Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Et nyt liv kap. 3

Karakter: 5.0/1
Visninger: 3579

Af: Anonym.

Læs flere noveller af:
» Anonym.

Skriv til:
» Anonym
Et nyt liv Kap. 3

På vej hjem i bilen måtte jeg lige fundere lidt over de første 2-3 dage som ”alene i ny by”. Jeg havde ´opdaget´ mit eget røvhul ved en simpel onani-seance i fredags. Havde vist mig nøgen 2 gange foran en af byens udsmidere (en fyr med ´krads´ i underbukserne for øvrigt). Hilst på mine 4 nye kollegaer, som har jævnlige `sprøjte-konkurrencer´. Havde ikke set skyggen af en fisse (på nær hende i pornoscenen), hvilket faktisk ikke var hverdagskost for mig i weekender. Og alligevel kørte jeg nu hjem med at smil på læben, og var ganske godt tilfreds med mine første dage på egen hånd. Nu gjaldt det Nicki og Oliver. Mine to nye roomies. Havde kun snakket med dem ganske kort ved fremvisning af lejligheden for et par måneder siden. Ud fra det korte møde, samt et par sporadiske telefonsamtaler, havde jeg på fornemmelsen at de var et par ”lige-til-fyre” som jeg nemt ville falde i hak med. Jeg var spændt, da jeg parkerede bilen. Havde sørget for at der var rigeligt med kold cola, og et par poser chips til dem når de kom hjem. Jeg havde også købt ind så jeg evt. kunne lave aftensmad til dem, hvis de havde lyst til noget fællesspisning.
Der var tomt i huset! Kiggede på klokken. 15.25. Så gik der nok ikke længe før de kom. Jeg smed mit tøj, og tog et par shorts og en tanktop på. Valgte at børste mine tænder, da jeg stadig kunne smage min egen sperm. Kunne godt lide smagen af ´mig´, men man blev hurtig tør i munden. Da det var overstået gik jeg ud på terrassen og røg mig en smøg. Trissede lidt rundt i huset, ryddede lidt op hist og her. Lagde mig ind på sengen og stenede lidt fjernsyn. Jeg hørte en bil standse lide udenfor. Nu var de her. Jeg rejste mig op, og gik ud for at åbne døren.
”Hej Kasper” Råbte Nicki og Oliver i kor. De var et stort smil begge to. ”Giver du ikke lige en hånd?”
”Selvfølgelig” Sagde jeg og smilte, fik klip-klapperne på, og traskede ud i indkørslen. Jeg rakte hånden frem mod Nicki, men blev afvist for i stedet at få verdens største kram. Oliver gjorde ligeså.
”Jamen i er jo dejligt rene og nyvaskede kan jeg lugte” Sagde jeg og grinede.
”Ja, sorry dude” Sagde Oliver og tog en sniffer under armen og grinede over hele femøren. ”Hvornår var vi i bad Nicki? I fredags?”
”Ja noget i den stil” Sagde Nicki. ”Men jeg havde satme også tænkt mig at sidde i jacuzzien hele aftenen. Jeg smutter lige over i ”Kjolleren” efter noget cola”
”Behøves ikke” Sagde jeg. ”Det har jeg sørget for”
Jeg fik highfives af begge to. De var et stort smil begge to, hele tiden. De var nemme at gå til, og den smule spænding og nervøsitet jeg havde følt var fuldstændig væk.
Alle taskerne blev smidt på gulvet indenfor. Jeg fandt cola og tre glas frem, og vi gik ud på terrassen. Deres tøj var møg beskidt. Nicki havde en stram hvid t-shirt på, der afslørede en veldrejet overkrop, meget a la min. Den var fyldt med jord og græs-pletter, og der var store skjolder under armene. Hans grønne shorts var ligeledes møgbeskidte. Olivers blå tanktop var ligeledes meget beskidt. Hans hvide nylonshorts var brunplettede virkelig snavset.
De sad og plaprede i munden på hinanden om deres oplevelser på festivalen, og jeg nikkede og grinede interesseret. De var diamentrale modsætninger i udseende. Nicki var den her amerikanske surfer-dude. Lyst, ja næsten helt hvidt, skulderlangt hår, der uden tvivl tit blev sat op i en knold i nakken, ligesom så mange andre fyre på hans alder. Hans overkrop var muskuløs, uden det var overdrevet. Hans var solbrun over det hele, og hans næsten helt hvide små dun på hagen vidnede om at han var ret lys i huden. Når jeg kiggede på ham synes jeg han lignede en blanding af Brad Pitt i ”Troja” og Chris Hemsworth i ”Thor”, bare ikke helt så pumpet. Hans næse var en smule skæv, og han havde et par tænder der tydeligt var lidt mere gule end de andre. Det glædede mig at der trods alt også fandtes lidt fejl på ham. Og så smilede han som sagt konstant, så det næsten ikke var til at holde ud.
Oliver var derimod helt kortklippet. Solbriller i panden, og næsten så mørk i huden som en araber. Han havde også et skæg der højst sandsynligt var rigtig velplejet, og garanteret sad snorlige til daglig. Han havde vildt meget hår på brystet, og det strittede ud til alle sider. Hårene under armene flød næsten sammen med hans hår på brystkassen og resten af overkroppen. I ansigtet lignede han lidt en krydsning mellem Tom Cruise fra Top Gun og forsangeren fra Maroon 5 , Adam Levine, og kroppen var ret meget Tom Selleck og Burt Reynolds fra 80´erne. Min første tanke om de to var at der måtte være et rend af tøser, der natten igennem blev gennemkneppet af enten den lyshåret eller den mørkhåret alt efter hvad tøsen lige tændte på.
