Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Den årlige herretur Kap. 6

Karakter: 4.0/1
Visninger: 2779

Af: Anonym.

Læs flere noveller af:
» Anonym.

Skriv til:
» Anonym
Kap. 6

”Jo ser i” Begyndte Jonathan. ”Altså far, du må sige til hvis det her bliver for mærkeligt! Det gælder også jer” Han pegede på Marc og Morten.
”Ved du hvad Jonathan. Jeg tror sgu det er for sent nu” Smilede jeg og lagde hånden på hans skulder. ”Pandoras æske er åbnet nu og med det mener jeg Mortens tissemand. Se hvordan han sidder og spiller den af. Tror også vi andre er lettere opstemt, så fortæl du bare min dreng”
Jonathan smilede og fortsatte......;
”Jo ser i. For et par år siden, da jeg kom sammen med en der hedder Line opdagede jeg en side af mig selv. Ingen af jer kender hende far, da hun boede i en anden by. Jeg introducerede hende aldrig for hverken August eller Mikkel, selvom de godt vidste vi kom sammen. Vi havde sex, som nu 17-årige har sex. Ikke det vilde sus hvis jeg skal være helt ærlig, og jeg overdrev selvfølgelig når jeg snakkede med Mikkel og August om det. OG det var dog frækt nok for et par teenage-unger som os, indrømmet. Det varede sjældent mere end 5-10 minutter, men udløsningen kom jo altid, så jeg var egentlig glad og tilfreds. Efter nogle måneder begyndte jeg at kede mig lidt i forhold til vores sexliv, og overvejede kraftigt om jeg enten skulle slå op, eller foreslå at vi krydrede det lidt. Jeg valgte det sidste, men hun afslog hele tiden. Jeg vidste dog heller ikke selv lige HVORDAN vi skulle ´spice´ det op, så vi fortsatte bare i den samme rille. En aften hun var taget hjem, opdagede jeg at hun havde glemt hendes trusser. Jeg kunne simpelthen ikke modstå fristelsen, og måtte bare snuse til dem, og jeg må indrømme at det gav et ryk i hele min krop. De var ikke beskidte på nogen måde. Slet ikke som mine egne nogen gange er, og DA SLET ikke som dem Marc nogle gange render rundt med”
Jonathan stoppede et øjeblik, og kiggede på Marc som bare sad og grinede. Det gjorde vi for øvrigt alle sammen. Marc rakte hånden i vejret og smilede;
”Jeg erklærer mig skyldig i jævnlige pis-pletter og bremsespor, Hr. Dommer” Sagde han.
Igen grinede vi højt. Jonathan med, men han fortsatte;
”Trussernes duft var en blanding af lidt skyllemiddel, fisse og en smule damesved. Og det gippede lidt i kroppen ku´ jeg mærke, og ikke mindst i min tissemand. Jeg besluttede mig til at beholde dem til når jeg var alene og skulle onanere”
Jonathan kiggede rundt på os alle sammen. Han grinede og sagde;
”Altså rolig, jeg er ikke begyndt i al hemmelighed at gå i dametøj”
Vi grinede igen, og inderst inde var jeg lidt lettet. Selvfølgelig havde jeg accepteret det, men det havde bare ikke lige passet ind i mit kram lige nu, her i sommerhuset.
”En aften hvor Line havde aflyst vores aftale, sad jeg med trusserne i hånden og legede lidt med mig selv. Jeg var alene hjemme, så jeg sad helt nøgen inde på mit værelse. Jeg havde glemt at låse hoveddøren, og pludselig stod hun dér, lige i døren, og fangede mig med min pik i den ene hånd og hendes trusser i den anden hånd, oppe ved min næse. Jeg for sammen, og hun blev mildest talt forarget. Hun skældte og smældte, om hvor perverst en svin jeg var. I følge hende havde jeg med vilje stjålet hendes trusser, og der var ikke det jeg ikke var skyldig i. Jeg havde selvfølgelig prøvet at forklare, men der var ikke noget at gøre. Til sidst hev hun trusserne ud af hånden på mig, og gav mig mine egne underbukser, og stak dem ind i kæften på mig. Derefter skred hun, råbte at hun aldrig ville se mig igen, og jeg har faktisk ikke set hende siden. Jeg tror nok hun bor i Århus nu!”
”Shit” Sagde Marc. ”Fanget med fingrene i kagedåsen hva´?
”Det må man sige” Sagde Jonathan og tog en tår af sin vin.
