Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Den frække løber

Karakter: 6.0/1
Visninger: 4596

Af: Kokkedal2980.

Læs flere noveller af:
» Kokkedal2980.

Skriv til:
» Kokkedal2980
Tags: Offentligt, Gruppesex, Oralsex, Analsex, Natursex, Trekant og Biseksuel
Du er på ferie, det er tidlig formiddag og du er ude og løbe en tur inden det bliver alt for varmt. Du har taget de frække løbeshorts på - de er lidt stramme og man kan godt fornemme hvad der gemmer sig inden under. Du har musik i ørerne og løber ud af stien og fornemmer den skønne morgen og solen der allerede er på himlen. Din T-shirt sidder godt på din overkrop, og man fornemmer tydeligt dit flotte bryst og brystvorterne der stritter og faktisk allerede er lidt hårde - hvorfor mon?

Du løber i et godt tempo, og du mærker hvordan pikken bevæger sig i shortsene - dejlig fræk fornemmelse og faktisk kan det gøre dig lidt liderlig. Hvad mon du løber og tænker på?

Du løber i dine egne tanker og kommer længere væk fra byen og ud hvor der er lidt mere øde og spændende natur. Du begynder at svede og tager din T-shirt af, så din lækre overkrop kommer til syne og ud i solen. Flot, fit og sexet, og det passer rigtig godt til din underkrop, dine faste baller, dine lækre lår og underben - dejlig muskuløs og særdeles attraktiv. Du ved godt at du er en rigtig hunk - pigerne elsker dig og din krop, men du har også fundet ud af at flere mænd finder dig attraktiv. Du får flere og flere komplimenter fra den side, og det gør dig jo ikke mindre interessant. I virkeligheden bare chancen for at få mere sex.

Du finder stien, som du tit er løbet forbi, og som måske fører ned til havet, men som du ikke kender og aldrig har været ned ad. Stien fører ned gennem en sukkerrørsplantage og videre ad lidt uvejsomt terræn. Men du smyger dig igennem plantagen og ender nede på en øde strand, hvor der ikke er et øje.

Jeg er også på stranden og sammen med en lækker fyr, spanier, smuk, mørkhåret, dejlig trimmet måtte, charmerende og samtidig meget naturlig og ligetil. Vi ligger i solen lidt gemt af vejen, for vi kan godt lide at være lidt intime og røre ved hinanden, kæle, kysse lidt frækt og måske give hinanden et frækt blowjob.

Jeg ser dig komme ned på stranden - fuck du er fræk og lækker. Du er ude og løbe og jeg ligger og betragter dig - ja, sammen med Juan, som min buddy hedder. Vi ligger og kigger på at du tager tøjet af. Tænk at kunne tage sine shorts af på så sexet en måde og alligevel fucking maskulin. Jeg har ikke sagt til Juan, at jeg kender dig - det er lidt frækt at høre ham snakke om dig og samtidig vide at vi har været sammen.

Du lægger dig i sandet - splitter nøgen - og du ligger og leger lidt med dig selv og din dejlige pik. Den er ikke helt stiv endnu, og du kigger dig omkring. Du tror du er alene, og snart rejser du dig og går ud i vandet. Fuck du er lækker, og jeg kan bare ikke få nok af din krop - og din lækre pik, som nu er lidt halvfed. Min står bare ud i luften og jeg er bare så skrup liderlig. Juan skubber til mig, smiler og siger “nå, han er vist lækker, hvad?” Og jeg nikker bare.

Du går ud i vandet og begynder at svømme. Jeg bliver endnu mere liderlig af at se din dejlige numse over vandet og vide at din lækre pik er lige nedenunder. Frækt.

Du crawler lidt udad og jeg aftaler med Juan, at jeg lige vil ned og finde ud af hvem du er. Jeg går ned og sætter mig i sandet ved siden af dit tøj. Jeg snuser lige til dine løbeshorts og din svedige T-shirt, og det bliver jeg ikke mindre liderlig af. Det dufter af mand - rigtig mand - det dufter af dig. Jeg holder øje med dig og bemærker, at du svømmer ret godt. Jeg går ud i det varme vand, og mærker den skønne fornemmelse af at være nøgen i vandet. Jeg svømmer ud mod dig og halvvejs ser du mig. Vi smiler til hinanden, og da vi kommer ind på lavere vand omfavner du mig og vores to allerede liderlige pikke mødes, mens vi står og kysser hinanden. Du er overrasket, men jeg tænker på at Juan ligger og kigger på os. Han skal da have noget at kigge på, så jeg bukker mig ned og tager din stive pik i munden og begynder at sutte den, og du begynder allerede at stønne højt - og jeg giver den ekstra gas. Nå, tænker jeg, du har vist ikke fået noget her til morgen - det må vi gøre noget ved.

