Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Johns straf - Del 5: På vej til skole

(Johns straf - Del 4: Unge David bliver malket )

Karakter: 6.0/1
Visninger: 4617

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Bareback, Offentligt, Oralsex, Aldersforskel, Onani og Tvang
Oversat fra:

John's Punishment from Dad – Part 7

By: Copdick


Personer:

John 16 år

mr. Martin, Johns nabo og Davids far (se del 4 David malkes)

tom, en lastbilchauffør.

En Mc Donalds mand.

Mr. Edwards, Johns lærer.


john var helt frustreret over, hvad der var overgået ham denne morgen.

Han var vågnet sent, for sent, og hans far havde tvunget ham til at tage brusebad sammen med ham. Under bruseren havde hans far onaneret ham til to orgasmer , mens han brugte Johns sperm som smøremidlel til at fingerkneppe ham med to fingre.

Så havde det vist sig, at det ene hjul på hans bil var flat, og han havde taget imod deres nabos tilbud om at køre ham i skole.

I bilen havde mr. Martin så forlangt, at han skulle tage alt tøjet af, og så havde han siddet der fucking nøgen på passager sædet.
yderligere havde mr. Martin forlangt, at han skulle side og gnide på sin stive pik, mens mr. Martin kørte tile n drive in Mac Donalds for at købe en kop kaffe.

Da John havde nægtet, var mr. Martin kørt hen på en parkeringsplads, hvor han begyndte meget højlydt at overfuse John, fordi han havde været ulydig.

En lastbil kørte op på siden af dem, og chaufføren

, som det skulle vise sig hed Tom, steg ud. Det var den samme lastbil, som havde holdt ved siden af dem for rødt lys, og Tom havde ved den lejlighed haft det frieste udsyn til den nøgne John med en stiv pik op ad maven. Han åbnede døren, hvor John sad, og tilbød sin assistance.

John blev beordret at stige ud, Tom satte sig på hans plads, og John fik besked på at lægge sig på maven hen over Toms skød. Den stilling betød, at hans røv lå i den bedste stilling til at Tom kunne give ham en ordentlig endefuld. Samtidig pressede hans stive pik mod Toms skridt, og hans hoved lå lige i mr. Martins skridt.

Mens Tom klaskede hans røvbalder, fik John mr. Martins pik i munden, hvor den fyldte ham med en god ladning, samtidig med, at han selv spermede i Toms skridt. Han måtte så sutte sin sperm fra Toms bukser, hvorefter han fik Toms fuckstang i munden, og måtte sluge endnu en stor ladning mandesæd.Nu var han for sent på den til den morgen eftersidning, han var blevet idømt på grund af alle de foregående begivenheder.Åh shit, nu kommer jeg for sent til eftersidningen, udbrød John.


ja, det er din egen fejl,svarede mr. Martin, hviss du havde gjort, som jeg sagde, her til morgen, ville du ikke have været i denne situation, fortsatte han, idet han trak sine bukser op til under sin pik og nosserpose.

men mr. Martin, jeg kunne ikke, jeg kunne da ikke sidde og gnide min pik,som du ville have det, mens du kørte hen til drive in vinduet i mc Donalds for at købe kaffe, sagde John, mens han så, hvordan mr. Martin knappede sin skjorte og trak sine bukser op, mens hans pik og nosser stadig hang ud af dem.ha ha ha grinede Tom, du ville have knægten til at gnide sit stive dyr, mens du kørte hen til drive in vinduet. ha ha, oh shit, lo Tom, ha ha det er bare frfucking vildt,lo han, er det derfor han er helt nøgen, du ville have, at alle og enhver skulle se hans lækre nøgne krop og stive , pik?spurgte Tom, mens han samlede sine shorts op.

jah Tom, det er en lang historie. Giv mig dit nummer, så skal jeg forklare dig det hele, og måske har du lyst til at se os igen engang.


, fucking ja, med stor fornøjelse, jublede Tom, for pokker, Poul, giv mig dit kort, ,, så vil jeg ringe meget snart, kann du stole på, jeg vil for alt i verden ikke gå glip af et gensyn.


