Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Egon i knibe Kap 21 - Hos Mortensen og Olsen

(Egon i knibe)

Karakter: 6.0/3
Visninger: 4254

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: S/M & Fetish, Analsex og Aldersforskel
Hos Mortensen og Olsen

Af oleole 13

Personer:

Egon unge lærer Mortensen, Nielsen fra campingvognen i Ystad, og så de tre andre mænd heraf to læger fra eksperiment gruppen den ene ved navn Oluf. Olsen.

Klokken var over otte nærmest halv ni, da Egon på usikre ben, men med en godt tilfredsstillet røv fuld af sperm, gik op ad kældertrappen, men da hans far, mor og lillesøster var i sommerhus et par dage hos nogle venner, behøvede han ikke at være hjemme til en bestemt tid.

Han besluttede sig til at tage omvejen hen forbi der, hvor Mortensen boede, så kunne han måske udspejde ham og finde ud af, om han også var på ferie.. han gik forbi det lille hus på det modsatte fortov, og prøvede, om han kunne se lys derinde, det kunne han naturligvis ikke, for det var stadig en lys aften, og da han vidste, at Mortensen ikke havde bil, betød det heller ikke noget, at der ikke stod nogen bil udenfor.

Men netop i det øjeblik, han tænkte det, kom der en bil, som kørte ind ad en indkørsel kun to huse derfra, hvor han stod.

Jamen er det ikke Egon, sagde den mand, der steg ud af passagersiden, hvad laver du dog her, på denne tid?

Jeg, øh. Jeg øh, det var fiske… jeg mener, jeg ville spørge om der blev en fisketur?

Fisketur, hvordan ved du, at jeg havde tænkt at invitere dig på fisketur, har jeg sagt noget om det, det husker jeg ikke.

Det var, det var, stammede Egon, det var en, vi mødte i Sverige

Var det en i en campingvogn?

Jo, det var det jo.

Det er sgu Nielsen, sagde han til den anden mand, der nu var kommet ud og låste bilen. Han har sgu mødt Nielsen, gad nok vide hvordan det møde forløb.

Hør Egon, hvornår venter din forældre dig hjem?

De er ikke hjemme, de er i sommerhus, kom Egon til at sige.

Så kom lige en tur med indn, så kan vi tale lidt om den fisketur. Hvad siger du oluf, har du ikke lyst til en øl?

En øl, smilede ham , der altså hed Oluf mellem venner. En øl, jo tak, men mon det ikke er bedre, at vi går ind til mig?

Fint med mig, sagde Mortensen, Egon kom og hils på Olsen, han skal måske også med på fisketur, hvis altså han har lyst, smilede han, og kiggede drillende på Olsen.

Nå, så du kom sådan lige forbi for at høre om fisketuren, sagde mortensen, da de var kommet ind, og Oluf eller Olsen gik rundt og trak gardinerne ned. Ja, det kan vi jo godt snakke om bagefter, men fortæl mig først lidt om Nielsen. Var du inde i hans campingvogn?

Jo, det havde han jo været.

Jaså, grinede Mortensen, hvor mange gange fik han dig til at sperme, inden du kom ud igen?

Øh, stammede Egon, helt chokeret over Mortensens direkte spørgsmål, men både tanken på hvad der skete i campingvognen og Mortensens spørgsmål, fik hans pik til at dunke.

Nå, grinede Mortensen, der ramte jeg nok ikke helt forkert, du fik altså nogle prøver på hans måde at behandle håbefulde unge knægte på. Fik du lov til at prøve hans pisk?

Øh, øh jaa, stammede Egon, hvis pik nu pressede hårdt mod buksebenet, hans underbukser var ikke af den slags, der kunne holde styr på en dunkendepik men det havde han glemt.

Hvor brugte han den? Brugte han den både på pik og nosser og røvhul, eller kun på røvhullet?

Egon var nu ikke kun blevet knaldhård, han var også knaldrød i hovedet af flovhed over Mortensens spørgsmål, han var også begyndt at lække presperm, og der var allerede en våd plet på buksebenet, og det var ganske klart, at både Mortensen og ham Olsen kiggede på netop det sted.

Jamen så tror jeg, at både Olsen og jeg er helt med på, hvad der skete i den campingvogn. Hvor længe er det siden?

Jo, det var jo en uge siden.

Så må vi hellere lige se efter, hvordan det ser ud nu, smid de bukser, inden de bliver alt for våde, og tag også trøjen af.

Jamen det, det det kan ….

