Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Den årlige herretur Kap. 4

Karakter: 5.0/1
Visninger: 2612

Af: Anonym.

Læs flere noveller af:
» Anonym.

Skriv til:
» Anonym
Kap. 4

Vi lagde os op som Marc havde befalet. Jeg havde fundet en god stilling, og var nu klar. Morten kæmpede med hynderne så han også kunne få en slags hovedpude, så han kunne se hvad der foregik. Desværre fik han drejede sig lidt for meget på et tidspunkt, og desværre var det ikke over mod mig, men ud over kanten af bordet. Han kunne ikke redde den, og han faldt. Vi havde fjernet alle askebægre og glas mm fra bordet for at kunne ligge der, og desværre stod der et rødvinsglas lige der hvor Morten ramte fliserne. Han nåede mirakuløst at få rejst sig halvt op, men han trådte lige ned i glasset med den ene fod, for derefter at lande på sin røv med et halvkraftigt bump. Med det samme kunne man se det gjorde ondt på ham. Med ét blev jeg næsten ædru og jeg skyndte mig om på den anden side for at komme til undsætning.
”Fuck” Sagde Marc, der ikke anede om han skulle grine eller hvad.
”Shit Morten, hvad fanden sker der” Udbrød jeg.
Morten bandede og svovlede lidt og tog sig til foden der blødte.
”Gør det meget ondt” Spurgte jeg.
”Njarhh” Sagde Morten. ”Det er vist godt jeg er temmelig beruset, det tager lidt af smerten. Tror jeg ligeså meget blev forskrækket. Men jeg vred sgu også om på foden”
Marc var løbet indenfor for at hente førstehjælpstasken, åbnede den og lagde foran mig. Jeg gik i gang med at tjekke mortens fod. Fik fjernet glasskårene fra fliserne og undersøgte foden om der skulle sidde glasskår fast. Det gjorde der heldigvis ikke. Blødningen var næsten stoppet, så jeg kunne nu koncentrere mig om at få renset de små rifter der var kommet, fik sat plaster på og derefter lagt en lille ispose ovenpå hans ankel og ovenpå den lille forbinding jeg nu havde lagt. Jeg vurderede at han var sluppet billigt. De små sår ville snart hele, og han havde ikke forstuvet noget.
”Rejs dig lige op hvis du kan Morten” Sagde jeg. ”Vi skal lige ha´ tjekket resten af kroppen om der sidder glasskår osv. nogle steder. Han rejste sig med hjælp fra Marc og jeg, og jeg tjekkede ham fra top til tå. Vores før så stive pikke var nu faldet til normal størrelse
Det må altså ha´ været et komisk syn at se tre fuldvoksne mænd stå der i terrasselampens skær, fuldstændig nøgne. Da jeg kom til Mortens skridt, kunne jeg se at på det inderste af det ene lår, lige inden klunkerne , var der to små rifter. Det blødte ikke, men de var meget røde og ca 4 cm, lange begge to. Jeg fik lagt ham ned på bordet.
”Morten kan du sprede dine ben lidt? Det ser ud til at du har fået et par rifter lige mellem låret og dine klunker” Sagde jeg.
Morten spredte benene så godt han kunne, og Marc hjalp med at holde dem. Jeg rensede sårene og Morten ømmede sig lidt da jeg duppede dem. Det var slet ikke alvorligt, men et træls sted i forhold til når det skal hele.
”Det er ikke så slemt. Det skal bare ha lidt ekstra luft så det kan hele, så ikke noget med shorts med trussekant eller stamme underbukser Morten” sagde jeg. ”Og det kan desværre godt svie lidt når du sveder dernede”.
Jeg kunne stadig fornemme Mortens dejlige lugt i skridtet, men professionalismen havde taget over, og udsigten til min første rigtige homooplevelse var desværre begravet. For nu i hvert fald!
”Skal vi ikke dappe i seng” Sagde Marc. ”Der er vist ingen af os der har lyst til at lege mere iaften”
Vi grinede lidt, selv Morten, der var ved at komme sig over forskrækkelsen.