Tom stod ud, og stod ved siden af John, som havde ventet på, at hans plads blev ledig. Tom kiggede ned og så, at Johns pik stadig var næsten hård og lækkede dråber fra pikspalten. Han rakte frem og greb om pikhovedet for at presse de sidste dråber ud. Han fik en del piksovs på fingrene, trak Johns forskind helt tilbage, og smurte pikhovedet godt ind, inden han fortsatte med at gnubbe det følsomme hoved, mens de stod der nøgne ved siden af hinanden., hvilket bevirkede, at John igen blev helt hård

, det lykkedes ham at vride sig løs og komme ind på passagersædet igen. Tom åbnede døren til sin lastbil og steg ind uden at tage sine bukser på.Vi ses snart igen lækre fyr, sagde Tom, mens han kiggede ud af vinduet på den nøgne drengsom nu sad på forsædet.

kan vi komme afsted nu mr Martin, jeg er allerede meget forsinket til min eftersidning, spurgte John, mens han så Tom bakke ud og køre væk.

så snart du får lukket den forbandede dør, sagde mr Marrtin, og jeg vil rråde dig til at gøre det i en fart, hvis du ikke vil have at alle de mennesker, der står ovre ved den der bil, skal se dig splitter nøgen, for ikke at tale om dem i de biler, der kører hen til drive in. Og de kiggede, og en rullede vinduet ned og piftede til John.
Han fik hurtigt smækket døren blodet steg ham til hovedet, mens han hørte adskillige tilråb,, piften og dytten i hornenefra McDonald's parkeringsplads.


Paul Martin kikkede på John, der sad der rød i hovedet, ydmyget og nøgen, men hans pik var stadig stiv og dryppende.For pokker, knægt, bliver den pik aldrig slap? Spurgte mr Martin, og så, at John kikkede ned på sin pik.


Tom legede med den, inden han kørte, , det var derfor, han legede med mit forskind og kørte det op og ned over det følsomme hoved, lige efter jeg havde spermet, det er derforden blev hård.


ok, tag så fat om den igen og leg med den, sådan som jeg gav dig besked på tidligere, beordrede mr Martin.


OK mr Martin, det skal jeg nok, svarede John, og tog godt fat om sin hårde stang. Han skulle ikke have noget af at få sin røv spanket igen.


mens John legede med sin stang, bakkede mr Martin ud, kørte op til drive in og bestilte en kop kaffe I mikrofonen.

det er godtJohn, bliv ved, giv den en god omgang, sagde mr Martin, der kørte op i rækken til drive in vinduet.


åh, jeg kan ikke forstå, hvorfor du vil have mig til at gøre det her, bad John.


hvis du synes, det at lege med dig selv, er slemt, vil du virkelig , elske det, jeg nu vil give dig besked om at gøre, klukkede mr martin, mens han så direkte ind i drengens ansigt , mens denne gned sin fede kødstang.Hvad nu? Spurgte John.Jeg vil have, at du virkelig arbejder med den stang, så den er lige på kogepunktet, når jeg kører op til vinduet for at få min kaffe, sagde nr Martin meget bestemt, og i det øjeblik, han åbner vimduet for at række mig kaffen, spermer du, mens du stønner højt, forstået?

oh mr Martin ikke det, please jeg kan ikke, please, det de ved ikke, hvor ydmygende det er, please sir, tiggede John, mens han så, at mr Martin fjernede skjorten fra sit skød.John kunne ikke tro sine egne øjne. Mr Martin havde ikke på noget tidspunkt klædt sig færdig på. Da mr Martin derfor fjernede sin skjorte fra skridtet, så sad han der med bæltet og lynlåsen åben, hans nosser lå i lynlåsens åbning, og hans fede, næsten slappe pik lå hen over hans højre lår.


det her skulle nok kunne være til lidt inspiration dreng, bare glo på min pik. Og gnid så på den stang, og skynd dig, vi er der snart, pump på den stive kølle, og vær så klar til at sprutte foran den fremmede mand i vinduet, kom on, pump den knægt, skyd din sperm for mig, kik på min pik, og tænk på, da du havde den i munden og suttede min spermud af den., jah rigtigt,gnid den, pump den.

