Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Deluxezimmer im Oberhausen

Karakter: 6.0/1
Visninger: 4687

Af: Anonym.

Læs flere noveller af:
» Anonym.

Skriv til:
» Anonym
Tags: Oralsex, Analsex, Aldersforskel og Første gang
Deluxezimmer im Oberhausen

Salgsmessen i Tyskland var en succes. Vi var fløjet tidligt hjemmefra, og havde brugt hele dage på en lokal salgsmesse i Oberhausen. Det er ikke verdens største by, men vores firma er heller ikke det største så det var et overraskende godt match. Salgsafdelingen havde taget mig med som teknisk support, til trods for at jeg ikke var speciel god til tysk, men jeg fandt ud af at det handlede mere om fagudtryk, og mindre om grammatik og bøjning af tyske verber. Vi var 5 fra salg, 2 fra PR afdelingen og så var mig fra udviklingsafdelingen.
Vi havde fået lavet mange nye kontakter, og jeg havde fået lidt mere respekt for folkene i salgsafdelingen. Normalt syntes jeg de var lidt nogle glatte ål der ikke lavede meget andet end at rejse rundt og spise frokoster med kunderne.

Det var egentlig meningen at vi skulle være fløjet hjem samme aften, men der var udsolgt, så firmaet havde i sidste øjeblik booked værelser til os på Park hotellet midt i byen. Vi samledes i lobbyen for at få vores værelsesnøgler før vi skulle spise.
Der var komfortværelser til alle og til sidst bekendtgjorde receptionisten: “… Und ein Hochzeitssuite für die Nielsens”

Brudesuitten… Folk kiggede lidt på hinanden, der var ikke noget ægtepar med på turen og de eneste der ikke havde fået nøgler var Frank fra salg og mig og.

“Herr Frank Nielsen und Frau Rene Nielsen…” Receptionisten kigge undrende på os og kunne ikke helt forstå hvorfor folk begyndte at grine.
Det er mig der er Rene… Og med mine grå skægstubbe og halvskaldede isse lignede jeg ikke ligefrem en nygift “Frau Nielsen”

Salgschefen Helle, som er den kvinde omkring de 60 tilbød at overtage min plads i brudesengen med Frank hvis jeg ikke ville. Folk grinede højt.
Hun ville da også gerne ligge i midten… Grinede hun og sendte mig et frækt og overdrevet elevatorblik. Jeg begyndte stammende at overtale receptionisten til at finde os et andet værelse. Frank var den den yngste i salg og jeg tænke at han sikkert syntes at det var underligt at dele seng med en ældre bøsse som mig.

“Aber alles ausverkauft…” Receptionisten rodende rundt i papirer og prøvede virkeligt at hjælpe.

“Det er okay” sagde Frank højt og tydeligt “Jeg tager sofaen og så kan fru Nielsen få sengen…” Nu grinede alle og jeg begyndte at blive irriteret.

Jeg gad ikke havde øgenavnet “Fru Nielsen” og jeg ville heller ikke have specialbehandling fordi jeg var bøsse. Men der var ikke flere værelser, så jeg bed i det sure æble og fortalte at hvis han kunne holde fingrene for sig selv, kunne vi da godt dele sengen…
Folke grinede igen, den anspændte stemning drev over og Helle mente at det var tid til at spise.

Hotellet var rimeligt nyt, og pænt moderniseret og lignede alle andre hoteller, men maden var god. Steg og klößen med brun sovs. Mormormad - hvis man havde haft en tysk mormor…

Flere gange under middagen lagde jeg mærke til at Frank sad og skævede over mod mig. Han kiggede væk når jeg kiggede tilbage, og det virkede nærmest som om han flirtede meget diskret. Han var lidt højere end de andre, slank nærmest tynd, lyst hår som også var lidt tyndt. Han drak ikke øl som de andre, men havde bestilt en dansk vand.

Det havde været en lang dag, og folk begyndte at bryde op og trække op mod værelserne. Jeg tænkte at det ville være smart hvis jeg kom afsted før Frank så jeg kunne være klar til at sove når han kom op, og slap for at rende rundt i underbukser mens han kiggede på. Så jeg rejste mig og sagde godnat til de nærmeste og gik over mod elevatoren. Jeg var den eneste der ventede og det passede mig fint at jeg ikke skulle small-talke hele vejen op til 6. etage. Lige da dørene skulle til at lukke, var der en der stak en fod i døren.
“Er der ikke også lige plads til os?” Det var Helle og hun hev Frank med ind. Han kiggede lidt genert ned i gulvet, og Helle snakkede om løst og fast som sædvanligt. Hun skulle af på 5. Da elevatoren stoppede vendte hun sig og krammede os begge på en gang “Pas nu på hinanden - søde drenge..”

