Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Bare grækere - 1

Karakter: 5.6/5
Visninger: 5716

Af: Kokkedal2980.

Læs flere noveller af:
» Kokkedal2980.

Skriv til:
» Kokkedal2980
Tags: Unge, Oralsex, Analsex, Natursex og Trekant
Jeg var taget til Grækenland på ferie uden at bestille hotel hjemmefra. Jeg ville finde et lokalt og hyggeligt sted uden de store luksuriøse udskejelser, uden turister og et sted hvor jeg også kunne være mig selv. Jeg havde brug for at at være alene og nyde stilheden, roen og bare mig. Jeg sad nede i den lille havn, var lige kommet til øen med den daglige båd, og sad nu og nød et glas dejlig kold øl. Der var lokale folk over det hele, og det er så dejlig at se hvordan de hygger på deres helt specielle græske måde måde. De kan råbe og skrige af hinanden, og to minutter efter omfavner de hinanden og giver kindkys, som om de er de bedste venner, hvilket de sikkert også er.

Jeg faldt i snak med en lokal fyr, som sad ved bordet ved siden af. Han så ualmindelig godt ud, men dem er der jo også en del af hernede. Han havde et dejligt glimt i øjnene, og hvem ved om han kunne andet end sidde og blinke med dem. Jeg kunne ikke lade være med at betragte ham, det gør man jo altid, og hans krop så ud til at være godt bygget, og så vidt jeg kunne ane det, så havde han en dejlig bule mellem benene.

Vi sad og snakkede, og jeg spurgte ham, om han kendte et stille og rolig sted, hvor man kunne leje et værelse eller en lille ferielejlighed. Det gjorde han ikke, så vi sad bare og talte videre indtil han skulle hjem til frokost. Han spurgte om jeg ville med hjem, og jeg vidste ikke rigtig, men hvorfor ikke – det var da et godt tilbud. Det viste sig imidlertid, at han boede hjemme hos hans forældre, men de var meget gæstfrie og bød mig med det samme indenfor. De kunne ikke et ord engelsk, så sønnen måtte være forbindelsesled imellem os, men det var super hyggeligt.

Pludselig fortalte Aram, som sønnen hed, at hans mor havde en bekendt der var begyndt at leje ud. Denne bekendt var i gang med at modernisere et hus hun havde arvet, og noget af det var vist allerede klar. Det lå lidt uden for byen, men lå ugenert og helt ned til vandet. Jeg var hurtig og sagde at jeg var meget interesseret, og jeg havde jo heller ikke på nuværende tidspunkt mange alternativer.

Aram kørte mig derud, og han havde nøglerne med, for moderens veninde var selv på ferie, men havde sagt at hvis de kunne leje noget ud var det ok. Det var et hyggeligt mindre sted, med 3-4 lejligheder, hvoraf de to stadig var i gang med at bliver moderniseret. Aram viste mig lejlighed nummer 1, som lå helt vidunderligt, med den skønneste udsigt ud over den lille infinity pool og med den smukkede udsigt over havet. Lejligheden var ikke stor, men meget lækkert indrettet, så jeg var meget interesseret, dog var jeg lidt bekymret for prisen, men det viste sig at den var særdeles billig, da de ikke mente man kunne tage så meget for noget der stadig var under ombygning. Jeg sagde straks ja, og flyttede så ellers bare ind.

Aram kørte igen, og jeg smed hurtigt tøjet – det hele, for jeg var jo helt alene på stedet, og hvorfor ikke benytte lejligheden til, at nyde solen og den dejlige pool helt nøgen. Det var ligesom et lille paradis, og jeg svømmede rundt, og lå langs kanten og kiggede ud over havet – hvor heldig kunne man være. Så gik jeg op, tog lidt tøj på og gik ud for at lede efter et lille supermarked, så jeg lige kunne råde over det mest nødvendige.

Da jeg kom tilbage og gik ind i stuen, faldt mine øjne straks på to fyre der var mere end kærlige ved hinanden. Ja, faktisk lå den ene på knæ, og suttede den andens pik. Jeg kunne ikke lade være med at kigge, uden at give mig til kende. Jeg sad bare og lurede og kunne følge med i deres elskov.

De var søde, og de kælede for hinanden, og nu sprang de også i vandet – selvfølgelig også uden tøj på. De stod langs kanten, og kyssede hinanden, og man kunne fornemme hvor deres pikke også legede med hinanden under vandet. Jeg sad og blev godt og grundigt liderlig. De kyssede ret intenst, og den ene satte sig så op på kanten af poolen, og den anden begyndte så at slikke pik.

