Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Den årlige herretur Kap. 7

Karakter: 5.0/1
Visninger: 3265

Af: Anonym.

Læs flere noveller af:
» Anonym.

Skriv til:
» Anonym
Kap. 7

ADVARSEL: DET BLIVER LIDT MERE DIRTY og KINKY NU!!

Med eet var stemningen blevet anderledes. Ingen sagde noget. Alle sad med hver deres pik i hånden. Ingen grin, ingen smil. Kun alvor blandet med liderlighed, og, så vidt jeg kunne se i deres øjne, forventningens glæde. Nogen pillede ved deres forhud, andre kildede nosser og nogen spillede pik ganske langsomt. Vores blikke var på hinanden, og sommetider ned på vores egen manddom. Man kunne høre den svage brise i træerne. Et par fugle der var ved at gå til ro. Havet i det fjerne der skyllede små bølger op på land. Tusmørket havde sænket sig over området. Det var blevet køligere, men terrassevarmeren var blevet tændt, og det samme var vi. Som så mange gange før, begyndte min hjerne at tænke konsekvenser. Tre fædre, tre sønner, ved samme bord. Nøgne! 6 stive pikke. Var det lovovertrædelse? Havde jeg, vi, gjort noget ulovligt? Fængselsbetjente, psykologer, højesteretsdommere og kommuneansatte fløj rundt i hovedet på mig. Samtidig blev der afspillet den mest nasty homo-porno-film et andet sted i hjernen, og alt det flød nu sammen i én stor pærevælling. Min hjerne havde åbenbart taget læge-hatten på, og jeg kæmpede med at få den revet af. Hatten altså!.
Men som så mange gange før, var det Marc der fik løsnet stemningen, og mine tanker på ´ret´ køl. Han rettede sig på stolen og kom, i den forbindelse, til at slå en giga brandskid. Stilhed i 2 sekunder, og så brød vi sammen af grin. Stanken var ulidelig. Vi rejste os op mens vi grinede. Jeg kiggede rundt på de flagrende pikke der nu gyngede på de seks kroppe. Jeg så Mikkels pik falde til slap tilstand ret hurtigt. August pik, der var så tyk og stor at den i stiv tilstand ikke stod op ad maven men lige ud i luften, dryppede lystigt med presperm fra den megen forhud. Min egen pik, der lå op af min mave havde også efterladt en våd plet. Morten, der stadig humpede lidt, havde tårer i øjnene af grin. Han hinkede rundt som en syg høne og klukkede af grin alt imens hans nu kun semi hårde pik gyngede voldsomt op og ned. Jonathan havde taget sine briller af, da de var helt dugget. Hans pik var nu helt slap, og ligesom mig og Marc, dryppede den også voldsomt.
”Sorry guys” Sagde Marc, ”Men min ene balle var begyndt at sove, så jeg var nødt til at rette mig lidt op, og så kom den bare”
”Ja ja, din syge stodder” Grinede Morten. ” Det var til ære for Jonathan, og hans fetish. Det var ærgeligt du ikke havde underbukser på, så havde du haft den perfekte fødselsdagsgave”
Igen latter over hele linien.
Marc forsvandt indenfor med dinglende pik. Han kom ud med en frostkold Smirnoff-vodka og seks shotglas. Han tømte hele bordet så der nu kun stod seks vinglas, fyldt op. Et askebæger, vores smøger, og så altså vodkaen.. Den ene tomme vinflaske stillede han på cementen ved siden af havebordet?! Han hældte vodka op i de små glas. Vi satte os ned. Nu sådan så mig, Morten og Marc på den ene side af bordet, og drengene på den anden.
”Så bunder vi drenge” Sagde han, og tog shottet i én slurk. Vi andre fulgte efter. Det smagte skrækkeligt. Han hældte op igen. Ned røg den. Det varmede i hele min krop, og steg lynhurtigt til hjernen. Det smagte skrækkeligt, men havde positiv virkning. Roen sænkede sig i kroppen, ku´ jeg mærke. Og mod alle odds tænkte jeg pludselig mere klart, så jeg var modig til at tage initiativet nu.
