Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Lejrskole i Madrid - part 1

Karakter: 6.0/4
Visninger: 5357

Af: SlikSutKnep.

Læs flere noveller af:
» SlikSutKnep.

Skriv til:
» SlikSutKnep
Tags: Unge, Oralsex, Onani og Skolesex
Det var blevet lejrskoletid for de to 9.klasser. Turen gik til Madrid – det var noget, de alle havde set frem til.

Værelsesfordelingen lå klar, hvor de to klasser var blevet blandet. Selvfølgelig boede ingen piger sammen med drenge. På grund af de ulige antal havde det udmøntet sig sådan, at en dreng fra A-klassen skulle bo sammen med en dreng fra B-klassen. Lærerne havde spurgt Jeppe og Hamid, om de kunne være de to, da de før havde spillet håndbold sammen og kendte hinanden ok. Det havde de sagt ja til.

Jeppe var en 15-årig fyr, slank men ellers af almindelig bygning, lyst hår og brune øjne. Hamid var også 15 år, var af mellemøstlig afstamning, lille og slank, sort hår og brune øjne. Hamid havde sagt ja til at bo på værelse med Jeppe, men var også lidt urolig for det. Hamid var nemlig begyndt at have et godt øje for Jeppe, og hver gang han så Jeppe, gik der ligesom et stød igennem kroppen på ham. Han havde prøvet at skyde tanken væk, men det gik ikke, og nu var han lidt bekymret for at bo på værelse med Jeppe, for hvad nu hvis Jeppe opdagede Hamids tilbøjeligheder….? Det var ikke altid, at Hamid kunne kontrollere, hvad der skete i hans underbukser, og Jeppe ville måske få øje på hans stive pik….

Hamid kunne huske en gang i omklædningen efter idræt, som de to klasser havde sammen. Næsten ingen gik i bad, men det gjorde Jeppe og en anden dreng fra A-klassen. Det var Nicolai – eller NC som han blev kaldt. NC var en mørk fyr, adopteret fra Sydafrika, flot og stærkt bygget fyr, sødt smil og en rigtig charmør. Hamid havde fået bekræftet myten om, at mørke fyre havde en ordentligt pik. Selvom NC kun lige var fyldt 16 år, havde han en super stor pik hængende, og Hamid havde haft svært ved at kigge væk fra den i omklædningen.

Den dag havde Jeppe og NC fjollet rundt i badet, mens Hamid som den eneste var tilbage for at klæde om. Han misundte dem lidt, for det så sjovt ud – på den anden side ville han være bange for, at hans pik kom op at stå, så måske var det meget godt, at han ikke var med. Til sidst havde de to begyndt at klaske hinanden på numsen og havde grint af det. De havde begge gode faste røve, og Hamid havde lagt mærke til de spændstige baller, når de blev ramt.

”Står du bare der og nyder synet…?”, havde NC pludselig sagt til Hamid. Hamid havde nervøst grinet tilbage og rystet på hovedet. ”Du tror, du er så lækker, at alle vil have dig – selv fyre”, havde Jeppe sagt til NC og havde givet ham endnu et klask i hans spændstige røv. ”Pas du bare på jeg ikke hopper på dig”, havde NC givet igen, mens han havde taget fat i Jeppes pik. Hamid grinede lidt igen, men kunne mærke hans egen pik vokse i bukserne og havde vendt sig om. Da han nervøst kiggede lidt igen, greb Jeppe ud efter sit håndklæde, og det lignede, at hans pik begyndte at vokse lidt. Var Jeppe tændt af NC’s leg…?

Nu stod Jeppe og Hamid i deres værelse i Madrid. De stod foran en dobbeltseng, der ikke kunne splittes op. ”Hmm, det skal nok blive spændende”, sagde Jeppe kækt og grinede. ”Nå, men jeg tager denne side”, sagde han og smed sig på den side længst væk fra døren. Hamid lagde sin rygsæk på sin side og satte sig på kanten. Allerede nu havde han det svært med tanken om at ligge ved siden af Jeppe. Han kunne mærke sin pik rejse sig lidt og blev siddende lidt på kanten. Hamid gik stort set altid i træningstøj – helst Adidas og helst sort. Som regel var trøjen dog så lang, at den skjulte godt for de nedre dele, hvis der skulle ske noget.