”Det er jeg ked af, gutter” sagde han. ”Nu havde vi det ellers så fedt”
”No worries” Sagde Marc. ”Vi har jo stadig en hel uge endnu”
Vi grinede igen. Morten humpede ud på toilettet, mens Marc og jeg ryddede op. Vi var stadig nøgne, men ingen af os gad tage shorts på igen. Vi kom ud på toilettet til Morten der stod og børstede tænder. Marc gik over for at pisse. Det var hot at se denne nøgne rødhårede håndværker stå med tissemanden i hånden og pisse. Men gassen var lidt gået af ballonen, og for mit eget vedkommende var en træls rødvinshovedpine begyndt at dunke. Jeg slugte to piller, fik børstet tænder og pisset af. Vi fik lukket og slukket og travede ind på værelset, hvor der jo gudskelov var gjort klar. Det var meningen at Morten skulle have ligget på den sofa vi havde slæbt ind på værelset, men både Marc og jeg kunne tydeligt se at han mest af alt havde lyst til at ligge ordentligt, især nu, da han var halv-handicappet.
”Morten, skal jeg ikke tage sofaen, så kan du og Marc tage sengen”? Sagde jeg.
”Jooo tak” sagde han og klappede mig på skulderen.
Jeg fik lavet en pølle af nogle tæpper så Morten kunne have sit ben lidt oppe i løbet af natten. Han humpede hen til sengen og kravlede op. Min kone er total kræsen når det kommer til senge, så hun havde fået mig overtalt til at købe en Hästens seng til 40000 kr,, både hjem til, og i vores sommerhus, så selvom det var en ret så stor seng, så synes jeg det var så bøvlet at den skulle være så høj. Man kunne ikke nå gulvet med benene hvis man satte sig på kanten. Nå men vi fik lige skubbet Morten op i venstre side af sengen, så han kunne ligge med sit nu skadede højre ben ud mod væggen. Sofaen jeg skulle ligge på var over ved siden af hvor Marc skulle sove.
Vi krøb til køjs og jeg slukkede lyset. Vi sagde godnat. Jeg var stadig lidt ærgerlig over at vi ikke fik fortsat vores dejlige bøsse-lege, men samtidig glad for at der ikke skete mere med Morten. Der var stille et par minutter i værelset.
”Går det bedre Morten?” Hørte jeg Marc hviske. Jeg kunne høre at han lå på siden med ansigtet mod Morten.
”Arhh det dunker sgu ret meget i foden må jeg indrømme” Hviskede han igen.
”Undskyld men det så fandme sjovt ud” Marc begyndte at grine svagt, og Morten stemte i.
”Det kunne sgu ha´ gået grueligt galt” Fortsatte Marc, og havde svært ved ikke at knække sammen af grin oppe ved siden af Morten. ”Hvad fanden skulle vi have givet som forklaring hvis en ambulance skulle være kommer herud”
Morten grinede nu også.
”Jo, ser du doktor, jeg skulle lige til at ha´ slikket min pik af min bedste ven, da jeg så pludselig fik overbalance på det bord jeg lå på. For øvrigt sammen med min anden bedste ven, der lå med røven i vejret”
Både Morten og Marc kunne ikke holde sig tilbage nu. De skreg af grin. Jeg lå på sofaen hvilket føltes som at ligge nede på gulvet i forhold til den seng. Det var totalt ligesom i vores unge år når vi sov sammen. To i sengen og en på en (dengang) luftmadras.
Jeg ville være med i balladen og satte mig op i sofaen.
”Hvad fanden griner i af?” Sagde jeg, og lod som om jeg ikke havde hørt hvad de havde snakket om. Jeg tændte lyset.
”EJ, sorry, var du faldet i søvn” Grinede Marc.
”Næh, men det var tæt på. Hvad er det der er så sjovt?”
Marc begyndte at fortælle, og han er heldigvis så visuel når han fortæller så jeg ikke havde problemer med at grine, selvom jeg lige havde hørt det.
”Ja for helvede, sikke en historie det kunne have været” Sagde jeg.
