Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

min første pik

(Minder fra min tidlig ungdom)

Karakter: 5.9/8
Visninger: 5075

Af: Anonym.

Læs flere noveller af:
» Anonym.

Skriv til:
» Anonym
Efter Eric havde introduceret mig til Klubben, havde mit liv ændret sig radikalt. Jeg elskede stadig en kvindekrop. Dens duft, dens blødhed og smagen. En mandekrop sagde mig ikke meget, men een bestemt del af den, tændte jeg dog meget mere på, end jeg nogensinde ville have drømt om. Mine seancer med mandesex havde givet mig blod på tanden og tankerne kredsede ofte omkring billedet en pik. Stor, stangstiv og tyk.

Bo og Jette havde en sommerhus langt oppe i Nordsjælland og vi havde ofte talt om at arrangere en weekend tur deroppe. I løbet af sommeren blev det da også alvor. Dog med den undtagelse at det blev en ren mandetur. Vejret var varmt og efter en dejlig frokost gik vi alle i vandet. Da vi kom tilbage til sommerhuset og dets ugenerte terrasse hængte Bo som en selvfølge sine badebukser op over en snor og smed sig nøgen i en af stolene. Et kort øjeblik kikkede vi på hinanden, hvorefter vi fulgte trop.

Ved frokosten var der jo gledet en del kolde øl og snaps indenbords og sammen med det faktum at vi jo kendte hinanden temmelig intimt i forvejen gjorde, at der ikke var ret mange hæmninger tilbage. Bo sad og holdt en hånd rundt om sine private dele og varmede dem efter svømmeturen, mens andre af os blot gled længere ned i stolen, spredte benene og lod solen varme os på de bedste steder. Snakken faldt efter et stykke tid selvfølgelig på sex. Og de forskelliges introduktion og oplevelser i Klubben blev livligt kommenteret.

Hist og her begyndte det langsomt at rykke i flere af de andres slappe lemmer og da Bo afsluttede en saftig og detaljeret beretning om hans og Jettes invitation til mig og hvad der var foregået, havde de fleste af os fået en kraftig rejsning. Per sad og gned sin pik mens han kikkede på mig.

"Du er sgu frisk med det hele, må man sige. Men hvad siger du til at fortsætte her."

De andre så interesseret hen på mig for at se min reaktion. Uden at kommentere det på anden vis lagde jeg mig på knæ mellem hans ben og tog fat om hans pik. Tyk og varm og med et glinsende hoved. Per stønnede, lukkede øjnene og gled lidt ned i stolen. Han stønnede endnu højere da jeg tog hans pik i munden og lod min tunge lege med pikhovedet. Jeg gabte så meget jeg kunne og lod hans tykke pik glide helt ned i min hals, mens jeg lod fingrene lege med hans nosser. Det rykkede allerede i hans pik og jeg vidste at jeg kunne få ham til at komme meget hurtigt. Vi havde stadig aftenen og natten til gode, så jeg besluttede at lade ham komme så hurtigt som jeg kunne få ham til det.. Jeg pressede mit hoved dybt op og ned over hans pik og lod ham kneppe min mund mens jeg lod en finger glide op i ham.

"Jaarrhhh ÅÅhhh Jeg kommer !!!! Nngghhhhhaaahh" Pikken svulmede endnu mere op og i næste øjeblik strømmede sæden ud af den og fyldte min mund. Jeg åbnede munden og lod hans saft løbe ned ad skaftet mens jeg gned det sidste frem. Jeg kikkede op på de andre. Alle 6 andre stod med pikken i hånden og gned frem og tilbage.

Eric knælede ned ved siden af mig.

"Smager han godt?"

"Du kan jo selv prøve", svarede jeg.

Grådigt slikkede han Pers sædindsmurte pik ren mens jeg spillede den blidt.

"Hvad med din egen?, Spurgte han.

Jeg nikkede kort og lænede mig tilbage. Hans tunge legede med mit pikhoved, der dryppede af precum, og hans varme fingre lukkede sig blidt om mine dinglende nosser. Jeg bevægede hofterne frem og tilbage og nød hans blowjob et stykke tid, men så standsede de andre ham.

