Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Den årlige herretur Kap. 1

Karakter: 6.0/4
Visninger: 3908

Af: sniffer.

Læs flere noveller af:
» sniffer.

Skriv til:
» sniffer
Den årlige herretur:

Kalenderen skrev endelig juli, og dermed ferie! Og traditionen tro skulle jeg (Lars 46 år) på den årlige herretur med mine to bedste venner, Marc og Morten (begge 45 år). Det var en tradition der blev startet for 5 år siden.
Vi havde kendt hinanden siden gymnasiet og var forblevet venner. Vi boede oveni købet i samme by nu. Vi var alle tre godt gift og havde alle sammen også fået et kuld unger, og alle tre par med børn sås ofte til middage, fester og i den lokale sportsklub mm. Marc havde 4 børn nu. En dreng på 18, tvillingepiger på 13 og en datter på 10. Morten havde 3 børn. En søn på 19, en pige på 16 og en pige på 14. Og mig selv, ja jeg havde en dreng på 18 og to piger på hhv. 13 og 11. Da vi for 5 år siden havde været til en fest, var vi alle tre blevet godt fulde og brokkerierne over at kvinderne TOTALT havde fået overtaget i vores respektive hjem, havde gjort at vi havde insisteret på at vi ville have én uge om året hvor vi kun var os mænd sammen. Hvis sønnerne ville med kunne de det, men det var ikke et krav!
Jeg vil lige fortælle om hvad vi laver hver især. Jeg er læge og har en praksis sammen med min kone. Der er knald på i hverdagen med to (snart) teenage piger der går til alt muligt. Min søn, Jonathan, er dog nok ikke ham der skal overtage min praksis. Han elsker alt med gaming og computere generelt, og bliver nok i den branche når han skal vælge sin vej snart.
Jeg spiller noget old-boys fodbold, selvfølgelig sammen med Marc og Morten, og så svømmer jeg hver lørdag formiddag. Også sammen med de to. Min kone går til spinning og zumba, og har tonsvis af veninder, så helt ærligt, så ser vi faktisk hinanden mest, når vi er på arbejde. Jeg må vist også hellere fortælle, at både Marc og Morten er patienter hos mig. Jeg frarådede dem det ellers da de kom og spurgte, da det kunne blive lidt underligt når vi nu også kender hinanden privat, men de ville gerne , og jeg sagde selvfølgelig ok! Jeg er professionel og har selvfølgelig tavshedspligt. Ingen af dem fejler dog noget, men lidt skavanker her og der gør, at de kommer af og til. Så bliver det selvfølgelig også lige til en snak, hvos noget går dem på.
Marc har sit eget tømrerfirma, hvor hans kone er sekretær. Marc er rødhåret, kronraget og med et flot rødt fuldskæg. Han er beskidt i munden til hverdag sammen med kollegaerne og vennerne, men når man kender ham så er han faktisk en ret blød mand. Hans søn August, er ligeledes rødhåret med en masse krøller, og ligner sin far fuldstændig da han var i den alder.
Morten er ejendomsmægler. Total slipsefyr, med mega velplejet hår og skæg, og et utal af blå skjorter i mange forskellige nuancer :-) Meget ned-på-jorden fyr når man kender ham. Hans søn Mikkel er lidt af en sports-idiot. I ved, det er ham der er god til det hele. Håndbold, fodbold, svømning osv. Her de sidste par år er det dog svømningen der er et hit og han er i dag et ret stort talent, og ligger vist lige på nippet til at komme med i landsholdstruppen.
Selvfølgelig var vores sønner også blevet rigtig gode venner, og lige i øjeblikket gik de på Kostskole i Frankrig. En fantastisk skole, kun for drenge, der havde et forfærdeligt godt ry, og som kostede en bondegård. Nu var de i midlertid hjemme på ferie, og de var ligesom alle andre drenge i den alder, ude og feste, score damer, spille fodbold og alt det som drenge i den alder nu laver.
Jeg var stået tidligt op, for at lave morgenmad til min familie. Et sidste måltid inden jeg tog afsted ved 10-tiden med gutterne. Vi havde spurgt knægtene om de ville med, men de havde vist andre planer, og synes at det måske lød lidt kedeligt at skulle af sted med de ”gamle ”. De havde endnu aldrig været med på tur, men de fik altid invitationen.
