bag mig, det er noget besværligt, men fuck det. Han tager fat om mine baller og holder mig oppe og så støder han sin pik dybt op igen mig igen og igen, min ryg gnider mod bjælken og jeg er sikker på at jeg får splinter i ryggen, men jeg er så opslugt af liderlighed at jeg ikke kan tænke på det. Det vare ikke længe før han brøler sin orgasme ud i rummet og fylder min tarmkanal med sin sperm. Jeg pumper løs på min egen stive pik og sprøjter samtidig med ham op ad hans T-shirt, jeg tror vi begge er bedøvende ligeglade. Sammen synker vi sammen på gulvet, Markus stadig med sin pik oppe i mig. ”Vi sover sammen i nat” siger han og jeg ved det ikke er til diskussion. Hmm jeg elsker når han dominerer mig.

Vi elsker på sofaen den nat, igen og igen. Jeg ligger på alle fire med Markus bagved mig hvor han knepper mig som afhang hans liv af det. Han ligger på ryggen mens jeg rider på hans pik både med ansigtet mod ham og omvendt så han kan se hvordan hans pik glider ind og ud af mit udblokkede røvhul. Én gang mere tager jeg hans sperm op i min tarm og anden gang sluger jeg hans sperm mens han pumper sin pik ind og ud af min mund. Markus slikker mit røvhul og gnider sit skæg så jeg skriger af fryd, at Frank ikke vågner, er vist et mirakel. Men da jeg tjekker senere, sover han sødt og roligt præcist som da jeg efterlod ham, jeg aer ham blidt på kinden og stryger ham over håret mens Markus står i døren og ser misfornøjet ud.

Næsten morgen vågner jeg igen i Markus’ arme da den unge mand fra i går står og kigger ned på os. Han smiler. Markus ligger med sine kæmpe arme omkring mig og holder mig fast, han sover stadig. Den unge mand siger mens han smiler ”Go’ morgen, jeg kom for at hente formand. Han plejer at være der før alle andre, men ikke til morgen. Vi prøvede hans container men ingen svarede og så tænkte jeg at han nok var her.” Det hele bliver sagt i en hast, staklen er nervøs. Han trækker vejret dybt. ”Jeg er ked af det i går, min kommentar, jeg mente det ikke” Han er forlegen og selvom jeg gerne vil være vred på ham, kan jeg ikke. ”Dem som råber højest, er som regel dem der er så dybt begravet i skabet at de står midt i Narnia” siger jeg med et smil. Han svare ikke, men ser væk. Jeg ved jeg har ramt hovedet på sømmet. Stakkels fyr, tænker jeg. ”Jeg skal nok sende formand ud når han vågner” Siger jeg med et smil. Han rejser sig og ser endnu engang ned på os på sofaen og sukker som om han tænker, bare det var mig. Da han når døren kigger han sig over skulderen, jeg smiler og siger; ”Bare rolig, du har stadig dit job.” Det får ham til at lyse op og smilende går han ud af døren i den kølige morgen. Da han er væk åbner Markus øjnene. ”hvor længe har du været vågen?” spørger jeg mens jeg kysser ham og putter mig ind til ham. Det er koldt i det jeg formoder er staldbygningen, hvis mit værelse er et karlekammer. ”Længe nok til at høre det du sagde til Lars.” Han kysser mig tilbage og hans hånd finder min morgen stive pik, vi spiller den af på hinanden. ”Du er godt klar over at vi har bollet to gange uden gummi?” spørger jeg da vi er kommet. Markus kigger på mig i skræk ”Undskyld” siger han ”men jeg er altså ren, desuden tror jeg ikke, jeg har fået noget i hundrede år før jeg mødte dig.” ”Også mig” siger jeg ”til begge dele. Men måske skulle vi alligevel blive testet bare for en sikkerhed skyld. Han ser ked ud af det. ”Markus, det er ikke din skyld, ok? Det er lige så meget mig. Jeg kunne have stoppet dig og bedt dig om at bruge gummi.” ”Jeg skulle have tænkte på det” siger han. ”hmm, siger jeg og kysser ham. Vi har en lille hjerne og en stor hjerne. Nogle gange tænker vi med lille hjernen” siger jeg og peger ned mod han nu slappe pik som ligger dovent mellem hans ben ”selvom om nogle har en større lille hjerne ene andre” griner jeg. Jeg får en klap i røven ”henter du kaffe” spøger han. I samme moment går døren til mit kammer op og Frank kommer ud ”et eller to stykker sukker?” spørger han med et grin. ”Ingen sukker” svare vi begge på samme tid. Da han er gået for at hente kaffe, ser jeg alvorligt på Markus. ”Kan du holde fri i dag?” ”hvis Frank bliver” svare han. ”Jeg tror han ville have godt af det, så han kan få tankerne lidt væk.” ”Hvorfor skal jeg holde fri?” spørger Markus. ”Der er nogen jeg gerne vil have du møder.” Markus sukker, sikkert med tanke på hans møde med sin svigermor i går.

