Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

kinky træningslejr - Vol. 7

Karakter: 5.5/2
Visninger: 2775

Af: Anonym.

Læs flere noveller af:
» Anonym.

Skriv til:
» Anonym
Kap. 7

Vi gik over i vores egen hytte. Både Troels, Gustav, Hans og Assim var i hytten og lå og slappede af på deres senge.
”Hvor blev i af?” Spurgte Assim. ”Er i ok?”
”Ja ja, det var vist bare slaget og forskrækkelsen” Sagde jeg og blinkede til de andre. Jeg satte noget stille musik på, på vores medbragte radio. Jeg var udmattet og ret tilfreds med hvad der lige var sket. Men håbede inderligt at vi slet ikke var færdige endnu med vores eskapader. Især hvis det lykkes os at få Gustav med. Fuck den pik gad jeg godt gå om bord i. Og der var et eller andet der sagde mig at Gustav godt kunne overtales. Men hvordan?
Bjørn og jeg lagde os på sengen. Bjørn kiggede underligt tomt oppe i loftet, og jeg fornemmede at der var noget der gik ham på.
”Hvad er der”? Spurgte jeg.
”Ja nu er vi jo kærester, så skal vi vel fortælle hinanden alt” Hviskede Bjørn og smilede.
”Ha ha, ja sådan er reglerne. Damn Bjørn, du har da ikke fortrudt vel?” Sagde jeg hviskende og en anelse skrækslagen. Jeg var så overdrevet vild med den fyr, så jeg ville slet ikke kunne bære hvis han nu trak i land.
” Nej er du sindssyg mand” Hviskede Bjørn. ”Du er det bedste der er sket for mig. En sten er faldet fra mit hjerte og jeg vil være sammen med dig for altid, men øhh....”
”Men hvad”?
”Jeg har virkelig lyst til at fortælle det til min far” Sagde han lavt.
”Du mener stedfar” Smilede jeg. ”Det forstår jeg godt Bjørn, men behøver det at være lige nu og her. Og hvad tror du egentlig han vil sige?”
”Tror egentlig han er ok med det. Eller....det ved jeg han er. Jeg ved også at jeg burde vente, men efter du fortalte om hvad de lavede over i omklædningen, så føler jeg at tidspunktet er rigtigt, og jeg ved at når vi først kommer hjem er der også min mor at tage hensyn til, og jeg har det vist bedst med at han ved det før hende, så han kan støtte mig. Er helt sikker på at han er ok med at vi er kærester Tobias”
”Det forstår jeg godt, men vi vil vel ikke sådan gå offentligt ud med det til hele holdet nu vel?” Sagde jeg.
”Nej nej, det synes jeg vi venter med. Men Tobias, øhh, der er også en anden ting..”
”Ja??”
”Ja nu må du ikke misforstå, for det er dig jeg er vild med. Men du har jo selv oplevet vores sex-drive her det sidste døgns tid, så øhhhh....”
”Kom nu bare med det for fanden.....” Sagde jeg utålmodigt.
Bjørn kiggede på de andre i rummet for at sikre sig at radioen overdøvede os og at ingen så på os. Fri bane....Bjørn kiggede intenst på mig og sagde;
”Tobias for satan, det jeg har lavet med min far, eller stedfar som du siger, det er simpelthen så hot og nasty at jeg ikke ønsker det skal holde op. Hans underbukser i min næse er simpelthen sådan et turn-on når vi sidder og spiller pik sammen derhjemme i stuen, at det vil jeg stadig blive ved med. I hvert fald lidt endnu. Er det underligt? Kan du overhovedet forstå det?”
Jeg lod som om jeg overvejede det grundigt, men måtte gi´ fortabt og smilede til ham.
”Selvfølgelig må du det” Sagde jeg. ”Jeg tænker at når det kommer til rå og nasty sex, så kan vi to vist ikke kun nøjes med hinanden, så skal vi ikke bare aftale at så længe vi er ærlige overfor hinanden, så må vi gerne ha sex med dem vi lyster”
”Deal” Sagde Bjørn og skulle lige til at kysse mig men opdagede hvor han var, og dunkede mig i ryggen i stedet for.
Pludselig kom Seb og Jonas over til os.