Det kan du, og du gør det nu, og så prøv ikke at bilde mig ind, at du bare kom den her vej forbi for at snakke fisketur. Du stod jo med en stiv pik i bukserne ude på fortovet, så du tænkte nok snarere påat få min pik op i den lille drengerøv igen. Det besøg i campingvognen har nok gjort sit til, at du længes efter at få noget derop igen, når det er en hel uge siden sidst.

Mon ikke vi hellere skal gå ned i konsultationen? Sagde Olsen.

Jo, det er nok bedst. Kom med Egon, Olsen er læge, og har et konsultationsrum i kælderen.

Læg du tøjet der, sagde Olsen, og pegede på en af stolene ved det lille skrivebord, og læg dig så op på briksen.

Egon tøvede lidt, mon de ville kunne se, at han lige var blevet bollet?

Bare rolig, smilede Olsen, her nede er det mig der bestemmer, så glem ham Mortensen.

Egon kom af tøjet og lagde sig på briksen.

Olsen satte to stænger i nogle holdere på begge sider af Egons ben. Så forsynede han dem med en slags skåle, og bad Egon om at lægge underbenene op i skålene. Sådan gjort, kunne begge mænd se lige på Egons røvhul.

Hvad fanden, udbrød Mortensen, hvordan er det, det ser ud? Man skulle jo tro, at det lige havde VÆRET under behandling af Nielsens lille læderpisk.

Hmm, ja, sagde Olsen og følte på røvlæberne med et par fingre, hvilket fik Egon til at stønne og læberne til at sitre og åbne sig let, hvilket medførte, at der sivede lidt sperm ud.

Han har sgu lige haft det hul under kærlig behandling, udbrød Mortensen. Hvor har du været henne med den røv?

Det, øh, det var …. Men så stoppede han, han var ikke sikker på, om det var klogt at røbe ’træningslokalet’ i cykelkælderen.

Det er måske nogle konkurrenter,smilede Olsen.

Nok snarere kolleger, sagde Mortensen, Spyt du bare ud med det.

Egon var stadig ikke meget for at røbe noget.

Skal vi klemme det ud af dig, sagde Mortensen, og klemte med en hånd om Egons nosser, så han gav et lille skrig, eller lad mig gætte. Hvis jeg nu siger cykelkælderen og Ejnar og Peter, ja og Ib og Frede, hvad siger du så?

Øh, Ib var på ferie.

Jaså, der gættede jeg rigtigt, men det skal du ikke være nervøs for, vi kender alt til deres virksomhed. Vi har et fint samarbejde med dem, og har allerede fået leveret to kandidater til vores eksperimenter. Det er to knægte, den ene16 den anden 17, som begge har været til træning i kælderen tre gange efter den første prøvetime, grinede han, ham Peter er et helt jern til at spotte de fyre, der går rundt uden at vide, hvad det er , de savner her i livet. Det er ligesom dig, Egon, før de vakse karredrenge fik fat i dig og din røv.

Ved du hvad Oluf, jeg ved ikke, hvad du har lyst til, men jeg har i hvert fald lyst til at fylde noget mere sperm ind i den vinkende røv, og så kan vi jo samtidig fortsætte eksperimentet og se, hvor mange gange, vi kan få dejlige Egon til at sperme.

Hvad siger du Egon, kan du ikke tænke dig at få min pik op i den sultne røv igen, du kan nok huske den fra den gang over bukken, ikke?

Åh jo, sukkede Egon.

Det tænkte jeg nok, grinede Mortensen, og havde allerede sin monsterpik ude af bukserne.

Jeg, Øh, stammede Egon, jeg mente, jeg kunne huske, den var så stor.

Men denne gang, er det her hul vist både bedre forberedt og endnu mere sultent efter en rigtig mandepik. Se bare Oluf, hvordan det nærmest snapper efter pikhovedet, grinede han, mens han drillende lod det store pikkhoved gnide hen over de ophovne røvlæber.

Ja, se at komme i gang, grinede Olsen, jeg skal fanme også have en tur derinde.

Åh, stønnede Egon, mens Mortensen langsomt sænkede sin monsterpik i hansrøv.

Lad os så lige høre, sagde Mortensen, mens han kørte langsomt ind og ud, hvor mange gange kom du der i cykelkælderen, det er vigtigt at vide af hensyn til videnskaben, ikke sandt Oluf?

Det, det kan jeg ikke hu…

Nej, det kan du vel ikke, men du havde i hvert fald tre pikke i røven, og du plejer da at sperme hver gang, du bliver bollet, så det er mindst tre gange, ikke sandt?

Øh, jo, sådan er det nok, men Ejnar kneppede mig to gange.

