Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Et nyt liv kap. 4

Karakter: 6.0/2
Visninger: 4764

Af: Anonym.

Læs flere noveller af:
» Anonym.

Skriv til:
» Anonym
Tags: Unge, Bareback, Rimming og Analsex
Kap. 4

KÆMPE træt, vågnede jeg da uret ringede kl. 6. Nøgen og med stiv pik, der selvfølgelig skulle tisse gevaldigt, gennemgik jeg hurtigt hvad der var sket i aftes. Første gang med en mand. Nåh nej, med to mænd. Mænd, som jeg på ingen måde nogensinde ville have kategoriseret som værende homoer. Eller bi, eller hvad fanden de nu kaldte sig. Og hvad var jeg? Bøssekarl? Bi-nysgerrig? Skulle jeg bare sige til dem at det var det? Det var fedt så længe det varede, men at jeg altså er til piger!? Jeg tænkte på det blowjob jeg havde fået af Oliver i går. Nicki, der havde leget med sine beskidte underhakkere. Og mig med for den sags skyld. Min pik dunkede, og blev stivere. Den nød tankerne i mit hoved. Den ville have mere mand! Flere mænd! Flere underbukser! Mandelæber omkring sig! Og hvad med min røv? Skulle den også bringes i spil i det her homo-halløj? Jeg mærkede forsigtigt på min åbning. Den var morgensvedig ku´ jeg mærke. Jeg slog en morgenskid. Smilede lidt for mig selv. Løftede dynen for at lugte mig selv. Selvfølgelig, det gør man jo??!!! 6.15. Shit, så måtte jeg op. Jeg skyndte mig, nøgen, ud på badeværelset. Der var helt stille i huset. De andre to sov selvfølgelig stadig. Gik ind under bruseren, og ordnede morgenpisningen, mens de første stråler fra brusehovedet ramte min krop. En gang roll-on, og så eller af sted på job.
Jeg var ikke frisk, men så frem til dag nummer 2 på jobbet. Var der nogen der skulle onanere i dag? Var det mig? Bilen rullede ind i båsen, og jeg slukkede motoren. Der så stille ud. 6.49, så jeg var i god tid. Gik inden for.
”Hej Kasper” Sagde Mester. ”Vi får travlt i dag, Peter og Gorm er lige ude at hente en bil, så de kommer først om en halv times tid. Og Mads-Pierre er syg desværre, så vi skal flyttet gulerødderne i en fart i dag” Han smilede bredt til mig. Jeg kunne godt lide travle dage. De gik så dejligt hurtigt.
”Oki” Sagde jeg. ”Jeg skynder mig lige at klæde om”
Jeg gik ind i omklædningen, og fandt mit skab. Jeg skævede over til onani-målebåndet der var tegnet ud for lokumsdøren, og som Gorm havde forsøgt sig på i går. Jeg gik hen til det kryds der var længst væk. Der var tegnet et M med kridt, og i parentes stod der 2,05 meter. Jeg kiggede hen mod lokumsdøren, som var der man skulle ”skyde” fra. Det var sgu egentlig ret langt at sperme 2,05 meter. Men jeg vidste at jeg kunne have en ret kraftig stråle, så nu måtte vi jo se. Gorm og Peter havde ikke låst deres skabe kunne jeg se. Deres civile tøj lå bare krøllet sammen inde i skabene, selvom der ellers både var bøjler og små kroge til at hænge deres ting på. På indersiden af skabs dørene havde de hver især klistret nøgne damer op. Den ene mere porno end den anden. Peter havde også et par små billeder af et par porcher hængende. Jeg smilede for mig selv. Ret så stereotypt, med nøgne damer og biler. Mester stak hovedet ind.
”HEY makker, er du klar?”
”Jeps, kommer nu”
Dagen begyndte, og ikke så snart klokken var 7 begyndte de første kunder at komme. De havde åbenbart lovet overskyet og småregn i næste uge, som også var skolernes sidste uge i sommerferien, så folk ville gerne have en sidste tur til udlandet inden hverdagen begyndte igen. Vi havde allerede 3 biler stående i værkstedet som skulle gennemses inden vi kunne tage de nye kunder. Nå, men det var jo bare at komme i gang. Jeg stod udenfor og snakkede med en fyr der skulle have et eftersyn på bilen, da en bil kørte forbi værkstedet og dyttede. Jeg tænkte at det nok ikke var til mig, da jeg jo kun kendte 2 andre i byen. Men ved nærmere eftersyn, kunne jeg se at det var Jens. Udsmideren med de beskidte underbukser og den fnisende lillesøster. Jeg hilste og smilede, og vendte tilbage til kunden.
Dagen gik sindssyg hurtigt, og inden jeg fik set mig om, var klokken 16.15. Vi var alle trætte da vi slentrede til omklædningen. Når en sygemelding indfinder sig på sådan et lille værksted kommer man hurtigt bagud med 3-4 biler. Men vi havde knoklet, og havde nået det vi skulle. Inklusiv oprydning, som Mester gik så højt op i. Travlheden havde også betydet at jeg ikke havde tænkt på hverken onani konkurrencer eller drengene derhjemme. Tankerne kom dog ligeså snart jeg entrede omklædningen, og den svage lugt af mand ramte min næse.
”Fuck, jeg har travlt mand” Sagde Peter. ”Jeg skal hente den lille inden 16.30, og ha´ købt ind. Berit har først fri kl. 17 i dag, og hun synes da liiiiige vi skulle invitere naboen over at grille. KVINDER altså!!”
Vi grinede. Peter skyndte sig at klæde om. Intet bad i dag til ham. Han sagde farvel.
Gorm havde også bare smidt arbejdstøjet, og skiftede til civil uden et bad. Han havde åbenbart også andre planer.
”Det gik sgu godt i dag Kasper. Du er fandme kvik i bøtten. Det er godt at se!” Sagde Mester, og klædte sig af. Jeg havde allerede smidt kludene og stod nu i mine tights, der strammede irriterende.
”Tak Mester” Sagde jeg og smilede. Han smed underbukserne, og hang dem op på en krog sit skab. Hans pik dinglede fra kroppen. Den så sjov ud, med et svaj til venstre, og en forhus der gik ud i en usædvanlig spids. Han fandt et par rene og tog dem på. Så tog han en deo frem og lavede ”truckeren”. Heller ikke bad til ham. Jeg skævede lidt til ham.
