Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

kinky træningslejr - Vol. 4

Karakter: 6.0/3
Visninger: 3815

Af: sniffer.

Læs flere noveller af:
» sniffer.

Skriv til:
» sniffer
Kap 4

Hvad der i virkeligheden kun varede knap 2 sekunder føltes som 2 minutter. Her stod jeg, sammen med alle mine fodboldgutter, de fleste med mega jern på, nogle med halvfed, og andre med slap lang diller der bare stirrede nysgerrigt rundt i lokalet.
Var det virkelig mig der stod her og blev inviteret til at smage min bedste vens finger som han lige havde kørt rundt OG smurt ind i hans pik og forhud? For blot få timer siden ville tanken ha´ givet mig kvalme, og sikkert også medført et par slag med en knytnæve. Ok, havde jeg prøvet at lugte og smage mig selv på den måde?? Ja selvfølgelig havde jeg det, som i ved. Både armhuler pik og røv fik tit en tur med enten finger eller hånd, men jeg mener det er jo når jeg er alene, og da ikke noget jeg går og siger til andre. NU havde jeg gjort det i en lille intim stund hvor mig og Bjørn havde lugtet og pillet ved os selv, og nu stod vi her i omklædningsrummet, mega svedige, og jeg er blevet inviteret til at lugte og smage min vens pik.
Men jeg var dryppende liderlig, og min egen pik var beviset da den dryppede med presperm ned på mine fødder og videre ned på gulvet, og tanken om at smage og snuse til Bjørns svedige underliv gjorde mig åbenbart endnu mere liderlig. Jeg stak næsen hen til Bjørns finger og kunne i hvert fald genkende lugten af pik, selvom det ikke var den samme lugt som min. Jeg ku ikke beslutte mig for om lugten for mig var direkte ulækker, eller om jeg skulle børste mine tænder med den pikfinger. Min pik gav mig svaret. Da jeg lugtede til fingeren gav det et lille spjæt i pikken, og den blev om muligt endnu mere stiv. Jeg stak, uden at jeg egentlig ville, tungen ud og smagte på sagerne.

”OK, så det nok” råbte coach. ”Nu ved i hvornår og hvordan det skal gøres, gå tilbage til jeres hytter, og så ses vi i morgen til løbetur kl. 8.00”

Alle de andre som jo også havde stået to og to sammen havde ikke noteret hvad jeg lige havde gjort. Jeg havde stået og luret på de andre imens jeg overvejede om jeg sku smage på Bjørns finger. Nogle havde hjulpet med at vaske hinanden på ryggen, nogle havde stået og pillet ved dem selv mens de havde set deres makker vaske deres pik eller røv eller hvad det nu var. Og Abdul og Arrin havde bare siddet på bænken, klistret tæt sammen og kærtegnet henholdsvis hinandens lår og nakke, mens deres lange tynde brune pikke og havde været halvfede hele tiden.

Lidt skuffende men også stadig godt liderlig gik jeg udenfor sammen med Bjørn og de andre og tilbage til vores hytter. Vore halv – eller helfede- pikke faldt til normal størrelse igen.
Da vi kom tilbage var der en lidt trykkende stemning. Ingen sagde noget, og folk skyndte sig lig´som at lade som om de rodede med noget meget vigtigt over ved deres senge. Jeg ku´ stadig smage og lugte Bjørns tissemand!!
Efter et par minutter hvor jeg havde rodet lidt ved min taske og ikke kunne finde på flere undskyldninger for at lave noget kiggede jeg rundt i lokalet. Pludselig kunne jeg ikke lade være med at grine.
”Hvad griner du af” Spurgte Assim
”Ikk´ noget særligt, det bar.......vi har glemt tage vores tøj med tilbage, så vi render stadig rundt i bar røv alle sammen” grinede jeg.
Alle begyndte at grine, og det løsnede endnu engang stemningen.
”Jeg skal nok hente det” sagde jeg.