”Men hvad så?” Spurgte Morten
”Jo, så sad jeg jo dér, med en nu slap pik, og mine egne underbukser i hovedet, og vidste ikke lige hvad jeg skulle gøre. Skulle jeg løbe efter hende, eller skulle jeg tude over et forlist forhold eller hvad?? Jeg blev bare siddende i et stykke tid, helt forvirret. Pludselig ramte en lugt min næse, og så gik det jo op for mig at jeg jo rent faktisk sad med mine underbukser i munden. Til min store forbløffelse begyndte min pik at rejse sig igen. Jeg tog, lidt flov over mig selv, endnu et par snif, og det var helt vildt som min pik begyndte at gynge frem og tilbage. Hele min krop blev varm indeni, og det var en følelse jeg aldrig i mit liv troede man kunne få. Det gik lynhurtigt op for mig at jeg simpelthen tændte på min egen lugt. Jeg spyttede underbukserne ud, og sad lidt forvirret og kiggede tomt ude i værelset. Men der gik ikke mere end 30 sekunder før jeg måtte have den lugt igen. Så det blev til at jeg onanerede intenst og heftigt mens jeg snusede til mine brugte underbukser. Jeg kom så i tro det er løgn. Også meget mere end når jeg havde sex”
Marc, Morten og jeg kiggede på hinanden og smilede. Knægtene skulle bare vide at vi alle tre havde nøjagtig samme fetish som vores sønner, i mere eller mindre grad. Morten havde puttet sin stive penis ind i bukserne igen, og havde siddet med benet oppe på en stol og lyttet meget interesseret i Jonathans historie. Dog havde han, ligesom Marc, stadig sin hånd ned ved pikken, ligesom jeg også stille og roligt havde listet min hånd ned i mit skridt. Jeg indrømmer at jeg følte det underligt, at sidde og lytte til min egen søns tendenser, men jeg kunne jo ikke så godt tillade mig at blive sur eller noget, og desuden tændte det mig jo åbenbart helt vildt. Jeg sad bare og tænkte etik og alverdens ildebrande. På den anden side var de alle over 18, alle tre intelligente, og vi havde jo overhovedet ikke rørt hinanden, så der var jo ingen skade sket.
Mikkel og August kendte jo historien, men jeg kunne se på deres bukser at de ikke var upåvirket. De havde bare siddet og lyttet, og garanteret også observeret os ´voksne´ intenst
”Fortæl videre Jonathan” Sagde Morten.
Tiden efter havde jeg ikke lyst til at få kærester eller ha´ sex for den sags skyld” Sagde han. ”Jeg gemte mine underbukser som jeg havde gået med. Lige fra de forholdsvis rene, til de mere beskidte af slagsen, og brugte dem som snuseklud hver gang jeg skulle onanere. Og jeg onanerede TIT kan i tro. Og det har faktisk fortsat indtil jeg skulle afsted til Paris. Jeg ved jeg har løjet om et par damer i troede jeg har datet, Far, men det var kun fordi i skulle tro at alt var ´normalt´. Og du må tro mig Far, jeg har aldrig brugt hverken mors eller tøsernes underbukser”
Jonathan havde sagt det sidste i en meget seriøs tone. Og jeg var faktisk lidt lettet. Det havde dog været FOR underligt.
”Jeg tror dig Jonathan” Sagde jeg, og undlod det åbenlyse spørgsmål. (Hvad med mine?).
”Videre” Sagde Marc. ”Det var dog fandens til lang historie. Selvom den er god”
”Nå, men da vi kom til Paris, skød jeg langsomt tankerne væk fra det jeg havde gået og lavet med mig selv” Sagde Jonathan. ”Alting var så nyt, så bare det med at onanere, blev en by i Rusland. I hvert fald de første par uger. Det tror jeg gjaldt for os alle sammen. Men altså, man kan jo ikke forvente at 50 drenge i 18-20 års alderen ikke onanerer i et år. Så langsomt fandt man jo sin rutine. Enten gik man jo `på toilettet`, eller hvis man en sjælden gang havde baderummet for sig selv. Det hændte også at man var alene på værelset. Jeg har jo også godt vidst når for eks. Mikkel gik for sig selv, eller August for den sags skyld, men det er jo ikke noget man blander sig i. Så kom der en weekend, for en tre måneder siden, hvor Mikkel og August skulle hjem til en 18 års fødselsdag. Det var hos en jeg ikke kendte, og desuden var i ikke hjemme far”.
Igen holdt han pause, og tog en tår af sin vin. Han fortsatte.