Klokken var lidt over 8, her lørdag morgen, og jeg stod og var i gang med at lave æg og bacon. Pludselig kommer Jonathan ud i køkkenet.
”God Morgen far” Sagde han mens han gabte.
Mine børn har bestemt ikke ry for at være A-mennesker, og især ikke Jonathan, så jeg var noget overrasket. Jeg var altid den første oppe, og tit hoppede jeg bare nøgen ud af sengen og ud i køkkenet, og sad tit nøgen i køkkenet og læste nyheder og drak min kaffe og nød mine smøger (Ja, sorry, jeg er ryger OG læge!).
”God Morgen” sagde jeg, og var glad for at jeg havde taget et par natbukser og en t-shirt på i dag. ”Hvad fanden laver du oppe på denne tid. Var du ikke over hos August i går? Jeg troede i skulle til fest?”
”Nej vi sad bare og stenede og gamede lidt” Svarede han. ”Jeg var vist hjemme ved 1 tiden tror jeg”
”Nå, ok. Vil du have kaffe?” Spurgte jeg
”Ja tak” Sagde han. ”Hvad tid tager du afsted?”
”Jeg skal hente dem ved 10-tiden over hos Mark” Sagde jeg. ”Hvad så, har i nogen vilde planer denne uge”
”Næhh faktisk ikke” Svarede Jonathan ”Gutterne er jo på fodbold-lejr denne uge, så der skal vist ikke ske så meget”
”Nå, det var da trist. Altså i er jo altid velkommen til at komme med os” Sagde jeg, og grinede lidt da jeg mente jeg godt kendte svaret.
”Sig mig far, hvad fanden laver i egentlig en hel uge oppe i vores sommerhus? Der er jo helt øde og hverken barer eller noget i nærheden”
”Jonathan, vi nyder sgu bare friheden du. Friheden fra jobbet, friheden fra kvinderne. Vi kan gøre som vi har lyst til EN HEL UGE. Vi fisker en del, går i vandet og spiller crocket. Drikker bajere i massevis, prutter, bøvser, bander.....” Grinede jeg.
Jonathan smilede lidt
”Det lyder sgu da egentlig ikke så slemt” sagde han. ”Måske jeg lige sku´ høre August og Mikkel om de ikke vil med alligevel”
”Ja gør da det, det kunne da være pisse hyggeligt” Sagde jeg.
Da hverken Mikkel eller August havde andre planer, ville de hellere end gerne med. Inden morgenbadet ringede jeg lige til Marc.
”Hva´ så Marc, knægtene vil sgu med i år” Grinede jeg
”Det ser sådan ud” Svarede han. ”Det bliver sgu nok sidste gang vi holder ferie med vores sønner, så det er sgu da fedt nok”
”Bestemt, jeg glæder mig også. Men grunden til jeg ringer er ang. sovepladser. Hvad gør vi liige. Der er jo kun tre soveværelser men kun 2 af dem har en dobbeltseng. Du plejer jo at ligge på den store sofa, i stedet for de rædselsfulde køjesenge i det tredje værelse. Jeg tror sgu ikke vi får drengene til at sove i de køjesenge. Desuden er de for korte!” Sagde jeg.
”Arhhh vi finder sgu ud af det mand” Sagde Marc. ”Nå du gamle vi ses klokken 10. Nu vil jeg have et langt bad inden vi skal afsted. Det kan være det er det eneste jeg får i en denne uge” Grinede han, og lagde røret på.
