Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

På maven

(Din Oliver)

Karakter: 5.0/2
Visninger: 7883

Af: Endnu en randrusianer.

Læs flere noveller af:
» Endnu en randrusianer.

Skriv til:
» Endnu en randrusianer
Tags: Unge, Offentligt, Voldtægt, Oralsex, Analsex, Aldersforskel, Skolesex, Første gang og Tvang
”Du må jo lære det på den hårde måde så” sagde Johannes, mens han førte sin pik mod Olivers mund.
Oliver var ikke interesseret i at sutte nogens pik og forsøgte at trække sig væk, men Johannes havde hurtigt fat i ham, og Oliver var hurtigt tilbage på gulvet.

Selvom Johannes gjorde sit for at give Oliver en lærestreg, så var Oliver hurtig til at dreje hovedet væk, de første to gange Johannes tog sin pik hen til Olivers mund. Det tog dog kun to forsøg, inden Johannes maste to fingre ind i siden af Olivers mund, så den åbnede sig, og han kunne stikke en pik ind på tungen og køre den lidt frem og tilbage der.
”Nu får du chancen for at sige undskyld” fortalte han Oliver, inden han tog pikken ud igen.
”Jeg fucking melder dig” sagde Oliver, men han var ikke helt så kæphøj mere.
”Forkert svar” svarede Johannes og stak sin pik ind i munden på drengen igen, inden han greb om hans baghoved og trak det helt ned over skaftet, til Oliver kun kunne sige opkastlyde.

Da Johannes trak sig lidt ud igen, havde Oliver fået tårer i øjnene. ”Dit svin!” forsøgte drengen at råbe, men inden han var færdig, havde han allerede en pik i munden igen.
Johannes havde ikke en kæmpepik, men den var i den store ende af gennemsnittet, og det var mere end Oliver kunne klare, for opkastfornemmelsen gentog sig igen og igen. Den blev kun afbrudt, da Johannes hev trøjen af drengen, der med det samme forsøgte at stikke af.
Han nåede dog ikke længere end til et halvt forsøg på at komme væk, for med det samme havde Johannes fat i ham igen og Oliver lå så lang han var hen ad flisegulvet i omklædningsrummet.

”Jamen så… Vi var ikke helt færdige, men hvis du har travlt, kan jeg da godt skynde mig videre” kom det fra Johannes over Oliver, idet han tog fat i Olivers åbne bukser og trak dem med noget besvær ned over Olivers baller. ”Nej!” klemte Oliver ud, idet han forsøgte at mave sig væk. Men Johannes sad allerede overskrævs på ham og beundrede drengen. Fra det stadig fugtige hår, ned over den slanke og muskuløse ryg og arme. Oliver var i sandhed en smuk fyr. Fra nakken og ned over ryggen var han let solbrændt, der var ved at tone ud. Da hans ryg nederst begyndte at brede ud for numsen blev han noget blegere, men baller og lår passede sammen med resten af kroppen: stram og markeret.

Johannes lagde en hånd lige over Olivers røv og førte langsomt en finger ned mod sprækken. Oliver forsøgte slippe væk, men han kom ikke rigtig nogle steder.
Den unge voksne fulgte sprækken med sin finger uden at mase nogle steder. Da han nåede mellemkødet maste han en hånd op under maven på Oliver og trak hans pik og nosser ned, så det lå synligt mod fliserne.
”Hvad fanden vil du?” klemte Oliver ud mod gulvet.
”Det ved du om lidt” lød det hult fra Johannes, der tænkte mere og mere med pikken end med hovedet. Da greb han hårdt fat om begge Olivers baller til Olivers ubehag og trak dem fra hinanden, så han kunne se den stramme stjerne, drengen gemte på.

Oliver havde forsøgt at komme væk under hele scenen, men da han pludselig kunne mærke, at hans hul var blevet frit, maste han mere på for at slippe væk. Det varede dog kun indtil han frøs helt ved følelsen af en finger mod sit hul.
”Nej” sagde han stille.
”Har du været sammen med mange før?” spurgte Johannes tungt. Oliver prøvede at ryste på hovedet, men mod gulvet virkede det ikke, og drengen måtte hviske nej.
”Jamen så tillykke med din første gang” sagde Johannes, inden han med fingeren lagde tryk på Olivers jomfruhul, og omklædningsrummets bare vægge gav genlyd af skriget.
Kommentar