Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Hej frækkert

Karakter: 5.0/1
Visninger: 3530

Af: Kokkedal2980.

Læs flere noveller af:
» Kokkedal2980.

Skriv til:
» Kokkedal2980
Tags: Oralsex, Analsex, Natursex og Trekant
Hej frækkert,

Er alene hjemme nu, og sidder nøgen ude på terrassen. Slapper af med min dejlige pik og tænker på hvad vi ville lave hvis vi tog til stranden sammen.

Jeg kunne godt finde på noget frækt - især når jeg tænker på dig og din lækre krop. Jeg ville ligge og kæle og kærtegne dig, mens du bare ligger og slapper af. Eller også ville jeg sætte mig oven på dig og give dig en lækker helkropsmassage - og hvad dertil hører. Mums.

Jeg ville massere dine lækre muskler og din flotte ryg, ned til ballerne. Og så ville jeg få en krise når jeg begynder at massere dine baller og sprede dem og mærke dit dejlige hul, som min pik allerhelst bare ville ind i. Den står allerede og ville være klar til angreb. Jeg ville massere dine baller og ville heller ikke kunne holde mig fra dine nosser som jeg lige ville kunne fange selvom du ligger på maven. Og massere dine lækre muskuløse lår og mærke hvordan hele din krop kan gøre mig så fucking liderlig igen. Og ned på dine dejlige lægge og ned til dine fødder. Dem ville jeg også elske at massere, og jeg ville sutte på dine tæer - det er frækt og mærke liderligheden brede sig i din krop. Og min krop. (Min pik er bare klar – den står lige ud i luften)

Jeg bøjer dine knæ, kigger op på dig - for du kigger ned på mig - sutter lidt mere på dine dejlige tæer og masserer dine fodsåler. Så lægger jeg mig oven på dig, og min pik ligger i revnen af dine frække baller - stiv og hård, og jeg kysser dig i nakken og på dine skuldre. Du er så dejlig fræk som du ligger der og nyder det.

Du vender dig om på ryggen - du vil have mere, og jeg kan da ikke lade dig være. Jeg læner mig ind over dig, og kysser dig. Min pik ligger op af dit lår, og vores tunger leger sammen. Du smager dejligt og vi smiler til hinanden. Jeg kæler for dit ansigt og dit hoved og lader mine hænder glide ned af dit dejlige maskuline bryst. Jeg mærker dine brystvorter, de er hårde, og jeg leger lidt med dem, trykker dem lidt og kysser dem. Jeg bider i den med læberne og mærker at du stønner af liderlighed. Bider lidt mere, og mærker hvordan det hidser dig op. Min pik er så meget klar og prespermen vælter frem. Åh hvor hyggeligt. Kan også se at din pik er klar, og kan ikke lade være med lige at strejfe den med min hånd - så jeg kan se at den reagerer. Den vipper og er bare klar. Dejligt.

Jeg kæler for dit bryst og tager fat om dine overarme - frække og dejlig muskuløse, elsker din mandighed. Fuck du er dejlig. Kan ikke lade være med at kigge på dig, og må lige kysse dig igen. Og atter engang ligger jeg tæt ind til dig, og kan dufte din dejlige mandighed - lidt svedig men på den lækre måde. Elsker duften af mandesved - så frækt. Du løfter armene og lægger dem under dit hoved. Jeg dufter i dine armhuler, fuck jeg bliver endnu mere liderlig, hvis det kan lade af gøre.

Jeg lader mine hænder kæle for dit bryst og din mave og den lette behåring - en rigtig mand. Og nu kan jeg ikke holde mig fra din skønne pik. Prespermen løber ud af den og jeg slikker det i mig og lader også din pik glide ind i min mund. Det føles så rigtigt og naturligt. Kan høre dig gispe og stønne. Jeg holder om dine nosser og trækker forsigtigt i dem - de er spændt op og helt sikkert fyldt med dejlig sperm til mig. Jeg slikker din pik, trækker forhuden helt tilbage og slikker det blottede pikhoved. Elsker at høre dig stønne og gispe, og mærke hvordan din pik lever sit eget liv - den vil sprøjte og sperme - og det er bare så skønt.

Jeg slikker også dine nosser, prøver at tage dem i munden, mens jeg gnider blidt på din stive, tykke og hårde pik. Du er så fræk når du ligger der og kigger ned på mig. Dine øjne og dit frække smil - det gør mig vild. Din pik er hård og jeg elsker den. Jeg sætter mig oven på dig, og lader din pik glide op i mig. Jeg er klar til at modtage den og den glider hurtigt på plads. Jeg begynde at ride den, og mærker hurtigt at du er med på det vilde ridt. Du banker din pik langt op i mig og jeg mærker at den er hård som stål, og jeg hører dig stønne og næsten råbende, at jeg skal ride dig hårdere. Jeg lader din pik glide næsten helt ud og så banker den helt i bund, og så rider jeg igen vildt sammen med dig.

Du trækker dig ud og vælter mig om på ryggen. Mine ben henover dine skuldre og så tager du mig igen - du er bare en frækkert og jeg elsker den måde du knepper mig på. Hårdt og vildt. Og du skyder din pik helt i bund, og jeg mærker hvordan du pumper løs, og jeg klemmer om din pik med min liderlige røv. Åh hvor frækt.

Jeg mærker, at du er ved at komme og jeg gnider vildt på min stive pik - jeg vil komme samtidig med dig, og ud over mit bryst mens du pumper al din lækre sperm op i min liderlige røv. Åh du er god. Kom så skat - giv mig hele ladningen, for nu kommer jeg i gevaldige sprøjt der næsten rammer mig i ansigtet. Jeg mærker mit hul der strammes om din pik mens jeg skyder de sidste dråber afsted. Og nu mærker, og især hører jeg, at du kommer. Du brøler og skyder din pik endnu længere op i mig, og dine nosser klasker frækt mod min røv. Fuck du kan det pis.

Vi kigger på hinanden og smiler og griner - det er så fedt at knalde med dig og mærke en rigtig mand i aktion. Jeg tørrer et par dråber af min sperm op med fingrene og lade dig sutte – og du sutter frækt på mine fingre, så man næsten bliver liderlig igen. Vi kysser og jeg smager lidt af min egen sperm.

Du lægger dig henover mig, og vi mærker resten af min sperm på vores bryst. Lækkert. Vi kysser og vores tunger leger igen med hinanden og du er stadig oppe i mig - elsker at mærke hvordan din pik slapper mere og mere af og langsomt glider ud sammen med resterne af din lækre sperm.

Du lægger dig ved siden af mig, og vi ligger bare og slapper af og tænker på hver vores. Du er en dejlig elsker og jeg elsker at lege med dig og din lækre krop - og ikke mindst din lækre pik. Og så falder vi i søvn i hinandens arme og jeg holder om dig og din skønne krop, mens solen skinner og varmer os endnu mere.
Kommentar