Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Familieferie ved Gardasøen

Karakter: 4.0/1
Visninger: 6629

Af: Anonym.

Læs flere noveller af:
» Anonym.

Skriv til:
» Anonym
Tags: Unge, Rimming, Oralsex, Analsex og Første gang
Familieferie ved Gardasøen

Den lækre stive pik havde fundet sin faste pumpende rytme mellem mine læber, og da jeg lod mine fingre glide fra boller og ned mod hullet, hvor jeg forsigtigt presse en finger op, skreg og stønnede han, mens han i en kæmpe orgasme pumpede sin unge klistrede sperm ned i halsen på mig.

Jeg vågnede frisk og veludhvilet, men med en ordentlig morgenstivert efter min fantastiske drøm om ham. Det var helt mørkt i soveværelset i den mobilhome, som vi havde lejet til vores første familietur til Italien. Piani de Clodia, hedder campingpladsen, som af tilsyneladende rigtig mange danskere er kendt, som en af de allerbedste.
Jeg kiggede på telefonen. Klokken var kun 5:30. Typisk mig at vågne så forbandet tidligt, når jeg nu endelig har ferie. Konen og ungerne sover heldigvis stadig, så jeg lister ud af sengen, og springer ud på badeværelset, inden morgenstiverten har nået at lægge sig. Jeg vil sgu udnytte alenetiden til at tage mig en ordentlig omgang selvforkælelse under bruseren. Mens jeg står der under det varme rindende vand, lukker jeg øjnene, mens min forhud glider saligt frem og tilbage over det stenhårde hoved. Jeg tænker tilbage på den lange køretur fra Randers til Italien, og ikke mindst på den smukke unge fyr, som jeg stod ved siden af og tissede på et rastepladstoilet, da vi lige var kørt fra Østrig og ind i Italien.
Jeg er inde i en af de perioder, hvor jeg bare tænker på fyre hele tiden, og jeg kan nærmest ikke have sex med konen, uden at fantasere om, at det er en smuk ung fyr, jeg ligger sammen med i sengen. Da vi endelig nåede frem til rastepladsen, sov konen og børnene i bilen. Så jeg listede bare ind på toilettet, og begyndte at pisse. Hold kæft hvor var det tiltrængt. Jeg har dårligt fået knappet bukserne op, før jeg kan høre, at døren bag mig går op. Jeg ser ud af øjenkrogen, at en fyr stiller sig ved siden af mig, og begynder at gøre klar til at hjælpe mig med at fylde pisserenden. Han stønner nærmest af velvære, da han endelig får pakket dilleren ud af de stramme jeans. Han var åbenbart lige så tissetrængende som mig selv, tænkte jeg. Jeg smiler, og siger på engelsk, at der åbenbart var andre end mig, der var blevet trængende, mens jeg sniger mig til at kigge over på ham. FUCK et smukt ansigt! Han smiler tilbage til mig og siger, at det var en lang køretur, inden han nåede frem til toilettet. Jeg drejer hovedet tilbage, men på vejen sørger jeg selvfølgelig for, i al ubemærkethed, troede jeg, at forsøge at få et lille glimt af tissetrolden på den der mega smukke unge fyr. Og holy shit mand, hvor var det et lækkert syn.Det så jo nærmest ud som om, den var stiv. Inden jeg nåede at tænke mere, sagde han; “når man er SÅ tissetrængende, er det næsten lige så godt som sex, når man endelig lader vandet gå”. Ha ha, grinede jeg, og sagde, at det havde han sgu helt ret i. “Problemet er bare, at det kan være svært at tisse nedad, når dilleren peger opad”, sagde han grinende. “Prøv at se”, sagde han, som den største naturlighed. Han kiggede på mig, da jeg drejede hovedet,og kiggede ham i øjnene. Jeg forsøgte at se - jeg jeg ved sgu ærlig talt ikke, hvordan jeg forsøgte at se ud. “prøv at se”, sagde han igen, nærmest som en slags invitation. Jeg smilede, og kiggede ned, hvor jeg nu tydeligt kunne se, hvad han refererede til. Hans smukke pik strittede lige op i vejret, så han havde svært ved at styre strålen. Fuck hvor var det frækt, og også lidt sjov - alt taget i betragtning. Jeg grinede og sagde; “jeg forstår hvad du mener”, mens min egen pik også begyndte at rejse sig. Jeg vidste ikke, hvordan jeg skulle gribe situationen an, så jeg skyndte mig at dryppe af, og pakke udstyret sammen. “Nå, men tak for snakken, og held og lykke med projektet”, sagde jeg smilende, og begyndte at gå. “Tak”, sagde han smilende, og tilføjede, “at det nok skulle gå hen og udvilke sig til en spændende projekt”. Shit hvor havde jeg bare lyst til at udfordre ham på den bemærkning, men jeg lod være, da jeg var nødt til at smutte tilbage til bilen, hvor konen og ungerne ventede.
Nu står jeg under det rindende vand, og tænker tilbage på det smukke smil, de brune øjne, det flotte, pjuske halvlange hår og den lækreste pik syd for Brennerpasset. Filmen bag mine lukkede øjenlåg samt det varme rindende vand på mit stive, blottede pikhoved gør, at jeg hurtigt spænder sammen i hele underlivet, og sprøjter min varme, halvgennemsigtige sperm ud over glasvæggen til brusekabinen, mens jeg stønner og gisper efter vejret. Hold kæft, hvor gad jeg godt at løbe ind i den lækre knægt på et andet tidspunkt!
Jeg får skyllet spermen af væggen, og får tørret mig og kommer i tøjet. Et par korte shorts og en løs T-shirt må være rigeligt.
Jeg sætter mig ud på terrassen med en smøg og en kop hjemmelavet italiensk espresso. Der er fuldstændig stille på pladsen, som om at alle andre stadig sover, og at jeg er helt alene i verden sammen med cikaderne og firbenet, der snuser rundt på græsset foran mig.

Fortsættelse følger...
Kommentar