”Hey guys, Troels siger vi har fri i aften efter aftensmaden, til at lave hvad vi vil. Vi skal bare love at være hjemme til kl. 23.00 hvor der er hygiejne over i omklædningen ligesom i går. Skal vi ikke se om vi kan lokke Gustav med ud på et fredeligt sted og se om han er med på noget sjov” Sagde Seb og smilede bredt.
”Det fandme en aftale” Sagde Bjørn, kiggede på mig og jeg nikkede villigt.
”Super ” Sagde Jonas. ”Kom, der er frokost nu”
Vi spiste frokost og efter afrydningen blev der stillet op til taktik møde.

Underligt nok havde ingen af os problemer med at være seriøse omkring vores sport, selvom jeg må indrømme at der selvfølgelig var masser af ting der rumsterede inde i mit hoved. Men jeg vidste også hvor vigtig min sport var for mig, så jeg koncentrerede mig 100 % , og det havde jeg ingen problemer med heldigvis. Bjørn heller ikke kunne jeg se.

Men efter mødet begyndte fokus igen at rette sig mod sex, og hvilke ting Bjørn og jeg eventuelt måtte opleve senere. Og så selvfølgelig lige nu, hvor Bjørn var fast besluttet på at fortælle det hele til Coach.
”Er du nu helt sikker Bjørn” Sagde jeg til Bjørn!
”Ja,det skal være nu, hvis han har tid. Jeg vil ud med det, og vide hvor jeg står! Hvor vi står! Sagde Bjørn og kiggede på mig skeptisk.
”Ok, fair nok. Skal jeg gå med”? Spurgte jeg
”Vil du? Fedt mand, det ville være cool, hvis du gad” Sagde han og smilede til mig. Jeg smilede igen og gav ham et venskabeligt klap i røven.

Bjørn og jeg kiggede rundt i rummet hvor vi havde siddet til taktik. Alle var gået. Vi gik udenfor og over mod hytten hvor de voksne boede. Bjørn og jeg stak hovedet indenfor. En ram lugt ramte vores næser, men vi kiggede bare hurtigt på hinanden og smilede.
”Er min far herinde”? Spurgte Bjørn.
”Nej, han er vist over i det store omklædning” Sagde Jan.
Jeg kunne ikke lade være med lige at kigge over mod den seng vi havde ligget og knaldet på for et par timer siden. Der var ikke ret meget at se udover et par spermpletter for enden af sengen, men de var ikke videre tydelige. Men til gengæld kunne man godt fornemme en lugt der bare sagde MAND og hvad det så ellers indebærer. Jeg fornemmede sved, lidt pis, tissemænd, røv, dårlig deodorant. Alt sammen i én stor blanding.
”Tak!” Sagde Bjørn,og vi gik ud igen.

”Bjørn, vil du ikke gøre mig en tjeneste” Sagde jeg. ”Jag har det altså lidt underligt med at du kalder ham far Jeg ved godt du ikke har kendt andre osv, og at det er meget at forlange, men nu hvor jeg ved du laver de her ting med ham, og at VI er blevet kærester, så synes jeg det er lidt øhhh, hmm hvad skal jeg sige, forkert, eller lidt for underligt at du siger far. Som om det er noget ulovligt og forbudt. Det tænder mig dog kraftigt må jeg indrømme, men hmm, forstår du?

Bjørn stoppede op og tænkte sig om.
”Jeg forstår dig godt, og tanken har strejfet mig, men husk at han jo KUN er min mors kæreste, og at han jo ikke har adopteret mig. Så i virkeligheden er jeg bare en bøsserøv, der tænder på ældre fyre” Sagde Bjørn og grinede, men blev så alvorlig igen.
”Men jeg forstår dig godt” Fortsatte han. ”Ok, jeg skal forsøge at lade være. For din skyld”
”Tak” Sagde jeg og klemte ham blidt i skridtet mens jeg smilede frækt til ham.

”Hey, har du tid et øjeblik eller er det et skidt tidspunkt? Der er noget jeg gerne vil snakke med dig om” Sagde Bjørn til Coach, da vi var kommet ind i omklædningen.
Coach sad og var i gang med noget på hans telefon.
”Ja selvfølgelig, kom bare ind” Sagde han.