Det er rigtigt knægt se på den pik, som du lige har suget din morgenmad ud af, jeg er sikker på, at du stadig har smagen af den i munden , ikke? Fortsatte mr Martin, mens han så på den dejlige dreng, der pumpede dsin stive pik vildere og vildere og nærmede sig udløsningen.Manden I vinduet så den næste bil nærme sig. han så, at der var to fyre I den, . ham på passagersædet så ud til at være en flot muskuløs teenager, som bevægede sin arm og skulder hurtigt op og ned. Den anden havde en skjorte på. Jo tættere de kom, des mere kunne han se. Han kunne nu se, at den flotte unge fyr var totalt nøgen og bearbejdede sin stive pik i hurtigt tempo. Af en eller anden grund kiggede teenageren på føreren. Jo nærmere bilen kom, kunne manden nu se, at føreren sad med pik og nosser ude af bukserne. Jo mere manden snakkede og drengen stirrede, . des hårde blevhans stang og voksede til en ubegribelig størrelse ,
det var den største pik, manden havde set.Oh ja, John, bliv ved at kikke på min pik, den er ved at vokse, mens du kikker på den og pumper din egen pik. Oh ja, John,tænk på, hvordan du sugede den ind I din mund, og jeg skød min fede sperm ned i din hals. Ikke dreng? Ja, bliv ved med at kikke på den, mens du tænker på, hvor godt det ville være igen at have den smag i munden
ja, søn, skyd din sperm for mig.oh ja, John vi er her nu. Manden kommer med min kaffe. Skyd din ladning, når han rækker mig koppen, skyd den ud over dit bryst, mens du stirrer på min pik. Manden er her nu, skyd nu, dæk dit bryst med din sperm, skyd nu! Hylede mr Martin, mens drengens pik begyndte at skydeÅh ja, åh ja, stønnede John, åh ja, jeg fucking spermer, råbte han. Jeg fucking spermer, fortsatte han med at råbe, mens hans første sprøjt ramte ham lige i ansigtet.John var så kørt op af kombinationen af den yderste ydmygelse og underkastelsen af mr Martin, at han lydigt fulgte den ordre, han havde fået, skreg og stønnede og skød sin sperm.
hans sperm landede fra ansigtet og ned ad brystet til maven. I alt skød han ni ladninger, og stønnede højt ved hvert sprøjt.


manden I vinduet, var så overvældet af det, han så, at han tapte koppen med kaffen inden den nåede bilen.Kom med en ny kop sort kaffe, en eller anden, råbte han, mens han fascineret stirrede på den unge fyr, der sprøjtede sin sperm over sit ansigt og muskuløse bryst.


stop ikke før jeg siger til, kommanderede mr Martin, manden har lige tabt kaffekoppen, og venter på en ny, så bliv ved med at pumpe den fyr.


john fortsatte med at pumpe sin nu overfølsomme pik, mens de måtte vente på den fordømte kop kaffe. Efter han nu havde spermet to gange med faren I brusebadet og en gang I Toms skød, og nu igen, så vidste han ikke, hvor meget mere, han kunne klare.


jeg beklager ventettiden, sir, jeg nventer på, at de får lavet en ny kop, det skal ikke vare mere end et par minutter, sir, stammede han mens han gloede på mr Martins enorme og lækkende pik og på den spermdækkede dreng som stadig pumpede sin stive pæl.


intet problem, vi har tid til at vente på, at den bliver brygget, hvis du også har tid til at vente


manden bare stirrede ud af vinduet på drengen, der stadig bearbejdede sin stive stang der netop havde skudt sine ladninger et øjeblik før, og han så, at føreren greb drengens venstre hånd og placerede den på sin egen pik, så den også kunne få del i aktiviteterne.


manden i vinduet måtte selv have hånden ned og arrangere sin voksende pik i bukserne mens han stirrede på aktiviteterne lige udenfor hans ’drive up’ vindue.Det skal kun vare et enkelt minut eller sådan, sagde manden i vinduet.Ligeså her, svarede mr Martin. Come on boy, skyd din sperm igen, manden venter på, at du brygger endnu en ladning. Come on, skyd den for os. Jeg ved, du kan gøre det. Du er kun 16 år og fuld af sperm, du kan gøre det, gnid den, gnid den og skyd din sperm for os, og gnid så min pik, så den kan skyde sammen med din, sagde han , dled lidt frem i sædet, knappede sin skjorte op og tog den af. Så sad han der med kun sit slips på og hele den nøgne overkrop udstillet for den McDonald's ansatte i vinduet.


gnid dem, gnid dem dreng, så vi kan skyde noget varm fløde til min kaffe, kom så John, gnid de pikke, jeg er selv tæt på, kom så, gnid dem, åh ja, jeg er ved at komme , stønnede mr Martin.Å Å Å Å Å Å H H H H H, jeg skyder igen, sir, skreg John, Nnnuuuu kommer det!