Jeg smilede ved mig selv. Det var rigtig nok, vi plejede ikke at gå så højt op i om vi nu blev vasket og skrubbet hver morgen, når vi var afsted. Der var en lille strand ved sommerhuset, samt en swimmingpool, og begge dele blev flittigt brugt. Det eneste jeg forlangte var at man skyllede sig grundigt under en lille bruser, jeg havde installeret udenfor, lige ved siden poolen. Og det foregik uden badebukser, da jeg kendte til skrækhistorier mht. bakterier i svømmehaller mm, grundet hygiejne. Hverken jeg eller Marc og Morten var nøgen forskrækket, så det var intet problem. Min kone og børn var også ligeglade når det kom dertil. Vi har endnu ikke haft Jonathan med de seneste 6 år, så hvordan han havde det med det vidste jeg ikke. Men han virker ikke som den generte type, og jeg har opdraget ham til, at man går i bad efter motion. ALTID! Vi gamle er jo fra en generation hvor man SKULLE gå i bad efter gymnastik i skolen, eller efter fodboldtræning. Nå det gad jeg ikke spekulere på nu. Jeg gik i bad, og inden sagde jeg til Jonathan at han bare skulle pakke let, da vi havde det meste oppe i sommerhuset. Så det var bare toilettaske,, strømper, shorts, undertøj og badetøj der var det vigtigste.
Jeg tog et langt varmt bad, og nød de varme stråler på hele min krop. Jeg glædede mig HELT VILDT til at komme afsted. Jeg spekulerede på om jeg skulle tage min sædvanlige morgenspiller i badet. Der var ikke meget sex på skemaet mere med konen, så derfor havde jeg nærmest gjort det til en vane at klare det selv hver morgen i badet. Når jeg vaskede under forhuden begyndte den altid at vokse lidt alligevel, så hvorfor ikk´. Og i dag ingen undtagelse. Jeg begyndte at kærtegne min nu helt stive pik. Jeg var 20 cm derned, og ganske stolt over mit lem, og i øvrigt, min velholdte krop. Jeg var liderlig nu, og satte mig ned i badekarret for at gøre lidt ud af det. Regnede jo ikke med at jeg skulle lege med mig selv den kommende uge, så tænkte det skulle gøres ordentligt he he.
Min venstre pegefinger fandt hurtigt mit røvhul. For et par år siden havde jeg opdaget hvor lækkert det er at lege med sig selv deromme, men det havde været lidt grænseoverskridende for mig, men nu var det næsten standard at der skulle et par fingre op, hver gang jeg onanerede.
Mens jeg sad der i badekarret, med en pegefinger i mit røvhul, og en hånd om pikken, bankede det pludselig hårdt på døren.
”Far, jeg skal virkelig pisse” Sagde Jonathan
Shit, tænkte jeg og rejste mig op, stadig med kæmpe jern på.
”Et øjeblik” Råbte jeg. Jeg skyndte mig at skrue om på det kolde vand så pikken hurtigt ville falde. Af en eller anden grund skulle jeg lige snuse til min finger der havde været oppe i røven. Ved ikke hvorfor jeg er begyndt på det, men ved at sådan har mange mænd det, og det skulle have noget at gøre med at man så kunne lugte om alt var tip-top i de regioner :-) Den lugtede ren, men stadig lidt af mand og røv, så alt var ok. Heldigvis faldt min pik ret hurtigt af det kolde vand. Jeg slog et håndklæde om livet, og åbnede døren.
”Værsgo” Smilede jeg. Jonathan stod der kun i t-shirt og boxershorts og med et håndklæde over den ene skulder, og klemte benene sammen.
”Tak” Sagde han. ”Er det ok jeg går i bad nu far? Er du færdig”
”Det´ fint” Sagde jeg, selvom jeg var lidt irriteret over at jeg ikke fik spillet mit lem. Nå, klokken var også ved at være mange, så det var måske meget godt.

Vi ankom ca. ved 12 tiden til sommerhuset. Nu i 2 biler i stedet for en. Oppakningen var heldigvis minimal, så der var rigelig plads til mad og drikkevarer i bilen, og der var blevet købt lidt ekstra nu hvor vi var 6 i stedet for 3.
Vi stod nu i sommerhuset og fik os en velfortjent bajer.
”Hvordan med sovepladser” Spurgte Morten
”Ja det skal vi lige ha fixet” sagde jeg og kløede mig i skægget. ” Vi har jo kun to alm. soveværelser og så et værelse med 2 køjesenge, men jeg tvivler sgu på at nogen af os kan ligge i dem, og desuden er det værelse med køjerne ekstremt lille”
”Hvordan plejer i da at indrette jer” Spurgte August
”Jamen Morten og jeg har et værelse hver, og Marc plejer at ligge på den store sofa” Sagde jeg.