”Ja jeg har også lidt travlt idag” Sagde han og grinede. ”Vi spiller jo altså ikke pik hver dag her på jobbet din gris. Hvis du vil i bad, så skynd dig lidt, så jeg kan få låst af”
Vi grinede begge to, og jeg fik sagt til ham, at det regnede jeg da så sandelig heller ikke med, og sagde ydermere at jeg da slet ikke havde spildt det en tanke!!
”Nej nej, jeg bader bare hjemme” Sagde jeg.
Vi fik gjort os færdige. Mester fik låst af, og der blev sagt farvel. Jeg glædede mig til at komme hjem og slappe af. Dagen havde været hård, og det skulle blive fedt at smække sine ben op derhjemme.
Der holdt ingen bil, da jeg kom hjem. Garagen var tom. Jeg parkerede nu alligevel ude ved vejen, i tilfælde af at de skulle komme hjem. Garagenpladsen tilhørte Nicki og hans bil. Hoveddøren var låst. Jeg åbnede og gik indenfor. Der var helt stille. Det lod ikke til at hverken Nicki eller Oliver var hjemme. Nå, jeg kunne vel ikke forvente at de skulle sidde hjemme og vente på mig. Jeg smed mine ting på køkkenbordet. Stod lidt og nød stilheden. Åbnede køleskabet for at se hvad der bød sig til aftensmad. Intet åbenbart. Fiskede den næsten tomme cola ud, og satte flasken for munden og tømte den. Bøvsede voldsomt et par gange. Kløede mig lidt i skridtet, og overvejede om jeg skulle suse ud og få handlet lidt. Arh, det kunne jo også være at Nicki og Oliver kom snart, så kunne vi jo finde på noget sammen. Jeg besluttede mig for at få vasket lidt tøj. Jeg gik ind på mit værelse og samlede mit vasketøj. Der var slet ikke nok til en hel vask. Nå, jeg vidste at der på badeværelset stod en vasketøjskurv, så kunne jeg tage lidt fra den. Pludselig så jeg, at der på min seng lå et stykke foldet papir. Jeg samlede det op. KASPER, stod der, med en skrift der om muligt var grimmere end min egen. Jeg foldede det ud;

Hej Kasper (Tak for i går, det var sgu dejligt ;-))

Jeg er taget i sommerhus, op til mine to halvbrødre i Nordsjælland, for at hjælpe dem med at male. Jeg regner med at være hjemme igen lørdag. Olivers mormor er desværre blevet alvorlig syg, og ligger på Riget, så han er taget med sin familie til København. Han vidste ikke hvornår han kom hjem! Hyg dig med dine venner! Ses lørdag!

Nicki

PS: Den nederste skuffe i kommoden på mit værelse :-);-)

Jeg satte mig på sengen. Jeg følte en lille skuffelse skylle ind over mig. Jeg skammede mig lidt, altså over at være skuffet. Nå, jeg hankede op i mig selv, og slog de skuffede tanker ud af hovedet. Jeg rejste mig op, og besluttede mig for at sætte en vask over, få handlet lidt ind til aftensmad, og så ellers bare stene resten af aftenen. Jeg faldt i søvn ved 21 tiden, og var frisk og udhvilet til onsdag morgen.

Onsdag og torsdag fløj af sted. Mads-Pierre fra arbejdet var stadig syg, så vi havde afsindig travlt. Vi sluttede begge dage først ved 17 tiden. Ingen halløj i omklædningen. Kun trætte svedige mænd, der ikke kunne vente med at komme hjem. Torsdag landede jeg hjemme ved 17.30 tiden. Godt udkørt, men også med den der tilfredshed over at ha´ udført et godt stykke arbejde. Jeg havde ikke rørt mig selv siden mandag aften. Både tirsdag og onsdag aften havde jeg ligget nøgen i sengen og pillet lidt ved pikken, men havde simpelthen været for træt og ugidelig til at gøre noget ved det. Nu når Lukas og Jeppe kom i weekenden blev der heller ikke tid, så jeg havde ”planlagt” at jeg ville onanere i aften. Jeg gik ind og smed mit svedige tøj, inkl. underbukserne. Jeg trak i et par grå joggingbukser der lå på gulvet, samt fiskede en hvid tanktop frem. Men førsteprioritet lige nu var dog; MAD! Jeg havde købt en stor skål færdigblandet salat med hjem. Satte mig direkte hen til bordet og kastede maden i kæften (har en mani med at grovæde når jeg er alene). Godt tilfreds med mig selv lænede jeg mig tilbage, Jeg pruttede, bøvsede og kløede mig på maven, og nød min drengerøvs-attitude her, alene i huset. Telefonen ringede. Det var Jeppe? Han ringede aldrig. Vi var altid meget sms-agtige, ikke rigtige på telefonsamtale-niveau. Nå, men jeg tog den.
”Hey Bro, hva´ så?” Sagde jeg, og var med et trylleslag tilbage til mit gamle jeg.
”Hva´ så Spasser” Hørte jeg Jeppe sige. (Det er udkantsdansk for hårde drenge og betyder noget i retning af; ”Hej min bedste ven, hold op jeg har savnet dig. Går det godt ? :-) ”
”Helt cool du” Svarede jeg.
”Vi tænker at komme med en ordentlig røvfuld bajere omkring klokken 16 i morgen. Er det cool?”
”Ja det skulle jeg mene. Jeg har fri kl. 14 hvis alt går vel. Men ellers skriver jeg lige ved middagstid for at se hvor langt vi er. Vi har lidt småtravlt” Sagde jeg.
”Skide godt du. Skal vi have noget med?” Spurgte Jeppe.
”Tjaa hvis i kunne tage en ekstra sovepose med, og så en luftmadras, så har jeg vist resten” Sagde jeg, efter nøje overvejelser om hvor jeg nu liiige havde lagt madrassen og soveposen.
”Fint. Er díne nye venner hjemme?” Spurgte Jeppe i en lidt underlig tone.
”Nej de kommer vist først lørdag” Sagde jeg.
”Fedt” Sagde Jeppe. ”Vi ses Bro” Han lagde røret på.
