Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Et nyt liv kap 1

Karakter: 5.0/1
Visninger: 5300

Af: Anonym.

Læs flere noveller af:
» Anonym.

Skriv til:
» Anonym
Tags: Unge
Et nyt liv

Jeg stod og vinkede til mor og far, der ligeså stille forsvandt ude af syne. Det var så det. Nu var jeg på egen hånd. Voksen. Alle tingene var flyttet fra mit lillebitte kedelige, men dog trygge, hjem. Dér hvor der altid var mad. Altid rent tøj. Altid økonomisk hjælp at få. Jeg følte at jeg stod midt i København, fordi der nu var 8-9 biler imellem mit væsen og mine forældres bil. Larm fra biler, snakkende mennesker, cyklister med farverige hjelme. Barneskrål. Men jeg var faktisk ”kun” havnet i Korsør. Men når man flytter fra kedelig udkantsby med kun et par tusind indbyggere til Korsør, føltes det som København.
Jeg hedder Kasper, er 22 år, og på mandag skal jeg starte i lære som automekaniker på et værksted i Korsør. Nu er mor og far ca. 100 km. væk, og jeg skal nu bevise at jeg godt kan selv. På overfladen ligner jeg nok også en der kan selv. Ret klassisk håndværkertype. Ret kort hår. Masser af tatoveringer. Trimmet og velholdt solbrun krop, med fin og jævn (hvis jeg selv skal sige det) kropsbehåring. Jeg er ikke typen der gider barbere mig så mange steder udover i mit ansigt.
Hvide og sorte stramme t-shirts kombineret med klassiske billige jeans fra Jack & Jones. Når mig og gutterne går i byen (og med byen mener jeg den nærmeste bys værtshus/diskotek), er jeg altid en af dem udsmiderne holder øje med, da jeg ligner en der elsker at slås. Sådan forholder det sig nu ikke. Jeg har aldrig i mit liv været oppe at slås, og jeg er faktisk en ret blød gut, når det kommer til stykket. Men dér hvor jeg kommer fra, er det ret vigtigt (bilder vi os ind), at man opretholder en status, ikke skiller sig for meget ud, og mig og et par gutter er altså de ”hårde” håndværkertyper derhjemme. Det gør mig egentlig ikke så meget. Vi er altid omringet af en horde af damer (eller rettere piger). Lige fra de 16-17 årige småtøser, til de lidt mere modne storbarmede duller med affarvet hår og silikonepatter. Men der er nu noget over at være omsværmet når man er i den alder, så det gjorde mig som sagt ikke noget. Kærester har jeg aldrig haft. Men jeg har dælme knaldet en masse, og tro mig, det NYDER JEG, men jeg nyder endnu mere min frihed. Gider ikke binde mig til noget eller nogen endnu. Tror ikke rigtig på forelskelse når man kun er 22. Nogle af gutterne hjemmefra render rundt med deres storbarmede duller. Kalder hinanden skattemus og bassemand, og jeg er ved at brække mig over den falskhed. Når jeg er sammen med dem enten brokker de sig eller praler. Og begge ting med kæmpe overdrivelse. NÅ, men det er jo ligemeget nu. Jeg har stadig Jeppe og Lukas derhjemme som bedste kammerater. De er fine fyre, som jeg har kendt altid, og de kommer på besøg næste weekend. Indtil videre er de blevet i hjembyen. De har endnu ikke haft råd til at flytte og tager et år mere hjemme hos mor, for at spare op til at komme videre. De vil begge gerne være tømrer. De arbejder på byens eneste virksomhed, hvor de står for vedligeholdelse af diverse maskiner. Det skulle nok blive fedt næste weekend.
Nå, men foreløbig var det kun fredag, sen eftermiddag. Jeg gik ind. Tjekkede lige postkassen en ekstra gang. `Nicki, Oliver og Kasper´ stod der. Jeps, jeg skulle bo sammen med to andre. Jeg havde fundet dem på nettet på en boligportal, hvor de søgte efter en gut. Det var et byhus inde midt i Korsør. Mener det var ham Olivers forældre der havde købt huset for næsten ingen penge. Og gutterne valgte heldigvis mig som deres nye roomie. Jeg havde kun lige kort mødt dem, da de viste mig huset. De var ikke hjemme lige nu, da de var til Smuk Fest, og kom først hjem sent søndag aften, så jeg havde hele huset for mig selv. Tre værelser, pænt store. En stor flot fællesstue med et fint stort køkken. Et stort badeværelse med badekar og hele svineriet. En lille have som lå ugenert idet hækkene var høje, og træerne store. Jeg besluttede mig for at få de fleste ting på plads på mit værelse allerede her i aften. Få mit fjernsyn installeret. Sengen og resten af møblerne nogenlunde på plads. Da det var overstået, fandt jeg al mit tøj frem, og fik det lagt pænt sammen og ind i skabet. De tre skjorte jeg ejede blev hængt på bøjler. Håndvægtene og romaskinen, blev skubbet ind under sengen, og jeg fik sat lamper op osv. Dejligt! Nu var værelset allerede ganske hyggeligt. Mor havde selvfølgelig sørget for et par planter. Klokken var lidt over otte. Jeg besluttede mig for at gå ned efter en pizza og en cola, som efterfølgende blev kastet i kæften. Jeg lå og så noget ligegyldigt underholdning i fjernsynet. Kedede mig lidt. Overvejede om jeg skulle gå en tur ned i byen for at udforske lidt. Men jeg havde jo også en hel dag i morgen, så jeg blev liggende på sengen, og lå bare og zappede.