”Ok hør her allesammen, hvad skal der ske nu? Eller rettere, hvad fanden er det vi har gang i”
Jeg henvendte mig derefter til vores sønner og sagde.
”Guys, jeg vil ikke lyve for jer. Marc, Morten og jeg har også leget lidt med hinanden siden vi kom. Ret meget de samme lege som jer. Tænker at æblet ikke falder langt fra stammen” Jeg kiggede rundt på dem.
”Really?” Sagde August. ”Cool, det lyder da frækt. Så har jeg det meget bedre med at være så pervers. Er du også til pis far?”
Vi grinede lidt, og Mikkel og Jonathan nikkede til mig og gav Thumbs Up. Alting var cool med dem.
”Ja det er jeg” sagde Marc som svar på sin søns spørgsmål.
”Såå hvad gør vi nu” Fortsatte jeg. ”Vi er vel stadig liderlige er vi ikk´”
”Hell yeah” Sagde August.
”Klart” Sagde Morten.
”Absolut” Sagde Marc, og han fortsatte;
”Jeg ved det. Godt nok lidt barnligt, men for at sætte skub i tingene, hvad med en god gang Flaskehalsen Peger På?”
Vi kunne ikke lade være med at grine alle sammen. Men da ingen af os åbenbart havde nosser til bare at gå i gang med et eller andet seksuelt, gik vi alle med til det.
”Ok” Sagde Marc og fiskede den tomme flaske frem (han havde haft det i tankerne, havde han!). ”Reglerne er: Der er 2 regler: Alle, som i ALLE skal respektere et NEJ. Og ingen, som i INGEN, må sprøjte den næste time. Den der spinner flasken må bestemme. Den som flasken peger på skal enten svare 100 % ærligt på et spørgsmål, eller også skal vedkommende gøre noget! Og så synes jeg vi skal tage shorts og underbukser på igen, så det kan sætte lidt skub i fantasien”
Den var vi alle med på. Det var jo i bund og grund S, P eller K, bare med en flaske. Vi tog alle vores shorts og underbukser på igen.
Så her sad vi, og skulle til at spille Flaskehalsen peger på. Shit, hvor gamle er vi lige. Men indrømmet. Jeg glædede mig som et lille barn.
”Du starter, Lars” Sagde Marc, og gav mig flasken.
Jeg gav flasken et fur, og den drejede hurtigt rundt. Jeg ønskede inderligt den ville lande på Jonathan, så jeg kunne få opklaret om han havde hugget mine beskidte underbukser til hans små intime lege. Men den landede på August. Han var eet stort smil. Jeg forsøgte at tænke hurtigt. Tænkte at vi hellere måtte starte lidt ”let” ud.
”Ok August” Sagde jeg, og forsøgte med et listigt smil. Jeg kunne se de andre var spændte. ”Spil din pik i 30 sekunder mens du stønner blidt”
”Ok” Sagde han.
Jeg satte mobilen til at tælle ned fra 30 sekunder. ”Nu” Sagde jeg.
Som ved et trylleslag forsvandt August´ smil og han koncentrerede sig 100 % om sig selv og sin pik. Han havde lynhurtigt trukket sine shorts og underbukser ned om anklerne. Han levede sig fuldstændig ind i det. Han havde hele klør fem om skaftet på den enorme pik. Kørte forhuden frem og tilbage. Han begyndte at komme med små lyde.
”Oh ja, fuck det´ nice, ååhhh fuck, det føles lækkert” Sagde han, og fortsatte med små stønnelyde. Hans frie hånd kærtegnede de hårde små brystvorter. Vi var forstenet alle sammen og gloede på ham. At han ikke begyndte at grine var fantastisk. Det gjorde, at vi andre heller ikke grinede, men havde fuld fokus. Min pik dryppede videre, og var stenhård. Uret bippede. August åbnede øjnene og smilede til os, mens han trak sine shorts på plads.
”Så det min tur” Sagde han.
August drejede flasken med høj fart. Den landede på Mikkel.
”Mikkel, tungekys Jonathan i 30 sekunder, og i skal begge være nøgne” Sagde August. Mikkel og Jonathan sad på hver deres side af August. Mikkel og Jonathan rejste sig op, og strippede. De stod op, og kiggede hinanden dybt i øjnene. Det var tydeligt at alle tog denne leg alvorligt.
