Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Amantes españoles - Kapitel 3

(Amantes españoles)

Karakter: 5.7/3
Visninger: 4175

Af: Christian Bang.

Læs flere noveller af:
» Christian Bang.

Skriv til:
» Christian Bang
Tags: Unge, Bareback, Rimming, Oralsex, Analsex, Aldersforskel, Trekant og Biseksuel
Jeg har gået rundt i en tåget rus hele dagen. Allerede kort efter at drengene var taget afsted, måtte jeg overgive mig første gang. Jeg lagde mig på sofaen, hvor Mario havde sovet, lod som om jeg stadigt kunne mærke hans kropsvarme og indåndede hans forførende duft. Jeg fandt de halvtørre grå trusser frem og gned dem lystent over mit ansigt mens jeg indåndede den rå duft af unge mænd. Mine mænd. Mine to lækre elskere, hvis gyldne dråber jeg berusede mig i, mens jeg uhæmmet tilfredsstillede mig selv til klimaks. Endnu en voldsom orgasme skyllede ind over mig, som jeg skød underlivet op fra sofaen og sprøjtede ud over mig selv med voldsom kraft. Jeg havde stadig den overspærmede T-shirt på fra vores hede morgensession, og mine varme våde klatter gjorde Gorges selskab over hele min overkrop.

Jeg nåede et par omgange mere i løbet af dagen. Hensat i min rus, fortsatte jeg min mentale påskønnelse af drengene og min skamløse leg med mig selv. Jeg vidste ikke helt hvornår Mario og Gorge ville komme tilbage, så hver gang jeg fik en hyggestund, var det på stjålen tid, altid med en nervøs forventning om at blive afbrudt. Ikke desto mindre var det med intens lidenskab og overbevisning at jeg ufortrødent tog de forførende dufte til mig og nød deres nærvær in absentia mens jeg gentagende gange tilfredsstillede mig selv.

Endelig, hen ad den sene eftermiddag kom drengene tilbage – hjem om man vil. Jeg har ikke nået alverden i dag, mest af alt har jeg tåget rundt og hygget mig med mig selv, i en rus af begejstring og ren ufortrøden liderlighed. Glad for at se dem - lidt for glad, tager jeg imod dem med overstrømmende smil, begejstring og spørgsmål til deres dag. Fandens!

Jeg havde lovet mig selv, ikke at lade mig rive med, men at spille den cool, når de kom tilbage. Jeg har, i et feberagtigt forsøg på at passe lidt på mig selv, arbejdet med erkendelsen af, at de kun er forbipasserende og ikke egentligt er her. De tager afsted igen allerede i morgen og jeg gør hvad jeg kan, for ikke at lade mig rive med, men holde fokus på nuet. Jeg ved jo godt, at der ikke er noget i det for drengene, det handler kun om sex, om nydelse og mest af alt om dem selv, egentligt ikke noget vi deler. Vi er bare sammen om deres tilfredsstillelse. – Jeg må gerne nyde det, men jeg er kun et redskab til udløsning, og jeg ved det godt. Jeg gør alt hvad jeg kan, for at holde fast i tanken om, at det hverken er mindre værd, er forkert eller hensynsløst eller noget som helst andet. – Det er bare liderlige drenge der leger, og jeg har fået lov til at lege med for et par timer. – Og det er helt ok.

Alligevel lader jeg mig selvfølgelig rive med, da de kommer tilbage og udviser alt for stor interesse og glæde ved gensynet. Jeg kan ikke styre mig. Jeg røre lidt for meget ved dem begge. Stjålne kærtegn, latterlige små tegn på affektion og pinagtige forsøg på at være æggende. Det hele bliver lidt pinligt, men jeg kan ikke styre mig. Jeg er beruset af deres blotte tilstedeværelse, af deres smukke unge kroppe, deres dansende muskler, deres venlige smil og nærværende øjenkontakt. Deres intense, maskuline og sexede udstråling. – Jeg er blevet til præcis den upassende lystne vært, som ikke kan respektere grænserne. Ham jeg altid har frygtet og holdt gemt godt væk.

