Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Sådan kan man ikke starte en novelle...

(Hvad fanden er homonoveller.dk?)

Karakter: 6.0/2
Visninger: 4185

Af: Anonym.

Læs flere noveller af:
» Anonym.

Skriv til:
» Anonym
Tags: Unge, Rimming, Analsex, Skolesex og Første gang
“…Derefter stak Phil pikken op i Chris røv og alle var glade…”

“Sådan kan kan man altså ikke starte en novelle, Christian” sagde jeg og rystede på hovedet. Det var weekenden efter han havde afsløret at han læste mine historier på homonoveller.dk. Det var startet med at jeg bare havde læst nogle af dem når jeg tilfældigvis var googlet forbi. Når jeg læste historierne rejste min pik sig og jeg sad og rev den af og forestillede mig at jeg selv var med. Så havde jeg selv prøvet at selv prøvet at skrive og det var næsten mere sexet.

Nu havde Christian fundet på at vi skulle skrive den næste historie sammen. Vi var igen alene hjemme, og sad i underbukser på mit værelse og var lige gået i gang med at diktere, og så skulle jeg skrive.

“…Han tog håndbruseren og pegede den mod mit røvhul…”

“Håndbruseren?” spurte jeg overrasket “Hvad er der sexet ved en håndbruser?”

“Hold nu op Phillip, du kender da godt det med at vende bruseren op mod røven, så den slapper helt af og man kan lege med en finger lige indenfor… Altså når man river den af om morgenen når man er i bad… Gør alle ikke det?”

Det havde jeg godt nok aldrig hørt om, og nu var det Christians tur til at blive afsløret. Men i modsætning til mig, var det ikke noget han skammede sig over og fortsatte “Kender du så heller ikke det der med at når man skal pisse i bruseren så holder man lige fast på forhuden og så giver man ballonen en ordentlig omgang med massagestrålerne på bruseren… Nåe nej, undskyld det kan du jo ligesom ikke - Du har jo ikke så meget forhud tilbage.”

Han rejste sig og hev ned i underbukserne og vendte røven til mig og bøjede sig fremover.
“Kan du se mit hul?”

“Øh ja, kan stort set ikke se andet…” Hans baller var let behårede, og selve hans hul var helt glat og fint. Lignede lidt marcipan, jeg fik lyst til at rører ved det, men syntes samtidig at det var lidt ækelt. Så min finger stoppede før jeg rørte ham.

“Slap dog af Phillerdreng. Vi har jo lige været i bad til fodbold, så den er ren og pæn og dufter at Beckhams bodyshampoo. Mærk nu på den, den er jo helt stram og jeg fatter ikke hvordan man skal kunne få noget op i den, men mindre man bruger en bruser til at få den til at slappe af.”

Min finger rørte jeg hans røv - sådan lige midt i hullet og det var ganske rigtigt stramt og lukket helt til. Jeg duftede til ham. Han duftede af sæbe og Christian. Uden at tænke over det lænede jeg mig frem og smagte på ham, lod tungen glide hen over hans røvhul, duften af Christian fyldte min mund og…

“Hvad fanden laver du - perverse stodder!” Hans ben rystede og han lød helt forskrækket “Gør det igen! - Det er sku for frækt” Han stak numsen længere ud og jeg slikkede hele vejen op langs sprækken, og legede med tungen omkring hullet.
“Det troede jeg kun var noget man gjorde i pornofilm. Smager det godt?”

“Det smager af dig…” smilede jeg og log en finger lege med det våde og glatte røvhul. Nede i skrivebordsskuffen lå en lille flaske med glidecreme. Jeg smurte lidt på spidsen af fingeren og kærtegnede igen Christians røv.

“Det der er fandeme også lækkert Phillip - bliv ved med det - prøv at glide lidt ind”

Jeg lod fingeren glide lidt ind, bare det første led, og Christian stønnede. Min pik var helt stiv og mine underbukser lignede et telt. Jeg trak dem af og pikken klaskede op ad min mave. Hans kugler dinglede mellem hans spredte ben, så jeg tog fat i dem og trak lidt ned i dem. Han stønnede igen og han hul slappede lidt mere af og spidsen af langefingeren gled også ind.

