Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Sejler med lækker rorpind - 5

(Sejler med lækker rorpind)

Karakter: 6.0/2
Visninger: 3409

Af: Kokkedal2980.

Læs flere noveller af:
» Kokkedal2980.

Skriv til:
» Kokkedal2980
Tags: Gruppesex, Oralsex, Analsex, Natursex og Trekant
Næste dag sejlede vi videre, faktisk med kurs hjemad. Frederik skulle på arbejde og jeg skulle bare nyde de sidste dage af min ferie. Vejret var knap så godt i dag, så det var ikke nøgenvejr, og vi sad nu og skuttede os lidt, tæt sammen omkring rørpinden – altså den på båden. Det var trods alt lidt hyggeligt også at mærke hinanden med tøj på, selv vi nok mest havde set hinanden uden tøj de sidste dage. Vi sludrede stadig lige hyggeligt, og der blev også grinet af de sjove episoder vi havde oplevet undervejs, specielt den med Ahmed og Salim. Det havde sgu været super sjovt, og dejligt.

Vi nærmede os en lille lokal havn, hvor vi ville overnatte. Vi var blevet lidt kolde og faktisk også lidt våde efter en lokal regnbyge havde overrasket os i denne ellers så dejlige sommer. Vi fik lagt til og gik op på havnen for at registrere vores ankomst.

Da vi gik en lille tur efterfølgende, kom vi forbi det lokale badehotel. Vi kiggede på hinanden og blev hurtigt enige om, at den sidste aften – og nat – skulle da tilbringes i romantiske omgivelser på dette lille og særdeles hyggelige badehotel.

Vi gik ind og spurgte om de havde et værelse, og ja, et værelse kunne vi få – det sidste, men det var jo også fint nok, vi skulle jo alligevel kun bruge én seng, så det tog vi. Vi havde ikke den store bagage, men lidt måtte vi lige hente nede i båden.

Vi blev installeret i det skønne lille værelse, men en sød lille altan og udsigt over havnen. Smukt og romantisk, lige noget for sådan to dejlige søfolk, som nu havde fundet hinanden efter et par dejlige dage på havet.

Vi gik ned i restauranten og fandt et bord. Vi ville gerne forkæles og lade os forkæle med lokale specialiteter. Tjeneren kom hen og vi lod os inspirere af hans måde at sælge den dyreste menu. Vi måtte bare have hele pakken, med vin og avec. Det tegnede godt. Og hvad angik tjeneren, så gjorde det ikke noget hvis han indgik i den samlede menu, måske som en lækker dessert. Vi blinkede til hinanden, og han var allerede i gang med at skænke det første glas vin til Frederik og mig.

Vi nød maden og de skønne vine, vi nød smagen af de lokale specialiteter og den høje kogekunst, som helt klart prægede dette lille men fantastiske badehotel. Vi sad og snakkede og fulgte også med i alt hvad der foregik i resten af restauranten. Der var fyldt, både med hotelgæster og gæster fra hele oplandet. Snakken gik og der var en dejlig stemning.

Efter desserten blev vi enige om at få serveret kaffen på værelset. Og det var ikke noget problem. Tjeneren sørgede for bestillingen og vi kom op på værelset, åbnede døren til altanen og nu kunne vi nyde den skønneste aftenstemning. Regnen var stoppet, og det var atter dejligt at kunne sidde udendørs og nyde endnu en dejlig aften i skønt selskab og med en dejlig udsigt.

Det bankede på og ind trådte en flot fyr – ja, faktisk var det vist kokken himself. Han gik målrettet ud på altanen og begyndte at rette kaffen an. Han lænede sig lidt frem, og jeg kunne dufte ham. Jeg kiggede over på Frederik, og vi blinkede til hinanden. Og kiggede så begge på kokken, som ikke rigtig vidste hvor han skulle kigge hen.