Jeg fornemmer at drengene accepterer det. De afviser mig ikke, men acceptere at de selv har en del af ansvaret. Egentligt tror jeg at de begge er lidt smigret over min overstrømmende affektion og interesse. Stemningen er let og ubesværet, vi får et par øl sammen og hygger os. Mens drengene fortæller om deres dag roder tankerne forvirrende rundt i mit hoved. Jeg overtænker som sædvanligt situationen og forsøger at tolke hver eneste lille trækning som en krypteret besked på et nonverbalt sprog, jeg hurtigst muligt skal have dechifreret, for at jeg til fulde kan forstå den underlæggende situation og hvad der virkelig foregår. Mens sandheden er, at der ikke foregår noget som helst. Vi sidder tre gutter i stuen og nyder en øl sammen, mens vi sludrer henkastet om vores dag.

Jeg begynder langsomt at slappe af, at koble hovedet fra og bare være i nuet. Langsomt får jeg skubbet mit kaotiske tankemylder i baggrunden og er tilstede i rummet nu og her, sammen med drengene. Stemningen løsner yderligere op, som jeg slapper af. Vi går i køkkenet for at lave mad sammen, pjatter, hygger og udveksler historier om mad, mødre og alt muligt andet mens vi får lavet noget dejlig mad. Jeg åbner et par flasker kølig hvidvin og byder drengene et glas mens vi hjælpes ad i køkkenet. Vi griner sammen og har det som gamle venner der ses igen efter lang tids fravær.

Vi drikker begge flasker vin under middagen og jeg henter endnu en flaske mens vi slår lidt mave efter et herligt måltid. Den gode stemning er fortsat og blevet lidt lystigere med indtaget af vinen. Mario har lavet en del pjat under middagen, fordi han er endt med at sidde på plads ved bordet hvor jeg lå og sprøjtede op af dugen, mens drengene kneppede mig i går. Dugen er helt stiv af mine indtørrede safter og Mario har underholdt med det under hele middagen. Vi griner og hygger intenst sammen, som gamle venner.

”I want to try it…” Gorge kigger Mario dybt I øjnene, mens han pludselig siger sætningen, med en sådan overbevisning, at ingen af os er i tvivl, hverken om hvad han mener, eller at han faktisk mener det. Mario rødmer let, for første gang ser jeg den smukke og selvsikre Mario slå blikket ned. ”What do you mean?” spørger han tøvende. ”I want you to fuck me!” siger Gorge selvsikkert og uden at bryde sit intense blik på Mario.

Der er en intens stilhed omkring bordet. Alle afventer et øjeblik og overvejer næste skridt. Mario tager sit glas og drikker en stor slurk vin, ånder ud og genfinder sin selvsikkerhed. ”Well… two virgins in two days – that must be a record!”. Gorge ånder tydeligt lettet op. Den gode stemning vender tilbage og ganske uventet udvikler samtalen sig nu, nærmest til et planlægningsmøde med mig som eksperten. Gorge spørger til om det gør ondt – og hvordan man gør. Mario spørger til hvad der er bedst for modtageren, stillinger osv. Det er som om, at de begge har glemt, at jeg selv var jomfru indtil i går – og den eneste gang jeg har prøvet analsex, havde de selv en holderolle. – Jeg holder den dog, og spiller rollen som den erfarne rådgiver. Det er sindssygt frækt at tale så afslappet om sex med drengene og ret pirrende, fordi de begge er meget entusiastiske og det er tydeligt af fornemme, at hele samtalen leder op til endnu en omgang hed mandesex med mine to smukke logerende.

Jeg fortæller dem om rimming og vigtigheden af at ”varme op” og klargøre. ”Well you’ll have to do that” siger Mario selvfølgeligt til mig. Jeg mærker øjeblikkeligt et sug i maven og en elektrisk strøm i min allerede halvfede pik ved udsigten til at slikke den superlækre Gorge i hans stramme røv. Samtidigt bliver jeg overstrømmet af en følelse af øm taknemmelighed over, at Mario så selvfølgeligt indtænker mig i deres forehavende. Bevares, jeg ved godt, at det handler om at han ikke har lyst til at slikke Gorge i røven, men det er vigtigt for ham, at det skal være godt for Gorge. Så skal der slikkes røv for at sikre det, så bliver det sådan.