Jeg undrede mig lidt over den sidste bemærkning. Men jeg var dog ikke overrasket. Havde selv tænkt den tanke, at det der med at præsentere gamle gutter for nye gutter godt kunne give lidt gnidninger. Nok ikke så meget fra Oliver og Nickis side, men fra Jeppe og Lukas´ side. De var slet ikke så åbne som jeg havde oplevet Nicki og Oliver være. Dog vidste jeg også at man bare lige skulle have lidt tålmodighed med dem, så blødte de lidt op og fjernede også lidt af deres hårde facade. Det skulle sgu nok gå, tænkte jeg. Håbede dog lidt på at Nicki og Oliver ville holde tæt om vores lille affære, men mon dog ikke?!
Jeg kunne mærke jeg skulle skide. Tog min telefon, tændte for radioen og gik ud på lokummet. Hvis i vil vide hvad der er kvalitetstid for mig, så er det at sidde på lokum, alene hjemme, radioen tændt og mobilen i hånden, noget af det bedste jeg ved. Da jeg sad der i mine egne tanker, hørte musik og kiggede på en masse billeder med tatoveringer (som jeg går ret meget op i ), bankede det pludselig på døren. Ja det er KRAFTEDEME TYPISK, når man næsten lige har sat sig, tænkte jeg. Det var fuldstændig ligesom derhjemme. Selvom jeg havde hele førstesalen for mig selv, og mine forældre næsten aldrig kom derop, så passede det altid med at min mor eller far altid kom travende når man sad på lokum. Nå, jeg kunne jo bare vælge at ignorere det.
”Hvem er det?” Råbte jeg
”Det´ Jens” Lød det. ”Jeg var lige over hos min søster og så så jeg din bil da du kom hjem. Jeg skal lige høre dig om noget. Hvis jeg altså ikke forstyrrer?”
”Nååå er det dig. Kom bare ind” Råbte jeg.
Døren blev åbnet, og jeg kunne høre sko blev sparket af.
”Øhh, jeg er lige på toilettet” Sagde jeg og ku´ lige nøjagtig fange døren med fingerspidserne så jeg kunne skubbe den på klem ( note to self; husk at låse døren selvom du er alene hjemme!).
”Ja tak, det ved jeg ” Sagde Jens og grinede.
”Tag en øl eller noget i køleskabet hvis det er” Sagde jeg.
Jeg hørte køleskabsdøren blive åbnet. Lyden af øl der bliver knappet op. Jeg ”skyndte” mig at skide færdig. Trak ud, og vaskede hænderne grundigt. Gik ud.
”Phewww” Sagde jeg og grinede og viftede min hånd foran mit ansigt.
”Typisk man altid bliver forstyrret når man sidder og skider ikk´?” Grinede Jens.
”Jep” Sagde jeg. ”Er den til mig?”
”Nej jeg tænkte at jeg ville drikke to, hvis det nu skulle tage lang tid” Sagde Jens ironisk og smilede.
Vi skålede og tog en ordentlig slurk af den kolde bajer.
”Whats up?” Sagde jeg.
”Er Nicki og Oliver ikke hjemme?” Spurgte han, og så sig omkring.
”Nope. Kender du dem?” Spurgte jeg.
”Tjaaa Korsør er jo ikke så stor, så vi hilser da tit, og vi er også tit i Fitness på samme tid. Men vi er ikke venner eller noget. Men de er et par cool fyre. Alle kan li´ dem her i byen”
”Ja det kunne jeg godt forestille mig” Sagde jeg og smilede. ”Jeg kan også godt lide dem. Nå Jens, hvad var det du ville spørge om?”
”Ja det er lidt et sats det her” Sagde Jens, og så pludselig meget alvorlig ud. ”Men jeg tænker du måske er den type som øhh....?”
Mit hjerte fløj op i halsen. Sig mig var alle fyrene i denne by fucking gay?. Jeg begyndte straks at tænke på i mandags med Oliver og Nicki. Min pik rørte lidt på sig, og jeg trak stolen længere ind mod bordet. Jeg havde som sagt kun løse joggingbukser på, så jeg var lidt i farezonen for at blive afsløret.
”Typen på hvad?” Fik jeg fremstammet.
Mjoo altså, jeg så dig jo ude ved Niels´ bilværksted den anden dag, og ja, jeg ved ikke om du så det vrag jeg kom kørende i? Den trænger lidt til en kærlig behandling, men jeg har sgu ikke rigtig pengene til et syn lige nu” Sagde han.
Jeg åndede lettet op (eller gjorde jeg?). Det her handlede om sort arbejde, og ikke en skid andet. Det var sjovt at observere Jens. Han var denne her bøf-type af en fyr, næsten et hoved lavere end mig, med kronraget hår og goatee skæg. Han mindede mig sådan om den danske skuespiller Dar Salim, bare lidt mere bøf, og med lidt mere behåring. Han var typen der, hvis ikke han passede sin træning og kost, ret hurtigt ville få tyrenakke. Og her sad han, og så ud som om han var ved at skide i bukserne af skræk, fordi han ville have lavet sort arbejde på sin bil. Jeg havde godt lagt mærke til den. En urgammel grøn Opel Rekord, som lød lidt som dengang jeg fangede min far i at onanere for et års tid siden (different storie !)
Jeg grinede og slog ham på skulderen.
”Nåååå, er det bare det Jens. Jo selvfølgelig vil jeg det. Skal det være nu?”
”Tjaa, hvis du har tid?” Sagde han.
”Selvfølgelig. Kør den ind i garagen, så finder jeg lige min værktøjskasse. Tag et par øl med hvis du vil!” Sagde jeg og rejste mig.
Jeg gik ind og fandt min værktøjskasse og min kedeldragt. Jens gik udenfor og kørte sin gamle spand ind i garagen. Da jeg kom derud, lukkede jeg porten. Vi behøvede jo ikke ligefrem reklamere med det.