Vi satte os begge ned. Jeg kunne mærke på Bjørn at han var lidt nervøs. Det opdagede Coach åbenbart også. Han kom over og satte sig ned ved siden af Bjørn. Hans kraftige aroma nåede min næse. Det var ALL MALE-duft der kom ud af porerne på denne mand. Alle hans hår på kroppen glinsede og der var små bitte svedperler mange steder. Det lugtede ikke gammelt og uhygiejnisk, men derimod frisk og indbydende. Samtidig synes jeg at fornemme en lille smule lugt af hans skridt.
”Nå Bjørn, hvad er det så? Du ser nervøs ud!”
”Jo altså, det er lidt svært det her, men jeg har tænkt mig at slå op med min kæreste, da jeg har fundet en ny” Sagde Bjørn og skævede nervøst til coach.
”Øhh, nå. Og hvad så? Det kommer da ikke mig ved” Sagde Coach
”Joo lidt, for øhh, min nye kæreste sidder lige her ved siden af mig”
Jeg var overbevist om at Coach ikke kunne undgå at høre begge vores hjerter banke. Mit galoperede derudaf, og jeg havde mest af alt lyst til at stikke halen mellem benene og løbe.
Coach kløede sig lidt i skægget, og kiggede ud i luften. Det føltes som en evighed inden der igen blev sagt noget.
”Sååå, du er altså bøsse nu eller hvad” Sagde Coach
”Ja det er jeg vel” Sagde Bjørn, og var lige på nippet til at græde.
Coach kiggede over på mig. Jeg kunne ikke rigtig greje hans udtryk. Fik man en på skrinet, eller kom der et gruppekram lige om lidt? Det var ikke til at sige.
”Tobias har du ikke også en kæreste derhjemme” Spurgte Coach.
”Jo Coach, det har jeg. Men hende slår jeg selvfølgelig også op med” Sagde jeg med en lidt vag stemme.
”Og er i sikre? Det er ikke bare noget i lige synes i vil prøve, bare fordi i lige pludselig finder det sjovt eller er mega liderlige eller fordi i ikke har set jeres kærester i noget tid” ?
Coach kiggede på os begge med dybt alvorlige øjne.
Jeg listede min hånd over på Bjørns bare lår.
”Nej Coach” Sagde jeg. Vi er vilde med hinanden, og har nok været det altid. Vi har bare været i et miljø der hurtigt får en til at fortrænge den slags tanker.
Coach kiggede ned på min hånd der stille aede Bjørns lår. Der var stille i lang tid. Men endelig brød Coach tavsheden.
”Altså drenge, jeg vil ikke lyve. Eet er at eksperimentere med sit eget køn, men ligefrem at springe ud som bøsse er noget ganske andet. Bjørn! Jeg har aldrig taget dig i at lyve, heller ikke dig Tobias, så jeg regner selvfølgelig med at det passer når i siger som i gør. Bjørn, jeg har kendt dig næsten hele dit liv, og jeg betragter dig som min søn, selvom jeg godt ved jeg ikke er det. Hvis du er lykkelig, så er jeg selvfølgelig også. Jeg er glad for at i siger det til mig ”up and front”. Har du sagt noget til din mor”?
”Nej” Sagde Bjørn. ”Jeg synes jeg ville sige det til dig først”
”Fint” Sagde Coach.” Det er nok også det bedste. Vi må tage den hurdle når vi kommer hjem”
Efter endnu en ti-tyve sekunder med stilhed slog Coach sig voldsomt på lårene og rejste sig.
” Ved i hvad. Jeg synes sgu faktisk i er pisse seje. Det kræver sgu nosser i det her miljø, at stå frem på den måde” Sagde Coach.
Bjørn åndede lettet op og begyndte at smile, og han rejste sig og gav sin stedfar et stort knus. Coach kyssede ham på panden og kiggede Bjørn dybt i øjnene. Det stod næsten penslet i panden på Coach at han stod og tænkte på ham og Bjørns små beskidte lege. Det havde Bjørn åbenbart også kunnet se på ham.
”Der er altså noget mere, jeg er nødt til at fortælle” Sagde Bjørn.
”Ok”? Sagde Coach.
