Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

En uventet afslutning…

Karakter: 5.5/4
Visninger: 5827

Af: Christian Bang.

Læs flere noveller af:
» Christian Bang.

Skriv til:
» Christian Bang
Tags: Unge, Bareback, Gruppesex, Rimming, Oralsex, Analsex og Biseksuel
Det er lørdag – en virkelig varm sommerdag og vi har været ude i solen hele dagen. Som sædvanligt er vi endt hos mig efterfølgende. En lille flok gode venner, vi sidder tit hos mig i weekenden og får lidt god mad og en flaske vin eller mere. I dag drikker vi Champagne, fordi det er for varmt til andet.

Claus og Christina er her, et par virkelig gode venner fra studietiden, min fætter Mark og hans kæreste, som begge er et par år yngre end os, men altid er med når vi hygger og Sebastian, min arbejdskollega og gode ven. Jeg er heldig med en ret stor lejlighed i midtbyen, som altid har været vores naturlige samlingssted. – Om det er på grund af pladsen, eller fordi jeg altid har masere af mad og alkohol klar, det ved jeg ikke – jeg er også ligeglad. Vi hygger intenst, det er varmt, alle vinduer står åbne, vi er fulde, glade og holder fest.

Pludselig er der tumult og stemmer i hallen. – Det er min nevø Lukas og et par af hans venner der kommer forbi: ”Hej! – Vi tænkte nok I sad her og fylder jer!” – siger Lukas glad da han kommer ind i stuen. – Jeg har altid været tæt med min nevø, siden han var lille, er han kommet hos mig, og da han senere kom i gymnasiet og de begyndte at feste, blev det næsten en tradition at de kom forbi mig. Her er plads og altid god stemning, og både jeg og mine venner holder meget af de unge mennesker. De bliver set som lige her, og ikke behandlet som børn.

En lille gruppe af vennerne fra gymnasiet holder fast, og selvom de nu er blevet tyve og i gang med hver deres, ses de stadig – og de kommer alle gerne her. De er kommet i nogle år og føler sig hjemme og godt tilpas hos mig. – De ved jeg er homo, det har aldrig været et tema – sådan er det bare, faktisk tror jeg de syntes det er lidt sejt. Man må altid gerne tale om sex, om piger og drenge og alt hvad dermed følger. Vi har en tryg stemning og det er ikke pinligt at spørge, prale eller være nysgerrig.

Lukas har tre venner med i dag, Memeth som er hans bedste ven. En smuk lille fyr, mørk og helt fantastiske levende øjne med meget lange vipper. Memeth er stadig lidt drenget at se på, men han er faktisk med sine 21 år gruppens ældste. Thor, som er en høj flot fyr med et lidt drenget ansigt. Han er over 190 og helt velproportioneret, bred uden af være klodset, meget slank og uden at være muskuløs er han helt markeret. Han har halvlangt mørkeblondt hår som han tit skjuler under en kasket. Oliver, som får alle til at dreje hovedet og kigge en ekstra gang. Oliver er virkelig smuk, han er omkring 185 og ekstremet veltrimmet, stærke muskuløse ben med tæt mørk behåring, smalle hofter og en fantastisk bobbelrøv, brede skuldre og et meget markeret bryst. Lysblondt hår og et ansigt som en engel. Oliver er altid lækker solbrun og ved godt at han er en fryd for øjet. Han er en lidt genert type, som sjældent spiller på det, men har en helt fantastisk charme og varme. Lukas, min nevø er den skandinaviske drøm! Helt lys, meget flot markeret ansigt og en krop som en græsk statue. Han er gruppens naturlige leder, bl.a. fordi han er så god til at sikre sig, at alle har det godt og er med i samtalen.

Jeg omtaler dem tit som mit yndlingsboyband fordi de virkelig er fire forskellige typer, men alle meget smukke på hver deres måde.

