Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Lejrskole i Madrid - part 5

Karakter: 5.7/3
Visninger: 4695

Af: SlikSutKnep.

Læs flere noveller af:
» SlikSutKnep.

Skriv til:
» SlikSutKnep
Tags: Unge, Bareback, Rimming, Oralsex, Analsex og Skolesex
De var endelig nået hjem fra turen, havde fået noget aftensmad og nu var Hamid og Jeppe igen på deres værelse. Turen havde efter NC og Hamids ’leg’ været temmelig kedelig. Dog havde Hamid igen set Jeppe og NC tale sammen og kigge på Hamid. NC havde sågar taget fat i sin pik på en liderlig måde i samtalen med Jeppe. Talte de da sammen om alt…?

Jeppe lagde sig ned på sengen, mens Hamid gjorde sig klar til at tage et bad. Han trængte til et bad, og selvom han havde vasket sig lidt på et toilet på vingården, følte han stadig, at han havde noget af NC’s sperm oppe i sig.
”NC kunne ellers fortælle noget frækt om dig i dag”, sagde Jeppe. Hamid rystede let på hovedet. ”Han har da svært ved at holde noget for sig selv. Det skulle vel ikke involvere noget med hans store kæmpepik…?”, spurgte Hamid lettere provokeret. ”Nå nå”, svarede Jeppe som reaktion, ”men faktisk, jo! Og hvordan han stak den i dig og skød op i dig”, fortsatte Jeppe. ”Hold kæft, det lød frækt. Det må jeg også prøve!”. Hamid fnyste bare lidt og rystede let på hovedet. Men når alt kom til alt, var han meget tændt på tanken om også at prøve Jeppes pik. ”Vi talte faktisk også om at tage en tur med dig begge to en dag”, sagde Jeppe. Nu kiggede Hamid meget nysgerrigt på Jeppe, der ivrigt nikkede. ”Det ligner ikke, at du synes, det lyder helt værst”, grinede Jeppe. Det gjorde Hamid ikke – den tanke var for fræk. De to lækre fyre om ham – wauv…

”Nå, men kan du ikke lige sørge for, at når du kommer ud af det bad, så er du nøgen…?” Jeppe blinkede til Hamid, smilede og grinede. Hamid grinte bare lidt og rystede lidt på hovedet. De var sgu alle vildt liderlige…

Hamid gik i bad og nød det lunkne vand, der drev ned af hans krop. Han tænkte på Jeppes bemærkning og besluttede, at Jeppe skulle få det, som han ville. Da han færdiggjorde den tanke, så han, at hans pik igen var blevet stiv og tog imod vandet fra bruseren. Men nu studsede Hamid over en underlig lyd inde fra værelset. Det lød som om, at der kom støn derindefra, og det sluttede af med et form for skrig, inden der blev stille. Det havde bestemt lydt som Jeppe. Havde han fået besøg? Var det NC? Hvad foregik der?

Hamid fik tørret sig, og hans pik var faldet ned igen. Han tog i døren og gik nøgen ud i værelset. På sengen lå Jeppe, på ryggen med hovedet en anelse mod sengegærdet. Hans ben var let spredte. Han pustede let. Hans pik lå halvstiv op af hans mave. Den var smurt ind i sperm, og der lå små klatter af sperm rundt omkring på hans mave og bryst. ”Jeg kunne sgu ikke vente, den tanke var for fræk”, stønnede han. ”Min pik havde været for bankende stiv længe”, sagde han nærmest undskyldende.

Hamid kiggede lidt forundret på det syn, der mødte ham. Det var frækt. Jeppes glatte pik, halvstiv og med masser af sperm på sig og ud over hans fine lækre krop. Nu var Hamid for alvor tændt. Jeppe skulle ikke slippe så let – Hamid ville også have sin tur. Mens han stod og iagttog Jeppe, kunne han mærke sin pik rejse sig igen, og nu stod den lige ud i luften og pegede på Jeppe. ”Du er fandme mega fræk, Hamid”, sagde Jeppe.

Nu gik Hamid hen mod sengen. Han kravlede langsomt ind over Jeppe, og hver gang han mødte en af spermklatterne fra Jeppes sidste sprøjt, slikkede han Jeppes hud ren. Det tændte Hamid vildt at få det hvide letklistrede snask i munden og også at se, hvordan Jeppe nød det. Til sidst sad han med et ben på hver side af Jeppe. Hamids pik var om muligt endnu mere stiv end før og pegede ind over Jeppes bryst op mod hans ansigt. Jeppe fik bøjet sig en smule op og stak sin tunge ud og begyndte at slikke rundt om Hamids pikhoved. Det kildede og var frækt og lækkert. Jeppe kunne i den position lige akkurat nå at få pikhovedet ind i munden. Det gjorde han, og han slikkede og suttede let på det. Hamid stønnede allerede.

