Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Lejrskole i Madrid - part 2

Karakter: 5.8/4
Visninger: 4285

Af: SlikSutKnep.

Læs flere noveller af:
» SlikSutKnep.

Skriv til:
» SlikSutKnep
Tags: Unge, Oralsex, Onani og Skolesex
Sidst på eftermiddagen skulle klasserne på tur – ud at se Madrid og kigge lidt på området de boede i.
Efter den fantastiske pikspillertur med Jeppe, behøvede Hamid et bad inden da. Der var ikke lang tid til, at de skulle afsted. Han rejste sig op fra sengen, tog et håndklæde frem, gik hen til stolen der stod lige ved siden af badeværelset og tog underbukserne af og lagde træningsbukserne på stolen. Han vendte sig mod badeværelsesdøren og havde ryggen til Jeppe, der stadig lå i sengen. ”Fuck, en røv!”, udbrød Jeppe. Hamid kiggede bagud og så Jeppe nærmest stirre af forundring på hans to flotte glatte baller. Hamid vidste godt, at han havde en god røv, og lige nu spillede han også lidt på det. ”Den kommer jeg ikke til at kunne modstå – siger det bare”, sagde Jeppe, inden Hamid gik ud på badeværelset og i bad.

Mens han stod i badet, kunne han høre nogle komme ind på værelset. Det lød bestemt som NC. Hamid kunne ikke høre, hvad han og Jeppe talte om, men de grinede og fjollede lidt lød det til. Efter lidt tid hørte han døren gå i igen, Hamid tog sit håndklæde og tørrede sig hurtigt, inden han åbnede døren fra badeværelset. ”Jeg lånte lige NC din oplader hurtigt, inden vi skal afsted”, sagde Jeppe, mens han rodede med sin taske. ”Ahh, shit,”, udbrød Hamid. ”Jeg er ved at løbe helt tør for strøm på min mobil”. ”Så gå lige ind og fiks den tilbage – det beklager jeg”, sagde Jeppe. Nu havde Hamid travlt, for der var ikke lang tid til, de skulle være i hotellets hall. Han greb sine træningsbukser og tog dem hurtigt på og gik ud af værelset i bar overkrop mod NC’s værelse.

Hamid bankede let på, og der blev sagt ”ja ja”, og Hamid gik ind. NC lå helt afslappet på sin seng og kiggede i et fitnessblad. Hans seng stod i hjørnet af værelset. Det var et 3-personers-værelse, men NC var alene på værelset. ”Ja, det er bare mig, de andre var klar og gik afsted”, sagde NC nærmest som om han kunne læse Hamids tanker. ”Jeg bliver altså nødt til at have min oplader igen – jeg er næsten helt død for strøm”, sagde Hamid. ”Nåhh, ok”, svarede NC og pegede på et lille bord, hvor hans telefon lå med opladeren i.

Hamid gik hen mod bordet og blev nødt til at vende ryggen mod NC for at få fat i opladeren. ”Nå, kan ham Jeppe holde nallerne fra dig?”, spurgte NC, mens han grinede lidt. Der gik et sug igennem Hamid – havde de snakket om deres lille ”tur”, mens han var i bad? Hamid kunne kun fnyse lidt i sit forsøg på at afvise det som fjol. ”Men bebrejder ham ikke, at det kan være svært at modstå denne her”, sagde NC og i det samme lagde han sig hånd på Hamids røv. Der gik et stød igennem Hamid. Hvad var nu det her? Også NC…? ”Hvad pokker….!?!”, udbrød NC, og Hamid kunne mærke han rejste sig let op. ”Har du ingen underbukser på?”, sagde NC undrende.

Han begyndte at kæle på Hamids røv på hele hans røv og kørte fingre og hele håndflader rundt på det tynde stof, der var i træningsbukserne. Hamid kunne høre NC’s vejrtrækning blive hurtigere, og han kunne mærke, at han selv blev tændt. NC kørte en finger let ned i Hamids revne mellem ballerne, et par gange op og ned. Hamid stod nu bare og nød det. NC trykkede let fingeren mod Hamids hul og stoppede så sit kæleri.

Hamid vendte sig om. ”Du er alt for lækker. Du bliver nødt til at hjælpe mig nu”, sagde NC og flyttede sit blik ned mod sit skridt, mens han trak sin t-shirt af. Her kunne Hamid se en meget stor bule i et par hvide træningsshorts. NC trak shortsene af, og nu lå han blot i sine grønne underbukser med en kæmpe pik bankende i dem. Hamid synes de matchede hans mørke hud perfekt. ”Jeg jeg jeg tror ikke, vi kan nå det…”, fremstamme Hamid. Om end han havde lyst, var han også lidt bange for den store pik. ”Selvfølgelig kan vi det”, sagde NC. Hamid begyndte at mærke på bulen i underbukserne. Den føltes stor, tyk, men også mega fræk. Nu kunne han slet ikke slippe synet af den. Han trak underbukserne af NC. Da den kom ud, virkede den lige så kæmpe stor som i bukserne, ja måske endda større. NC havde små sorte hår rundt om den men ikke mange. Det var en lækker pik. ”Kør den af på mig”, sagde NC. Hamid kiggede op på ham, tog fat om pikken og begyndte langsomt at køre den af på NC. Den var vildt lækker at holde om, og Hamid blandede tempoet mellem hurtigt og langsomt, og NC lå og nød det, mens han kom med små tilfredsstillende støn.
”Sut mig”, sagde NC stille. Hamid vidste ikke, hvad han skulle gøre. Han havde aldrig haft en pik i munden før. Han havde mega meget lyst til det, men hvad nu hvis han var dårlig til det…? NC åbnede øjnene og kiggede på Hamid med et blik, der sagde ”hvad venter du på…?”. Hamid kiggede tilbage på den store fede stive pik og tog den i munden. Den føltes meget stor i hans mund, men langsomt fik Hamid en god fornemmelse for det. Han kørte sin mund op og ned over pikhovedet, mens han bevægede sin tunge rundt om hovedet. NC’s støn blev højere og højere. Hamid selv var mega tændt af hele situationen, og han kunne mærke, hvordan hans egen pik bankede mod træningsbuksernes tynde stof. Hamid suttede og suttede, og han kunne smage en let saltet smag. Det måtte være NC’s presperm. Det tændte bare Hamid yderligere.