Han forklarede lidt hvad problemerne med bilen var, og det var heldigvis ikke noget alvorligt, men bilen var gammel så der var jo altid en masse der lige kunne justeres og pudses osv. Jeg gik i gang, og han hjalp det han kunne. Vi sludrede om vind og vejr imens vi fik et par øl. Han var virkelig en rar fyr at snakke med. Ligetil og ikke så meget pis. Han var sjov på en meget ironisk og spydig måde, så vi fik også grinet en del. Jeg fandt ud af at han boede oppe nordpå, lige uden for Korsør. Han var 29 og single. Kommet ud af et langt forhold for 1 år siden, ingen børn, og havde egentlig hele sit voksenliv arbejdet på diskoteket her i byen. Den eneste uddannelse han havde, var som Sergent i hæren. Han fortalte at han efter det forliste forhold, havde overvejet at tage tilbage til militæret. Jeg fortalte ham også lidt om mig. Opvækst, kærester, skolegang, venner osv. Det var en virkelig hyggelig aften. Vi fandt ud af at tatoveringer og træning nok var de to ting hvor vi havde mest til fælles. Af det jeg kunne se, så var der adskillige tusser på hans overkrop, og også på de bare ben var der nogle stykker. Vi havde det pisse hyggeligt. Jeg kom sådan til at tænke på at det må være sådan en aften som mange gifte mænd med 2-3 børn, tit går og sukker efter. Bare hænge ud med sine kammerat/er, og glemme dagligdagens trivialiteter. Inden vi havde fået set os om, havde vi hver fået 3-4 øl og klokken var blevet hen ad 21. Varmen i garagen var ulidelig, og vi svedte begge to kraftigt. Jeg var, selvfølgelig, møgbeskidt over det hele. Gudskelov jeg havde taget min kedeldragt på. Men det havde virkelig været et par afslappende timer. Total hygge!
”Så Jens, nu tror jeg sgu den kan lidt igen. Den kunne nu godt trænge til en vask nu, men det må du sgu selv klare” Sagde jeg og smilede.
”Fucking tak Kasper” Sagde Jens. ”Hvad skal du ha´ for det?”
”Orhh ikke noget du. Kald det en vennetjeneste. Jeg har sgu hygget mig! Men du kan jo give mig gratis adgang på det der diskotek du arbejder på?”
”Ha ha, DEAL” Sagde han, og slog mig på skulderen med en sådan kraft at jeg måtte fake mit smil, idet det faktisk gjorde en smule ondt.
”Hvad siger du til en øl mere” Sagde jeg. ”Eller, nå nej du skal jo køre hjem, og du har fået hvad, 3 øl?”
”4” Sagde Jens. ”Jeg tror min søster er hjemme. Jeg kan bare sove dér. Skal bare lige høre hende ad først. Gider sgu ikke hvis hun ligger og hugger i en eller anden gymnasieelev”. Vi grinede højt begge to.
Vi gik indenfor og fik vasket vores hænder grundigt. Jens knappede et par øl op, og efter kun 5 minutter havde vi bællet den. Jeg gik hen efter endnu to øl. Jens tog sin telefon for at ringe til sin søster. Imens fik jeg kringlet mig af min kedeldragt. Fuck, hvor havde jeg det varmt. Min pande løb med sved, og min tanktop var våd oppe ved brystkassen. Jeg prøvede så godt jeg kunne at følge med i samtalen mellem Jens og hans søster. Jeg kunne i hvert fald fornemme at hun vist ikke var hjemme, og nu var der noget med en nøgle, eller noget?? Jeg gik på badeværelset for at pisse. Da jeg kom ud, havde han lagt røret på.
”Hun er ikke hjemme, og den ekstra nøgle jeg har, ligger selvfølgelig derhjemme” Sagde han. ”Nå så må jeg bare tage en taxa”
”Altså du kan da godt sove her hvis det er” Sagde jeg. ”Vi har da en sofa, og jeg har da også en luftmadras inde på mit værelse hvis det er”.
”Seriøst?” Sagde Jens.
”Selvfølgelig. Du skal bare være obs på at jeg skal op klokken 6 i morgen tidlig?”
”Cool. Tak skal du ha´” Sagde Jens, og skævede over til den topersoners sofa der stod i stuen, sammen med to læder-lænestole. Han vendte sig mod mig og sagde;
”Øh, hvis det er ok med dig, går jeg nok med luftmadrassen. Tror ikke min fede krop kan være på den sofa en hel nat”
”Helt fint” Sagde jeg og smilede tilbage. ”Den skal alligevel pustes op, da jeg i morgen får besøg af to kammersjukker. Og BTW, du er sgu da ikke fed mand. Men du skal måske til at slappe lidt af med de håndvægte!”
Vi grinede, og endnu engang slog han mig på skulderen, kammeratligt ment selvfølgelig, men der var eddermame smæk på når han ramte. Jeg gik ind på værelset og fik pustet luftmadrassen op. Lagt et lagen på og fundet soveposen frem.
”Så er det klaret” Sagde jeg. ”Øl mere?”
”Yep” Sagde han. ”Husk du skal på job i morgen”. Han smilede.
”Narhh, det er jo weekend, så det går nok”.
Vi snakkede om alt muligt. Jeg betragtede ham, når han sad og talte. Han var så afsindig flink en fyr. Jeg slappede fuldstændig af i hans selskab, selvom jeg kun havde kendt ham i hvad, 5 timer? Han var hudløst ærlig, 100 % sig selv, og mest af alt, så kiggede han én i øjnene mens han snakkede. Jeg ku´ sparke mig selv for konstant at have fordomme om folk, bare fordi de så ud på en speciel måde. Ligesom når folk så på mig. Jeg havde det som om jeg var på en date. Vi udspurgte hinanden om alt. Favorit film, livretter, bedste ferie osv. Selvom jeg stadig var ret svedig, blev jeg overdynget af en varme indeni, hver gang han ville vide noget om mig. Han var lidt ligesom Oliver og Nicki, bare lidt mere moden i sin væremåde. Lidt mere rolig attitude. Jeppe og Lukas hjemmefra, jo bevares, de var mine bedste venner, og ville da ikke skille mig af med dem overhovedet, men der gik altid pik og patter i alting. Altid konkurrence mellem os på den ene eller anden måde. Altid barsk attitude. Tre på rad og række, når vi gik sammen på gaden. Jeg HADEDE det. Jeg spekulerede på om de mon havde det på samme måde.
”Hallooo” Sagde Jens. ”Hvor er du henne buddy?”
”Sorry mand, jeg var lige væk et øjeblik” Sagde jeg, og blev lidt flov.
Jens grinede og sagde;
”Jeg spørger bare igen så. Hvor har du fået lavet den tatovering du har på armen. Den er sindssyg flot!”
