Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Lejrskole i Madrid - part 3

Karakter: 5.7/3
Visninger: 4031

Af: SlikSutKnep.

Læs flere noveller af:
» SlikSutKnep.

Skriv til:
» SlikSutKnep
Tags: Unge, Rimming, Oralsex, Onani og Skolesex
Efter en lang dag og efter at turen rundt i området var slut, nåede Jeppe og Hamid endelig tilbage til deres værelse. De smed sig begge på sengen og faldt lidt ned. De lå og sundede sig lidt. Under turen havde Hamid set Jeppe og NC gå og snakke, mens de af og til havde sendt ham nogle blikke og havde smilet til ham men også grint sammen. Hamid spekulerede på, hvad de mon havde talt om. Nu dristede han sig til at spørge Jeppe. Jeppe kiggede en smule alvorligt på Hamid. ”Jo, vi talte da om dig… NC fortalte mig, hvorfor I kom lidt for sent.” Jeppe smilede. ”Det lød godt nok frækt det, han fortalte mig. Men sig mig, er hans pik bare ikke en kæmpe en af slagsen…?”, spurgte Jeppe så. Hamid grinede. ”Det tør siges, men også mega fræk og lækker! Men altså din er sgu også en nice en af slagsen”, fik Hamid hurtigt tilføjet. ”Haha, jamen tak – og i lige måde!”, smilede Jeppe tilbage. ”Men nu trænger jeg sgu til et bad”, fortsatte Jeppe og rejste sig. ”Arh”, brokkede Hamid sig lidt. ”Jeg trænger til at få vasket den sperm af mig”, grinede Hamid. ”Du kan jo bare komme i bad med mig…”, svarede Jeppe tilbage og blinkede til Hamid. Hamid syntes temmelig godt om den tanke, men måske skulle han også holde en pause. Jeppe stod ved badeværelsesdøren, nu kun i et par sorte underbukser, trak på skuldrene og gik ind i badet.

Efter et kvarter var Jeppe stadig i bad. Hamid havde i al den tid haft svært ved at skyde tanken om Jeppe nøgen i badet ud af hovedet. Hamids pik havde også vekslet mellem stiv og halvstiv. Nu rejste han sig fra sengen, fik taget træningssættet, t-shirt og underbukser af så han stod nøgen i rummet. Hans pik var halvstiv, da han tog i døren ud til badeværelset. Døren gik op, og Hamid så Jeppes sorte underbukser ligge på gulvet, mens han kunne høre vandet fra bruseren. Han åbnede døren helt op og gik ind og lukkede døren bag sig. Jeppe kunne tilsyneladende fornemme, at Hamid var kommet ind på badeværelset. ”Nå, hvad så? Gad du ikke vente længere?”, sagde Jeppe. Hamid kunne høre, han smilede. Hamid stod og kiggede igennem brusekabinens glasdør på Jeppes lækre ryg og vandet, der gled ned ad netop ryggen og ned over Jeppes spændstige baller og røv. Hamids pik stod nu og bankede mega stiv ud fra ham. Det var et fantastisk syn. ”Nahh, tænkte jeg lige måtte have et kig til, om du bliver helt ren”, svarede Hamid. ”Aha, nu står du vel ikke der med stiv pik og liderlige tanker”, sagde Jeppe, mens han kørte hænderne igennem sit våde hår. Det var som om, han spændte i sin krop, så hans røv blev om muligt endnu mere spændstig. ”Det er altså temmelig svært, når det er det her syn, der møder mig”, var ligesom det eneste Hamid kunne svare.

Hamid tog lige det sidste mod til sig og åbnede døren til kabinen og gik ind til Jeppe. Jeppe blev stående med ryggen til Hamid. Så meget plads var der ikke i kabinen, og selvom Hamid var noget mindre end hjemme, kunne Jeppe ikke undgå at mærke Hamids pik strejfe hans baller. Hamid masserede let Jeppes skuldre lidt, inden han kælede på Jeppes ryg, mens vandet gled ned over dem begge nu. Hamids hænder nåede til Jeppes baller, og han kærtegnede dem let med blød berøring. Igen følte Hamid spændingen og lysten flyde igennem sin krop, og han kunne mærke, hvordan blodet bare pumpede ud i hans meget stive pik. Hamid satte sin stive pik i revnen mellem Jeppes baller. Igen kunne han lige klare det trods sin noget lavere højde. Hamid kørte pikken op og ned i revnen, og Jeppe lød til at nyde det, for han kom med små støn nu. Hamid kunne ikke dy sig for at føre sin højre hånd rundt om Jeppe og tage fat i hans pik. Ikke overraskende var den super stiv, og igen føltes den mega lækker at holde om. Hamid begyndte langsomt at køre den af på Jeppe. Med sin venstre hånd lod han sin ene finger gå imellem Jeppes baller og først røre hans lækre klunker, inden han lod fingeren glide langsomt forbi Jeppes glatte hul. ”Igen”, stønnede Jeppe, da Hamids finger gled forbi hullet. Hamid satte endnu en gang sin pik mod revnen og kørte den op og ned igen, inden han igen kørte fingeren fra klunkerne forbi hullet.

