Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Harry Potter og Det homoseksuelle eventyr 2

(Harry Potter og Det homoseksuelle eventyr)

Karakter: 5.0/3
Visninger: 7432

Af: Anonym.

Læs flere noveller af:
» Anonym.

Skriv til:
» Anonym
Tags: Unge, Analsex, Skolesex og Første gang
Harry Potter og Det homoseksuelle eventyr 2¨

Jeg var alene på mit værelse, da jeg pludselig hørte støj. Det var Draco. Han kom ind på mit værelse. Hvordan han kunne komme ind på mit værelse anede jeg ikke, men jeg var egentlig også lige glad, da mit blik vandrede op og ned af den flotte mand. Han stod der kun klædt nogle sexede sølv silkebokseshorts med en grøn slange på. Liderligheden skød ud af hans øjne. Jeg blev mere og mere liderlig af at se begæret strømme ud af ham. Han sagde ikke et ord, men han gik over og satte sig på mit skød.

Hans varme læber blev trykket mod mine i et stort lyst kys. Han flyttede sin krop op og ned fra mit skød og hans hænder over alt på min krop. Jeg ville ikke stoppe ham, min lyst til ham steg mere og mere. Jeg gav mig helt hen til denne mand.

Jeg havde aldrig prøvet noget af den slags i mit liv. Min utilstrækkelighed viste sig, men han formodede at styre situationen og han trak min pyjamas af mig, samtidig med at hans lange hvide ben viklede sig rundt om min talje. Jeg kunne mærke, at hans ophidselse presse mod min mave og vores munde mødtes igen i et langt og vildt kys. Hans tune vandrede rundt i min mund. Draco stønnede i min mund – ”Harry” stønnede han

Det var hans første ord på mit værelse og jeg stønnede tilbage i fuldstændig underkastelse til denne overdådig lækre mand. Jeg kunne ikke længere holde mig oprejst og Draco lagde mig forsigtigt i sengen. Min boksershorts tryllede han væk sammen med hans egne. En fantastiskvelformet stor pik sprang i mine øjne. Han havde en 22 cm lang lige pik med store pulserende åre og et pikhoved der var stort og blå lilla. Over pikken havde han en veltrimmet lille busk blond hård og under pikken hang to testikler på størrelse med det gyldnede lyn.

Han spredte mine ben og lagde sig kærligt imellem dem og pressede hans pik forsigtigt mod min røv åbning. Efter lidt tid kom hovedet ind og hele min krop spændtes og et nydelsessuk bare røg ud af mig. Snart havde han hele den herlige stang oppe i mig og han lagde sig ind over mig, så vores maver rørte hinanden og vi kyssede igen. Langsomt mens vi kyssede vildt, stødte han sin pik ind og ud af mit ”jomfru” hul. Han øgede tempoet og sammen med min stønnen. Pludselig kunne jeg mærke hvordan min pik bare sprøjtede kaskader af sperm ud og min røv krampede om Dracos pik, hvilket medførte en kæmpe orgasme og den lækre blonde fyr. Jeg kunne mærke hvordan det væltede ud med sæd i min røv. Da hans orgasme aftog lagde han sit hoved ved siden af mit og vi faldt i søvn med armene hvilket godt om hinanden, mens hans halvstive pik stadig var oppe i mig.
Kommentar