”Er du ok?”, spurgte Jeppe. ”Ja ja”, fik Hamid nervøst svaret. ”Så læg dig dog ned og slap lidt af”, sagde Jeppe, mens han hev Hamid i skulderen, så han røg ned på ryggen. Hamids pik havde tilsyneladende rejst sig mere, end han troede, for den stod tydeligt op i hans træningsbukser. Jeppe kunne ikke undgå at se det. ”Hold da op, du har da tanker i hovedet, hva’?”, sagde Jeppe, mens han kiggede på det stive bule i Hamids bukser.

Hamid blev meget forlegen og flov, hvilket Jeppe tilsyneladende kunne mærke. ”Det skal du sgu ikke blive ked af”, sagde han med et smil. ”Måske du bare trænger til en spiller….”, sagde han kækt. Hamid vidste ikke, hvordan han skulle reagere. Men det hjalp i hvert fald ikke på hans stive pik, der bare blev ved med at banke i bukserne på ham. ”Vi kunne da også tage en spiller sammen…?”, spurgte Jeppe så. Der kom et lille overraskende støn fra Hamid. ”Eller det bliver måske lidt for homoagtigt for dig….?”, sagde Jeppe. Hamid var helt væk – hvad skulle han gøre eller sige…? Han vidste ikke, hvad han skulle sige så i stedet for listede han sin hånd ned mod Jeppes skridt. Han mærkede på hans pik, som umiddelbart var halvstiv. Jeppe sagde ikke noget. Hamid kælede den lidt uden på de cowboyshorts, Jeppe havde på og kunne mærke hans pik blive mere og mere stiv. Til sidst knappede Jeppe sine bukser op, og Hamid kiggede ned og så hans stive pik banke i hans blå underbukser. Hamids egen pik føltes stiv som aldrig før. Hamid flyttede sin hånd væk fra Jeppe og trak sine træningsbukser af, så han lå i sin hvide t-shirt og hvide Calvin Klein underbukser. Hamid lagde mærke til den lille våde plet der var i underbukserne, der hvor hans pik ramte dem. ”Dem skal du da også have af”, sagde Jeppe, mens han selv trak både cowboyshorts og underbukser ned til anklerne og flåede sin t-shirt af også. Frem kom Jeppes flotte rimelige tykke pik. Den stod lige op i luften. Hamid havde svært ved at tage øjnene fra den. Jeppes pik var glat, hvilket for Hamid bare gjorde det endnu mere lækkert at se på.

”Jamen, jeg kan da også hjælpe dig”, sagde Jeppe og hev i Hamids hvis underbukser i den side der vendte mod ham. Hamid hjalp til og af og kom også underbukserne og bagefter hans t-shirt. Hamids lysebrune pik dansede frem og på spidsen glinsede prespermen på pikhovedet. ”Hold kæft, en flot og lækker pik, du har dig der”, sagde Jeppe lidt overrasket. Måske havde han regnet med en lille pik, fordi Hamid var så lille, men hans stive pik var faktisk både ganske lang og slank. ”Lækker glat!”, sagde Jeppe. ”Jeg bliver sgu nødt til at shave min, men din ligner, at du ikke har et hår på den”, sagde Jeppe nærmest lidt misundelig. Det var rigtigt. Hamid havde ikke rigtig hår på pikken, og dem han havde fjernede han bare enkeltvis. Han var temmelig glad for sit naturlige glatte look. Hamid smilede bare tilbage til Jeppe og trak let på skuldrene.