”Jeg havde weekenden for mig selv dernede. I hvert fald på vores værelse. De andre var også taget hjem til deres forældre i Paris, så jeg tror vi sammenlagt var en 15 stykker tilbage på skolen. Jeg havde en masse lektier jeg skulle lave, så jeg valgte at isolere mig på værelset det meste af weekenden. Lørdag eftermiddag, da jeg ville have lidt luft for lektierne, besluttede jeg mig for at ville vaske mit tøj. Som i ved, er det jo en af de få ting vi selv skal gøre. Og som den gode ven jeg jo er, tog jeg også lige Mikkels og Augusts´ vasketøj med. Der var heldigvis ingen der havde booket tid, så jeg havde det helt for mig selv. Da jeg havde taget den første bunke tøj og proppet ind i maskinen, var der selvfølgelig faldet et par af mine underdrenge ned på gulvet. Og så var det, at jeg ikke kunne dy mig. Jeg måtte simpelthen lige lugte til dem, for at se om tendensen stadig var der”
”Og det var den” Grinede Mikkel.
”DET var den ja” Sagde Jonathan smilende og kiggede på os alle henover bordet. ” Jeg tog chancen, og smed alt mit tøj, satte mig i den store bunke af vasketøj og begyndte helt uhæmmet at lege med mig selv, mens jeg havde mine beskidte underbukser i fjæset. Jeg vidste at der hvert øjeblik kunne komme en lærer eller elev ind, men det tændte mig åbenbart endnu mere. Da jeg sad der og legede, fik jeg øje på et par af Mikkels trusser, som i jo ved er det eneste han går i. Det var NU, jeg fik afsløret om jeg `kun` kunne blive liderlig af mine egne, og nogle tøsers måske, eller om det rent faktisk drejede sig om andre fyres inderste lugt også. Jeg tog mod til mig, og fiskede Mikkels herretrusser frem. De var sorte, så det var ikke lige til at se hvor dirty de evt. var. Jeg førte forsigtigt dem op til næsen, og snusede ind, og på et splitsekund blev jeg klar over hvad jeg virkelig tændte på. Jeg fik noget der føltes som en indre orgasme. Jeg sprøjtede ikke eller noget, men det hele vendte sig i mig, på en sindssyg behagelig måde. En slags rustilstand vil jeg sige. De lugtede ikke grimt, på nogen måde, men der var tydelig aroma af både tis, pik, sved og røv. Jamen jeg kan næsten ikke beskrive det. Jeg sad vitterligt i en hel time og legede med mig selv mens jeg fiskede det ene par beskidte underbukser frem efter det andet. Til sidste skød jeg masser af sperm ned i tøjbunken. Det var den vildeste følelse”
Han holdt inde. Vi sad nu alle temmelig uroligt på stolen. Jeg var overbevist om at vi alle sammen havde lyst til at smide tøjet og starte en gang fælles onani, med alt hvad det indebærer. Mikkel og August sad med et stort smil på læben. De havde set hvilken effekt deres historier, og ikke mindst Jonathans, havde påvirket os. Ingen af os skjulte nu vores kæmpe jern, der gemte sig i vores bukser. Marc havde endda fisket sin megen forhud ud over buksekanten, og sad åbenlyst og nulrede det.
Men Jonathan var jo slet ikke færdig;
”Efter den seance, blev jeg den, der frivilligt vaskede vores tøj. Ingen opfattede noget heldigvis, for jeg var virkelig også flov over det jeg gjorde, når jeg var i vaskerummet. Jeg havde endda stjålet et par jockstraps fra et par vores amerikanske elever. Det render de altid rundt i til idræt. Og damn, jeg kan sige jer, at de virkelig kan lugte. NÅ, men så fik vi tre jo langsomt lavet denne hersens fællesonani aften om fredagen, og efter Mikkel og August jo nu havde afsløret deres inderste fantasier, var jeg jo egentlig lettet over at min fetish jo trods alt ikke var så forfærdelig, som jeg havde frygtet. Så da fredagen kom, havde jeg fundet en slags onani-side på nettet, hvor nogle af fyrene kunne finde på at lugte til deres egne underbukser. Men da jeg først havde afsløret min fantasi, var der ingen der så på den film ret meget længere” Jonathan smågrinede.
”OG??” Sagde Morten.
”Jamen Mikkel og Marc havde jo lovet at være åbne og imødekommende, ligesom vi jo havde været de foregående to fredage. Og ingen undtagelse her. Og de var begge to villige. De fandt deres vasketøj frem og kom med en to-tre par hver, som vi kunne lege med. Jeg havde også selv nogle. Vi sad selvfølgelig nøgne, og med halvfed på, så nu var det bare at komme i gang. Jeg lagde ud med at snuse til et par af mine egne, mens August og Mikkel studerede mig intenst. De fulgte dog hurtigt efter, og det var tydeligt at de liiige skulle vænne sig til det, men der sgu ikke ret lang tid, før deres pikke var mega stive. Jeg spurgte dem hvad de synes, og de var begge enige om at det var frækt. Og NYT, for den sags skyld. Jeg foreslog at vi byttede underbukser, og så lagde vi alle sammen vores underbukser i tilfældig række på kanten af sofaen, men s vi tre knælede foran dem på gulvet, og så kunne vi ellers gå i gang. Jeg synes det var sindsygt frækt og havde aldrig været mere liderlig.og jeg kunne mærke på de andre at lugten havde samme indvirkning på dem. Jeg begyndte langsomt at stønne mens jeg spillede min pik. Det vidste jeg jo at Mikkel tændte på. August opfattede hurtigt hvad jeg ville. Han begyndte at tale ´dirty´ mens vi lå der og snusede og spillede pik. Jeg husker han vendte sig mod Mikkel og sagde ”Shit dine trusser stinker af sved og pik”. Og det eneste Mikkel kunne svare var bare ”Fuck yeah, det gør dine også August”.