Da han var færdig og skulle til at gå, så kunne jeg ikke lade være med at sige: Øh, du mangler da vist de to cognac, som vi også skulle have – og kan du så ikke lige tage en lille overraskelse med herop op også. Kokken kiggede på mig, smilede, og jeg blinkede til ham, vist nok på en lidt fræk måde. Frederik kiggede på mig, og så ud som et spørgsmålstegn.

Hvad er det for en overraskelse, spurgte han så, og så kunne jeg kunne sige, at hvis jeg fortalte det, så var det jo ikke en overraskelse. Vi grinede, og han rystede på hoved og sagde frækkert.

Der gik 10-15 minutter, så bankede det på døren og kokken kom atter ind med en bakke med to velskænkede cognac, men ikke umiddelbart nogen overraskelse. Han satte glassene og jeg kiggede på ham, og sagde hvor er så overraskelsen?

Han lod forklædet falde – og der var overraskelsen. Ud stak en dejlig – endnu ikke stiv pik. Frederik og jeg kiggede på hinanden, og Frederik var hurtig på aftrækkeren og rejste sig.

Det var da en lækker surprise, sagde han, og var hurtigt til at komme hen til kokken. Han satte sig på hug foran ham, og begyndte at kærtegne den flotte kokke-cock – uhm, den var lækker blød, men var allerede begyndt at tage form. Han begyndte at gnide på den, som var det Alladins lampe og i håbet om, at resten af tøjet ville falde. Han tog den lækre pik i munden og begyndte at slikke på den, og det lod til at kokken syntes det var ganske dejligt.

Jeg rejste mig, kiggere på de to og gik om for at kysse lidt med den frække kok. Det var da vist et alternativt badehotel. Da Frederik var kommet godt i gang, og han selv havde fiske sin egen stive pik frem – så trådte kokken tilbage og erkendte, at det var så den overraskelse – mere kunne det ikke blive til i denne omgang.

Begge kigge vi på hinanden, nej, hvad var nu det for noget – underligt. Men kokken var hurtigt og sagde, at de var endnu ikke færdige nedenunder, og hvis vi var med på lidt mere pik, så ville han gerne deltage sammen med Morten, der var tjeneren.

Vi kiggede på hinanden. Skulle det være os fire sammen, eller skulle vi bare være os to. Frederik var hurtigere end mig, og sagde fluks, at det var en deal. Kom op når I er færdige – altså i køkkenet, så skal vi nok sørge for at forkæle jer, når I kommer herop. Og så gik kokken, vi kiggede på hinanden, og så brød vi sammen i en latter, som vi samtidig begrænsede, så ikke kokken kunne høre os og vores udbrud.

Da klokken var lidt i midnat ringede telefonen. Det var kokken. Så er vi klar. I skal lige komme over gården, og gå ind i den gamle lade og op på første sal – så er vi der.

Vi kiggede igen på hinanden, men var ikke lang tid om at samle os sammen og drage over i laden. Det var et festlokale, som ikke lige var i brug i dag, og henne i hjørnet gik trappen op til første sal. Vi gik op og ind trådte vi i et kæmpe lokale indrettet som dagligstue med åbent køkken. Meget råt indrettet, men rå brædder på væggene og kokustæpper på gulvet – ret flot, ret maskulint og ret lækkert indrettet. Bare træd nærmere lød det ned bagfra, og vi kunne også ane lyset og måske også lidt stearinlys. Da vi kom derned så vi overraskelsen. Morten og kokken, som hed Andreas, liggende helt nøgne i en kæmpe rund seng. De lå tæt sammen, og kyssede hinanden ret liderligt og kærligt, og med strittende pikke, som ikke lod noget til fantasien.

Smid tøjet kom det fra Andreas, og vær med herovre. Eller måske skulle vi lige tage et hurtigt bad, og så pegede han hen mod et helt åbent badeværelse, hvor lyset tændte og det mest imponerende badeområde åbnede sig. Mine øjne åbnede sig også, og min underkæbe faldt ned, da lyset derovre tændte langsomt, med spots forskellige steder, smukke malerier tonede frem og ikke mindst begyndte vandet at dale ned fra loftet. Fuck for et badeværelse. Bare giv den gas, kom og tag en dusch sammen med os, kom det fra Andreas.

