Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

kinky træningslejr - Vol. 5

Karakter: 6.0/2
Visninger: 3183

Af: sniffer.

Læs flere noveller af:
» sniffer.

Skriv til:
» sniffer
Kinky Træningslejr Vol. 5

(kom gerne med kommentarer, ris/ros eller egne oplevelser :-) )

Jeg ku´høre min telefon bippe, hvilket betød klokken var 7.45 og løbeturen stod for døren. Det var tvunget fra trænerstaben, at når vi var på træningslejr var der lagt en 5 km løbetur ind hver morgen mellem 8 og 9. Den skulle bare fuldføres inden kl. 9. Som regel løb enten Kim eller Coach med og nogle gange dem alle sammen, ligeså meget for at holde øje med om vi alle sammen kom ud og løbe, og vi ikke bare fedede den med en gå tur.
Jeg satte mig op i sengen og kiggede rundt. Jeg smilede da jeg huskede hvad der var sket i går. Jeg kunne mærke min morgen stivert. Gudskelov havde vi haft vinduet åbnet hele natten, for man kunne sagtens ane at der boede 8 gutter i eet værelse. Stanken af mand, ”sove”, sved, prut osv havde fået et godt tag i værelset, og ville sikkert havde været meget slemmere hvis ikke vinduet havde stået på vid gab.
Alle underbukserne lå stadig midt på gulvet, så alle må ha taget et par rene og sove i, eller også var de nøgne. Jeg havde i hvert fald ikke nogen på, da jeg kunne se de lå ved siden af min seng, sammen med Bjørns, i øvrigt. Vi havde alle sponsoreret tøj fra inderst til yderst. Både strømper underbukser, jockstraps (for dem der havde det bedst med det), t-shirts, svedetrøjer osv. Vi havde brokket os heftigt da vi fik vores tøj sidste gang. Både t-shirts, underbukser, strømper og jockstraps var blevet leveret i hvidt, og der skulle kun én gang træning til at SE hvor beskidt etc. man blev. Folk begyndte så småt at sætte sig op i sengene, sige godmorgen og gnide søvnen ud af øjnene.
Da vi alle sammen begyndte at komme i puberteten var det selvfølgelig mega pinligt når man havde morgen jern på, og det tog en helvedes tid før vi alle kom op og i gang, da ingen havde lyst til at flashe sin stive pik gennem underbukserne. Og der hersker stadig sådan en smule blufærdighed når vi er på træningslejr. Vi er jo NØDT til at skulle stå op på et tidspunkt, så det er lidt sjovt at se hvordan vi alle sammen lidt akavet forsøger at skjule vores morgenjern. Især Gustav har svært ved det, da den lille mand jo, som i ved, har en kæmpe bule, og især om morgenen.
I dag var ingen undtagelse, og især fordi jeg lidt kunne fornemme at der ikke var nogen der havde taget rene underbukser på inden de gik i seng, så de måtte jo være nøgne. Oveni det havde alle jo mere eller mindre været lidt kinky med hinanden i går til ”Vaske-sessionen”, så folk var lidt tilbageholdende.
”God Morgen” Sagde Bjørn ud i rummet, ”Så hvor helvede blev du af i går Tobias. Vi måtte fandme alle sammen gå i seng uden underdrenge”
”Ku ´ i ikke bare ha taget et par rene på? Jeg gik mig en tur rundt om anlægget, og den var lidt længere end jeg havde regnet med” sagde jeg.
”Tager sgu da ikke rene på, for at svede dem til om natten. Så hellere sove i bar røv” Sagde Troels og grinede.
Alle sad op, men stadig under dynen, og det var tydeligt at de fleste havde stiv diller under dynen som de prøvede at få bugt med. Underligt nok egentlig, da vi jo for under 24 timer siden havde stået og været meget mere end stiv ovre i omklædningsrummet.
Nå, men jeg tænkte, FUCK DET, de havde jo alligevel alle sammen set mig i går uden tøj, så hvorfor ikke også her til morgen. Jeg var pludselig blevet ret modig og anede ikke hvor det kom fra.
Jeg steg ud af sengen, tog min tandbørste og gik ovre mod toiletterne, hvor der også var tre-fire håndvaske. Min pik var halvstiv, og stod lige ud i luften. Jeg vandrede selvsikkert gennem lokalet, og man ku se de andre små-smilede. Mit ”move” fik de andre til at stå op også.