Drengene får plads ved bordet og bliver straks tilbudt et glas; ”hvad vi I ha? Øl, drinks eller Champagne?” Det er Mark der fører an, alle kommer her så tit og føler sig hjemme, så vi er alle værter. – Drengene får noget i glasset og stemningen fortsætter med røverhistorier fra dagen i solen. Oliver har spildt øl på sin skjorte tidligere, den er helt klistret så han tager den straks af. – Det er sommer, meget varmt og alle kender hinanden, der er ikke noget unaturligt i at han sidder i bar overkrop. Desuden sætter alle ved bordet pris på æstetik og kan godt påskønne hans flotte krop, uden at der ligger noget i det.

Stemningen er høj og samtalen går lystigt, vi får en del mere at drikke. I løbet af aftenen går ”de gamle” hjem, tilbage sidder Lukas, Memeth, Thor, Oliver og Sebastian og jeg. Sebastian er altid med til den lyse ende og drengene er jo noget yngre end os andre. ”Nu skal vi spille strippoker!” erklære Oliver, drengene gejler altid hinanden op og finder som regel en undskyldning for at tage tøjet af, så selvom vi kun sidder seks gutter i stuen, så er der ikke noget usædvanligt i forslaget. Alle er hurtigt med på idéen, selv Sebastian, selvom udsigten til halvnøgne unge fyre, nok ikke siger ham helt så meget, som det gør mig.

Spillet går lystigt, og da vi er færdige, sidder alle drengene inkl. Sebastian tilbage i deres underbukser. Jeg har som den eneste stadig mine shorts på. Vi er fulde, glade, og jeg må indrømme at jeg nyder synet af alle de nøgne mænd ved bordet, de smukke veldrejede kroppe og den intense tilstedeværelse af unge hormoner gør sit indtryk. Selv Sebastian, som sidder lige ved siden af mig, sidder i et par farvestrålende tights, som afslører at den stående joke om, at Sebastian er hængt som en hest nok ikke er rent pral. – Jeg har faktisk aldrig set den, men jeg må indrømme at jeg altid har haft lidt et blødt punkt for Sebastian. Vi er bare gode venner og der har aldrig været noget. Sebastian er i et fast forhold med Mette og har været det i mange år. Men, på en eller anden måde har jeg altid syntes han er lidt lækker – ikke i klassisk forstand, men. Han er 185 lige som mig, helt tynd og alligevel ret maskulin, han er behåret og har et veltrimmet skæg som måske får ham til at virke ældre end de 34 han egentlig er. – Myten om hans kæmpe pik har altid floreret i flokken, men det er bare snak, ingen af os har faktisk set den. – Men, nu sidder han ved siden af mig, i næsten ingen ting og griner med de øvrige nøgne drenge – det gør mig sku lidt varm.

Det er ved at være sent, og Memeth og Lukas tager deres tøj på igen, og laver mine til at gå. Men Oliver, Thor og Sebastian er lige i gang med en eller anden heftig diskussion om musik eller noget, så de siger farvel ud i rummet og smutter hjem. Nu er vi bare Oliver, Thor, Sebastian og jeg tilbage, alle på nær mig stadig i deres underbukser. Jeg skifter musikken og forsøger at komme tilbage i samtalen. Kort efter begynder Thor at hænge med hovedet og jeg siger til ham han skal ligge sig over på sofaen, før han falder af stolen. Efter lidt tilskyndelse fra de andre, rejser Thor sig fra bordet og smider sig over på sofaen, han ligger med sin lange slanke krop på maven og jeg konstaterer en fræk fast røv gennem det tynde stof. Udsigten fejler ikke noget!

Vi andre fortsætter en tid, snakken går lystigt, vi griner og pjatter en tid. Men efterhånden er det blevet sent, rigtig sent. Samtalen er så småt gået i stå og vi sidder alle tre og nikker lidt med hovedet. – Sebastian og jeg prøver ihærdigt at kvæle den sidste flaske Champagne – nu er den jo åben, som vi bliver ved med at sige til hinanden.

