Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

kinky træningslejr - Vol. 6

Karakter: 6.0/1
Visninger: 2828

Af: sniffer.

Læs flere noveller af:
» sniffer.

Skriv til:
» sniffer
Kap 6

Efter ”løbeturen” var der morgenmad. Bjørn og jeg var hurtigt løbet over i vores hytte for at tage noget andet tøj på, idet det trods al var lidt ulækkert at sidde med. Vi slap heldigvis for styrketræning i dag, så vi skulle bare ud at spille lidt til to mål på de små baner lige efter morgenmaden. Vi skulle så have taktisk møde om eftermiddagen og der blev også mulighed for massage og lægebesøg hvis man havde brug for det. Efter aftensmaden var der så alm. fodboldtræning, og dagen blev afsluttet med en hygiejne-time og så sengetid senest kl. 23.

Morgenmaden var hurtigt overstået, og efter en halv times afslapning og omklædning var vi nu klar til en omgang fodbold (det var jo trods alt det vi var kommet for ). Da vi jo ikke er 22 i truppen forgik det som 7-mands bold på den lille bane.
Min koncentration omkring fodbold var væk. Mine tanker var på alle de oplevelser jeg havde haft det sidste døgn, og ikke mindst min sex-seance med Bjørn. Hvad var det der skete med mig? Med os? Jeg tænkte på min kæreste derhjemme. Vi havde god sex, selvom det efterhånden var blevet lidt rutine mellem os. Hun gav klart udtryk for at det var træls at jeg var så meget væk, selvom hun dengang vidste hvad hun var gået ind til. Men selvom sex var blevet en rutine, har jeg da altid syntes at hendes velformede patter og røv var lækkert. Men mine tanker fløj hele tiden tilbage til Bjørn! Hans pik, røv, muskuløse arme og behårede krop. Noget der må siges I DEN GRAD at stå i kontrast til min kæreste. Men jeg kunne mærke at det var Bjørn der havde min interesse. Mit underliv og hjerte gav mig svaret hver gang jeg tænkte på ham, og det vi just havde oplevet sammen. Sammen med dét, var ledernes sex-seance blandet med Seb og Jonas´ snuseri til hinanden og så Gustavs enormt lange og store pik også noget der fyldte hovedet. Min koncentration var på alt andet end fodbold. Det resulterede i at da jeg pludselig fik bolden i en ret fri position uden på fløjen, kunne jeg se at Bjørn kom Seb kom stormende imod mig, for at få mig stoppet. Jeg prøvede at cleare tankerne og tog bolden og susede afsted. Men Seb var en af de hurtigste, og han indhentede mig hurtigt. Jeg kunne se det komme, og ville stoppe op, vende rundt på en tallerken for derefter at snyde ham, Men han var for hurtig og det resulterede i at vi stødte sammen med en enorm kraft. Jeg fløj tilbage, og væltede. Desværre var det lige ved udskiftningsbænken, og jeg ramlede ned i det hårde træ liiige på mit haleben. Det gav et nærmest umennenskeligt elektrisk stød i hele kroppen, og jeg skreg i smerte. Kampen blev selvfølgelig stoppet. Alle var over mig, men Bjørn og Coach var de første. Seb lå ved siden af mig og havde lige så store smerter. Hvor, vidste jeg ikke. Sune kom hen til os og tilså os hurtigt.
”I kommer lige med begge to” Sagde han med en alvorlig stemme. ”Jan, kommer du lige med også? Bjørn og Jonas, hjælper i lige med at få dem med over i vores hytte?”
Jeg støttede mig til Bjørn og Jan, mens Seb havde støtte af Jonas og Sune. Det så ud som om det var Seb´s lår det var galt med.
Vi kom over i hytten, og vi blev begge lagt på sengen.