“Hvad mente hun med det?” spurgte jeg Frank da vi kørte videre. “Ved det ikke - Måske havde hun bare fået for meget øl” Frank kiggede ned i gulvet igen “eller også kan hun bare godt lide os…”
Jeg grinede lidt. Helle havde flirted med mig til samtlige julefrokoster i de 15 år jeg havde været i firmaet. “Ja det kan du have ret i…”

Jeg lukkede os ind i brudesuiten. Den var pæn og stor og romantisk, hvis man syntes at beige er en romantisk farve…

“Det var ikke lige sådan jeg havde drømt om min første nat i en brudesuite” smilede Frank.

“Næ - Det er lidt af et arrangeret ægteskab” grindede jeg tilbage og begyndte at hive slipset af. Jeg kiggede på den eneste sofa i rummet. En meget lille og kantet topersoners sofa. “Du bliver nok nød til at tage den ene side af sengen, for der er nok ikke plads til dig der”

Han var også begyndt at trække slipset af. Jeg knappede skjorten op og han knappede skjorten op. Han virkede nervøs, og gjorde det som jeg gjorde. “Hvor tit sover du med andre mænd?” spurte jeg alvorligt.

“Det her er første gang” sagde han “I hvert fald hvis vi falder i søvn…”
han grinede lidt fjoget “Nej seriøst. Jeg er ikke så super erfaren lige på det område”

Jeg trak skjorten af og han begyndte at trække skjorten af. Han stoppede og kiggede på min brystkasse. De grå hår blandede sig med de sorte.

Han havde en gammeldags hvid undertrøje på. For at få den af, måtte han knappe bukserne op, som faldt ned og afslørede at han også havde hvide underbukser på. Hvide Hammerthor underbukser med gylp og uden pasform. Min far gik med den slags. Nu var det mig der stod og kiggede mens han fortsatte med at klæde sig af.
Hans arme og ben var tynde og blege. Brystkassen flad og maven endnu fladere, begge var blege og uden hår. Fødderne lange og smalle. Han stod kun i underbukser og kiggede usikkert på mig. Jeg smilede og nikkede. Han trak underbukserne af og var nu helt nøgen. Hans pik var helt stiv og stak lige frem under en lille dusk af blonde hår. Den var lidt skæv, ikke så stor, men kuglerne var velformede og hang og dinglede. Han ville aldrig blive fotomodel, alt for tynd og benet. Han lignede en tjekkisk amatør pornomodel fra 80erne, for voksen til at være “twink”, for tynd til at være “otter”.

“Før vi går i gang…” stammede han nervøst “Så er det altså seriøst første gang, og jeg ved ikke hvordan det foregår, men jeg har rigtig meget lyst til det”

“Før vi går i gang med hvad?” Jeg trak langsomt mine bukser ned og maserede muskerne i mine ben. Min pik var halvstiv, og fyldte godt ud i mine N2N underbukser. En lille dråbe begyndte at samle sig i spidsen af Franks pik.

“Skal vi ikke … Helle sagde at du sikkert gerne vil hjælpe mig med at få prøvet det her… “ Frank blev rød i hovedet, og virkede meget nervøs.

Så det var Helle der stod bag det. Hun har det med at blande sig i alt muligt. Så Frank var jomfru, og træt af at være det, og ville derfor gerne have sex med en erfaren.

“Det kan vi sikkert godt finde ud af.” Jeg stillede mig lige foran ham, og trak langsomt bukserne ned.

“Har du nogensinde slikket en pik?”

Han kiggede på min pik, da den faldt halvstiv ud af underbukserne. Hans øjne blev store og han satte sig på hug for at komme i øjenhøjde med den.

“Næ - men jeg har set på film hvordan man gør…” Han greb om min pik og begyndte at massagere den “Men den er lidt større end jeg havde forestillet mig.” Han stak tungen ud og smagte på forhuden. Han smilede og tog pikhovedet i munden. Prøvede at køre pikken længere ind men måtte hostende opgive.

