Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Per kigger på...

(Naboens søn)

Karakter: 0/0
Visninger: 4767

Af: Anonym.

Læs flere noveller af:
» Anonym.

Skriv til:
» Anonym
Tags: Offentligt, Gruppesex, Analsex og Trekant
En af mine venner Simon var lige kommet ud af et ikke alt for lykkeligt, men langvarigt parforhold, og havde brug et break i hverdagen, så jeg inviterede ham på weekend i sommerhuset.
Han kørte med op fredag og vi grillede, drak rødvin og snakkede og drak mere rødvin. Vi havde ikke set hinanden i lang tid og havde meget at snakke om. Exmanden havde altid været den mest dominerende af dem, og efterhånden som aftenen skred frem, fortalte Simon mere og mere om de intime sider i deres parforhold.
“Hans pik var jo noget mindre end din, men han ville have, at jeg hver gang skulle fortælle ham, at det var den største jeg havde prøvet.”
Vi havde været sammen en gang i mellem før i tiden, så vi vidste begge to hvad han talte om.
“Hvis jeg ikke var tilstrækkelig imponeret over hans pik, blev han bare mere voldsom, og det gjorde ondt i stedet for at gøre det bedrer. Og der var ikke noget med at bytte roller - Han skulle ikke være en gennempulet horeunge, men det skulle jeg åbenbart..” Tårerne rendte ned af hans kinder, efterhånden som han selv fandt ud af hvor meget fornedrelse han havde været igennem. Jeg fandt en flaske whisky, som vi drak en del af inden vi faldt i søvn på sofaen.

Næste morgen vågnede jeg med dårlig ånde og tungt hoved, men kom i tanke om at jeg havde inviteret Christian over til frokost. Christian var en bekendt fra Scruff, og jeg havde mødt ham en gang til lidt eftermiddagssex i Risby, men havde fundet ud af at han havde sommerhus i nærheden, og så havde jeg spurgt om han vil komme forbi.
Simon var også ramt af tømmermænd og havde ikke travlt med at tage hjem, så jeg tænkte at vi lavede noget frokost sammen og så kunne vi jo se hvordan det gik.

Christian havde det bredeste smil, og lignede lidt en fræk gadedreng, men arbejdede som noget kontorchef i kirkeministeriet, og over frokosten underholde ham med anekdoter fra både bylivet og Slotsholmen, og charmerede totalt Simon. En af de frokoster hvor maden smager bedrer fordi gæsterne følte sig godt tilfreds.
Da jeg bar tallerknerne ind sagde de, at de nok trængte til en middagslur, så jeg gik ud i skuret og fandt hynder til dæksstolene og gik i gang med opvasken.

Naboens søn Per kom ind ad indkørslen, Han plejede jo at slå græsset, men jeg gik ud fra at han ikke ville slå det når han opdagede jeg havde gæster.
Jeg vinkede til ham og gik ud til gæsterne igen.

Jeg var på ingen måde chokeret over at de begge havde smidt tøjet, og Simon i en stol og slikkede på Christians store pik. Han havde barberet alt hår af, så pikken så endnu større og mere fræk ud.

“Skal du ikke være med?” Christian smilede bredt og vinkede mig over. Jeg smed shortsene på vejen og smilede. Det så rigtig hyggeligt ud, og bestemt hvad Simon havde brug for.
Kuglerne klaskede mod den bare hud, mens jeg gik over til dem. Simons pik var ikke den største i verden, men ret tyk og stod helt lige op i luften. Han havde fået lidt grå hår i krøllerne på brystet siden jeg havde set ham sidst, men hans krop var stadig lidt rund blød, uden at være fed. Hans blå øjne stirrede lystigt op på Christian, mens han havde hans lange pik i munden. Christian var nærmest helt hårløs, slank og lang og en sød rund røv som var det eneste muskuløse ved ham.

Jeg stod lidt og betragtede det frække syn lige foran dem, mens jeg legede med min pik, der allerede var mere end halvstiv. Jeg tænkte at Simon havde brug for lidt forkælelse, så jeg gik over på den anden side af dem, og gik på knæ foran Simons pik. En lille dråbe klar væske glinsede øverst. Jeg kiggede op på Simon og smilede, det her skal nok blive hyggeligt. Ud af øjenkrogen så jeg at døren til skuret blev lukket langsomt. Først tænkte jeg det var vinden, men så var der lidt bevægelse bag ruden. Det måtte være Per der havde sneget sig ind i skuret og nu sad med udsigt til os halvgamle der skulle til at knalde i på terrassen. Jeg tog Simons pik i munden, mens jeg stirrede over om skuret. Jeg syntes at jeg kunne se en telefon der kom op i vinduet, så han havde åbenbart tænkt sig at tage billeder.

Jeg gik i gang med at nyde pikken som jeg havde i munden. Han smagte lidt af alkohol, og meget af mand.
Forhuden gled let tilbage og jeg legede med tungen rundt om hans pikhoved. Simon vred sig i nydelse og jeg kunne smage whiskyen fra i går.
Christian satte sig også på hug og vi delt Simons pik så han slikkede på den ene side og jeg på den anden. Vores tunger mødtes og legede lidt med hinanden og med pikken.
Christian tog pikken i munden og begyndte at arbejde sig nedad. Han pralede tit med at han kunne sluge enhver pik, så han skulle jo også have Simons ned. Den var ikke så lang men tykkelsen gjorde at han alligevel havde lidt problemer. Jeg sad bare og nød synet af dem, mens jeg legede med min egen pik der var helt stiv og stod i en bue op til den ene side. Jeg rakte over med den anden hånd og fik fat i Christians lange pik der svingede halvstiv i luften. Jeg tog fat og gled hele vejen op og helt ned igen, langsome tag, frem og tilbage, der
nærmest pumpede pikken op til fuld rejsning.