”Hvordan har din første weekend været i Korsør?” Spurgte Oliver pludselig. ”Har du fået set dig lidt omkring?”
”Ja det har jeg”Sagde jeg. ”Jeg var ude at se lidt på byen i lørdags. Fik handlet lidt. Meldt mig ind i fitness-centret. Det der ligger nede ved den der park i ved”.
De nikkede begge to.
”Det er også det bedste” Sagde Nicki. Det er lige blevet renoveret, hvorimod det andet vi har er ret klamt, og det er efterhånden blevet det sted hvor de midaldrende kvinder går hen til spinning osv.”
”Skal jeg lave noget aftensmad?” Spurgte jeg. ”jeg kan hurtigt smække en lasagne sammen.
”Nårh hvor er du sød” Sagde Nicki drillende, og aede mig for sjov på kinden.
Jeg grinede og viftede hans hånd væk.
”Hey drenge, hvad siger i til at vi æder nu, går ned og løfter lidt jern en times tid, og så tager hjem i jacuzzi bagefter?” Sagde Oliver. ”Jeg kunne godt tænke mig at få lidt motion og forbrændt lidt kalorier”
Den var vi alle med på. Jeg gik ind og lavede maden, mens Oliver og Nicki smed sig på hver deres havestol og tog en morfar.
Maden stod klar en times tid senere, og på et kvarter havde vi inhaleret en hel bradepande lasagne. Vi satte os veltilpas tilbage i stolen. Der blev bøvset og pruttet til den store guldmedalje. Der var ingen tvivl om at her sad tre fuldblods drengerøve. Ved otte-tiden satte vi os ud i min bil og kørte afsted til træning. Vi havde kun lige taget lidt træningstøj med, da vi ikke skulle bade dér.
Fitness-centret var tomt for mennesker så vidt jeg kunne se. Kun den samme flinke dame stod i receptionen. Hun hilste på Nicki og Oliver, der afslørede at de var hyppige gæster. Hun smilede til mig.
”Gitte dér har en fucking hot datter der hedder Julie” Sagde Oliver og pegede på damen i receptionen.
”Hende i receptionen?” Spurgte jeg overraskende. ”Hvor gammel er hun da?”
”Det ved jeg sgu ikke. Men Julie er vist lige blevet 18” Sagde Oliver og grinede. ”Nå, hende får du snart at se, hvis du er typen der går i byen. Hun er lidt af en partygirl”. Han dunkede mig på ryggen, og vi grinede.
Vi gik ind i omklædningen. Der var ingen. Jeg valgte et skab. Og til min irritation valgte Nicki og Oliver skabe lige ved siden af. Selvom jeg ikke ser mig som snerpet, hadede jeg at stå så tæt når man skal klæde om. Så skulle man hele tiden tænke over når man bøjede sig ned for at tage shorts og jock-strap på. Eller skjule de evt. snavsede underbukser. Nicki og Oliver så ud til at den slags tænkte de slet ikke på. De smed alt tøjet, bøjede sig uhæmmet ned for at tage ting op af tasken. Nu blev det tydeligt at de kom direkte fra 6 dages festival. Deres stank var ulidelig, også for en som mig, som egentlig ikke, som jeg sagde, var sart på det område. Tro mig, i det gamle fitness-center, havde jeg tit stået ved siden af midaldrende halvtykke mænd, der flashede pik og røv på alt og alle ( i kender godt de mænd der står med et ben på bænken og et på gulvet og tørrer sig åbenlyst i skridtet mens de taler om fodbold eller haveredskaber med deres jævnaldrende kammerater ).
”Ok” Sagde Nicki og grinede højt mens han viste os sine underbukser. ”Jeg trænger vist til et bad”
”Også her” Sagde Oliver og gjorde som Nicki.
De grinede begge to og slog hinanden på ryggen. Deres pikke gyngede frem og tilbage, og gav mig en mulighed for at smugkigge og sammenligne. Olivers pik var lang og skæv og omskåret, og hårene omkring havde tydeligt aldrig set en barberskraber. Den var langt fra så stor som min, men jeg kunne stadig godt se at den var i kategorien ´stor´.
Nickis pik var helt anderledes. Den var solbrun ligesom resten af den veldrejede krop, og var usandsynlig lang, og den sad total klistret op ad de endnu længere klunker. Jeg blev næsten jalous, men ikke helt da jeg vurderede at min var lige den tand længere. Det ´skøre´ ved den var at hans forhud var ekstrem. Jeg vil skyde på at der sad mindst to-tre cencimeter forhud for enden af pikken. Min forhud var vel kun en trediedel af hans, og jeg synes jeg havde meget. Hans klunker hang som en pose løg fra et halmloft, og gik næsten ned til midten af hans lår. Det så underligt ud, men gjorde at man ikke kunne lade være med at kigge forundret.
Jeg stod selv nøgen nu og skulle til at tage min jock-strap på, men ingen af dem kommenterede eller for den sags skyld kiggede på mit skridt, hvilket faktisk var lidt nyt for mig.
NÅ, men deres underbukser efterlod intet til fantasien, som de stod der og flashede. Jeg vrængede på næsen da stanken ramte min næse, selvom jeg ikke kunne lade være med at grine over disse to fyre, der ikke så ud til at have nogen som helst hæmninger.
”I stinker langt væk begge to” Sagde jeg. ”Håber da ikke at nogen tøser har trukket de der underbukser af jer under festivalen”
De grinede begge to.
”Nej nej rolig. Jeg gider egentlig ikke ha´ sex på festivaler mere” Sagde Nicki. ”Ved ikke om du nogensinde er ´gået ned´ på en pige der heller ikke har vasket sig i flere dage. Undskyld, men gammel rådden fisk er ikke noget for mig”
”Og de færreste tøser kan lide gammel ost” Sagde Oliver og pegede på Nickis forhud.