Jeg gik ud igen. Det var efterhånden blevet ret behageligt udenfor, men stadig ret varmt selvom klokken hastigt nærmede sig 22. Der var en let brise som ramte min krop, og jeg følte hvor dejligt det var at gå nøgen rundt med vinden rislende omkring ens pik og nosser.
Der var stadig lys over i baderummet. Vinduet var blevet åbnet en smule ku jeg se, og jeg ku høre at Coach og de andre stadig var derinde. Jeg kiggede forsigtigt ind ad vinduet. De sad alle 4 fordelt på bænkene, og på nær Coach havde de alle taget deres underbukser og shorts på igen. Coach sad med en blok og skrev noget ned, nøgen!
”Hvordan ser det ud med Gustavs lyskenskade Jan?” spurgte Coach
”Den skal nok blive i orden. Mig og Troels gav ham en gang go massage og det får han også i morgen, så han skal nok blive fit” Sagde Jan. ”Vidste i forresten han bliver kaldt GoStav på grund af hans enorme pik?” Jan små-lo mens han sagde det.
”Ja ja, det har Bjørn fortalt” Sagde Coach. ”Det er eddermandme også noget af en kølle den lille fyr render rundt med. Den er ligeså stor som din ku´ jeg se”
”Hør her” Sagde Sune. ”Gik jeg over stregen ved at lade dem alle sammen stå herinde nøgen og vaske sig og hjælpe hinanden lidt. De blev jo temmelig opstemte ku´ jeg se”
”Overhovedet ikke” Sagde Coach. ”Det styrker sammenholdet. Man kan selvfølgelig argumentere for at de ikke har set deres respektive kærester i meget lang tid, så de er godt liderlige alle sammen, så vi skal passe på de ikke forgriber sig på hinanden. Det gælder jo også for os andre ku´ jeg se. Coach sad og smilede frækt til de andre. Og for mit vedkommende, så er der sgu et eller andet der gør at jeg bliver liderlig når jeg lugter til mig selv. Jeg ved ikke hvordan det kan være, men jeg skal passe meget på kan jeg mærke.
”Jeg har det på samme måde” Sagde Kim ”Også derhjemme kan jeg ikke lade være med at tage mine klamme brugte underbukser og snuse lidt når jeg spiller pik. Fruen er ikke med på den galej desværre” Han grinede lidt da han sagde det!
”Det er sgu også noget andet. I hvert fald for mig” Sagde Coach. ”Altså sex med konen er pisse godt og letter trykket. Men når jeg er for mig selv, så må fantasien godt være med indover, og der bruger jeg samme trick som dig Kim. Vi tager tit en lille sniffer på vores underbukser derhjemme!”
”Vi”? Spurgte Sune forundret. ”Hva´ fanden har du Bjørn med”?
Coach blev ildrød i hovedet.
”Fuck, der fik jeg vist sagt for meget. Ok gutter, i holder jeres kæft, men på Bjørns 18 års fødselsdag skete der noget underligt. Vi havde huset fuld af gæster den dag, og mig og Bjørn gik og ryddede op om natten. Vi havde drukket lidt for meget, og danset en hel del, så vi var godt svedige begge to. Pludselig kommenterede han på at jeg lugtede ret meget af sved. Jeg sagde så bare at det ku´ jeg lugte at han også gjorde. Så tog knægten fandme sin bluse af og tog en rigtig sniffer på sig selv,, og ud af det blå fik jeg kæmpe jern i bukserne, hvilket ikke var til at undgå at se for Bjørn. Han drillede mig lidt med det, og sagde da at jeg jo bare ku gi den lidt luft, hvis jeg havde lyst. Han ville gøre det samme, hvis det var ok for mig. Jeg kunne simpelthen ikke styre mig, jeg var med eet blevet kamp liderlig, sveden drev af mig og adrenalinen pumpede i blodet, så jeg måtte fandme ha´dyret ud, så jeg ku´ få lettet trykket.”
”Shit mand” sagde Kim. ” Hvad skete der så”?
”Jamen før jeg fik set mig om sad vi i hver vores stol og gokkede pik. Bjørn tog så lige pludselig sine underbukser op fra gulvet, og satte dem op til næsen. Så gjorde jeg det samme med mine egne” Sagde Coach
”Fuck, det var da vildt grænseoverskridende, var det ikk´” Spurgte Jan. ”Men han er vel ikke din søn vel?”
”Nej nej, heldigvis. Altså jeg betragter ham som min, men jeg har hverken adopteret ham, og hans mor og jeg er heller ikke gift, så jeg var udmærket klar over at der ikke var noget ulovligt i det. Men jeg har aldrig udlevet denne fantasi med nogen før, og da slet ikke med en ung knægt. Nå men pludselig kastede han sine underbukser i fjæset på mig, og spurgte om jeg havde lyst til at lugte ham, hvis han måtte lugte mig. Jeg var så liderlig, så jeg havde sagt ja til alt.
”Hvordan var de så?” Spugte Kim ”Stank de ikke af pis og lort”?
”Nej faktisk ikke. De var ret meget som mine. Meget svedige og med stank af pik og manderøv. Jeg blev så liderlig så jeg skød kaskader af sperm ud over mig selv, og i samme øjeblik gjorde Bjørn det samme. Og som om det ikke var nok, så tørrede vi vores sperm af med underbukserne og afleverede dem til hinanden igen. Og så sagde knægten fandme at dem skulle vi ha på hver gang vi skulle spille pik sammen i fremtiden. Og det har vi så gjort 3-4 gange siden. I må simpelthen ikke sige det her til nogen. Hvis Tobias får nys om det her, så ophører deres venskab, og jeg kan komme i klemme for alt muligt.
”Nej nej, selvfølgelig Coach” Sagde Jan. ”Jeg er sgu da selv blevet lidt horny ved den historie” Jan trak sine underbukser lidt til siden og viste de andre tre en halvfed kæmpe pik. Han grinede rundt til de andre.

