Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Jonas er fantastisk

Karakter: 5.4/7
Visninger: 4744

Af: Anonym.

Læs flere noveller af:
» Anonym.

Skriv til:
» Anonym
Tags: Unge, Offentligt, Gruppesex, Rimming, Oralsex, Onani, Sport og Gangbang
Jonas var en ung, slank glat fyr med en flot six pack. Han havde kort lyst hår og blå øjne. Anfører på fodboldholdet og den populære dreng i klassen, Jonas var det hele! Drengene ville være ham, pigerne ville have ham. Samtidig hjalp det kun på det at Jonas havde en mega stor pik. Og med mega, er det virkelig MEGA! Jonas pik var 23-24cm stiv, og en ordentlig kødpølse slap.
Efter en god fodbold træning på en varm sommeraften skulle holdet i bad. Træneren gik som regel hjem, så de 15-16 årige knægte kunne få fred til at lave deres “mande hørm” i omklædnings rummet. De næsten 20 drenge på holdet smed de svedige fodbold uniformer og løb nøgne ind under bruserne. Alle drengene var slanke, flotte fyre, med gode pikke.
Også under bruseren var Jonas kongen. De andre beundrede deres anfører og de kunne heller ikke få øjnene fra hans store pik. Jonas forslog om de ikke skulle spille pik sammen. Alle var friske, og Jonas førte an da alle 20 drenge spillede deres lækre glatte pikke godt stive. De spillede allesammen, og stønnede. Jonas begyndte at tage fat i de andres pikke og spille dem, og før de så sig om spillede de allesammen hinanden af under bruserne. Og der var kamp om Jonas store pik! Jonas lagde sig ned og beordrede de andre til at forkæle ham, og de andre unge frække fyre sværmede om ham. Flere af dem kyssede ham, slikkede hans krop, suttede hans tæer, slikkede hans ben, suttede hans enorme mega pik og slikke hans fyldte nosser. Dem der kunne komme til slikkede også deres anføres varme hul. Jonas spermede uden varsel, og nød at se hvordan drengene kæmpede om hans varme sperm. De slikkede det i sig som dyr. Sperm ud over mig beordrede den frække Jonas nu! Alle 20 drenge begyndte at spille deres pikke ud over ham, og de kom på skift på Jonas lækre slanke fodbold krop. Jonas var dækket med sperm, da den sidste fodboldfyr kom ud over ham. De begyndte alle at grine, vaskede sig og nød fra nu af endnu mere fodbold træningen da de vidste at de måtte forkæle deres elskede Jonas i fælles badet bag efter.
Kommentar