Det var et lille puslespil for os alle. Ingen af os var jo vant til at dele, så den mulighed var ikke på nogens læber. To af knægtene havde været inde at prøve køjerne.
”Nix” Sagde Mikkel. ”Der kan vi sgu ikke ligge”
”Hør her” Sagde Marc. ”Vi er nødt til at rykke sammen i bussen drenge. Herregud, det kan vi vel godt i den ene uge. Hvad med om vi slæber den ene sofa ind i det store soveværelse, og der kan jeg sove sammen med Morten og Lars, og så kan to af knægtene tage det andet værelse, og så en på den store sofa i stuen, eller måske med et par madrasser slået sammen, inde spå værelser sammen med de andre?”
Det blev sådan. Mikkel tog først sofaen istuen og August og Jonathan tog værelset. Mikkel vidste ikke rigtigt om han ville med ind på værelset når det kom til stykket. Det var trods alt nok lidt mere hyggeligt. Desuden kunne dem som så stod tidligt op gå frit rundt i stuen uden at skulle liste.
”Jeg tager sgu et par madrasser og slår sammen og joiner de to andre” Sagde Mikkel
”Fedt, så er det på plads” Sagde Marc. ”Hvem vil med i poolen? Sidste mand i, er en svans”
Og med eet blev vi lige pludselig drengerøve igen. Vi skubbede og masede med at finde vores badetøj og håndklæder mens vores sønner stod og iagttog os med et smil på læben. Omsider kom de også i gang med at finde det frem. Jeg fandt mine badebukser først og skyndte mig at smide kludene, og splitterragende løb jeg afsted mod poolen . Marc og Morten var lige i hælene på mig. Jeg kom først til bruseren, og skyllede mig grundigt. Marc og Morten stod og pustede ved siden af mig. Jeg var først i poolen, og ikke længe efter kom de to andre.
Vores sønner kom ud på terrassen iført boxershorts og med badetøj og håndklæde på skuldrene.
Mikkel svøb et håndklæde om sig og fik på en akavet måde skubbet underbukserne af, og sine badebukser på. De andre fulgte efter.
Mikkel gik ind under bruseren og begyndte at skylle sig.
”Mikkel” Sagde Morten ”Jeg er ked af det kammerat, men du er nødt til a smide de bukser og få vasket dig ordentligt. Det andet dér, er noget pjat. Troede da ikke i var så generte. Vi kender sgu da alle sammen hinanden så godt at vi vel ikke er bage for at vise jeres pik over for hinanden”
”Hørte du det” Sagde Marc bestemt og henvendt til August selvom han dog grinede.
”Ja ja ja” Grinede Mikkel. ” Sgu da ikke vant til at stå nøgen over for min far og hans venner, men ok, hvis i absolut vil se mig nøgen!”
Vi grinede alle sammen.
Som sagt så gjort. De tre knægte smed nu underbukserne og skyllede sig under bruseren som nøgen som Gud havde skabt dem.
Af en eller anden grund kunne jeg ikke lade være med at betragte de tre drenge der nu stod splitter nøgne oppe på terrassen. Ganske vist havde både Mikkel og August dækket deres pik med hænderne mens de ventede på at Jonathan skulle blive færdig. Han var nok den mindst blufærdige af de tre, og det glædede mig at min opdragelse af ham havde båret frugt. Den nøgne krop er helt naturlig og ikke noget at skamme sig over, og det havde jeg og min kone altid praktiseret. Også over for vores døtre.
August stod der nøgen med de røde krøller i toppen, og en ganske flot veltrimmet overkrop med røde hår på brystet. I det hele taget var han ligeså behåret som sin far. Også nede ved hans pik kunne jeg se masser af røde hår, og begge hans baller var dækket af små fine hvid-røde hår også. Mikkel var en helt anden statur. Total barberet over det hele. Meget firkantede skuldre (svømmer-krop!!!). Små brystvorter, og en lille velformet røv.