så eksploderede John igen på mindre end tre minutter. Den konstante gniden og bevægelsen af hans forskind så hurtigt efter den tidligere udløsning, bragte ham over kanten. Den konstante gniden af forskindet over det super følsomme pikhoved så hurtigt efter den første udløsning, var for meget for den unge knægt, han skød igen ni portioner, de to første landede igen på hans ansigt, de øvrige på hans i forvejen spermdækkede bryst. Han lignede nu nærmest en marmorstatue, så indsmurt var han I sin egen sperm.

mr Martin selv begyndte at sprutte, netop som John var færdig. Han greb selv sin pik, og rettede den mod John, så den første ladning ramte John på brystet lige ved hans venstre vorte. Så greb mr Martin om Johns nakke, og trak hans hoved ned mod den spruttende stang. Der nåede at lande to sprøjt på mr Martins bryst, inden Johns mund lukkede sig om det sprøjtende hoved og sugede resten af den tykke voksensperm i sig.

manden i vinduet havde fået den friske kop kaffe leveret, netop som drengen sprøjtede sine ni ladninger sperm ud over sit eget ansigt og bryst. Han så farlig ud, sådan som han nu nærmest var dækket i sperm.

Så begyndte føreren af bilen at skyde sin sperm ud over drengen, inden han tvang hans mund ned over sin store pik, og han nåede at aflevere to sprøjt ud over sit eget bryst inden drengens mund lukkede sig over pikhovedet, og afleverede en gratis portion morgenmad i hans mund. Føreren måtte have afleveret otte eller ni portioner, inden han lod drengen trække hovedet væk.

Manden i vinduet skød selv to portioner sperm i sine bukser, uden overhovedet at have rørt sin pik. Han sansede ikke, at han holdt en kop frisk bryg, samtidig med at han så de to i bilen aflevere deres egen bryg.


tusind tak fordi de kunne vente, sagde McDonalds manden, jeg håber, de ikke synes, det varede for længe.


åh nej,det er helt fint, svarede mr Martin, giv mig lige et sekund til at få fat i min pung.


pyt med det, sagde manden, kaffen er min omgang her til morgen.


tak så mange gange, sagde mr Martin, tog kaffen og genoptog turen til Johns skole.


john kunne næppe fatte alt, hvad der var sket her til morgen. Han havde spermet fem gange, og var stadig kun på vej til skole. Han var nu i en ynkelig situation helt dækket af en blanding af hans egen og mr Martins sperm.. Poul Martin følte sig rigtig godt tilpas

Og afslappet efter at være kommet to gange indenfor de seneste
femten minutter. Desuden havde han en køn spermtilsølet dreng på passagersædet og en frisk kop kaffe i hånden.
han har smidt skjorten, hans bukser står åbne og hans pik hviler op ad maven, mens de sidste dråber sperm siver ud af den efter en herlig orgasme. Kan livet overhovedet blive bedre?Wow,det her var ret hot, var det ikke John? Spurgte mr Martin, jeg kan dårligt fatte det, og så fik jeg en gratis kop kaffe oven i købet.hvad siger du til det?John sad bare stum, helt dækket i sperm og stirrede på mr Martin, som nu kørte væk med den dryppende pik op ad maven. Han så så hot ud med kun slipset ned ad det nøgne bryst. John kunne stadig smage den enorme , fede ladning af mr Martins sperm, den havde været så stor og så fed, at den let havde gjort det ud for morgenmad.Endelig kørte de ind på skolens parkeringsplads. Foran en sideindgang som førte ind til det klasseværelse, hvor eftersidningerne fandt sted. Her stod Mr. Edwards og ventede.Han stod med armene krydset foran brystet og tappede utålmodigt I jorden med den ene fod. Han var kun iført en hvid tanktop og de tynde sorte satin løbebukser, som Johns far havde lånt ham dagen før.


Mr Martin kørte op på fortovet og standsede tæt ved det sted, hvor den ventende lærer stod.Han rakte om til bagsædet, tog John's shorts
og T-shirt.


se på din lærer, han ser ret arrig ud, sagde mr Martin. Her tag de tøj, du har ikke tid til at klæde dig på, sagde han idet han rakte drengen tøjet og nærmest var ved at skubbe ham ud af døren.Jeg kan ikke bare stå ud, sådan som jeg ser ud, giv mig et eller andet til at tørre spermen af med, tiggede John. Jeg kan jo ikke gå ind på skolen, sådan som jeg ser ud.

fortsættes
Kommentar