Vi har efterhånden talt os ret varme og liderligheden er næsten til at tage og føle på i stuen. Alle sidder lettere uroligt på stolen og alle har en hånd i deres skridt og kærtegner roligt de voksende buler. Jeg har aldrig tænkt over hvor frækt det er, faktisk at tale om sex og lægge planer for det, inden man går i gang. Det tager meget af tvivlen og forvirringen ud af det. Man ved ligesom på forhånd, hvad man har lyst til, hvad man skal gøre og at alle er med på den. Det føles både rart, trygt og meget liderligt.

Det er Gorge som tager initiativet – pludselig rejser han sig og krænger i samme nu sin tynde T-shirt af. Endnu en gang rammes jeg af det fantastiske syn, den muskuløse overkrop, de tegnede muskler, de brede skuldre, den helt glatte lyse hud med de små frække lyserøde brystvorter. Hans mave er helt stram og muskuløs, venerne ses tydeligt under huden og de frække skråmuskler peger forførende ned mod buksekanten. – Gorge løsner sit bælte og åbner sine shorts, han kigger frækt på mig, som han lader bukserne falde til gulvet med et bump. Han er endnu en gang i små hvide minitrusser, som på ingen måde formår at holde styr på hans massive lem – der, med solid rod i den mørke uregerlige busk i hans hede skød, liderligt stikker op over den tynde elastik og skråner ud over lysken på den perfekt formede guddom der ugeneret blotter sig for os. Gorge står nu foran os i hele sin høje flotte form, kun iført et par minutiøse underbukser og en massiv rejsning og ser på os: ”Are you comming?” spørger han glad og går ind i stuen. Jeg kigger sulten efter ham, og påskønner at synet er mindst lige så frækt bagfra, den brede stærke ryg der ender i en smal talje og videre ned til den perfekte boblerøv, der tydeligt tegner sig under det tynde hvide stof. De markerede, kraftigt behårede lår og lægge. Den unge men rå maskulinitet oser fra ham.

Mario er ikke sen til at reagere på Gorges invitation og følger efter ham ind i stuen, mens han først smider sin T-shirt og afsløre sin lækre gyldne overkrop, dernæst ryger shortsene og underbukserne i én bevægelse. Jeg gisper ved synet af den smukke unge krop der nøgen forlader stuen – jeg hæfter mig ved Marios frække lille røv, helt hårløs og glat – jeg vidste faktisk ikke, at en røv kan være decideret muskuløs – men det ser jeg nu tydeligt er tilfældet på denne skønne lille spanier med den gyldne hud og de tætte tydelige muskler.

Jeg bemærker at jeg sidder måbende alene tilbage i spisestuen mens jeg febrilsk krammer min efterhånden godt ømme pik gennem bukserne – alt imens jeg prøver at fatte hvor heldig jeg er, at jeg får del i disse skønne drenges venskabelige leg. – Jeg skynder mig ind i stuen til drengene, og overraskes positivt over, at konstatere at Gorge har taget styringen. Han har flyttet det lille bord foran sofaen og smidt et par af de store hynder fra sofaen ned på gulvet.

Jeg flår mit tøj af og er i løbet af et øjeblik lige så nøgen som drengene. Min krop kan på ingen måde måle sig med deres ungdommelige skønhed, men jeg er hverken flov eller selvbevidst over det – jeg er inviteret med til at lege, og jeg har tænkt mig, at nyde hvert et øjeblik af det – uden skam.

Gorge giver tegn til Mario om at tage opstilling i den modsatte ende og jeg får endnu en mental mavepumper ved synet af den smukke Mario ”full frontal nude” og den frække erigerede pik der stolt stråler fra hans buskede mørke skød. Jeg aner allerede en klar dråbe saft fra spidsen af det smukke lem – drengene er tydeligvis begge tændt og helt med på, hvad der skal ske.

Gorge stiller sig på alle fire på hynderne på gulvet, med ansigtet mod Mario og den frække røv direkte mod mig: ”Warm me up!” siger han bestemt og vrikker fristende med hoften. Jeg er ikke sen til at følge ordre og falder straks på knæ bagved Gorges fristende lille røv – jeg snuser dybt ind og rammes af hele den skønne maskuline duft af mand, sved og køn. Jeg griber om Gorges små stramme balder og spreder dem så langt jeg kan, jeg har nu frit udsyn til den lille frække stjerne i midten af den hårløse revne. Min mund løber i vand som jeg nærmer mig og jeg mærker et tydeligt gip i Gorges stærke krop, som min varme våde tunge rammer stjernen. Jeg slår tankerne fra og nyder øjeblikket mens jeg grådigt slikker drengen i hans allerhelligste sted. Smagen og duften overvælder mig og instinktet tager over – mit mundvand flyder over og jeg slikker ham grådigt mens mit hede spyt langsomt siver ned af revnen og videre ned over den tunge nossepose som lystigt dingler under denne liderlige adonis.