Pludselig rejser Oliver sig, går resolut mod sofaen og kaster sig, så lang han er over Thor. ”Vågn op eller jeg knepper dig!” råber han, mens han ihærdigt laver kneppebevægelser oven på Thor. – De er begge stadig i deres boksershorts, og da jeg kigger over på sofaen, ser jeg lige op langs Olivers muskuløse ben, hvor den tætte mørke behåring understreger den begyndende maskulinitet. Hårene stiger i tæthed op ad de stærke lår og fortsætter op i de løse ben på hans boksershorts. Hans perfekte runde baller er helt tydelige gennem det tynde stof, og spredes og samles rytmisk mens han vipper underlivet intenst mod Thors faste røv.

”Det er sku lidt frækt” kommentere Sebastian tørt, da jeg med en vis overraskelse konstatere at også han sidder og glor på drengene.

”Hold op din store homo!” råber Thor som er blevet vækket af det pludselige overfald. Han er nu helt vågen og kæmper for at komme ud under Olivers stærke krop. Drengene tumler lidt i sofaen og pludselig får Thor overhånden og vælter Oliver rundt så han ligger på ryggen med Thor ovenpå. Thor holder Olivers hænder fast over hans hoved og de ligger helt tæt sammen. Thor ansigt er lige over Olivers og idet de grinende får øjenkontakt, stønner Thor; ”din liderlige svans! – Nu skal du sku få!”

Thor rejser sig pludseligt op og idet han flytter sig fra Olivers spændte krop, rækker han hurtigt ned og klemmer Olivers pik gennem shortsene. ”Nå, den er ikke stiv endnu – men det skal den hurtigt blive” siger Thor med et sigende smil og trækker Oliver op at sidde i sofaen. Uden videre hiver Thor sine boksershorts ned foran, tager fat om nakken på Oliver og trækker ham helt hen foran pikken. Den er ikke stiv endnu, men hænger lang og tung ned foran en fyldig lavt hængende nossepose. Han er helt glatbarberet på kuglerne og håret over pikken er nydeligt trimmet.

”Kom nu – tag den i munden! – Vi ved jo begge to godt, det er det du gerne vil” siger Thor idet han trækker Oliver helt ind til sig. Oliver kigger op på ham, med et tydeligt overrasket blik, straks efter et liderligt smil og han tager grådigt Thor i munden. Jeg er i tvivl om Oliver nogensinde har prøvet det før, men han sutter grådigt og villigt og i løbet af kort tid er Thors pik helt stiv – en smuk rank pik, som står lige ud fra Thors slanke krop. Pænt proportioneret til Thors høje krop, er den nok noget længere end gennemsnittet. Den tunge nossepose klasker let mod Olivers hage mens han forsøger at få hele Thors lange pik ind i munden. Thor står helt rank og spændt i kroppen, musklerne i benene er spændt, han strammer ballerne og vugger med underlivet mens hans glinsende pik glider blidt ind og ud ad munden på Oliver. Musklerne spænder i Thors stærke arme, som han holder hænderne om nakken på Oliver. Svenden er allerede begyndt at glinse let på hans glatte markerede bryst. Thor står mellem Olivers ben og nyder det tydeligt, han ligger nakken tilbage og udstøder et veltilfreds suk.

Oliver sidder med spredte ben i sofaen, med hænderne på Thors hofter og sutter ivrigt på den stive ynglinge pik foran ham. En tydelig bule rejser sig i Olivers løse boksershorts, et pænt telt som afslører at de stærke ben ikke er det eneste maskuline ved knægten.

Jeg kigger lidt nervøst over på Sebastian, som sidder helt stille på stolen ved siden af mig. Han er helt opslugt af det uventede show som udspiller sig få meter fra os. Fra vores pladser har vi fri udsigt til sofaen, og kan tydeligt se Thors lange pik køre ind og ud ad Olivers mund. Vi kan tydeligt høre smaskene og de taktfaste klask fra den bløde nossepose som rammer Oliver i ansigtet hver gang Thor går i bund.

Jeg skæver ned, og kan tydeligt fornemme at Sebastians fyldige bule er blevet endnu mere fyldig i de tynde tights. Han er ikke stiv, endnu, men jeg kan tydeligt fornemme hans pik begynder at slange sig op af lysken mod hans tynde lår.