Frederik og jeg smed hurtigt tøjet og entrerede badeområdet sammen med kokken og tjeneren. Da vi nærmere os bruseområdet åbnede vandet i bruserne mere, lyset dæmpedes og lidt lækker klassisk musik kom ud af væggen. Nu stod vi der, og lod vandet fra loftet glide ned over vores kroppe. Det var skønt. Hold da op, hvordan finder man på sådan et set-up?

Nå, Andreas kom det så fra Morten. Tror du ikke vi skal hjælpe de to. Du har jo lovet dem en overraskelse. Nu skulle vi alle hjælpe hinanden med indsæbning og automatisk afskylning. Både Andreas og Morten var lidt kraftige i deres kropsbygning, men samtidig muskuløse mænd. Godt med behåring på hele kroppen, rigtige bamser med fuldskæg, men samtidig dejlig nybarberet forneden. Nu stod vi alle fire der, alle med strittende pikke og betragtede hinanden.

Andreas kom over til mig, og Morten til Frederik. Vi vaskede hinanden, og Andreas var meget omhyggelig. Der var ikke et hjørne der ikke blev vasket og ordnet. Det var lækkert og i den grad en overraskelse. Jeg gjorde gengæld på min egen grundige måde.

Så tændte et nyt lys, og et forhæng gled automatisk til side. Nu tonede en kæmpe nedfældet jacuzzi frem, og vandet begyndte at boble. Et par spot lyste direkte ned i bassinet. Så drenge kom det så fra den behårede Andreas, op i karret med jer, nu skal vi koges møre. Sådan et par sømænd trænger da vist lige til en gang afslapning, krydret med et par køkkenkarle. Vi grinede og var straks med på ideen.

Vi sad alle fire i bassinets varme vand, og blev masseret på den skønneste og blide måde. Vi havde også fået hver et glas mousserende vin, vist nok en lækker spansk Cava. Tænk at sidde midt i en kæmpe lejlighed, med et åbent bademiljø indeholdende en kæmpe jacuzzi. Liderligheden var absolut tilstede, den svævede i rummet, vi tænkte vist alle på næste trin i overraskelsen, selvom hverken Frederik eller jeg havde yderligere fantasi. Der skete stadig ikke noget frækt, ingen var begyndt at kæle og kysse – vi sad bare og slappede af og snakkede om løst og fast. Jeg krammede dog Frederik på den kærlige og nysgerrige måde, og sneg mig også til et lille kys.

Vil I med i sauna kom det så fra Morten, så skal I lige skylle jer af under den kolde bruser. Og ind trådte vi i en heller ikke helt almindelig sauna, idet den bestod af fire behagelige solsenge, dejlige håndklæder og så fire flotte – og måske lettere liderlige fyre. Her kunne vi så lige ligge og slappe lidt af, uden at gassen gik helt af ballonen.

Da vi havde siddet 5-10 minutter, rejste Morten og Andreas sig, og gik ud men den kommentar, at vi lige skulle blive her lidt længere. Vi kiggede på hinanden, men det var så skønt at vi ikke protesterede. Foreløbig havde det være en overraskelse af de større.

Så åbnede døren sig, og vi blev bedt om at træde uden for saunaen, og der stod to massagebænke. Værsgo at lægge jer op, så vil vi sørge for at I får lidt ekstra afslapning. Andreas kom over til mig, og Frederik fik Morten som massør. Hold da op. Og så gik de ellers i gang. Det var den helt store version af fuldkropsmassage. Og det var både for og bag – og især bag. Jeg kunne mærke hvordan Andreas varmede mig op, han hænder var over det hele, og især også omkring min forventningsfulde pik, nosserne der ventede på at blive tømt, og ikke mindst mit hul, der helt sikker blot ventede på at blive fyldt godt ud med en ægte kokke-cock.

