Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Snydt, fanget og voldtaget

Karakter: 6.0/8
Visninger: 5878

Af: Anonym.

Læs flere noveller af:
» Anonym.

Skriv til:
» Anonym
Tags: Unge, Gamle, Bareback, Urin, Voldtægt, S/M & Fetish, Oralsex, Analsex, Aldersforskel, Første gang, Bondage og Tvang
Hamza er en typisk araber dreng. Slank fra fodbold træning, kort sort hår og med en fræk attitude. Hamza var heteroseksuel, og allerede som 17 årig havde han nedlagt massevis af piger med hans glatte 16cm omskårede indvandre pik.
Hamza var nede, alle hans venner fra fodboldholdet skulle til fest, men Hamza havde hverken penge til nyt tøj eller sprut. Han havde ikke engang penge til flere kondomer, hvilket han skulle have da han ville bolle en masser af chicks til den fest og ikke magter at blive far.
Hamza kiggede på nettet, han var altid liderlig, så mon ikke han kunne finde en eller anden gammel kælling, der ville betale gode penge for at få hans araber diller op i sig. Hamza fandt et chat rum, beskrev sit lækre udseende og hvad han ville give, samt prisen, 2500 kroner. Hamza sad og ventede utålmodigt imens han masserede sin pik i bukserne. Der tikkede en besked en.
En anonym person ville give Hamza 10.000 hvis vedkommende måtte bruge Hamza som vedkommende ønskede det i 30 minutter. Hamza skulle bare møde op på en adresse og tage bind for øjnene. “Fuck hvor nemt” jublede Hamza nærmest og tænkte bare “En kælling forkæler mig imens jeg er blindet en halv time for 10 kilo”?! Hamza skyndte sig at finde adressen på sin telefon og cykle derhen.
Hamza ankom efter en halv time på cyklen til en tom camping plads, der var kun en campingvogn i den anden ende af pladsen og døren var åben. Han kunne se en skikkelse gå om bag ved campingvognen og tænkte at det måtte være der. Hamza stillede sin cykel og gik derhen. Han gik ind i den gamle campingvogn, det eneste der var derinde var en seng. Ovenpå sengen lå der et sort bind til øjnene og en seddel hvorpå der stod “Smid tøjet og tag bindet på”. Den unge og naive Hamza gjorde det straks og stod nu helt nøgen med bind for øjnene. Han hørte campingvogns døren lukke bag sig. En person tog hans hænder og lagde dem i håndjern bag hans ryg, og bandt hans ankler sammen så han næsten ikke kunne stå op. Da Hamza var bundet og ikke kunne røre sig, fik han tape for munden. Hamza blev nervøs og begyndte at svede... han prøvede at sige stop og at han ikke ville mere, men hans mund var lukket med tape. Og nu stod han der, bundet og splitterragende nøgen, med sin lækre krop og flotte omskårede pik.
Bindet blev taget af Hamza’s øjne, og han fik et chok! Det var ikke en kvinde som han troede, men en overvægtig, skaldet og små fed dansk mand der stod der, kun iført hvidt plettet morfar undertøj. Manden smilede og nussede Hamzas krop. Hamza prøvede at skrige bag tapen at han ville ikke mere og at han ville hjem! Manden slikkede Hamzas øre imens han befamlede hans omskårede pik og hans faste røv. Manden stak uden varsel en finger op i Hamzas heteroseksuelle jomfru hul. Hamza peb helt vildt. Manden grinede, og lagde Hamza på sengen og bandt ham fast så han lå på maven. Manden fandt et læder bælte frem fra under sengen, og grinte for sig selv imens han begyndte at piske Hamza! Hamza græd, både af smerte og fordi han ikke kunne komme væk. Manden blev ved med at piske Hamza, hårdere og hårdere, indtil Hamza’s ryg var helt rød stribet og Hamza’s skrig næsten kunne høres igennem tapen. Manden smed bæltet på gulvet. Han fik med asen og masen vendt Hamza om, så han lå på sin gennem piskede ryg. Hamza var helt opløst af gråd og smerte, og kunne ikke gøre modstand.
Hamza lå nu på ryggen, med hænderne i håndjernene og fødderne bundet til sengen. Manden begyndte at massere Hamza’s lækre indvandre pik og nosser. Han begyndte at sutte Hamza, ivrigt og grådigt, så hans savl dryppede ned ad Hamza’s pik og kugler. Men Hamza kunne ikke få stiv pik, han ville jo bare væk. Hamza græd og græd. Manden blev stiktosset over at Hamza ikke fik stiv pik, og slog Hamza så hårdt han kunne i nosserne med en knyttet næve! Hamza skreg bag tapen imens tårene piblede ud af øjnene på ham og sveden drev fra hans misbrugte krop. Manden tog brutalt fat i Hamza’s klunker og pressede dem hårdt! Hamza kunne ikke engang skrige mere, han lå bare i intens smerte...
Manden tog nu sit morfar undertøj af. Han var virkelig fed, behåret og han havde en klam lille skæv pik. Han lugtede desuden kraftigt af både sved og urin. Han løsnede Hamza’s ben og lagde sig op imellem den. Han løftede Hamza’s mere eller mindre livløse ben op og pressede med vold og magt sin lille stive skævert op i Hamza’s heteroseksuelle jomfru hul. Hamza græd og peb, det gjorde ondt og han blødte fra numsen. Manden begyndte at kneppe Hamza i missionær stilling, alt imens han holdt om Hamza og kærtegnede hans unge lækre indvandre krop og kyssede hans mund uden på tapen. Manden bollede Hamza godt og grundigt, og hans dybe støn blev blandet godt med Hamza’s gråd og tiggende mumlen om manden ikke godt ville stoppe. Manden begyndte at stønne højt, og han spermede Hamza dybt oppe i røven imens han stønnede til og kneppede de sidste dybe stød op i den ødelagte indvandre røv.
Manden træk sig ud af Hamza og satte sig på senge kanten for at få vejret. Hamza lå helt stille, han havde fået blodsprængninger i øjnene af skrig og gråd. Han trak vejret stille og manden rev tapen af munden på ham. Manden kiggede på den brugte araber dreng og sagde “Hvis du siger det her til nogen, så slår jeg dig ihjel... fattet knægt”? Hamza nikkede stille imens tårene trillede ned af hans røde kinder. Mandens sperm begyndte at glide ud af Hamza’s misbrugte og blodige hul. Manden rejste sig op og gik hen foran Hamza’s ansigt. Han begyndte at pissede ud over Hamza’s fjæs. Tisset gled ned ad Hamza’s ansigt og Hamza gaggede da han fik lidt af de gyldne dråber i munden. Manden smilede skævt og spyttede Hamza i ansigtet. Hamza lå bare livløs og stirrede tomt ud i luften, imens spytklatten gled ned af hans kind. Manden tog sit morfar undertøj på og gik ud af campingvognen imens han smækkede døren hårdt efter sig så den låste. Hamza lå og græd. Hvad skulle han gøre? Hans hænder var stadig bundet i håndjern på hans ryg...
Hamza græd sig selv i søvn...

Hamza blev efterlyst af sine forældre om aftnen, da han ikke var kommet hjem til spisetid og de ikke kunne få fat på ham via hans mobil telefon.
Politiet satte en efterlysning igang, og Hamza blev fundet i campingvognen dagen efter.
Hamza’s voldtægtsmand blev efterlyst, men aldrig fundet.
Kommentar