”Hvad skete det Tobias” Spurgte Sune
”Ved det sgu ikke” Sagde jeg. ”Jeg ville lave en finte da Seb kom så hurtigt, men den kom for sent, og så ramlede jeg lige ind i ham og derefter ned i bænken med mit haleben. Fuck hvor gør det ondt mand!”
”Og dig Seb” Fortsatte Sune
”Jeg tror der er kommet en lille forstrækning på mit venstre inderlår. Men tror måske kun det er slaget” Sagde Seb, og man kunne se han havde smerter.
”Jonas, Bjørn, fjern lige alt hvad der hedder dyner og puder fra sengen, og lad os så få lagt dem ordentligt, så vi kan se hvad der er sket” Sagde Jan.
Bjørn og Jonas fjernede dynerne men puderne lod de være så vi havde noget til nakke og hoved.
”Ok Tobias, du er nødt til at tage dine shorts og underbukser af. Og Sebastian, du skal lige ha shortsene af. Tobias s er du mest komfortabel med hvis vi gør det et andet sted?”
”Nej nej, det sgu ok. Nu er jeg jo kommet op at ligge her, så fuck det. Men jeg kan sgu ikke så godt tage det af. Det gør vildt ondt hvis jeg skal bukke mig fremad, så der er sgu en der skal hjælpe”
”Lad mig gøre det” Sagde Bjørn ”Sig til hvis det gør ondt ikk buddy”
Bjørn blinkede til mig og smilede. Jeg havde lyst til at smile tilbage men smerterne havde stadig overtaget. Ved siden af mig sad Jan og Jonas. Jonas var godt i gang med at tage Seb´s shorts af.
Bjørn kravlede op i sengen og satte sig nede ved fodenden. Han begyndte at trække mine shorts af. Det gjorde helvedes nas, da jeg jo var nødt til at lette numsen lidt for at han kunne få dem af.
”Tag underdrengene med det samme, så jeg ikke skal lette mig en gang mere” Sagde jeg til Bjørn.
Bjørn trak det hele af mig, og nu lå jeg med bar røv og pik, der for kun et par timers tid siden var blevet pisset og spermet på af Bjørn. Jeg blev lidt bange for at det både kunne ses og lugtes. Men ingen sagde noget. Jeg lagde mærke til at Bjørn kiggede villigt på mit skridt.
”Seb er det ok hvis vi også lige fjerner dine boxershorts” Spurgte Jan. ”De går så langt ned på låret at jeg ikke kan komme ordentlig til”
”Ja ja selvfølgelig” Sagde Seb. Man kunne høre at også han stadig var i smerte. Han fjernede selv sine underbukser, dog med lidt besvær.
Jeg fik diskret kigget over på hans skridt. Hans pik hang slapt ned over hans ret store nosser, og jeg fornemmede både hans og min egen lugt. Jeg kunne mærke at mine næsebor udvidede sig, og at jeg blev tændt af at lugten ramte mig. Sune kom til og begyndte at flytte rundt på mig, som fik mig til at glemme alt om skridt-lugt, da ulidelig smerte igen ramte mig.
”Av for helvede” Råbte jeg
”Ja undskyld, men jeg er sgu lige nødt til at se og mærke dit haleben. Det skulle jo nødig være brækket. Kan vi mon få dig vendt om og op på alle 4?”
Med Bjørns hjælp fik Sune vendt mig om, og jeg blev placeret i en doggy- position.
Det hele var så skørt at Bjørn ikke kunne lade være med at grine. Og Jonas fandt det sjovt at jeg lå der med røven i vejret, klar til inspektion.
”Så Joans og Bjørn, i kan godt smutte igen, hvis det er” Sagde Sune, som ikke ville have noget pjank og pjat, når der var skader i farvandet.
”Må vi ikke blive lidt” Spurgte Jonas.
”Hvorfor dog det” Spugte Jan.