“Nu skal du huske at skrive hvad du gør”

Jeg grinede lidt og tænkte at det her vil jeg aldrig glemme. Christian vendte sig og min finger røg ud af ham med et lille svup. Han satte sig på kanten af bordet og hans korte og helt stive pik stod helt op af hans mave.

“… De kiggede hinanden dybt i øjenene og vidste begge hvad der ville ske…”

“Du skriver som en gamle dame i Familie Journalen, Phillip. Hvad med at du giver mig noget at det der smørelse og lade mig lege lidt med det?”

Han tog en ordentlig klat i hånden og greb ud efter min pik. Den våde og varme fornemmelse var helt anderledes end når jeg selv rev den af. Jeg krummede mig sammen af nydelse.

“Slap nu af” sagde Christian og flyttetde hånden over på sin egen pik “Wouw - Det er bedrer en Beckhams”

Jeg grinede lidt - kunne bedre forstå hans rimeligt store forbrug af sæbe. Hans pik svuppede mellem hans fingere. Han flyttede hånden længere ned og begyndte at lege med hans eget hul. Han spredte benene og løftede den ene fod op på bordet så jeg kunne se hvad han lavede.

“Det er egentlig mærkeligt med os to - Alle tror du er bøsse, men det er mig der har vildt mange fantasier om at få en pik op i røven”

“Alle tror sku da ikke jeg er bøsse…”

“Jo - det gør de. Og de syntes du er sød…” Han smilede frækt og tog fat i min pik og trak mig tættere på. “Nå - men nu tror jeg vi skal til at se hvordan det er med en rigtig pik. Lover du at være forsigtig?”

Jeg ville love hvad som helst for at få lov til at bolle Christian. Han er min bedste ven, han ser vildt godt ud. Han løftede begge ben og lænede sig lidt tilbage på skrivebordet, hans velsmurte hul var lige ud for min pik. Jeg kørte pikhovedet hen til stjernen og pressede forsigtigt. Der skete ikke rigtigt noget. Cristian så bekymret ud, det her var ikke lige efter planen.

“Prøv at slappe lidt af, og ligesom trykke lidt ud, så jeg kan komme ind”

Christian så helt forskrækket ud, men hans røv slappede mere og og pikhovedet smuttete ind. Hans øjne blev store og han stønnede dybt.

“Den er for stor - Det gør vildt ondt” Jeg trak mig ud med det samme, og var helt ulykkelig ved tanken om at det nu ikke blev til noget alligevel.

“Vi skulle havde gjort det for flere år siden da din pik var meget mindre” grinede han, og tog min pik og gned hovedet mod hans hul. “Prøv igen - Det er helt vildt det her”

Jeg trykkede igen og den smuttede ind igen. Christian pustede ud og smilede anstrengt. “Prøv lige at hold den lidt stille…”

Jeg mærkede den fugtige varme om pikhovedet. Det var skønt og jeg gled lidt længere ind. Han stønnede og blev fjern i øjenene.

“Kæft du er stor Phillip… Er der mere… Giv mig lidt mere…” stønnede han. Pludselig strammede han musklerne og klemte hårdt omkring min pik. Han grinede og kiggede mig lige i øjenene. De klare blå øjne lyse af lyst og da han slappede af gled min pik helt i bund. Han vendte det hvide ud af øjenene og stønnede dybt og dyrisk. Det var fantastisk at være helt inde i Christian, og se hvor meget han nød min pik.
Jeg begyndte at køre stille og roligt frem og tilbage, bollebevægelser i slowmotion. Han stønnede i takt med mine bevægelser. Hver gang jeg var helt i bund var det som om luften blev presset ud af ham. Jeg stødte lidt hårdere til og trak mig langsommere tilbage og han stønnede endnu mere.