Jeg havde et super godt udsyn, og kunne se det hele. Han var ganske godt udstyret, og havde også et par lækre fyldige nosser. Der blev kælet godt for det hele, og pikken stod bare lige ud, og var helt sikkert klar til mere end en slikker. Og der gik da heller ikke lang tid før de lå på kanten af poolen, og de ene satte sig oven på den anden, og lod ham trænge op i ham. Det lod til at de var ganske bevidste om, at det her var noget de kunne lide begge to. Han red den lækre pik og samtidig gned han på sin egen stive og liderlige pik. Han kælede for sin krop, meget lidenskabeligt og kælede for sine brystvorter og ned af brystet og ned til hans stive pik. Han lænede sig frem, og deres læber mødtes i et dejligt liderligt kys, alt imens han blev godt og grundigt gennemkneppet. Det var et syn for guderne. Jeg kunne godt tænke mig at være en del af selskabet, men det var også super fedt blot at være tilskuer.

Inden længe kom ham der red pikken, og han sprøjtede ud over den andens flotte og maskuline bryst. De var begge ganske flot bygget, og med lækre kroppe, gode muskler og især et par dejlige pikke. Ham der lå ned, tog og slikkede lidt af spermen af, og det så ud til at de begge var kommet samtidig, så nu lå de bare begge to på ryggen og nød solen varme deres kroppe. Så hoppede de lige i vandet og blev skyllet af, svømmede lidt rundt og steg så op af vandet.

Så tog de tøj på igen – og ja, det var håndværkerne – det var dem der gik og istandsatte de fire lejligheder. Hvor heldig kunne man være? Nu gjaldt det bare om, hvordan man kunne komme lidt tættere ind på livet af dem, for det var da absolut værd at kæmpe for.

Jeg sad og tænkte lidt på hvordan jeg nu skulle gribe sagen an. Jeg kunne høre dem snakke, de grinede og pjattede, men de arbejdede også. De var charmerende nu hvor de stod og arbejdede, især fordi jeg lige havde set dem pjatte sammen og uden tøj – helt uden tøj, og især da de legede med hinanden. Hele denne oplevelse gjorde, at de bare var søde – og lækre.

Jeg ventede til de gik til frokost, så gik jeg uden for og lagde mig på en solseng. Nøgen, og som gud havde skabt mig. Jeg lagde mig på maven, og lod som om jeg sov, og nu kunne jeg høre dem komme tilbage – tror de havde være henne for at købe noget mad.

Da de kom ind på terrassen kunne jeg høre at de snakkede, og pludselig blev de helt stille. Så grinede den ene, og jeg lod stadig som om jeg sov, men jeg kunne godt se dem, og deres øjne veg ikke fra min krop. De snakkede lidt sammen, men mest stod de og kiggede, og smilede også frækt til hinanden. Hvad skulle nu være næste træk? Jeg lå og tænkte, jeg lod dem stå og glo, og rullede nu om på ryggen. Min pik var ikke stiv, men der var liv i den, og den lå nu pænt op af min mave. Og jeg er ganske godt udstyret, så de kiggede igen på hinanden og smilede, da de så min pik og mine dejlige glatte nosser. De kunne vist godt lide hvad de så – og det kunne jeg jo også.

De gik begge ind i huset og lidt efter lod jeg som om jeg vågnede. Jeg rejste mig og gik ned i poolen. Jeg vidste at de ville stå inde og glo, så jeg var meget bevidst om hvad jeg foretog mig. Jeg svømmede lidt frem og tilbage, og lagde mig så op på et af trinnene i den ene ende af poolen. Jeg kunne nu se direkte over til huset, hvor de havde ”gemt” sig. Jeg begyndte at røre ved mig selv, at lege lidt med mine nosser og min nu snart helt stive pik, og jeg begyndte også at gnide lidt på den – og det gjorde den ikke mindre stiv og liderlig. Specielt når jeg vidste at de stod indenfor og kiggede på mig.

Jeg kunne mærke, at jeg blev dejligt liderlig. Jeg kunne lige bruge de to håndværkere og deres to lækre kroppe. Ja faktisk trængte jeg til noget god sex, så hvorfor ikke ”invitere” dem udenfor. Jeg lod som om jeg kiggede over på huset, og jeg kunne fornemme dem inde bag ved vinduet. Jeg vinkede til dem, og vinkede dem ud, så forsvandt de. Hvad nu? Der gik et øjeblik, så kiggede den ene frem igen, og jeg vinkede igen, og smilede til dem. Nu kom de ud, og kiggede meget forlegent.

Jeg spurgte om det var ok, at jeg solede og badede selvom jeg var nøgen, og den ene svarede på lidt besværet engelsk. ”Ok, it’s ok”. Og jeg smilede til dem, og sagde, at hvis de trængte til en tur i poolen, så skulle de da bare gøre det. De kiggede på hinanden og smilede, og vidste ikke rigtig hvad de skulle gøre eller sige. Det var lidt sjovt, for jeg vidste jo godt hvad de var til, og jeg vidste godt at de gerne ville være nøgne sammen.