”Tobias ved hvad vi to har gået og lavet den seneste tid” Sagde Bjørn og kiggede endnu engang skeptisk på sin papfar.
”HVAD? Har du fortalt det allerede. Damn, i har virkelig ikke nogen hemmeligheder for hinanden hva´?”
”Nej, jeg har ikke fortalt noget.......det har du egentlig selv” Sagde Bjørn.
Coach blev rød i hovedet, og vidste ikke hvad han skulle gøre af sig selv. Jeg besluttede mig for at redde ham inden han måske ville forsøge at komme med dårlige undskyldninger.
”Coach, i går da vi havde været samlet herovre, glemte vi at få vores tøj med. Jeg gik over for at hente det, og kunne høre alt hvad i talte om herinde....” Sagde jeg. Jeg fortalte ham det hele, og jeg kunne mærke at min pik rørte på sig da jeg genfortalte historien.
”Fuck fuck fuck” Sagde Coach og slog en knytnæve ned i bænken vi sad på.
”Bare rolig” Sagde Bjørn. ”Vi går jo ikke til klubben og sladrer eller noget, og vi skal nok lade være med at sige noget til de andre. Og hey, Tobias er altså helt cool med det vi to har lavet. Faktisk synes han det er ret frækt. Også det han så igår”
Bjørn og jeg kiggede intenst på Coach. Jeg kunne se at der var en bule i hans bukser. Manden sad simpelthen med en begyndende stivert!
Der var stille et øjeblik. Coach havde sat sig på bænken overfor os, og han kiggede ned i gulvet. Pludselig løftede han hovedet og kiggede mig direkte ind i øjnene.
”Er du sikker på at du er ok med det mig og Bjørn laver derhjemme?”
”Helt 100 Coach ” Sagde jeg og følte mig pludselig overdrevet modig. ”Jeg synes det er sindsygt frækt. Jeg har faktisk samme tendenser, så bliv endelig ved med det. Det har Bjørn og jeg allerede aftalt”
”Jeg skal nemlig sige jer noget” Sagde Coach ”Jeg er sgu også en lille smule bøssekarl”
”No shit Sherlock” Udbrød jeg. Vi grinede alle tre. Der blev igen stille i rummet. Min pik var nu tæt på fuld erektion. Jeg skævede til Bjørn som fandme sad og gnubbede sig i skridtet uden på shortsene.
Coach sad nu også med hånden ned i skridtet og det var tydelidt at han nød at se sin papsøn lege blidt med sig selv.
”Er du blevet liderlig Bjørn” Spurgte Coach og slikkede sig om munden og hans blik var liderligt og intenst.
”Ja Stedfar” Sagde han.
Jeg skyndte mig hurtigt at forklare hvordan jeg havde det med at Bjørn kaldte ham far. Coach forstod og vendte tilbage til Bjørn.
”Bjørn, tag din hånd ned i bukserne og leg med din pik. Også dig Tobias”
”Ja stedfar” Sagde Bjørn og førte sin hånd ind under sine shorts. Han lænede sig lidt tilbage og holdt balancen med den ene hånd mens den anden legede nede i hans eget skridt. Jeg kopierede Bjørn.
”Støn for mig” Sagde Coach.
Vi lukkede begge vores øjne og skød hovedet lidt tilbage. Vi begyndte at stønne svagt. Bjørn nærmest brummede blidt, mens min stønnen måske var lidt mere feminin. Mit toneleje lå lidt højere end Bjørns i hvert fald.
”Kom så! Lugt til hinandens fingre” Kommanerede Coach.”Jeg så jo i aftes at i kunne lide det”
Jeg åbnede mine øjne og tog min hånd op af bukserne. Bjørn ligeså. Jeg vidste hvad der ventede, og jeg var vildt liderlig. Bjørn førte sin hånd op til min mund og næse. Det var vidunderligt. Hvis muligt var duften af hans skridt endnu mere intens end tidligere. Jeg lugtede og smagte det bedste jeg havde lært, og kunne slet ikke få nok.
Nu var det min tur. Jeg tog min langemand og pegefinger og førte dem op til Bjørns næsebor, og stak dem ind. Han snusede intenst.
”Fuck mand, længere ind” Stønnede Bjørn.