Hamid trak pikken ud af munden på Jeppe – han skulle ikke komme nu. Hamid greb med sin højre hånd fat i Jeppes spermvåde pik. Den var stadig halvstiv. Hamid spredte benene en smule mere, lod sin røv gå længere ned mod Jeppes skridt og satte den våde pik mod sit hul. Det var en fantastisk fornemmelse. Jeppe blev måske lidt overrasket, for han stønnede let og så rådvild ud i hovedet. Hamid kørte pikken lidt rundt om sit hul og lod den også køre op og ned imellem hans revne. Det var en ubeskrivelig følelse at få hans hul og røv fedtet ind i Jeppes sperm. Så slap Hamid Jeppes pik og vendte sig langsomt rundt, så hans røv nu vendte mod Jeppes ansigt og han selv mod Jeppes våde pik. Hamid blottede nu sit hul mod Jeppe – nu kunne han sgu få lov at smage sin egen sperm. Jeppes pik begyndte at rejse sig lidt igen, og nu tog Hamid den i munden. Han kunne igen mærke og smage det salte fra Jeppes sperm. Det tændte ham vildt, og han slikkede, suttede og slugte. Nu var Jeppes pik igen blevet helt stiv, og den bankede i munden på Hamid. Jeppe havde tilsyneladende bare ligget og nydt det, men nu kunne Hamid mærke Jeppes tunge mod sit hul. Han slikkede hullet rent for sin egen sperm og kørte sin tunge rundt om hullet og også lidt ind og ud af Hamid. Jeppe stønnede, og hans pik bankede om muligt endnu mere i Hamids mund. Mens han slikkede Hamids hul, fik Jeppe også ført sin ene hånd rundt om kroppen på Hamid og hen til Hamids voldsomt stive pik. Jeppe nulrede Hamids pikhoved, og Hamid kunne mærke, hvor våde Jeppes fingre blev af hans presperm. Efterhånden var Hamid blevet konstant liderlig, og der skulle meget lidt til at gøre ham meget tændt, og hans pik blev meget hurtigt våd.

Nu tog Hamid Jeppes pik ud af munden. Han kunne stadig mærke Jeppes tunge i og rundt om sit hul – den fornemmelse bragte ham nærmest i ekstase. Han kiggede på Jeppes pik. Den var godt våd i en blanding af spyt, savl og sperm. Det var en fræk pik – ikke lige så stor som NC’s men alligevel af rimelig størrelse. Den havde en dejlig lige form i sin stive tilstand og et lækkert men ikke alt for stort pikhoved.

Hamid rejste sig let op og kunne mærke Jeppes tunge forsvinde fra sit hul. Han kunne mærke, han var godt våd i hullet. Hamid førte sin krop længere ned mod Jeppes pik – stadig med ryggen mod Jeppe - og satte sine fødder fladt ned på hver sin side af Jeppe. Nu gik han langsomt med sin røv ned mod Jeppes pik, til han kunne mærke Jeppes våde pikhoved ramme sit hul. Hamid sad nærmest på hug på Jeppes pik. Hamid tog fat i pikken og holdt den fast mod sit hul. Hamid forsøgte at slappe af i sin krop, som han havde gjort tidligere med NC, og han kunne mærke, hvordan Jeppes pikhoved langsomt gled ind i hans hul. Følelsen var ubeskrivelig, og det, at det gik meget lettere end med NC på grund af størrelsen, gjorde, at han slappede endnu mere af. Den smule smerte, der var, forsvandt fuldstændig til fordel for nydelse. Hamid kunne mærke, hvordan Jeppes pik gled længere og længere ind i ham. Jeppe pustede og stønnede i ren nydelse. Hamid kunne mærke sine baller ramme Jeppes krop. Havde han virkelig taget den så dybt? Hans lille krop? Hamid satte sine hænder i sengen lidt bag sine fødder. Nu arbejdede han sit underliv op igen, så Jeppes pik langsomt begyndte at glide ud af ham igen. Wauv for en følelse, tænkte Hamid. ”Åhhh”, lød det bare fra Jeppe. Da Hamid kunne mærke det yderste af Jeppes pik stadig var inde i ham, begyndte han at glide ned af den igen, så den kom længere ind i ham. Da han igen havde taget den næsten til roden, begyndte han at gå op ad igen. Nu hævede Hamid tempoet, så han i sin hug-stilling nærmest red Jeppes pik. Han gjorde det både hurtigt, og han tog den dybt. Nu kunne Hamid ikke holde sine støn inde længere, og de fløj højlydt ud af ham. De blandede sig ivrigt med Jeppes støn, der udover at stønne også pustede og trak vejret hurtigt. Han var uden tvivl i kæmpe nydelse. Hamid kiggede ned på sin pik og kunne se masser af presperm glinse på hans pikhoved. Han turde ikke tage på den og slet ikke rive i den af frygt for at sprøjte, og det ville han ikke endnu. Hamid gik lidt ekstra dybt en gang ned over Jeppes pik, inden han trak sig hele vejen op sådan, at Jeppes pik gled ud af ham. Der kom et kæmpe støn, ja nærmest brøl fra dem begge, da Jeppe røg ud af Hamid. Hamid kiggede på Jeppes pik og så, hvordan den bare bankede derudaf. Endnu mere presperm piblede ud fra den. Det var simpelthen uimodståeligt frækt.