Jeg sad udenfor vinduet og måbede. Min bedste ven og hans stedfar gjorde -the nasty stuff- sammen. Selvom Bjørn og jeg fortalte hinanden alt, ku´ jeg måske godt forstå at han ikke havde fortalt dette til mig. Min pik stod stang stiv op ad min mave, og den dryppede med presperm. Og den velkendte piklugt ramte mine næsebor. Jeg begyndte at trække forhuden lidt frem og tilbage, mens jeg nussede mit pikhovedet for derefter at lugte til mine fingre. Jeg elskede min egen piklugt. Jeg satte mig lidt bedre til rette ved vinduet, for jeg fornemmede at der kom mere derindefra.

”Hey træk den lige ind igen i buksen Jan” Sagde Kim og grinede. ”Jeg kan lugte den helt herover”
”Men du kan jo lide det” Grinede Jan tilbage
”Arhh vil nu helst kun min egen lugt. Det er vist også rigeligt kan jeg lugte. Det andet er jeg ikke så erfaren i” Kim var lidt rød i hovedet, og jeg ku´se at at hans pik begyndte at røre sig i hans shorts.
”Forresten Coach” Sagde Sune. ”Sig mig barberer du aldrig røven, jeg ku´ jo se før at du jo har en kæmpe skov omkring dit røvhul. Jeg overvejer nemlig om jeg skal komme af med mine, da kvinderne ikke er så vilde med det, har jeg erfaret”
”Næhhh, jeg gider ikke alt det der barbering dernede. De må sgu tage mig som jeg er”Sagde Coach
”Må jeg se” Spurgte Kim ”Tror sgu ikke du kan hamle op med mit røvhul”
Coach rejste sig op, nu med halvfed pik. Han stillede sig lige foran Kim, bukkede sig ned og spredte sine baller. Heldigvis for mig var det også så jeg kunne få fin udsigt fra vinduet.
”Ja ok” Sagde Kim og grinede. ”Det må jeg sige, der kan jeg ikke være med” Han rejste sig også op, og mod Coach´s fjæs bukekde han sig nu ned og spredte sine baller foran hans ansigt. Jeg kunne se hans mørke hår omkring hullet var godt våde af sved.
”Men flot alligevel” Grinede Coach ”men du er godt svedig kan jeg lugte”
Pludselig bakkede Kim en lille meter så hele røven ramlede ind i Coach´s fjæs. Men Coach gjorde ingenting. Han blev bare stående, og jeg kunne høre at han tog en dyb indånding.
”Fuck ja mand. Gi´ mig dit klamme røvhul” Stønnede Coach
”Nå det kan du li´ hva, dit lille gris, kom, stik tungen ud så du kan rengøre mit hul” Kim og Coach var nu helt vildt liderlig kunne jeg både høre og se. Jan og Sune sad bare og gloede, men jeg kunne se at de havde mega stive pikke i deres bukser.
”Hva´ fanden har i gang i?” Spugte Sune ” Sig mig er vi en flok klamme bøsser allesammen”?
”Åbenbart” Stønnede Kim. ”Kom herover i to, og lad mig smage jeres pikke.
Sune og Jan kiggede på hinanden som om de overvejede hvad de skulle, men der gik kun et par sekunder, så havde Jan smidt sine bukser, og det samme gjorde nu Sune.
De stillede sig hen foran Kim, der stadig stod foroverbøjet med røven i hovedet på Coach der nærmest åd hans røv.
Både Sune og Jans forhud var endnu ikke trukket tilbage, selvom deres pikke var stive. Coach var stadig i gang med Kims røv.
”Fuck den smager godt den her røv mand” Sagde Coach, der lige skulle trække vejret lidt
”Må jeg smage”Spugte Kim og vendte sig om og gav Coach en ordentlig tungeslasker inden han fik sagt noget. ”Åhhhh fuck det er lækkert”
Kim bøjede sig igen så Coach kunne komme til.
”Gi´ mig så de to tissemænd” Grinede Kim
Jan og Sune stillede sig til rette foran Kims mund. Kim begyndte langsomt at trække begge deres forhud tilbage. Pikhovederne glimtede at sved og presperm. Kim satte begge pikhoveder op til næsen.
”Fuck de stinker ligesom jeg kan lide dem mand. Sig mig vasker i jer aldrig” Sagde Kim
Både Sune og Jan tog nu deres forhud og satte dem i hver af Kims næsebor.
”Åhhh fuck” Brølede Kim
Kim trak forhuden ud af sine næsebor og smagte nu på deres forhud. Han labbede det i sig.

