Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Lejrskole i Madrid - part 4

Karakter: 5.7/3
Visninger: 4429

Af: SlikSutKnep.

Læs flere noveller af:
» SlikSutKnep.

Skriv til:
» SlikSutKnep
Tags: Unge, Bareback, Rimming, Oralsex, Analsex, Skolesex, Natursex og Første gang
Næste dag stod det på en udflugt til yderkanten af Madrid. De skulle ud at besøge en historisk vingård eller sådan noget – det havde Hamid ikke rigtig styr på.

Morgenen var gået din stille gang. Jeppe og Hamid havde smilet til hinanden, grinet og talt sammen, men intet seksuelt havde de haft gang i. De var måske begge lidt trætte efter gårsdagens heftige scener.

Nu sad de i bussen ved siden af hinanden – Jeppe yderst og Hamid ved vinduet. Alle havde t-shirt og shorts på i de 30-35 grader undtagen Hamid, der troligt havde sit træningssæt på. Dog havde han t-shirt på også. Bussen havde ikke kørt længe, før at Jeppe blev kaldt ned bagerst i bussen til noget kortspil eller lignende. Det efterlod Hamid alene ved vinduet, som han afslappet kiggede ud af. ”Sidder du her og dagdrømmer?”, lød der pludselig en stemme. Det var Jonas, deres lærer og en af de 4 lærere på turen. ”Tjaa”, svarede Hamid lidt nervøst. ”Jeg slapper bare lidt af”. ”Det lyder også fornuftigt”, svarede Jonas. Hamid havde det lidt svært ved, at Jonas sad der. På en måde var han lidt tiltrukket af ham trods deres aldersforskel. Jonas havde et nice look, lyshåret, flot kropsbygning, sødt smil og venligt sind. Lige i dag duftede han også helt forrygende. Men det hele var lidt mærkeligt – især efter episoden med NC, den halvstive pik og den våde spermplet i træningsbukserne. ”Har du fået tørre bukser på?”, spurgte Jonas så. ”Shit”, tænkte Hamid. Så var det nu stensikkert, at Jonas vidste, hvad de havde lavet. Måske fornemmede Jonas Hamids uro, for han grinede og smilede lidt og sagde: ”Bare rolig, det siger jeg ikke videre til nogen. Jeg synes sgu bare, I er lidt vilde med det der. Men er I jo bare drenge – nogle frække af slagsen må jeg dog indrømme.” Hamid vidste ikke, hvordan han skulle reagere. Skulle han tale og spille med, eller skulle han alligevel prøve at bortforklare. Hamid besluttede sig for at joke lidt med det hele. ”Du kunne måske tænke dig at være med”, grinede han og ligesom for at overspille situationen, kiggede han lokkende ned på Jonas’ skridt. Det gav et lille gib i Hamid, for han kunne se, at Jonas’ pik var vokset i de sportsshorts, han havde på. Jonas blev tydeligt forlegen. ”Arhh, nu laver du vist sjov – og det er jeg vist også for gammel til”, svarede Jonas for at undgå at blive mere forlegen. Han rettede lidt på sin t-shirt, rejste sig og fik den til at dække den lidt større bule i shortsene, smilede til Hamid og gik hen til de andre lærere.

Igen sad Hamid alene men ikke længe, for nu kom NC og tog den ledige plads. ”Nååå, fik du dig lige en lille snak med vores yndlingslærer?”, grinede NC. Hamid kiggede nervøst på NC. ”Jeg tror sgu, han er interesseret i at lave noget frækt med os, selvom han taler uden om”. ”What!?!”, sagde NC. ”Hold kæft, det kunne være frækt… Kneppe med sin lærer…”, sagde NC. Hamid grinede og prøvede at skyde tanken ud af hovedet, selvom den tiltalte ham.

De kørte lidt, uden nogen af dem sagde noget. Så brød NC tavsheden. ”Jeg har ikke glemt din lækre røv. Jeg har virkelig brug for at se den uden træningsbukser.” Hamid kiggede på NC og grinede lidt. ”Ja, det ville du kunne lide, hva’?” ”Det kan du tro! – jeg vil gerne prøve at kneppe dig”, sagde NC lavt og tæt på Hamid. Hamid tændte på tanken men havde også en frygt for NC’s store pik. ”Det tror jeg altså ikke, du kan komme til. Jeg er ikke blevet kneppet før og undskyld mig…., men din pik er kæmpestor…”, svarede Hamid tvivlende. ”Vi ved det jo ikke, hvis vi ikke prøver”, svarede NC bare og trak på skuldrene. ”Jeg kan da se, at tanken tænder dig”, og ledte sit blik ned mod Hamids pik. Hamid havde ikke skænket det en tanke, men hans pik bankede hårdt og stiv mod træningsbukserne. Hamid rettede på sig og prøvede at skjule den stive bule, men det var svært. ”Mon ikke det bare er dig, der er liderlig”, sagde Hamid og for at revanchere sig førte han sin hånd hen til NC’s pik i hans cowboyshorts. Hans pik var stiv, og Hamid kælede den lidt og nød at røre den. ”Du kan tro, jeg er liderlig!”, sagde NC lettere opstemt.