Hans hænder var vidunderlige – næsten som Frederiks, og hans evne til at få roen og afslapningen til at brede sig var meget professionel. Han masserede og kombinerede det med, at slikke min pik så den stod lige ud og var afventende. Den ville så gerne sprøjte, men så langt kom den ikke. Han lænede sig ind over mig, så jeg kunne tage hans velvoksne pik i munden, og sluge så meget som jeg umiddelbart kunne. Han lød til at nyde det. Han slikkede også mine forventningsfulde nosser, mens han masserede mit liderlige hul. Fuck det var frækt.

Og ovre fra Frederiks briks kom der også små stønnelyde og suk, der helt klart fortalte mig, at Morten også kunne andet end servere lækker smagfuld mad.

Så fik vi lige lidt koldt vand, endnu et glas Cava og så blev vi inviteret over i den runde seng.

Her kunne vi så begynde at gøre gengæld. Vi var sammen alle fire. Vi kunne kæle og kysse på tværs og mærke hinandens liderlige kroppe, nusse og sutte, lege og spille pik, mens en anden gjorde andre lækre ting med ens egen krop. Det var en skøn oplevelse, og især da både Andreas og Morten tog over, og begyndte at gøre os klar til badehotellets bedste pikke. De blev serveret på en meget delikat måde må vi sige, og inden Frederik og jeg så os om, så kneppede de to bamser os synkront med lækker musik der tonede ud gennem højttalerne. Hvor syret kunne denne oplevelse blive, og vi kunne mærke, at de var vant til at lave dette ”show”, men samtidig virkede det meget ægte og reelt. Helt vildt underligt, og samtidig helt vildt skønt.

Frederik og jeg lå så vi kunne kysse hinanden, og samtidig kunne vi mærke at de to bamser snart ville eksplodere oppe i os. Og ganske rigtigt, de kom også synkront – samtidig kunne vi mærke hvordan deres varme sperm fyldte vores dejlige og forventningsfulde huller, og vi kunne mærke hvordan de begge gav sig hen, og lod os hvile sammen med dem – uden at det virkede kunstigt eller for meget.

Nu var det vores tur. Vi ville også have lov at mærke hvordan det var at kneppe et par velvoksne bamser, og mærke hvordan vores hårde og stive pikke kunne gøre en forskel oppe i den. Måske ikke lige så synkront som de var i stand til, men de havde bestemt begge fortjente et godt og sømandsknald. De valgte begge at ride vores pikke, og nu var det Morten der sad oven på mig. Han havde udset min pik, og ville meget gerne prøve en størrelse, som jeg kunne levere. Ikke fordi Frederiks ikke også levede op til Andreas’s forventning, men nu skulle vi også prøve at bytte partner.

Vi startede med at slikke dem, de skulle jo også lige varmes op og mærke hvordan det kunne gøres fra vores side – ikke fordi Frederik og jeg havde den store erfaring i at koordinere den slags, men det gik faktisk ret godt. Og de to lå og stønnede og gav sig hen, og inden længe var de begge klar til at glide ned over vores forventningsfulde stive, tykke og hårde pikke.

Morten gav sig lidt, men det varede ikke længe, så var pikken langt oppe i ham, og han red den på den lækreste måde. Det var skønt at mærke hvordan han red den stive pik og samtidig hvordan han kælede for mig. Jeg var ikke langt fra at komme, og jeg syntes faktisk også vi trængte til at lade safterne springe. Så da jeg kunne fornemme at Frederik var ved at eksplodere, så lod jeg også min liderlige pik give efter og vi leverede begge kaskader af frisk sømandssperm langt op i de to køkkensvende. Det var helt vinunderligt.

Vi væltede omkuld, og lod udmattelsen overmande os – og inden vi så os om var vi alle fire faldet i søvn og kunne nu sove trygt og træt til morgenlyset tittede frem fra det store vindue der vendte ud mod vandet. Vi lå og kælede lidt med hinanden og det endte selvfølgelig også med et spermbad hos os alle fire, inden vi atter entrerede det store badeområde, og blev friske igen på en ny måde.