Jeg vågnede med et sæt. Satte mig op i sengen, og fattede ikke hvor jeg var. Jeg gned øjnene. Det var lyst udenfor. Tog mobilen frem. 06.21. WTF? Jeg var åbenbart faldet i søvn, ovenpå dynen, med al tøjet på. Havde sovet i omegnen af 10 timer. Jeg lå badet i sved. Min hvide t-shirt var drivvåd, og mine jeans strammede irriterende. Normalt sover jeg altid nøgen, eller bare med et par løse pyjamasbukser. Aldrig i boxershorts, da jeg havde læst at det var sundt for ens sædkvalitet at gi´ klunkerne plads og luft. Jeg havde dog købt et par ekstra pyjamasbukser, idet jeg nu skulle dele badeværelse med to andre. Derhjemme havde jeg nu i 3 år haft hele første sal for mig selv, med egen trappeopgang og bad mm, så der har jeg altid kunnet vade nøgen rundt når det passede mig. Mine forældre kom yderst sjældent derop.
Jeg skyndte mig at smide mit tøj. Underbukserne er våde af sved! Skulle jeg smide dem? Jeg ved jeg er alene i huset, men alligevel er det underligt at skulle gå nøgen rundt, tænker jeg. Fuck det. Min pik er jern hård, og jeg skal pisse helt vildt. Jeg smider underbukserne. Ahhh, det er rart at det hele får luft. Jeg strækker mig. Står med stiv pik og nyder at jeg er alene. Jeg åbner min dør og går ud i stuen. Selvom jeg skal pisse ret meget venter jeg lidt og ser om ikke den falder lidt, så det ikke bliver så besværligt :-). Jeg går ud i køkkenet og sætter noget vand over til kaffe. Køkkenvinduet er lige ud til gaden. Der er tomt for mennesker. Jeg læner mig frem, henover vasken, for at kunne se bedre. Et par få biler kører søvnigt forbi. Vores genbo er en kiosk. På den modsatte side af vejen, lidt til højre, ligger en kiosk. ´Bassims Kiosk´ står der. Ved siden af den, lidt længere mod højre ligger en frisør. `Abdullahs klip´. Lige overfor ligger et byhus, meget ala vores. Store vinduer ud mod vejen. Et par få planter i vinduet og persienner der ikke er trukket ned. Der ser tomt ud!.Til venstre ligger der en klinik af en art. ´Salon Visage´. Det er noget med at få ordnet negle og voksbehandling mm. ”Nice” Tænker jeg. ”Så er der nok lidt damer at kigge på når der kommer kunder”. Pludselig rammer min pik det kølige stål på håndvasken. Det gibber lidt i min krop, men jeg bliver også mindet om hvor meget jeg skal pisse. Pikken er ikke faldet endnu. Jeg begynder at hælde vand i elkedlen, som IKKE hjælper på min pisse-trang. Jeg kigger ud af vinduet mens kedlen fyldes op. Pludselig går der et kærestepar forbi, hånd i hånd, og lige uden for vinduet. Jeg får set at der på fyrens sorte skjorte står Security. Så sikkert en eller anden udsmider fra en bar der nu har ”fyraften” og følges med damen hjemad. Vi får øjenkontakt alle tre, og det går op for mig at jeg er nøgen, med stiv pik som flasher så skønt lige ud i hovedet på dem. Jeg kan se de både smiler og griner på samme tid. Jeg får en ´Thumbs Up´ fra fyren, mens tøsen stirrer helt vildt mens hun fniser. Jeg er kæmpe flov. Normalt er jeg ikke genert hvad nøgenhed angår, men jeg går dog aldrig og flasher min stive pik foran alle mulige mennesker. De passerer vinduet. Jeg får sat vand over. Jeg læner mig igen lidt frem for at se om jeg kan se dem. De er gået over vejen, og står nu ved siden af frisøren, hvor fyren låser dem ind.
”Pis” Tænkte jeg. Selvfølgelig skal de bo lige her, så der er stor chance for at jeg møder dem igen. Nå, men nu skal jeg virkelig pisse, så jeg skynder mig ud på badeværelset. Jeg kan umuligt stå op og pisse med denne stivert, så jeg sætter mig ned og får med møje og besvær presset pikken ned i kummen. Jeg koncentrerer mig om at få strålen til at komme ud. Endelig lykkes det. De plasker op på kummen og driver hurtigt ned i vandet. Åhh det er dejligt at få pisset af. Jo mere jeg pisser jo mere falder min pik, så den nu kun er semi, og da jeg drypper af, er den helt slap. Jeg rejser mig og trækker ud. Får hentet min tandbørste og får gnubbet tænderne rene for pizzarester, cola og smøger (jeg må ryge på mit værelse, ud af vinduet, ifølge de ´husregler´der hang på en opslagstavle i køkkenet). Vandet koger, og jeg laver mig en kop kaffe. Sætter mig ud på terrassen og nyder stilheden. Tænker på kæresteparret der gik forbi. Kan ikke lade være med at smågrine lidt for mig selv. Nu skal det lige siges, at jeg er ret heldig i de nedre regioner. Nogen gange lidt FOR heldig. Jeg er nemlig udstyret med både en blodpenis OG en kødpenis. 15 cm i slap og 24 cm i stiv, og godt tyk. Selv de mest hardcore hetero fyre jeg har badet med til idræt eller i fitness-centre gennem årene, har ikke kunnet lade være med at kigge mere eller mindre måbende. Bagsiden af medaljen er at ikke ret mange tøser kan tage den uden at de skriger af bar smerte. Ikke så fedt! Så det må selvfølgelig ha´ været lidt af et syn der ramte dem da de gik forbi he he. Jeg nød min smøg og min kaffe. Tandpasta smagen var allerede væk. Jeg sad med telefonen og scrollede gennem mine billeder. Der var mange af mig selv. Både med tøj og uden tøj. Havde været lidt af en dick-pic-snapchat kinda guy, og havde selvfølgelig også modtaget rigtig mange lækre billeder af nogle tøser. Jeg blev lidt småliderlig, og pillede lidt ved mig selv. Skyndte mig at slukke smøgen og drikke min kaffe. Tid til selvforkælelse! Er der noget jeg ikke forstår ved mine venner, så er det deres evige brokkerier over manglende sex, og om hvor kedeligt det altid er at onanere. Nuvel, sex er klart nummer 1, men jeg elsker simpelthen at lege med mig selv. Derhjemme vidste jeg aldrig noget bedre end når mine forældre skulle arbejde om søndagen (chauffør og sygeplejerske), og jeg havde tømmermænd. Jeg kunne bruge timer på at ´edge´ mig selv. Mine onani-seancer varede ofte 3-4 timer, hvor jeg bare nød at lege med mig selv. Se en masse forskellig porno osv. og sprøjtede først når mine løg var ret ømme. Jeg fortalte det dog aldrig til gutterne, men hoppede hyklerisk med på vognen af beklagelser.
