Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Johns straf - Del 4: Unge David bliver malket

Karakter: 6.0/1
Visninger: 6047

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Unge, Bareback, Analsex, Aldersforskel, Onani og Incest
Fra Jhon's punishment from Dad – Part 4 By: Copdick

Oversat af oleole13

Det kan synes noget ulogisk, at denne historie begynder med del 4, og jeg ville vældig godt have haft de tre første kapitler, ikke mindst del 3, men af en eller anden grund fik jeg i sin tid (for snart mange år siden) ikke downloaded alle kapitler. Skulle en af jer ligge inde med dem, kunne jeg vældig godt tænke mig at læse dem og evt oversætte dem. Send dem til homonovellers webmaster, så sender han dem videre til mig.

Historien her og i de næste kapitler er noget usandsynlig, men alligevel morsom at læse, synes jeg, og ønsker god fornøjelse, oleole13.

Jeg synes, jeg lige behøver at fortælle, hvorfor forfatteren, altså af den originale version, føler det nødvendigt hele tiden at understrege, at Davids pik er ’uncut’ altså uomskåret. Det skyldes,at han er amerikaner, og at i USA bliver langt over halvdelen af alle drenge omskåret, uanset om de er jøder, muslimer eller kristne eller ingen af delene.Personer

John 16 år, hans far Bill Graham og hans mor mrs Graham

David 15 år, hans far Paul Martin,

eller mr. Martin ,og hans mor mrs. Martin, Bill Grahams naboer.

Mr. Chad Edward, Johns lærer

Tchads søsterPaul Martin så totalt chokeret ud, da han hørte sin kones stemme på vej mod hoveddøren. Han kiggede over på sin søn, David, og så, at han stadig stod der
helt nøgen med sperm ud over sit bryst. Paul kiggede så længere ned og så, at spermen helt dækkede Davids pik og kønsbehåring. En lang streng af piksaft hang fra spidsen af sønnens forhud dinglende ned mod gulvtæppet mindst ti centimeter lang.
"Hej søn,, din mor og de andre kvinder er på vej op af havegangen og vil være her om et øjeblik," sagde Paul febrilskt til sin søn. "Få de forbandede shorts på nu og det i en fart. Jeg ved ikke, hvordan jeg vil være i stand til at forklare det her for din mor."

"Jeg ved ikke, hvor de er far," svarede David. "Du må hjælpe mig med at finde dem."

John så ned på sine fødder, mens han forsøgte at presse sin dryppende og stadig stive 23 centimeter uomskårne pik tilbage i sine egne diminutive shorts. Lige ved sin venstre fod, så han Davids shorts. Hurtigt flyttede han sin venstre fod hen foran shortsene, og med
hælen, skubbede han dem langsomt ind under sofaen for helt at skjule dem fra David og Martin, der febrilsk søgte efter dem.

Denne ondskabsfulde handling blev bemærket af af Johns lærer, mr Edwards. Han så over på John, der forsøgte at proppe alt det hårde kød ned i de gule jogging shorts. En så gemen handling udført af hans lækre elev, fik Edwards til at tænke, at han ville finde ud af en måde at få tilbagebetalt den der smarte røv for det, han gjorde mod unge David. Han havde mindst et par ideer om dette emne og kom til at tænke på og ville sætte dem i spil, når han havde John til eftersidning i morgen tidlig.Bill sagde så: »skynd jer I to. Komm herover og sæt jer på sofaen mellem os, før de kommer herind ."

Paul gik over til sofaen og satte sig lige ved siden af ​​John. Han satte sig yderst på kanten af sædet og kiggede i retning af tv’et. Med benene spredt, og hans store mandepik hængende ned over sædehynden, næsten 20 centimeter dinglende mod gulvet.

John råbte, "David, flyt stolen, så den ikke dækker for fjernsynet, før du sætter dig ned."

David flyttede hurtigt stolen af vejen og løb hen og satte sig mellem sin far og Mr. Graham i et forsøg på at skjule sin nøgenhed for de kvinder, der nærmede sig. Da han satte sig ned, flyttede Bill Graham sin hånd ned mellem Davids ben og lænede sig over ham for at forsøge at beskytte denunge drengs nøgne krop fra at blive set.

Alle stirrede bare på fjernsynet og forsøgte at virke nonchalant, da hoveddøren åbnes og damerne gik ind i stuen med hænderne fulde af Tupperware.

De, der kom ind i stuen var Mr. Edwards 'søster, fru Martin og selvfølgelig Johns mor.

