Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Araberen i toget

Karakter: 6.0/3
Visninger: 6115

Af: Kokkedal2980.

Læs flere noveller af:
» Kokkedal2980.

Skriv til:
» Kokkedal2980
Tags: Offentligt, Oralsex og Analsex
Jeg sad i toget på vej til København, og vi holdt i Odense. Folk væltede ud og ind, og jeg sad bare og kiggede ud på perronen. Det er så sjovt at sidde og betragte alle de forskellige folk der er, men mit blik faldt på en charmerende arabisk udseende fyr, han så lækker ud og jeg tror jeg kunne ane hans gode værktøj han gemte på i bukserne. Og, ja, han kom og hen til det ledige sæde ved siden af mig. Jeg jorde straks plads. Han smilede, og jeg smilede igen. Jeg kunne sgu allerede mærke pikken røre på sig. Fuck, han så ikke mindre lækker ud, nu hvor han sad lige ved siden af mig.

Toget begyndte at køre, og folk faldt til ro – nu stoppede det først i Høje Tåstrup. Jeg sad og kiggede lidt skævt for at få et glimt af ham, men det var lidt svært uden at jeg skulle dreje hovedet helt, og det ville måske være lidt påfaldende. Han rejste sig op, og skulle lige have noget fra sin taske, og jeg havde direkte udsyn til hans lækre bule – den gjorde mig ikke mindre liderlig.

Han satte sig, og ved Gud, han rettede lige lidt på bulen, og jeg kiggede stadig uhæmmet, syntes jeg selv. Han kiggede også kort på mig, vi smilede til hinanden, og så satte han sig til at sove. Øv.

Vi kørte, og toget rumlede afsted. Jeg sad og spekulerede på hvem han var, hvordan han var, hvad han lavede og om han måske var til fyre – bare lidt altså.

Jeg lukkede også øjnene, og sad og blundede lidt. Solen skinnede, og jeg sad og drømte. Pludselig mærkede jeg hans ben røre ved mit ben. Det var som et elektrisk stød – men faktisk var det meget lækkert, for det gik da lige i pikken. Jeg måtte også lige rette lidt på kalorius, og jeg var dødsensangst for at han skulle vågne. Jeg kunne nok ikke lige skjule, at jeg havde en ordentlig stivert, var godt liderlig og bare han lyst til noget araberpik.

Jeg lod mit ben være, og jeg kunne tydelig mærke varmen fra hans krop sprede sig over i mig. Gad vide om han gjorde det med vilje eller om det bare var tilfældigt sket mens hans sov. Jeg sad og kiggede, og nu kunne jeg jo godt rette blikket ned mod hans lækre bule, og sidde og fantasere lidt om hvad den kunne bruges til, hvis jeg fik lov at pakke den ud. Det var meget farverige billeder der kom frem på min nethinde, og jeg kunne mærke at min pik allerede begyndte at producere liderligt presperm. Lækkert, men også lidt pinligt.

Vores ben lå stadig op af hinanden, og han sov stadig. Var hans bule også vokset, jeg kunne ikke rigtig se det, men jo måske lidt, eller også var det bare ønsketænkning. Han havde en dejlig trænet krop, så det ud til, og helt mørkt og kruset kort hår. Man kunne se lidt af hans behåring fra brystet og hans næsten glatbarberede ansigt – med måske daggamle stubbe. Hans læber var fyldige og så bløde ud, og jeg kunne allerede forestille mig, hvordan det ville føles hvis de lukkede sig om min særdeles stive og hårde pik, og hvordan det ville føles hvis han suttede mine fyldte nosser.

Så bevægede han sig lidt, og hans ben kørte lidt op af mit. Det var dejligt. Hans venstre underarm og hånd faldt ned mellem os. Hånden lå nu kun ganske få centimeter fra mig. Mit hjerte bankede, og det var ret frækt, især mine tanker.

Jeg tænkte, nu gør jeg det samme. Lader som om jeg sover, og lader min hånd glide langsomt ned mellem os, og helt ”naturligt” lægge sig på hans hånd. Det føltes super dejligt, lidt frækt – nej faktisk meget frækt. Jeg kunne mærke hans lidt grove hånd, gad vide om han er håndværker.

Vores hænder lå nu bare oven på hinanden, og der skete ikke mere. Øv, hvordan kommer man nu videre. Jeg bøjede fingrene lidt og forsøgte at røre ham, som en form for kærtegn af hans hånd. Fuck, det var lækkert. Nu skete der noget. Han tog sin hånd til sig, uden at vågne, men bare til sig. Øv, var det grænsen, var det hvad jeg skulle opleve med ham. Jeg lod min hånd ligge imellem os, og lod som om at det var helt naturligt, også selvom den ganske blidt lå op af hans lår.