Jeg kom ind på mit værelse, smed dynen på gulvet og åbnede computeren. PORNHUB selvfølgelig. Jeg var blevet godt våd på spidsen af pikken. Min forhud glimtede. Jeg kunne dufte den ramme duft under mine arme der blev mixet med den svage duft fra min pik. Jeg fandt en god scene, hvor en kvinde med usandsynligt store kasser, blev kneppet godt og grundigt af en sort fyr med en gigantisk pik. Jeg aede min store pik, op og ned af skaftet. Kildede mine nosser. Hev lidt i nossehårene, så det lige akkurat gjorde lidt ondt. Kælede for forhuden, trak den tilbage så hovedet blev halvt blottet. Jeg kunne ikke få det længere end dertil når den var stiv. I slap kunne jeg godt. Jeg vendte mig om så jeg lå i doggy-stilling. Lagde hovedet på puden, så jeg kunne få min hånd om til røven. Pressede let på det lidt svedige og våde hul jeg havde. Legede lidt med hårene deromme, akkurat som dem jeg havde på nosserne. Det var vidunderligt. Vendte mig igen om, tog pikken i hånden og begyndte at spille den af. Jeg lukkede øjnene, og begyndte langsomt at trække vejret lidt dybere. Stønnede svagt, mens jeg med den anden hånd kærtegnede mine brystvorte, der nu var blevet stive af liderlighed. Min højre hånd havde et ast greb om skaftet på min pik. Pre-spermen dryppede ivrigt fra spidsen. Jeg tog lidt på min tommelfinger, smagte på det. Det tændte mig helt vildt at smage på mig selv. Kiggede på kvinden på skærmen, der nu lå på ryggen og stønnede voldsomt, mens manden borede sin penis op i hendes våde fisse. Manden trak sin pik ud, så kvinden kunne smage sin egne safter. Hun satte sig på knæ, og tog monsteret i munden.
”Is it good?” Sagde han.
”Oh yeah” Lød det fra kvinden ”I really taste good”.
”Yeah you do, you little slut” Sagde han. Porno-replikker er fantastiske ikk´ ? :-)
Kvinden i scenen tog nu en dildo ud af en skuffe og viste den liderligt til fyren.
”You want me to fuck you with that thing” Sagde han og smilede, og for en gang skyld fokuserede kameraet på mandens ansigt.
”Oh no” Sagde hun med den mest kliché-agtige luder-porno-skuespiller-stemme. ”I want to fuck YOU with it”
Fuck, tænkte jeg. Den var sgu ny. HUN ville kneppe HAM, med en dildo der fik min egen pik, og fyrens i øvrigt til at ligne en lille cocktailpølse. Dildoen må have været mindst 35 cm lang. Den var brun-beige i farven, og lignede virkelig en stor rigtig pik.
”Are you nuts? I´m not a fucking fag, you slut” Sagde han og skubbede hende ned på sengen.
”OH please let me, my husband really likes it” Sagde hun.
Jeg var irriteret over at disse møg-dårlige replikker faktisk tændte mig vildt. Elskede at se porno hvor både manden og kvinden kunne være dominerende. Manden i filmen gik til sidst med til det. Hun smurte dildoen godt ind i glidecreme. Manden havde nu lagt sig på alle fire, så hans sorte røvhul var lige i fjæset på os seere. Jeg var skrækslagen og betaget på samme tid. For ellerførste gang skulle jeg se en fyr blive penetreret af en dildo. Hvordan helvede ville hun få det monster op i ham. Hun satte dildoens pikhoved til åbningen af hans røvhul og kørte den lidt rundt.
”Shit” Stønnede han. ”You better be careful”
”Of course I will” Sagde hun.
Langsomt men sikkert gled dildoen ind i fyrens sorte røv, og han gav sig mere og mere, jo længere ind den kom. Kvinden begyndte at lege med sin klitoris mens hun kørte dildoen ind og ud. Til sidst var han åbnet så meget at hun nu kunne få dildoen helt ud, og skubbe den ind igen uden problemer. Jeg ventede hvert øjeblik at dildoen skulle komme ud med lort på. På en eller anden måde havde jeg en fornemmelse af at vi mænd er lidt mere urene deromme end kvinder. Derfor har jeg heller aldrig selv turde stikke en finger op i mig selv, men altid kun lige kælet for mi egen åbning.
Nu stønnede fyren helt vildt, og det tændte åbenbart kvinden, for lige pludselig fik hun en kæmpe orgasme (eller fakede en kæmpe orgasme). Hun slap dildoen der faldt ned på sengen bag mandens røv, og lå og pustede ud på ryggen, og manden lå og ømmede sig lidt på maven. Efter et minuts tid vendte manden sig om,, og gav kvinden et kys.
”See, I told you, you´d like it” Sagde hun.
”That was awesome” Sagde han, og sveden haglede fra hans skaldede isse.