Gorge har i mellemtiden taget Marios smukke pik under kærlig behandling, som han læner sig frem og strækker nakken for grådigt at slikke den gyldne stav i Marios varme skød. Mario griber Gorge om nakken og begynder at pule ham i munden, akkurat som han gjorde ved mig i går. Jeg hører klaskene fra Marios bløde pung der rytmisk slår mod Gorges hage mellem de halvkvalte støn fra Gorge som grådigt og lystent tager imod vidunderet. Sådan fortsætter vi en tid, indtil Gorge tager initiativ til at vi skifter stilling. Jeg har ikke bemærket det før nu, da jeg har været så optaget af at slikke Gorges frække røv – men det er rart med afbrydelsen – jeg trænger til at skifte position – der gør vi begge.

Gorge instruerer mig i at lægge mig på ryggen på hynderne, med hovedet mod Mario – herfra får jeg uhindret udsyn til hans smukke krop nedefra og op – mine øjne følger de stærke let behårede ben op til det brændende buskede skød og den spytglinsende lanse der stolt rager ud fra drengens stramme mave, videre op over det svulmende bryst og kigger op i Marios smukke mørke øjne der lyner med liderlighed. Jeg når lige at åbne munden, da Mario slipper endnu en varm spytklat ned mod mig. ”Hvad er der med den dreng og spyt?” – når jeg lige at tænke, som spyttet rammer mig i munden og jeg fyldes af hans intense smag.

Gorge afbryder os, som han skræver hen over mig og jeg kigger op på hans dirrende kæmpelem inden det bliver sort for mine øjne. Gorge sætter sig hen over mit ansigt, med røven lige mod min ventende mund. Hans tunge bløde nossepose hviler hen over min næse, de bløde hår kilder mig i ansigtet og jeg mærker den varme tunge vægt af Gorges enorme pik der hviler hen over min pande. – Jeg rækker tungen ud og fortsætter min intense leg med Gorges efterhånden godt varme stjerne.
”I will come soon” beklager Mario sig let og forklare Gorge, at hvis han bliver ved med at sutte ham af, så kommer han i munden på ham. – ”I want you to come” siger Gorge glad og forklare Mario at han kan holde til at kneppe ham i længere tid, hvis han er kommet en gang først. Mario fatter budskabet og overraskes lidt over sin tidligere så generte vens nyfundne styring og kontrol. Gorge griber Mario om hofterne og fortsætter sit saftige blowjob, Mario er helt med nu og griber igen fat om nakken på Gorge mens han nu intensivere jagten på en udløsning i kæften på sin kække kammerat. Alt imens ligger jeg fortsat på gulvet med ansigtet dybt begravet i Gorges hede røv og ivrigt klargøre ham til vidunderridtet der venter ham. Han er godt varm og blød nu og jeg begynder at kunne få tungespidsen let ind i musklen.

Jeg høre et kraftig støn fra Mario, han er ved at være der og uden at jeg kan se noget eller egentligt følge med, fornemmer jeg tydeligt hvordan det tager til over mig. Mario går dybere og dybere i munden på Gorge, han sætter farten ned og så er han der. Gorge er klar, han suger Mario dybt ind i sin varme våde mund og tager grådigt imod sprøjt efter sprøjt af sin makkers gyldne elskovssaft direkte i svælget.