Hamid vendte sig nu rundt og satte sig overskrævs på Jeppe. Hamids pik bankede ud i luften med den glinsende presperm på spidsen. De smilede begge til hinanden, ja grinte faktisk også lidt. ”Fuck, hvor er det vildt det her!”, pustede Jeppe. ”Dig og din pik, I knepper fandme godt”, grinede Hamid, mens han rystede af liderlighed og ængstelse for at få pikken op i sig igen. Hamid løftede let sit underliv, tog fat i Jeppes fortsat bankende stive pik og satte den mod sit stadig våde hul. Hamid gled langsomt ned af Jeppes pik. Nu kunne han se Jeppes ansigt, og hvordan det fortrak sig i grimasser af ren nydelse. Da Hamid havde taget pikken godt dybt, rystede det pludselig i ham. Hvad var nu det? Han kiggede ned på sin max stive pik og ud flød en klump sperm – eller snarere presperm. Det drev i en lille stråle ud hans pik og ned på Jeppes mave. ”Fuuuck mand”, nærmest råbte Jeppe. Hamid blev lidt tvivlrådig. Kom han nu? Rystelserne tog lidt af, og Jeppe rev ham ud af tankerne, da han tog godt fat om Hamids hofter. Han holdt Hamid fast med pikken lidt inde i ham. Nu begyndte han først langsomt men snart hurtigere at køre sit underliv og pik op og ned, så den bankede ind og ud af Hamid. Hamid begyndte at ryste igen, og han stønnede højlydt. Hamid tog armene op over hovedet og nød, hvordan Jeppe blev ved med at banke hans pik op i ham. Da Jeppe stoppede lidt, kørte Hamid en smule ned over Jeppes pik, og nu var det Hamids underliv, der bevægede sig, og nu var det Jeppes arme, der røg op over hovedet med flere højlydte grynt til følge. Hamid red Jeppes pik hurtigt og hårdt. Hamid vidste ikke, hvordan han kunne holde til de, men nydelsen var uimodståelig og perfekt. Jeppe, der havde haft lukkede øjne, åbnede dem og kiggede stift på Hamids pik, der hoppede og dansede foran ansigtet på ham, hvor den ramte hans bryst af og til, mens Hamid bare red hans egen pik. Hamids pik blev bare ved med at dryppe presperm fra sig, nu ned på Jeppes bryst.

Jeppe tog nu fat i Hamid og med både kraft og gestikuleren, stoppede han Hamid og hjalp ham forsigtigt af hans pik. Da Jeppes pik igen gled ud af Hamid, var følelsen ekstrem, og Hamid kunne mærke, hvordan han trak vejret hurtigt. Hamid sad nu og hvilede på Jeppes lår, og han kiggede ned på begge deres pikke. De var hamrende stive og begge to badet i presperm. ”Læg dig ned på maven”, afbrød Jeppe Hamids syn. Hamid tænkte ikke så meget og gjorde bare, som Jeppe sagde. Jeppe flyttede sig, og Hamid lagde sig ned på maven. På ren automatik spredte han benene let, og han kunne mærke, hvordan hans hårdt pumpede hul blottede sig. Han lagde ansigtet i puden. Nu kunne Hamid mærke, hvordan Jeppes pik ramte hans hul og langsomt gled ind i ham igen. Jeppe kom hurtigt op i et højt tempo og bankede pikken hårdt op i Hamid. Jeppe skiftede mellem at holde Hamid på ryggen og på hans røv. Følelsen af at blive kneppet på denne måde var svær for Hamid at stå imod. Han kunne mærke, han begyndte at ryste, og nu kunne han ikke modstå det meget længere - nu havde han også bare lyst og trang til at komme.

