Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Søndag morgen, afslutning på fødselsdag weekend

(Min dejlig hårde fødselsdag på landet hvor jeg..., del 1)

Karakter: 5.2/5
Visninger: 3865

Af: christian54.

Læs flere noveller af:
» christian54.

Skriv til:
» christian54
Tags: Unge, S/M & Fetish, Bondage og Tvang
Da jeg vågnede var der stadig helt mørkt - jeg skulle tisse men af en eller anden grund kunne jeg ikke røre mig.

Jeg ville vække Peter så han kunne hjælpe, men jeg kunne ikke sige noget. Langsomt gik virkeligheden op for mig. Jeg var fuldstændig fastbundet og havde et bidsel i munden så jeg ikke kunne tale og den sorte sæk havde jeg igen over hovedet.

Første gang jeg bevægede mig mærkede jeg en brændende smerte hen over ballerne. Derefter kom der 10 hurtige hårde rap fra pisken - på fodsålerne, på lårene, på ballerne og på ryggen. Brutalt blev jeg vendt om og nu blev brystvorterne udsat for en smerte jeg ikke kunne genkende.

Peter havde sat klemmer på mine brystvorter som han trak i med mellemrum. Så mærkede jeg noget koldt om min hals og derefter mellem benene. Det var en kæde der blev fastgjort i klemmerne og via min pik og nosser samt videre til min røvhul blev kædens sat fast til en halsmanchet. Hver gang jeg forsøgte at bevæge mig trak kæden i mine brystvorter og borede sig ind i mit røvhuil og strammede om nosserne og pikken.

Da jeg havde siddet sådan i et øjeblik kom jeg i tanker om at jeg var vågnet fordi jeg skulle tisse. Jeg prøvede at gøre opmærksom på problemet, men enten forstod han mig ikke eller også var han ligeglad. Presset blev større og større og hver gang jeg forsøgte at lette det skar og trak kæden i mig.

Til sidst måtte jeg bare lade stå til og tisse ud over min krop. Det blev Peter åbenbart vred over for jeg fik mange flere slag med pisken. Smerten blev afløst af en sælsom nydelse der kun blev større da han begyndte at give mig tæsk med flad hånd, og uden varsel tog han bidslet ud af min mund og kom i stedet hans stive pik der brutalt blev stukket ned i min hals.

Sekunder efter mærkede jeg hans varme sæd i munden. Da han ikke fjernede pikken blev jeg nødt til at sluge det hele og bagefter blev jeg tvunget til at slikke ham ren til han var tilfreds. Derefter skubbede han mig væk og lod mig ligge. Sådan gik der flere minutter hvorefter jeg blev båret ind på bordet i stuen. Her blev jeg igen bundet så jeg ikke kunne røre mig.

Fastspændt og hjælpeløs, med pikken og nosserne låst inde i det stramme pibbur, lå jeg på bordet. Fra køkkenet kunne jeg høre skuffer og skabe blive lukket op og i, alt imens Peter fløjtede glad og tilfreds. Det der var startet som en noget anderledes weekend for mig var ved at nærme sig klimaks.

Jeg hørte døren gå op og i - spændt til bristepunktet over hvad der nu skulle ske, jeg forsøgte at glemme, at hele kroppen skreg på hvile, at jeg var øm og brugt. Hele weekenden havde været spændende, anderledes, sexuel og hård, og samtlige mine grænser var flyttet mere end én gang.

Jeg orkede ikke at tænke over hvad min krop ellers kunne bruges til.

Mine reb blev løsnet, og jeg fik sækken væk fra hovedet, og foran mig stor Peter med en bakke med morgenmad og en stor buket røde roser, og sagde ”hjertelig tillykke med fødselsdagen”, håber du har nydt den lige så meget som jeg har og indtil næste fødselsdag får du ingen sex eller lov til at lege med dine egne nosser og pik, som først kommer fri som min gave til dig næste år når vi sammen fejrer din fødselsdag en rigtig hård og dejlig weekend med mig som vært.

Nu skal vi spise sammen inden vi sammen kører hjem så du i morgen kan komme på arbejde.

Vi fik en dejlig gang brunch inden jeg blev ført ud i bilen og spændt fast, alt imens Peter Låste huset af.

På vej hjem fik vi en dejlig snak om min overraskende fødselsdagsgave fra min ven, og da jeg bad om at komme fri af pikburet svarede Peter hårdt, for hver gang du spørger får du et døgn mere i huset som nyslave, og dit ophold i pikburet forlænges med en måned, så knyt sylten og vær glad for jeg holder så meget af dig.

Det bliver nok et langt år, men jeg er stolt over min ven gav mig denne overraskende fødselsdagsgave, og jeg tænker nu på hvad jeg kan finde på at give ham i gave til hans fødselsdag i september.

Kommentar