"Kom nu ikke for godt i gang. Vi vil se noget godt pul", lød det fra Bo og Kurt og trak i os. De førte os hen til en bænk og trykkede Eric ned på ryggen. Bo suttede et kort øjeblik grådigt på Eric strittende pik, mens Kurt og jeg så på. Eric dirrede over det hele og han var tydeligvis allerede ved at komme. Kurt skubbede mig ind over ham og Bo trak mine balder fra hinanden. Det kriblede i mit hul og jeg skrævede godt ud mens jeg sank ned. Erics øjne skinnede vildt, da han gled ind i mit røvhul og sendte et stød gennem min krop. Jeg red ham med lange seje bevægelser, mens jeg klemte om ham. Min egen pik vippede op og ned og Kurt greb fat om den og gned den så heftigt at jeg ikke kunne holde mig tilbage længere. Spermen stod i lange stråler ud af min pik. Det ramte Eric i ansigtet og han slikkede spermen i sig, mens han næsten hulkede under mit ridt. Han lukkede øjnene og et brøl lød fra ham da han hamrede pikken op i mig samtidigt med at han fik udløsning. Jeg mærkede hans pik pumpede mig fuld af varm sæd og nød efterveerne af min egen udløsning, inden jeg sank sammen og pustede ud.

"Nu er det vist tid til lidt mad, men bagefter, - så skal der bolles", grinede Bo, så hans pik rystede fra side til side. "Men jeg har et interessant forslag. Hvad med lidt rollespil? Jack og Jens skal være vores slaver. De skal behandles ordentligt, men vi bestemmer altså deres skæbne for i aften. Til gengæld er det deres tur til at være Herre næste gang." "Men i dag er jeg, Eric og Kurt altså Herre for Jack mens Jørgen og Per har fået Jens til deres rådighed."

Selvfølgelig blev hans forslag vedtaget af et stort flertal af de andre, men det gjorde nu ikke os særlig nervøse.

Vi fik lidt tøj på og stablet en middag på benene. Rollerne skulle først spilles efter middagen, så vi havde alle travlt med at få afsluttet det hele.

Så snart vi havde spist, satte mine tre Herrer sig i sofaen. Bo klappede sig på skridtet hvor en stor bule allerede havde vist sig. Jeg glædede mig til at smage hans pik igen så jeg lynede hans bukser op og fandt hans dejlige tykke pik frem. Jeg tog den forsigtig i munden og slikkede pikhovedet. Den blev hurtig hård og stiv, så jeg blev endnu mere liderlig. Min hånd gled ind under Kurts shorts og fangede hans pik som jeg klemte. Jeg havde nu en pik i hver hånd og suttede dem skiftevis, men mine såkaldte Herrer smed tøjet. Men brede sig i hele mit underliv. Han begyndte at kneppe mig langsomt og roligt, mens Bo kneppede mig i munden. Det var enormt liderligt at få pik i hoved og røv samtidig. Eric kneppede mig mere og mere hårdt og det føltes vidunderligt. Han var også begyndt at stønne højlydt. Han trak sig pludseligt ud og jeg blev lagt på ryggen og mine ben blev løftet op. Nu kunne han rigtig trænge dybt op, mens jeg slikkede nosserne på Bo. Jeg stønnede vildt, det var ubeskriveligt dejligt. Mens jeg suttede pik og blev bollet stillede Kurt sig ved siden af mit ansigt.

Nu havde jeg to store stive pikke lige ved siden af min ansigt og suttede grådigt på den ene mens jeg spillede hårdt på den anden. Sådan skiftede jeg mellem pikkene imens Eric røvpulede mig på bedste vis.

"Nåh, Slave" stønnede Bo mens jeg gned på hans store pik og Kurt bollede min mund. "Har du et sidste ønske inden du skal modtage vores saft"

Jeg åbnede munden så Kurts pik vippede ud. Han greb fat om den og gned ivrigt på det tykke skaft.

"Ja", stønnede jeg. Mit hjerte hamrede og jeg havde svært ved at tale. Jeg vil have flere Herrer. Faktisk jer alle sammen. Og I skal alle sprøjte oppe i mig. Jeg vil se hvor meget jeg kan rumme. Jeg vil have al jeres sperm sprøjtet langt op i røven".