Bussen stoppede nu, og en af lærerne annoncerede, at der var pause her en halv time, inden turen gik det sidste stykke mod vingården.
Eleverne væltede ud af bussen og stormede mod stedets cafeteria og kiosk. NC blev dog stående og hev fat i Hamid. ”Skal du med?”, spurgte han. ”Hvorhen?”, svarede Hamid undrende. ”Jeg har hørt, at en af Spaniens flotteste kastanjebuske er lige herhenne”, sagde han og svingede med hovedet. Hamid grinede højlydt over det sludder. Nu viste NC den charme, som pigerne var så vilde med – og det samme var Hamid. ”Hmm, ja, det bliver jeg vel så nødt til”, smilede Hamid uden helt at vide, hvad NC havde i tankerne. Ville han virkelig lave noget frækt her….?

De gik igennem et par krat, buske og træer og lidt op af en bakke og var nu temmelig godt skjult for resten af lærere og elever. NC satte sig op af et træ, så han var helt skjult af både træet og et par buske. Han knappede sine cowboyshorts op og trak dem og et par hvide underbukser af. Ud stod hans halvstive pik. Selv halvstiv var den meget stor. ”Jeg tror, at hvis du viser mig din bare røv, at den kommer helt op”, grinede NC. Hamid var nu, selvom han var noget usikker på det hele, helt med på legen. Han tog t-shirten af og trak træningsbukserne og de hvide Calvin Klein underbukser af. Hans pik bankede stiv ud i luften. ”Du behøver sandelig ikke noget for at få den op”, smilede NC. Hamid drejede sig rundt, så NC kunne få det syn, som Jeppe havde fået i går. Den flotte, glatte, spændstige røv stod næsten lige i ansigtet på NC. ”Hold nu kæft, den er mere lækker, end jeg troede”. Hamid kunne mærke NC’s hænder, der greb fat i hans baller. Hamid vendte sig om og ganske rigtigt. Nu bankede NC’s kæmpepik hårdt op af hans mave. ”Jeg sagde det jo!”, grinede han.

Hamid gik ned på knæ, mens han kiggede NC i øjnene. Han nåede ned til pikken og tog den straks i munden. Den kæmpe pik fyldte hans mund ud, men nu var han helt parat til det. Hamid tog den meget langt ned i halsen, inden han langsomt lod sin mund og tunge arbejde sig mod pikhovedet, som han legede lidt med. NC begyndte nu at lave kneppebevægelser med sit underliv. Hamid holdt blot sin mund stille og mærkede, hvordan NC’s pik arbejdede sig ind og ud af hans mund. Det var helt ekstremt frækt, og hans egen pik bankede bare stiv ud i luften også. NC stoppede sine bevægelser, og Hamid tog igen fat med sit sutteri og slikkeri – han kunne smage den salte smag fra NC’s presperm. Hamid tog lidt fat i sin egen pik og mærkede, at den også var mega våd af presperm.

NC løftede langsomt Hamids hoved væk fra hans pik. Han kiggede på Hamid. ”Jeg ved, du har lyst”, sagde han så. ”Jeg er sgu lidt bange”, svarede Hamid ærligt. ”Rolig nu, jeg går ikke så dybt. I hvert fald ikke første gang”, grinede NC. ”Vend dig om”, sagde han, mens han let hjalp Hamid på vej. Hamid vendte sig rundt, så han nu stod på knæ. Hamid spredte sine ben lidt, så ballerne blottede hans røvhul noget mere. Hamid lukkede sine øjne. Det første, han kunne mærke, var NC’s våde tunge, der ramte hans hul. Det var helt vildt. Det kildede, kælede, skabte en vidunderlig fornemmelse og tændte ham vildt. NC arbejdede virkelig med hans hul. Han slikkede rundt om det, stak sin tunge ind og ud af det, spyttede i det og slikkede det igen. Hamid rystede, og han kiggede ned på sin pik, der nu dryppede presperm fra dig.