Vi skreg af grin, og gik ind i fitness-centret.
Vi trænede en god times tid, og havde det mega hyggeligt. Der gik selvfølgelig konkurrence i hvem der kunne mest, og jeg vandt klart i alle ting. De undskyldte sig med alt det alkohol og junkfood de havde indtaget de sidste mange dage.
Da klokken blev ni, blev vi enige om at slutte. Vi skyndte os i omklædningen, tog vores tasker, og kørte hjem. Vi gad ikke klæde om endnu engang, da vi jo skulle hjem i jacuzzien.
Vi smed vores tasker da vi kom ind i entreen. Nicki gik straks ind på badeværelset og tændte for jacuzzien. Oliver begyndte at tage sit tøj af midt i køkkenet. Jeg gik ind på mit værelse og fandt mine badeshorts frem, og tog dem på.
”Hvem tager en skyller først” Råbte jeg inde fra mit værelse. ”For I skal vel ikke ned i det jacuzzi, så møgbeskidte og svedige som I er.
Der var ingen der svarede. Jeg gik ud i køkkenet. Døren til badeværelset stod på klem, og jeg kunne høre bruseren løbe. Jeg kunne se at Olivers værelsesdør stod åben, så derfor regnede med at Nicki var gået først i bad. Jeg gik ind på mit værelse igen, og smed mig på sengen.
”Kasper” Råbte Nicki.
Jeg rejste mig og gik hen mod badeværelset.
”Er det min tur nu?” Sagde jeg halvhøjt.
”Til hvad?” Sagde Nicki.
Jeg skubbede døren op, og under bruseren stod Nicki OG Oliver.
”Hvad fanden laver i” Spurgte jeg overraskende, da jeg så de to drenge under bruseren.
”Ja havde du tænkt dig at vi skulle i jacuzzi, så klamme som vi er” Sagde Oliver og grinede.
”Nej selvfølgelig ikke, men regnede da med at vi tog en skyller HVER FOR SIG” Sagde jeg overrasket.
Nu var det jo ikke sådan at Lukas, Jeppe og jeg derhjemme ikke kunne klæde om sammen når vi skulle i byen eller noget, men vi havde da altid badeværelset for os selv.
”Hvorfor?” Sagde Nicki. ”Om vi står nede i fitness-centret og bader eller her, kan vel være lige meget. Er du genert?”
De grinede begge to. Deres kroppe stod faretruende tæt sammen, og havde det været derhjemme var de blevet stemplet som et par klamme bøsserøve.
Jeg tøvede lidt.
”Kom nu Kasper” Sagde Oliver.
Jeg kom til at tænke på, at jeg jo allerede havde været vidne til Gorm, der på arbejdet havde spillet pik, mens vi andre havde haft ståpik. Jens ´fra gaden og fitness´ havde også set min pik allerede to gange nu. Det satte ligesom tingene i perspektiv for mig, og jeg smed mine badeshorts og hoppede nøgen ind under bruseren til de to drenge.
”Sorry guys” Sagde jeg. ”Jeg skal lige vænne mig til by-livet. I er lidt mere frie herinde end ude på landet”
Vi grinede alle sammen.
”Vi vasker også hinanden på ryggen” Sagde Oliver og grinede.
Jeg troede han jokede, men han tog sgu en klat shower-gel og begyndte at sæbe Nickis ryg ind.
”Vend dig om Kasper” Sagde Nicki.
Jeg tøvede, men vendte så ryggen til Nicki, som nu gjorde det samme som Oliver. Det var fandme underligt at stå og blive sæbet ind af en anden fyr. Ikke desto mindre synes jeg det var ualmindelig rart. Ligesom når man får vasket hår hos en frisør. Min pik begyndte at bevæge sig lidt for meget synes jeg, og jeg blev ildrød i hovedet og forsøgte at tænke på min rynkede nøgne mormor, og det der var værre. Men det hjalp ikke. Jeg stod nu med en pik der tydelig var halvstiv, og for første gang ønskede jeg at den ikke var så stor. Mine shorts lå langt væk. Havde jeg dog bare haft en lille pølse mellem benene, havde jeg nok kunne skjule det.
Da Nicki var færdig med min ryg, og Oliver færdig med Nickis, sagde Oliver.
”Nicki, vask lige hurtig min ryg, så vi kan komme i jacuzzien”
Jeg fornemmede at de begge vendte sig om. Jeg var rædselsslagen for at blive opdaget med halvfed på, og ønskede mig langt væk. Jeg så mit snit til at træde ud af badet, og med røven mod dem, måske få bugseret mig op i jacuzzien uden, de ville opdage det. Jeg måtte forsøge. Jeg trak mig forsigtigt tilbage, og ud af badet. Men nu kunne jeg godt se at det ikke kunne lade sig gøre. Pis, tænkte jeg. Der var ikke noget at gøre. Jeg måtte blotte mig for dem. Og så den første dag vi boede sammen. Jeg var stadig rød i hovedet. Jeg travede flovt hen mod jacuzzien, og det føltes som en evighed. Jeg drejede mig, og de kunne nu se hvad jeg prøvede at skjule. Men de sagde ingenting. Oliver smilede bare til mig som han plejede, da jeg kravlede op i karret med dinglende halvfed på. Jeg satte mig ned. Nicki stod med brusehovedet i hånden og skyllede sæben af Olivers ryg. Og til min store overraskelse kunne jeg nu se at de begge stod med kæmpe jern på. Og det rørte dem ikke det fjerneste. Jeg måtte dvæle lidt ved begge pikke, da de var ret usædvanlige. Nickis pik var kæmpe stor. Den stod ikke lige ud for kroppen men heller ikke helt op ad maven, men en mellemting. Hans forhud var stadig omkrig pikhovedet, men der var mindre af det nu. Den var både større og tykkere end mine 24,3 cm. Jeg gættede på 26-27 cm. Hans pung så, om muligt, endnu større og længere ud. Hold da op. Aldrig havde jeg set noget lignende.