Vi snakkede videre, og minderne begyndte at vælte frem om alle de ”sleep-overs” vi havde haft igennem tiderne. De utallige slåskampe hvor Marc 9 ud af 10 gange havde fået både mig og Morten ned med nakken. De enorme brandskider vi kunne slå, så hele værelset dampede, og lagde os flade af grin. Marcs fars gamle weekend-sex og Ugens Rapport – blade, som vi havde stjålet og læst både forfra og bagfra. Alt sammen noget de fleste drenge har oplevet i deres pre-teen og teenage år. Det var herligt at genoplive det hele igen. Jeg havde efterhånden fået sat mig op på sengekanten ved siden af Marc, som lå på ryggen med den ene arm over hovedet. Morten lå fladt på ryggen, med den skadede fod oppe på pøllen.
”Skal vi ikke lige ha´ en godnat-bajer” Sagde Morten. ”Jeg er blevet tørstig, og pillerne er heldigvis begyndt at virke”
Jeg hentede tre dåseøl ude fra køkkenet. Ingen af os tog notits af at vi stadig alle var nøgne, og min slappe pik dinglede frem og tilbage på vej ind i værelset igen. Men ingen kommenterede noget nu. Morten lå (selvfølgelig ) med dynen over sig, men hans dårlige ben stak ud og lå og hvilede på pøllen. Man kunne lige akkurat se antydning af hans balle og resten af benet. Kanten af dynen lå altså mellem hans lår og skridt.
”Ryk dig lidt Marc” Sagde jeg.
Marc rykkede sig i sengen og gjorde plads til mig, så vi nu alle tre halvt sad, halvt lå i sengen (Gudskelov for min store Hästens-seng). Der var rigeligt plads. Vi knappede de tre øl op, og begyndte igen at snakke gamle dage.
Da vi havde drukket vores øl lagde Morten sig til rette så han nu lå halvt på den ene side ind mod os, med armen støttende til hovedet. Marc lagde sig ned og tog begge sine arme om bag hovedet, så hans enorme arme så endnu større ud end de plejede. Han lå og kiggede op i loftet mens vi snakkede videre om alt og intet.
Jeg overvejede stille for mig selv hvad jeg skulle. Det var pisse hyggeligt at ligge her med gutterne i sengen, men måske også en smule barnligt. Langsomt kom snakken ind på hver vores ægteskab, som vi jo ellers havde vendt før i dag ( eller rettere, i går. Klokken var vist lidt over midnat nu ). Jeg tog en beslutning. Mens vi snakkede løs om hvor irriterende vores koner efterhånden var, listede jeg stille og roligt hånden ned for at trække min dyne op i sengen. Ingen af de andre sagde noget. Jeg fik også hovedpuden op, og havde nu lagt mig ligesom Morten, bare modsat, så jeg lå og havde øjenkontakt med Morten og Marc.
Marc var i gang med en historie der havde endt i et kæmpe skænderi derhjemme, og havde endt i at han havde sovet på sofaen i 14 dage. Både Morten og jeg kunne høre at han nok var den der havde det sværest derhjemme. Hans stemme var grav alvorlig når han fortalte, og der lå åbenbart en skilsmisse for døren, hvis det stod til ham. Han havde lyst til skilsmisse, men det var også hårdt for ham, kunne vi høre. Som de gode kammerater vi er kom vi med små indskydninger, og lyttede interesseret, og var støttende.
”Det er sgu træls at høre mand” Sagde Morten. Han tog sin frie hånd og klappede ham blidt på brystkassen, og lod den ligge. Jeg indskød;
”Hey, hvis du vil låne sommerhuset her, så sig til. Selvom du får lidt langt til arbejde”
”Tak drenge” Smilede Marc. ”Sgu godt man har gode kammerater, når lokummet brænder”.
