Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Til påske frokost som slave baby dejlig frokost og fest...

Karakter: 4.3/3
Visninger: 4193

Af: christian54.

Læs flere noveller af:
» christian54.

Skriv til:
» christian54
Tags: S/M & Fetish, Bondage og Tvang
Til påske frokost som slave baby dejlig frokost og fest jeg deltog i her i påsken

Hvert år op til påske er vi en gruppe venner der mødes til påskefrokost, hvor den ene partner skal være temagæst, mens ens ven hygger sig sammen med de andre til frokosten i påsken.

Påskedag skulle vi til påske frokost, og jeg sagde til min ven, at jeg gerne ville med til frokosten som baby hvor de andre kunne hygge sig med mig og lade mig være med som barn.

Han spurgte om jeg virkelig mente det – ja sagde glad ja og så sagde han det er fint fra nu af er du min slave baby.

Jeg fik mit tøj af og fik ble og gummibukser på og fik en stor sparkedragt på så jeg var klædt på som lille baby.

Så spændte han en mundspreder i munden på mig, så min mund var helt åbent og så fortalte han mig nu mister du dine sanser, så du fra nu af ikke kan se, høre eller gøre noget selv.

Han kom ørepropper i mine ører så jeg var totalt døv, så fik jeg bundet hænderne sammen tæt ind til min krop så jeg ikke kunne flytte mine hænder eller bruge fingerne, og så fik jeg en sort hætte over hovedet hvor der kun var hul ved den opspidede mund, hætten blev spændt stramt fast ved min hals, og så mærkede jeg et reb blev lagt om halsen og han trak mig ud til en ventende taxa som kørte os til påskefrokosten.

Jeg kunne intet hverken høre, sige eller se så hvordan jeg blev brugt til frokosten og festen ved jeg ikke helt.

Jeg blev madet med noget flydende mad og væske og efter maden blev jeg brugt af de andre som trak mig rundt i rebet om halsen, så jeg både var med til at danse, og på et tidspunkt også kom jeg med ud at gå.

Jeg fik ikke lov til at komme på toilet men fik i løbet af dagen skiftet min ble, og hvor længe vi var til frokosten og festen ved jeg ikke, men efter hvad der føltes som mange timer blev jeg lagt i seng, hvor jeg blev bundet fast så jeg ikke kunne stikke af fra sengen, og jeg mærkede flere kom og kildede mig og legede med min krop, og da jeg på et tidspunkt begyndte at græde for at komme fri fik jeg en stor sut presset ind i min mund, så jeg ikke lå og græd.

Efter mange timer mærkede jeg mine ankler blev bundet sammen og at jeg blev løftet op fra sengen, og jeg kunne mærke jeg lå på et eller andet læder, og pludselig kunne jeg mærke jeg fik det meget varmt og jeg kunne mærke jeg var lagt i en sovepose eller sack og jeg mærkede jeg blev lagt ud i en bil hvor jeg blev lagt bag i bilen som kørte mig til et ukendt sted.

Hvad klokken var ved jeg ikke, men da bilen standsede blev jeg båret ind et fremmed sted, og jeg ved ikke hvad der foregik. Jeg lå meget længe og svedte og efter ulidelig lang tid fik jeg min sorte hætte af hovedet, og jeg så jeg lå i indespærret i en sovepose på min egen seng ved siden af min kæreste.

Han smilede til mig og tog ørepropperne ud og sagde velkommen hjem du har nu i 24 timer været min lille slave baby, og han sagde jeg måtte have det god hele 2 påskedag, og at jeg først ville blive skiftet og komme fri tirsdag morgen hvor jeg skulle på arbejde.

Jeg lå med hænder og arme helt bundet fast til min krop og benene bundet sammen i den varme sovepose og kunne intet gøre, og jeg fik kun mad og noget at drikke når min ven madede mig mens jeg lå dejlig sikret som en sød lille slave baby.

Det var en dejlig påske jeg aldrig glemmer og da jeg kom på arbejde tirsdag var jeg godt træt, men ville på arbejde ikke fortælle hvad jeg havde lavet i påskeferien, men sagde kun vi havde hygget os der hjemme med lidt god mad stille og roligt.

Det var ulideligt ikke at vide hvor lang tid der gik, eller hvad der skulle ske med mig til påskefrokosten og festen, men jeg tror alligevel godt jeg ren anden gang vil være den tavse festabe,

Håber at høre fra andre der har været festens midtpunkt på alle gode og hårde måder
Kommentar