“Fuck hvor er det nice….” Jeg lænede mig frem og så ham i øjnene mens jeg blev ved med at kneppe ham, Jeg så han brystvorter var helt stive, så jeg tog og legede med den ene, og så kyssede jeg ham. Jeg legede med han tunge, mens min pik gled ind og ud af hans røv. Pludselig kastede han hovedet tilbage og nærmest græd, mens hans pik begyndte at sprøjte den ene sædklat ud efter den anden, helt uden at nogen af os havde rørt ved den. Noget af sæden ramte mig i hovedet, og det meste på hans egen mave og bryst. Hans ben rystede som i krampe og han klynkede som et barn. Jeg blev ved med at bolle ham. Langsomt ind og ud, mens jeg kunne mærke hvordan orgasmen rullede gennem ham. Duften af han sæd fyldte hele rummet. Muligvis fordi jeg havde fået sæd i næsen, men det var ligemeget.

Jeg var helt stille og håbede på at han ikke ville skubbe min pik ud. Det var så dejligt og jeg ønskede mest af alt at den varme våde og kærlige følelse af at være inde i ham aldrig ville stoppe. Tårene begyndte at vælde frem i mine øjne og jeg kæmpede med mine følelser…

“Phillip - Hvis du kan lidt mere, så er der faktisk en ting som jeg gerne vil prøve…”
Jeg nikkede og smilede.

“Hvis du ligger dig ned, og slapper lidt af, så vil jeg prøve at ride dig. Der er en pude derovre, den kan vi ligge under din røv, så det bliver nemmere for dig”

Jeg forstod ikke rigtigt hvad han snakkede om, men min pik gled ud af hans røv, og jeg lagde mig på ryggen på gulvet. Christian tog en af de store puder fra min seng og maste den ind under mig, så min hofte blev løftet op, og min pik stod og strittede som det højeste. Christian stod over mig og hans pik var stadig halvstiv og dryppede lange tråde af sæd. Han satte sig på hug, og kyssede mig. Hans tunge smagte lidt saltet, og hans øjne lyste af lyst.

Han rakte bagud og greb fat om min stadig helt stive pik og langsomt kørte han den ind igen. Han føltes lige så godt som før, men det var tydeligt at det nu var ham der bestemte hvad der skulle ske.
Han begyndte med at køre røven rundt i små cirkler, så min pik blev skruet helt op i ham igen. Jeg kunne mærke hans kugler mod mine kønshår, så han havde hele min pik oppe i sig. Han twerkede røven rundt og jeg var helt udmattet. Det føltes så skønt bare at ligge der og blive udnyttet. Hans pik var het stiv igen og han blev mere voldsom. Han havde hændederne på min brystkasse og havde fat i begge mine brystvorter. Jeg var ved at komme, men han fortsatte med at køre op og ned. Jeg kom til at tænke på en malkemaskine der kørte løs, mens han fortsatte. Han stønnede højt og klaskede ned mod mig så jeg kom endnu længere op i ham. Han bøjede sig frem og hans ansigt var centimere fra mit. “Det er så godt Phillip…” stønnede han “… Så godt…” Jeg kunne mærke hans røv strammede op og jeg var nød til at overgive mig. Sæden sprøjtede lige op i Christian, Jeg kunne se i hans øjne at han kunne mærke hvad der skete, og hans pik sendte endnu engang sædklatter ud i alle retninger.

Orgasmen var bedrer end noget andet jeg havde prøvet. Alle muskler i min krop sitrede og Christian faldt sammen over mig. Han kyssede mig og grinte og græd på en gang. Hans røv malkede den sidste sæd ud af mig og det føltes som om han var ved at knibe den af. Den overvældende følelse af glæde blev blandet med en stærk smerte, den stakkels pik havde været på overarbejde, men jeg bed det i mig og lod ham stille og roligt få det sidste ud af hans anden orgasme. Han gled ned ved siden ad mig på gulvet, han smilede lykkeligt.

“Din pik er fantastisk. Du er fantastisk - Og en af os skal nok snart ud og hente en vaskeklud, for hvis vi falder i søvn nu, så er vi klæbet sammen for evigt”

Jeg vidste godt at det ville være mig der skulle ud efter en klud, selv om tanke om at være klæbet fast til Christian ikke var ubehagelig. Han var allerede helt slap og småsnorkede allerede mens han lå halvejes ind over mig.

“Hvad skal næste historie handle om?”

“… De var de eneste tilbage i omklædningsrummet - Troede de….”

Christian grinede og faldt i søvn.
Kommentar