”Well, I have tasted my own juice on your big cock, now you must taste your own juice from my big cock” Sagde hun, oginden manden kunne nå at svare, havde hun taget dildoen og proppet den i kæften på ham, så han nu smagte sin egen røv. Denne gang gjorde han ikke modstand, men slikkede på dildoen som en skide bøssekarl. Til min store overraskelse var jeg ekstremt liderlig over at se denne fyr med dildoen i munden. Min pik var på bristepunktet, og kunne sjyde hvert øjelblik det skulle være. Mens jeg nød synet af fyren og kvinden i filmen, førte jeg, uden at tænke over det, min ene finger op i mit røvhul. Jeg var nu ikke røvhuls-jomfru længere, og jeg fortrød at jeg ikke havde turdet det før, for hold kæft en dejlig følelse. Selvom jeg var godt stram, gjorde det ikke ondt. Jeg skreg af nydelse, og stønnede højt. Fyren i filmen fortsatte med at slikke dildoen, mens både ham og kvinden lavede små liderlige lyde. Pludselig holdt han inde, og skød sin hvide sperm ud over dildoen, til kvindens store glæde. Hun labbede de første dråber i sig, men fyren rev den ud af hånden på hende.
”I wanna taste my own cum” Sagde han hårdt og liderligt, og begyndte at slikke sine salte safter af dildoen.
Det blev for meget for mig, og med en finger i røven, skød jeg al min sperm ud over mig selv. Det ramte min mund, mit ansigt, min mave, og meget løb også bare ned af skaftet på pikken, og ned til alle hårene. WOW det var den vildeste orgasme jeg havde haft længe. Jeg tog fingeren ud af røven. Den var lidt beskidt, ikke meget (UPS!). Skulle vist huske at skulle jeg prøve det igen (og det skulle jeg!), måtte jeg huske at rengøre mig noget bedre :-) Jeg lugtede hurtigt til den (aner ikke hvorfor. Instinkt måske?). Skyndte mig ud på badeværelset og tændte for bruseren. PYHHH det var dejligt. Først var vandet koldt, men mega nice, for jeg svedte kraftigt. Så skruede jeg lidt mere op for varen, og tog mig nu et rigtigt bad.
Jeg stod der i 10 minutter. Tørrede mig, fik rent tøj på, og ryddet lidt op. Så var jeg vidst klar til at komme ud i Korsørs gader for at udforske området lidt. Jeg var lidt flov over det jeg lige havde gjort, men jeg kunne jo ikke lave det om. NÅ, nu glædede jeg mig bare til at have lørdagen for mig selv. Og den skulle starte med en god gåtur i fucking Korsør :-)

Lørdagen gik dejlig stille og roligt- Jeg fik udforsket det jeg ville i Korsør. Supermarkedet, Tjek! Herretøjsbutikker, Tjek! Gaden med et par barer + et diskotek, Tjek! Endda lægehuset, hvor min fremtidige læge praktiserede (ok, det var ret tilfældigt), Tjek!
Der var fede grønne områder hvor man kunne løbe eller cykle. Jeg fandt Fitnesscenteret. Det var ikke samme kæde som den Jeppe, Lukas og jeg kørte til en gang om ugen i den nærliggende ´lidt´ større by. Jeg kunne se gennem ruden at der stod en pige bag disken derinde. Normalt ville jeg bare gå på nettet og tilmelde mig, men skulle lige ind og lure lidt på hende. Da jeg kom ind så jeg der også stod en fyr. Jeg blev lidt irriteret da jeg så dem. Ikke fordi der også var en fyr, men kender i ikke de mennesker man af og til møder som bare er helt perfekte. Hun stod med et langt krøllet brunt hår der bare sad perfekt. Hun havde næsten ingen make-up på, og alligevel lignede hun en million. Hun havde en meget stram t-shirt på, der afslørede et par helt perfekte bryster, en røv der var lidt stor af hendes størrelse, men hvor man bare vidste at den ikke indeholdt eet gram fedt. Hendes negle var ikke ret lange, men dog meget feminine, og generelt så hendes hænder ud til at aldrig at have været udsat for noget som helst arbejde. Med sådan nogle damer ved man bare at man aldrig har en chance. Hvis jeg kom i kassen med hende ville jeg ikke ane hvad jeg skulle gøre af mig selv. Fyren var iført klassisk sort polo-shirt der var skåret ned over hans overkrop. Hans armmuskler var på ingen måde bodybuilder store , men de var alligevel fremtrædende i polo-ærmerne. Måske det skyldes den helt rigtige kulør af sommerbrun (Jeg kommer desværre altid til at overdrive min solbadning lidt). Da hans viste sit smil, kom der et perfekt tandsæt frem, kridhvide, men ikke så man skar sig i øjnene. Han var i shorts, og lårene viste jævn fordeling af hår. Der var ikke en eneste skønhedsplet eller lillebitte modermærke på hverken ham eller hende. De struttede af sundhed og overskud, så det ikke var til at holde ud. Jeg bilder mig altid ind at det er sådan nogle typer der render rundt med grimme kønsdele, eller sniffer kokain i al hemmelighed. SÅ jeg fik hurtigt meldt mig ind, og smuttede så igen. Besluttede at jeg i morgen, inden jeg skulle møde mine roomies, ville tage et smut ned og træne. Men alt i alt dejlig lørdag formiddag/middag i ”storbyen”.
