Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Debut i en meget voksen alder

Karakter: 6.0/3
Visninger: 3802

Af: Anonym.

Læs flere noveller af:
» Anonym.

Skriv til:
» Anonym
Jeg er en ældre mand, der siden puberteten og indtil jeg kom op i 50'erne altid havde betragtet mig selv som 100% heteroseksuel og har kendt et utal af skønne kvinder, som jeg alle har nydt saftig og somme tider lidt grænsesøgende og kinky sex med. På et tidspunkt kom jeg så af vanvare til at læse en sexnovelle, der viste sig at handle om bøssesex, og til min store undren tændte jeg voldsomt på handlingen. Jeg tændte så meget på tanken om at lege med en anden mands pik og numse, at jeg besluttede mig for at afprøve det i virkeligheden.

Min debut med mænd skete så i en alder af 55 i Body Bio i København, hvor jeg en aften vovede mig ned, for at undersøge, om jeg virkelig også var til mandesex irl. Det var jeg! Jeg gik lidt rundt i lokalerne og blev mere og mere tændt ved synet af alle de mere eller mindre afklædte mænd, der åbenlyst og helt ugenerte sad og spillede pik til de frække bøssefilm eller blev betjent af en anden mand. Jeg blev mega liderlig og da en fyr på en af mine vandringer i de meget mørke gange og små rum tog mig på pikken uden på bukserne, var jeg solgt. Vi gik ind i et af de små rum med en stor madras, hvor han åbnede mine bukser, fandt min allerede helt stive pik frem og begyndte at slikke og sutte den til den store guldmedalje. Det var afsindigt lækkert at mærke hans begær efter at sutte min pik der allerede dryppede af presperm, som han begærligt labbede i sig. I løbet af kort tid tømte jeg mig helt ukontrollabelt i hans mund, og han slugte med stor nydelse hele den usædvanligt store portion sperm uden at der gik en dråbe til spilde.
Det var en vildt lækker oplevelse, som om muligt bare gav mig lyst til at prøve endnu mere, men navnlig til selv at prøve at tage en ren, helst helt glat (som min egen), stiv og saftig pik i munden og nyde smagen af både den og af den friske, varme og cremede sperm.

Jeg satte mig derfor ud på en lille divan, der er i det allerbageste lokale. Alle der gik rundt i etablissementet kom uvægerligt derind, inden de vendte og gik tilbage, men mange stillede sig bare op foran mig med deres blottede pikke strittende lige ud i luften og håbede, at jeg ville betjene dem, hvilket jeg bestemt gerne ville, hvis de ikke ligefrem lugtede uvaskede. Det er jo pga. mørket dernede umuligt at se om folk er velsoignerede, så man må bruge næsen - smiler. I løbet af en halv times tid fik jeg så prøvet, hvor vidunderligt det er at sutte pik, slikke nosser og smage masser af lækker sperm. Jeg nåede at tømme tre lækre pikke, inden jeg afsluttede mit første men absolut ikke sidste besøg i BB med erkendelsen af, at jeg nød sex med mænd mindst lige så meget som med kvinder.

Hvis der er stemning for det, beretter jeg gerne om de efterfølgende års oplevelser i både BB og privat.
Kommentar

Navn:Bijens
Dato:30/06 2018
jeg kender det og glæder mig til flere beretninger fra dig - jeg er selv en stor nyder og er vild med at sutte, smage, snuse en lækker pik og at smage en dejlig gang sperm
 
Navn:Geinoai
Dato:30/06 2018
Jo tak, kom endelig med flere oplevelser. Jeg glæder mig til at læse mere om hvordan det gik.