Jeg sad udenfor og spillede min pik så kraftigt at jeg var bange for at komme til at stønne af ren liderlighed. Jeg havde kørt min hånd om i min røvsprække, og sad og lugtede til mine fingre, Heldigvis havde afvaskningen af den for en halv times tid siden, gjort at der ikke var ”overraskelser”, men kun ren røvsmag. Mine hænder lugtede fælt, men liderligt. Ligesom jeg, hemmeligt, ku´ li´ det!

Indefor var der godt gang i den, og det var utroligt at deres stønneri ikke blev hørt af andre. Men der var ingen reaktion fra hytterne omkring.

Kim stod og slikkede pik på henholdsvis Sune og Jan, mens de stod og ragede hinanden i røven.
”Må jeg ikke lugte til dine fingre Sune”? Spurgte Jan.
”Kun hvis jeg må lugte til dine” Grinede Sune
De stod nu og udvekslede røvfingre og man ku se at de blev endnu mere liderlige.
Pludselig dukkede Coach frem fra røvhuls-skjul og kom om til Jan og Sune. Han begyndte at kysse dem på skift så de kunne smage Kim. Pludselig begyndte han at pisse ud over Kims ansigt.
”FUUUUCK” Råbte Kim og han spermede ud over Jan, Sune og Coach.
De tre andre fulgte efter og skød sperm ud over hele gulvet og hinanden.

De faldt alle sammen om på gulvet mens de forsøgte at få pusten.

”Nøj det var frækt gutter” Sagde Coach
”Helt vildt mand” Sagde Kim. ”Det skal vi fandme igen snart”
De begyndte at tørre al spermen op fra gulvet og hinanden.
”Skal vi ikke bytte underdrenge alle sammen ”? Spugte Jan
”Selvfølgelig skal vi det, og vi skal have dem på resten af træningslejren” Sagde Coach

Jeg var efterhånden tæt på at komme, men jeg tog mig sammen, og skyndte mig at få vores tøj og styrte tilbage til min hytte.

De andre lå i deres senge da jeg kom, og det så ud som om de alle lå og sov.

Jeg smed alle underbuskerne og shortsene på gulvet, og fandt mine egne og Bjørns, og tog dem med over til min seng.

Bjørn åbnede øjnene da jeg kom.

”Hvad fanden har du lavet” Spurgte Bjørn

”Det må vi vist hellere vente med at snakke om til imorgen” Sagde jeg. ”Godnat”!
Kommentar

Navn:Bijens
Dato:16/02 2018
dejlig liderlig histrie - går lige i pikken, vengter spændt på fortsættelsen