Mortens hånd lå stadig på Marcs bryst, og nu begyndte han stille og roligt at kærtegne hans brystkasse, og mave. Hans halvstore brystvorter fik et par kærlige klem en gang i mellem, og hver gang gippede det lidt i Marc, og der hørtes en svag stønnen. Der var nu fuldstændig stille i rummet. Kun den sagte lyd af Mortens hånd der kørte rundt og kælede for Marcs sindsygt rød-behårede bryst og mave. Hele hans brystkasse var dækket af et tykt lag røde hår, og man anede at han var blevet lidt solbrændt i løbet af dagen, for han var blevet mere rød og fregnet end han plejer.
Marc kiggede intenst på Morten, mens der blev kælet for ham. De hverken smilede eller noget. De bare kiggede på hinanden. Mortens hånd kørte nedad mod dynekanten, som lå lige dér hvor mænds abeskæg slutter, og kønsbehåringen starter. Han teasede Marc ved kun lige at kæle ved kanten og så op igen. Ned igen, og denne gang vendte Morten sin hånd så hans pegefinger-negl ligeså forsigtigt kradsede blidt ved kanten til hans pubeshår. Marc gav et lille støn fra sig og lukkede øjnene af bare nydelse. Det var virkeligt smukt og hot at se på. Jeg begyndte nu på samme måde som Morten. Jeg kørte min hånd omkring hans ene pat-vorte og op og ned langs hans hals. Marc åbnede øjnene og så på mig med en smule liderlighed i øjnene. Jeg kørte hånden op langs de røde bakkenbarter, og videre omkring øret, og legede blidt med mine fingre ud og ind af hans øre. Marc begyndte nu at stønne lidt mere, og denne kæmpe behårede maskuline mand, lå og gav sig med små støn, der ligeså godt kunne ha´ været fra en kvinde. Hans toneleje i stønnene var i den høje ende af skalaen, og det at Morten og jeg kælede for ham, fik min pik under dynen til at rejse sig og jeg kunne mærke på mit inderlår at jeg dryppede pre-sperm for Gud ved hvilken gang i dag. Jeg fortsatte min kælen i hans ansigt, og Morten med at kæle for bryst og mave, med små ´teasere´ hele nede ved skridtet. Morten førte langsomt sin mund ned til den brystvorte der lå ham nærmest, og begyndte at slikke og sutte på den. Først med tungen ud af munden, så det kun var tungespidsen der legede med vorten.. Derefter var det hele munden der lå omkring den og sugede og suttede, som var han et barn ved sin mor. Det var så intenst at se på. Marc blev ved med at småstønne og udbryde små ”oh fuck ja” og ”uuuuhhh”. Jeg tog min hånd og drejede hans ansigt mod mit. Vi kiggede på hinanden i, hvad der føltes som en evighed. Jeg stak meget langsomt min tunge ud af munden mens jeg beholdt øjenkontakten. Marc gjorde det samme, og begge tungespidser mødtes , og begyndte at lege med hinanden. Til sidst mødtes også vores læber, og vi kyssede afsindig intenst. Han smagte SÅ dejligt. Frisk øl, tandpasta, lidt rødvin og lidt tobak. Hans ånde var varm. Vores tunger trak sig væk fra hinanden, så vi igen kunne se hinanden dybt i øjnene. Jeg stak igen tungen ud, og begyndte at køre den rundt om hans læber, ned på hagen, om til hans ører igen. Hans svedige pande fik sig en tur, ja selv hans skaldede isse blev der smagt på. Hans sved var salt og maskulint. NICE. Jeg fortsatte ned af hans ansigt igen. Jeg legede med min tunge omkring hans næsebor. Stak forsigtig spidsen af tungen ind, først i det ene, så i det andet (Sorry, tror bare jeg var lidt nysgerrig for hvordan det var ).
Til sidst mødtes vi igen i et blidt, langt og vådt tungekys.