Så skete der noget igen. Min pik var stadig dejlig stiv, og pludselig kunne jeg mærke hans hånd på mit lår. Den kærtegnede mig, og det var som en strøm der gik gennem kroppen, og som om det hele endte i min pik. Jeg vidste ikke om jeg skulle ”vågne”, eller om jeg bare skulle nyde hans berøring, og mærke hvordan han kærtegnede mig blidt og lækkert. Jeg lod som om jeg sov, og ville se om det fortsatte. Det gjorde det. Hans hånd var nu nået til min hårde bule, og ingen, og slet ikke han kunne være i tvivl om, at min pik var som den stiveste pik man kunne forestille sig. Hans hånd gled henover den, og ned på låret igen, og ned mellem mine ben. Skulle jeg sprede dem? Eller skulle jeg ”sove” videre. Jeg lod stadig som om jeg sov.

Hans hånd lå nu dejligt mellem mine ben, som to kærester ofte berører hinanden, men det her var bare endnu mere sexet og ret vildt. Tænk at sidde i et tog og kærtegne en person, som du aldrig har talt med. Hvis det blev ved, så ville jeg sgu komme i bukserne.

Der gik et øjeblik, så kunne jeg mærke at han rørte på sig. Jeg åbnede øjnene, og vi kiggede lige ind i hinandens øjne. Han smilede, og jeg smilede. Jeg lænede mig frem, og vores læber mødtes i et hurtigt kys.

Han rejste sig op, og ville tage sin trøje af for at lægge den op på hattehylden. Han stod tydeligt mere ovre hos mig end normalt nødvendigt, og min hånd kunne ikke lade være med at røre ved hans bule. Åh, det var dejligt, og han pressede sig lidt imod min hånd, og jeg klemte lidt om den. Han lænede sig endnu mere ind mod mit ansigt, som om han fik overbalance, og så jeg kunne dufte ham gennem bukserne. Hans pik føltes dejlig, pæn tyk men også stiv ligesom min. Vi kiggede igen på hinanden og smilede frækt.

Han var fræk, og nu var jeg bare sikker på, at han også var til noget lir. Jeg skulle bare have noget araberpik, og min røv den glædede sig. Jeg elsker bare pik fra fremmede kulturer. Det er ligesom om de kan noget andet end danskere. De kan bruge deres pik på en lækker og fræk måde. Måske får de mere sex end os andre, eller også får de mindre, og bare nyder det mere når der endelig er pik i luften.

Han satte sig igen, og lagde nu helt åbenlyst sit ben henover mit knæ, og trak min hånd over på sin bule. Jeg skulle røre ved en, og der var da ikke meget andet jeg havde mere lyst til lige nu. Eller, det var der nok, men det er da en god begyndelse. Jeg kunne mærke den tydeligt, meget tydeligt. Gad vide om han ikke havde underbukser på – fræk tanke, og i det samme ser jeg at han lyner lidt ned, og jeg kan med det samme se den korte mørke behåring og hans mørke pik. Fuck, jeg er så liderlig nu, at jeg kunne springe på hvad som helst, men selvfølgelig helst ham.

Han lynede lidt mere ned, og lod min hånd glide hen så jeg kunne mærke den varme pikhud. Nøj, hvor var det frækt, og hvor var det total cool og sidde her i toget, og være så liderlig sammen med en anden lækker fyr, der helt sikkert var mindst lige så liderlig lige nu.

Nu gør jeg det sgu, tænkte jeg. Jeg rejste mig, og stak hovedet ned til ham og hviskede at jeg vist nok lige skulle på toilettet. Han tog fat om min pik uden på mine bukser, og klemte dejligt. Jeg begyndte at gå mod toilettet, og jeg kunne snart fornemme at han fulgte efter.

Da vi var kommet mere eller mindre uforstyrret ind på toilettet, stod vi bare der og kyssede, mens vores stive pikke stadig var ”muret” inde bag bukserne. Men han var hurtig, lynede ned, og hans lækre pik fløj ud i fri luft, og det samme gjorde jeg. Han var som jeg havde forestillet mig ganske godt udstyret, en pik på 16-17 cm, men en dejlig tyk en af slagsen. Lækker trimmet busk og de skønneste glatte nosser. Jeg blev draget derned. Jeg måtte have hans pik i munden. Det havde jeg drømt om siden jeg havde set ham ude på perronen.

Åh hvor var det skønt at mærke hans stive pik i min mund. Jeg lod min tunge lege med hans glatte pikhoved, og nulrede samtidig hans lækre nosser. Jeg er vild med nosser, og elsker at lege med dem, kæle for dem, trække blidt i dem, slikke på dem, ja, helst tage dem helt ind i min liderlige mund, mens jeg gnider på den stive og hårde pik og mærke hvordan liderligheden breder sig i vores kroppe.