”Nu” Sagde August.
Langsomt begyndte deres strittende pikke at røre hinanden, og hovederne mødtes. Jonathan inviterede Mikkel indenfor ved at stikke tungen ud af munden. Mikkel fangede hans tungespids, og de blev forenet. De lagde armene om hinanden, og deres øjne var lukket. Hold kæft hvor var det frækt at se min søn stå og snave med Mikkel. De lignede et kæreste par, der ikke havde set hinanden i lang tid. Der dryppede lidt spyt ud fra deres mundvige, og ned på fliserne, så vådt var kysset.. De bevægede begge hofterne en smule, så begge deres pikke konstant var i berøring med hinanden. BIP BIP....Moment´s over!
”Stop” Sagde August.
De to drenge stoppede, smilede til hinanden, og tog deres bukser på. De smilede rundt til os, og satte sig ned. Jeg måtte hele tiden tage mig selv i, ikke at røre for meget ved mig selv. Ellers ville jeg snart komme.
”Så´ det mig” Grinede Mikkel. ” Jeg ved ikke med jer, men jeg synes det her er skide fedt”
Vi kunne ikke lade være med at grine.
Han spinnede flasken. Den landede på Marc.
”Sæt dig overskrævs på min far, Marc. Nøgen! Og så er der frit spil i 30 sekunder”
”Deal” Sagde Marc og rejste sig, og gik indenfor og hentede en stol ved spisebordet. Der var ikke armlæn på, så det var lidt nemmere.
”Skal jeg ikke være nøgen” Spurgte Morten.
”NEJ” Sagde Mikkel bestemt.
Morten fik kringlet sig over på den anden stol. Tydeligt med semihård tissemand i buksen. Marc fik sparket shorts og underbukser af. Arhmen hold nu kæft den pik altså. Den stod lige ud fra kroppen. 20+ i cm, med drypende forhud. Han satte sig overskrævs på Morten og smilede til ham. Kiggede på Mikkel, for at få ´GO`.
”Værsgo” Sagde Mikkel.
Marc tog hurtig fat i Mortes kinder med begge hænder, og så var der ellers dømt snaveri. Højlydt! De smaskede og kom med små stønnelyde. Efter 10 sekunder måtte de begge ha´ luft. Marc løftede Mortens ene arm, og de sorte lange hår under armen kom til syne. I skæret af terrasselyset kunne vi se hårene der glimtede. Marc stak snuden ind og tog en dyb indånding. ”FUCK” lød det fra ham. Han stak tungen ud og tog hårene hele vejen nedefra og op, for derefter at tungekysse Morten , som villigt tog imod. Under kysseriet legede Marc med hårene under Mortens arm, og han nåede lige akkurat at gi´ Morten en smagsprøve, inden uret ringede. Det var utroligt at alt det kunne nås på 30 sekunder, men det kunne det! BIP BIP.
”Over and out” Sagde Mikkel og grinede. ”Damn det var sgu da meget godt gået, på kun 30 sekunder”
Det var tydeligt at Mortens pik skreg for at komme ud, og han måtte lige rette lidt på den i bukserne. Marcs pik dryppede helt vildt. Han tog det værste presperm med tommelfingeren, og tørrede det af på låret. Marc smilede rundt til os. Damn dette her var frækt, og vi var kun lige begyndt.
”Nå, så er det vel mig” Sagde Marc og tog flasken og snurrede den rundt på bordet. Den landede på mig. Og Marc havde åbenbart lurede mine tanker.
”Lars, du skal stille dit søn eet spørgsmål, som der SKAL svares ærligt på” Sagde Marc og kiggede over på Jonathan og mig. De andre lyttede spændt. Jeg vidste nøjagtig hvad jeg ville spørge om;
”Jonathan, du sagde du ikke havde leget med dine søskendes underbukser, og heller ikke din mors, hvilket gør mig rigtig rigtig rolig. Men du nævnte ikke noget om mine??”
Jonathan blev lidt rød i hovedet, og kiggede på mig. Han tøvede med at svare, og alle holdt vejret. Der var bomstille.