Olivers var helt anderledes. Den var helt vild skæv, og havde rejst sig i en vinkel der må betegnes som stik nordvest fra hans skridt. Hans pikhovede var helt blålilla, og så ud som om det var vokset til dobbelt størrelse som det jeg havde set i fitness-centret. Hans klunker havde trukket sig sammen og sad fast lige nede under pikken. Det lignede en tennisbold. Jeg ville skyde på at Olivers stive pik var omkring 20-21 cm. Stadig imponerende.
Oliver fangede mit blik, grinede og sagde;
”Ja undskyld Kasper. Vi har altså begge meget tit stive dillere. Håber ikke du bliver alt for flov eller skræmt. Vi kan bare ikke rigtig styre det: Men du skal bare sige til hvis det bliver for meget. Vi tænker nemlig ikke rigtig over det mere. Og det i badet; well, en bro hjælper sin bro ikk´”
”Øhh, jamen det er da ok” Sagde jeg lettere stammende. ”Blev lige lidt befippet. Jeg er ikke rigtig vant til at fyre er så frie, eller hvad man nu siger. Havde i gjort det ude hvor jeg kommer fra, havde i sikkert fået en på skrinet, og resten af livet fået prædikaet BØSSEKARLE. Og jeg ville desværre nok være en af dem der gik forrest”
”Ha ha” Sagde Nicki. ”Grunden til at vi valgte dig som ny roomie, var at vi kunne godt se at den barske facade du render rundt med rent faktisk kun VAR en facade. Vi vidste at du var mere end bare muskler og tatoveringer”
Det irriterede mig at de rent faktisk havde gennemskuet mig. Men det var egentlig også en lettelse. Nu kunne jeg måske smide lidt af den skal jeg rendte rundt med. Ligesom det lidt var sket på arbejdet i dag, da vi stod med stiv pik og så Gorm sprøjte. Jeg grinede til dem, og stod op af jacuzzien, så de kunne se at jeg nu også havde stiv diller. De grinede begge to.
”Kom så i, drenge” Sagde jeg og prøvede at lave et løst håndled som jeg havde set bøsser i fjernsynet gøre.
”Flot pik, skatter” Drillede Oliver.
Nicki og Oliver gik op i jacuzzien. Pladsen var lidt trang, men det gik. Vi snakkede om løst og fast. De remsede lidt hus-regler op, der ikke fandtes på opslagstavlen. Regler for fester osv. Total hygge. Nicki havde været inde at tænde op i saunaen, og efter en halv times tid gik vi op fra jacuzzien. Vores pikke var blevet slappe da vi traskede de 4-5 skridt ind i saunaen. På døren var der lavet et skilt hvor der stod ´Ingen Badetøj´. Vi tog et håndklæde hver og gik ind. Vi fik sat os til rette på hver vores håndklæde. Jeg kunne forstå på Oliver at det var et hus hans forældre havde købt ret billigt, da der var meget der skulle laves, så de havde investeret en masse penge i det. Nickis forældre, som åbenbart var venner med Olivers forældre, havde så købt og installeret både jacuzzien og saunaen. Saunaen var ikke ret stor, og der kunne kun lige være 3, måske 4 personer derinde. Der var to små bænke derinde, den ene over den anden som en slags trappe, ligesom dem man ser i svømmehallen. Jeg satte mig op ad væggen på den nederste, og Nicki satte sig modsat mig. Oliver tog den øverste bænk.
”Hvad så, har i nogen af jer kærester?” Spurgte jeg.
”Næhh” Sagde Oliver. ”Har du”
”Nej nej, det virkede dumt, når jeg skulle til at flytte osv. Jeg har det egentlig også bedst som single lige i øjrblikket” Sagde jeg.
”Ja hvem kan holde sig til kun at have sex med én person” Sagde Nicki. ”Jeg kan i hvert fald ikke”
Vi grinede lidt.
”Hvordan er reglerne her i huset mht. sex” Spurgte jeg nysgerrigt. Jeg havde gået lidt og tænkt på hvordan det mon var hvis en af os lå og hakkede i en dame her i huset, hvor vores værelser lå ud til enten køkken eller stue. Jeg er en temmelig højrystet fyr når det kommer til sex, så jeg var ret nysgerrig, hvad de gjorde.
”Hvad mener du” Spurgte Nicki lumsk, og smilede.
”Ja altså, har vi et ”vil ikke forstyrres”- skilt på døren, eller, skal de to andre gå imens eller hvordan?”
De grinede begge to.
”Vi har såmænd ikke nogen regler som sådan” Sagde Oliver. ”Hvis vi har sex har vi sex. Sådan er det. Nicki har da vadet ind på mit værelse et par gange hvor jeg har haft en med hjem. Og hvis Nicki har sex er du ikke i tvivl”
Oliver grinede, og Nicki langede ud efter ham.
”Ja jeg er måske nok lidt verbal når jeg knalder” Sagde Nicki og smilede.
”Og når du spiller pik” Grinede Oliver.
”Ok” Sagde jeg og grinede med. ”Det lyder cool nok. Jeg er nok også lidt højlydt, hvis jeg en dag skulle være heldig”
”Ahh mon ikke, med den pik du render rundt med” Sagde Nicki og slog til min pik med hans fod. Vi grinede igen.