Vi ender med at drikke kaffe i sengen som Frank har bragt os, og han sidder hos os og drikker sin kaffe mens vi snakker. Han indvilger i at blive og arbejde den dag så Markus kan holde fri. Efter morgenkaffen går vi i bad som ender i endnu en omgang, hed sex, denne gang med mig klasket op mod glasset i brusekabinen. Hvis du undrer dig over jeg har bad og toilet i den gamle bygning, så skyldes det at jeg har lejet et mobilt badeværelse, eller var jeg aldrig flyttet ind. Vi køre i Markus’ kæmpe bil mod storbyen og på vejen siger jeg pludselig at han skal dreje til højre og køre ind på pladsen ved kirken. Vi stod ved graven. ”Det her er min kæreste Markus” sagde jeg mens jeg tænkte at morfar og mormor nok kunne høre mig. ”Han gør mig lykkelig og glad” forsatte jeg. Jeg græder lidt. ”Jeg savner jer” hvisker jeg til dem. En regnbue viser sig på himlen og jeg kigger op og smiler. Jeg vender mig mod Markus og peger op på himlen, det er mormor siger jeg og Markus smiler. ”Elsker dig” sige han og kysser mig, ”Elsker også dig” siger jeg med et suk. Jeg er hvor jeg skal være tænker jeg.

Cirka halvandet år senere er slottet færdig renoveret. Håndværkerne har kæmpet en indædt kamp for at få det færdigt. Vi er nemlig klar til den store åbning i weekenden og alt skal være klar til vores første event. Et bryllup, vores første og ovenikøbet et homobryllup. Men det er ikke hvem som helst der skal giftes. Det er Markus og jeg. Omkring et halvt år efter vi første gang havde mødt hinanden gik Markus på knæ i lysningen i skoven og friede, jeg sagde selvfølgelige ja, men på betingelse af at vi først blev gift når slottet stod færdigt. Midt på slotspladsen stod en pavillon, præcist på det sted hvor jeg havde set Markus for første gang sammen med John. Alle håndværkerne var inviteret til brylluppet og stolene var placeret rund om pavillonen. Mine forælde havde jeg ikke hørt fra og Markus’ familie var der desværre heller ikke. Jeg har aldrig mødt dem. Da Markus endelig fortalte om mig sagde hans far at det nok var bedst hvis de holdt en pause fra hinanden. Den nat holdt jeg Markus mens han stille græd over tabet. Han sagde bagefter at han forstod hvordan jeg havde det da jeg havde mistet mine bedsteforældre. Jeg sagde at det var ti gange værre fordi hans forældre stadig var i live, men bare var nogle røvhuller. Han grinede og sagde at man ikke skulle kaste med sten når man selv boede i et glashus, han hentydede naturligvis det det fantastiske par som jeg kunne kalde far og mor. Musikken begyndte at spille og jeg trådte ud fra slottet og gik ned af den brede slotstrappe med Frank ved min side. Frank havde spurgt om han måtte føre mig op af gulvet eller hvad man nu kalder det. En rød løber var rullet ud fra trappen og hen til pavillonen, stille og roligt gik jeg hen mod pavillonen men jeg kiggede på alle gæsterne. Familie og venner, den smule familie vi begge havde som kunne acceptere vores forhold. Jeg stoppede mit på løberen og kigger op på den mand som står midt i pavillonen sammen med giftefogeden. Jeg kan ikke trække vejret så fantastisk ser han ud. Klædt i smoking med lyseblå butterfly han er så kæmpe stor men hans blik viser han blide og ømme væsen da han kigger på mig. Som i en trance går jeg videre og jeg må stole på at Frank leder vejen for jeg har kun øjne for Markus. Giftefogeden siger det en giftefoged skal sige og vi har valgt at vi gerne vil sige et par ord til hinanden mens vi giver hinanden ringe på. Markus taler om den ørkenvandring han har været på og om at lede efter vand, vandet fandt han da han mødte mig. Jeg er hans oase. For altid slutter han mens han skubber ringen på min finger. Min mund er tør og jeg ved ikke om jeg kan sige alt det jeg har forberedt. Jeg prøver men ordene vil ikke komme ud, jeg er føler mit hjerte er ved at springes i mit bryst så forelsket er jeg i den mand som står foran mig. ”Min Markus” siger jeg bare og kysser ham. I baggrunden kan jeg høre folk le og giftefogeden sige at nu må vi forsætte med at kysse hinanden.

Velkomme til Randborg slot – LGBT venlig event hotel – vi siger velkommen til alle


Note: Kære læser. Tak fordi du tog dig tid til at læse min novelle, jeg ved den er lang (nørd info: 21 sider i et Word dokument, 15,837 ord). Jeg håber selvfølgelig du syntes godt om den. Jeg vil rigtig genre have feedback på historien og/eller forslag til hvad/hvem du syntes næste historie skal handle om. Som bonus info kan jeg fortælle at jeg allerede har 3 historier klar i bryggeriet, de skal bare lige skrives først.
Kommentar