”Jeg kan ikke mere, jeg kan ikke mere – jeg kommer, Jeppe”, udbrød Hamid. Jeppe trak sig hurtigt ud, og Hamid stønnede hårdt. ”Det skal jeg fandme se’”, udbrød Jeppe. Han vendte hurtigt Hamid om. Hamids ansigt vred sig i ren ekstase. Jeppe løftede Hamids ben op og spredte dem. Med den ene hånd holdt han det ene ben fast, mens han med den anden satte sin pik mod Hamids hul endnu engang. Jeppe gled hurtigt ind i Hamid, slap hans ben og pumpede sin pik ind og ud af Hamid. Hamid lå nu og skreg, stønnede og pustede. Han kiggede nærmest bedende på Jeppe. Jeppe tog fat i Hamids pik, som nu var virkelig våd. Han nåede at hive i den to gange, inden Hamid brølede og sendte et kæmpe skud sperm af sted, der ramte ham i hans eget ansigt. Det næste skud fløj op på hans bryst og endnu et hans mave. Hamid stønnede højlydt. Jeppe fortsatte lidt med at køre sin pik ind og ud af Hamid, og nu var det som om, Hamid krampede til. Han stønnede højt og sendte endnu to skud sperm op på sit bryst, mens han kunne mærke, hvordan hans hul strammede sig om Jeppes pik. Det var den sygeste orgasme, han havde gang i. Ud af Hamids pik strømmede spermen stadig, og Jeppe gav et par ekstra stød op i Hamid, inden han trak sig ud. Han stønnede og skreg, da han arbejdede sig op mod Hamids ansigt, hvor Hamid helt automatisk åbnede munden, kørte pikken af et par gange inden han i støn og pusten fyrede sine skud sperm af i skiftevis munden og ud på brystet og maven af Hamid. Jeppe blev ved med at fyre sperm af, indtil Hamid til sidst lukkede sin mund og slugte den sø af sperm, Jeppe havde fået skudt derind. Jeppe bevægede sig ned mod Hamids pik, hvorfra der stadig gled en smule sperm ud. Jeppe vred sin pik, og det sidste sperm dryppede ned på Hamids pik. Jeppe kunne ikke lade være med at smøre Hamids pik ind i deres fælles sperm. Hamid stønnede let igen og kiggede ned på sin stive pik, som Jeppe smurte ind i sperm.

Til sidst holdt Jeppe dog inde. Han rettede sig op og gik ud på badeværelset, hvor Hamid kunne høre bruseren starte. Hamid kiggede ned af sig selv. Han havde sperm over det hele – både sin egen og Jeppes. Han smilede – det var for frækt. Hold kæft en tur det havde været. I det samme kom Jeppe ud med håndklædet om sig. ”Så kan du vist tage en tur til i badet – det trænger du vist til”, grinede han. Hamid rejste sig forsigtigt og gik mod badeværelset. ”Kommer du ud nøgen…?”, spurgte Jeppe kækt og henviste til en ny tur. ”Pas på jeg ikke tager dig på ordet”, svarede Hamid og blev lidt tændt på tanken, om end han var lidt øm i sit hul.

Hamid gik i bad og kom tør, ren og nøgen ud i værelset. Jeppe lå dog i sengen i nogle lysegrønne Calvin Klein underbukser og snorksov så ikke flere ture i dag, hvilket nok også var godt nok. Hamid lagde sig nøgen ned i sengen. Han kunne ikke dy sig for at lægge sin hånd på Jeppes bule i hans underbukser. Den var halvstiv, og Hamid kunne mærke hans egen pik rejse sig igen. Der gik dog ikke længe, før Hamid også faldt i en god, dyb og velfortjent søvn.
(Fortsættes)
Kommentar

Navn:stmc70
Dato:31/07 2019
Kommer der snart flere afsnit af denne frække skoleudflugt
 
Navn:frækung
Dato:18/08 2019
ønsker også flere afsnit. de tænder mig helt vildt og vil gerne vide hvad der kommer til at ske