Det kunne ligne ham, grinede Mortensen, der nu havde sat farten op, altså Oluf, du kan roligt skrive fire gange i rapporten.

Egon stønnede og lækkede presperm på maven og Mortensen knaldede videre med med dybe stød.

Hvordan var det nu med de her kontakter, sagde Mortensen, idet han tog om begge Egons vorter og klemte dem. Var der ikke noget om, at hvis man tog dem under kærlig behandling, så kunne det sætte gang i spermproduktionen. Og så vred han lidt hårdere i dem,

Og det kunne det. Et øjeblik efter skød Egon tre gode sprøjt, og med dybe veltilfredse grynt kom MORTENSEN.

DA HAN ENDELIG HAVDE TRUKKET SIG UD, STOD Olsen ved Egons røv og betragtede hans private dele.

En ganske pæn pik og fyldige nosser, sagde han, mens han vejede dem i hånden og nulrede dem let, så Egon sukkede. Mon vi ikke lige skal give herlighederne lidt NIELSEN MASSAGE, OG HVAD MED DE HER RØVLÆBER, MON DE HAR FÅET NOGET SIDEN DE FORLOD CAMPINGVOGNEN?

Det lyder som en god plan, grinede Mortensen, ræk mig lige den snor til klunkerne, så gør jeg dem parate mens du finder det øvrige.

Nervøst kiggede Egon sig om, så godt han kunne.

Åh, nej, ikke det råbte han, da han så den læderpiisk, som doktor Olsen tog fra en skuffe, ikke mere i aften.

Hvad mener du med her i aften, spurgte han, da han igen stod ved egons røv. Har de fået nogle slag her i aften?

Åh ja, stønnede Egon, de slog mig der både med hænderne og mit bælte.

Det må jeg nok sige, sagde MORTENSEN, DE KNÆGTE BLIVER BEDRE OG BEDRE.

VAR DET SÅDAN EN, Nielsen brugte der i campingvognen, spurgte Olsen og holdt pisken hen, så Egon kunne se den.

Næh nej ikke helt , den Nielsen brugte var spids i enden, sagde Egon og fortrød det i det samme.

Ja, selvfølgelig grinede Olsen, det var selvfølgelig den, han også bruger på pikspalten, men bare rolig, sådan en har jeg også, og så gik han igen hen til skuffen.

Er det den rigtige? Smilede han og nød Egons forfærdede udtryk.

Vi må nok hellere tage det sådan etapevis, og så se om vi kan frenkalde en udløsning ind imellem. Jeg synes, vi skal begynde med pikhovedet, nu ham Egon var så flink at minde os om det. Derefter kan vi tage nosserne og så røvlæberne til sidst.

Og som sagt så gjort. Først fik pikhovedet nogle slag og pikspalten med den spidse ende. Derefter fik nosserne, som var bundet godt ned i pungen, så huden var helt stram om dem. en noget grundigere omgang og til sidst fik røvlæberne en skånsom behandling, da det jo var klart, at de allerede havde været under behandling i cykelkælderen.

Ind imellem skiftedes de to mænd til at kneppe ham, og hver gang kvitterede Egon med nogle få sprøjt.

Det blev så til fire gange her, og altså otte gange i alt her i aften. Gad vide, om de nu ikke skulle være helt tømt ud, sagde MORTENSEN.

VI MÅ HELLERE VÆRE HELT SIKRE, DET ER JJO EN VIDENSKABELIG UNDERSØGELSE, GRINEDE DOKTOR Olsen, og så gik de i gang.

Egon fik en vibrerende dildo i røven, mens de to mænd skiftedes til at onanere hans pik og manipulere hans vorter og nosser. Ved Egons første udløsning kom der en sølle lille dråbe, men den blev også noteret, og ved anden og tredje orgasme, kom der ikke noget.

Så er det vist helt klart, der er ikke merem men det er også rekord, sagde Olsen.

Ja, grinede Mortensen, og Egon vil nok have rekord ømme nosser i morgen.

Hvordan er det nu Egon, hvornår kommer dine forældre hjem? Spurgte Mortensen, mens Egon klædte sig på.

Søndag aften, sagde de, fortalte Egon.

Fint grinede Mortensen,så må du hellere komme igen her i morgen lørdag, så vi kan konstatere, hvordan det går med dine nosser, det er vigtigt af hensyn til eksperimentet. Skal vi sige klokken tre, hvad siger du Olsen, er det i orden med dig?

Helt fint, men ville det ikke være en ide, at han tog sin ven med, var det ikke Benny han hed, han skulle jo også helst med på fisketuren?