Jeg borede mine fingre længere ind. Jeg kørte dem rundt, tog dem ud og puttede dem så i hans mund. Han suttede og sugede helt vildt.
”Fuck hvor er i dirty” Sagde Coach. ”Kom herhen begge to, og tag jeres shorts og underbukser af!”
Vi gik hen mod bænken hvor Coach sad. Hans øjne var helt vilde, og det var tydeligt at han var ekstrem liderlig.
”Først dig Bjørn” sagde Coach
Bjørn begyndte med langsomme bevægelser at trække sine shorts ned. Hans pik var vildt stiv og længtes efter at komme ud af de stramme hvide underbukser. De var våde af hans presperm, og desuden var de ved Gud ikke særlig rene ej heller ret hvide mere. Man kunne se spermpletter og dryp af urin, og da han trak dem ned, kenne vi tydeligt se at de var våde af sved fra røven, med et lille bitte hint af bremsespor.
”Giv mig dine short og underbukser” Sagde coach. ”Nu dig Tobias”
Selvom jeg havde haft vild sex allerede 2 gange i dag og havde gået og ”dryppet” flere gange i går, havde jeg egentlig ikke fået ”tjekket”mine underdrenge for urenheder som jeg ellers plejer at gøre, og som alle drenge jo gør, for at tjekke renheden. Så jeg var lidt nervøs for hvordan de så ud, når nu Coach skulle se dem. Han ville jo helt sikkert gerne have dem så nasty som muligt, men der kunne jo være grænser, selv for den mest perverse. Jeg vidste desuden at jeg var en af dem der altid efter træning eller kamp, havde nogen af de mest svedige og beskidte underbukser.
Jeg trak forsigtigt og næsten helt stripper agtigt mine shorts af, og ud af det blå smed jeg dem i hovedet på Coach, som tog en ordentlig sniff da de ramte ham. Jeg kiggede hurtigt ned på mine underbukser, og kunne se at de var drivvåde på fronten. Sved, lidt pis, og presperm prydede forsiden. Jeg tog mod til mig og trak dem ned om lårene, og opdagede til min glæde at der kun var en meget meget lille streg af bremsespor, og lidt våd sved, men ellers ikke noget. Hverken Bjørn eller Coach sagde noget. De stirrede liderligt på mig mens jeg strippede for dem. Også underbukserne kastede jeg i hovedet på Coach, og han tog fronten af dem og kørte op og ned af hans ansigt.
”Din beskidte dreng” Sagde han. Han lagde de to par shorts og de 2 par underbukser tilrette på bænken.
”Bjørn kom herhen og nyd Tobias´ inderste lugt” Kommanderede Coach.
Bjørn gik hen til bænken og satte sig ned på knæ. Bjørn smilede først til Coach og derefter til mig. Han begyndte at snuse og slikke mine shorts, og derefter mine underbukser. Han begyndte at bruge hænderne til at køre hele molevitten rundt i ansigtet på ham selv.
”Er det godt” Spurgte Coach.
”Fuck ja mand” Nærmest stønnede Bjørn.
Jeg havde allerede lagt mig på knæ ved bænken og var begyndt at gøre det samme med Bjørns udertøj. Det lugtede fælt og lækkert på samme tid, og jeg lappede det i mig. På et tidspunkt tog Coach mine underbukser fra Bjørns ansigt og førte over til mig, og smurte dem rundt i hovedet på mig. Han gjorde ligeså ved Bjørn.
”Nå, hvordan lugter min stedsøn så, Tobias. Og er det værre end dig selv?”
”Klamt, men himmelsk” Sagde jeg og slikkede mig om munden. ”Men det samme gør jeg sgu” .
Coach satte sig nu også ned på knæ, imellem Bjørn og jeg, og begyndte at snuse og fuldstændig inhalere Bjørns og mine inderste dufte, i form af vores undertøj. Sådan fortsatte vi en nogen tid. Coach rejste sig.
”Nu tager i begge to mine shorts og underbukser af. Så skal i fandme få at mærke hvordan en voksen mand lugter” Sagde han.