”Ja, de er sgu da vores bedste venner, så hvis vi nu skal hjælpe med noget er vi da de nærmeste”
”Ja ja da, jeg tror også de andre spiller videre. De er vist lige nok” Sagde Sune
Mens Jan sad og masserede og følte på Seb´s inderlår (til stor smerte for Seb), fandt Sune mit haleben, og trykkede blidt på det. Der gik et nyt elektrisk stød igennem mig, men denne gang ikke i smerte. Hans berøring var blid og føltes dejlig ved min røvsprække. Jeg lå og ønskede at det var Bjørn der var lægen, og at vi var alene, så vi kunne få os en tur til. Men der var trods alt også stadig smerter, men jeg kunne mærke at slaget så småt begyndte at fortage sig.
”Gør det stadig mega ondt” Spurgte Sune
”Ja meget” løj jeg, for jeg ville gerne have han skulle blive ved lidt endnu.
Lugten af mit og Seb´s skridt nåede igen min næse, og det, kombineret med en hånd ved min røv og Jans massage af Seb´s inderlår, gjorde at jeg nu kunne mærke min pik rejse sig. Jeg blev ildrød i hovedet, og ønskede med eet alle mand ud af lokalet, og samtidig tændte det mig helt sindsygt at vi var så mange fyre samlet, og at to af os var nøgne.
”Arh der er vist ikke sket det store Tobias. Det er vist kun slaget, men det kan selvfølgelig også være voldsomt nok” Sagde Sune. Han gav mig et venligt klask på den ene balle. ”Du skal bare lige komme dig, så er du klar igen i eftermiddag tror jeg. Vend du dig bare om igen kammerat”
Min pik var nu stiv, og jeg var kæmpe flov over at skulle vende mig om. Med den ene hånd fik jeg dækket for mit køn, mens jeg støttede med den anden på sengen. Jeg fik vendt mig om. Men min hånd kunne slet ikke skjule mit stive lem. Igen blev jeg ildrød i hovedet. Alle kiggede, og fornemmede den akavede situation.
”Øh sorry guys, ved ikke lige hvorfor” Fik jeg fremstammet.
”Det er helt normalt Tobias” Sagde Sune og kiggede instenst på mit skridt. ”Det sker for os alle sammen engang imellem. Bare se på Seb!”
Jeg kiggede på Seb, og kunne se at hans pik også var vokset betragteligt. Den var flot synes jeg. Ret tyk, og vel en 18-20 cm, og med flot forhud der kun lige tillod at man kunne se urinrøret, selvom den var stiv.
Seb grinede.
”Jeg får sgu altid jern på når jeg får massage af Jan” Jokede han. ”Jeg kan slet ikke styre det, han er så pisse lækker ham Jan”
Vi grinede alle sammen og jeg åndede lidt lettet op.
Jan afsluttede sin massage på Seb.
”Du er også snart klar. Det er ikke forstrukket, men du får et ordentligt blåt mærke, det er det!”
”Ok drenge. Jonas og Bjørn hvis i lige hjælper de handicappede i tøjet igen, så kan i blive her og sunde jer indtil frokost. Bjørn og Jonas, i kommer tilbage om en halv time ok?” Sagde Sune
”Ok” Sagde de i kor.
Sune og Jan forsvandt. Seb og jeg lå stadig nøgne med stive pikke op ad maven.
”Stik mig lige mine underdrenge” Sagde Seb.
Jonas samlede dem op fra gulvet og gav dem til Seb.
”Wow” Grinede Bjørn da han fik øje på Seb´s underbukser. ”Mon ikke du snart skulle skifte dem. De er eddermanme nasty, og ikke ret hvide mere”.
Vi kiggede alle sammen på Seb´s underbukser. Det var tydeligt der både var, om jeg så må sige, til gården og gaden.
Seb grinede og tog dem op til næsen og snusede ind.
”Jo det kan sgu godt være. De har vist set bedre dage”
Vi grinede alle sammen.
En djævel for i mig. Jeg blinkede til Bjørn.