Johns mor spurgte så, "kan nogen give os en hånd her?"

Damerne havde helt sikkert hænderne fulde af poser med ting, som de lige havde købt ved demonstrationen.

"Gå hen og giv din mor og damerne en hånd John," sagde Johns far.

John rejste sig og gik hen for at hjælpe damerne med at bære deres tasker ind i spisestuen. Da han rejste sig, hang 10 cm af hans dryppende diller ud af shortsene i højr side. John kunne mærke fugtighede fra sin piksaft, da den ramte hans højre lår. Han håbede, at ingen af kvinderne ville lægge mærke til hans situation, da de var travlt optaget af deres indkøb og grinede, som de stod der ved døren.


Bill kunne mærke sin hånd og arm blive våd af den sperm, der drev ned af David, da han sad og forsøgte at skjule den nøgne teenager. Davids store uomskårne pik var dækket med sperm, som han havde skudt ind mellem sin fars ben bare for få øjeblikke siden. Den sperm, der dryppede ned af teenagerens bryst og ned på Bills arm var fra Davids far, efter at manden selv havde skudt ud over sin egen søn.

Mens John hjalp kvinderne med at bære deres tasker ud i køkkenet og spisestuen, begyndte Bill at flytte sin venstre hånd ind mellem Davids ben da hans håndled var begyndt at krampe. Bills knoer var på sædehynden og hans fingre var nær Davids røv revne. Han trak hånden ud fra mellem teenage drengens ben, da han tænkte, at kysten var klar. Hans hånd blev trukket hen over Davids klunker og pik, mens han trak sin hånd ud i det fri.

Netop da hørte Bill Mr. Edwards søster komme ind i stuen for at spørge sin bror, om han var klar til at gå. Så han førte hurtigt sin hånd ned mellem Davids ben igen for at skjule den unge teenageres pik og nosser. Derved blev hans hånd og fingre nu indsmurt i drengens egen sperm. Bill flyttede så fingrene rundt til en mere komfortabel stilling og endte med sin pegefinger og langfinger lige ved unge Davids røv hul.

David kunne mærke Mr. Grahams fingre røre sit drenge hul og flyttede sig lidt for at komme væk fra den kildrende fornemmelse han havde. Hans venstre hæl gled på gulvtæppet i den spermklat, der tilsyneladende var lækket fra Johns pik tidligere, og han rykkede frem i sædet ind i Mr. Grahams hånd.

Bill kunne føle David rykke sig i sæde og følte, da drengen mistede fodfæstet og kom frem i sædet. Denne pludselige bevægelse forårsagede, at Bills spermdækkede pege og langemand gled lige op
i Davids røvhul og forbi hans stramme røv ring.MensJohn hjalp kvinderne med at bære deres tasker ud i køkkenet udbrød David:"Uuungh",da han følte Mr. Grahams fingre glide ind i sit stramme drengehul.

Davids far kiggede væk fra tv'et og ind i sønnens ansigt hvor han så et udtryk af hjælpeløshed.

"Du skal ikke bekymre dig. Vi finder dine shorts i en farrt ," hviskede Davids far.

Bill forsøgte at flytte fingrene fra drengens røv og det medførte kun, at de blev skubbet endnu længere op i det stramme hul og det mere på grund af den måde, drengen sad. Hans fingre var nu inde godt op forbi den anden kno nu.


David forsøgte igen at få fodfæste for at komme til at sidde ret op og ned, men hans fod fandt den samme våde plet og gled, så igen, og Mr. Grahams fingre gled helt og fuldt op i hans stramme røv. David kunne ikke fatte, at dette skete for ham. Alt imens han også følte,at hans pik begyndte at blive stiv igen.

ill var blot forbløffet over, hvad der lige var sket.

Hans to fingre var nu dybt begravet i unge Davids stramme røv. Han kunne endda mærke drengens prostata mod sine fingre, og han begyndte at flytte hånden igen i et forsøg på at trække fingrene ud af drengens røvhul. Dog til ingen nytte, Det resulterede kun i, at at hans spermdækkede fingre gled ind og ud af David lidt hver gang. Dette satte drengen i en tilstand af total liderlighed, sådan som fingrene bevægede sig frem og tilbage over hans prostata, og forårsagede at David vrikkede sin røv endnu mere.David var nu helt hård, og hans 20 centimeter store pik strakte sig op over Bill Grahams arm og vinkede i retning af faren. Hans øjne var helt lukkede på grund af de overvældende følelser han nu fik fra sin røv og de sperm dækkede fingre.