Nu fjernede August sine hænder fra dilleren, og størrelsen sprang mig virkelig i øjnene. Hold da kæft en pik den knægt rendte rundt med. Og synlig var den, med alle de røde hår omkring den. Men det gav fin mening. For en to-tre år siden havde Marc bestilt tid hos mig ang. et ”privat problem” som han kaldte det. Han var irriteret over al den forhud han havde, og hans kone havde brokket sig over det, og ville have ham til at snakke med mig ang. ”problemet”. Hun synes ikke han holdt den ren nok, og hun var derfor ikke meget for at give ham oral-sex. Jeg bad ham selvfølgelig tage bukserne af hvis han var ok med det, og det var han. Selvom jeg jo har set Marcs pik utallige gange til fodbold og i svømmehallen osv, havde jeg aldrig rigtigt SET den. Jeg kan nemlig huske at der poppede en monster pik ud af hans bukser, lige foran mit ansigt. Jeg var total misundelig, kan jeg huske. Yderligere bad jeg ham om at trække sin forhud tilbage så jeg kunne kigge på den og se om der var et problem. Ganske vist kunne den ikke komme HELT tilbage, men det var ikke noget jeg synes var et problem. Jeg havde taget et par gummihandsker på og havde, helt professionelt selvfølgelig, selv taget hans pik i hånden for at undersøge den. Jeg husker at jeg kunne antyde en pik-lugt, men ikke noget klamt eller noget, så jeg havde sagt til ham at hvis han bare huskede at vaske den ordentligt, så så jeg ikke noget problem . Og det var trods alt hans pik, så jeg synes han selv skulle bestemme. Hans pik var vokset til halv-stiv under behandlingen, og jeg husker tydeligt at den var enorm stor.
SÅ det var altså ikke så underligt at hans søn nu stod under bruseren med en næsten ligeså stor pik som sin far.
Mikkel var som sagt helt glat over det hele, og havde en meget tynd, men meget lang tissemand hængende mellem benene, som var total blottet for alt der hed hår.
Marc svømmede hen til mig.
”Flotte eksemplarer vi har fået os hva´ du gamle” sagde han og grinede.
”Årh hold dog kæft, dit perverse svin” sagde jeg tilbage og klaskede vand i hovedet på ham. ”Men jo de er godt nok blevet nogle veltrænede voksne mænd nu hva?”
”Hvad snakker i om” Spurgte Morten og kom svømmende mod os.
”Nåå, vi roser såmænd bare os selv for at have fået så flote voksne sønner” grinede Marc
”Ja, jeg må sige de tager sig flot ud” sagde Morten. ”Det er jo som at se os for 25 år siden”
Vi grinede.
”Ja, bortset fra at min pik var lidt større end deres” Sagde Marc og blinkede til os mens han begav sig ud på en svømmetur.
Drengene var nu hoppet i (MED badebukser), og vi havde det skønt. Det var som om vi alle var blevet 10-15 år yngre igen, og vi havde knægtene oppe på skuldrene ligesom i gamle dage, og vi spillede volleyball i vandet, og havde det i det hele taget mega fedt.

Efter en halv times tid i vandet, gik vi op og satte os i den varme sol, og nød endnu en øl. Vi snakkede om løst og fast, og mest om drengenes ophold i Paris. Det var vidunderligt at sidde her og vide at der var en hel uge til vi skulle hjem igen.
Marc gik ind for at hente flere øl. Hyggen var total.
Pludselig drejede samtalen ind på kærester, og vi var alle spændte på at høre om en eller flere af knægtene havde haft heldet med sig. Selvfølgelig var det en drengeskole, men det var dog tilladt at tage ud i byen i weekenderne, så længe der ikke kom piger på værelset.
De fortalte at de ikke havde været så heldige med pigerne dernede, hvilket havde været ret skuffende, og det fik Marc til at udbryde;
”Hold da kæft, hvordan fanden får i så lettet trykket, når i bor så mange drenge samlet. Spiller i kiks eller har onani konkurrencer eller hvad?”
Vi skrald grinede.
”Helt ærlig far” Sagde August. ”hvad fanden rager det jer, hvordan vi får lettet trykket”
”Nå ja godt ord igen” Sagde Marc lidt skuffet. Ham og hans store mund.