”Nåå, det er fra en gang mig og kammeraterne hjemmefra var en tur i København for et par år siden” Sagde jeg, og strakte min arm. Jens tog fat i min arm, vendte og drejede den og kiggede meget interesseret på den.
”Nice work. Det må jeg sige” Sagde han.
”Den ser også flot ud den du har i nakken. Hvor stor er den? Den ser meget detaljeret ud, så vidt jeg kan se” Komplimenterede jeg, og skævede om til hans nakke.
”Det er faktisk min allerførste” Sagde han. ”Det startede bare som lidt flammer der skulle op ad min nakke, men så udvidede jeg den gradvist, så den nu dækker hele min ryg”
”Må jeg se?” Spurgte jeg
”Selvfølgelig” Sagde han og tog sin t-shirt af. Hans enorme overkrop kom til syne, og en aroma af mandesved ramte min næse, og fyldte stille og roligt også resten af køkkenet. Hans studsede brysthår skinnede lidt mørkere end de i virkeligheden var pga sveden. Han vendte ryggen til så jeg kunne se tatoveringen. Den dækkede rigtig nok hele hans muskuløse ryg, og sluttede først helt nede ved lænden. Det var et gigantisk bål, med stikkende flammer. En meget detaljeret heks var tegnet oveni selve bålet. Selve bålet var ekstremt detaljeret lavet. Selvom jeg synes at det var mærkeligt at have tatoveret et Sankt Hans bål på sin ryg, var jeg virkelig imponeret.
”Det er virkelig flot lavet Jens” Sagde jeg, og ”tegnede” en af flammerne på hans ryg med min pegefinger, og han skød ryggen fremad da min finger ramte ham. ”Hvor har du fået lavet den?”
”Jeg har en fætter der bor i London, som jeg besøger ret tit” Sagde han. ”Der ligger en mega dygtig tatovør i nærheden, som han anbefalede mig, og så, ja, så fik jeg bare lavet mere og mere på”
”Nice” Sagde jeg.
”Hvor mange tusser (ja det kalder vi det jo rent faktisk) har du egentlig?” Spurgte Jens.
Jeg talte inde i mig selv.
”Hmm tror det er otte-ni stykker” Sagde jeg, og smilede.
”Må jeg se dem?” Spurgte Jens.
Udover Lukas og Jeppe, var der sjældent nogen der interesserede sig for mine tatoveringer, så jeg var henrykt + at Jens rent faktisk også havde stor viden inden for området. Og jeg var absolut ikke genert når jeg skulle vise mine tusser frem.
”Selvfølgelig. Jeg har en på den anden arm også som du kan se. Så har jeg den her nede ved anklen” Sagde jeg, og trak op i de grå joggingbukser, så Jens kunne se den. Jeg trak den svedige tanktop af; ”Så er der den her på ryggen, og så den på lænden”
Jeg trak en smule ned i bukserne så han kunne se den. Jeg blev pludselig klar over at jeg gik ´commando`, så der må ha´ været en smule udsigt til revnen. Ligesom jeg havde gjort med hans ryg, kørte han et par fingre over min tatovering på lænden. Det gippede i mig, og jeg fik gåsehud over hele kroppen.
”Den er flot, den på lænden” Sagde han og smilede til mig, da jeg satte mig ned. Jens havde ikke taget sin t-shirt på igen og sad nu kun i bar overkrop og et par shorts. Jeg lagde mærke til at der var en tatovering med noget skrift lige ved hans abeskæg, med pga shortsene kunne jeg ikke se hvad der stod.
”Tak” Fik jeg svaret, en smule flov over at have nydt hans berøring.
”Du har ikke nogen på benene, udover den på anklen?” Spurgte han.
”Jo jeg har på begge lår” Sagde jeg.
”Må jeg se dem” Spurgte han. Og nu begyndte jeg faktisk at blive lidt genert. Jeg havde ingen underbukser på, jeg svedte ret meget og jeg kunne mærke at min tissemand sad klistret til mine nosser. Og alligevel havde jeg den største lyst til at vise ham mine tatoveringer. Jeg overvejede kort om det hjalp hvis jeg trak OP i mine joggingbukser i stedet, men så ville man ikke kunne se det hele. Nå, fuck det, tænkte jeg.
”Det må du da gerne, men jeg har altså ingen underbukser på, og øhh, jeg har ikke været i bad siden i morges” Sagde jeg og slog ud med armene som om at det ragede mig en papand (det udtryk bruger man bare aldrig mere vel? )
”Argh, det´ sgu da lige meget mand. Jeg er sgu ikke så sart” Sagde han og grinede. Hans afslappede måde at være på fik mig til at slappe lidt af. Jeg trak bukserne ned. Jeg kunne mærke min pik klistrede til mine lange nosser. Men ned kom de. Det må ha´ lugtet lidt ramt, da hna nærmede sig. Men det så ikke ud til at genere ham. Han kiggede interesseret på tatoveringerne, spurgte lidt ind til dem, og jeg svarede så godt jeg kunne, uden at afsløre at jeg var en smule, tjaa hvad skal jeg sige, utilpas ved situationen. På et tidspunkt tog han, helt uden varsel, fat om mine nosser og skubbede dem lidt til siden så han kunne se tatoveringen på mit højre lår lidt bedre.
”Uh” fik jeg sagt, og kunne ha smurt mig selv en på skrinet over det udbrud.
”Oh, sorry, jeg ville bare lige se. Det må du altså undskylde” Sagde han, og nu var det hans tur til at blive lidt rød i hovedet.
”Det ok” Sagde jeg og trak hurtig bukserne op igen. Der var lidt pinlig tavshed et øjeblik, som føltes som en evighed. Men nu måtte jeg ha´min nysgerrighed stillet.
”Nå, nu har jeg haft bukserne af Jens, så nu vil jeg altså gerne vide hvad det er der står nede ved dit abeskæg” Sagde jeg modigt. ”Hvis det altså er ok?”
”Ok, fair nok” Sagde han. Han rejste sig op, og begyndte at krænge sine stramme shorts ud over sin bubblebutt (kan ikke lige finde det danske ord ). Til syne kom et par skrig-grønne boxershorts. De var lidt våde af sved hist og her, og som så mange andre drenge var han vist heller ikke så godt til at dryppe af, når han havde tisset. Jeg missede lidt med øjnene, for tatoveringen var stadig let skjult af boxershortsene og skriften var ikke vildt stor. Jeg satte mig lidt nærmere, så jeg bedre kunne se. Han opfattede at jeg ikke kunne se ordentligt. Han tog fat i elastikken på boxershortsene og løftede ud og lidt ned. En varm damp af pik ramte øjeblikkeligt min næse, og mine næsebor udvidede sig. Jeg kunne ikke lade være med at snuse indad. Jeg kiggede op på ham.