NC fjernede sin tunge. Hamid kunne fornemme, han rykkede lidt på sig, og det næste han mærkede, var NC’s mørke pik mod sin revne. NC kørte sin pik op og ned i Hamids revne mellem ballerne. Det var vildt, syntes Hamid. NC stoppede lidt, spredte let Hamids baller og satte sin pik mod Hamids hul. Hamid gav nogle støn fra sig – den føltes meget stor. Han kunne høre NC spytte et par gange. Han gjorde det ud i sin hånd, tog sin pik væk og gned den nu ind i spyttet. Nu lænede NC sig let ind over Hamid. ”Klar…?”, hviskede han. ”Hnmnn”, stønnede Hamid. NC tog fat i sin pik med sin højre hånd og satte den mod Hamids hul. Hamid kunne mærke det store pikhoved. NC trykkede let til for at komme ind – umiddelbart uden held. ”Slap af”, sagde han stille. Hamid kunne mærke, han spændte i hele sin krop – han var nervøs men også ekstremt tændt og liderlig. Hamid forsøgte at slappe lidt af. NC trykkede igen let til, og nu fornemmede Hamid, at pikhovedet trængte sig lidt ind i ham. Det pressede helt vildt i hans hul. NC trykkede lidt mere, og han kom et lille stykke mere ind. ”Et lille stykke til og så holder vi for nu”, sagde NC. ”Aha”, stønnede Hamid medgivende. NC trykkede en gang til, og hele pikhovedet og lidt til var nu inde men langt fra hele hans store pik. ”Flot klaret, lækre lille Hamid”, sagde NC frækt. Hamid nød det i fulde drag. Det gjorde ondt, men hele setuppet tændte ham vildt og afbøjede smerten. ”Kan du kneppe uden at gå dybere?”, spurgte Hamid. Uden at sige noget begyndte NC at køre sin pik frem og tilbage op i Hamid uden at gå dybere. Det var helt ekstremt for Hamid. Han vred sig og stønnede hårdt. NC rettede sig lidt op men fortsatte sine bevægelser frem og tilbage ind i Hamid. Nu stønnede han også hårdt. ”Fuck, det er vildt det her”, fremstammede han. Hamid kunne ikke svare – han var i ren ekstase. NC fortsatte lidt, og nu var det som om, der skete noget med Hamid. Han kunne slet ikke kontrollere sin krop. Han kiggede ned mod sin pik, som var helt våd nu af presperm. Nu var det som alt strammede sig i ham. Han spændte i sin krop, og han mærkede lige akkurat sit hul stramme sig yderligere om den store pik oppe i ham, inden han kiggede ned på sin egen stive pik og så, hvordan det bare sprøjtede ud af den i flere sprøjt ud i skovbunden. Han havde sgu aldrig prøvet at komme uden at røre sin pik. Det var for vildt. NC kunne tydeligt mærke det stramme om sin pik. ”Hvad sker der, Hamid?”, stønnede han. ”Jeg kom fandme!”, pustede Hamid. NC kørte sin pik frem og tilbage et par gange til, inden han udbrød et hårdt støn. Hamid kunne mærke, hvordan NC skød et skud sperm ind i ham. NC nåede at trække sin pik ud af Hamid, inden det næste skud fløj op af Hamids ryg. Endnu et skud ramte Hamids højre balle. Hamid kiggede ned på NC’s pik, hvor spermen bare drev ned af den. NC smilede. ”Det må du sgu undskylde. Jeg nåede ikke at trække min pik ud, inden den gik på mig”, sagde NC forpustet og overrasket. ”No worries, det var mega frækt og lækkert!”, svarede Hamid. NC tog Hamid på ordet, greb fat i sin spermfyldte pik og førte den mod Hamids hul, som var fyldt med det første skud. NC trykkede let pikken mod hullet, og den gled let ind i det spermfyldte hul. ”Ahhh”, stønnede Hamid inden NC stille og roligt et par gange kørte sin pik ind og ud af Hamid. Til sidst trak han sig dog ud igen.

Nu sad de der i skovbunden med våde spermindsmurte pikke og for Hamids vedkommende en smule sperm i sin røv. NC kiggede på sin mobil. ”Shit, der er to minutter til vi kører!”, sagde han. ”Fuck, hvad gør vi?”, spurgte Hamid. NC tog sin hånd og gned så meget af spermen på sin pik af, han kunne inden han tog en klump jord og prøvede at gnide det væk. Hamid fulgte hans eksempel. Det lykkedes meget godt. ”Hvad fanden gør jeg med det, jeg har i min røv…?”, spurgte Hamid. ”Shit, jeg ved det ikke – sorry”, svarede NC. Hamid så ingen anden udvej end bare at tage underbukser og træningsbukser på, som det var. Han tog tøjet på. Den lod til at gå, men han kunne mærke, at der gled noget af NC’s sperm ud i hans underbukser. Det var ikke så rart og måske heller ikke smart – men det var også en smule frækt.

NC fik også knappet sine cowboyshorts, og de skyndte sig mod bussen. Selvfølgelig var det Jonas, de først mødte ved bussen. Han kiggede på deres snavsede hænder. Inden han nåede at sige noget, udbrød NC noget med nogle biologi-undersøgelser. Hamid grinede bare højlydt, da han hørte det og gik ind i bussen.
(Fortsættes)
Kommentar