”Øh guys, jeg har noget underligt at spørge om, men kan i på en måde tænde på den måde i lugter på. Altså hvis i skal onanere osv.?`”
Bjørn smilede lidt. Han var udmærket klar over hvad jeg hentydede til.
Både Seb og Jonas blev lidt røde i hovedet.
”Øh hvad mener du” Spurgte Jonas.
”Jeg ved hvad du mener” Sagde Bjørn og jeg vidste at han nu var med på legen. ”Her de sidste par år, synes jeg mit ”funk” dernede er noget af det frækkeste når jeg ligger og leger med mig selv. Mit røv-smag, pik-lugt, under armene osv.” Vi kiggede begge to forventningsfuldt på Seb og Jonas.
Seb kiggede på os undrende. Ligesom når en lille dreng er blevet taget med hænderne nede i småkagedåsen.
”Ja, Idiot” Udbrød jeg og grinede mens jeg slog Seb venskabeligt på skulderen. ”Vi så hvad i lavede i sengen, under dynen i går inden vi skulle over at vaskes”
Jonas sprang op og skulle til at komme med en masse undskyldninger, men jeg nåede at stoppe ham.
”Hey hey, rolig makker. Bjørn og jeg har lige opdaget selv hvor frækt det er, så vi er i sammen båd makker. ” Sagde jeg og smilede frækt til Jonas. ”Hvorfor tror du vi lugter lidt af pis”
”For real” Spurgte Jonas og satte sig på sengekanten igen. ”Det sgu da løgn. I TO? Og hvad, har i pisset på hinanden også. Wow”
Sebs pik, der ellers var begyndt at slappe lidt af, stod nu stor og flot op ad hans mave igen.
”Ej er det rigtigt” Spurgte Seb. ”Damn, troede kun det var Jonas og jeg der havde det sådan. Men selvfølgelig efter vores vaskesession i går lader det til at vi måske er et hold fyldt med perverse bøssekarle” Vi grinede.
”Hvor længe har i øhhh, haft det sådan” Spurgte Bjørn, henvendt til Seb og Jonas.
”Kun et halvt års tid” Sagde Seb. ”Kan i huske den sindssyg vigtige kamp vi havde for et halvt år siden. Den kamp hvor vi kunne komme på førstepladsen hvis vi vandt. Vi var skide nervøse begge to, og så ringede Jonas til mig og spurgte om jeg ikke kom over da hans forældre var taget i sommerhus. Jeg var lige blevet single, og Jonas havde heller ingen kæreste på det tidspunkt”
”Ja det husker jeg” Sagde jeg, og mindedes hvor nervøs jeg selv havde været. ”Hvad skete der så”?
”Jamen, så chillede vi bare lidt, og savnede nogle damer, da vi begge to altid plejer at have sex før en kamp” Sagde Jonas og fortsatte. ”Vi blev enige om at så kunne vi jo klare det selv ved at spille den af. Så jeg satte noget porno på, og så begyndte vi ellers stille og roligt at spille pik. Så pludselig lagde jeg mærke til at Seb havde taget sine underbukser i hånden og sad og spillede pik med dem, og kørte dem rundt omkring pikken og ved mellemkødet, for derefter at snuse til dem. Så jeg konfronterede ham sgu med det, og han sagde at det var bare noget han fandt ret ophidsende”
Seb smilede, en lille smule flov.
”Ja det er sgu rigtig nok. Jeg var vist blevet så liderlig at jeg glemte Jonas sad i samme rum, men heldigvis fortalte Jonas at han gjorde det samme når han spillede pik. Ja så tog det ene ligesom det andet, og så endte vi med at sidde og spille pik på hinanden og køre vores underbukser rundt på kroppen for derefter at lugte til dem. Til sidst kneppede vi hinanden og siden har vi så....”
Seb stoppede, og blev lidt rød i hovedet.