Morten havde stadig gang i med hans brystvorter. Langsomt begyndte han at trække Marcs dyne til side. Jeg måtte afbryde kysset. Jeg ville se når Marcs tissemand kom til syne. Også Marc fulgte med. Langsom kom først forhuden til syne. Den var drivvåd af liderlighed og presperm. Derefter blev skaftet blottet, og til sidst den enorme løgpose. Altsammen indhyldet i røde hår. Selvom pikken lå op ad hans mave var den ikke 100 % stiv. Den var stadig lidt slasket, og mindede, som i ved, mest af alt om en kødpølse. Morten tog hånden om skaftet og med tommelfingeren legede han nu med den megen forhud. Der hørtes små smaske lyd, når tommelfingeren slap forhuden.. Vi begyndte at kysse igen. Jeg samlede en masse spyt, og lod det stille og roligt løbe ud af munden på mig, og ind i Marcs mund. Han tog imod det med kyshånd, og slugte det hele. Vi kyssede savlende hinanden.
Morten rettede lidt på sin position i sengen. Ligesom jeg, var der nok en arm der begyndte at sove lidt. Men jeg kunne ud af øjenkrogen se at der også var lidt smerte at spore. Jeg hviskede om han var ok. Han nikkede, uden at smile, at det var han. Jeg rettede også lidt på min stilling, og vendte tilbage til Marcs mund. Mens Morten legede med Marcs pik, kom han lige så forsigtigt op til os med ansigtet, og ville lege med. Vi triple-tungekyssede nu, og den følelse der gik igennem min krop netop nu var noget som jeg virkelig aldrig havde oplevet før. Mine tanker for tilbage til da jeg mødte min kone, og havde været stormende forelsket. Alt var i begyndelsen sex, druk med fælles venner, mere sex osv. Jeg var ikke i tvivl om at jeg dengang havde haft et meget tæt og følelsesmæssigt forhold til hende, og havde åbenbart opfattet det som det vildeste i verden. Men det jeg havde gang i nu overgik al forstand. Der ville komme problemer hos os alle tre når vi alle vendte hjem om en uges tid, men det kunne jeg ikke tage mig af nu. Det her var simpelthen for lækkert. Glemt lige nu var også at vores tre voksne sønner lå mindre end 20 meter fra os og sov. Vores tungekys varede længe og var savlende hedt. Morten brød op. Han havde fundet et nyt sted at udforske. Stadig legende med Marcs tisser,, stak han nu tungespidsen ind i Marcs armhule, og begyndte at lege med de røde hår der stak ud alle vegne. Han legede også med hårene med sin næse, og snusede ind samtidig. Jeg ville også. Jeg nøjedes bare ikke med tungespidsen, men stak hele min tunge ud af munden og tog hele armhulen nede fra og op! Jeg lugtede også. Det var en svedig men dejlig lugt der kom ud af porerne på Marc. Total mandesved. Ingen hentydning af deodorant eller noget. Bare Marcs egen aroma. Sådan blev Morten og jeg ved i noget tid. Vi skiftedes til at kysse Marc ind imellem armhule-slikningen, så han selv kunne få sig en bud af kagen. Alt imens var Marcs pik nu jern hård, og Morten spillede lystigt på den. Forhuden glimtede i lyset fra lampen. Marc blev ved med sine små feminine støn, der nu var blevet lidt tungere. Jeg førte hånden ned og begyndte at lege med hans klunker. Pungen var enorm, og lå slapt helt ned til mellemkødet. Hans sten føltes som to tennisbolde, og jeg kunne dårligt have hans pung i min hånd. Jeg kildede dem så Marc gav sig og skød skridtet lidt op i luften, hver gang det føltes ekstra dejligt på ham. Jeg kunne se at der nu ikke var lang tid igen, før han ville skyde sin sperm afsted. Jeg kiggede på Morten, og vi nikkede begge til hinanden. Vi løslod os fra hans ildelugtende armhuler, og lagde skubbede os selv ned mod hans skridt. Vi ville smage, når det skete!! Det tog lidt længere tid for Morten at få den rette position, og man kunne se han havde ondt. Men liderligheden havde overgået de smerter som han havde åbenbart. Vi lå nu som vi gerne ville. Med hovedet inde på Marc mave. Vi kunne akkurat lige ligge der begge to, og var nu begge Bulls-Eye for Marcs ladning. Der lugtede af sex og svedig pik helt hernede ved hans skridt. Noget der bare gjorde mig endnu mere vild. Jeg sværger, at hvis jeg ville kunne jeg sprøjte på stedet, uden at røre mig selv!!!