Han stønnede, og det tænder mig. Jeg elsker når nogen anerkender mit arbejde ved at stønne, og mærke hvordan de giver sig hen og lader mig arbejde med deres skønne udstyr. Mine hænder var også mellem hans balder, og jeg kunne tydelig mærke hans dejlige røvhul. Fuck det var da super cool.

Nu trak han mig op igen, og vi kyssede. Vores tunger legede med hinanden, og han kælede frækt med mine baller og især mit liderlige røvhul. Han vendte mig om, og begyndte at slikke mig bagi, og det kunne han altså. Fuck, det var lækkert. Hans tunge var alle de rigtige steder og hans hænder fulgte med, og kælede for min pik og mine nosser. Jeg var så liderlig, at jeg næsten ikke kunne stå på mine ben. Jeg kunne eksplodere hvert øjeblik, men han sørgede hele tiden for, at det ikke skete.

Han slikkede stadig min røv, og hviskede om han måtte kneppe mig, da han havde drømt om det fra det øjeblik han havde set mig – ja, faktisk helt ude på perronen. Og jeg svarede at jeg ville blive enormt skuffet, hvis ikke jeg skulle mærke hans skønne araberpik oppe i min liderlige røv – især når vi allerede stod her og begge var mere end klar. Han grinede, og fortalte at han egentlig ikke er bøsse, men han kan bare godt lide sex med mænd – det er så dejligt uforpligtende og meget lettere at få meget af. Så grinede vi lidt af det, og jeg ventede bare på at han ville kneppe min røv sønder og sammen.

Jeg kunne mærke han gjorde sig klar, og jeg kunne mærke hvordan hans pik pressede sig lidt på mit varme og liderlige hul. Han holdt om mig, kælede for mit bryst, og lod sine hænder glide ned mod min stive pik. Da han gled op i mig, tog han om min pik og klemte den blidt. Fuck det var skønt. Han gled langsomt længere op i mig, og begyndte at kneppe mig. Jeg kunne godt mærke hans lidt tykke pik, men det var bare lækkert og især da han satte tempoet op, og jeg mærkede hans fyldte nosser klaske mod min bagdel.

Han holdt mig tæt ind til sig, og lod sin pik glide næsten helt ud, hvorefter han skubbede den helt i bund. Det føltes uvirkeligt, men skønt. Han var rigtig god til at kneppe mig, og gjorde meget ud af at sikre at jeg nød det. Han kærtegnede min krop, og kælede for min pik og nosser – alt imens han kneppede min røv sønder og sammen. Vi kyssede – og smilede til hinanden. Dejlig togtur.

Jeg kunne mærke at han var ved at komme, og jeg ville bare gerne mærke hans udløsning oppe i mig, og mærke hvordan han ville pumpe de sidste dråber ud i kondomet. Og det var helt vidunderligt, at føle ham komme og fornemme hvor dejligt han havde det – for jeg havde det mindst lige så godt.

Da han var kommet troede jeg det var forbi, men nej da. Han vendte mig om, og satte sig ned foran mig. Tog min knap så stive pik i munden og begyndte at slikke den. Det kunne han også, skal jeg hilse at fortælle. Hans læber var bløde som jeg havde forudset, og hans hænder arbejdede godt sammen med resten af ham. Han slikkede hele min pik, og var faktisk i stand til at tage den helt ned i halsen, og det er jo bare en fed følelse. Han trak blidt i mine nosser, mens han gned blidt og lækkert på min nu stive pik. Den var igen kampklar og nosserne var stadig fyldt med den lækreste varme sperm. Og inden længe skød jeg denne sperm ud over hans dejlige bryst og han lod mig gøre det. Spermen løb ned af hans hals og ned af brystet, og han tog min hånd og lod den tørre mit sperm op, og førte så mine fingre op til min mund, så jeg kunne slikke det af.

Vi stillede os op, og kyssede blidt og inderligt. Vi stod tæt sammen, og kunne tydeligt mærke hinandens pikke igennem vores tøj. Dejligt. Det havde været den skønneste og hurtigste togtur fra Odense til Høje Tåstrup – men den var værd at gentage.

Vi satte os tilbage på vores pladser, og sad og hviskede lidt til hinanden. Vi udvekslede telefonnumre, for jeg håbede at han kunne finde ind til mig, hvis og når han skulle finde en god røv der passede godt til hans lækre pik. Og der giv ikke lang tid før den første sms tikkede ind, og det var heller ikke den sidste …
Kommentar