Sebastian sender mig et overraskende blik, der helt tydeligt signalere, ikke bare at han kan lide hvad han ser, men også at jeg endelig ikke skal afbryde drengene.

”Jeg vidste det var noget du kunne lide, din lille svans” stønner Thor med et smil, han nyder tydeligvis behandlingen og er om muligt blevet endnu mere stiv af Olivers ivrige behandling. Alligevel trækker han sig ud af Olivers mund og træder et skridt tilbage. Idet han gør det vipper hans stive kæp op og ned, forhuden er trukket helt tilbage og afslører et spytglinsende blommeformet hoved. Thor står i profil til os, og hans smukke pik stritter let op mod loftet. Han tager fat i Olivers brede skuldre og trækker ham op og stå foran sig. – De smiler til hinanden og liderligheden er tydelig at se i dem begge. Thor giver Oliver et hurtigt kys lige på munden. Olivers smil og tindrende øjne afslører for os alle, at han har haft lyst til det kys meget længe, men end ikke turde håbe! Oliver læner sig let frem og stjæler endnu et kys fra Thor, denne gang lidt længere og mere intenst. – Thor tager fat om elastikken i Olivers boksershorts og forsøger at trække dem ned over hofterne, men Olivers stive pik gør det svært at få dem ned foran, pludselig smutter de ned og pikken flyver med et klask op på Olivers rippede mave. – Vi sidder så tæt på drengene, at det er tydeligt at se prespærmen fra Olivers stive kæp gør ham våd og klistret på den muskuløse mave. Hans stive pik står næsten helt op ad maven, forhuden er trukket ned midt på det store hoved og afsløre en godt våd og kampklar ung pik. Den er ikke helt lige så lang som Thors, men lidt tykkere og helt lige.

Foran os står nu to helt nøgne knægte på bare tyve år og kysser intenst. Deres veltrimmede, veltrænede, spændstige kroppe lige over for hinanden. Pikkene står helt stive og danser lystigt mod hinanden. Brystet hæves og sænkes i takt med deres tunge åndedræt, mens deres hænder forsigtigt fumler let på hinandens svedige kroppe, som rørte de ved noget helt fint og meget skrøbeligt for første gang.

Sebastian rømmer sig forsigtigt, mens han retter sig i stolen og justere hans nu helt stive pik i shortsene. Hold da kæft et monster – så var det sku ikke pral!! Tænker jeg ved mig selv, da jeg får øje på den gigantiske pik der rejser sig fra Sebastians skridt. Den store pik rejser sig trodsigt i de stramme tights og løfter elastikken ud fra maven, så jeg tydeligt kan se den mørke behåring og roden af den kæmpe pik. En våd plet ses allerede tydeligt på det spændte stof, der ser ud som om det kan sprænge hvad øjeblik det skal være.

Sebastian drikker forsigtigt lidt champagne, som om en hver bevægelse fra os kunne ødelægge det intense show der udspiller sig lige foran os. – Hans sender mig et lidt stolt blik og et sigende smil, som om han kunne læse mine tanker, og sætter glasset forsigtig på bordet.

Thor afbryder det intense kys fra Oliver, kigger ham dybt i øjnene, og siger; ”vend dig om” idet han tager resolut fat i Olivers skuldre og vender ham om. Som Oliver drejer sig, får vi et kort glimt af hans perfekte krop forfra, de stærke ben, de smalle hofter der breder sig til de brede skuldre og det fantastiske bryst. To stramme og meget markerede skråmuskler peger ned mod hans stive pik, der glinser fra hovedet. Jeg når lige at registrer, at også Oliver kan byde på en lækker lavt hængende nossepose med et par fyldige kugler som dingler lystigt under hans liderlige pik. Oliver er, som Thor glatbarberet på nosserne og trimmet over pikken. – Han er virkelig et pragteksemplar af ung, skøn maskulinitet.

