Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Overnatte hos storebror

Karakter: 6.0/2
Visninger: 6197

Af: HornyBarebacker.

Læs flere noveller af:
» HornyBarebacker.

Skriv til:
» HornyBarebacker
Tags: Unge, Bareback, Analsex og Incest
Casper havde boet i sin lejlighed i Kbh. i det meste af et år siden han var flyttet hjemmefra. Det havde været ret fedt at få sit eget sted hvor man kunne gøre præcis hvad man havde lyst til - og have alt det sex man havde lyst til med alle de forskellige fyre og mænd man havde lyst til.

Caspers storebror Jesper havde boet i Århus i 2 år hvor han læste på journalisthøjskolen og de to brødre så mest hinanden når de skulle et eller andet hos forældrene - hvilket ærgrede dem begge. De havde altid været meget tætte og savnede begge den daglige kontakt - et savn talløse SMS’er ikke kunne afhjælpe helt.

Nu var Casper imidlertid blevet inviteret til en fødselsdagsfest hos deres fælles fætter i Århus og Casper havde aftalt med Jesper at han kunne overnatte hos ham efter festen så derfor sad han nu i intercity toget mellem København og Århus mens det rullede op til perronen.

Resten af lørdagen forløb stille og roligt: Casper tog bussen ud til sin storebrors lejlighed hvor de hang ud til det var tid til at tage afsted til fætterens fest.

Festen startede ret fredeligt med mad og vin men endte ret sent efter masser af musik, shots og øl så klokken var 4 om morgenen før Casper og Jesper var tilbage i Jespers lejlighed - begge to ret berusede.

De to brødre var ret ens af udseende: begge var omkring 180 cm høje og sportstrænede og begge havde blå øjne under en manke af blond hår. Eneste forskel var Jespers trimmede fuldskæg og så havde han lidt mere hår på brystet som løb i en stribe ned forbi hans navle.

Det havde været meningen at Casper skulle sove på sofaen i stuen men Jesper havde glemt at hente ekstra sengetøj op fra kælderen.

‘Du kan bare sove inde hos mig’ sagde Jesper ‘så bliver det ligesom da vi var små og du var bange for tordenvejr’.

Casper gik på badeværelset og børstede tænder mens Jesper klædte sig af og kravlede ned under dynen i hans 1 ½ mands seng.

Da Casper kom ind i soveværelset var Jesper allerede slumret lidt ind så han smed hurtigt sine jeans og strømper og skjorte og satte sig på sengekanten. Han åbnede dynen og kravlede ind ved siden af Jespers varme krop og slukkede lyset.

Soveværelset vendte ud mod gården så der var kun ganske lidt lys.

Jesper lå på ryggen da Casper kravlede ind under dynen men da han mærkede Casper, vendte han sig på siden med fronten mod Casper og lagde sit højre ben over Caspers og hans højre arm over Caspers bryst - Casper var sikker på at det blot var en refleksbevægelse. Jesper havde haft flere pigekærester gennem årene så Casper var fuldstændigt overbevist om, at han var hetero og desuden var de jo brødre. Casper på sin side var sprunget ud overfor sin storebror for et års tid siden og det havde han taget med ophøjet ro ‘cool … så kan du tage mig med i byen næsten gang jeg er i København så jeg kan se om der er sjovere på bøssenatklubberne’ var hans kommentar.

Casper havde et problem: når han var halvfuld blev han megaliderlig og fornemmelsen af Jespers varme muskuløse krop fik hans pik til at vokse i de stramme tights. Han anede ikke hvad han skulle gøre så han lå helt stille og lyttede til Jespers åndedrag.

Efter et par minutter begyndte Jesper at bevæge sig lidt uroligt. Han pressede sit skridt ind mod Caspers hofte og pludseligt kunne Casper mærke, at Jespers pik var helt hård. Jesper begyndte at bevæge sig mod Caspers hofte og hans stenhårde pikhoved smuttede op over kanten på hans underbukser og nu kunne Casper mærke præspermen fra hans pik efterlade en våd plet på hans hofte. Jespers åndedræt begyndte at blive mere stakåndet og det næste Casper mærkede var hans storebrors hånd der nu langsomt bevægede sig ned over hans flade mave og ned på bulen i hans underbukser hvor hans pik var fanget under det hvide stof.

Casper anede ikke hvad han skulle gøre så han blev liggende. Nu kunne han mærke Jespers hånd kravle lidt opad og derefter tilbage igen men denne gang stak han hånden ned i Caspers underbukser og begyndte at massere hans stenhårde pik.

Hvad der derefter skete foregik som i en døs: Caspers hånd fandt Jespers hårde pik og begyndte at køre forhuden frem og tilbage over det spændte pikhoved. Jesper stønnede højt og slap Caspers pik og lod sin højre hånd styre Caspers mund ned til sin egen og de to brødre mærkede liderligheden tage over mens de kyssede hinanden. Det var som om tid og sted stoppede og det eneste brødrene sansede var hinandens hårde kroppe og et begær efter mere som overskyggede alt andet.