Da de andre udbrød et jublende "jah !!!! vidste jeg, at jeg nu ville få mere pik end jeg havde fået før. Men samtidig udstødte Kurt et hæst brøl. Det var åbenbart for meget for ham, for i næste sekund sprøjtede hans varme sperm ud over mit ansigt. En stor ladning lagde sig i våde striber over mit ansigt og dryppede ned af mine kinder. Een mindre tænkte jeg ærgerligt, men glemte det hurtigt, da Eric ligeledes nåede sit klimaks. Mit fromme ønske måtte have ramt dem lige mellem benene. Mens Eric udstødte en liderlig lyd, stødte han helt i bund og sendte sin ladning op i min snævre kanal. Mens hans pik stadig gav sine krampetrækninger fra sig, trak han sig ud og gjorde plads til Per, som hurtigt kørte sit lem op i mig. Bo og Eric holdt mine ben op og jeg gyngede let frem og tilbage under Pers ivrige stød. Per forsøgte at gnide min pik der lå tyk og svulmede op da min mave, men jeg slog hans hånd væk. Jeg ville vente til det sidste. Efter et par minutter kunne Per heller ikke mere og med en kvalt stønnen sendte han sin varme ladning op i mit sugende hul.
Da han trak sig ud af mig, vendte jeg mig hurtigt om på knæ. Jens skilte mine balder og jeg kikkede bagover min skulder. Jørgen stod parat med sin pik i hånden. Hans øjne skinnede af lyst da han pressede sig op i mig.

Jørgen lagde sine hænder omkring mine hofter og hans pik, som for lidt siden havde været begravet dybt oppe i Jens, gled nu roligt ind gennem min åbning. Jens flyttede sig samtidig hen foran mit hoved og pressede sin pik ind mellem mine læber. Jeg lagde nakken lidt tilbage, åbnede munden og lod ham presse sin varme stav langt ned i min hals. Igen fik jeg pik i begge ender på een gang og jeg forsøgte at vrikke med hofterne så Jørgens pik gled helt op i mig. Langsomt satte han tempoet op. Han var i forvejen helt vild efter at have taget Jens, så der gik kun nogle få minutter inden han med et kraftigt stød, som kastede mig frem med Jens og dermed fik hans pik til at glide helt ned i halsen på mig, sendt en pulserende strøm af varm piksaft dybt op i mit hul. Jens rev sig gispende løs fra mig og greb fat om sin pik. De sidste sekunder havde tydeligvis bragt ham til randen. Med få skridt havde han stillet sig bag mig, skubbet Jørgen til side og nu borede han sin bristefærdige pik op i mit våde hul. Han sukkede og stønnede og vendte næsten det hvide ud af øjnene mens han ivrigt stødte ud og ind.

De andre hujede begejstret.

"Giv ham det så Jens. Bare kør helt i bund"

Jeg kæmpede for ikke selv at få udløsning og koncentrerede mig i stedet om pikken der gennemborede mig. Jeg skiftevis strammede og slappede om den for at malke den tom, mens jeg stødte bagud. Hurtigere, hurtigere stødte han op i mig. Tempoet steg og steg indtil han til sidst med et brøl slap sin ladning løs. For fjerde gang i løbet af kort tid sendte en stiv pik sit varme indhold op i mig og overskyllede min snævre kanal. Jens sank sammen over mig ryg og pustede lidt ud.

"Stadig frisk?", lød det spørgende fra Bo.

"Uhnn," stønnede jeg og skubbede blidt til Jens. Han gled ud af mig og jeg havde fornemmelsen af, at jeg nu var så fyldt at deres ladninger, at man ville kunne høre det skvulpe rundt indeni mig.
Jeg vendte mig om på ryggen. Jeg var nu næsten sindssyg af liderlighed og min krop rystede. Jeg trak benene lidt op og nogle hænder greb fat om dem og hjalp til. Mit efterhånden gennempulede hul lå nu blottet for den sidste pik. Uendeligt langsomt gled Bo op i mig. Centimeter efter centimeter forsvandt indtil jeg kunne mærke hans store pik helt op i maven. Mit røvhul blev spilet godt og grundigt ud og jeg bildte mig næsten ind at jeg kunne mærke hver eneste blodåre i hans store pik. Jeg løftede hovedet lidt og kunne betragte synet af den hårde opsvulmede pik der banede sig vej op i mig. Langsomt gled den udad indtil kun hovedet var igennem åbningen. Så tilbage, indtil hver eneste millimeter var begravet i mig. Jeg stønnede om kap med Bo og mit underliv brændte af ophidselse. En hånd støttede mit hoved. Jeg kikkede op med omtågede øjne og så Eric knæle ved siden af mig. Hans pik strittede lige ud for mit ansigt. En pik som for lidt siden havde pulet mig bagi, - boret sig langt op i min røv hvorefter den havde efterladt en stor varm ladning sperm i mig, dirrede nu foran mig og jeg åbnede blot munden og slugte den grådigt. Klynkede næsten af liderlighed mens jeg slikkede den ren og lod fingrene trække i de tunge nosser. Bo fyldte mig helt op med sin pik og fik spermen til at sive ud af mit hul mens han kneppede løs. Eric gispede højtlydt over min behandling af hans pik. At jeg uden blusel blot havde slugt hans pik uden at tænke over det og nu slikkede og suttede mens jeg samtidig stønnede under Bo´s stød, fik ham åbenbart hurtigt helt op at køre.