”Er der nogen lækre tøser i denne by” Spurgte jeg.
”Tjooo..” Sagde Nicki. ”Der er da nogen stykker. Men det ikke ligefrem vrimler med dem, hvis jeg skal være ærlig. Eller hvad siger du Oliver?”
”Det samme” Sagde han. ”Der er mange søde piger her i byen, men det betyder jo ikke det samme som lækre. Og skal vi være ærlige, så har vi da begge haft vores del af dem. Men gassen er ligesom gået lidt af ballonen det sidste halve års tid”
”De fleste der går i byen er fandme nogle barnlige duller alle sammen. De tror de kan nasse sig gennem hele aftenen og natten på os fyre, uden at give fisse til gengæld” Sagde Nicki, og så skuffet ud i ansigtet.
”Vi spiller ret meget pik for tiden” Drillede Oliver. Jeg smilte.
”Hvad med hende der bor skråt over for os. Jens´ søster?” Spurgte jeg.
”Ej hende må du sgu ikke tage” Sagde Nicki. ”Hun har vist spredt et par kønssygdomme her i byen. Det er ellers synd, for hun er egentlig ret sød, men hun er godt nok om sig,så hun er ikke rigtig noget for mig”
”Kender du Jens da, eller hans søster for den sags skyld?” Spurgte Oliver.
”Narhh, kender og kender” Sagde jeg og smilede ved mig selv. ”Jeg er stødt ind i Jens et par gange i løbet af weekenden”
”Hvorfor smiler du så mærkeligt” Spurgte Nicki nysgerrigt.
Jeg overvejede om jeg skulle lyve, eller om jeg bare skulle komme clean. Kunne ikke se grunden til at jeg skulle lyve om noget der egentlig var ret uskyldigt. Og eftersom vi alle for en halv times tid siden havde stået med stiv dolk i badet valgte jeg sandheden. Jeg fortalte at jeg var vågnet med al tøjet på. At jeg sommetider sov nøgen. At jeg havde smidt tøjet og med stiv pik var gået ud i køkkenet for at lave kaffe osv. osv. Jeg fortalte også at han havde komplimenteret min tissemand i træningscenteret. Mens jeg fortalte, mærkede jeg pludselig Nickis storetå ramme min slappe pik. Først tænkte jeg det var ´et uheld´ fordi han lige skulle rette sig lidt på bænken, men storetåen blev ved med at strejfe min pik. Det skete tre-fire gange mens jeg fortalte om vindues-mødet og træningsseancen med Jens, og hver gang fik jeg sådan et elektrisk stød i kroppen. Min pik rejste sig en smule hver gang, for så hurtigt at falde igen. Underligt!!. Da historien jo ikke var verdens længste, skete der ikke mere.
”Så du sover altså også nøgen?” Sagde Oliver.
”Ja en gang imellem. Nogen gange også med løse pyjamas bukser” Sagde jeg. ”Gør du også?”
”Vi sover begge to nøgne” Sagde Oliver. ”Så du vil nok se en masse morgen-stiverter”. Vi smilede alle sammen.
”No worries” Sagde jeg. ”Er begyndt at fornemme at vi er ret så frisindet i dette hus, hvilket egentlig er rart nok”
”Nemlig” Sagde Oliver og blinkede til mig.
Det gar begyndt at blive lidt for varmt i saunaen, og vi besluttede os for at kalde det en dag. Vi var alle ret trætte efterhånden, og jeg skulle jo på job igen i morgen. Både Nicki og Oliver havde sommerferie fra studierne, men de var også ret flade. Vi skyllede os hurtigt under bruseren. Oliver gik hen til toilettet og fik pisset af. Nicki gjorde det samme bagefter. Jeg stod og børstede tænder. De andre joinede mig. Jeg fik også pisset af.
”Godnat Kasper” Sagde Nicki. ”Tak for en fed dag. Vi skal sgu nok få det sjovt os tre”
”Helt sikkert” Sagde jeg. Vi slog hænderne sammen i den der ”tommelfinger mod tommelfinger – skulder mod skulder” -hilsen. Det samme gjorde Oliver og jeg. Vi gik ud i køkkenet og fik slukket al lyset. Jeg travede hen mod værelset.
”´nat Bro” Sagde Oliver til Nicki, og de lavede samme ´godnat-gestus´ som jeg lige havde gjort. Dog med det twist at de lige kyssede hinanden på kinden også. Det var fandme underligt at se to så maskuline fyre kindkysse. På den anden side, havde jeg lagt mærke til på Sociale Medier og i TV, at det var flere og flere drenge-venner begyndt på (Og ikke mindst i fodbold, hvor de efterhånden også kyssede hinanden på munden).
”Lad nu være med at stønne alt for højt når du spiller pik” Sagde Oliver drillende til Nicki, og fik lynhurtig øjenkontakt med mig inden jeg gik ind på mit værelse. Han blinkede til mig. Jeg smilte og sagde godnat, og hørte bare et ”Årh hold dog kæft” fra Nicki.