Det er først nu jeg registrerer hvor liderlig jeg selv er blevet, smerten fra min indespærrede pik, spændt ud i mine shorts. Jeg retter på den, skubber den op over låret, så den kan være der, og lader ubevidst hånden hvile på den.

Thor skubber ublidt Oliver ned i sofaen, så han sidder på knæ, med hænderne op på ryglænet. Thor skubber med sit knæ til Olivers ben, så han spreder dem. Oliver svajer instinktivt i ryggen og løfter dermed hans perfekte kuglerøv op mod Thor. – Vi kan tydeligt se hans stive pik vippe spændt under hans muskuløse mave. Thor lægger hænderne på Olivers smalle hofter, bukker sig ned mod den ventende røv og spytter pludseligt i Olivers let behårede revne. Thor flytter hænderne og griber om Olivers små stramme balder. Han spreder dem ublidt og spytter endnu en gang – denne gang rammer han lige i stjernen og gnider straks spyttet godt ind i Olivers stramme hul.

Pludselig trækker han sig nærmere, stikker tungen ud og slikker grådigt Oliver i røven. Oliver udstøder et højt suk og stønner; ”ja for satan – gør min røv klar til din lækre pik!” – Thor spreder Olivers stramme baller så meget han kan, han står nu i en næsten ret vinkel bag Oliver, med hovedet begravet dybt i Olivers røv og slikker ham lige i stjernen. Thors pik står stiv op ad maven på ham, det glinser med prespærm fra hans blottede pikhoved og han bliver fedtet på hans slanke mave som pikken gnider op og ned i rytmiske bevægelser, mens han grådigt slikker Oliver i røven.

Sebastian sidder nu med udspillede øjne og gnider åbenlyst på sin enorme pik gennem det tynde stof. Jeg kan tydeligt se ned langs hans mave og følge hårene fra navlen og ned i shortsene, som bliver holdt godt ud fra kroppen af den enorme rejsning og afslører derved en god del af roden på den kæmpe kæp. – Indrømmet, jeg er en smule mere optaget af det fantastiske show med de to frække ynglinge lige foran os. Men, det øger helt sikkert liderligheden i hele stuen, at Sebastian er med på den – og det er temmelig frækt at se ham sidde lige ved siden af mig og gnide ugeneret på sin stive pik.

Thor trækker hovedet til sig, spytter endnu en gang i Olivers revne og stikker resolut pegefingeren op i ham. ”Oh! – Oh-ja for helvede!” lyder det anstrengt fra Oliver. Thor stikker hurtigt endnu en finger op i røven på Oliver, idet han læner sig hen over ryggen på ham, og lægger sit ansigt helt op til Olivers hoved. ”Er du klar til noget pik, hva’ svans?” visker han liderligt lige ind i øret på Oliver. Oliver drejer hovedet, så vi lige kortvarigt får øjenkontakt – det tindre fra hans øjne og antydelsen af et blink til mig når lige at skimtes inden han vender sig mod Thor og stønner; ”ja for helvede – knep mig som en tøs med din kæmpe pik!!”

Thor retter sig resolut op, idet han trækker begge fingerer ud af Oliver med et svup. Endnu et støn undslipper Oliver, mens Thor spreder benene let og stiller sig i position bag ham. Oliver svajer som en svane i ryggen og løfter sin ventende røv op mod Thors dryppende pik. Thor spytter to gange i sin hånd og kører den blidt op af hans pulserende skaft, gnider hovedet let, går lidt i knæ og sætter spidsen mod Olivers sultne stjerne. Han strammer i balderne som han lægger let pres på og glider forsigtigt og ubesværet op i Oliver. Oliver stønner højt og en grimasse på hans smukke fjæs afslører både lyst, liderlighed, forløsning og en intens smerte.

Thor fornemmer det tydeligt i stramningerne omkring pikken og holder en pause. Hans lange pik er kun ca. halvt oppe i Oliver, og fra hvor vi sidder har vi et fantastisk syn til de to smukke drenge, kun holdt på afstand af små 10 cm. bræt stiv ynglinge pik. – Det er virkelig frækt at se på.