Vi kunne næsten ikke vente. Vi hev hans shorts af, og stod nu ansigt til ansigt med Coach´ bule i de beskidte underbukser. Inden vi tog dem af, benyttede vi begge lejligheden til at bore vores ansigt og ikke mindst næser ind i skridtet på ham. Vi gik begge efter spottet mellem klunker og låret. Det var en forrygende lugt der mødte min næse, og må indrømme at jeg første gang hurtigt trak mig væk igen. Det skulle jeg vist lige vænne mig til. Det var slet ikke som min egen duft når jeg legede med mig selv, og ofte havde hånden nede netop det sted. Havde jo også prøvet Bjørns skridt som ogsp var dirty, men slet ikke hvad der mødre mig nu. Om det var fordi han havde SÅ MEGET hår over det hele ved jeg ikke. Hans enorme klunker var drivvåde af sved, og næsten helt kolde. De lugtede svedige og friske. Mellemkødet mellem lår og klunke var helt dækket af hår som lå hen af huden af bare sved. Både hans røvaroma og piklugt, nåede også dette specielle sted mellem lår og nosse. Og så tror jeg at aromaen var så ram, fordi der også stank af pis. Kanten på hans underbukser var pisgule.
Bjørn havde ikke trukket sig væk, underligt nok. Han gnaskede og smaskede i Coach´ skridt, som var det fredag aften med DisneySjov og en stor skål bland selv slik.
”Har du lige pisset”? Spurgte Bjørn ham, da han omsider kom frem for at trække vejret
”Jep, og jeg drypper ALDRIG af” Grinede Coach. ”Det gir lidt ekstra i godteposen”
”Ja det tør sgu siges” Sagde Bjørn og hans hoved forsvandt igen ind i mellem lår og nosser på hans stedfar.
Jeg NÆGTEDE at holde mig tilbage i forhold til Bjørn så mit ansigt blev hurtigt begravet igen. Jeg vænnede mig faktisk lynhurtigt til det og var i den syvende himmel. Jeg spillede på min pik der dryppede vildt, og jeg vidste at Bjørn gjorde det samme.
”Nu trækker jeg dem ned” Sagde Coach, og hev i vores hår for at få os fjernet fra hans skridt.
Coach trak langsomt sine knap så hvide underbukser ned. De var møgbeskidte og hvis bagenden af bukserne skulle leve op til fronten...ja så ved jeg ikke. Men de var ikke plettet af bremsespor som jeg havde troet, eller måske endda frygtet. De var bare en smule våde af ganske almindelig mandesved. Bjørn og jeg smilede til hinanden. Vi tænkte det samme.
Coach lagde sig på det yderste af bænken og løftede sine behårede ben.
”Kom så drenge” Sagde han. ”Nu skal vi sgu ha´ det sjovt. Bjørn læg dig modsat mig så jeg kan slikke din pik og røv, og Tobias, du går i gang med at rengøre min røv”
Vi gjorde som han sagde. Bjørn lagde sig ovenpå Coach, men modsat, så Bjørn og hans stedfar kunne lege med hinandens ædlere dele. Det var et fantastisk syn at kigge på. Bjørn dykkede ned i hans stedfars pik og nosser. Næsten halvdelen af Bjørns ansigt forsvandt i Coach´ pik og nosser pga al det sorte hår der stak ud over det hele.
Jeg gik hen til enden hvor Coach lå med benene oppe. Hvilket syn ventede mig?
Jeg blev lamslået af synet af hans røv. Godt nok havde vi set den i går aftes til hygiejne timen, men den var meget anderledes nu. Alle hans sorte hår lå langs røvballerne og var våde af sved, og hans hul var helt lyserødt, omgivet af en sort-brun ring. Jeg satte mig på knæ, og kiggede og beundrede dette pragtsyn.
”Kom nu i gang for helvede” Sagde Coach.
Jeg stak forsigtig tungen ud, og nærmede mig hans røv. Aromaen blev stærkere og stærkere. Samtidig kunne jeg høre at Bjørn kæmpede for at få vejret nede i Coach´ skridt, men han var fuldstændig vild. Tungen ramte endelig det blottede hul. Jeg snusede samtidig ind. Det rykkede i min pik da jeg ramte hullet. Denne mandelugt havde jeg ikke oplevet hverken hos Bjørn, Jonas eller Seb her til morgen. Lugten var fantastisk. Jeg havde forventet at det var lorte-lugt der kom til mig, men det var det heldigvis ikke. Jeg kan dog ikke beskrive det, udover at det er sådan en mand vel lugter når man ikke har haft ordentligt bad i et par dage, blandet med sved.