Jeg fik købt lidt frokost med hjem, og handlet lidt til aftens – og morgenmad. Jeg stenede totalt resten af lørdagen. Jeg så lidt Netflix, lidt sport. Surfede lidt på telefon og computer osv. Fik jeg fortalt at det enorme badeværelse også indeholdt en lille jacuzzi, samt en ret lille sauna. Det blev selvfølgelig også afprøvet. Jeg havde selvfølgelig også lige luret mine to roomies værelser. Bare lige for at se, i ved. De lignede på mange måder mit værelse. Ikke total rodet, men lidt drenge-rodet. Lidt t-shirt og underbukser mm. flød på gulvet begge steder. En guitar på væggen, ishockeystav i hjørnet. Et par grimme Ikea lamper. Joystick og PS2 (det havde de begge to). Osv. osv. Nothing special! Skabet på badeværelset blev selvfølgelig også tjekket. Man der var heller ikke noget at komme efter. Et par Antiperspirant-RollOns, et par parfumer. En pakke kondomer og nogle panodiler. Ansigtscreme, og lidt tandtråd osv. De lod ikke til at skille sig meget ud fra andre drenge i den alder. Nå, men udover det fik jeg lige vasket lidt tøj, og det var faktisk den lørdag. Jeg faldt i søvn allerede ved 22 tiden.
Jeg vågnede ved 7.30-tiden. Strakte mig, veltilfreds. Den obligatoriske ”jeg har stivert og skal pisse-seance, som jeg havde EVERY FUCKING MORNING! Jeg fik min kaffe og cigaret. Åd en pære og en banan. Jeg sprang morgenbadet over, og pakkede i stedet sportstasken og begav med ned til fitness-centret, som jeg vidste åbnede allerede kl. 7. Håbede ikke at Mr. And Mrs. Perfect stod dernede, da morgengrimheden stadig sad i mig. Havde bare taget et par joggingbukser, og en sort t-shirt på. Klokken nærmede sig 8.30, og der var dømt total søndagsstemning i Korsør midtby. Det lod til at blive en varm dag igen, Men lige nu var temperaturen dejlig kølig. Jeg nåede fitness-centret, gik indenfor. Der stod (heldigvis) en dame, som jeg vil skyde til at være midt i 30´erne. En dame der ikke sagde mig noget rent udseende-mæssigt. Men hun var super flink, og jeg forklarede at jeg først var meldt ind i går, og endnu ikke havde et kort. Det var helt i orden. Hun pegede i retning af herreomklædning. Jeg kunne høre at der var gang i lidt maskiner rundt omkring, så lidt mennesker måtte der jo være. Herreomklædningen var et stort, ret flot rum. Rigelig med plads. Store skabe til ens taske mm. Jeg kiggede i baderummet. Talte 12 brusere. FEDT! Gulvet var pænt og rent. Det var sandelig ikke forhold jeg var vant til derhjemme fra. Det var sådan et lille center, hvor man stod oveni hinanden i omklædningen. Tre brusere og altid kø. Vand der løb fra baderummet og ud, dér hvor man stod og klædte om, så gulvet altid var sjaskvådt og beskidt. Havde dog godt set på nettet at dette center lige havde gennemgået en stor renovation, så det var ikke så mærkeligt at alting skinnede. Så længe det varede. Jeg var alene i omklædningen. Fik pakket mit grej ud, og lagt det til rette. Døren går op, og ind vader selvfølgelig udsmideren fra vejen i går. PIS, tænkte jeg, og står og lader som om jeg leder efter noget i tasken. Jeg kigger op, kan ikke lade vær´, og vi får øjenkontakt. Han hilser kort, bare med et nik, et smil og et ”Godmorgen”. Får fremstammet et godmorgen, og fortsætter med ”at lede” .
”Man er sgu ikke vant til at se nogen på denne tid en søndag morgen” Lyder det fra ham. Han har placeret sig 6-7 skabe fra mig. ” Er du ny i byen?”
Jeg tager mod til mig, og hæver hovedet fra tasken, og siger overskudsagtigt;
”Ja, jeg flyttede ind på Østergade i forgårs. Hej jeg hedder Kasper” Jeg rækker hånden frem mod ham.
”Jens” Siger han og gir´ mig hånden. Han er en stor gut kan jeg se. Ikke muskuløs på den måde jeg er, men lidt mere bøf-agtigt. Da han gir´ mig hånden får vi øjenkontakt, og her går det åbenbart op for ham at vi har ´set´ hinanden før. Han tager hånden op foran munden og udstøder et lille grin.
”Hold da kæft” Sagde han. ”Øhhhh sorry, men er du ikke ham vi så i går i vinduet”
”Æh jo det er jeg vel” Grinede jeg og blev rød i hovedet. ”Du kom gående med din kæreste, da jeg var ved at lave kaffe, og øhh, ja jeg var lige vågnet, du ved”
Altså derhjemme fra er jeg slet ikke vant til at fremmede fyre kommer helt uhæmmet hen og begynder at snakke med mig. Og da slet ikke i et træningscenter. Så var man da blev stemplet som bøssekarl. Og som sagt afslører mit lidt barske udseende ikke ligefrem imødekommenhed. Men det er egentlig rart at møde et menneske der bare er ligetil.
Han slog en høj latter op.
”Ha ha , hun er nu min søster, og 10 år yngre end mig. Jeg er udsmider på diskoteket, som du nok har gættet, og hun er flittig gæst. Og med alle de brunstige fyre hun omgiver sig med, så følger jeg hende altid hjem”
Jeg kunne ikke lade være med at grine.
”Så meget for fordomme om at de store udsmidere altid render rundt med de små teenagepiger” Sagde jeg og smilte.
Han kunne se at jeg var lidt flov.