Thor trækker sig forsigtigt lidt ud, og skubber så blidt frem igen. Denne gang kommer han lidt længere op i Oliver før han holder pause. Sådan fortsætter showet intenst i, hvad der føles som nogle minutter indtil Thor endelig er helt i bund med sin lange pik dybt begravet oppe i røven på Oliver. Oliver stønner højt og vrider sig spændstigt under Thors kyndige behandling. – Langsomt sætter Thor tempoet op, og knepper nu Oliver rigtigt. Hans tunge nossepose klasker mod Olivers lille røv og det øverste af hans lår, som Thor sætter tempoet mere og mere op.

”Nu skal du sku få pik min skat!” næsten råber Thor, idet han flytter hænderne til Olivers smalle hofter, tager fat og begynder at kneppe Oliver i et helt fantastisk tempo. Vi kan tydeligt se, hvordan Thor spænder i sine ben, musklerne er markeret og glinser svedigt, røven strammes og spredes som han pumper ind og ud af Oliver. Hans hoved ryger frem og tilbage som han dels kigger op i loftet dels stønner ned over Olivers spændte ryg og udspilede røv. Svenden glinser både på hans stærke ryg og ned over det markerede bryst.

Oliver er helt med, han sidder fortsat på knæ i sofaen, svajer i ryggen og holder hovedet op, imens han stønner rytmisk i takt med Thor stød i hans røv. Under hans slanke mave kan vi tydeligt se hans helt stive kæp vippe op og ned mens den fedter hans mavemuskler ind i prespærmen der flyder fra hans blottede pikhoved. Nosserne dingler lystigt under ham, mens Thor fortsætter sit fantastiske ridt. Stuen er fuld af klask, støn, pik og ung liderlighed – luften er tæt af sex.

”Ja, ja, ja for helvede!” stønner Thor idet han knepper Oliver hårdere og hårdere i røven. ”Jeg fylder dig med min sæd!” – Idet han siger det, retter Oliver sig op i sofaen, så han sidder ret op med den stærke ryg klinet til Thors svedige bryst og som Thor mærker Olivers muskel stramme om hans stive pik, skyder han sin varme ungdomssaft langt op i Oliver – som i det samme sprøjter fra den smukke pik, et to tre fire kraftige sprøjt flyver ud fra Olivers strittende stive pik og rammer billedet på væggen over sofaen.

Sådan står de begge et øjeblik og sunder sig. Thor har stadig sin lange pik begravet dybt i røven på Oliver. Sæden løber ned af skaftet på Olivers stive pik. Oliver ligger nakken tilbage, så den hviler på Thors skulder, Thor drejer hovedet og kysser ham intenst på hans svedige ansigt – ”du er sku en fræk lille svans” smiler Thor glad – ”det var lige hvad jeg trængte til!”

Pludselig afbryder Sebastian den usynlige mur der har været imellem os i stuen, i det han rejser sig hurtigt op, siger han intenst; ”det er sku for liderligt! – nu er det min tur!” – Næsten i chok ser jeg Sebastian krænge de våde tights ned over den enorme rejsning og tage dem helt af. Idet han går over til sofaen, siger han forventningsfuldt; ”sådan nogle knægte, de kan sku hurtigt igen” – Sebastians magre krop får den store pik der står vandret ud fra hans buskede skød til at virke helt enorm, som den glad dingler idet han sætter sig op i sofaen tæt ved siden af Oliver. – Helt på samme måde stiller han sig op, knæene i sofaen, hænderne på ryglænet, svajer i ryggen og kigger på Oliver med et smil – ”Så smukke dreng, lad mig mærke din lækre pik i min røv!” siger han, uden skam. Presæden glinser fortsat på hovedet af Sebastians enorme pik, som vibrerer under ham.