”Come on, nice guys. Take off your clothes and take a swim.” Den ene kiggede på den anden, og så sagde de et eller andet, som jeg ikke forstod, men pludselig begyndte de at tage tøjet af. De var lige så flotte som før, deres kroppe var så velproportionerede, og man kunne se deres naturlige og veltrænede muskler arbejde. Det var frækt at kigge på, og jeg skjulte ikke mit blik. Jeg kunne se, at de var lidt beklemte, men samtidig kunne jeg se lidenskaben blomstre i deres øjne. Jeg anerkendte dem for deres flotte kroppe, og jeg kiggede også direkte ned i deres skridt hvor de havde de skønneste pikke og nosser - og vi smilede til hinanden – et lidt frækt og kækt smil.

Så stod de der, de to frække håndværkere, som jeg jo allerede havde set nøgne og liderlige sammen, og vidste ikke rigtig hvad de skulle gøre af sig selv. Jeg rejste mig og brød isen, gik hen til dem og hilste på dem. Jeg gav dem hver et klem og et lille kindkys. Og de gengældte det, og så var vi klar til at gå i vandet. Vores pikke rørte ved hinanden, da det var lidt svært at kramme hinanden uden at røre lidt ved hinanden. Min pik var stadig stiv, og nu kunne jeg se på de to andre, at de også var ved at være kampklar. Jeg elsker min nøgne krop, og jeg kan også godt lide at vise mig lidt frem. Dejligt at se dem, og især at genertheden også begyndte at forsvinde.

Jeg lagde mig igen hen på trappen og lod de to græske adonisser bade lidt for sig selv. Jeg lå og ventede på hvad der nu skulle ske. Og der gik ikke længe før den ene svømmede hen til mig og lagde sig ved siden af mig. Vores kroppe gled op af hinanden, og det gik lige i pikken – og åbenbart også i hans. Han smilede til mig, og lod sin hånd glide langsomt op ad mit ben og op til min stive pik. Det var så lækkert. Den anden svømmede stadig lidt rundt, og dykkede og svømmede lidt under vandet.

Så tog han fat om min pik, og kiggede samtidig på mig for at sikre at det var ok. Og det var det. Han gned dejligt og blidt, og inden jeg så mig om, havde han min stive og hårde pik i munden. Nøj, hvor jeg nød det. Jeg mærkede hans tunge arbejde, og jeg kunne se hvordan han slikkede begærligt på hele pikken, op og ned af skaftet og dejligt omkring mit hårde pikhoved. Han holdt om mine nosser, faktisk lige som jeg elsker det – og trak forsigtigt i dem, mens hele min pik gled ind i hans mund. Så kom den anden svømmende og gled op på den anden side af mig. Han begyndte også at kærtegne mig, og kyssede mig blidt og lækkert på munden. Han havde lidt typisk mørke skægstubbe, men det var dejligt frækt. Og jeg kiggede direkte ind i hans flotte mørke øjne. Vi smilede, og alt imens fik jeg suttet pik af en anden lækker græsk fyr. Måske er det her paradis – jeg kunne ikke rigtig forestille mig noget der var ret meget bedre.

Vi talte ikke så meget til hinanden, men kropssproget fortalte os, at vi hver især godt kunne lide hinandens selskab. Vi lå længe der i poolen og kærtegnede hinandens kroppe, og de lækre pikke der bare stod direkte ud i luften.

Så satte den ene sig henover mig, og lod min pik glide op i hans lækre røv. Han tog hele min pik og lod den glide helt op i ham, og så begyndte han at ride mig. Jeg nød det i fulde drag, og kunne mærke at jeg faktisk ikke var lang tid fra at eksplodere i en gigantisk udløsning. Han kyssede mig, og kælede for min krop. Han lænede sig frem, og så kunne jeg fornemme den anden gjorde sig klar til også at trænge ind i ham – fuck, det var da for vildt. Så nu var vi pludselig to der kneppede den lækreste græske håndværker, mens vi der lå i en pool og kiggede ud over det blå Middelhav.

Og nu kunne jeg altså ikke hold mig længere – jeg eksploderede og det gjorde den anden også, og ham der red min pik gned samtidig på sin egen pik, og pludselig stod der også en kaskade af sperm ud over mig og mit bryst. Var det dejligt? Det var ubeskriveligt skønt, og var det overraskende? Ja, også i den grad, og jeg tænkte bare på hvordan fortsættelsen skulle blive. Hvordan ville resten af ferien forløbe i dette græske paradis? De skulle jo arbejde, men måske kunne der godt blive plads til noget dejligt græsk sex.

- fortsætter
Kommentar

Navn:Bijens
Dato:27/04 2019
dejlig liderlig beretning - spændt på fortsættelsen
 
Navn:stmc70
Dato:30/04 2019
Vildt dejlig historie, ser frem til mere
 
Navn:Kokkedal2980
Dato:01/05 2019
Tak for jeres søde kommentarer. Bliver også selv dejlig liderlig af at skrive historien. Bare vent - der sker mange lækre ting med de frække grækere.