“Tag det roligt min ven, det der med at sluge den til roden er for de mere øvede. Start nu bare med at slikke omkring hovedet, og lidt ind under forhuden… Og ikke bruge tænderne…”

Han begyndte at slikke som jeg havde sagt, men var virkelig ikke særligt god til det. Det føltes som om han slikkede på en slikkepind, egentlig ikke særligt rart. Han holdt om min pik med hånden, nærmest som om det var en blyant, og rykkede lidt frem og tilbage.

Jeg tog fat om skuldrene på ham og løftede ham op så han stod foran mig igen. “Det er virkeligt første gang du har lavet noget sexuelt med andre?”
“Ja - Var det ikke godt nok?” Han så helt ulykkelig ud. Jeg gryntede noget uforståeligt, og trak ham ind i et kram.

“Roligt nu - Tror måske du først skal opleve hvordan det føles inden du prøver igen. Prøv at slappe helt af…”

Jeg kyssede ham. Han kyssede igen sådan lidt tanteagtigt, og åbnede så munden. Lidt ligesom at kysse en fisk.
Det var lidt op ad bakke, og jeg tænkte på om det her overhovedet var en god ide. På den anden side var han meget tændt på situationen, og nu var vi jo i gang.

Jeg løftede ham op og bar ham over på sengen.

“Nu slapper du bare af og nyder det” Jeg tvang ham tilbage så han lå på ryggen og hans lille pik stritte næsten lige op i luften. Jeg tog fat om han velformede kugler og legede lidt med dem. De var flotte og sexede, så han havde da noget der virkede for mig. Pikken var også okay. Den lignede en dildo bare noget mindre og ret skæv, til gengæld var den meget stiv. Jeg tog den i munden og smagte på ham. Han smagte rigtigt godt. Mand, sved og salt og en smule sæbe. Rent og lækkert. Jeg lod tungen kører rundt om hans pikhoved og trak forhuden tilbage. Frank gispede og lå og vred sig.

På natbordet lå min telefon. Jeg rakte ud efter den og tændte for kameraet
“Det er bare lige til min private samling… Bare roligt”
Det var åbenbart en ide der tændte ham. Han spredte ben så jeg kunne få et bedrer billede af hans pik. Jeg tog et med pikken i forgrunden og hans ansigt i baggrunden, vendte telefonen og viste det til ham. Vinklen fik pikken til at se noget større ud. “Er det okay? Han nikkede og smilede: “Du må gerne sende det til mig…”

Jeg tog hans pik i munden igen og tog et par billeder hvor jeg slikkede ham. Lagde telefonen og gik seriøst i gang med ham. Jeg kunne uden problemer have hans pik i munden, mens jeg legede med hans kugler.
Min tommelfinger legede med huden mellem hans kugler og hans røv.
Jeg lod tungen glide ned over kuglerne og om bagved. Jeg fik hans ben op, så der var fri adgang. Hans stramme lyserøde røvhul var omkranset af lidt blonde hår, og så meget appetitligt ud. Jeg kørte tungen rundt om hans hul og han vred sig som om det gjorde ondt. Da jeg satte tungen lige i stjernen, begyndte det at rykke i hans ben som om han var ved at komme.
Jeg ville ikke gå glip af noget, så jeg tog atter hans pik i munden og lod tommelfingeren leger videre ved røven. Hans pik var endnu mere glat og salt end før og jeg lavede lidt undertryk med munden, mens jeg tog fat over hans kugler og trak ned i dem, så huden blev stram. Han stønnede højt og jeg var ret sikker på at han var rigtig tæt på. Jeg lod fingeren smutte lidt op i hans røv og så kom han i munden på mig. Han prøvede at slippe fri, men jeg holdt ham fast og slugte hver en dråbe. Han var åbenbart vegetar, for sæden smagte mildt, lidt sødt og frugtagtigt.
Han nærmest græd mens han pumpede min mund fuld at tyk velsmagende sæd. Jeg havde stadig en finger oppe i røven på ham, og var godt liderlig og min pik helt stiv.

“Kom jeg for tidligt?” Frank lignede igen en lille dreng der havde gjort alt forkert.

“Nej - Du kom lige til tiden, og nu skal vi i gang med anden omgang, Den her gang er det min tur…”
Han kiggede måbende på mig mens jeg legede videre med fingeren som var halvvejs oppe i røven på ham. Han skælvede lidt mens han trak benene højere op så knæene var næsten oppe ved han ører.