”Hvordan fanden kunne i lade være med at grine” Sagde jeg, og forestillede mig det komiske i situationen. ”Jeg ville da ha´ været omkommet af grin tror jeg”
”Jamen det snakkede vi også om da det hele var overstået” Sagde Mikkel. ”Og vi skreg da også af grin da vi fandt ud af hvad der var blevet sagt. Men jeg tror simpelthen vi var SÅ liderlige og inde i en bobbel af...ja liderlighed, så det gjorde vi bare ikke”
”Nej slet ikke” Sagde Jonathan. ”Vi blev bare ved med at snakke dirty til hinanden, snuse, stønne og spille pik. Kan du huske August, at jeg på et tidspunkt havde taget et par af mine underdrenge og kørt dem op og ned af din røvsprække, og puttet dem op til din næse. Du begyndte fandme at pisse i bar liderlighed og vildskab?”
”Ja det var fandme noget af det frækkeste” Sagde August. ” Jeg kom til at pisse ud over sofaen, og vores underbukser, og Mikkel blev helt vild fordi jeg stønnede så højt. Jonathan skyndte sig at gøre det samme med et par af mine underhakkere, hvor han kørte dem ind og ud af Mikkels skridt og førte dem op til Mikkels næse og mund. For helvede hvor du skreg Mikkel, og du kom i de vildeste kaskader ud over mig og Jonathan he he. Og jeg kan huske at Jonathan åbnede munden så det meste af spermen løb ned af dine mundvige. Og så sprøjtede du ud over min pissende pik bagefter. Kan du huske det Jona?” August grinede højt.
”OM jeg kan” Sagde Jonathan. ”Jeg har aldrig fået sådan en udløsning før, og aldrig smagt andres sperm for den sags skyld. Det var himmelsk. Og det var da lige før at DU også kom August, samtidig med at du pissede ha ha. Men det skete så i forlængelse af det. Shit du spermede meget. Både på mig, men også på Mikkel.
De tre drenge sad og grinede mens de mindedes deres perverse eskapader.
”Hold nu helt kæft” Sagde Morten, der nu havde taget trukket sine bukser ned om anklerne, og sad og legede med sin stive tissemand. ”Fuck i er perverse mand, men ok, det virker også på mig kan i jo se. Det var edderhylemig frækt at lytte til Jonathan”
”Ja ikke” Sagde Jonathan lidt stolt. ” Er du meget forarget far?”
”Damn sønnike, du er godt nok lidt pervers” Sagde jeg. ”Men nej, jeg er ikke forarget. Min penis er desværre også blevet stiv. Eller desværre er måske så meget sagt, når man ser alle de stiverter her ved bordet”
Vi grinede igen. Skålede i vin, og tog en ordentlig slurk.
”Nå” Sagde August. ”Nu har i jo lovet at fortælle noget lummert om jer tre”
”Nej, det bliver sgu ikke lige nu” Sagde Marc. ”Jeg ved ikke med jer, men jeg er nødt til at tage min pik ud og gøre et eller andet. Hvad siger i? Skal vi ikke alle sammen tage vores tøj af, og lege lidt?”
Han smed sine shorts.
”Go´ ide” Sagde Mikkel og August i kor, og skyndte sig at smide deres shorts. Ud poppede to tissemænd. Den ene tynd, lang og fri for hår. Den anden stor, fed og rødhåret! Jeg fulgte efter. Jeg var ligeglad nu. Den skulle ud!! Til sidst kom Jonathan og Morten.
Nu sad vi der så. Seks mænd. Tre fædre, og tre sønner. Pikke i stort set alle størrelser og former. Viu sad bare der og kiggede på hinanden. Liderlige, men lidt bange og skeptiske. Hvem tog det første skridt?? Skulle der overhovedet tages et første skridt? Skulle vi ´bare´ spille den af i fællesskab? Eller ville der ske mere??
Fuck det var pirrende og spændende...............................


Kommentar