Drengene stivner begge et øjeblik, nyder det. Mario kommer langsomt til sig selv og hans glinsende stav glider ud af Gorges varme mund. Gorge sluger grådigt den lune ladning og slikker blidt Marios svulmende hoved. ”Now – fuck me!” siger Gorge bestemt, han er helt med og tydeligvis ivrig for at komme videre med vores intense leg. Gorge kravler af mit ansigt, og jeg får luft og lys igen, som jeg kigge op i hans hede skød og ser Mario trone bag os, stadig med en strittende stiv pik, klar til mere. Inden jeg når at gøre noget, har Gorge allerede vendt sig, og skræver endnu en gang hen over mig. Jeg bliver liggende på ryggen, og har nu Gorge siddende over mig. Jeg stirrer direkte op på hans enorme lem og den bløde tunge pose, som svajer under den. Mario kommer ned på knæ bag Gorge og jeg har frit udsyn til, hvordan hans gyldne stav nærmer sig Gorges ventende hul. Jeg ser tydeligt hvordan Mario sætter spidsen til, holder den et øjeblik, mens han spørger: ”Are you ready?” – ”Yes! Fuck me!” stønner Gorge intenst, og i samme nu støder Mario til, og jeg ser hvordan han centimeter for centimeter glider op i Gorges varme røv. Det er tydeligt at mit forarbejde har haft sin effekt, da Mario ubesværet glider i bund. Jeg mærker hvordan Gorge stivner, som pikken trænger op i ham, hele hans stærke krop stivner og han udstøder et intenst suk, da Mario går i bund.

Mario holder den et øjeblik mens han lader Gorge vænne sig til hans indtrængen. Jeg har en fantastisk udsigt, som jeg ser Mario langsomt trække sig ud ad Gorges stramme røv. Han trækker pikken helt ud, for straks at støde den ind igen. Gorge stønner højt, som Mario igen og igen trækker sig ud, og støder frem igen. Det er ekstremt intenst at ligge her under drengene og følge med på nærmeste hold, som Gorge får opfyldt sin frække fantasi og gør mig selskab i klubben af tidligere jomfruer.

Efter lidt intens leg, begynder Mario nu at kneppe Gorge rigtigt. Jeg har fortsat uhindret udsigt til Marios gyldne stav som hurtigere og hurtigere forsvinder og kommer til syne imellem Gorges stramme baller. Jeg mærker pludseligt noget vådt på hagen og kigger op. Prespærmen løber i en tynd klar stråle fra Gorges kæmpe lem og rammer mig nu på hagen og halsen, som vidunderpikken vipper op og ned i takt med Marios stød bag os.

Jeg tager min hånd op under Gorges stramme mave over mig, og kærtegner hans stav, griber om den og kører hånden frem og tilbage lidt, inden jeg bøjer den enorme rejsning ned mod min ventende mund og tager ham kærligt mellem mine våde læber. Det gipper endnu en gang i Gorges store krop og endnu et højt støn undslipper ham, som jeg forsøger at sluge hans pulserende lem. Jeg kan ikke få mere end knapt halvdelen ind, men jeg sutter intenst på hans svulmende hoved, mens Mario forsætter sit ridt i hans stramme unge røv.

Pludseligt mærker jeg Gorge gribe om min stive pik, hans varme hånd kører kærligt op og ned ad skæftet et par gange, inden jeg mærker hans bløde læber mod min glinsende glans. Hold da kæft! Jeg er lige ved at komme, bare ved følelsen af knægtens kærtegn – det er jo ren porno det her!

Det er tydeligt at fornemme at både Gorge og Mario nærmer sig klimaks. Hele stuen er fuld at støn, stød og liderlige lyde. Jeg er selv helt væk og glad for, at jeg ligger fladt på ryggen, jeg tror ikke jeg vil kunne holde mig selv oppe af bare liderlighed over hele denne hede scene.

Gorge slipper min pik med et svup, han rækker sin store hånd ned under sig og tager sit pulserende lem ud af min mund, og ser til i trance, som han skyder sin stærke overkrop op mod Mario bag ham. Gorge sidder nu op over mig og filer ivrigt på sit pulserende lem, mens han stønner intenst. Jeg ser hvordan Mario sætter tempoet ned og støder dybere og mere intenst op i Gorge – jeg hører ham stønne lidenskabeligt og Gorge stemmer i. På en og samme tid, tømmer Mario sig dybt i Gorges indre, mens Gorge udstøder et højt støn og sprøjter sin hede unge saft ud over min krop. Endnu en gang overvældes jeg over, hvor kraftigt knægten kan skyde, mens jeg overdynges af hans smukke perlemorssaft.