“Kommer det til at gøre ondt…?”

“Ja - det gør det nok til at starte med, men det vil også føles rigtigt godt”

Jeg havde et kondom liggende i etuiet til telefonen, som jeg fik åbnet med en hånd og tænderne, og rullede det på med venstre hånd mens jeg stadig legede med hans røvhul.

“Hvordan ved du hvad det er der føles allermest dejligt?”
Jeg studsede lidt over spørgsmålet. “Jeg gør bare det som jeg selv ved føles godt” sagde jeg og smilede.
“Så du har også prøvet at være … passiv?”
“De der faste roller skal du ikke tage så alvorligt, det skal du nok finde ud af med tiden.”
Jeg smilede lidt ved tanken. Ved godt at jeg ligner den typiske maskuline top, og det er da også den rolle jeg for det meste har. Men nogen gange, og især med en enkelt af mine venner tænder jeg totalt på at blive fyldt ud af en smuk stor pik. Men det skulle tydeligvis ikke ske i dag.

Jeg satte med til rette, med min pik lige ud for hans lyserøde røvhul, der nu ikke så helt så stramt ud mere.
“Nu skal du prøve at skubbe lidt ud så jeg kan komme ind…”

Ganske forsigtigt pressede jeg min pik mod han hul. Hans øjne var ved at gå i panik.
Jeg lagde hånden på hans mave “Nu slapper du af og trækker vejret dybt. Jeg kommer ind og det er okay. Du vil mærke mig på en måde du aldrig har mærket noget før, og det er ikke farligt.”

Frank adlød og trak vejret dybt. Jeg stødte til og pikhovedet kom ind.
Han vred sig igen, men slappede så af og trak vejret dybt igen.
Jeg pressede lidt længere ind, og igen så han ud som om at han var ved at græde.

“Det er bare så godt… Bliv ved… ” stønnede han.
Jeg var ikke engang halvvejs inde, og vi var slet ikke begyndt at bolle rigtigt endnu. Jeg lod pikke glide stille og roligt frem og tilbage. Hver gang jeg stødte ind, fik den lige et par centimeter mere.

Franks pik var igen helt stiv og dryppede med sædvæske.
“Det er urtoligt… “ Han vendte øjenene op så jeg næsten kun kunne se det hvide. Det var lidt som at kneppe en zombie. Hans ben rystede og de lange tynde fødder krøllede sig sammen hver gang jeg stødte pikken lidt længere ind i ham. Hans røv var stram og muskuløs.

Jeg tog atter min telefon og tog et billede hvor man kunne se min pik halvvejs inde i røven på Frank og hans korte stive pik så endnu kortere ud ved siden af min. Jeg tog et billede af hans ansigt, mens jeg pressede pikke endnu længere ind. Hans ansigt sagde alt om hvordan det var at blive bollet for første gang. Himmelvendte øjne og munden let åbent. Svedig og varm.

Lagde telefonen til side og begyndte at kneppe ham. Stille og roligt, dybere og dybere for hver gang. Frem og tilbage, Frank spjættede lidt med benene og pustede ud hver gang jeg var helt i bund.

Jeg trak mig ud og lagde ham om på siden. Kravlede bagved ham og gled ind i hans røv igen. Tog godt fat i hans stive pik og brugte det som et håndtag til at presse mig selv så langt ind i ham som muligt. Han slappede helt af. Lod bare pikken køre frem og tilbage, igen og igen.

Jeg var tæt på at komme og fortsatte med at kneppe han stille og roligt. Han stønnede højere og højere, og jeg kunne mærke at musklerne i hans røv begyndte at krampe sammen, og jeg sprøjtede min ladning helt op i røven på ham. Næsten samtidig kom han igen med et brøl som en tyrekalv. Jeg satte tempoet ned og kørte langsomt frem og tilbage mens jeg nød orgasmen rulle gennem min krop, og fortsat havde et fast greb om hans pik, han græd stille og roligt, mens hans sædklatter sprøjtede rundt.

Jeg holdt om ham og lod pikken blive oppe i ham. Blev pludselig vildt træt. Havde lyst til at falde i søvn. Frank ville sikkert blive ret øm i røven i morgen, men jeg var lidt ligeglad, det ville blive en tur han huskede. Jeg faldt i søvn hen over ham, stadig med en halvslap pik oppe i hans røv.
Kommentar