”Jo far” Sagde Jonathan med meget svag stemme, der afslørede at han skammede sig. ”Jeg har lånt dine underbukser et par gange. Undskyld, men jeg bliver bare så horny af det, at jeg ikke kan lade være. Du er ikke vred vel?”
De andre kunne ikke lade være med at smågrine. Jeg smilede rundt til dem alle sammen, og kiggede så på Jonathan;
”Nej Jonathan, det er jeg ikke. Så længe du er ærlig, så går det nok. Jeg er bare glad for du ikke blander pigerne ind i det, så det kun er vores hemmelighed. Vi har jo alle hver vores fantasi, så du kan låne alt det du vil”
Jonathan åndede lettet op, og lænede sig tilbage i stolen, Hans pik strittede i shortsene.
”Hvordan er de så Jonathan. Din fars undebukser?” Spurgte Morten og grinede.
”Det må du jo spørge mig om når det bliver din tur” Sagde Jonathan klogt.
Det var min tur nu. Jeg snurrede flasken, der landede på August.
”Mikkel og Morten, tag jeres tøj af, og stil jer overfor hinanden, uden at jeres tissemænd rører hinanden. August, du sætter dig på knæ, og sutter far og søn. I 1 minut!” Sagde jeg.
Mikkel og Morten fik taget alt deres tøj af, og de stillede sig overfor hinanden. Mikkels ubehårede pik strittede lidt opad mod maven, og Mortens lå HELT op ad maven. Deres forhud var helt af sig selv krøbet om bag pikhovedet. August lagde sig på knæ med fronten mod os, der sad tilbage.
”NU” Sagde jeg.
August tog en pik i hver hånd, og begyndte at slikke. Først fik Mikkel en tur mens hans gokkede Mortens pik,. Bagefter fik Morten en tur med tungen, og Mikkel en spiller. August prøvede at få Mortens pik helt ned i halsen, der resulterede i at han gaggede voldsomt. Han lavede den dér kaste-op lyd, og hans øjne begyndte at løbe i vand. Spyt og presperm løb fra hans mund. Han skyndte sig over til Mikkels pik, der var noget tyndere en Mortens, men en smule længere. Han gaggde også den med samme resultat. August lignede nu en der græd. Tårene trillede ned af kinderne på ham.
”Fuck mand. Uhmm” Sagde August, der bekræftede at han nød det, på trods. Han begyndte at lege fægtning med pikkene. Han satte de to pikhoveder mod hinanden, og lod dem lege sammen og bytte safter. På et tidspunkt var pikhovederne lige ud for hinanden, og August kørte nu Mortens forhud helt frem, så den først dækkede Mortens eget pikhovede, og lige så let som ingenting foldede sig om Mikkels pikhovede også. Far og søn-pik var nu forenet. August legede med tungen på forhuden, der nu havde var krøllet omkring to pikhoveder. Morten og Mikkel var vilde med det de så og oplevede. Morten havde lagt en arm over på sin søns skulder, og begge kiggede liderligt ned på August, der var i himlen.
BIP BIP.
Seancen var overstået.
”Shit” Sagde Marc. ”Det var fandme frækt søn. Især da du lavede det der med forhuden”.
August smilede, og rejste sig. Han måtte hente en par kleenex, for at tørre sine øjne. Han pustede ud, og slikkede sig om munden. Han skyllede munden med et vodka-shot, og skyllede den ned med et tår vin.
August drejede flasken. Den landede på Marc.
Du skal lægge Lars op på bordet med røven i vejret. Du må vælge en fra bordet der skal lege sammen med dig. I må gøre hvad i vil med Lars´ røv, og hans pik, men ikke røre andre legemsdele. I har to minutter.
Jeg blev lidt nervøs. Jeg kendte Marc godt nok til at vide at en han kunne sikkert finde på hvad som helst. Nå, men jeg se hvad der skete. Jeg smed mine bukser. Min pik sprang glad ud fra bukserne, og prespermen fik endelig frit løb. Jeg lagde mig op på bordet. Marc løftede mine ben op i vejretså mit røvhul var blottet totalt. Jeg følte den svage brise strejfe mit hul, som gav mig små elektriske stød.