Drengene bliver siddende et øjeblik og sunder sig. Jeg fornemmer tydeligt deres intense åndedræt, mens jeg nyder synet af deres smukke svedige kroppe tæt forbundet over mig. Mario glider langsomt ud af Gorge med et lille svup. Hans smukke stive stav glinser af saft og kraft, som den vipper blidt op og ned fra hans skød. – Gorge sidder fortsat over mig, og gnider langsomt og kærligt op og ned ad hans fortsat helt stive pik. Jeg strækker halsen og rækker tungen ud, så jeg kan komme til at slikke ham på det bløde mellemkød mellem hans dinglende pung og hans røde opsvulmede hul. Der går endnu et gisp gennem den stærke krop over mig, og han sætter sig til rette over min mund og lader mig smage på Marios skønne saft, der langsomt siver ud af hans tilfredse hul – jeg når lige at gribe om min egen pik før orgasmen overvælder mig, og jeg sprøjter lystigt ud over mig selv.

Langsomt kommer vi til os selv og vender tilbage til stuen. Alle er forpustede, tilfredsstillede og smiler varmt til hinanden. ”Gracias amigo” siger Gorge glad til Mario mens han giver Marios halvfede pik et venligt klem. ”De nada!” smiler Mario glad mens han forsikrer sig at Gorge nød hans behandling. Taknemmeligheden er tydelig at spore i samtalen, selvom jeg ikke forstår så meget af hvad de siger.

Jeg er dækket af sæd og trænger til at blive skyllet under bruseren, så jeg tager initiativ til at vi går på badeværelset. Drengene følger glade med, vi er alle nøgne og helt afslappede. Jeg tænder for det varme vand og lader bruseren løbe mens jeg finder nogle rene håndklæder frem. Da jeg kommer tilbage til badeværelset, står drengene under bruserne og sæber hinanden ind, mens de griner og pjatter som fjollede skoledrenge. Jeg overvældes af synet af de smukke unge mænd og deres perfekte kroppe, som glinser under det varme vand og deres smukke muskler leger under deres spændstige hud. Scenen går lige i pikken på mig, og selvom det ikke er ret længe siden jeg kom sidst, er jeg straks helt stiv igen og drister mig til at gnide min pik kærligt mens jeg nyder drengenes leg. Heldigvis står den også på begge drengene, så jeg føler mig ikke upassende, selvom jeg tydeligt nyder deres show mens jeg tilfredsstiller mig selv til endnu en udløsning lige her foran dem.

Drengene bliver skyllet af, og jeg overtager bruseren mens de går ud og tørre sig. Til min overraskelse tager Gorge initiativ til at tørre Mario, som lader ham. Jeg fornemmer at Gorge er mere interesseret i at røre ved Mario end omvendt, men Mario lader ham tålmodigt tørre sig, og nyder tydeligvis den ekstra opmærksomhed hans helt stive pik får af Gorge og det bløde håndklæde. Gorge sidder på knæ foran Mario og da han er færdig med at tørre hans ben og fødder grundigt og omhyggeligt. Tager Mario kærligt fat om nakken på ham og presser sin stive vidunderkæp blidt ind i hans villige mund. Gorge griber Mario om hofterne og sutter ham grådigt. Det tager ikke Mario længe at nå i mål denne gang og Gorge stønner halvkvalt som han tager endnu et skud saft fra hans smukke kammerat i sin varme og villige mund.

Mario forlader os for at gå i stuen og tage sit tøj på. Gorge bliver siddende på gulvet, han drejer sig mod mig i brusekabinen og griber ivrigt om sin meget stive pik, han når kun at køre ganske få gange op og ned ad den, før han eksplodere i endnu en kraftig udløsning – han strinter så kraftigt, at de første par skud rammer mig på benene og skyller langsomt ned af mig med det varme vand fra bruseren.

”I’m sorry – he just makes me so horny” siger Gorge undskyldende til mig, mens han smiler forlegent. Jeg forsikrer ham for, at der ikke er noget at undskylde for. Og lægger en kærlig hånd på hans nøgne skulder, mens jeg fortæller ham, at de begge gør mig meget liderlig – og det er en fornøjelse af dele det med dem begge.

Efter det opfriskende bad, mødes vi alle i spisestuen igen. Vi får hurtigt ryddet op efter aftensmaden og sætter os med den sidste vin. Vi er alle trætte, glade og tilfredsstillede – vi bliver ret hurtigt enige om, at det er sengetid og går til ro.