Jeg lukkede døren til værelset. Smed håndklædet, og gik nøgen og ren i seng. Klokken var blevet halv elleve efterhånden. Trætheden og tankerne kæmpede en brav kamp i hovedet på mig. Igen måtte jeg dvæle lidt ved de sidste tre dage. Nu havde jeg set seks stive pikke + en slap. Tre par ufattelig beskidte herreunderbukser. Gået med til onanikonkurrence på jobbet. Hilst på mine ekstremt frisindede nye roommates, som jeg allerede havde badet nøgen med. Nickis storetå kærtegne min pik, tilfældigt eller ej. Ikke en eneste fisse, som jeg så tit havde yndet at slikke eller stikke min pik op i. Og alligevel lå jeg med en varme i kroppen, der fortalte min hjerne at jeg havde det godt, og var tilfreds. Jeg lå lidt med højre hånd og pillede lidt ved dilleren (tror jeg egentlig mange fyre gør om aftenen). Jeg tændte fjernsynet for at cleare tankerne. Lå og stenede lidt ligegyldigt svensk krimi, som jeg håbede jeg kunne falde i søvn til. Jeg kunne ikke falde i søvn omend jeg hele tiden prøvede. Klokken nærmede sig halv tolv, og jeg skulle op klokken seks i morgen tidlig. ØV! Jeg var tørstig, så besluttede mig for at hente et glas vand. De andre var nok for længst faldet i søvn. Overvejede pyjamasbukser, men fandt det ikke nødvendigt. Jeg åbnede forsigtigt døren. Bælgmørkt og stille! Listede musestille gennem stuen og hen til køkkenet. På venstre side af køkkenet lå Olivers værelse, og til højre, mellem stue og køkken lå Nickis. Olivers dør var lukket, men Nickis dør var kun på klem, og der var et svagt lys derinde. Da jeg skulle til at, forsigtigt, åbne en skabslåge for at tage et glas, hørte jeg en svag sukken inde fra Nickis værelse. Jeg lyttede igen. Jo, der var ganske rigtig en sukken og svag stønnen som jeg så udmærket kendt efra mig selv når jeg spillede pik. Oliver kendte åbenbart Nicki så godt at han vidste at der skulle files pik inden sove-tid. Når jeg spillede pik en hverdags aften inden jeg skulle sove, var det som regel en hurtig omgang. 5- minutter max. Hvad gjorde jeg? Skulle jeg, måske, afsløre mig selv ved at åbne en skabslåge og tænde vandhanen? Eller skulle jeg droppe det og liste tilbage på værelset? Jeg valgte løsning nummer 3. Jeg var blevet nysgerrig, og måtte hen for at se om jeg kunne kigge ind. Jeg listede mig hen mod hans dør. Jeg kunne se at lyset kom fra hans computer. Døren var lige akkurat så meget (eller lidt) åben at jeg havde et perfekt syn, uden at han kunne se mig, men hvor jeg kunne se ham. Til høre for døren hvor jeg stod, stod hans seng, og der lå han. Eller rettere sad. Han lå/sad oprejst på knæ, med hans computer foran ham. Han havde høretelefoner i ørene, så derfor kom der ingen lyd fra computeren. Hans enorme gigantiske pik stod ud i luften, med den besynderlige megen forhud. Han havde et godt greb om pikken og hans øjne var lukket af bar liderlighed. Han lignede en af de der mandlige amerikanske pornostjerner, som jeg så tit havde set i film, gennemkneppe eller slikke en tøs. Men det vildeste var at han i den anden hånd havde et par underbukser, og det lignede unægtelig dem jeg havde set tidligere i dag. Det kunne da ikke passe, tænkte jeg. Men ved nærmere eftersyn kunne jeg se at det VAR dem. Hold da op, det var perverst. Det vendte sig i maven på mig. Når jeg tænkte på hvordan mine underbukser engang imellem så ud. Nuvel, jeg kunne, som i ved, god finde på at lige at gi´ min egen finger en snuser, når jeg legede med min åbning eller hvis røven engang imellem kløede. Men jeg havde ikke som sådan tændt på min egen lugt. Eller i hvert fald tænkt over at man kunne! Og alligevel blev jeg stående. Jeg kiggede ned af mig selv, og havde slet ikke opdaget at min pik var blevet hammer stiv. Jeg gav den et lille klem, og jeg fik dejlig gåsehud. Det gik op for mig at jeg var fucking liderlig.
Nicki tog de beskidte underbukser, foldede dem, og kørte dem op og ned af sin røv-revne, som om han tørrede sig efter en skidning. Han tog underhylerne mod næsen og snusede heftigt ind, hvilket frembragte et semi-højt støn inde fra værelset. Han spillede sin pik heftigt, og hans forhud mindede om en vandhane der ikke var blevet ordentlig lukket. Den dryppede med presperm, som Nicki ikke var sen til at æde med stor tilfredshed, ifølge hans ansigtsudtryk. Jeg begyndte at spille min pik ligeså forsigtigt. Jeg fucking nød at se denne fyr lege perverse lege med sig selv. Nød at se de beskidte underbukser køre op og ned ad hans fjæs. Hans dryppende kæmpe pik der blev leget villigt med. Jeg bøjede mig lidt ned, så mit røvhul blev blottet. Førte en finger derom og legede lidt med hullet, ligesom når jeg var for mig selv. Snusede til fingeren. Det var rent, med en smule mandighed over sig. Ikke sved, ikke prut eller lort for den sags skyld. Det løb mig koldt ned ad ryggen da jeg snusede ind og svagt genkendte min egen aroma. Og alligevel kunne jeg mærke de første svedperler på min pande.
Pludselig mærkede jeg en fremmed finger køre op og ned af mit røvhul. Jeg for sammen, og det var et under at jeg ikke fik sagt noget af bar forskrækkelse. Uden jeg havde hørt det havde Oliver listet sig ud af værelset, og set at jeg havde stået og luret.
”Shhhhh” Sagde han meget meget lavt. ”Er det ikke hot” Oliver kiggede mig i øjnene og selvom det var ret mørkt kunne jeg se han smilede til mig.
”Har du set det her før?” Hviskede jeg. Jeg vidste godt at Nicki nok ikke kunne høre noget pga. høretelefonerne, men alligevel.