Vi går op på stranden og lægger os i solen. Du undrer dig over hvor mit tøj er, men jeg fortæller bare at jeg er kørt herud bare med håndklædet om mig, og den godtager du. Vi ligger og kysser, og du er meget ivrigt - du kan ikke holde dig fra mig og min krop, og du er straks nede ved min stive pik og mine dejlige glatte nosser. Åh du slikker så dejligt, du er god til det, og jeg kan mærke hvordan Juan ligger og skuer hvad du har gang i med mig. Ja, han ligger sgu nok og gokker den af mens vi ligger her.

Du lægger dig henover mig og vores stive pikke mødes - dejligt at mærke din liderlighed, fuck du er fræk, nu med vådt hår og dit frække smil og lysten til mandesex - det stråler bare ud af dig. Du vil have pik, og du tænker kun på hvor hurtigt da kan ske. Og jeg tænker på at du skal have pik både fra mig, men også fra Juan. Han havde jo allerede sagt at din røv ville gøre sig rundt om hans spanske pik. Og jeg kunne kun give ham ret. Du skal have masser af pik - dansk og spansk i en skøn blanding.

Du slikker min pik og jeg nyder det og vi snakker lidt og fortæller hvor liderlig du er - jeg kan se Juan, men du har vist ikke bemærket ham. Jeg vender mig, så du ligger med ryggen til Juan og jeg vinker ham herned.

Han rejser sig og jeg ser straks hans stive pik står lige ud i luften - åh det tyder godt. Jeg elsker også Juans pik og hans måde at kneppe mig på - det skal du opleve lige om lidt. Han kommer gående gennem sandet, og du ligger stadig og leger med vores to stive og hårde pikke, men fornemmer pludselig at der sker noget.

Du bliver overrasket, og jeg smiler til dig - nå, hvad så frækkert? Du ser på Juan, siger ikke noget, men dit blik fanger hurtigt hans udstyr. En gigantisk mørk og solbrændt pik, som han gerne vil have op i din røv.

Skal du have pik? Masser af pik? Og du nikker og jeg ser dine øjne lyse op. Det du har ønsket skal du få. Juan sætter sig henover dit ansigt og stikker sin stive og hårde pik ind i din mund og du mærker hans dejlige fyldige pikhoved og hvordan han mundknepper dig - og du nyder det ved at stønne og give dig hen. Jeg elsker din liderlighed og din frække krop når du vrider dig af lysten til at blive gennemkneppet af to lækre fyre.

Jeg løfter dine ben og presser min hårde og tykke pik op i røven på dig - fuck det er lækkert, den har det super godt i din stramme røv. Jeg knepper dig og Juan knepper dig, og du vrider dig af den frækkeste liderlighed. Jeg klemmer dine brystvorter og mærker at de er dejlig stive. Så kysser jeg dem og bider i den, åh hvor skønt.

Du er bare dejlig - den lækre frækkert som jeg husker og med den lækreste stramme røv. Uhm. Jeg sætter mig ovenpå dig og lader dig pik glider op i mig og så indtager Juan din allerede forbehandlede og sexede røv. Han er ret hurtig og presser bare sin pik i bund. Den er stor, og han knepper som en kanin - fedt, dejlig og hurtigt og inden vi så os os sprøjtede han ud over os begge. Du kneppede mig vildt og lækkert. Vi rejser os op, og fortsætter - han knepper dig videre bagfra og du knepper mig bagfra. Frækt, frækt og bare lækkert.

Vi får øje på at der nu står en fjerde fyr og kigger på os - tror bare han gerne vil være med. Han kommer ned til os - står og kigger uden at blande sig. Pludselig kommer han tæt på og begynder at pisse på os - fuck hvor hvor lækkert. Vi mærker hvordan hans pis løber ned over os og ned i sandet, men fucking frækt at mærke pisset løbe ned over kroppen. Han bøjer sig ned over dig og får dig om på alle fire hvorefter han straks stikker sin enorme pik op i dig. Du giver dig lidt, og min pik er almindelig i forhold til denne afrikanerpik. Og nu glider den langsomt helt og langt op i dig. Han holder dig om skuldrene og skyder pikken langt op i dig. Åh det er skønt at se og især hvordan du tager i mod.

Du klarer det godt og du råber nu af liderlighed - du vil have mere af hele hans pik, og han skubber den bare i bund. Gennemknepper dig og lige med et kan vi høre at han er ved at komme. Juan og jeg står og gnider på hvor vores pikke, og jeg skynder mig at stoppe den i munden på dig. Sut for helvede jeg vil komme sammen med ham den store. Og inden vi så os om eksploderede vi i en gigantisk fælles orgasme og Juan sprøjtede ud over dit frække og liderlige ansigt, så spermen løb ned på jorden.

Oh hvor lækkert - og efter vi lige var kommet os løb vi ud i vandet og vaskede det overskydende sperm af. Grinende og legende med hinanden og hinandens pikke. Det havde været skønt, og mon ikke du nød denne spanske løbetur, og den alternative motion du havde fået - pulsen var da oppe i højeste gear. Vi fulgtes ad og jeg klappede dig bagi da du løb ind på hotellet. Flotte fyr, frække fyr og ikke mindst sexede fyr. Jeg vil have mere - Mums for mig.
Kommentar