Casper mærkede nu at Jesper trak hans underbukser af og med benene skubbede han dem selv det sidste stykke af så han nu lå helt nøgen ved siden af sin storebror. Jesper fik hurtigt sine egne underbukser af og lagde sig nu helt ovenpå Casper som spredte benene så Jesper gled på plads mellem dem.

De lå og gned sig mod hinanden og deres kys blev mere og mere begærlige og præspermen fra begge brødres pikke fedtede deres muskuløse maver helt ind.

Jesper slap Caspers mund og bevægede sig ned over hans krop med tungen - han gav sig god tid da han nåede hans mave og slikkede deres fælles præsperm i sig inden han fortsatte ned og til sidst tog Caspers dunkende pik i munden.

‘Fuck Jesper … jaaa … ååhhh’ stønnede Casper mens Jespers tunge legede med Caspers spændte pikhoved.

Pludseligt trak Jesper Caspers ben opad og spredte dem så hans glatte hul lå helt blottet foran Jesper og det næste Casper mærkede var Jespers våde, spidsede tunge der gled op i ham.

Casper greb fat i sine fødder og spredte benene så meget han kunne mens han vred sig i lir.

‘Jeg vil mærke din pik i mig’ hørte Casper sig selv hviske i halvmørket som genlød af lyden af to liderlige unge fyre.

Jesper kravlede tilbage op mellem Caspers spredte ben og nu mærkede Casper hans hårde, våde pikhoved mod hullet.

Casper pressede lidt udad for at åbne sig for sin storebror og Jesper pressede på i det helt rigtige øjeblik og Casper følte en kort smerte da hans storebrors store spændte pikhoved smuttede op i ham.

‘Fuuuuuck …. hold kæft hvor er det fedt’ hviskede Jesper halvt ind i munden på Casper ‘du har den frækkeste røv lillebror’.

Jesper pressede sig nu helt i bund og begyndte at kneppe Casper i langsomme bevægelser - han kunne ikke få nok af fornemmelsen af sin hårde pik helt omsluttet af Caspers varme, fugtige hul.

Gradvists øgede Jesper farten i takt med at han kom tættere og tættere på orgasmen og Caspers hårde pik, som var fanget mellem de to muskuløse kroppe, blev masseret tættere og tættere på eksplosionen.

Og pludselig kom Casper - det var den mest voldsomme orgasme han nogensinde havde fået og han skød ryggen op mod Jesper for at presse sin pik endnu hårdere mod hans hårde mave mens han kom og kom. Hans orgasme fik røven til at trække sig sammen og Jesper kom i et brøl mens hans hårde pik spjættede langt oppe i Casper og skød stråle efter stråle af fed, hvid sperm langt op i hans lillebror.

Jesper faldt sammen ovenpå sin bror og lå et godt stykke tid og kom sig. Casper lod sine hænder glide ned over Jespers muskuløse ryg, helt ned til hans faste, strittende baller og skubbede ham helt i bund - han ville ikke slippe Jesper lige med det samme.

Jesper løftede hovedet fra Caspers skulder og fandt hans mund og de to brødre lå og tungekyssede i eftergløden af deres vilde sex.

Lidt efter mærkede Casper Jespers pik glide ud af sit hul og det fik ham til at føle sig underligt tom - som om han manglede noget vigtigt.

Jesper blev liggende mellem Caspers spredte ben men løftede hovedet og kiggede ham ind i øjnene ‘det havde jeg sku ikke lige set komme’ sagde han med et skævt smil.

‘Nej - fuck mand. Det var sgu det vildeste jeg har prøvet’ sagde Casper mens han lod hånden glide op og ned af Jespers ryg.

Lidt senere faldt de to brødre i søvn tæt omslyngede mens duften af sex og sperm lå tungt i det lille soveværelse.

Op ad formiddagen vågnede Casper med den mest fantastiske fornemmelse - hans pik var begravet i Jespers våde mund. Da han ville flytte sig skubbede Jesper ham tilbage i sengen og slap pikken ‘bliv liggende lillebror’ hviskede han og kravlede op og satte sig på hug over Caspers skridt. Han havde et fast tag i Caspers dunkende pik og satte pikhovedet mod sit varme hul og lod sig presse ned over sin lillebrors pik til hans egne boller lagde sig spændte og faste i Caspers trimmede pikhår.

Hans egen pik var jernstiv og præspermen løb ned over det glinsende hoved og med et fast tag om sin egen pik begyndte Jesper at ride Casper.

Der gik ikke længe før Casper måtte advare ham om at han var tæt på - synet af sin muskuløse storebror der red ham mens han spillede sin egen pik var for meget. ‘Bare kom lillebror - jeg vil mærke din sperm i røven’ hviskede Jesper med halvt lukkede øjne.

Og så kom Casper i et brøl næsten samtidigt med at tykke klatter af sperm skød ud af Jespers pik og ramte Casper i ansigtet og på brystet.

Jesper faldt sammen ovenpå Casper indtil de begge havde fået pusten igen.

De gik i bad sammen og vaskede hinanden uden at sige ret meget - der var en masse usagte ting som de begge vidste de var nødt til at forholde sig til. De var begge klar over at det ikke udelukkende havde været rå sex - der var noget mere og langt kraftigere nedenunder som de ikke helt vidste hvordan de skulle håndtere.
Kommentar