”Har i så HVAD” spurgte Bjørn nysgerrigt
Jonas og Seb kiggede på hinanden, og pludelig mødtes deres læber i et vådt og hedt kys, der illustrerede at det her var meget mere end liderlighed og begær. Det lignede kærlighed (På en lidt liderlig måde, he he ). Om sider holdt de inde, og de savlede begge heftigt, og deres øjne var helt vilde at se på
”Siden har vi faktisk været kærester” Sagde Seb, og kiggede på Bjørn og jeg.
Ok, jeg har sagt det før. Men havde det her været for to dage siden, havde jeg nok reageret anderledes end jeg gjorde nu. Jeg har ALDRIG været homofob eller noget, så jeg ville ikke have været imod det på nogen måde, men i må forstå at jargonen og omgangstonen i sådan et fodboldmiljø kan virke ret så uvenligt i forhold til det at være homo.
Men efter Sebs ord, blev jeg fyldt med varme og glæde, og jeg havde allermest lyst til at give dem et kæmpe kram og ønske dem tillykke.
Bjørn sad også og smilede og udbrød;
”Sådan drenge. At det lige skulle være jer, havde jeg så godt nok ikke lige regnet med, men hatten af for jer” Han uddelte de berømte knuckles til Seb og Jonas.
”Men ikke et ord til nogen. I hvert fald ikke endnu. Vi er slet ikke klar til at tage springet endnu, og desuden vil vi gerne nyde det lidt endnu” Sagde Jonas
”Selvfølgelig” Sagde jeg. ” Men sig mig, så har i ikke været sammen med nogle damer siden, eller øhhh....”
”No way” Sagde Seb. ”Sorry guys, men vi har måtte lyve tykt for at i ikke skulle få mistanke, men ingen kvinder i et halvt år, og jeg tvivler sgu på at jeg nogensinde vil ha´ en igen”
”Men hvorfor sad i så i går og pillede ved jer selv og hinanden under dynerne i går” Spurgte Bjørn
”HA ha” Sagde Joans. Vi havde ikke lavet noget i flere dage, og var så stang liderlige at vi ikke kunde lade være. Desuden har vi en mærkelig vane med at vi gerne vil udfordre hinanden med alt muligt seksuelle ting, så da Seb spurgte om jeg turde stinke til hans skridt i rummet sammen med jer, kunne jeg ikke dy mig. Desuden lå Gustav der med bar pik, og den er simpelthen for lækker, så jeg havde ingen hæmninger”
”Ja det er virkelig flot den pik” Sagde Bjørn og smilede
Jeg lå stadig med stiv pik, og jeg kunne mærke at jeg var begyndt at lække præsperm. Mine underbukser lå lige ved siden af mig, og jeg havde mega lyst til at ”tage dem i brug”
”Fuck dude, det er godt nok en våd pik du har2 Sagde Seb og kiggede på min stive pik, hvor pikhovedet nu efterhånden lå i en lille præsperms-pyt.
”Lad mig tørre det op” Sagde Bjørn. Han tog sine shorts og underbukser af. Underbukserne holdte han i hånden, og begyndte nu at tørre min mave af med dem. Han kigge intenst på mig imens. Derefter tog han undebukserne op til min mund.
”Slik dem” Sagde han liderligt.
Jeg labbede det i mig. Blandingen af præsperm og lugten fra Bjørns underbukser var vidunderlig. Og det hele var i min mund nu.
”Sebs pik var mega stiv nu også, og jeg kunne se at Jonas var ved at tage sit tøj af. Det kunne blive vildt det her, og vi ovenikøbet over i ledernes hytte. Jeg følte mig som en hanløve der stod og pissede inde på en anden løves territorium.
Seb og Jonas var nu nøgne og Joans havde lagt sig oven på Seb så de to nu fyldte den ene side af dobbeltsengen. Jeg kunne lugte vores 4 nøgne kroppe. Sved, mand, lidt pis, tissemænd og ikke mindst testosteron (hvis man da ellers kan lugte det).
