Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Besøget hos mig.

Karakter: 3.8/5
Visninger: 6995

Af: Buller.

Læs flere noveller af:
» Buller.

Skriv til:
» Buller
Jeg er alene hjemme, en hel weekend og du kommer ned for at besøge mig.

Vi går rundt og kigger lidt på huset og ender i soveværelset hvor du spørger hvor vi gemmer vores ”legetøj”.

Jeg finder kassen under sengen frem og tasken der står inde ved siden af. Jeg begynder at tage tingene frem. Du står og kigger og smiler. Du tager en video film op og spørger om vi ikke skal se den. Jeg tager filmen og sætter den i maskinen. Du sætter dig ned i sofaen.

På fjernsynet toner filmen frem, og fra starten er der aktion. Filmen du har valgt er en bi-film. To mænd om en kvinde. Der ligger en mand på alle fire og slikker en kvinde i fissen. Bag ham sidder en anden mand og han er ved at gøre sin pik klar til at trænge ind i ham.
Det tænder os begge og hurtigt sidder vi begge med pikken fremme, og leger med den.
Filmen fortsætter og vi begynder at spille pik på hinanden.

Vi aftaler at gøre hvad de gør i filmen i den næste scene.. Vi venter begge spændt på hvad der kommer.
Næste scene starter med en kvinde har en strap-on på og hun knepper en mand mens han slikker hans pik..
Hmmm. Hvem skal være hvem - og kvinden hun er der jo ikke.
Så den scene springer vi over og forsætter med at spille hinandens pikke. Som sædvanligt er jeg ved at komme hurtigt, så jeg bøjer mig ind over dig og tager din pik i munden.
Jeg lader min tunge lege med dit pikhoved, og langsomt lader jeg min mund glide ned over din pik..
Du nyder det, og kigger på filmen hvor der er skiftet pladser.
En af mændene knepper nu kvinden og manden bliver kneppet af den anden mand..
Jeg fortsætter med at lege på din pik.
Du stopper mig og spørger om vi skal lave noget andet..

Jeg er åben for ideer. Så jeg siger at du kan bare foreslå noget – jeg er med på hvad som helst.

Du spørger om ikke vi kan lege lidt dominans. Du vil gerne have jeg bestemmer hvad DU skal gøre, det har du aldrig prøvet før..
Jeg finder straks de ting frem vi skal bruge..

Du får besked på at rejse dig, og tage dit tøj af.. Du gør som jeg siger og det første du får på er en gag som bliver sat ind i din mund og lukket på bagsiden. Dernæst sætter jeg en cook-ring rundt om din pik, så den bliver endnu større..
Du kigger og jeg er sikker på du nyder det..
Jeg ved ikke hvor hårdt du kan lide det så forsigtigt tager jeg nogle lette brystklemmer og sætter dem på dig.. Du er ikke helt vild med det. Men lidt efter lidt kan jeg se du nyder det.

Jeg tvinger dig ned på knæ og leger med min pik lige foran hoved på dig.. Du har jo gagen på så du kan ikke gøre andet end og kigge.
Efter at have leget med min pik, rejser jeg dig op, go giver dig et ”blindfold” for øjnene, nu kan du heller ikke se.
Jeg sætter mig ned på knæ og tager din pik i munden.. Jeg kan mærke at du er ved at komme, så jeg stopper hurtigt igen, og rejser mig op.

Jeg trækker dig hen til sengen og lægger dig på ryggen og straks begynder jeg at lege med din pik, både med mine hænder og min mund.. Det banker i din pik, jeg kan se at cook-ringen har sin virkning. Dit pikhovedet er vokset, det ser ud som om det er blevet dobbelt så stort. Jeg trækker lidt i dine brystklemmer, forsigtigt.

Jeg binder dine arme fast til sengens hjørner.

Jeg finder glide cremen frem og begynder at smøre din pik godt ind. Jeg leger med din pik, mens jeg smører din pik ind i cremen. Min tunge spids glider hen over dit pik hoved.
Din pik er stor. Din pik er blevet så stor at den se ud som den er ved at sprænges.

Efter din pik er blevet godt våd, stopper jeg min leg, og sætter mig op foran dit hoved og begynder at spille min pik. Jeg forstiller mig hvor meget du gerne ville lege med din pik. Men dine hænder er bundet, så du kan ikke røre den.Jeg lader min pik ramme gagen og dit hoved, for at pirre dig lidt.

Jeg lader min røv glide ned til din pik-og forsætter forbi, indtil min pik rammer din. Jeg lader min pik glide op og ned af din. Jeg tager fat om begge pikke med den ene hånd og begynder at spille dem. Din pik er vildt stiv.
Din pik er ved at sprænges at liderlighed. Jeg stopper med legen, og lader min røv glide hen mod dit pik hoved. Jeg siger til dig at jeg lige har tænkt mig at bruge din pik lidt. Smiler- og lader derefter dit pikhoved glide indenfor i min røv.
Fuck hvor er den stor, jeg presser dig længere og længere ind. Da din pik er helt i bund, begynder jeg stille at ride den, mens jeg spiller min pik.
Du- nyder det..
Jeg rider dig hårdere og hårdere, og jeg kan mærke hvordan din pik fylder mig ud.
Jeg spiller min pik, og jeg kan mærke at jeg ikke har langt igen.