”Ja hvis min bedste ven kan stå op med en halvfed på, kan jeg vel også” grinede Bjørn, og steg ud af sengen med fuldstændig helst flag.
De andre grinede, og langsomt kom alle ud af deres skjul. Nogle med hel, andre med halv-stiv pik. Ingen gik ind i underbukse-bunken for at finde deres underbukser. Vi stod nu 8 drenge ud på toilettet og gjorde os klar. Nogle børstede tænder, andre tog en morgen-pisser og nogle smed iskoldt vand i hovedet, så de rigtig ku vågne.
Det bankede på døren, og den gik op!
”Er i oppe allesammen” Råbte Kim og stak hovedet ind på toilettet. Han var kun iført underbukser og jeg skævede interessant til dem. De var hvide ligesom vores, og pletterne på dem var tydelige. De var nasty!
”Ja det kan du vel se, og lidt til ” Grinede Jonas og vendte sig om så Kim var lige ved at blive ramt af Jonas´ halvfede pik der dinglede frem og tilbage.
Kim grinede. ”I er syge i hovedet drenge, 5 minutter!!” Sagde han og gik
Jeg tænkte ved mig selv, at han skulle da bare vide hvad jeg havde set i aftes. Det var vist ham der var lidt ”syg” i hovedet.
Stemningen var igen blevet drengerøvs agtig og vi rendte og pjattede og grinede og lavede fis med hinanden ude på badeværelset. Jonas rendte rundt og slog os med hans pik. Seb havde taget et håndklæde og gjort det vådt, snoet det, og rendte og slog os med det. Som i sikkert har prøvet alle sammen gør det sindsygt nas, men det er også mega sjovt. Troels stod og pissede i pis-renden da Seb ikke kunne dy sig for at gi´ ham en ordentlig en med håndklædet lige på ballen. Men Troels havde opdaget det, og idet Seb sku til at svinge håndklædet, vendte Troels sig om og sendt en gigatisk stråle af morgenpis afsted mod Seb, så den ramte ham lige på maven, og begyndte at rende ned mod hans skridt.
”FUCK, dit svin mand” Råbte Seb, men han ku´ ikke lade være med at grine. Vi andre lå flade af grin.
”Så kan du lære det” Sagde Troels og pissede færdigt.
Vi skyndte os at gøre os færdige. Jeg kiggede diskret hen på Seb der stod og børstede tænder. Hans pik var nu helt stiv igen, og man ku´ se Troels´ morgenurin dryppe fra hans skridt. Han stod med sin venstre hånd og kløede sig i skridtet, og ligefrem smurte sig ind i pisset. Da han var færdig med at børste tænder sku han lige snuse lidt til hånden, inden han dog trods alt tog noget toiletpapir og gjorde det våde og tørrede sig lidt med det.
Vi gik alle sammen ind og fandt et par shorts og en tanktop, og så var det ellers afsted på løbetur.
Vejret igen i dag var varmt, og temperaturen havde allerede sneget sig over de 20 grader selvom klokken kun lige var 8.
” Godt drenge” Råbte Coach. ”Der er ca 1,5 km rundt om hele komplekset her, så det er tre gange rundt i eget tempo. Vi mødes til morgemad kl 9.15. Vi ledere holder møde nu, så vi er ikke med i dag. Afsted!! ”
Som sædvanlig var det vores to afrikanere, Abdul og Arrin, der løb først, og i et hæsblæsende tempo. Resten fulgte efter. Jeg havde ikke det store behov for at gi´ mig fulgt ud, da jeg nok vidste hvad resten af dagens træning bestod af. Vi skulle helt sikkert have styrketræning også, blandet med 2 x 1 1/2 times træning, så der var nok at blive forpustet over.
Bjørn og jeg sakkede bagud, og løb ikke, men luntede kun. Solen var kommet frem for alvor nu, og det varede ikke længe før vi svedte kraftigt.
”Så hvad var det du ikke ku´ fortælle i går da du kom tilbage fra din gåtur” Spurgte Bjørn.
Jeg havde tænkt så det bragede da jeg gik i seng i aftes og frem til nu. Jeg VILLE sige det til Bjørn, men vidste også godt at det var en delikat sag, så hvordan sku´ jeg lige gribe det an? Og måske var jeg også ret nysgerrig, og ville gerne vide mere.
