Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Sex med spejderleder

Karakter: 5.0/1
Visninger: 5024

Af: Liderligunge124.

Læs flere noveller af:
» Liderligunge124.

Skriv til:
» Liderligunge124
Tags: Offentligt, Oralsex, Analsex, Aldersforskel, Sport, Natursex og Første gang
(Kun fantasi) da denne historie foregår er jeg en 14 år. Jeg er lige blevet hjælpeleder. Mine leder og jeg er lige gået igang med et nyt mærke hvor vi skal sove i shelter sammen.
Jeg kommer ud til shelterne og resten er allerede kommet. Jeg er ret træt så sidder enlig bare og kigger. Vi når til at vi skal sove Ligger jeg mit hoved op af min leder Mads, han er en stor og flot man. Vi ligger os ind i shelterne og sove.
Jeg vågner om natten, jeg fryser på ryggen, så jeg spørger Mads om jeg må ligge op af ham. Mads siger ja og jeg ligger mig op til ham. Da jeg er igang med at ligge mig rigtigt, knap jeg mærke noget der stikker op i røven på mig. Jeg vender mig rundt han ligger og kigger på mig, han spørger " skal vi ikke lyne vores sove poser sammen. Nu får jeg selv en meget kraftig stivert på. Men før vi når at lyne soveposer sammen siger han at han skal tisse og går ud. Jeg følger efter, og der ser jeg den F#CK en stor pik. Pikken er nok 27-30 cm. Jeg går over til ham, han spørger "vil du mærke" jeg svarer selvfølgelig ja. Jeg tager min hånd om den jeg kan nærmest ikke få hånden rundt om. Jeg spørger om jeg må smagd, han nikker. Jeg sidder mig på knæ foran ham og prøver at få den i munden.
Efter noget kamp stopper han mig. Han tager fat i mig og trækker mig over til en bænk. Han tager mine bukser af. Han ligger mig nu oven på ham i en 69 formation. Der mærker jeg en af verdens vidundere. Han slikker mit lille drenge hul, Jeg ligger og stønder kraftigt.
Efter den bedste oplevelse rejste han mig op ad bænk, og nu høre jeg noget gummi, han smøre noget creme ved mit hul. Jeg undrer mig meget over det.
Nu spørger han mig om jeg vil prøve noget stort, jeg sig ja
Nu kommer den han kæmpe store monster pik kommer op i mig f#ck hvor gør det ondt men efter 2-3 minutter er det noget af det fantastiske jeg har prøvet.
Han pumper og pumper jeg står der og stønner.
Efter noget tid i ekstrem nydelse trækker han sig ud. Han siger at han er kommet oppe i mig. Han siger også at det skal bliver der oppe, og giver mig en buttplug og hjælper med at få den op
Men det var ikke sidste gang jeg nød mine leders underliv...
Kommentar