Nu stoppede Jeppe bruseren, og vandet dryppede kun fra de to nu. Jeppe rettede sig lidt op og spredte sine ben en smule. ”Slik mig”, nærmest stønnede Jeppe. Igen var Hamid en smule rådvild. Kunne han finde ud af det? Men mon ikke, nu havde slikket og suttet pik, så hvorfor ikke også et lækkert glat hul. Hamid slap Jeppes hårde stive pik og gik ned på knæ. Jeppes lækre glatte hul var blottet, og Hamid satte langsomt tungen mod det. Han lod tungen glide hen over hullet, som han havde gjort med sin finger. Jeppe stønnede nu højlydt. For Hamid var det en ubeskrivelig følelse. Han blev helt vildt tændt af det og også af at fornemme, hvordan Jeppe nød det. Hamid lod nu sin tunge arbejde ved hullet og slikkede omkring det. Hamid stak også sin tunge en smule ind i hullet og trak den lidt ud igen. Den manøvre nærmest skreg Jeppe af, og Hamid gentog det flere gange. Hamid slikkede nu heftigt omkring og i hullet til Jeppes store højlydte støn. Pludselig vendte Jeppe sig om. Han hev to gange i sin stive pik, og så stod spermen ud i håret og ansigtet på Hamid. Jeppe sprøjtede et par gange, og det sidste sprøjt ramte tæt på Hamids mund. Hamid stak sin tunge ud og smagte på spermen. Han havde ikke smagt sperm før – det var en sær saltet smag, men det tændte ham mega meget.

Hamid rejste sig op, og de tændte igen for bruseren og vaskede spermen af Hamids krop. ”Fuck, du er en fræk lille en”, smilede Jeppe, mens han hjalp Hamid med at få den hvide klistrede sperm ud af hans sorte hår. Hamid smilede og grinede lidt. ”Jeg ved ikke, hvad du gør ved mig”, sagde han så, hvilket jo var helt ærligt.

De stod front mod front, og nu var Jeppes pik blevet halvstiv, men det var Hamids sandelig ikke. Den lysebrune pik stod og bankede ud i luften, mens vandet ramte den. Jeppe slukkede vandet igen. Nu var det Jeppe, der gik ned på knæ. Han tog Hamids stive pik i munden og suttede hårdt til med det samme. Det var næsten for meget for Hamid, der følte, at han kom. Hamid stønnede hårdt i nydelse. Han kom dog ikke endnu, og nu begyndte Jeppe at gnide to fingre mod den nederste del af Hamids klunker. Jeppe tog herefter en finger og lod den glide mod Hamids glatte hul, alt imens han fortsatte med at sutte Hamids pik, som han nu havde langt inde i munden. Hamid stod nu og småtrippede i ren nydelse og tæt på at eksplodere. Jeppe lod Hamids pik komme ud af sin mund og greb nu ud efter shampoo’en, åbnede den og lod en smule shampoo dryppe på hans finger. Han kørte fingeren tilbage mod Hamids hul, og efter at havde gnedet fingeren lidt mod hullet, lod han den langsomt glide ind i Hamid. Det gav et lille gib i Hamid, da fingeren gik ind i ham, men herefter var det ren nydelse. Jeppe kørte skiftevis langsomt og hurtigt fingeren ind og ud af Hamids hul. Han tog igen Hamids pik i munden, som nu bare bankede derudaf. Jeppe fortsatte med fingeren i hullet, og nu stønnede Hamid højlydt, inden han nærmest skreg. Det første skud fløj langt ned i halsen på Jeppe, inden Jeppe tog pikken ud af munden, og den fortsatte med at sprøjte sin sperm ud i ansigtet på Jeppe. Jeppe sank spermen, og Hamid kiggede på resten af spermen, der gled ned ad ansigtet på Jeppe, mens hans pik dryppede de sidste dråber ud af hans vilde orgasme. Han havde nærmest lyst til at tage en tur til med det samme.

Hamid vred i sin stadig stive pik, og der klemte sig en smule mere sperm ud. Jeppe lod en finger glide over Hamids pikhoved, så der kom lidt sperm på og tog den herefter i munden. ”Mmmm, din sperm smager for lækkert”, sagde han grinende, inden han tændte for bruseren og lod vandet skylle resten af spermen væk.

De fik vasket og tørret sig og kom begge i et par Calvin Klein underbukser. Så lagde de sig igen på sengen. ”Fuck en vild dag”, sagde Jeppe. ”Ja”, fik Hamid fremstammet. Når han tænkte over det, gik dagen over hans vildeste fantasi. Han kunne mærke sin pik rejse sig lidt igen. Jeppe så det tilsyneladende. ”Så så, slap nu lidt af og hvil dig. Vi skal meget mere de næste dage”, sagde Jeppe, inden han strakte sig og slukkede lyset i værelset.
(Fortsættes)
Kommentar