”Jeg var ikke ude at gå igår” Sagde jeg. ”Kim og din stedfar og de andre var stadig over i det store omklædning da jeg skulle over at hente vores tøj. Og så kom jeg til at lytte”
”Nå” Sagde Bjørn. ”Og så?. Er det noget med holdet, skal det lukke?? Er der nogen der er blevet fyret eller hva´?”
”Nej nej, det er slet ikke noget i den retning” Sagde jeg. ”Men, øh, du ved jo hvordan vi alle sammen blev lidt øhh, tja liderlige i går da vi stod og skulle vaske os selv og hinanden. Inklusive lederne også”
”Ja he he, det var sgu underligt, men for helvede, vi har ikke set et hunkønsvæsen i en menneskealder nogen af os, så det er vel klart at stemningen bli´r lidt lummer når vi sådan står i bar røv alle sammen. Og næst efter min dame, så er du det næstbedste jeg kan få” Sagde Bjørn og grinede mens han gav mig et skub i siden.
”Hmm er du nu sikker på det”?
”Hvad fanden mener du”Sagde Bjørn og stoppede med at løbe. De andre var nu vildt langt foran os.
”Jo altså” Begyndte jeg. ”Da jeg kom derover i går, begyndte Sune at spørge din stedfar og de andre om han var gået over stregen, da han jo kunne se at vi alle sammen mere eller mindre havde nydt det, og var blevet liderlige, og havde øhhh, ja altså pillet lidt ved hinanden osv.”
”Men det var jo dem der startede” Sagde Bjørn
”Ja ja, og der er heller ikke noget galt Bjørn eller noget” Sagde jeg og klappede Bjørn på skulderen. ”Bare rolig, men altså, så var det at Coach, altså din stedfar og de andre kom til at snakke lidt om øhh, ja altså først kommenterede de Gustavs store tissemand, og derefter snakkede Coach lidt om at han var begyndt at tænde på sin egen stank nede i skridtet, og øhhh, hmm jo altså så kom han vist til at tale lidt over sig omkring en vis fødselsdag”
Jeg kiggede intenst på Bjørn for at se hans reaktion. Han var blevet ildrød i hovedet, og vidste udmærket godt hvad jeg talte om. Den ellers så selvsikre fyr, som jeg i mine unge år havde set op til var med et blevet en skrøbelig lille dreng der lignede at han ville falde hvis der kom et lille vindpust.
”Shit shit shit, den idiot mand, hvordan fanden kan han fortælle det” Sagde Bjørn og kiggede væk, og det så ud som om han skulle til at græde.
”Hey hey, det er helt ok. Best buds you know.” Sagde jeg og lagde armen om Bjørn
”Sikker” Sagde Bjørn og tørrede et par tårer væk fra kinden. ”Du tænker altså ikke at jeg er en mega perverst bøssekarl”
”Det er noget andet” Sagde jeg og grinede. ”Ej helt ærligt Bjørn, jeg stod og smagte din forhud i går, og vi sad sammen og lugtede til vores skridt osv osv, så jeg skal jo ikke selv komme for godt i gang. At du så leger lidt med din mors kæreste, ok det var sgu lidt af en overraskelse. Men jeg har ikke fortalt historien færdig endnu”
”Nå” sagde Bjørn
Jeg fortsatte.
”Nej da Coach så havde fortalt om jeres små eskapader med hinanden, spurgte Sune lige pludselig til din stedfars røv-hår, og om hvorfor han ikke barberede sig. Og så ville Kim så sammenligne hvem der havde flest hår i røven, og inden jeg fik set mig om var de godt i gang alle 4 med at lege sammen. Din far nærmest åd Kims røv, mens han slikkede pik og legede med Jan og Sunes forhud.
Det endte med at Coach, DIN STEDFAR, pissede ud over Kim, og så spermede de alle sammen og tørrede det op med deres underbukser, hvorefter de tog dem på”
”Whaaaaaat” Sagde Bjørn. ”Det sgu da løgn”
”Nix” Sagde jeg. ”Det var det vildeste jeg nogensinde har set”
Jeg kunne mærke at min pik var begyndt at røre på sig i mine shorts, og jeg skævede til Bjørn for at se om der også var action hos ham. DET VAR DER KU` JEG SE!