”Værsgo” Sagde August og satte uret i gang. Alle de andre havde samlet sig så de kunne se hvad der foregik.
Marc gik straks i gang. Han satte ansigtet ned til mit mellemkød og pustede forsigtigt. Flere elektriske stød skyllede gennem min krop. Han snusede, og udtrykte tilfredshed med det han lugtede.
”Fuck yeah mand. Et rigtigt mande-skridt” Sagde han.
Jeg begyndte at stønne svagt ved Marc meget meget lette berøring.
”Kom herhen Jonathan” Sagde Marc. Jeg kiggede skrækslagen op. Han havde valgt min søn som legekammerat. Shit mand.
Jonathan gik hen og stillede sig ved siden af Marc.
”Kom herned til mig” Sagde Marc, der nu sad med ansigtet ud for mit mellemkød og hul. Jeg kunne se på Jonathans øjne at han både var liderlig men også lidt skeptisk. Han dykkede ned ved siden af Marcs ansigt. De andre stimlede sig tættere sammen og var tydeligt meget spændt på hvad der skulle ske.
Marc begyndte ligeså stille at kærtegne mit hul med hans pegefinger. Små strøg op og ned.
”Se Jonathan. Se din fars liderlige røvhul. Er det ikke lækkert” Sagde Marc med en lidt sprød og hæs stemme som vidnede om hans liderlighed.
”Jo” Fik Jonathan sagt. ”Helt vildt Marc”
”Hvordan tror du det smager Jonathan? Kunne du tænke dig at smage?”
”Ja Marc”
”Kom! Ud med din tunge Jonathan” sagde Marc, og kørte fingeren lidt mere op og ned af mit røvhul. Han tog sin finger over førte den over til Jonathan der sad med tungen ud af munden. Jonathan smagte på hans finger.
”Er det godt Jonathan” Spurgte Marc. ”Kan du lide smagen af din fars røv? Hva´ Jonathan?”
”M-hmm” Sagde Jonathan og kørte sin tunge rundt på Marcs pegefinger.
Marc tog igen sin finger og legede med mit hul.
”Kom Jonathan, lugt til din fars liderlige røvhul”
Marc stak fingeren op til Jonathans næse. Jeg havde snart rigtig ondt i nakken af at løfte mit hoved fra bordet, så jeg kunne følge med i seancen.
Jonathan tog en ordentlig inhalering af fingeren
”Åh ja” Udbrød han. ”Åh hvor er det lækkert”
”Er det godt hva´? Lugter din far godt bagi” Spurgte Marc, og kiggede samtidig op på de andre, som alle nu havde taget deres pik frem og spillede den lystigt af. Marc fortsatte sin dirty-talk;
”Kom, lugt lidt mere Jonathan. Fortæl os hvad den lugter af” Marc stak nu selv sin næse hen til min åbning. ”UHMMM, den lugter dejligt hva´ Jonathan. Ligesom du kan lide det! Kom nu fortæl os hvad den lugter af”
Jonathan var tydeligvis i en anden verden. Han trak vejret ret tungt, og stønnede svagt hver gang Marc gav ham `min røv´.
”Den stinker så dejligt af sved” Sagde han. ”Og af manderøv. Og en lille bitte smule af sæbe, men ikke så meget”
”Ja det er rigtigt Jonathan. Masser af dejlig mandesved ikk´. Og den lugter også en lille smule beskidt ikk´?”
”Jo” Klynkede Jonathan. ”Lige tilpas beskidt Marc”
Uret ringede, og det var som om vi alle blev vækket fra en dyb søvn. Vi rejste os alle tre op. De andre puttede deres pikke tilbage i bukserne. Vi pustede lidt ud.
Mine grænser var i hvert fald flyttet betragteligt nu. At ligge og både høre og se min egen søn nyde min egen røv, godt nok via en mellemmand, var virkelig grænseoverskridende.
”Shit” Sagde Mikkel. ”Det var virkelig intenst. Var fuldstændig vild med din dirty-talk Marc”
”Ja” sagde Morten. ”Det hele var både ekstremt klamt og ekstremt liderligt på samme tid. Hvordan synes du det var Lars?”