”Ja sorry” Sagde han med et lidt skævt smil, der også afslørede lidt flovhed. ”Har ikke været i bad siden i går aftes”
”Det ok” Sagde jeg. ”Kender lugten fra mig selv” Vi smilede til hinanden. For øvrigt var tatoveringen i gotisk skrift og lød ; ”Scary & Hairy” og det var tatoveret liiige op over hans pubeshår. Jeg synes faktisk den var afsindig grim, men kunne godt se humoren i det. Han satte sig ned. Nu kun iført boxershorts. Vi kiggede på hinanden. Der var noget i luften, og det var ikke kun lugten af mand, der efterhånden hang tykt over vores hoveder. Jeg blev af en eller anden grund mindet om at jeg havde aftalt med mig selv at jeg skulle onanere i aften. Vi sad der bare. Klistret til vores stole. Kiggede lidt akavet på hinanden. Han blev ved med det der skæve smil. Jeg tog en tår af min øl. Klokken var snart elleve. Kiggede på ham igen. Hans brystkasse var så maskulin og så...... pumpet, og svedig. Hans bryster sad fuldstændig som de skulle. Formen på dem var en perfekt rund cirkel. Brystvorterne strittede. Når mine brystvorter strittede var jeg liderlig. Var han liderlig?? Damn, jeg måtte skyde tanken væk. Jeg rejste mig hurtigt, og kom ud af min trance. Jeg rømmede mig;
”Nå, vi må vist hellere.......”
”Kasper!!??” Fik han sagt, inden jeg overhovedet kunne fuldføre min sætning. Han rejste sig op og stod nu ret tæt op af mig. Face to face! Hans åndedrag var tunge og jeg fik hans øl-ånde på mig. Jeg fornemmede svagt en lille berøring fra hans boxershorts. Hans pik var ved at blive stiv. SHIT! Vi stod og kiggede på hinanden, uden et ord. Pludselig tog han sin højre hånd op til mit ansigt, og begyndte at ae mig på kinden. Op og ned. Videre om til øret, hvor han kildede svagt. Fra øret og ned til halsen. Jeg fik stød! Gåsehud! Der var boret søm i gennem mine fødder, for jeg var som naglet fast til gulvet. Nøj, hvor var det lækkert. Har altid troet at en mands nydelse i forspillet tit bare er et BJ fra tøsen, som de for øvrigt sjældent er ret god til. Ingen har nogensinde ´taget sig af mig´ på den måde. Kærtegnet mig SÅ ømt! Jeg havde mest af alt lyst til at krølle mig sammen, og lægge mig ind hans arme, og blive dér resten af livet. Fandt ud af, at det i mandags havde været rent dyrisk hård mandeleg. Men det her! WOW! Jeg lukkede øjnene og lagde hovedet lidt tilbage, for at fortælle ham at jeg nød det. Han lagde nu sine læber på min hals, og kyssede mig inderligt og intenst. Han rensede min hals for sved med sin tunge, som et kattemor der vasker sine killinger.
”Åhhhh” Jeg var nødt til det. Måtte ud med hvordan det føltes. Han holdt inde.
”Shit, der tog jeg sgu bare chancen” Sagde han og smilede mens han aede mig på den anden kind. ” Er du ok?”
”Mm- hmm” Var det eneste jeg kunne sige. Jeg smilede til ham, og aede ham på den skaldede isse.
”Nu kysser jeg dig fandme” Sagde han. Som sagt så gjort. Med halvåben mund nærmede han sig min, og vores læber og tunger mødtes. Jeg lukkede øjnene igen, og lagde armene om ham. Jeg kunne mærke hans stive pik gennem hans boxershorts, og han må ha´ ku´ mærke min gennem joggingbukserne. Vi snavede længe og kom begge med små liderlige lyde. Aldrig havde jeg kysset så vildt og romantisk før. Jeg kunne smage hans øl-ånde. Lugte hans maskulinitet. De svedige armpits, hans svage lugt fra skridtet. Jeg kunne også lugte mig selv, og blev ræd for at det måske kun ville blive ´værre´ hvis der nu skulle ryge mere tøj af. Jeg afbrød kysset selvom jeg ikke ville;
”Hvad med et bad” Sagde jeg. Han smilede.
”Øhh, ikk´ for min skyld” Sagde han. ”Du er så fucking maskulin, og din mandeduft er en del af del. Hvis det altså er ok med dig?”
”Ok” Sagde jeg. ”Jeg har det på samme måde”. Vores læber mødtes igen. Mundvand blev byttet. Hans hænder var nu nede omkring min røv. Han fandt bukseelastikken, og fik trukket mine bukser ned. Min pik sprang ud i glæde over at få frihed. Han tog et fast greb om den.
”Siden jeg så det her monster første gang, har jeg ikke tænkt på andet” Sagde han. Jeg kunne ikke lade være med at grine.
”Skal vi gå ind på værelset” Sagde jeg, og gjorde tegn med hovedet i retning af mit værelse.
”Hvad med et slag Ludo først?” Sagde han, og gav mig et hurtigt kys.
Vi gik ind på mit værelse. Jeg fik smidt min dyne ned på gulvet. Slået persiennerne ned, og fået sat min alarm på telefonen til klokken 6.
Så nu stod vi der. Jeg var nøgen, og min strittede lige ud i luften. Jens kunne ikke få sine øjne fra den. Men nu var det min tur til at tage initiativet. Jeg fik blidt skubbet ham ned p sengen. Jeg lænede mig ind over ham. Kyssede ham på munden. Videre ned for at smage hans skæg på hagen. Hans hals. Måtte stoppe ved de strittende brystvorter. Stak tungen ud og smagte på den venstre. Fik den salte smag af sved i munden. Foldede hele min mund over den, og slikkede og sugede. Bed meget blidt i den, så han måtte udstøde små hvin. Det var tydeligt at han kunne li´ det. Gik over til den højre, som fik samme tur, men denne gang legede jeg med den anden brystvorte med min hånd. Klemte den blidt, så lidt hårdere, så han lettede lidt fra sengen af bare nydelse.