--

Drengene skal af sted tidligt næste morgen, og de er allerede oppe og i fuld gang, da jeg står op. Jeg ærgrer mig kortvarigt over, at jeg ikke nåede endnu en omgang morgenerektion fra mine smukke unge elskere – men til min fortrydelse er de begge i tøjet da jeg kommer op og jeg må nøjes med at nyde deres perfekte kroppe gennem de lette T-shirts og de små stramme shorts de begge har på. De er næsten lige så sexede med tøj på, som de er nøgne.

Stemningen er fortsat let og venskabelig – vi har ikke brugt mere end et par dage sammen, men vi swinger som gamle venner og vi kender hinanden godt – intimt og der er en tryg og naturlig stemning over vores afsked. De takker nej til morgenmad, er sent på den, så vi får bare en kop kaffe sammen, mens de får pakket deres ting. Jeg gældes over, at de meget naturligt hjælper med at rydde op i stuen og få pakket deres senge sammen – de er virkelig nogle søde drenge.

Alt for hurtigt er de klar til at tage af sted og i løbet af ingen tid samles vi i entreen for at tage afsked. Stemningen er let og uhøjtidelig, men alligevel fyldes jeg allerede af en følelse af tomhed og savn. Jeg kommer virkelig til at savne dem og er ærgerlig over, at vi allerede må tage afsked – men sådan er præmissen og jeg kendte den på forhånd.

Drengene fniser internt sammen og virker lidt for glade. De er nærværende men alligevel er det tydeligt at de deler noget, som jeg ikke er en del af. Bevares de har stadig en lang tur foran sig, og jeg er kun et blandt mange stop undervejs. Det er jo som det skal være, det er bare mig som overtænker situationen som sædvanligt.

De overøser mig begge med taksigelser og syntes tydeligvis det har været en fed oplevelse af bo hos mig. Det er meget smigrende og jeg bliver helt varm over deres venlige og intense taknemmelighed. Jeg gengælder den uforbeholdent og ønsker dem begge en fortsat fantastisk tur med masserer af fede oplevelser. Jeg siger, sandfærdigt, at jeg aldrig vil glemme deres besøg og huske dem begge altid – ”The beautiful boys who plucked my cherry” siger jeg lidt krukket og fortryder det med det samme – men det er jo sandt og sådan jeg altid vil huske dem.

Jeg får et stort kram, først af Mario som kådt presser sit varme skridt mod mit lår, mens han lægger sin ene hånd på min kind og kysser mig blidt på den anden kind. Jeg lader mine hænder glide ned over hans muskuløse ryg og drister mig til at gribe ham om den perfekte halvrunde balle og giver den et let klem. Vi får øjenkontakt som han smiler varmt og siger; ”thanks for a great time!”.

Jeg slipper ham lidt modvilligt og vender mig mod Gorge, der smiler kærligt til mig. Han griber mig om skuldrene og trækker mig ind til hans stærke bryst og varme krop – omfavner mig og knuger mig ind til sig. Jeg mærker hans kropsvarme og indsnuser hans forførende duft. Et elektrisk stød går gennem os begge som han presser sin massive rejsning mod min mave. Jeg lader endnu en gang mine hænder glide ned over en stærk og muskuløs ung ryg, indtil jeg når hans balder, som jeg kærligt griber om og holder fast mellem mine søgende hænder. Sådan bliver vi stående helt tætte en tid, indtil han langsomt slipper mig, trækker mig lidt på afstand, uden at bryde kontakten mellem hans intense jernhårde lem og min villigt gengældende rejsning, han gnubber sig mod mig, som vi får øjenkontakt og han læner sig frem og kysser mig intenst på munden – et langt vådt kys med lidt let tungeleg udspiller sig, mens vi begge gnider vores respektive rejsninger mod hinandens kroppe.

“We have a gift for you” siger Mario og beder mig lukke øjnene. De står begge tæt op af mig, jeg kan mærke deres kropsvarme og glædes over, at vi er så tætte. Jeg lukker øjnene forventningsfuldt og mærker dem omkring mig. Jeg er lidt tændt over, at de står så tæt på mig, og jeg har lyst til at række ud og røre ved dem begge, men jeg holder mig i ro og afventer.