Pludselig tog NC fat i Hamids hoved og førte det væk fra hans pik. Hamid forstod det ikke helt – det virkede som om, at NC var lige ved at sprænge. ”Sæt dig overskrævs på mig”, sagde NC. Han flyttede let på sig og vidste ikke helt, om han skulle tage træningsbukserne af eller hvordan. Han nåede ikke at tænke så meget, for NC nærmest løftede ham op på sig med bukserne på. Hamid kunne mærke, hvordan NC’s pik ramte hans baller og lå op af revnen og nåede op til hans ryg. NC tog på Hamids baller og kælede dem. Nu bankede Hamids stive pik tydeligt frem i bukserne og pegede mod NC. NC smilede og førte sin højre hånd hen til sin pik, mens han stadig kælede for Hamids røv med den venstre. NC rev i sin kæmpe pik, og Hamid kunne se at han var lige ved at sprænge. Hamid lavede et par bevægelser med sit underliv – de bedste kneppebevægelser han kunne lave i den position. Det var tilsyneladende nådestødet for NC, for han skar en grimasse i ansigtet, og Hamid kunne mærke, hvordan den varme sperm fløj op langs hans ryg og ramte ham. NC måtte have lavet 4-5 sprøjt, for han kunne mærke, han blev ved med at blive ramt. Den varme sperm gled ned ad hans ryg, og noget af det gled ind under kanten på hans træningsbukser og ned i revnen mellem hans baller. Det tændte Hamid helt vildt.

NC førte sin stadig stive pik mod Hamids hul uden på træningsbukserne. Han kunne mærke pikken trykke mod sit hul – den var kæmpe! Men det tændte Hamid helt vildt, og hans åndedræt blev hurtigere og hurtigere, og han havde svært ved at holde kontrollen. NC blev ved med at lege med hans pik og Hamids røv, og til sidst kunne Hamid ikke længere kontrollere det, og han kunne mærke, hvordan han kom i træningsbukserne, og hans sperm bredte sig ud i dem. NC kiggede ned, der hvor Hamids pik var i bukserne, og hvor en våd plet blev større og større. Han smilede. ”Nå, der tror jeg vist vi fik hjulpet hinanden lidt”, sagde NC. ”Jeg gad virkelig godt have din hjælp igen”, sagde han. ”Og jeg gad virkelig godt kneppe dig og din lækre røv”, sagde han yderligere og gav den et kæmpe klask. Hamid var virkelig tændt på ideen, men han frygtede også den kæmpemæssige pik – det måtte gøre ondt…

Hamid nåede kun lige at smile tilbage, inden det bankede på døren. Hamid hoppede ned fra NC, og NC skyndte sig at trække både underbukser og shorts på. Døren gik op, og der stod deres lærer, Jonas. Han kiggede forundret på dem. NC lå i sengen med sit blad og Hamid stod op. ”I skulle have været i hall’en for 5 minutter siden”, sagde han noget vredt. Hamid kunne mærke, hvordan spermen stadig gled ned af hans ryg. Hans pik havde heller ikke lagt sig helt endnu. Der opstod en lille pause. Jonas, en flot fyr omkring de 35, slank af bygning, lyst hår, blå øjne og en sød fyr syntes Hamid, studerede dem nærmest. Jonas kiggede lidt ned af Hamid og kunne ikke undgå at se den halvstive pik og især ikke den våde plet i bukserne. Jonas kiggede igen op på Hamid. Nu var det som om han nærmest smilede lidt. ”Er alt ok, drenge?”, spurgte han så. ”Ja, vi beklager vi lige missede tiden”, sagde NC, mens han rejste sig op. ”Det går lige for denne gang”, sagde Jonas. ”Måske koster det lidt på et tidspunkt – skynd jer nu lidt”, sagde han så, vendte rundt og gik ud.

Hamid og NC kiggede på hinanden efter den kommentar. ”Hvad mente han lige med det?”, sagde NC, inden han begyndte at rode i sine ting. ”Du må hellere skynde dig”, sagde han så til Hamid, der så hurtigt han kunne kom tilbage til sit værelse, hvor Jeppe selvfølgelig ikke var. Han tørrede så godt han kunne spermen væk og kom i rene underbukser og et nyt sæt træningstøj og gik hurtigt ned i hall’en.
(Fortsættes)
Kommentar

Navn:Kokkedal2980
Dato:15/07 2019
Lækker, liderlig og lækkert skrevet. Mere af det.