Bjørn tog initiativ. Han tog sin t-shirt af og hans behårede brystkasse og pik stod nu foran mig. Han lignede en der havde en sort skjorte på, fyldt med pallietter. Små svedperler havde anbragt sig på det yderste af hvert et lille hår på hans krop, og solens stråler fik det til at se helt vildt sjovt, men også indbydende ud.
Han lagde sig ovenpå mig, og spurgte om jeg stadig havde smerter. Jeg sagde det var helt ok.
Vi mødtes i et hedt kys, og vi legede med hiandens tunger. Vores spyt og savl var over det hele. Jeg fornemmede i øjenkrogen at Seb og Jonas lå og kiggede på os.
”Fuck hvor er i frække at se på” Sagde Seb. Han kiggede på Jonas og han nikkede og sagde;
”Du må godt søde Sebastian, kys dem så” Sagde Jonas.
Seb lænede sig over mod os, og vi prøvede at lave et tremands-kys. Det lykkedes efter lidt besvær og fnisen. Han smagte vidunderligt, og savl og spyt løb fra vores mundvige.
-Pludselig kom der en pik i hovedet på os. Det var Jonas´ . Den var vel en 17-18 cm, men ret tyk, og med rigtig meget forhud, også selvom den var fuld erigeret.
Seb tog den i hånden.
”Er den ikke flot2 Sagde han og grinede til os. ”Tænk at jeg har foretrukket fisse frem for denne her i alle de år”
Vi grinede højt.
Jeg stak tungen ud, og smagte på forhuden. Den havde en lidt ram smag, og skulle man sætte et amerikansk porno-label på den var ordet nok ”RIPE”. Men jeg synes den smagte fantastisk og det var lige præcis disse mandedufte der gjorde mig vild i varmen.
Bjørn smagte også på den. Han kørte Jonas´ forhud helt tilbage, og stak snuden ned til pikhovedet og snusede lige under pikhovedet. Han blev helt vild.
”Fuck, drenge, hvis i er tvivl om hvordan en rigtig pik skal smage og lugte så stik lige stinkeren ned her” Sagde han, og spyttede en ordentlig gang på pikken, for derefter at tage den i munden.
Jonas stønnede højt da Bjørn samlede sine løber om pikken og tog ham til roden. Imens havde Seb og jeg lagt os ned, og kiggede nu hinanden dybt i øjnene, mens vi spillede den af. Jeg havde placeret min venstre hånd under mit hoved, så min armpit nu var lige uden for Seb.
”Må jeg prøve” Spurgte han og kiggede på den
”Be my guest” Smilede jeg.
Seb dykkede ned i min armpit med hele ansigtet, og kørte det vildt rundt, så hele hans ansigt blev dækket af min aroma derfra. Han slikkede og lugtede og spyttede, og udstødte nogle grynte lyde. DAMN, han var vist en af de der PIGS :-)
Han kom op til mig i et hedt kys, og jeg smagte mig selv.
Jeg kunne høre Bjørn ”gagge” på Jonas´ pik og han havde tårer i øjnene og savlet løb ud af mundvigene på ham. Han stoppede et øjeblik og kiggede ned på mig. Han smilede og kom ned til et kys. Vi lå længe og kyssede og Seb og Jonas gjorde det samme.
Pludselig kigger han mig dybt i øjnene og siger;
”Tobias, vil du ikke være min kæreste”?
Jeg fik en underlig følelse i kroppen. Et sug i maven, tårer der pressede sig på, sommerfugle i maven, en glædesrus. Den kilden i maven og nervøsitet jeg havde haft når jeg havde mødt piger første gang havde jeg åbenbart naivt gået og troet var ”forelskelsen”. Men NU vidste jeg hvad det var.
”Jo selvfølgelig vil jeg det” Sagde jeg og smilede til ham. ”Men....”
”Men hvad” Spurgte Bjørn lidt nervøst.