Vi fik morgenmad, og tog afsked med de to friske hotelkarle. Aftalte at et nyt besøg på et senere tidspunkt absolut kunne gentages – det var et lille hyggeligt badehotel med helt særlige evner for overraskelser. Vi pakkede sammen og gik ned i båden, riggede an og satte så kursen hjemad.
Vi sejlede ind i havnen hvor jeg normalt har min båd liggende, og vi havde nydt en dejlig tur hjem fra det lille badehotel og den mest interessante overnatning. Vi havde grinet og snakket om alt det vi havde oplevet i de sidste dage, og var begge enige om at de oplevelser vi havde fået på så kort tid var mere end hvad mange par oplevede igennem hele deres liv – mere eller mindre.

Vi havde lært hinanden rigtig godt at kende, og ikke mindst prøvet os selv og hinanden af på det seksuelle plan. Det havde været super godt, og faktisk tror jeg at vi begge trængte til denne oplevelse for at komme videre i vores liv.

Frederik var en kanon lækker mand, som jeg nu var begyndt at holde rigtig meget af – og jeg tror også det gælder den modsatte vej. Vi klinger godt sammen, og det har vi gjort lige fra starten. Det var som om, at vi begge gik efter noget som vi ikke direkte italesatte, men som vi begge kunne fornemme nærmere sig. Et forhold til en lækker mand, som var mere end blot et engangsknald. Vi sagde faktisk hinanden ret meget, og kunne give hinanden et modspil som vi begge også værdsætter og efterspørger i et kommende forhold. Gad vide om det hele bare har været en drøm. Nej, nu står vi på kajkanten. Båden er rigget af, og Frederik står med sin taske, klar til at tage hjem.

Det er lidt akavet, men så spørger jeg om ikke bare han tager med mig hjem, så kan han da sove hos mig i nat, og så må vi lige finde ud af hvad næste step skal være.

Den var han med på, og inden vi så os om trådte vi ind i min lejlighed. Vi smed os i sofaen, kiggede på hinanden, og kunne så ikke holde os fra hinanden længere. Jeg lænede mig ind over ham, kyssede ham på munden og vores tunger legede og pjattede med hinanden, som den havde gjort så rigeligt i de sidste dage. Jeg kælede for ham. Holdt ham om ansigtet og kyssede igen. Jeg satte mig oven på ham, og kunne godt mærke at han allerede var begyndt at blive hård forneden. En lækker fornemmelse, som hurtigt bredte sig til min pik. Det var jo ikke fordi vi havde manglet sex, men vi kunne bare ikke få nok af hinanden.

Jeg begyndte at klæde ham af, og han var hurtigt til at smide t-shirt og bukser, og jeg gjorde det samme. Jeg rejste mig, tog ham i hånden og ledte ham op og ud på tagterrassen. Solen skinnede og vi kunne lægge os på min dobbelte solseng. Terrassen lå ugenert, og vi kunne være os selv på de lækre måde. Vi lå og kælede med hinanden, og jeg kunne ikke lade være med at kæle for hans dejlige krop. Jeg tænkte på dengang han havde givet mig den skønneste morgenvækning, og der blev jeg inspireret til at give ham noget lignende nu. Han lagde sig hurtigt tilrette med puder og tæpper, og hans nøgne krop.

Jeg kælede for ham, som jeg vidste han godt kunne lide, og hans pik rejste sig straks. Han var tændt og klar, og det var jeg også selv. Vi havde hurtigt lært hinanden rigtig godt at kende, og det er så lækkert, når vi er sammen og ved hvad der er godt for den anden.

Jeg lagde mig ind til ham, min pik lå op af hans lår, og jeg kyssede ham på maven og brystet og på de dejlige stive brystvorter. Frederik sukkede allerede og det var tydeligt, at han nød hver en berøring og mine fingre gled rundt på hans maskuline overkrop og kælede blidt og lækkert. Jeg var selv ret liderlig nu, og min presperm løb allerede ud af min stive og hårde pik. Jeg havde bare sådan en lyst til ham, så nu var det om at varme ham godt op og så skulle jeg knalde ham godt og grundigt, men på den lækre og hensynsfulde måde. Jeg lagde mig ind over ham, og vi lå og kyssede. Og især vores pikke elskede denne nærkontakt, og de lå mast dejligt sammen og ventede på at levere lækker sperm.