Jo selvfølgelig, tror du, du kan ordne det Egon?

Jo, jeg tror godt, han kan i morgen eftermiddag, da havde vi aftalt at være sammen. (Han så allerede frem til at skulle få at se, hvordan Benny ville reagere ved at komme under behandling af de to mænds pisk og pikke. Ja selv tanken fik det til at dunke i hans pik.)

Og så er det nok også på høje tid, vi får planlagt den fisketur Olsen, vi har kun næste weekend inden skolen begynder igen. Hvad ved du om vores venners planer?

Jo, de skulle være klar alle sammen, og Nielsen snakkede noget om, at han var ved at konstruere en slags maskine sammen med en af hans venner, vist nok en smed.

Nåh, ja, ja, men det skal vel ikke forhindre ham i at tage med ?

Næh, sikkert ikke, men jeg forstod, at det var noget, han ville have med.

Have med? Han vil vel ikke til at fiske med maskiner? Grinede Mortensen.

Hør egon, hvad er det med dig, hvorfor er du så rød i hovedet, og hvorfor står den pik igen, sagde han og lagde hånden på Egons bule, er det noget, du ved noget om?

Øh, meenn, øh, stammede Egon, som havde fået en ganske god fornemmelse af, hvad det var for en slags maskine, ham Nielsen fra campingvognen var ved at fabrikerer.

Og det varede ikke ret længe, inden de to mænd havde fået ud af Egon, at Nielsen havde fået ham til at fortælle om den maskine, som raggerne havde brugt på ham. Hvordan han havde ligget fastbundet på en slags taburet, mens en maskine bag ved ham havde kørt en slags pik ind og ud af hans røv.

Hos raggerne derovre i Sverige, har de også haft fat i røven på jer, havde Mortensen udbrudt, det må vi høre noget mere om i morgen, nu må du hellere se at komme hjem og i seng, og hvis du spermer i bukserne i nat, må du huske at fortælle os om det i morgen.

(hvis du også vil høre mere om det og ikke allerede har læst om det, så kan du finde beretningen i kapitel 17 og 18)

EPILOG

Om det nu var fordi den fjerde mand i forskerteamet, også en læge, han som ejede det sommerhus, de skulle bruge, havde installeret sig derude med familien (han var den eneste af dem, der havde familie) for resten af sommeren, og ikke så godt kunne sende kone og to børrn hjem for weekenden for så selv at blive derude, eller det var fordi Nielsen ikke var blevet færdig med maskinen efter rakker modelle (de havde jo nok kunnet finde ud af at klare sig uden)n, eller det var fordi Egons far ikke ville give ham lov, for ganske vist var Mortensen lærer, og det var meget respektabelt, men hvad kunne der ikke? (han skulle bare vide, eller rettere et skulle han meget nødig), eller det var fordi …. Så blev fisketuren ikke til noget den sommer.

Men mon ikke det gik alligevel? Egon havde jo endnu et år på skolen, og ganske vist var Ib og Frede gået ud, men der var dog stadig pedellens Ejnar med flere, og mon der ikke ind imellem skulle blive tid til et træningspass i cykelkælderen når Mortensen havde gårdvagten? Han ville ikke lægge mærke til, hvis nogle drenge smuttede derned, men han ville nok selv lige lægge vejen om af knasthullet i bræddeskillevæggen, og han ville nok også lige kontrollere gårdtoilettet for at se, om der skulle være kommet friske sædpletter på vægdekorationerne. Og mon ikke også der ville blive nogle eftersidningstimer, hvor Mortensen måtte forlade klasselokalet efter at have varmet sig selv, drengene og Egons hul op? Og der kunne nok blive tid til en ekstrakonsultation efter lukketid hos Oluf Olsen. Og mon Nielsen ikke skulle finde på at invitere Egon, Benny og de andre forsøgspersoner ned i sit kælderværksted for at se hans frimærkesamling (han havde en pæn samling svenske, mindst 25) for og så måske også for at prøvekøre vidundermaskinen?

Og ja, hvad med snedkerværkstedet med pedellens Peter og svendene, bladkioskens baglokale for ikke at snakke om kælderen i karreen og Egon skulle helt bestemt starte på svømningen, og han kunne jo komme til at gå den forkerte vej hjem!

Ja, den lille by havde mange atraktioner og fristelser, men her stopper forfatterens beretning med håb om, at nogen har haft glæde af at læse om Egon i knibe.
Kommentar

Navn:Bijens
Dato:01/06 2018
fantastisk liderlig historie