”Fuck, hvor sindsygt mand” Sagde Bjørn. ”Altså ok, jeg havde det godt på fornemmelsen med min stedfader efter jeg er begyndt at lege lidt med ham. Men jeg troede sgu kun det var noget han havde med mig. Hvem mon han ellers er sammen med. Han tager åbenbart alt med en puls”
”Eller måske bare dem der har samme syge lyster som ham selv” Sagde jeg grinende, og slog Bjørn venligt i ryggen. ”Jeg kan jo se at du er blevet tændt af det her, din lille gris”
”Ja og i lige måde da” Grinede Bjørn og slog mig blidt i skridtet, så jeg automatisk krøb sammen.
”Bjørn, helt ærligt, jeg skal snart ha spillet min pik, inden jeg bliver blå over det hele. Skal vi ikke gå om på den fodboldbane dér og gokke den af” Sagde jeg og pegede på en bane der lå halvgemt omme bag en række store træer.
”Hvad med de andre” Sagde Bjørn, ”De har sgu da snart indhentet os”
”Så må vi jo hellere skynde os. De opdager sgu ikke at vi ikke tager turen, bare vi sørger dor at være tilbage til klokken 9. Klokken er kun 20 over nu” Sagde jeg
”Ok” Sagde Bjørn. ”Ja jeg trænger sgu også”
Vi løb ind imellem de store træer, og ud på den anden side lå der en halvgammel fodboldbane, hvor det var tydeligt at den ikke blev brugt til ret meget mere.
”Nå” Sagde Bjørn og smilede. ”Frem med den”
”Du først” sagde jeg lidt tøvende.
Bjørn begyndte meget stille og roligt at tage sin tanktop af. Hans muskler og hud skinnede på grund af sved og solens stråler. Så tog han langsomt sine shorts og underbukser af. Hans store pik sprang frem, og det gav et lille KLASK da den ramte op ad hans mave.
Jeg gjorde det samme. Min pik stod lige op ad maven ligesom Bjørns. Han havde dog meget mere hår på sin krop, der gjorde at han så fantastisk maskulin ud. Min pik var allerede begyndt at lække presperm, og min forhud dækkede kun lige pikhovedet. Bjørn havde masser af forhud og selvom den var fuld erigeret var forhuden stadig ikke tilbage.
Vi begyndte stille og roligt at spille vores pikke. Jeg er altid lidt af en stønner, ja jeg kan faktisk slet ikke lade være, så jeg begyndte så småt at stønne. Nøj hvor var jeg liderlig.
Jørn begyndte også at stønne, og efter et stykke tid hvor vi havde koncentreret synet ned mod vores egne pikke, begyndte vi nu at kigge hinanden i øjnene. Bjørns øjne skreg af liderlighed, og hans tunge hang ud af munden, og der var begyndt at samle sig lidt spyt i hans mundvige. Jeg tog mod til mig!
”Bjørn” Stønnede jeg.
”Hmm” Svarede han
”Må jeg ikke smage din forhud igen”
Bjørn rykkede sig tættere på mig. Han stod med begge tommelfingre og havde dem dybt begravet under hans forhud, Jeg ku´ ligerem høre at der var fugtigt derned, for det gav nogle små lyde da han førte dem rundt. Da han tog dem ud ku jeg se de begge var drivvåde, og han førte dem op til mit ansigt.
”Lugt til mig” Sagde han med den mest liderlige stemme jeg nogensinde havde hørt.
Jeg stak næsen helt hen til hans to tommelfingre og snusede.
”Hvordan lugter de”? Spurgte han.
”Himmelsk” Sagde jeg og stønnede da jeg tog endnu et snif af hans fingre. ”Pis og pik, lugter de af, prøv selv!!”
Bjørn lugtede nu til sig selv. Han stønnede lidt højere nu, og lagde hovedet bagud
”Fuck ja” Udbrød han, og kiggede mig dybt i øjnene. Jeg stak nu tungen ud og gav signal til at ville smage hans fingre. Han kørte lige en tur til og stak dem ind i munden på mig.
”Wow mand. Det er fucking hot Dude” stønnede jeg. ”Vil du smage mig”
”Ja sgu” Sagde han.