Thor har trukket sig ud af Olivers stramme røv, hvor hans pik har hvilet indtil nu. Oliver kommer op af sofaen og tager hånden op til det billede han overspærmede for et øjeblik siden. Rutineret skraber han en stor del sæd af glasset på billedet og smører sin stadig helt stive pik godt ind i hans eget spærm. Han stiller sig op bag Sebastian og i chok ser jeg til, som han spreder Sebastians små baller, spytter en ordentlig klat lige i stjernen og uden videre stiller sig klar med sin spærmsmurte pik mod Sebastians jomfruelige hul. ”Slap helt af og stød ud” siger han rutineret til Sebastian, idet han lægger let pres på stjernen. Som om de aldrig har lavet andet, glider Oliver let og ubesværet op i Sebastians stramme jomfru røv. ”Ohh arh – fuck – fuck hvor er det vildt!” råber Sebastian mens Oliver trænger op i ham – et kort øjeblik lader Oliver Sebastian vænne sig til den stive ynglingepik han uden besvær stødte i bund i Sebastians smalle røv. – Kort efter begynder Oliver blidt at kneppe Sebastian rytmisk.

Jeg sidder helt i chok – kan slet ikke tro mine øjne. Få meter fra mig ligger min gamle inkarnerede hetro ven, helt nøgen hen over min sofa mens en velskabt ung adonis rutineret knepper ham i røven. Sebastians stive kæmpelem dirrer under ham mens den lystigt savler prespærm fra det enorme hoved. Støn og klask glider i et og stuen er endnu en gang fyldt med sex.

Det er Thor der hiver mig ud af min trance – ”kom så svans, så skal du få en tur også!” siger han, mens han står med hans høje markerede krop foran mig, nøgen og med den smukke pik strittende indbydende lige imod mig. – Jeg griber instinktivt ud efter den frække unge pik der stadig glinser af sæd og Olivers hede røvsaft, men Thor slår min hånd væk; ”ikke noget af det – røven bar og over i sofaen med dig!” kommandere han med et liderligt blik i øjnene. Jeg kommer op af stolen og flår mine bukser op, først nu registrere jeg at mine shorts er helt fedtede ind. – Jeg har krammet min pik til udløsning i bukserne under drengenes show, helt uden at registrere det. Min våde pik svupper ud af shortsene og vipper halvfed mellem mine ben. ”Den skal vi hurtigt få stiv igen” siger Thor, mens han træder til side, så jeg kan komme over i sofaen. Jeg lader hånden ramme hans lår og griber blidt den tunge nossepose under hans strittende pik idet jeg går forbi ham.

Jeg tager opstilling i sofaen, lige ved siden af Sebastian, så tæt på ham, at jeg kan mærke hans kropsvarme og fornemme den intense duft af mand, sved, spærm og sex som hele sofaen emmer af. Thor kommer hurtigt på plads lige bag mig, og jeg mærker et elektrisk stød i hele kroppen, som hans våde pik glider op i revnen og prikker på mit ventende hul. – Jeg er så liderlig og har så meget lyst, at jeg straks slipper ham ind, og den lange tynde pik passer perfekt i mit hul. – Thor går i til bunden og jeg mærker endnu et elektrisk stød som hans slanke mave presser mod min røv og den fyldige pung under wonderpikken presses mod mit mellemkød. – Et intenst støn af nydelse undslipper mig, som han trækker sig tilbage og begynder at kneppe mig rytmisk. – Jeg er hinsides denne verden – det havde jeg sku ikke regnet med for et par timer siden!

Jeg vender ansigtet mod Sebastian, som kigger mig dybt i øjnene; ”fuck – fuck hvor er det frækt! – Jeg bliver sku kneppet af en fyr” smiler han glad.

Den tidligere udløsning gør, at drengene nu har god tid, og vi får begge en ordentlig tur. – De knepper som om de aldrig har lavet andet. Sebastian og jeg sidder skulder ved skulder i sofaen, svaj i ryggen og røven op mod to fantastiske drenge, som knepper os dybt i takt. Sebastian kysser mig pludseligt vådt på munden, holder den og stikker heftigt tungen ind i min mund. Intet kan overraske mig længere og jeg kysser lystent igen. Ud af øjenkrogen kan jeg fornemme at Thor og Oliver også står og snaver hinanden, mens de fortsat knepper os.