Marc stønnede nu heftigere og heftigere.
”Åhhhh, fuck drenge, jeg kommer snart, jeg kommer snart” Peb han. Det løs som om han var ved at græde.
”Kom i vores fjæs Marc” Hviskede Morten, og stak tungen ud, så han var klar.
”Ohhhh fuck, ohhh fuck ohhh fuck. Jeg kommer, jeg kommer jeg kooooooommmmerrrr”
Og det gjorde han så!!!!!
Den ene kæmpe ladning efter den anden, skød ud af hans store tissemand. De første tre skud lignede det simpelthen at han pissede sperm. Den første ladning ramte os overhovedet ikke. Den skør langt over vores hoveder og ramte væggen bag os med et klask! Men de næste mange sprøjt praktisk talt vaskede vores ansigt. Vi fik det i munden, i næsen, på øjnene, panden, ja you name it. Det var uden sammenligning det vildeste jeg nogensinde har oplevet. Efter et par minutter var det så overstået, og vi skiftedes til at rengøre hans pik. Jeg fik trukket forhuden helt tilbage og renset den for alt sperm-snask der sad på hovedet. Smagen og ikke mindst lugten var vild. Til slut kyssede Morten og jeg hinanden og vi byttede sperm.
Marc lå og pustede ud.
”Kom herop gutter, og lad mig smage mig selv” Sagde han forpustet.
Vi mødtes alle tre i et vildt kys, hvor vi gav ham alt det sperm vi havde tilbage i munden. Han slugte det hele!
”Shit drenge. Det var eddermame vildt. Aldrig er der nogen der har taget sig sådan af mig. Det er uden sammenligning den fedeste udløsning jeg nogensinde har fået. Jeg har ingen energi tilbage, og i er ikke engang tømt endnu. I må jo ære ved at sprænge”
Sandt! Jeg kunne mærke at mine nosser var ømme, og havde mest af alt lyst til at tømme ud, men også jeg var tømt for energi.
”Ja jeg er i hvert fald, men jeg ved sgu ikke om jeg orker” Sagde Morten.
”Samme her” Sagde jeg.
”Så må i have det til gode til en anden god gang” Sagde Marc.
Hans pik var nu gået i kvart-stiv tilstand, og han lå og fjernede det sidste sperm fra pikken og pubeshårene, som enten var dryppet af fra vores ansigt, eller som var kommet ud som noget af det sidste. Pludselig begyndte han uden advarsel at tisse.
”Shit, undskyld guys. Det kom sgu uden varsel. Det har jeg sgu aldrig oplevet før”
Han gjorde vilde bevægelser for at få løsrevet sig fra os, og komme på toilettet, alt imens strålerne fossede ud gennem først urinrøret og siden af det megen forhud. Pisset stod ud til alle sider, i syv otte forskellige retninger.
”Det tager vi os af” Sagde Morten, og jeg var straks med på idéen.
Vi åbnede munden og forsøgte at fange alt det pis vi kunne med munden. En del ramte os i ansigtet. Aldrig havde jeg troet at jeg skulle tænde på mande pis, men jeg labbede de gule stråler imig, som stod jeg midt i en ølstafet.
Til sidst var der ikke mere. Kun få dråber løb ud af forhuden, og ned på hans mave. Vi faldt udmattede om på hans mave. Marc kælede og aede vores hoveder der var våde af pis. Man kunne høre en slikken på fingre ind imellem.
”Er du færdig, eller skal du også skide” Sagde Morten, og vi brød fuldstændig sammen af grin.
”Over and out” Sagde Marc. Vi kyssede en sidste gang. Jeg slukkede lyset, og Morten og jeg lagde os tæt ind til Marc, og vi faldt i søvn i hans arme. Vel og mærke i en seng der var gennemblødt. Men trætheden vandt.
”Godnat” Mumlede jeg svagt. ”Gud ved hvad morgendagen bringer”?
…..
Kommentar