Jeg snusede og slikkede så også jeg måtte kæmpe for at få vejret engang imellem. Jeg tog nogle lange og intense slik op og ned af hans revne, og nogen gange forsøgte jeg at få tungespidsen helt ind i hullet. Når han slappede af lykkedes det mig faktisk.
Bjørns stønnen tog til, og jeg måtte om og se hvorfor. Coach havde boret tre fingre ind i røven på ham, samtidig med at han havde hele hans pung i munden. Hold op et syn. Jeg gik tilbage til røvhullet, og fik øjenkontakt med Bjørn, der smilede liderligt. Jeg slikkede igen det bedste jeg havde lært.
”Hvordan smager han” Spurgte Bjørn og smilede til mig.
”Fucking klamt mand, men jeg er super vild med det” Sagde jeg og min tunge hang ud af munden på mig, mens savlen fik frit løb.
Må jeg smage ” Spurgte han.
”Selvfølgelig min egen” Sagde jeg.
Jeg begyndte at lege med Coach´ hul med pegefingeren og langefingeren. Rundt om hullet, ind i hullet, og til sidst HELT ind i hullet så Coach gav et hyl fra sig.
”OH FUCK JA” skreg han. Bjørn og jeg smilede til hinanden. Mine fingre var nu godt smurt til.
”Er du klar” Spurgte jeg Bjørn
”Fuck ja mand. Gi mig min stedfars røvsmag Tobias. Lad mig smage hans skide-hul” Sagde Bjørn. Han var virkelig nasty nu.
Jeg tog fingrene ud og førte dem hen til Bjørns mund, der øjeblikkeligt lukkede læberne om dem. Han suttede og slikkede. Jeg tog dem ud, og kørte dem ind i hans næsebor, ud igen og tilbage i munden.
”Er det godt” Spurgte jeg.
”Fucking godt mand” Sagde Bjørn og slikkede sig om munden.
Nu ville Coach være med. Han løftede Bjørn væk, og satte sig om til os, så vi nu sad ansigt til ansigt alle tre.
”Hvem vil smage min stedsøns røv” Spurgte Coach og holdt de tre fingre i vejret.
”Det vil jeg ”Sagde Bjørn overraskende. Coach tog hele klør fem og kørte rundt i hovedet på Bjørn, ind i munden, op i næsen, og hele vejen rundt i ansigtet, som var det en almindelig ansigtscreme. Jeg fik en ide. Jeg fandt mine underbukser på gulvet. Lagde mig ned på ryggen så de begge to kunne se mig. Jeg løftede benene, og begyndte at køre underbukserne op og ned af min røvsprække, som var jeg i gang med at tørre mig.
”Shit, hvor frækt” Udbrød de begge to.
Jeg tog underbukserne og kørte dem op i Coach´ fjæs alt imens Bjørn stadig suttede og slikke på Coach´ fingre.
”Nu skal i dobbelt kneppe mig ok? ” Sagde Coach. Den var vi med på.
”Øverst eller nederst?” Spurgte jeg Bjørn.
”Min pik er mest buet, så det er vist bedst jeg er nederst” Sagde Bjørn
Som sagt så gjort. Bjørn lagde sig først på bænken og Coach satte sig ovenpå ham, så de havde ansigtet mod hinanden. Jeg hjalp Bjørn med at føre hans store pik ind i røvhullet på Coach. Da de havde fundet en rytme gik jeg i gang med at få kringlet mig over bænken og få pikken ind i Coach. Bjørn stoppede et øjeblik mens jeg fandt hullet og kom ind. Vi behøvede ikke bekymre os om smørrelse. Vores pikke var var drivvåde af presperm, og Coach´ røv var svedig og våd af mit spyt. Vi fandt en rytme. Vi begyndte at kneppe hurtigere og hurtigere, og vores stønnen blev højere og højere. Jeg kunne høre at Bjørn og Coach ind imellem kyssede intenst, men det var bare frækt synes jeg.
”I skal komme oppe i mig2 Sagde Coach.
”Jeg er tæt på” Sagde Bjørn. ”Hvad med dig Tobias?”