Med et stivnede Bo. Han pik svulmede op til nye dimensioner og det rykkede i den med små krampagtige bevægelser. Hurtigere og hurtigere kom de små ryk efter hinanden. Og så. - med et højt "Jaagghh - ååååhrrrh, hamrede Bo sin nu kæmpepik op i røven på mig. Sendte sin pulserende sperm op i mig, mens jeg selv kom. Uden at nogen rørte ved min pik, eksploderede jeg i lange sprøjt. Det første fløj fra spidsen af min pik og i en stor bue helt op og ramte min egen kind, hvor det blandede sig med resterne fra Kurts ladning. Jeg åbnede munden og snappede efter vejret. Min pik sendt sprøjt efter sprøjt ud over mit bryst og min mave mens jeg kom og kom. Eric greb fat om sin pik og gned løs på den og i næste øjeblik væltede sæden frem af det blåviolette hoved. Det plaskede ud over mit ansigt og jeg gurglede næsten da noget af det ramte ned i min åbne mund. Langsomt og forsigtigt trak Bo sig ud af mig. Selv efter han var gledet helt ud, føltes min røv som var den stadig fyldt af en stor varm kødstang.
Langsomt sank jeg næsten hen i en slags døs. Jeg havde sandelig fået al den pik jeg kunne tage. Mit ansigt og min mave var dækket vores safter og en mindre sø måtte næsten kunne løbe ud af mig.

Senere på aftenen stod jeg ude på terrassen. Jeg havde viklet et håndklæde om livet og stod og betragtede en klar stjernehimmel, mens jeg lyttede til lydene fra et mindre orgie som nogle af de andre havde kørende. Jeg kunne stadig mærke hvor grundigt jeg var blevet gennemkneppet af dem. Og selv om jeg var mæt lige nu, gav det alligevel en snurren i kroppen, ved tankerne om hvad jeg havde gennemgået. Bo kom ud og stillede sig ved siden af mig.

"Pyha, Jack, Fed week-end, ikke? Du forstår sgu at få sat gang i noget. Jette har i hvert fald ikke præsteret det som du gjorde i dag. Det er sjov med dig. For jeg kan ikke helt placere dig. Du er virkelig tændt på begge køn?"

"Njahh, Måske er jeg mere tændt på sex end på selve kønnet. Det er selve fornemmelsen i kroppen jeg reagerer på. Og kvinder kan tænde mig på flere måder end mænd. Men mænd kan omvendt give mig noget ingen kvinde kan."

"Jette taler sommetider om den gang hjemme hos os." Bo grinede "Hun bad mig hilse og sige at hun håbede du snart kom forbi igen. Hun er ret hooked på tanken, men har også talt med Gitte. Og den oplevelse ville hun gerne have med. Hvad siger du selv?"

"Hvornår skal jeg komme?", grinede jeg.

"Jeg har tænkt lidt over det. I dag foreslog jeg lidt rollespil og det kunne jeg tænke mig at arrangere. Jeg ved ikke helt endnu hvordan og hvor mange, men Jette har vist lidt ideer. Jeg tror at Jens og Eva også kunne tænke sig at være med, så jeg vil tale med dem. Men jeg kunne tænke mig at vi mødtes her i sommerhuset. Og helst inden alt for længe."

Mine tanker gik til de tidligere oplevelser og med det i baghovedet var jeg sikker på, at det ville blive en fed måde at tilbringe en weekend på.

"Det lyder lækkert. Hvad med om 14 dage? Jo før jo bedre."

"Vi taler sgu med Jens med det samme", grinede Bo og daskede mig på skulderen. Og med de ord gik vi ind til de andre.
Kommentar