”Helt vildt ophidsende” Indrømmede jeg. ”Og ja, især dine kommetarer Marc, var vildt ophidsende at høre på. Men også det at se sin egen søn være mega liderlig. Ved godt det er lidt forbudt, men jeg kunne godt lide det”
”Han rørte dig jo ikke, så intet forbudt dér” Sagde August
”Nej nej, men alligevel” Sagde jeg
”Jeg synes sgu også det var hot” Sagde Jonathan. ”Det må jeg indrømme. Jeg bliver fuldstændig ekstatisk over den lugt deromme fra”
”Også her” Sagde Marc og grinede. Marc rejste sig og tog sin hånd om til røven.
”Nogen på en sniffer” Sagde han smilende, og rakte hånden ud til midten af bordet.
Vi fik alle en sniffer fra Marcs røvhul. Det var vidunderligt den aroma der fyldte min næse, og jeg ønskede blot at jeg måske også kunne få lidt af Jonathans.
”Nogen der kunne tænke sig at slikke min pik” Sagde August. ”Jeg er fandme så liderlig nu at jeg ikke kan holde det ud mere”
Mikkel sprang op af stolen. Flåede sine shorts af, så hans barberede lange tynde pik sprang ud, og gav et klask på maven.
”Ja tak” Sagde han, og lukkede sine læber om August´ store pik.
”Ohh fuck ja. Sut min fucking pik Mikkel. Tag den helt til roden. Kom nu. Åhhh ja”
Jonathan skyndte sig hen til Morten, og fik hans bukser kringlet af. Inden han tog den i munden skulle den lige ha´ et snus først. Jonathan tog Mortens pik i munden og gnaskede løs på den til Mortens store nydelse. Alle fire stønnede lystigt og nød hinanden i fulde drag. Det var så lækkert at overvære.
Marc gik hen til mig. Kiggede mig dybt i øjnene, og begyndte at kysse mig. Vi snavede liderligt og vores tunger legede lystigt med hinanden. Vores spyt blev blandet. Marc tog fat i mit hoved og sendte en giga spytklat lige i fjæset på mig. Det var tydeligt at Marc kunne li´ det lidt hårdt, og jeg tog glædeligt imod.
”Pis på Marc” Hviskede jeg ham i øret.
”Selvfølgelig” Sagde han. ”Læg dig op på bordet din klamme bøsse”
Jeg gav mig hen og gav den som ´den klamme bøsse´.
Jeg lagde mig på bordet, og løftede mine ben, så Marc ku´ ramme de ”rigtigt” steder. Han skulle lige koncentrere sig lidt for at få sin stive pik til at pisse, men langsomt lykkes det. Først med små dråber der bare ramte ham selv, men endelig kom den rigtige stråle. Der var tryk på, og han ´vandede´mig over det hele. Da August så hvad hans far lavede, trak han sin pik tilbage fra Mikkels mund, og stillede sig over ved siden af Marc.
”Er du også pissetrængende, søn?” Sagde Marc.
”Ja, far. Må jeg være med?”
Inden Marc nåede at svare, begyndte August at pisse. Hans stråle var både tykkere og mere gul end Marcs, og den megen forhud gjorde at han pissede i alle retninger. Jeg løftede benene lidt mere, og blottede mit hul, som signal til at de godt måtte pisse dér også. Marc spulede mit røvhul med sit pis, mens August forsøgte at ramme mit ansigt og overkrop. Mikkel kom hen til bordet, og satte sig ned lige uden for mit hul, så han kunne nå Marcs stråler. Han åbnede munden, samlede en masse pis og blæste det ud i millionvis af små dråber på Marcs og August´ pik.
”Holy fuck” Udbrød August. ”JA Mikkel, tag mit fucking pis”
Mikkel blev spulet ligeså meget i ansigtet som mit røvhul blev. Han vendte sit hoved og begyndte at rimme mit åbne røvhul. Han brugte sine hænder til at åbne mit hul, så der nu var fri adgang til hvad der nu måtte komme. Morten ville nu være med i legen, og halvhumpende kom han hen og stillede sig mellem Marc og August der nu så småt var ved at ha´ pisset af. En tyk stråle fra Mortens pik klaskede mod mit hul. Mikkel som ikke kunne undgå at blive ramt at hans fars stråler, åbnede mot hul endnu mere. Morten fangede signalet, og stak sin pik ind i mig. Min ellers løse ringmuskel lukkede sig øjeblikkeligt omkring hans pik, og jeg mærkede nu hvor stram jeg var. Det var første gang jeg havde en anden fyrs pik i mig. Det gav et sus igennem kroppen, og jeg mindedes hvordan jeg havde taget min kone i røven et par gange vi havde haft sex, hvor hun havde skreget i vilden sky. Jeg gjorde nu det samme.