Jeg begyndte at lege med min forhud, mens jeg stadig stønnede af liderlighed. Da min pege – og tommelfinger var godt våde, stak jeg dem op i Bjørns fjæs.
Han lugtede og smagte og stønnede samtidig.
”Fuck, du stinker ligesom jeg kan li´ det” Sagde han, og ud af det blå begyndte han at tungekysse mig.
Vi udvekslede mundvand i noget tid, og det var det vildeste kys jeg nogensinde havde prøvet, og jeg har sgu prøvet en del vil jeg påstå. Vi delte mundvand og vores tunger kørte rundt i hinandens munde. Vi savlede helt sindsygt, så det løb ud af munden på os, og ned på vores pikke, og videre ned på jorden.
”Skal vi ikke spille den af på hinanden” Sagde Bjørn
Som sagt så gjort. Vi stod nu og tungeslaskede hinanden, mens vi spillede pik på hinanden. Det var første gang jeg havde en anden fyrs pik i hånden, men det føltes rigtigt, og jeg var afsindig liderlig. Bjørn begyndte at stønne højere og højere, og hvis det ikke var fordi jeg lige tog en pause, havde jeg sprøjtet. Vi stod og gispede og prøvede at få pusten. Vores pander var mod hinanden g vi kiggede hinanden dybt i øjnene, mens vi små grinede og smilede til hinanden. Pludselig førte Bjørn sin hånd om til min røv. Han kørte forsigtigt hånden op og ned af min røvsprække, der var godt våd.
”Plejer du at smage din egen røv når du onanerer” spurgte Bjørn liderligt
”Altid” Sagde jeg og smilede
Bjørn tog hånden væk og førte den om til vores ansigt, der stadig hang sammen via vores pander. Han førte den op til hans næse, og derefter til min. Lugten var mig selvfølgelig velkendt (Hey JER DERUDE, har i ikke også prøvet det??? ).
Jeg blev altid lidt mere liderlig når jeg fik min egen røv-aroma ind.
”Fuck en dejlig stank” Sagde Bjørn og stak tungen ud af bar liderlighed. Han stak nu alle fingrene ind i hans mund, og grov-åd dem og man kunne se han nød min røv-smag.
Jeg førte nu hånden om til hans røv. Den var virkelig behåret ku jeg mærke, og slet ikke den samme følelse som når jeg gjorde det ved mig selv. Hans hår deromme var våde af sved ku´ jeg mærke, og det sagde en underlig lyd. Men jeg kunne se at Bjørn, hvis det var muligt, blev endnu mere liderlig, og jeg stak nu en finger ind i røven på ham. Det var en syg følelse der strømmede igennem mig. Men jeg kunne mærke jeg kunne lide det, for i takt med Bjørns stønnen blev højere og højere, gjorde min også.
”Lad os smage” Sagde Bjørn og gav mig et tungekys.
Jeg var noget skeptisk. Et var at smage og lugte til min egen røv. Men jeg havde ikke ret meget hår deromme, og følelsen var velkendt. Det her rykkede på mine grænser. Men jeg var SÅ tændt at jeg selvfølgelig gjorde det. Det første man lige åbenlyst gør når drenge har haft en finger i røven, er at se om der er overraskelser med ud. Jeg kiggede nervøst på mine fingre og min hånd. INTET, heldigvis, men våd det var den. Bjørn stak omgående sit ansigt ned i min hånd og tog en dyb indånding, og stak tungen ud.
”Uhmmm” Udbrød han. ”Prøv Tobias, smag mig!”
Jeg tog mod til mig og stak hånden op til ansigtet.
Jeg kan ikke beskrive det med ord. Damn en følelese der gik igennem min krop da lugten og smagen ramte mig. Det var sved, røv, mand i en stor pærevælling, og så ganget med to i forhold til min egen lugt.
”Fuck, det er klamt” Stønnede jeg
”Godt klamt” Spurgte Bjørn
”Mega godt klamt” sagde jeg og smilede bredt, mens fråden løb ud af munden på mig.
”Jeg er nødt til at sprøjte” Sagde jeg
”Også mig” Svarede Bjørn
Jeg tog fat om min egen pik og begyndte at spille den. Bjørn havde sine fingre dybt plantet i næsen på mig, og hans røv-stank fik mig til at komme.
”Jeg kommer nu” Nærmest skreg jeg..