”Hey makker, hvis jeg rendte rundt med sådan et vedhæng som dig, så ville jeg også flashe den” Sagde han og vi grinede. Han tog ugernert alt sit tøj af. Smed det hele på bænken. Han fiskede en jockstrap frem, ret meget magen til min. Jeg begyndte også at tage mit tøj af, og flovheden var væk. Han smed underbukserne der tydeligt afslørede en hel nats arbejde. Jeg kiggede hurtigt væk, da man i min optik ikke kigger på andre fyres junk mm. i et træningscenter. Jeg fandt mit bedste ”ud-af-øjenkrogen-trick”. Jeg er af den overbevisning at selv de største macho-fyre på en eller anden måde altid lige ”lurer ”konkurrenten” ved siden af. Dog, som jeg har fortalt, så stirrer folk tit på min, da den er ret stor, men så er det også oftest med en eller anden dumsmart (Tak Margrethe!) bemærkning om hvordan den gør damerne tilfredse osv. Hans tissemand var ret almindelig af størrelse så vid jeg kunne se, så dér vandt jeg med længder :-) Til gengæld var han noget større end mig muskel-wise, og kunne krølle mig sammen som et stykke papir, hvis han fik lov. Hans underbukser afslørede som sagt en nats arbejde. De var lidt våde af sved, lidt gule i fronten og et tydeligt bremsespor var der også. Han virkede til at være fuldstændig ligeglad. Han smed dem bare uhæmmet på bænken, så enhver kunne se det. At smide dem på den måde kunne jeg sgu aldrig finde på. Sørgede altid for at hvis der var dryppet lidt pis af i underbuksen, eller som her, lidt bremsespor, blev de lynhurtigt krøllet sammen og smidt i tasken. Han fik sin jockstrap på. Jeg smed mine underbukser vel vidende at de ikke var beskidte da jeg ikke havde taget nogle på efter badet i går aftes, og heller ikke havde sovet med nogle på, så de var taget rene fra skabet i dag. Kunne mærke hans øjne på min pik. Men det var der så ikke noget nyt i. Der var kun et par damer på 40 + der trænede så jeg havde det hele for mig selv næsten.
Jeg fik trænet. Løbet på løbebåndet. Jens og jeg spottede hinanden lidt ved bænkene og dyrkede lidt smalltalk nu og da. Men mest af alt holdt vi os for os selv. Jeg gik ud og tog mig et bad og fik rent tøj på. Jens kom ud, svedig, ligesom jeg skulle til at gå.
”Vi ses nok igen” Sagde han og smilede.
”Yep” Sagde jeg kækt og highfivede ham (af en eller anden mærkelig grund). Da jeg kom hjem, ringede min telefon. Det var Oliver, en af mine roomies.
”Hey dude, hva´ så, har du fundet dig til rette?” Sagde han
”Hey. Ja ja, jeg har fået det hele på plads og går og hygger for mig selv” Sagde jeg.
”Cool. Nu skal du høre. Vi bliver her i nat også og kommer først hjem i morgen eftermiddag. Der er noget med du starter job i morgen ikk´? Hvad tid har du fri?”
”Jo jeg starter i morgen. Tror jeg har fri allerede ved et tiden, da det er min første dag” Sagde jeg.
”Fint, så er du hjemme når vi kommer. Ses Dude!”
”SES” Råbte jeg, da der var høj musik i baggrunden.
Øv, jeg havde nu glædet mig til at hilse på dem i dag, men måtte nu altså vente til i morgen.
Mandag morgen kom med hastige skridt. Tidligt op, allerede kl. 6, da jeg skulle møde kl. 7. Jeg tog hjemmefra i god tid. Havde pakket en taske med noget mad og lidt andet forskelligt. Jeg ville få udleveret tøj osv. når jeg kom.
”Hej Kasper” Sagde Niels, som var Mester på værkstedet. ”Velkommen til”
”Mange tak” Sagde jeg og smilede. Han virkede som en frisk og rar fyr. Midt i 40´erne. Han var høj og muskuløs, med nogle kæmpe hænder der allerede var lidt beskidte. Hans hår var helt sort, og meget kortklippet. Et skæg der var veltrimmet, og han smilte hele tiden. Resten af kollegaerne stod også og modtog mig.
”Hej Kasper, velkommen. Jeg hedder Peter” Sagde en lille, tæt fyr, der var komplet skaldet. En anelse overvægtig, da man tydeligt kunne se en ølvom i den blå kedeldragt.
”Hej du. Jeg hedder Gorm” Sagde den næste. Han må ha været i omegnen af 2 meter høj, og var usædvanlig tynd og ranglet at se på. Han lignede et fyrtårn ved siden af mig. Hans ansigt var udstyret med de vildeste blå øjne, som næsten hypnotiserede mig. Han så rigtig venlig ud, og hans hår var langt og hang utjekket ned af nakken på ham, ned til skuldrene.
Jeg hilste pænt på dem alle sammen og smilede. Den sidste var en ung fyr, måske lidt ældre end mig.
”Og her har vi Pierre” Sagde Niels. ” Han er vores nuværende lærling, og er færdig om en måned, hvis alt går vel”
”Hej Kasper” Sagde han på klingende dansk, og stak en vildt behåret lap frem mod mig.
”Hejsa” Sagde jeg. Niels forklarede at Pierre oprindeligt var fransk, men havde boet i DK i 15 år.
”Nå gutter, tilbage til arbejdet. Jeg viser lige Kasper resten af herlighederne” Sagde Niels.
De andre gik i gang med dagens arbejde. Værkstedet var ikke stort men der var god plads ved alle bilerne. Der var usædvanlig rent og pænt over det hele, hvilket jeg kommenterede. Niels gik meget op i orden på værkstedet, og blev sindssyg, hvis ikke folk havde ryddet op efter sig osv. Det så ud til, der kunne arbejdes på tre biler ad gangen. Niels tog mig med rundt på værkstedet, og viste mig de mest nødvendige ting. Jeg var god til at spørge ind til forskellige ting, og Niels var god til at forklare kort og præcist. Vi kom ind i frokoststuen (det mest hellige sted på et værksted). Jeg fik lagt min madpakke i køleskabet med mit navn på. Der duftede af frisklavet kaffe, og de obligatoriske bagerposer lå på på bordet. Havde en formodning om at der nok i dag var fælles morgenmad.