”OH SHIT MORTEN, FUCK DET GØR ONDT MAND. BLI` VED, BLI` VED!!” Skreg jeg.
Morten bankede sin pik frem og tilbage i mig samtidig med han pissede. De andre fire havde taget plads ved siden af mit røvhul, to på hver side, og kiggede liderligt på hvordan min bedste ven kneppede mig. Da Morten var færdig med at pisse, stoppede han de kraftige stød. Han trak sig langsomt ud af mig. Mit hul var allerede begyndt at dryppe med pis-dråber. Ikke så snart Morten havde trukket sig ud, begyndte jeg at skyde hans pis ud af min røv. De andre var ikke sen til at udnytte det. De trak sig tættere på mig og jeg vandede deres ansigter med Mortens pis.
”Fuck”Sagde Marc. ”Det her er fandme hot og mega nasty mand” .
Alle fik en god skyller. Alle stønnede højt af bar´ lyst. De sidste dråber kom ud, og jeg pressede for at få det hele ud. Jeg kunne ikke undgå at der kom adskillige små prutter, som hørtes tydeligt, og jeg var rædselsslagen for at komme til at skide, for sådan føltes det virkelig. Jeg vidste jo godt at sådan havde de fleste mennesker det når de blev taget i røvhullet for første gang. Mekanismen med at slappe 100 % af skulle lige læres. Jeg sked selvfølgelig ikke. Selvom jeg bare havde ligget og taget imod, var jeg overdænget med sved, og min puls galoperede derud af. Jeg fik rejst mig op fra bordet. Vi stod nu alle ved bordenden, forpustede og svedige. Alle vores pikke dinglede op og ned. Jeg begyndte at kysse August.
”Tak August” Sagde jeg. ”Det var eddermame hot”. Jeg snavede ham lystigt, stoppede og begyndte nu at snave hans far.
”Tak Marc” Sagde jeg, og kringlede min tunge ind i hans mund.
”M-hmmm” Var alt han kunne sige. Vi lagde armene om hinanden, og begyndte at kysse mere inderligt. Ja næsten erotisk og romantisk. Morten ville joine sine to kammerater, så han fik drejet sig ind mellem vores kroppe, så vi nu kunne lave et triple-snav. Behøver jeg at sige at vores venskab nu var blevet tættere og lidt sjovere!
Vores tre sønner satte sig nu på knæ foran os, som tre hunde der ventede på et kødben fra deres herre. Det var tydeligt hvad de ville.
Jeg fik en idé. Jeg løb ind i værelset, hvor Marc, Morten og jeg sov. Fandt vores respektive underbukser fra i går. I klædeskabet fandt jeg tre af min kones tørklæder. Gik ud i køkkenet, fandt en pose, og puttede underbukserne ned i. Da jeg kom ud, havde drengene rejst sig igen. Alle stod og fik en smøg, og drak noget vin. Alle pikkene var faldet til semi-stive, og stod og vippede lystigt i terrasselysets skær. De stod alle sammen og grinede og pjattede og talte om hvor hot og frækt det hele havde været indtil nu. Helt naturlig samtale mellem fem voksne mænd, som om det var en landskamp der blev vendt og drejet. Fantastisk syn i øvrigt, at gå ud ad terrassedøren for at blive mødt af disse fem lækre nøgne fyre. Mine to bedste venner og vores sønner. NICE!
”Hvad sker der?” Spurgte Mikkel, henvendt til mig.
”Nåhh, jeg fik bare en idé” Sagde jeg. ”Hvis i altså har lyst til at lege videre?”
”YES” lød det fra alle!!!!
…...........

Kommentar