Jeppe begyndte at køre sin pik af langsomt – og Hamid gik med på den og rykkede også i sin pik. Det føltes som om, at den kunne gå af, når som helst, så fyret op som han var. Jeppe øgede tempoet i sit riveri og lignede efter lidt tid en, der var ved at være der også. Så stoppede han og kiggede på Hamid. ”Vi kunne jo også hjælpe hinanden lidt”, sagde Jeppe lidt nervøst. Hamid kiggede på Jeppe, og det føltes som om, at hans pik ville gå på ham i det øjeblik. ”Du ligner virkelig en, der synes, det er en god ide”, sagde Jeppe smilende, mens han førte Hamids hånd fra sin egen pik til Jeppes pik. Den var dejlig varm og tyk at holde på, og Hamid havde svært ved at skjule sin nydelse. ”Ja, tag du bare fat”, sagde Jeppe, og Hamid begyndte at hive i den. Jeppe førte samtidig sin hånd til Hamids pik og begyndte at køre den af – først langsomt og så øgede han tempoet. Hamid lå og vred sig i nydelse, og små støn kom han også med – det var vildt lækkert. ”Fucking fræk, du er”, udbrød Jeppe. Pludselig kunne Hamid ikke mere, og han kunne mærke, hvordan hans pik gik på ham, og spermen fløj ud på hans mave, på Jeppes hånd og ned af hans pik. ”Wauw”, sagde Jeppe, og Hamid måtte stoppe med at hive i Jeppes pik. ”Du er sgu en fræk fyr, Hamid”, sagde Jeppe.

”Kan du ikke hente lidt papir at tørre op med?”, spurgte Hamid nervøst. ”Vi kunne da også gøre noget andet”, sagde Jeppe mens han gik nedad i sengen, ned mod fodenden. Hamid kiggede lidt nervøst og mødte Jeppes blik, der så frækt ud, mens han smilede. Han tog om Hamids spermfyldte pik og tog den i munden. Hamid kunne mærke hans pik blive stiv igen, mens Jeppe suttede, slikkede og slugte hans sperm. Mens Jeppe gjorde det, tog han igen fat i sin egen pik og begyndte at rive i den. Nu stønnede Jeppe hårdt, mens han slikkede løs på Hamids pik, mens han kørte sin egen pik af. Til sidst stønnede han højt og rejste sig, så hans pik pegede mod Hamid, og i et stort sprøjt fløj spermen ud af hans pik og ud på Hamids mave og bryst. Han sendte et par skud af, inden han faldt ned på ryggen ved siden af Hamid. ”Hold da kæft det var godt – kunne du lide det?” Hamid nikkede – han var en smule rystet, men det havde været fantastisk. ”Har du slugt sperm før?”, dristede Hamid sig til at spørge. ”Nej, men hold nu op hvor var det godt – det tændte mig helt vildt”, svarede Jeppe. ”Du gør sgu noget ved mig”, sagde Jeppe mens han rejste sig op og gik mod toilettet. Han tog fat i noget papir og tørrede det sperm, han havde på sig væk, inden han kastede rullen til Hamid. ”Nu må du hellere tørre op, inden nogen kigger ind”, grinede Jeppe.

Da spermen var væk fra deres kroppe, og de igen lå ved siden af hinanden, nu blot i underbukser, slappede de lidt af uden at sige noget. Hamid var målløs over det, der var sket. Kunne det virkelig være sandt? Selvom han var glad for det, var han også lidt bekymret for, om det bare var en engangsforestilling, for han ville virkelig gerne igen og også gerne mere… Jeppe var for vild. Super sød, lækker, flot lækker glat pik, fræk, smuk krop – Hamid var så klar på mere. Der gik ikke længe, før han fik svar på sine tanker, da Jeppe drejede hovedet mod Hamid. ”Du er så mega lækker. Hvis du er frisk, bliver det her den vildeste, hotteste og frækkeste lejrskole ever!”, sagde Jeppe. ”Jeg er så klar”, svarede Hamid og kunne mærke sin pik banke i underbukserne igen. Jeppe kiggede ned på den, og de grinede begge højt.
(Fortsættes)
Kommentar

Navn:Kokkedal2980
Dato:15/07 2019
Super lækkert skrevet - dejlige teenager oplevelser. Glæder mig til næste afsnit - og de følgende afsnit.