”Ork Ja. Jeg kigger tit på ham når han spiller pik” Hviskede han. ”Og han ved det godt”
”Ved han det?” Fremstammede jeg overrasket. ”Jamen....?”
”Han er lidt ekshibitionistisk. Han kan godt lide man kigger på ham” Hviskede Oliver og smilede.
”Og du synes det er frækt?” Hviskede jeg.”Men han sidder jo og snuser til sine klamme underbukser. Der er fucking bremsespor i, mand?!!”
”Det må han da selvom. Jeg synes det er mega frækt, Kasper. Har du aldrig nydt din egen lugt? Hvis du ikke har regnet det ud endnu kan jeg fortælle dig at Nicki og jeg ikke går så højt op i mand/kvinde, homo/hetero eller vanilla/kinky ” Sagde Oliver. ”Og du ser da også ud til at nyde det” Oliver kiggede ned på min stive pik og fortsatte;
”Du har en virkelig flot pik Kasper”
”Øhh tak” Jeg vidste hverken ud eller ind. Kunne se Oliver skæve pik stritte og jeg anede lidt presperm for enden af hovedet. Jeg vendte igen blikket mod Nicki inde på værelset.
Nicki havde intet hørt (så det i hvert fald ud til). Han havde godt nok åbnet sine øjne nu, men han var alt for optaget af sig selv. Både Oliver og jeg kiggede ind af døren igen. Oliver begyndte at kærtegne mine baller, og i øjenkrogen kunne jeg se at han legede med sin pik. Jeg måtte simpelthen røre ved min egen pik også, og begyndte at spille den langsomt af. Oliver kyssede mig på halsen. Et gys for igennem kroppen på mig. Det var første gang en fyr havde kysset mig, ever! Kun min egen far da jeg var lille havde jeg kysset. Jeg var helt elektrisk, men havde en følelse af afsky og liderlighed i kroppen på samme tid. Jeg kunne mærke at jeg ikke turde gi´ slip og bare gi´ mig hen til hans kærtegn. Men han blev ved med at kysse mig, slikke mig i øret (hvilket jeg ELSKER), og kærtegne mine røvballer. Af og til kørte han sin finger op og ned ad røven på mig, hvilket fik min pik til at hoppe begejstret.
”Må jeg ikke sutte dig Kasper” Hviskede Oliver efter en heftig slikke-sektion i øret”
Uden at tænke over det nikkede jeg bare.
”Skal vi gå ind til dig?” Spugte jeg.
”Nej, sæt dig op på køkkenbordet” Hviskede han.
Uden en lyd sprang jeg forsigtigt op på køkkenbordet, og min pik stod flot og stor ud i luften.
”Shit, hvor er den lækker” Sagde Oliver. Hans hoved nærmede sig mit skridt. Han snusede først til forhuden, dernæst trak han forhuden tilbage og gav den endnu en sniff. Han kiggede liderligt op på mig, og åbnede så munden, og tog den ind. Det var en helt ubeskrivelig følelse. Jeg måtte bide mig selv i læben, for ikke at stønne højt. Jeg fik fremstammet et suk, så endnu et. Jeg synes jeg lød som en tøs der fik slikket fisse. Det var vildt dejligt. Meget meget bedre end de piger der havde givet mig et blow tidligere. Oliver kunne tage den næsten til roden, hvilket frembragte en følelse jeg ikke havde haft før. Alle de piger der havde givet mig et blow, kunne stort set kun få pikhovedet ind, og det var det. Men Oliver kunne fandme sutte pik skal jeg love for. Jeg lænede mig tilbage og lukkede øjnene. Jeg havde nu officielt givet mig hen til en bøsse-blowjob, og jeg nød det så meget at jeg ønskede det aldrig måtte stoppe. Han suttede og slikkede og spyttede så det var helt vildt. Han gaggede en gang imellem, hvilket bare gjorde momentet endnu mere prisværdigt. Jeg åbnede øjnene engang imellem, og kunne se han havde tårer i øjnene pga. alt den gagging mm. Jeg lukkede øjnene igen og nød det hele i fulde drag. Jeg fornemmede at Oliver ville blive ved i rum tid endnu, da han så ud til at nyde det ligeså meget som mig. På et tidspunkt fornemmede jeg bag mine lukkede øjne at der var kommet lys. ´Shit, tænkte jeg. Har han tændt lyset?´ Jeg åbnede øjnene, og DER STOD NICKI, og overværede hele seancen. Men stiv pik, og lyse lange lokker der var svedige i spidserne. Han var eet stort smil. Jeg blev forskrækket og fik udbrudt et ”FUCK”...
Oliver kiggede op fra min pik og smilede til mig.
”Er det ikke ok han joiner os” Spurgte han, og hviskede ikke længere. Han tog hårdt fat i skaftet på min pik og klemte læberne sammen om den igen og bed ganske blidt i forhuden, så jeg var nødt til at stønne højt.
”OH FUCK JAA” Sagde jeg overrasket. Nicki smilede liderligt til mig.
”Shit hvor er i hotte at se på” Sagde Nicki og spillede sin pik i et hæsblæsende tempo. Hans beskidte underbukser havde han lagt til hvile på sine skuldre. Mens jeg nu helt ugeneret stønnede af det blowjob Oliver gav mig, var mit blik stift rettet mod Nicki, hans pik, og underbukserne. Nicki opfattede at jeg havde øjnene rettet mod dem.
”Vil du smage, Kasper? Oliver elsker dem. Ligeså meget som jeg elsker hans”
Jeg vidste ikke rigtig, men til sidst nikkede jeg bare. Oliver var oppe at trække luft, og smilede til os begge.