”Kun hvis du lover vi stadig kan knalde med andre nasty homoer” Grinede jeg
”Selvfølglig” Sagde Bjørn og gav mig et kys på næsen. ”Det tror jeg ikke vi kan undvære nogen af os. Vel i to?” Han kiggede på Seb og Jonas som havde fulgt intensivt med i vores lille kærlighedserklæring.
”Nix, vi vil sgu være med en gang imellem2 Grinede Seb. ”Men nu vil jeg smage noget røvhul. Hvad siger du Tobias?”
”Oh yeah. Lyder godt” Sagde jeg.
Vi fik vendt Bjørn og Jonas om på alle 4 så de nu lå i hver deres doggy. Seb og jeg fik rejst os, dog på en lidt akavet måde, da vi stadig havde lidt smerter.
Bjørn og Jonas lå nu og kyssede hinanden mens vi havde frit udsyn til deres røvhuller. Eller det vil sige, Bjørns kunne man ikke se, idet det var 100 % dækket af en skov af sorte hår.
”Hold da kæft” Sagde Seb. ”Det ligner jo Coach´s røv. Den skal jeg godt nok smage. Jonas, vi tager lige Bjørns først” Han grinede. Joans ænsede det ikke. Han lå på albuerne og kamp-snavede Bjørn, mens de stønnede højt.
Seb gik ombord i Bjørns røv-skov. Helt tilfældigt får jeg kigget hen på et af vinduerne, og opdager tre hoveder stikke op. De forsvinder lynhurtigt da de ser jeg kigger. Det var ikke nogen jeg lige umiddelbart kunne genkende synes jeg. Nå fuck det, tænkte jeg. Min liderlighed overgik min ansgt for at blive opdaget.
Jeg dykkede ned til Seb, som var godt i gang med fingrene i Bjørns røvhul.
”Yeah, dude, leg med min kærestes fucking røv-kusse” Fik jeg sagt, og var lidt overrasket over min brutale tone.
”Yeah mand” Sagde Seb og tog sine to fingre ud af Bjørns skov, og stak dem op i næsen og derefter i munden. ” Fuuuuuck, en stank mand, men hold kæft det er liderligt det her” Seb nærmest råbte.
Seb fortsatte med Bjørns røv. Nu med sin tunge, og Bjørn var nødt til at stoppe snaveriet med Jonas på grund af hans stønnen.
”Ja fuck mand. Slik min fucking nasty røv. Åh fuck, stik tungen helt ind Seb.” Råbte Bjørn og stønnede og vred sig.
Jeg bevægede mig forbi Seb, for at komme over til Jonas der var blevet lidt overset.
Jeg satte mig til rette foran hans røv. Den var semi-behåret og så ren og indbydende ud. Dog kunne man se ringmuskelen stikke lidt ud, og det lignede en af disse hersens macipan-roser ovenpå en kage. Den var skræddersyet til at man skulle lukke sine læber om den. Jeg startede dog med at stikke næsen derned. Bare lige for at sikre mig at der ikke var lorte-lugt, men i ved, den lugt der kommer liiige før, der gør det smadder liderligt i stedet for klamt.
Den lugtede dejligt. Lige som jeg kunne li det. Jonas kunne høre jeg lugtede.
”Lugter den godt” Spurgte han og grinede
”Fantastisk” Sagde jeg, og kørte en finger igennem sprækken og gav Jonas den som han ku smage.
”Uhhmmm ja, ligesom jeg selv kan li den” Sagde han.
”Ja hans røv smager dejligt” Sagde Seb og fortsatte med at slikke Bjørn i røven.
Jeg samlede nu mine læber om Jonas´ hul, og prøvede at få min tunge indenfor. Det lykkedes. Nøj det var en fed følelse. Min pik var på bristepunktet, og jeg var overbevist om at den kunne sprøjte uden jeg behøvede at røre den. Jeg slikkede det bedste jeg kunne.