”Åhh fuck ja, Kasper” Udbrød han.
Jeg fortsatte med at slikke ham ned af maven. Kom ed til navlen som fik en tur med tungespidsen. Hans abeskæg, der var perfekt trimmet, og ledte mig sikkert videre ned til hans skridt, der stadig havde de grønne boxershorts på. Han havde venstresving kunne jeg se. Pikken lå flot indenfor, op mod venstre. Den så tyk ud. Jeg begravede mit ansigt i hans boxershorts. Duften af underliv ramte min næse. Piklugten var enorm, og havde den effekt på mig at jeg nu også måtte komme med små støn.
”Shit mand” Fik jeg sagt.
Med hånden tog jeg fat i underbukserne. Langsomt kom pikken til syne, og duften blev intensiveret. WOW!. Hans pik var ikke så stor som min, men stadig over gennemsnittet. Men den var så til gengæld meget tykkere end min, og det fik den til at se kæmpe stor ud. Han havde forhud, men ikke så meget som mig. Den foldede sig flot ud over hovedet, og der var frit valg om jeg ville have den frem eller tilbage. Så var det nu! Nu skulle jeg til at give mit første blowjob. Jeg snusede først til den.
”Uhmmm” Var alt jeg kunne fremstamme. Det var pik, pik og atter pik der ramte min næse. Sved, og lidt urin, men ikke meget.
Jeg åbnede munden, og tog den i munden. Tykkelsen var vild i min mund, og det var umuligt at jeg kunne tage ham helt til roden. Selvom jeg gerne ville. Jeg suttede så godt jeg nu kunne, og håbede bare al mit porno-kiggeri havde givet pote. Han stønnede nu højere og højere. Jeg gokkede ham imens jeg slikkede. Ind imellem slao jeg den ud af munden, og brugte tungen til at lege lidt med den i stedet. Pirrede hans forhud, førte den helt frem så den lignede en rose. Stak tungen indenfor. Smagte på ham. På forhuden, på hans presperm, som en Somalier der smager en god årgang Chateauneuf du Pape. Jeg spyttede bare ikke ud. Jeg sank!
Han vred sig helt vildt i sengen af bare nydelse og liderlighed, og stønnede kraftigt. Jeg lagde mig oven på ham, bare modsat, som signal til en 69´er. Det opfangede han hurtigt. Jeg kunne høre han snusede til min pik, som jeg havde gjort med hans.
”Fuck den dufter dejligt” Sagde han.
”Sut den” Sagde jeg bare.
Så lå vi der. Den bredskuldrede Udsmider fra Korsør. Og mig, den maskuline barske fyr fra landet, i en 69´er og slikkede pik på hinanden. Han var for øvrigt ret god til det. Han kunne tage den ret langt ned i halsen. Dog ikke helt, men det var nok til store verbale støn fra mig. Jeg tog hans pik og slog mig selv på kinden med den, så der lød små klaske-lyde. Nøj, hvor var det frækt.
Sådan lå vi et stykke tid, og slikkede hinanden til den store guldmedalje. Pause! Jeg vendte mig om, og lagde mig ovenpå ham. Vi kyssede, og jeg kunne smage min egen pik.
”Må jeg ikke nok slikke dig i røven?” Spurgte han, og kiggede på mig med store dådyrøjne.
”Mjjooo” Sagde jeg. ”Men jeg har jo ikke ....”
”Jeg ved det” Sagde han, og blinkede til mig. ”Det gør det bare endnu frækkere. Må jeg ikke nok?”
Jeg kravlede ned fra ham, og lagde mig i doggy stilling, med røven i vejret.
”Nej. Læg dig på ryggen” Sagde han
Jamen hov, hvad , hvordan???
Han tog teten. Han løftede mine ben som var det fjer, og førte dem op over hovedet på mig, så mit røvhul nu var fuldstændig blottet. Akavet stilling, men på ingen måde ubehageligt. Overraskende nok. Jeg kunne ikke dy mig;
”Ahh, så det er DERFOR man går til fitness” Sagde jeg og grinede.
”Nemlig” Sagde han, og blinkede frækt til mig, og slikkede sig om munden. Madskålen var blevet stillet foran den glubske ulv.
”Fuck, hvor er det frækt mand. Sikken et hul” Sagde han. Hans hoved nærmede sig mit hul. Jeg havde fuld udsyn til hvad han lavede, og aldrig havde jeg set så liderligt et udtryk i en anden persons fjæs. Han snusede voldsomt ind et par gange.
”WOW” Sagde han. ”All male”
”Er det godt?” Spurgte jeg.
Han slikkede voldsomt på mit hul et par gange med hele tungen, og kom op for at give mig et meget vådt kys.
”Bedøm selv” Sagde han.
”Nice” Var det eneste jeg fik sagt, og slikkede mig om munden efter smagsprøven. Overraskende smag. Der var fandme lidt smag af motorolie, lidt sved og så ellers bare.....mig-smag!?!
Jens fortsatte med at rimme mig. Og det var en tur af de vilde skulle jeg hilse at sige. Han nærmest åd mig råt, og jeg skreg og stønnede voldsomt alt imens han slikkede min bagdel. Små klask på ballerne i ny og næ, gjorde det ikke værre. Og jo mere jeg skreg og stønnede, jo mere rimmede han mig. Han var ligeså vild som jeg.
”Knep mig Jens, PLEASE” Fik jeg sagt på den mest luderagtige måde. Bortset fra min egen finger oppe i røven sidste fredag, havde jeg aldrig haft noget derop. Og nu kunne jeg ikke vente med at mærke ham dybt oppe i mig.
”Læg dig i doggy, din lille beskidte knægt” Sagde han i en hård tone. Jeg adlød uden et ord. Jeg vinkede til ham med mit hul. Ville have ham ind i mig, og det NU!
”Ja, knep mig så Jens. Nu, kom så!!”. Jeg var desperat. Han spyttede lidt på sin pik, og lidt i min røv, selvom det i forvejen var sølet ind i hans mundvand.