”Yep, jeg kan komme om 10 sek. hvis det er ” ??
Vi kneppede hårdere og hårdere, og Coach stønnede helt vildt hårdt.
”NUUUUUU” Råbte jeg.
”Også her, OOOOOHHH MYYYYY FUUUUCKING GOOOOD” Råbte Bjørn.
Vi skød begge vores ladning op i Coach. Jeg kunne faktisk mærke når Bjørn også kom. Han kom med mindst 3 kæmpesprøjt, og det samme gjorde jeg. Jeg faldt ned over Coach´ ryg, og han faldt ned på Bjørn. Vi lå sådan i et minuts tid.
”Nu skal i satme trække jer forsigtig ud” Sagde Coach.
Jeg var først, og jeg trak forsigtig min nu kun halvstive pik ud. Coach satte sig lidt op, og rejste sig langsomt fra Bjørns pik. Det gav et svup, da Bjørns store tissmand kom ud, og til vores morskab, slap Coach en kæmpe skid. Trykket havde simpelthen været enormt derinde. Vi grinede højt alle sammen, men pludselig blev Coach alvorlig, og greb os i nakken begge to.
”Kom ikke for godt i gang med at grine af min fucking klamme prut, i to. For nu skal i drikke jeres egne safter” Sagde han hårdt.
Han lagde sig igen ned på bænken med røven helt ude til kanten. Vi lagde os begge ned på ryggen, og havde nu ansigtet nede lige nede under hans røvhul. Langsomt begyndte det at løbe med min og Bjørns sperm ud af hans røv, og det landede på vores ansigter. Det smagte salt, og lidt svedigt. Det var naturmedicin!!!
”Fuck det er lækkert” Sagde Bjørn og hævede hovedet lidt så jeg kunne se hvor meget sperm han havde i hovedet. Han bøjede sig ned og kyssede mig. Det vildeste kys jeg havde haft med ham til dato. Vi legede med hinandens tunger, og savlen, spyttet og spermen flød ud over det hele. Coach blev ved med at få sperm ud af røven, men langsomt ophørte det, og han måtte presse ringmusklen ind og ud op til flere gange for at få det sidste ud. Det resulterede i flere prutter og vi måtte opgve vores kys, da vi simpelthen ikke kunne lade være med at grine. Coach kom til syne, og var eet stort smil. Han bøjede sig ned og vi fik en gevaldig tungeslasker hver.
”Skal vi sutte dig til du kommer Stedfar” Sagde Bjørn sødt, og smilede til ham.
”Nix, jeg gemmer det til senere. Måske i har lyst til at komme igen på et tidspunkt, eller måske finder jeg nogle andre” Sagde han og blinkede til os.
Vi smilede til ham.
”Coach, må jeg ikke tage dine underbukser på. De er ganske vist lidt for store, men shit, jeg ville elske at snuse lidt til dem inden jeg skal sove om aftenen” Sagde jeg, og smilede til både ham og Bjørn.
”Selvfølgelig” Sagde Coach. ”Så tager jeg Bjørns, og han kan så få dine”
”Deal” Sagde Bjørn.
Vi begyndte at tage hinandens underbukser på, men beholdt dog vores egne shorts. Da vi havde fået tøj på, tog vi lidt koldt vand i hovedet og under armene, så stanken ikke var alt for voldsom.
”Hvad har i af planer i aften” Spurgte Coach. ” I har jo fri”
”Øhhh der er noget med at vi vist skal en tur ud at gå med Seb og Jonas, og måske også Gustav og Troels” Sagde Bjørn og blinkede diskret til mig.
”Have fun” Sagde Coach smilende, og gik hen mod døren.
”Vent” Sagde Bjørn og styrtede hen til sin Stedfar.
Han stod og stirrede på ham, og så gav han ham en ordentlig tungeslakser og lagde armene omkring hans hals. Kysset varede længe, og var intenst.
”Tak” Sagde Bjørn. ”Tak for det hele”
”Ingen årsag” Sagde Coach. ”Nu ved jeg jo hvor jeg kan få noget ungt røv og pik, når jeg trænger ikk´?”
”ALTID” Sagde Bjørn og jeg i kor, og grinede....................
Kommentar