John kom tilbage ind i stuen og satte sig igen på i sofaen ved siden af
Mr. Edwards og Davids far så på drengen for at se, hvad John talte om. De så straks, at David var helt hård med pik snot lækkende fra forhudenaf den hårde pik. Ingen af ​​dem havde nogen idé om, at Bill havde to fingre skubbet op i drengens endetarm, hvor de masserede hans røvknude på det tidspunkt. De kunne kun se, at drengen igen så ud til at være på et seksuelt højdepunkt af en eller anden grund.

Davids far rakte så over med sin højre hånd og tog fat i sin søns pik for at forhindre Mr. Edwards 'søster i at se den.

Bill vrikkede fingrene frem og tilbage over drengens prostata hele tiden alle stirrede på David. Den fornemmelse var begyndt at være for meget for den unge dreng. Han var begyndt at bevæge sig mere og mere i sit sæde.

Da Paul greb sin søns pik, var det for sent.
David klemte øjnene stramt i og udstødte et grynt "Uuuugh."

Paul kiggede lige på David i det øjeblik drengens pik begyndte at eksplodere og skyde strøm efter strøm af sperm ud af den uomskårne pik. Det første skud fra sønnens pik ramte ham lige i ansigtet på højre side af hans næse og mund. Paul klemte sønnens pik for at forhindre, at det skete igen, og det havde den modsatte effekt. Det andet skud fløj helt over Pauls 'hoved og landede lige på Johns stramme mavemuskler. Det tredje skud ramte igen Paul i ansigtet, da han løsnede sit greb. Det fjerde skud landede på Paul 'skulder og bryst. Det femte skud kom til at hvile på hans arm, og alligevel fortsatte drengen med at sperme, som om nogen havde tændt en vandhane.Bill fortsatte med at bevæge sine fingre frem og tilbage over Davids prostatam mens drengen dækkede sin far med salver af sperm,, der skød ud af hans teenage pik. Bill kunne dårligt tro, hvilken effekt han havde på David ved at malke den unge teen drengs prostata. Han så, at David sad med lukkede øjnemens han skød sin teensperm overalt.

Bill fortsatte med at gnide Davids prostata og malkede i alt sytten sprøjt ud af drengens uomskårne pik og store teenage klunker.

Efter at have skudt så meget sperm, spredte David bare sine ben og lænede sig tilbage i sofaen. Han kunne ikke være mindre ligeglad med, hvem som ville kunne se ham sidde der nøgen. Drengen havde netop skudt et rekordstort antal portioner sperm ud af sin teenage pik i løbet af tyve minutter. Han havde nu haft i alt fire orgasmer på denne korte tid. Han havde aldrig skudt så meget sperm ud af sin pik i alle sine femten leveår.

Heldigvis for alle, gik Mr. Edwards 'søster tilbage ind i spisestuen med de andre damer netop da unge David begyndte at få sin orgasme.

Paul var nu dækket i sperm, men holdt stadig fast i sin søns pik. Han holdt bare sin hånd på sin søns pik og gned den sperm der konstant drev ud af dette uomskårne stykke teen kød.

"Jeg kan ikke begribe denne dreng kan du?" spurgte Paul og kiggede på Bill. "Hvad tændte ham så voldsomt denne gang? Har du nogen idé?""Jeg havde min hånd mellem hans ben, og forsøgte at holde nogen fra at se ham sidde nøgen," svarede

Bill . "Han flyttede på sig, og mine fingre endte med at glide op i hans unge røv da Tchads søster kom ind. Jeg forsøgte at flytte mine fingre ud af hans røv og han blev bare ved at flytte dem frem og tilbage hver gang jeg forsøgte."

Paul fortsatte med at gnide sin sperm dækkede hånd frem og tilbage over Davids stadig hårdde Teen pik. Han bevægede sin søns forhud frem og tilbage over det nu overfølsomme hoved

. Spermen sivede stadig ud af drengens pikspaltee og og dækkede pikken totalt i sperm. Det sitrede gennem David da hans far fortsatte med at gnide hans pik.”sidder du og siger, at han kom ved at have dine fingre oppe i røven?”"Det virkede sådan," svarede Bill.

"Er de stadig derinde nu?" spurgte Paul.

"Ja desværre," sagde Bill. "Jeg kan ikke komme til at trække dem ud endnu, da hans røv er så stram, nu lige efter han har spermet."