”Så har du set det hele. På nær omklædningen, men du skal jo ind at klæde om, så det tager vi nu” Sagde Niels.
Vi gik ind i et ret stort omklædningsrum, hvor der var 7 store skabe. Der var også et baderum med tre brusere. Der stank af AXE for MEN, og den blå nivea creme.
Det værksted jeg havde arbejdet på derhjemme havde også haft brusere, men de blev aldrig brugt. Nok fordi dem der arbejdede der boede max 100 meter væk :-)
”Baderummet er ret nyt” Sagde Niels. ”Det svinger lidt om hvorvidt vi går i bad efter arbejde, men de fleste plejer nu at tage et bad, eller i det mindste vaske sig, inden vi forlader stedet. Men det styrer du jo selv”
”Altså jeg har altid et håndklæde og rent tøj med, hvis jeg skulle få lyst til at gå i fitness bagefter” Sagde jeg. ”Så det kan godt være jeg gør det”
Der hang selvfølgelig også de obligatoriske side 9-piger rundt omkring i omklædningen. På Mads´ skab hang et billede af en nøgen mand med en vild muskuløs krop, kun i ført et par speedos. Jeg kunne ikke lade være med at dvæle ved billedet, af bar overraskelse. Niels kunne ikke lade være med at grine. Jeg pegede på billedet og kiggede på Niels;
”Hvaaa??” Sagde jeg....
”Bare rolig” Sagde Niels. ”Det er kun for sjov. Det er fordi Mads altid får jern på i badet, så vi driller ham lidt med at det er fordi han godt kan lide at bade med os mænd. Så i badet hedder han altid HOMO.
Vi grinede..
Jeg er ikke homofobisk på nogen måde, men det var da bare rart at vide, hvis han nu var. Men det var såmænd bare værkstedshumor :-)
”Vi lukker altid klokken 14 om mandagen, da vi har udvidet åbningstiden om fredagen her i sommerferien. Der er mange der kører på ferie om lørdagen, så vi har altid meget travlt om fredagen” Sagde Niels.
”Helt iorden” Sagde jeg.
Jeg fik mit eget skab, med navn på og det hele. Fik klædt om, og så eller i gang med dagens dont. Der var intet der var svært, da jeg næsten havde prøvet det hele før på mit gamle arbejde. Hyggeligt med fælles morgenmad i øvrigt, og vi spiste selvfølgelig også frokost sammen. Stemningen blandt fyrene var god, og jeg erfarede at de ofte også sås udenfor jobbet. Tonen var fri og afslappet, men selvfølgelig med den råhed og brutalitet der hører sig til. Hele tiden kom sex ind over samtalerne, men sådan er det jo.
”Du kan nok hører at vi kender hinanden godt” Sagde Peter og grinede. ”Vi har vist ingen hemmeligheder for hinanden mere”
”Cool, sådan skal det være” Sagde jeg.
Klokken blev 14, og vi havde fået ryddet op osv. Selvfølgelig med mig som fejedreng. Sådan som det sig hør og bør når man er ny.
Alle gik ind i omklædningen. Alle fandt deres civile tøj frem, smed tøjet og vandrede ind i baderummet. Med tøfler på selvfølgelig (længe leve H2O). Jeg ville ikke skille mig ud, og var glad for jeg havde sørget for håndklæde og rent tøj. Peter, Gorm og Niels havde fået bruserne, mens vi unge pænt måtte vente. Mads stod med håndklædet om sig, mens jeg havde hængt mit på en knage, og stod så nøgen som Gud havde skabt mig (ja ja, jeg kan jo nok godt lide reaktionerne jeg plejer at få :-) ).
”Hold da kæft en diller du render rundt med” Sagde Gorm og stirrede intenst på mit skridt med hans blå øjne.
Alles øjne rettedes mod mit køn. Jeg blev altid lidt stolt over disse komplimenter, og jeg smilede.
”Ja der er ikke så ringe endda” Sagde jeg kækt, og lavede helikopteren. De grinede alle sammen.
”Go´ humor” Sagde Peter. ”Det ka´ vi sgu li´. Du kommer til at passe perfekt ind her”
Gorm havde forladt bruseren, og stod og tørrede sig. Mads smed håndklædet og trådte ind. Det var så tydeligt at han stod og lurede lidt på min pik ligesom alle de andre. Hans pik var tydeligt stiv. Det var fandme lidt akavet at stå her på min nye arbejdsplads, i badet, med en kollega der havde jern på. Godt nok havde de sagt at der var en fri stemning, men alligevel. Nå, men jeg vidste jo, om nogen, at pikken tit havde sit eget liv i vores alder, så det generede mig som sådan ikk´.
”Nå, nu igen, homo” Sagde Peter, og slog Niels på skulderen for at få ham til at se på Mads.
Mads grinede lidt flovt og lidt bøvet.
”Sorry” Sagde han og kiggede på mig. ”Jeg er altså ikke bøsse eller noget, jeg kan bare ikke styre det”
”Helt ok du” Sagde jeg og smilede.
Peter var færdig, og også Niels. De stod og tørrede sig og snakkede arbejde. Gorm var færdig og havde forladt baderummet. Jeg skyndte mig også at få gjort mig færdig, og vi stod nu alle fire og talte om arbejde. De var flinke til at inkludere mig i samtalen, så jeg vidste hvad de talte om. Vi blev alle færdige med at tørre os. Håndklædet op på skulderen, på nær Mads, der havde viklet det om sig, da den stadig stod på ham. Gorm var ikke til at se nogen steder. Niels gik hen og tændte en radio, og gjorde tegn til at vi skulle være stille. Han pegede på det ene af de to toiletter der var. Tydeligt at Gorm åbenbart sad derinde. Han gelejdede os andre ind på det andet. Det var tydeligt at de vidste hvad de skulle. Fik fik på en eller anden måde stillet os op på toilettet alle sammen, så vi tydeligt kunne se nabotoilettet. Dér sad Gorm, med en pik der passede til hans højde og drøjde, og spillede den lystigt af. Han havde lukket øjne og så ud til at nyde det. Det var faktisk første gang jeg så en anden fyr spille pik. Jeg blev lidt ubehagelig til mode, men kunne da godt se det sjove i det. Vi fnisede let alle fire, men radioen overdøvede os, så Gorm ikke kunne høre os. Mads stod med kæmpe stivert på, og til min overraskelse begyndte min egen også at røre på sig. Hvad fanden var det her for et sted.