Christian rejste sig og kyssede Simon. “Jeg vil rigtig gerne bolles af dig” sagde han frækt og direkte. “Din pik er tyk og lækker og jeg har vild meget lyst.”
Simon nikkede og smilede, det var helt i orden med ham. “Same procedure as every year - Miss Sophie…” Med british accent som i 90’s år fødselsdagen fra nytårsaften. Vi andre knækkede sammen af grin.
Han rejste sig og tog en af de kondomer som Christian åbenbart havde haft med og rullede det på med koncentreret mine: “I will do my very best ..”

Christian lænede sig ind over havebordet med spredte ben, og strittende røv. En hunkat i løbetid kunne ikke have været mere tydelig omkring hvad hun ville.

Jeg stod bare ved siden og kiggede på dem. Det var som en super lækker pornofilm bare med folk som jeg virkelig godt kunne lide. Jeg kiggede over på skuret, telefonen stod stadig i vinduet. Hvis jeg kunne fange ham på fersk gerning kunne jeg tvinge ham til at give billederne til mig. Jeg skubbede tanken fra mig, det var alligevel sjovere at være med end at se det på film.

Simon stillede sig til rette mellem de spredte ben og nød synet at de spredte baller og det lyserøde hul. Det var vel 10 år siden han sidst havde været i den position og han nød det. Han gik ned på knæ og begyndte at slikke ham i røven. Nu var det Christian der vred sig. Simon blev ved med at lege med tungen mens Christian stønnede af vellyst. Simon rejste sig og nød synet af det nu halvåbne og afslappede røv, som han skulle til at kneppe. Stille og roligt pressede han pikhovedet ind og ignorede Christians stønnen og langsomt og forsigtigt lod han pikke glide længere og længere ind.
Nu var Christian jo på ingen måder jomfru, og havde efter eget udsagn fået lige så meget pik som der er nedløbsrør i København og havde nydt hver centimeter. Men han var tydeligvis glad for at få mere og især Simons rolig og kærlige måde så det ud til at han nød. Stille og roligt gled hans pik ind og ud af Christian. Lange og seje træk der stille og roligt accelererede. Jeg tænkte at Per ovre i skuret havde en glimrende synsvinkel, så han helt tydeligt kunne se den tykke pik glide frem som stemplet i et dampmaskine. Jeg gik om på den anden side af havebordet og viftede med min stive pik lige foran hovedet på Christian. Hans øjne var helt væk og han var helt fokuseret på nydelsen. Jeg gav ham et slag med pikken på kinden, så jeg fik hans opmærksomhed.
“Hvad med mig? Kan du klare at få lidt mere pik?”
Christian smilede og en lille dråbe savl sivede ud af mundvigen. “ - Altid…”
Han åbnede munden og jeg stak pikken ind. Hans bløde læber lukkede sig og varmede mig. Jeg lod pikke glide lidt frem og tilbage i takt med Simons bollebevægelser. Jeg kiggede op op Simon. Han så gladere ud end jeg har set ham i årtier. Helt lykkeligt koncentrerede han sig om at bolle Christians smukke runde røv. Jeg er sikker på at Simons pik er så kort at den rammer prostataen hver gang den gik i bund, og tyk nok til at man kan mærke hver bevægelse.

Vi fortsatte med at bolle ham stille og roligt, og Christian begyndte at blive urolig. Han gispede efter luft og lod min pik hænge. Hans ben rystede og jeg kunne se at det ikke ville vare længe inden han kom. Han rejste sig og hans pik begyndte at sprøjte sæd ud over havebordet. Jeg mærkede at ham ramte mig både på brystet og i ansigtet. Han stønnede højt og gispede efter vejret
“Så… godt… “ Han kolapsede på havebordet og nu var det Simon der var klar til at komme. Han stønnede højt. Han hev pikkken ud af Christian og trak kondomet af. Han kiggede mig i direkte øjenene mens han kom. Han sprøjtede ud over Christians ryg og havebordet. Han ramte også mig i ansigtet. Tror aldrig jeg har set en mand sprøjte så meget. Det duftede skønt af sæd og nu var det min tur.

Jeg kunne mærke orgasmen komme rullende gennem kroppen. Jeg så over på Simon der smilede lykkeligt. Kunne mærke sæden der begyndte at sprøjte. Prøvede seriøst at ramme Simon i hovedet, og resten fik Christian på havebordet. Han slikke det meste i sig mens han grinede.

Jeg smed mig i den nærmeste have stol og Simon satte sig ved siden af. Vi kyssede hinanden, og jeg slikke lidt sæd af hans kind. Christian havde rejst sig og gav hver af os et varmt kys.
“Det var godt nok dejligt drenge” smilede Christian “Og du er godt nok god til at bruge din pik” sagde han og kiggede over på Simon, som ikke svarede, men som så meget selvtilfreds ud.

“Hej Per” råbte jeg, og Simon og Christian kiggede undrende på mig. Telefonen forsvant fra vinduet. “Hej Per - Tager du ikke nogle drikkevarer ud til os? Vi er blevet lidt tørstige…”

Langsomt åbnede døren til skuret, og Per kom ud med nogle øl og nogle colaer. Han så meget brødebetynget ud, og havde en stor våd plet på de blå arbejdsbukser.

“Jeg tror gutterne gerne vil se nogle af dine billeder…”
Kommentar