”Ej vi har faktisk en elev som spiller pik konstant” Grinede Mikkel. ”Det sgu lige meget om det er i badet efter idræt eller når vi er gået i seng. Den stritter hele tiden på ham” Jonathan og August grinede højt.
”Ja det er rigtigt” Sagde Jonathan. ”Ham skal man passe lidt på. Han er konstant liderlig”
”Jeg synes sgu også jeg havde stådreng konstant da jeg var i jeres alder” Grinede Marc og kiggede på mig og Morten.
”Ja og du gik fandme og flashede den hele tiden din gris. Også når vi bare var os tre sammen. Mega klamt. Og for øvrigt var det sgu da Morten og jeg der fik alle damerne, selvom du var den der prøvede at score mest” grinede jeg.
Vi grinede alle sammen.
Stemningen var blevet lidt løs efter et par øl. Marc bad August om at hente en omgang mere. Da han kom tilbage kunne man tydeligt se at samtalen havde haft en effekt på hans bule. Drengen rendte sgu rundt med en halv stiv pik i badebukserne. Jeg blev lidt ilde til mode, for selvom samtalen var drejet ind på kærester og sex, så havde jeg ikke lige forventet dette.
De andre havde åbenbart også set det, og Morten var den første til at kommentere.
”Hey August, jeg synes du buler lidt i bukserne” Sagde han. ”Er du blevet lidt tændt af den dame og tissemand-snak?
”Ja det strammer sgu lidt” grinede August. ”Sorry guys, håber sgu ikke i bliver hyldet ud af den”
”Det helt ok ” Sagde Morten. ”Vi husker jo tydeligt din far dengang. Tag da bare badebukserne af hvis du vil have lidt luft”
Der blev stilhed rundt om bordet. Vi kiggede alle på hhv August, og så hen på Marc. Hvad ville han sige til det.
Men Marc grinede bare.
”Hvad fanden glor i på? Drengen er da over 18 så det må han da selv bestemme” Marc daskede til Morten.”Helt ærligt, vi er da kun os mænd, så der sker vel ikke noget ved det”
”Vil sgu ikke sidde her i bar røv alene” Sagde August mens han rettede lidt på skridtet. Det var tydeligt at pladsen nu var ret trang dernede.
Situationen var underlig synes jeg, Jeg havde virkelig aldrig nogensinde i mit liv haft en homoseksuel tanke om mine venner eller andre mænd for den sags skyld. Og nu sad vi her, seks fyre og snakkede om halvstive tissemænd. Nå, det var måske øllene der begyndte at tale.
”Jeg smider sgu også mine så” Sagde Mikkel og rejste sig op.
Mikkel trak sine nu halvvåde speedos af, og hans lange tynde pik fik den luft den trængte til. Den hang flot slapt ned mellem benene på ham. Jeg lagde mærke til at både Jonathan og August kiggede intenst på Mikkel, mens han tog bukserne af.
Mikkel satte sig til rette i stolen igen.
”Nå, hvad så tøsedrenge” Grinede han
”Det skal fandme være løgn så” sagde Jonathan.
Han rejste sig og begyndte at tage sine badeshorts af. Jeg havde det lidt akavet med at kigge, da han jo var min søn. Jeg lod som om jeg drak en ordentligt tår af min øl. Jeg skævede lidt derhen. Hans pik lignede faktisk meget min egen. Lidt velplejede sorte hår omkring pikken, og så ellers en flot, nogenlunde, stor tissemand, der hang flot nedad med masser af forhud. Gudskelov var den ikke stiv.
Nu var turen kommet til August, og han rejste sig langsomt, hvorefter han begyndte at tage sine små shorts af. Ud sprang en halvfed kæmpe pik, og vi gloede virkelig alle sammen, og tror også vi måbede lidt. Den var virkelig stor
”Som far, så søn” Grinede Morten. ”Ved ikke om man kan sige det som 100 % heterosexuel, men du har sgu en flot pik August”
August grinede og satte sig igen ned, og knappede en ny øl op.
”Hva så i gamle nisser” sagde August. ” Skal vi være de eneste der sidder og viser pik?”
Jeg stivnede.................

Kommentar