Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Hvad fanden er homonoveller.dk?

Karakter: 5.5/2
Visninger: 5781

Af: Anonym.

Læs flere noveller af:
» Anonym.

Skriv til:
» Anonym
Tags: Unge, Skolesex og Første gang
Det var en aften efter træning, Christian sad ved min computer og spillede et eller andet spil, og jeg lå i sengen og prøvede at koncentrerer mig om en engelskoversættelse. Vi var alene hjemme, da mine forældre begge var på nattevagt, og Christian plejede at overnatte os os når vi havde været til fodbold.
“Phillip har sådan en god indflydelse på Cristian…” Det sagde hans forældre altid, så så længe vi var sammen, fik vi lov til det meste.

“Skal du ikke lave engelsk?” Jeg kiggede over på Christian og vidste egentlig godt at jeg lød lidt som en skolelærer. Han var holdt op med at spille, og sad nu og læste et eller andet på skærmen
“Nej - jeg kopiere bare din i morgen tidligt, så det er der ingen grund til at vi begge sidder og roder med det” Han smilede provokerende tilbage som en uartig skoledreng, hvilket han jo i bund og grund også var.

“Hvad fanden er Homonoveller.dk?” spurgte han. Jeg stivnede, men lod som om at jeg var helt ligeglad. “Det ved jeg da ikke, hvor har du fundet det?”

“I din browserhistorie…”

Jeg slettede altid min browserhistorie. Jeg delte computeren med mine forældre, så det var fast rutine når jeg havde været på nogle frække sider, men gik i panik - “Nåe - det var bare noget jeg skulle bruge i et projekt”

“Det er så også løgn lille Phillip, Vi har lige valgt projekt, og du nægtede at skive om homoer med Milla. De fleste drenge i klassen ville give det yderste af deres forhud for at få lov til at snakke sex med Milla i skoletiden. Men prøv at høre hvad én her har skrevet - … Efter fodboldtræning var der kun én tilbage i omklædningsrummet. Chris slog det lyse halvlange krøllede hår væk fra det blå øjne…” læste Christian og slog hans halvlange lyse krøller tilbage på en overdrevne hårshampoo reklame måde, og kiggede over på mig med hans blå øjne, og læste videre “…Phil kiggede ned af sig selv og kunne se hans pig blive større… Det er sku da pik med k din odder”
Jeg kiggede ned ad mig selv og kunne føle at jeg blev meget rød i hovedet og følte mig afsløret.

“…Chris tog fat om mig og jeg kunne mærke hans varme og svedige krop, hans blå fodblodtrøje duftede at sved og deo…” Christian kiggede over på stolen hvor hans blå fodboldtrøje hang til tørre ved siden af den uundværlige deo der var faldet ud af hans taske og fortsatte. “… Phil - Jeg tror du trænger til oral sex…”

Christian grinede og jeg var helt ødelagt “Der er sku da ikke nogen der siger oralsex, det hedder et blowjob. Det ved alle sku da - Med mindre det er én der læser rigtig meget” sagde han og kiggede på min bogreol som var overlæsset med bøger.

“Jeg håber du har givet mig en ordentlig størrelses pik, ellers bliver jeg til grin i hele byen” Han scrollede lidt ned og fortsatte oplæsningen “… Phil tog de 18,5 centimeter og smagte på væsken der kom ud af… - 18,5 cm? Hvem fanden går rundt og måler deres venners pikke med en linial - Hvad fanden - det er vel okay, men den er altså kun 15”
“Jeg er ked af det Christian - Det var aldrig meningen at du skulle se det. Jeg skal nok slette den.” Jeg tørrede tårerne af næsen og rejste mig for at gå over til computeren.

Christian smilede og sagde med overdreven teaterstemme: “Unge mand, jeg tror de trænger til oralsex” men da han så jeg var ked af det sagde han stille og roligt: “Slap nu af Phillip. Tror sku helt ærligt du har brug for et blowjob.” Han tog fat i mine joggingbukser og hev ned. Jeg blev helt forstenet. Hvad havde han gang i? Syntes han ikke at det havde været ydmygende nok i forvejen?
Han tog fat i mine underbukser og hev også dem ned, så jeg stod i bar røv lige foran ham.
“Tror sku det er dig der er 18,5 i stedet for mig” grinede han og tog fat om min pik. hans hænder var bløde og midt i min forvirring kunne jeg mærke at den blev tykkere og længere.
“Nå Phillip - Hvordan gør man så? Det her har jeg ikke prøvet før”