Efter et mesterridt af den anden verden, nærmer drengene sig klimaks. Jeg kan ikke holde til mere, så mens Thor støder et par endnu tungere og dybere stød i min røv, spændes jeg i hele kroppen. Min muskel strammer om Thors knaldhårde pik i mit indre og mens han skyder sin varme unge sæd dybt i mit indre, kommer jeg i pulserende stød ud over sofaen. Det sortner for mine øjne mens jeg gennemrystes af en fantastisk orgasme.

”Oh fuck! – Du skal skynde dig, hvis ikke du vil have mere sæd i sofaen” stønner Sebastian. Idet han griber mig om nakken sætter han sig op mod Olivers stærke krop bag ham. Han trækker mig ned mod hans enorme pik. Thors pik svupper ud af min gennem kneppede røv, idet jeg drejer mig rundt og næsten kaster mig ned i sofaen under Sebastians monster pik. Sebastian griber om pikken og retter den mod mit ansigt og mund. Idet Sebastian udånder et brøl, kommer Oliver med endnu en stor ladning varm ynglinge sæd dybt i hans røv og sprøjt efter sprøjt af varm sæd står ud af hans kæmpe lem og rammer mig i ansigtet. Jeg åbner sultent munden og tager de tre sidste sprøjt lige i min varme mund.

Jeg drister mig til at slikke den voldsomme pik ren for sæd, inden Sebastian trækker den til sig og sætter sig tungt i sofaen ved siden af mig.

”Ja, dem må du sku tage dig af” siger Sebastian tilbagelænet og peger på de to sædglinsende og stadigt strittende unge pikke foran os. – Jeg sætter mig straks op i sofaen og griber ud efter de lækre dinglende nosser under hver pik – en pose i hver hånd, som jeg nulrer blidt. Mens jeg mærker Sebastians varme sæd glide ned over mit ansigt, slikker jeg først Thors lange pik ren for sæd, dernæst bliver Olivers lækre pik slikket grundigt ren. – Jeg fornemmer det heftige åndedræt på dem begge, som deres stramme maver og markerede bryst pulserer over mig. – Jeg er stadig helt væk af liderlighed og er ekstremt tændt over at side her med de lækre drenge i hånden.

”Så trænger vi vist til en tår at drikke!” – Det er Sebastian som afbryder mit nydelsesfulde øjeblik og klasker mig med den halvslappe kæmpeslange i ansigtet idet han går forbi mig og hen til bordet. Finder en falske og får hældt op til os alle fire. – Vi kommer alle hen til bordet, står stadig nøgne i en halv cirkel, svedige, tømte og glade skåler vi alle fire; ”skål på homoerne, de ved sku hvordan man skal feste!” udbringer Sebastian aftenens sidste skål.

Kort efter kommer Thor og Oliver i tøjet igen. Jeg indrømmer at jeg fortsat glor, gør hvad jeg kan for at memorere deres perfekte unge kroppe, og ser misundelig til mens de retter deres halvfede pikke til i shortsene. ”Tak for i aften, det var helt fantastisk!” siger Thor glad, idet han tager Oliver kærligt i hånden og spørger; ”vil du ikke sove hos mig?”

Sebastian og jeg sidder tilbage i stuen, nøgne med slappe pikke i skødet. Sebastian tømmer sit Champagne glas i et drag, og citere husregel nr. 1: ”What happens at the table – stays at the table!”…

Vi har ikke talt så meget om det siden, men er begge enige om at det var en fed aften og fræk oplevelse. Thor og Oliver er stadig kærester og omtaler aftenen som deres første date.
Kommentar

Navn:HorsensLiving
Dato:21/06 2018
Virkelig liderlig historie ???????? gik lige i røven ???? Sniffer
 
Navn:PuntoBear
Dato:28/06 2018
Fantastisk godt skrevet Christian! Jeg nød at læse din novelle :)