”Kys mig” Sagde Seb pludselig,
Hans mund var fugtig, og der sad adskillige sorte hår på hans kind. Men han havde utrolig nok ingen i munden. Vi blandede røvsafter i et langt kys.
Jonas og Bjørn vendte sig nu om på ryggen.
”Jeg er simpelthen nødt til at sprøjte nu” Sagde Bjørn.
”Også her” Sagde Jonas.
Jeg havde haft en finger op i røven på Joans mens vi kyssede, Seb og Jeg. Men da han vendte sig om på ryggen slap jeg fingeren ud, og pludselig fyrede han en kæmpe skid af.
Vi lå flade af grin, og jeg udbrød;
”Ja det er vel en del af pakken, nu man er gået hen og blevet bøssekarl” Vi lå flade af grin.
”Ej jeg skal altså sprøjte nu” Sagde Bjørn, og stemningen blev igen koncentreret. Jonas´ gas var heldigvis ikke så slemt, så vi fortsatte uden at det generede os.
De to lå nu og spillede deres pikke højlydt, mens Seb og jeg havde en finger oppe i hver deres røvhul igen. Pludselig begyndte Seb at pisse ud over hele sengen, og mest selvfølgelig på Bjørn og Jonas. Det blev for meget for de to, og også mig for den sags skyld. Vi kom alle 3 samtidig og der fløj sperm over det hele. På maver, ansigter, i hånden, på gulvet og på sengen. Alt sammen imens Sebs pis overdængede Bjørn og Jonas.
Han var færdig nu, og spillede sin pik heftigt. Vi fik alle tre placeret os med tungen ud af munden og hovederne tæt på pikken. Han sprøjtede 5 store ladninger ud i ansigtet og munden på os. Vi labbede det i os, og skiftedes til at kysse hinanden. Vi faldt om ovenpå hinanden, med mig øverst.
Igen får jeg set de tre skikkelser i vinduet, men jeg kan stadig ikke se hvem det er. Jeg tænker ikke videre over det, da jeg jo har set mange fra holdet, efterhånden, ha disse hersens homoseksuelle tendenser :-) Så jeg tænker bare at hvis de vil kigge, så lad dem dog!!
Vi får tørret os med et par håndklæder, nogle underbukser og et par t-shirts. Vi rejser os og kigger ned på sengen. Den ser farlig ud.
”Hvad fanden gør vi” Sagde Bjørn. ”Sengen er jo sølet ind i vores safter”
”Vi hænger lagenet ud på snoren” Sagde Jonas.
Som sagt, så gjort. Vi tog vores tøj på og lige da vi var kommet udenfor kommer Sune.
”Nå der er i” Sagde han. ” Sig mig Seb og Jonas, sagde jeg ikke en halv time”
”Sorry” Sagde Jonas mens vi hang lagenet op op snoren ”Vi røg lige ud i en hed..........debat”
Sune kiggede underligt på os alle sammen.
”Hmm, mon dog” Sagde han bare. ” Vi ER færdige. Frokost om en halv time. Prøv om i kan overholde det, i banditter”. Han smilede til os, og gik ind i hytten.
”Mon han var en af dem der havde stået i vinduet” tænkte jeg ved mig selv.
Inden vi gik ind i vores egen hytte, stoppede Seb op.
”Øhh drenge, vi fortsætter da det her senere ikk” Sagde han med et smørret grin,
”Jo da, og jeg vil ha Gustav med” Sagde Jonas, mest henvendt til Seb. ” Det er din udfordring i dag min skat”
Kommentar

Navn:Bijens
Dato:10/03 2018
hold da helt op det er liderlig læsning
 
Navn:sniffer
Dato:10/03 2018
Er så glad for min trofaste fan ????
 
Navn:Lala
Dato:28/04 2018
Lækker kinke novelle, og frækt hvordan den bliver skrevet sammen med din anden novelle om herreturen! Jeg venter spændt på næste kapitel :)