Bjørn lagde sig på knæ foran min pik, og jeg sprøjtede tykke fede stråler af sperm ud over hans ansigt, i munden på ham, og ned langs hans overkrop, ned til pikken, som han stadig spillede på.
”Fuck yeah mand, gi´mig dit fucking sperm” Klynkede Bjørn. Denne maskuline fyr, lød med et som en 20 årig ludertøs.
Jeg skælvede efter jeg havde skudt min sidste ladning. Aldrig var jeg kommet så heftigt før. Jeg satte mig ned og tog Bjørn til mig og gav mig til at slikke ham ren.
”Uhmmm det dejligt” Sagde jeg pustende. Jeg faldt om på græsset af bar udmattethed.
Bjørn udnyttede chancen, og satte sig oveerskrævs på mig med pikken rettet direkte mod mit fjæs. To sekunder efter skød han cremen i hovedet og munden på mig, så jeg næsten gaggede. Det var vidunderligt at mærke hans varme salte sperm i mit ansigt, og jeg labbede det i mig.
”Han faldt om oven på mig, og slikkede mig ren. Det hele endte i et hedt hedt kys, hvor spermrester flød rundt blandt tunger og spyt.
”NØØØJ” Udbrød Bjørn og han begyndte at skraldgrine. ”Det er uden tvivl det bedste og vildeste jeg nogensinde har oplevet”
”Me too” Sagde jeg, og kiggede ham dybt i øjnenen.
”Hold kæft jeg skal pisse” Sagde jeg og rejste mig for at gå hen til et træ.
Bjørn lagde sig på ryggen på græsset med benene oppe så hans røvhul var blottet.
”Pis på mig” Sagde han med et lumsk smil.
Jeg stillede mig i position og begyndte at pisse udover min bedste ven. Hans pik blev lynhurtig stiv igen. Jeg retttede strålen mod hans røvhul, og med sine fingre spredte han nu ballerne mere så hullet virkelig blev til et HUL. Det var sindsygt frækt og stå her og pisse på min bedste ven. Bjørn kom endnu engang, dog ikke så meget som før, men følelsen så ud til at være ligeså god som før. Han lå nu indsmurt i sperm og pis og så meget tilfreds ud, han havde det vildeste smil på læben.
”Skal du ikke pisse” Spurgte jeg ham
”Selvfølgelig min egen” Grinede Bjørn.
Bjørn begyndte at pisse og jeg rettede min mund mod strålen. Jeg fyldte den med pis, og sprøjtede det så ud i 1000 stråler på i hans skridt. Det smagte lidt underligt, men ikke værst. Han pissede og pissede og jeg blev drivvåd af pis, sammen med spermrester, og en masse sved.
Da han stoppede endte vi begge to i græsset i det hedeste kys. Han aede mig i håret, og sendte mig et smil, der gjorde mig blød i knæene.
”Damn” Sagde han. ”Det var virkelig virkelig nice det her”
”Og frækt, og nasty, og klamt, og perverst og...” Sagde jeg og skraldgrinede
”Det må vi prøve igen” Sagde Bjørn. Jeg nikkede, og vi endte igen i et hedt kys.
Jeg fik kigget på klokken. 8.50.
”Shit vi skal vist ha fart på” Sagde jeg og rejste mig.
”Der kommer nogen dernede” Sagde Bjørn. ”Det ligner Seb, Jonas, Gustav og Troels”
Vi skyndte os at tage shorts og tanktop på igen. Vi tørrede det værste pis og sperm af med vores tanktop. Vi skyndte os at gi hinanden en kys, inden vi gik imellem træerne. De andre kom løbende og vi skydte os at løbe hen til dem.
”What, hvor kommer i fra” Spurgte Troels overrasket.
”Arh vi tog en anden rute” Sagde Bjørn og blinkede til mig.
Vi løb i rask trav de sidste 5-600 meter op til lejren. Jeg kunne ikke lade være med at smile for mig selv mens jeg løb.
”Føj du lugter af pis” Sagde Seb til mig.
”OG hva´ så” Sagde jeg. ”Det gør du da også, eller har du glemt at Troels pissede på dig for tre kvarter siden”
”Nåå ja” Grinede Seb og dunked mig venligt i ryggen.
Kommentar

Navn:Bijens
Dato:25/02 2018
vildt liderligt