Pludselig slog en tanke ned i mig. FUCK, jeg havde jo været på lokum lige da han kom. Godt nok var jeg altid sindssyg grundig når jeg skulle tørre mig, men alligevel. Alle de bøsse-jokes jeg havde ytret lige præcis om det(Tja, dem der råber højest om bøsser, er som regel dem der selv er! Passer vist meget godt til mig nu ikk´?); ´Bæ-skubber´. ´De får sgu da lort på pikken´ eller ´det sorte kys´. Der var ikke det jeg ikke havde sagt. Og nu lå jeg her, og var ved at få en stor tyk pikkemand i min egen røv. Men det var for sent at fortryde, hvilket jeg inderst inde heller ikke havde den mindste lyst til. Det måtte briste eller bære, og desuden vidste Jens det jo også godt.
Jens havde allerede ført sin pik hen til min åbning. Han legede lidt først. Fik mig til at slappe af. Jeg stønnede blidt. Så kunne jeg mærke pikhovedet der forsigtigt bankede på døren til mit ´hemmelige rum´. Jeg tog en dyb indånding, og pressede så min ringmuskel udad, som sad jeg på toilettet. Pikhovedet kom indenfor, og han stoppede dér. Lod mig lige vænne mig til det. Han bøjede sig ned over mig, og kyssede mig i nakken.
”Er du ok? Nu siger du bare til hvis det gør for ondt. Husk, dybe vejrtrækninger, og så ellers slappe så meget af som du kan ikk´?” Sagde han. Jeg nikkede.
Langsomt kom pikken længere og længere ind. Det gjorde lidt ondt, men jeg forsøgte at gøre som han havde sagt, og jeg var VILD med den følelse der ramte mig i hele kroppen. Nu begyndte han at støde frem og tilbage. Ganske langsomt. Efter et par minutter havde jeg vænnet mig til det, og det gjorde kun en lille smule ondt nu, og langsomt kom der mere og mere nydelse. Han ramte noget nu. Noget der gjorde mig fuldstændig ekstatisk.
”Wow” Skreg jeg. ”Hvad fanden var det?”
”Dit G-punkt” Sagde han.
”Shit Jens. Hurtigere!!” Stønnede jeg.
Jens begyndte langsomt at kneppe mig hurtigere, og han ramte nu HVER GANG. Hold nu kæft hvor var det godt. Jeg havde aldrig følt dette før. Af gode grunde selvfølgelig. Nu bollede han mig ikke mere. Nu kneppede han mig. Hans støn blev højere og højere. Mine ligeså. Shit det var frækt. Hans klunker klaskede på mine baller, og gjorde det bare endnu mere frækt. Han trak sig ud. SVUP, sagde det. Jeg kom til at slå en lille prut. Men han var ligeglad. Han vendte mig om, og lagde mig i samme stilling som før da han slikkede mig. Hurtigt tog jeg lige et kig på hans pik, for at sikre mig!!! Heldigvis var den ren! Altså bortset fra den var ekstrem våd.
Han førte pikken ind igen. Denne gang noget hårdere end første gang. Den kom inden for i første hug. Han lænede sig ind over mig. Jeg fik svedperler i hovedet. Han kneppede mig sønder og sammen nu, og vi stønnede i kor. Ind imellem kyssede han vi hedt. Han lænede sig tilbage og tog nu fat i mine ben, så de lavede et V-tegn. Jeg fornemmede at han var tæt på nu. Jeg tog min ufattelig stive pik i hånden og spillede den i takt med hans stød. Hans støn blev nu voldsommere.
”FUCK, KASPER. JEG KOMMER NU, JEG KOMMER NU. OHHH FUUUUUUUUUCCCCKKKKK”
Jeg kunne nu mærke at Jens skød AL sin sperm op mit gennemkneppede røvhul. Det fyldtes med hans varme væske. I det samme kom jeg.
”JA, ÅHHH FUCK, OHH SHIT, SHIT, SHIIIIIIIIT” Skreg jeg. Løftede min pik op, så den pegede op mod loftet og skød min sperm af sted. Jens var hurtig, og mens han stadig havde pikken dybt oppe i mig, fik han drejet hovedet ned mod min pik, og jeg ramte ham i hele hans ansigt og mund. Han labbede det i sig, Slugte noget af det, mens resten løb fra hans ansigt, og ikke mindst hans mundvige. Han faldt om på min mave. Stadig med pikken i mig, som jeg nu kunne mærke så småt var ved at blive slap. Han kyssede mig, så jeg fik smagt på mig selv. Han trak sig langsomt ud af mig. Mit røvhul var, trods alt, glad for det.
”Fuck, hvor var det lækkert” Sagde han prustende, og gav mig endnu et kys.
Jeg var i en anden verden. Jeg lå bare og smilede, og grinede, og pustede ud.
”Det har du vist aldrig prøvet før hva´?” Sagde han grinende.
”Aldrig, ALDRIG, har jeg oplevet noget SÅ intenst og frækt” Sagde jeg, og kiggede på ham. Kyssede ham igen. Han drejede sig, og lagde sig fladt på ryggen på sengen, der for øvrigt var drivvåd.
Jeg tog lige en finger ned til mit hul, og mærkede. Ringmusklen havde endnu ikke lukket sig helt. Og det løb ud med hans sperm selvfølgelig! Jeg smagte på min finger op til flere gange. UHMM!
”Frækt” Sagde han bare, og smilede.
Hans pik lå, stadig halvstiv, op af hans mave, og var våd af mine safter og hans egen sperm. Jeg fik pludselig en trang til at smage ham. Jeg gik ned, og tog hans pik i munden. Smagte mit eget hul, mine safter, og hans sperm. Rensede ham totalt! Til hans store fornøjelse, bedømt ud far de støn han endnu engang begyndte på. Vi afsluttede det hele med det mest romantiske kys til dato.
”Vil du ikke hellere sove heroppe hos mig?” Spurgte jeg.
”Selvfølgelig vil jeg det” Sagde han, og tog mig i sin favn og kyssede mig på panden. Jeg lagde mig tæt ind til hans bryst. Fik fisket dynen op fra gulvet, og op over os. Var ligeglad med lyset i køkkenet. Ligeglad med om jeg nu havde fået husket at låse hoveddøren. Ligeglad med tandbørstning. Bare ligeglad med alt! Lå bare i hans stærke arme, og kunne dufte ham, og mærke ham. Ville ligge her for evigt. Eller i hvert fald indtil klokken 6. Vi faldt i dyb søvn................!

Kommentar