Jeg rammes af duften først, en markant og sødmefuld duft af moskus og mand. Dernæst mærker jeg noget koldt og vådt i mit ansigt, som jeg får trukket noget over hovedet, næsten som en hætte eller hat. Min næse og mund fyldes af duften og smagen af ung sæd. Jeg åbner automatisk øjnene og har svært ved at se noget. – Jeg har fået et par grå minitrusser trukket over ansigtet og den fyldige pose foran er fyldt med våd sæd. Det sortner for mine øjne som min hjerne kortsluttes af liderlighed og en smule væmmelse over den overvældende fornemmelse af, at være ved at drukne i kold sæd.

Jeg mærker drengene helt tæt på mig og en kærlig hånd som griber om min massive rejsning, mens Gorge læner sig ind til mit ansigt og visker mig i øret; ”It’s from us both – have fun and thanks for teaching us”. – Mine ben giver efter og jeg er lige ved at falde på knæ, men drengene støtter mig og jeg læner mig en sidste gang mod deres stærke kroppe, mærker deres varme hænder på mig og er lige ved at komme af følelsen fra Gorges kærlige hånd i mit glødende skridt.

Med ét er det forbi og drengene er ude af døren. Jeg står alene tilbage i entreen, stadig med de våde trusser trukket over hovedet og en smertefuld rejsning i mine bukser. – Jeg kan ikke klare det, jeg falder på knæ lige der i entreen, mens jeg høre lyden af drengene på trappen forsvinde ud af mit liv, flår jeg mine busker op og griber om mit bankende lem. Jeg fører den ene hånd op til mit ansigt og fornemmer det våde stof. Som jeg snuser dybt ind og fyldes af duften og smagen af deres udløsninger, spiller en film for mine øjne. Drengene står nøgne, skulder ved skulder. Deres perfekte, faste og muskuløse kroppe badet i morgensol, mens de onanerer sammen. Måske hjælper de hinanden lidt, en kærlig hånd på en balle, et blidt kram af en lavt hængende og fyldig nossepose, et intenst kærtegn af et svulmende bryst og et blidt nap i en spændt brystvorte mens deres hænder hidsigt gnider op og ned ad deres svulmende pikke. Jeg ser for mig, hvordan de nærmer sig slutløbet, hvordan deres åndedræt tager til, deres muskuløse bryst hæver og sænker sig hastigt, hvordan orgasmen ruller igennem dem og deres stramme muskler danser under deres smukke hud, hvordan udløsningen rammer dem, og de giver efter i knæene. Jeg forstiller mig, hvordan Gorge holder de små trusser frem foran Marios stive pik og tager imod hele hans hede ladning af ung morgensaft, for straks efter at flytte hånden til hans eget enorme lem og ser hvordan sprøjt efter sprøjt står ud af ham, mens han læner sig mod Marios stærke krop og tømmer sig ud i de fyldte minitrusser.

Jeg forestiller mig, hvordan de langsomt kommer til sig selv igen, mens de fniser indforstået og Gorge tørre først sin egen kæp af for de sidste gyldne dråber og derefter kærligt tørre Marios stadigt stive stav af i deres liderlige gave.

Det bliver for meget for mig. Jeg sidder på gulvet, stadigt med trusserne trukket ned over ansigtet og svælget fyldt af drengenes intense duft og smag, jeg må strække hånden frem for mig og støtte mig til døren for ikke at falde forover. Min anden hånd kører i et afsindigt tempo på min gloende ståpik og jeg mærker det endnu en gang sortne for mine øjne som en utrolig orgasme kommer rullende hele vejen fra mit baghoved ned gennem kroppen og ud gennem pikken, som sæden sprøjter ud over gulvet og op af døren imens min krop gennemrystes af ekstremt velvære.

Kun langsomt kommer jeg til mig selv igen og trækker langsomt de spærmfyldte trusser af ansigtet. Jeg bliver siddende på gulvet mens jeg knuger min dyrebare gave i hånden og smiler fjoget for mig selv. Tænk hvad en uskyldig undertøjsfetich kan føre til…

__

Jeg hørte fra Gorge et par gange, efter drengene var kommet hjem. Han fortalte mig, at Mario havde kneppet ham et par gange mere under resten af deres tur. Men nu var de begge tilbage i Barcelona og Gorge ønskede at finde en rigtig kæreste – det var tydeligt at Mario egentligt er til piger og kun kneppede ham for sjov.

De har begge en særlig plads i mit hjerte og en gang i mellem finder jeg de små grå trusser frem og får en fantastisk spiller mens jeg mindes mine to unge spanske elskere – ”Mis amantes españoles”.
Kommentar