”Glæd dig” sagde han. ”De er dejlig nasty” Han lukkede munden om min pik igen.
Nicki spilleden pik, og med den anden hånd tog han sine underbukser ned fra skulderen og førte dem langsomt over mod mig. De gamle gule pletter på underbukserne nærmede sig faretruende mit ansigt. Lugten kom nærmere. Hvis ikke jeg havde været så horny, havde jeg stensikkert brækket mig. Tror jeg!
Nu puttede Nicki dem i hovedet på mig. En stank af pis ramte min næse.
”OH FUCK, SHIT. WOW. DAMN DE STINKER MAND. HOLY FUCK. KOM MER` MER`; VEND DEM OM OG LAD MIG FÅ RØVEN” Jeg kunne ikke styre mig selv. SÅ liderlig havde jeg aldrig været før, og jeg blev helt flov da mine udbrud stoppede. Jeg var sikker på at de skreg af grin. Men det gjorde de ikke. De var dybt seriøse, og liderligheden lyste ud af øjnene på dem.
”Tror vi har fundet den perfekte roommate, Oliver” Sagde Nicki, og vendte dem om så jeg fik hans røv fra underbukserne lige i smasken. Jeg nægtede at kigge, men nød bare stanken med lukkede øjne. Men det var slet ikke så slemt/ulækkert som jeg troede/håbede/forventede! Det lugtede mere af jord og græs, og kun en smule af manderøvhul. Jeg var egentlig mega lettet over at jeg (TRODS ALT) ikke var til scat-sex, men bare nød den naturlige aroma af mand, og kun var lidt pervers :-) :-)
”FUCK JA MAND. DE ER FUCKING NICE, NICKI. JERG KOMMER SNART!!!!”
Jeg kunne ikke genkende mig selv, men der var ikke noget at gøre. Jeg var afsindig liderlig, og var på bristepuktet. Jeg måtte snart skyde min sperm. Både Oliver og Nicki stønnede kraftigt nu, og jeg mærkede at de også nærmede sig klimaks.
”SHIT, JEG KOMMER SNART” Råbte Nicki.
”OGSÅ HER, MAND, FUCK DIN PIK SMAGER GODT KASPER. ÅHHHHHH FUCK NUUUUU” Nærmest skreg Oliver.
”JEG KOMMER” Råbte jeg.
”VENT” Skreg Nicki. Han fiskede hurtigt et kæmpe øl-glas ud af skabet. ”Vi skal komme ned i det her glas”
Jeg fattede intet men gjorde hvad der blev sagt. Men det var først Oliver der skød. Nicki rettede glasset mod hans pik.
”OHHHHH YEAHHHHHH FUUUUCK” Skreg Oliver og skød 7-8 kæmpe stråler ned i glasset. Resten drev ned af hans skaft, og videre ned på gulvet. DET syn fik mig til at sprøjte, og det lignede at jeg var ved at hælde et glas mælk op.
”FUUUUUUUUUCCCCKKKKK” Skreg jeg, og tømte omtrent det samme antal ladninger som Oliver. Nu Var det Nickis tur.
”ÅH ÅH ÅH ÅH ÅH” Sagde han og lød som en brunstig tyr. ALDRIG har jeg set en komme så meget før. Han blev ved og ved og ved med at skyde kaskader af sperm ud i glasset, så det store glas nu var en trediedel fyldt med vores hvide væske.
”Shit det var godt bro´s” Sagde Nicki veltilfreds og grinede over hele femøren. Sveden haglede af os, og vores armhuler lugtede fælt, men lækkert (he he). Nicki satte sig ned på knæ.
”Kom herned” Sagde an til os.
Jeg sprang ned fra køkkenbordet og satte mig ned på knæ ved siden af Nicki. Oliver gjorde det samme. Nicki og Oliver begyndte at kysse heftigt. Så kom turen til mig. Og så Oliver og jeg. Og så et hvor vores tre tunger mødtes så gidt de nu kunne.
”Prøv at se op i loftet” Sagde Nicki og grinede.
Naivt kiggede mig og Oliver op. Med det samme tog han det store glas med sperm og hældte det ud over vores ansigter.
Oliver og Nicki åbnede straks munden, og efter lidt tøven gjorde jeg også. Pikken stod på mig igen da alt vores sperm flød ned i vores mund. Vi drak det hele, og tungekyssede endnu engang. Bagefter var der dømt grin og udpustning.
”Shit drenge. Hvad fanden skete der lige dér” Sagde jeg og smilede tilfreds. ”Jeg havde sgu aldrig troet at jeg skulle være til fucking homo-sex”
”Men var det ikke fedt” Sagde Nicki.
”Helt vildt fedt” Sagde jeg. Vi smilede og grinte til hinanden. Kyssede lidt småkys af og til. Jeg kiggede op på uret. Den var kvart i et.
”Drenge jeg skal op klokken 6 i morgen. Jeg bliver nødt til at komme i seng nu. Fuck jeg skal pisse” Sagde jeg. Oliver og Nickis øjne lyste op da jeg sagde ordet pisse.
”Ej, det må vi hellere vente med” Sagde Nicki til Oliver.
”Vente med hvad” Sagde jeg nysgerrigt.
”Ikke noget. Det får du nok at se snart” Sagde Oliver, gav mig et kys på panden, og gik ud på badeværelset for at pisse. Nicki drillede min pik lidt ved at pille lidt ved den, inden han også tog en pisser. De sagde godnat, og gik hver til sit. Jeg sad der på køkkengulvet og var tilfreds og træt. Jeg gik ud og pissede, slukkede al lyset, og gik i seng. Jeg faldt i søvn med et brag..........En ny dag truede!!!!


Kommentar