Jeg stopper og trækker mig ud..Jeg binder dine hænder op, og fjerner gagen fra din mund, og siger til dig du skal lægge dig på maven. Du vender dig om, og igen binder jeg dine hænder fat til hjørnerne af sengen. Hvad har du tænkt dig, spørger du. Hvad tror du svarer jeg, men jeg giver dig et klask i røven og siger du kun må tale når du får lov.

Jeg lader mine hænder lege med dine balder. Jeg tager glidecremen og lader den dryppe ned på din røv. Du sørger om jeg har tænkt mig at kneppe dig. Jeg svarer dig ikke men tager igen gagen og stikker den i munden på dig, og siger - så må du være stille på denne måde.

Jeg finder alle de ting frem, jeg skal bruge. Jeg spreder dine ben og begynder at lade en finger glide ind i din røv. Du er ikke helt vild med det, men du kan jo ikke sige noget.
Jeg lader min tunge lege med din røv, og lader den trænge ind dig.. Jeg knepper dig med min tunge, det ved jeg du kan lide.

Efter at have leget godt og grundigt med dig, tager jeg en lille butt- plugg, og lader den glide op i dig. Du begynder at bevæge dit underliv, og presser din røv mod butt-pluggen.
Jeg se at du er klar til at få min pik men, jeg skal lige lege lidt mere. Jeg leger med forskellige dildoer oppe i dig, og jeg kan høre på dig, at du nyder det.

Nu syntes jeg du er klar, til at få noget pik, så jeg sætter mig på knæ bag dig. Hvad du ikke ved er at jeg har taget en strap-on på. Den er ikke lige så stor som min pik, jeg syntes lige jeg skal udblokke dig noget mere inde jeg banker min pik op i dag.
Jeg lader pikhovedet på strap-on´en presse mod dit hul, og jeg kan høre du gennem gagen prøver at sige at jeg skal gøre det forsigtigt. Jeg giver dig et klask på ballen og siger du skal være stille.

I strap-on er der et hul hvor min pik er ude af, og du kan mærke min pik presse mod din pik og dine nosser. Jeg presser strap-on pikken længere op i dig, og stopper mens du lige vender dig til den.. Jeg lader den forsigtigt glide frem og tilbage. Jeg knepper dig og lader min hånd glide ned til din pik og leger lidt med den. Den er så stor så stiv som jeg har aldrig har mærket før.
Jeg nyder at kneppe dig, og jeg glæder mig til min pik skal op i din stramme røv. Jeg knepper dig hårdt, og presser mig op i dig.
Efter at have kneppet dig lidt sådan syntes jeg at, nu er min pik klar til at komme op i dig.

Jeg tager strap-on af og lader min pik glide ind i dig. Jeg tager fat om dine hofter og presser min pik i bund. Du ligger og siger lyde. Jeg tror du siger jeg skal stoppe men jeg forsætter med at kneppe dig.. Hårdt.
Efter at have voldtaget dit hul, godt og grundigt, er jeg ved at komme.
Jeg stopper- trækker mig ud.. Jeg tager en af de første butt-plugs du fik op, og igen lader jeg den glide ind i dig. Jeg tager gagen af dig og løsner din hænder.
Jeg siger til dig du skal vende dig om.
Du vender dig og kigger på mig, jeg kan se liderligheden i dine øjne.
KNEP mig – siger jeg til dig, og jeg sætter mig om på knæ.

Hurtigt kommer du op, og uden tøven banker du pikken op i mig. Du knepper mig hårdere og hårdere og du kan mærke hvordan spermen er klar til at komme ud af dig. Du bliver ved.
Jeg stønner du skal stoppe, - men du fortsætter, du vil give mig tilbage for det, du lige har fået.
Du knepper mig hårdere og hårdere for til sidst at sprøjte din sperm ud i kaskader.
Jeg spiller vildt på min pik og der går ikke lang tid efter du er kommet, så vælter spermen ud af mig.

Puhhaaaa. Vi lægger os begge på sengen. Jeg kigger på dig og siger.
Det var første akt.. Jeg har masser endnu. Du skal beholde butt-plugen oppe. Så kan den gå og tænde dig. Det passer dig ikke helt, men du lader den side.

Vi tager vores tøj på igen, og fortsætter rundturen i huset.

Vi ender inde vi computeren, og begynder at kigge på billeder. Det tænder os begge og der går ikke lang tid for vi begge har vores pikke fremme, og leger videre.
Kommentar