”KOMMER DU IKKE SNART” Råbte Niels pludselig, og vi skreg alle sammen af grin. Gorm for sammen.
”For helvede gutter, hvordan fanden kan det være i altid gør det ved mig” Sagde Gorm inde fra toilettet, og smågrinte lidt, men også med lidt irritation i stemmen.
Niels gik ned fra toiletkummen og vi andre fulgte efter. Min pik faldt lynhurtigt igen, heldigvis.
”Hvad sker der lige for ham” Spurgte jeg.
”Tja, han spillede den af” Sagde Niels, og fik et hemmelighedsfuldt udtryk i hovedet. Det gør han engang imellem. Vi tager os ikke af det”
”Er han bøsse eller hvad” Spurgte jeg.
”Det tror jeg da ikke, eller det har jeg egentlig aldrig tænkt over. Han har godt nok ikke nogen kæreste, selvom han er over 30, men jeg har da set ham snave et par tøser en gang vi var i byen, så det tror jeg da bestemt ikke” Sagde Niels.
”Nå ja” sagde jeg lidt undskyldende. ”Det rager jo heller ikke mig”
”Nemlig” Sagde Peter og dunkede mig i ryggen ”Vi er meget frie her på værkstedet. Det vil du snart opdage he he”
”Fedt fedt” Sagde jeg og smilede. Synes egentlig det var ganske friskt bare at sætte sig på det nærmeste lokum når man blev liderlig.
Det var tydeligt at høre at Gorm var gået i gang igen inde på lokummet. Man kunne høre små støn.
” Er i klar” Råbte Gorm forpustet.
”Jep” lød det fra Niels. ”Kom bare med det”
Døren til lokummet blev banket op. Gorm havde rejst sig op og stod nu i døråbningen med sin meget lange og tynde pik i hånden. Han lavede en grimasse med ansigtet som antydede at han var ved at sprøjte. Jeg stod fuldstændig lamslået og kiggede på denne høje tynde fyr. Han skulle fandme til at sperme ud på gulvet. WTF??
Og SÅ gik det op for mig hvad det handlede om. På gulvet var der tegnet små kridtstreger langs lokumsdøren, med nogle bogstaver ud for hver streg. Det handlede simpelthen om at skyde længst med sin sperm.
”Åh fuck, jeg kommer, jeg kommer” Råbte Gorm og lød ekstrem liderlig, og han skød sin sperm afsted i store tykke stråler. Vi stod væk fra skudlinien heldigvis og observerede hvordan spermen fløj i luften. Min pik var stiv under håndklædet, og jeg forsøgte at skjule det. Men både Mads, Niels og Peter stod splitterragende, og havde også stiv pik.
Gorm skød langt, men ikke så langt at det var rekord, for der var kridstreger længere henne ad gulvet.
”Flot Gorm” sagde Peter drillende. ”Men det er stadig Mester der har rekorden”
”Pis” Sagde Gorm og tørrede sig på panden. Hans pik dryppede med sperm, og hans hånd var også fyldt med den slimede væske.
”Jeg troede sgu ellers jeg havde den idag” Sagde han. ”Jeg har ikke spillet hele weekenden”
Niels vendte hovedet mod mig og smilede;
”Er du skræmt Kasper? Som vi sagde til dig, så har vi ingen hemmeligheder her på stedet, tonen er fri, og vi kan godt lide at konkurrere”
Jeg smed håndklædet og joinede de andre stiverter i rummet.
”De her 24,3 cm, skal snart få slået din rekord Mester” Sagde jeg modigt.
”Shit mand. Den slår sgu hårdt den der” Sagde Niels. De andre gloede ligeså imponeret.
”Så du er altså med på legen?” Spurgte Niels. ”Du er ikke skræmt?”.
”Selvfølgelig er jeg med” Sagde jeg. ”Sig til når det er min tur”
Vi grinede alle sammen. Kom i tøjet, og begav os hjemad. Jeg steg ind i min gamle mercedes, og sad og pustede lidt ud inden jeg drejede nøglen. Shit en første dag at ha´ på sit arbejde. Men jeg følte mig velkommen, og de var super flinke alle sammen, så hvad er lidt konkurrence blandt mænd! Jeg glædede mig allerede lidt til i morgen. Min pik blev igen stiv. Hvorfor? Jeg kiggede mig omkring. De var kørt alle sammen. Tog hånden ned, og følte på forhuden. Trak den lidt tilbage og frem igen. Jeg måtte knappe op og hive den frem. Tjekkede en ekstra gang om der var nogen. Ikke en sjæl. Jeg tog en hurtig spiller. Fuck, det var rart at slippe den fri. Der gik kun 2 minutter så var jeg klar til at sperme. Jeg kom i min hånd, da jeg ikke ville ha bilen svinet til med sperm. Pustede ud, og puttede al spermen i kæften på mig selv. Det sparede en del rengøring. Dejlig med et protein-shot. Tørrede hånden af i en klud, og duppede pikhovedet i underbukserne!
Nå, men nu hjemad. Glædede mig meget til at møde mine to roomies, som snart ville komme hjem!

Kommentar