Frederik kælede for mig, han kørte sine hænder igennem håret på mig, og kærtegnede mit ansigt, mens han kiggede lidenskabeligt på mig. Kærligheden lyste ud af ham, og hans smil sagde mere end ord. Han lod også sine hænder glide ned ad min ryg, og helt ned til mine baller. Det var skønt at mærke hvordan han brugte sine kraftige hænder.

Jeg gled ned og tog hans lækre stor pik i munden, og begyndte at slikke den fra spidsen og helt ned omkring de spændte nosser. Nosserne var dejlig varme, og pikken stod så flot og rank, og ville bare så gerne kæles for, og det gjorde jeg så. Jeg tog den stille og roligt i munden, og slikken blidt omkring hans blottede pikhoved. Min tunge legede med spidsen af pikken, og løb ned langs pikken og helt ned omkring hans nosser. Uh, han smagte lidt af mand – det var en skøn følelse der løb gennem kroppen og jeg kunne mærke at jeg begyndte at ryste af liderlighed. En skøn fornemmelse, som man vidste var forbigående, fordi den blev aflyst af en skøn udløsning på et senere tidspunkt.

Mine hænder kælede for hans lår, og fingrene gled langsomt ind mellem hans lår og ned til det dejlige hul, som jeg efterhånden ret mange gange havde trængt op i. Og mine fingre kunne heller ikke lade være med at massere hullet, og trænge lidt ind. Min tunge legede også med hullet og blev også lukket lidt indenfor, mens mine hænder spillede hans stive pik. Jeg smagte den dejlige presperm, der nu løb ud af Frederiks pik, og resten masserede jeg ind og rundt om hullet. Det hele gled så let og mine fingre fik lov at kneppe hans stadig stramme hul.

Jeg lagde mig til rette, og ville ligge oven på Frederik og glide op i ham, mens vi kunne ligge og kysse og kæle for hinanden. Men nu ville Frederik ride på min pik, og det var jo bare det skønneste, så der kom ikke mange protester fra min side. Han satte sig, og min pik fik hurtig lov til at trænge op i ham – langt op, og han var hurtig til at slappe af og lade mig komme helt i bund. Han red allerede min pik. Den gled ud og ind, og så blev den skubbet helt i bund. Det var ubeskriveligt skønt og lækkert at mærke og høre hvordan han gav sig hen, og nød at jeg kneppede hans frække røv. Jeg satte tempoet op, og min pik gled næsten helt ud, og så hamrede den helt i bund igen.

Han kyssede mig, og fortalte at mødet med mig var noget af det bedste der var sket i hans liv. Og jeg må sige, at jeg følte det lidt på sammen måde. Vi nød hinandens selskab og ikke mindst vores elskov. Og lige pludselig kunne jeg mærke at han kom. En kaskade af lækker sperm sprøjtede ud over min overkrop, og jeg mærkede hvordan hans røv klemte sammen om min pik, og så kom jeg i det samme. Dejlige lange sprøjt, hvor jeg mærkede hvordan min sperm fyldte godt oppe i Frederik. Nøj, hvor var det dejligt og hyggeligt var det også at dele sengen med ham.

Nu lå vi så på ryggen og kiggede op på stjernehimlen. Det var helt stille, og vi mærkede kun hinandens åndedræt, og de varme kroppe. Vi kunne bare ikke få nok.

Frederik og jeg havde elsket på de skønneste og varmeste måder, både sammen med andre personligheder, men især med hinanden. Og mon ikke også vi elskede hinanden på den helt rigtige og gode måde. Jo, vi elskede hinanden, og med hinanden - og vi elskede bare sex.
Kommentar