"Du skal ikke tage dem ud. Lad dem blive derinde og fingerknep hans røv lidt endnu . Det lader til, at være noget, han tænder på," svarede Paul, da han hørte damerne inde i spisestuen grine og tale. "Jeg kan ikke Det er utroligt, at, den dreng stadig erså fuld af sperm. Den lille fucker er stadig hård og synes at være en slags fissedreng.""Er du sikker?" spurgte Bill.

"Åh ja, for helvede, bare hold dine fingrre deri hans hul og lad os se om vi kan få ham til at komme igen," svarede Paul.

Tchad Edwards og John kunne ikke tro, hvad de hørte.
John kiggede på Mr. Martin og iagttog ham onanere sønnens pik, mens hans egen far fingerfuckede drengen med to fingre.Tchad Edwards selv sad der medåben mund og så på denutrolige begivenhed, der foregik med kvinderne lige inde i det andet rum. Selv var han hård som et bræt igen.

Bill greb Davids højre ben og trak det over sit skød, hvilket forårsagede, at drengens ben blev spredt endnu mere. Han trak sine fingre ud af drengens røv, og med højre hånd samlede han noget af Davids sperm fra hans fars arm. Med denne sperm smurte han sperm i drengens røv revne og hul og smurte det
godt ind. Derefter pressede han uden videre de to fingre lige op i Davids stramme hul helt uden
nogen pause.

Paul fortsatte med at bearbejde sin sønsspermdækkede pik, idet han igen og igen lod forhuden glide hen over pikhovedet. Denne aktivitet fikDavid til at vrikke i sædet og jamre i et væk."Fuck ham med dine fingre Bill,« hviskede Paul. "Du skal ikke holde dig tilbage ."

Bill bevægede gentagne gange sine fingre ind og ud af Davids røv, idet han gned drengens prostata. Hver gang han rørte drengens røvknude,dryppede det sidste af hans presperm ud under den forhud, som drengens far bearbejdede pikhovedet med.

"Come on, Bill. Lad os få ham her til at skyde igen. Jeg vil, malke hans nødder fuldstændig tommet," siger Paul."Du skal få det, som du vil," svarede Bill og han øgede fingrenes bevægelser.

Paul gned sin spermdækkede hånd endnu hurtigere op og ned på sin søns pik. Igen og igen lod han drengens forhud glide op og ned over det nu yderst følsomme pikhoved."Sperm for din far, søn," hviskede Paul. "Sperm for din far, dreng. Jeg ved, du kan gøre det. Du er bare en lille sperm fabrik er du ikke dreng! Jeg vil malke dine store kugler indtil de ikke kan skyde mere."

David kunne ikke fatte, hvad der skete. Med Mr. Grahams fingre, som gik ind og ud af hans røv, mens de gned hen over hans prostata og hans far, som stimulerede det sensitive pikhoved med forhuden. Det var ved at få David til at sperme for femte gang på mindre end en halv time.

"Kom nu, dreng, jeg ved du kan gøre det for din far," opfordrede Bill. "Skyd din ladnindd dreng, mens jeg knepper din lille fisse med mine fingre."

Det var det der skulle til for David. Han lænede sig tilbage i sofaen, stønnede, gryntede, og djumpede sine hofter, mens han spredte sine ben endnu mere mens Mr. Graham finger kneppede hans røv. Han pumpede sin uomskårne pik ind og ud af sin
fars hånd, mens han vrikkede på sofaen under farens stramme greb.

"Skyd det søn. Skyd det dreng. Skyd den ladning for din far nu,” hviskede" Paul til sønnen.

David begyndte igen at fyre spermud af sin 20 centimeter uomskårne diller og sprøjtede sperm ud over sig selv. Hans første skud gik helt over hans hoved og ramte muren bag dem. Han skød sig selv i munden, da han
åbnede den under sin orgasme.

David skød elleve ladninger sperm. Alligevel fik det ikke hans far og Mr. Graham til at stoppe.De fortsatte begge med at pumpe og finger kneppe ham.

"Åh Gud. Please, I skal stoppe. Åh Gud. Jeg kan ikke tage mere," råbte David.

“få ham til at sperme igen,” sagde John, som fortryllet fulgte begivenhederne.


paul fortsatte med at pumpe drengens spermindsmurte pik, og Bill øgede farten med fingrene i hans røv.


David stønnede, "Oooooooohhhhhhh!?

Han begyndte at skyde igen, mens hans far fortsatte den konstante manipulering af forhuden over det overfølsomme pikhoved.

