Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Gåturen

Karakter: 6.0/2
Visninger: 3390

Af: Anonym.

Læs flere noveller af:
» Anonym.

Skriv til:
» Anonym
Hej, lad mig introducere mig selv. Jeg hedder Mathias og er 22 år. Jeg bor i Rødovre og en del af mit træningsprogram er, at gå 2 gange rundt om Damhussøen.

Som sædvanligt tog jeg kondisko på og gik afsted. Det var godt vejr, solen skinnende og foråret var i luften. Jeg havde løse shorts på, så min pik hang ret frit. Det kan jeg godt lide.

Jeg gik afsted og kom ned til hjørnet af Roskildevej. Der sad en ung fyr på bænken og så ud over søen. Han fodrede ænderne men kiggede op da jeg kom gående rundt om hjørnet. Da jeg kom hen til ham sagde han “hej”. Jeg lagde ikke mere i det, men hans øjne var fæstnet på mine løse shorts. “Hej” sagde jeg, “dejligt vejr idag”. “Ja” svarede han. “Er du alene på tur?” Jeg overvejede at lyve for ikke at virke underlig, men tænkte at han jo også var alene; “ja” svarede jeg, “der er jeg. Du er velkommen til at følge med rundt?”. Han så lidt forvirret på mig, måske var han ikke helt vandt til at gå ture med fremmede mænd. “Okay, det kunne da være hyggeligt” svarede han på jysk. “Du er turist?” Spurgt jeg. “Nej, jeg er lige flyttet hertil, men kender kkke så mange endnu”. “Okay, nej, man skal jo lige lande først” svarede jeg. Vi gik lidt i stilhed, men så begyndte snakken. Han fortalte at han lige var flyttet fra hans kæreste i Jylland til Sjælland. Jeg spurgte hvorfor han valgte København - han rødmede og indrømmede at der var et større miljø for ham her; åhhh han er homo tænkte jeg, fedt! Vi skal nok blive fine venner. Vi var kommet op til ishuset og jeg skulle tisse. Jeg gik ind på toilettet. Min nye ven ventede udenfor. Da jeg var færdig låste jeg døren op. Men inden jeg havde set mig om havde min nye ven åbnet udefra of gået ind. “Jeg skal også lige tisse” sagde han, “låser du ikke lige døren?”. Jeg var lidt forvirret over om han bare ville tisse mens jeg var i rummet men ok, så fik jeg da mulighed for at se hvad han gemte i bukserne. Frem sprang en dejlig tyk pik. Den var halvstiv hvilket han ikke gjorde det fjerneste for at skjule. “Du får svært ved at tisse, når den peger mod nord” sagde jeg kækt. “Hehehehe - så må vi jo gøre noget ved der først” sagde han og trak den helt frem. “Vil du sutte?” Min egen pik havde lavet et telt i mine shorts og jeg var tændt på at sutte. Så jeg gik på knæ og suttede det bedste jeg har lært. Der gik ikke lang tid inden han var tæt på, så jeg stoppede. Hæv min egen pik ud og begyndte at spille den. Han gik på knæ og suttede mig grundigt, mens han spillede sin egen. Vi suttede og spillede på hinandens pikke i lang tid, indtil vi spermede ud over hinandens pikke. Vi vaskede os og gik ud i solen. “Tak” sagde han, “det var fandme dejligt”. “Jeg er her hver lørdag kl 11” svarede jeg, “hvis du vil med på en gåtur igen”. “Meget gerne” svarede han. Vi ses på lørdag. Han gik bagom ishuset og var væk. Jeg glæder mig til på lørdag og næste gåtur!
Kommentar

Navn:Kokkedal2980
Dato:05/05 2019
Sød lille spring-ud historie. Spændende hvad der sker på deres næste gåtur.
 
Navn:Daniel
Dato:27/05 2019
Shit det lyder som en fræk tur. Hvornår kan man være heldig at møde dig? :-)