Jeg svarede ikke, men han trak min forhud lidt tilbage, rakte tungen frem og smagte på den. Han så lidt overrasket ud, men fortsatte med at smage på pikken. Hans læber var bløde og varme da de lukkede sig om mit hovede. Pikken var hurtigt blevet helt stiv, og jeg stod og kunne ikke rigtig forstå hvad der skete. Christian, den pæneste og mest populære dreng på skolen, var lige nu i gang med at slikke min pik. Hans tunge legede på undersiden og han prøvede at få den længere ind i munden. Han hostede og lød som om han var det at kaste op, og var nød til at holde en pause for at få vejret.
“Det her tror jeg sku ikke jeg er så god til, Phillip, er det ikke meningen at den skal hele vejen ind?” Christian så lidt bekymret ud. Lidt ligeså når han fik en dårlig diktat tilbage i skolen.

“Det er helt fint Christian - tror det kun er i pornofilm de kører den hele vejen ind” Jeg var overvældet af følelser. “Bare fortsæt - det som du tror er godt, og som er godt for dig.”

Han trak luft ind som om han skulle til at dykke i svømmehallen, og tog atter min pik i munden. Hans tunge legede denne gang hele vejen rundt om min forhud og det føltes fantastisk. Og han tog fat i mine kugler og trak lidt ned i dem. Ikke bare lidt, men han tog rundt om kuglerne og hev nedad. Jeg var lige ved at komme i munden på ham, men han blev ved. Jeg læste på skærmen hvor min historie stod sort på hvidt. Nederst på skærmen var der ny kommentar jeg ikke havde set før: “Fed historie - Glæder mig til at prøve - Chris - kun 15” Jeg var ved at græde igen - Christian havde læst novellen før han kom hjem til mig, og havde liked den. Og nu var han i gang med at give mig et blowjob. Jeg trak min pik ud af munden på ham og bøjede mig frem og kyssede ham. Ikke sådan bare på kinden ligesom pigerne i skolen, men lige på munden og han kyssede mig tilbage. Hans læber smagte af min pik. Han stak tungen ud og legede med min tunge. Salt og lidt slimet men vildt lækkert.
Jeg var ned på knæ og trak hans bukser ud. Hans korte tykke pik sprang frem og jeg tog den i munden. Han smagte bedrer end jeg havde fantaseret om, lidt sødt men meget maskulint. Jeg kunne mærke hans ben ryste da jeg tog hans pik længere ind i munden. Lavede lidt undertryk med tungen så der var mere af safterne der kom ud.

“Phillip for fanden - det er første gang - tag det roligt, ellers kommer jeg fandeme lige i munden på dig.”
Det var jo sådan set det jeg havde regnet med, så jeg tog det ikke som en advarsel, så jeg efterlignede ham og tog fat om hans kugler. De hang og dinglede, de var større end mine og hang helt klart mere løst. Han havde trimmet hårene over pikken, men havde ikke rigtigt været i gang med kuglerne, så de var dækket af lange silkebløde hår. Han begyndte at stønne og jeg stoppede med at sutte hans pik. Jeg lod en enkelt finger lege med det bløde hud bag hans testikler. Hans røvhul var meget tæt på. Jeg lod en finger kærtegner selve hullet. Han krampede helt sammen. Jeg lod en finger presse op i hans røvhul, og suttede videre på hans pik. Men hans orgasme rullede i kroppen, han sprøjtede sæd i mit hoved og min mund, Han smagte fantaskisk. Jeg trak mig ligt tilbage og nød synet af Christians krop der var helt opslugt af orgasmen.

“Phillip for fanden, jeg vil rigtig gerne have at første gang ikke bare er for sjov, jeg har jo altid tænkt at du skulle være den første, dit fjols”
Jeg var ikke helt klar til det, så jeg rejste mig og bar Christian over i sengen. Han grinede fjoget. Var træt og vi lagde os tæt op ad hinanden.

“… Derefter Stak Phill pikken op i Chris´s røv og alle var glade..”

“Det har jeg aldrig skrevet”

“Nej, det ved jeg godt, men du skal vel skrive en 2er på et tidspunkt”


Kommentar