Denne gang skød han kun ni portioner, mens hans far fortsatte med at malke spermen fra de store teenage nødder.”Jeg vidste, du kunne gøre det igen,” sagde John, som stirrede på drengens spermdækkede krop.Klap hellere I søn, du risikere at blive den næste.“det kunne jeg godt tænke mig at se,” sagde Chad Edwards.

David lå bare der komplet udmattet efter at have haft ely seks orgasmer I løbet af kun lidt mere end 30 minutter. Hankunne stadig smage sin egen sperm, som havde ramt ham I munden ved den fjerde orgasme, men her efter den sjette omgang, lå han bare helt udmattet og dækket i sperm.

Det var umuligt for ham at begribe, at han havde været i stand til at komme sjette gang, kun to tre minutter efter den femte orgasme. Han havde det, som om han lige havde taget et brusebadd, så våd var han af al den sperm, der dækkede ham. Desuden var hans teenage nosser ømme, efter at han havde spermet så meget på så kort tid.Endelig begyndte Davids rejsning at aftage, og det på trods af, at hans far stadig legede med den og førte forskindet frem og tilbage.“jeg vil vædde på, at hans pik vil blive stiv og skyde igen, hvis vi bare giver ham ti minutters pause,” sagde Davids far.”Lad os finde ud af det en anden gang. Har du glemt, at damerne stadig er i værelset ved siden af” , sagde Bill.“Åh ja, du har sørme ret. Vi må se at finde de forbandede bukser og få ham ud herfra, inden damerne er færdige med deres snadren og kommer herind,” sagde Paul.“Se bare her,” sagde John, “jeg har lige fundet dem her under ”sofaen.””

”Her David, skynd dig at få dem på.”


JOHN RAKTE David shortsene, han rejste sig op og trak dem op over sin spermdækkede pik og nosser. Drengen havde så meget sperm på sig, at det begyndte at løbe ned ad hans krop og dække shortsene med den slibrige masse.Paul Martin rejste sig, og hans pik hang neden ud af hans bukseben, så hele 23 centimeter af den var synlig. Med hånden på sin søns ryg, førte han ham over mod yderdøren i håb om at kunne skjule hans spermindsmurte krop for damerne.”vi må hellere se at komme afsted, mens vi har chancen,” sagde han mens han gik hen mod hoveddøren, og hans pik svingede frem og tilbage.


John så på, mens Paul og David kom ud af døren og stilede mod deres hus, inden Davids mor fik mulighed for at se, hvordan hendes søn var totalt indsmurt I

sperm.David selv gik nærmest som i trance helt uberørt, af, at spermen dryppede ned fra ham.

Mr. Martin var så opsat på at få sin søn hjem og få ham vasket, at han ikke var opmærksom på, at hans pik hang ud af bukserne, og det endda med 23 centimeter. John prøvede at forestille sig, hvad en eller anden ville tænke ved at se dette monster dingle, mens han ilede hen ad fortovet.


Chad Edwards rejste sig.”jeg må også se at komme af sted. Jeg har nogle opgaver, der skal rettes, og så skal jeg være tidligt på skolen i morgen, da jeg har ansvaret for dem, der skal sidde efter.Netop i det øjeblik kom damerne ind i stuen og stilede mod hoveddøren.


”tak fordi du tog dig af Paul og David her I aften Bill,” sagde Mrs. Martin.“Det var da kun en fornøjelse,” svarede Bill, idet han rejste sig for at følge damerne ud.

John rejste sig også og fulgte efter Mr. Edward , der var på vej mod hoveddøren. Mr. Edward stak hånden bagud og fik fat på Johns udækkede pik. Han fik fat i forhuden og kørte den op og ned over pikhovedet, hvilket gav John en begyndende rejsning, mens de gik ud ad døren.“Vi ses til eftersidningen I morgen unge mand,” sagde Mr. Edward.

Javel sir”, og meget tidligt sir," svarede John, mens han forsøgte aft dække sin begyndende rejsning med henderne


Mr. Edward vendte sig og så at John vinkede, mens mindst 13 centimeter af hans 16 årige uomskårne blodfyldte pik hang nedenfor buksebenet.Bill Graham trak sin søns bukseben højere op, så han udstillede mindst 17 centimeter af hans halvhårde sekstensårs pik og nosser til glæde for Chad Edward.Netop i det øjeblik vendte Mrs. Edward sig og så hele forestillingen.Fortsættes
Kommentar

Navn:Bijens
Dato:26/01 2019
dejlig historie, jeg ser frem til fortsøttelsen